hits

Paradise Hotel

TAKK FOR MEG, PARADISE

Da var Paradise Hotel over for Queen B! Jeg er faktisk veldig stolt over hvor mye jeg klarte å styre spillet der inne, i forhold til første gangen jeg var med. Jeg mener, i sesong 7 gjorde jeg absolutt ingenting og la meg egentlig ikke i spillet noe særlig. Jeg var i den sterke alliansen, og de styrte på mens jeg gjorde som vi ble enige om. Denne gangen ble det annerledes! Jeg ble ganske stolt når selveste Sara Stålesen fra min sesong fortalte meg at hun syntes at jeg var rå i år. Jeg kan visst spille! Hehe. Akkurat det er jeg faktisk ganske stolt over, for der overrasket jeg ikke bare dere, men også meg selv.

Nå, over til det dere klikket dere inn her for å lese. Vel! Jeg hadde absolutt ingen anelse om at de som stod meg nærmest der inne helt plutselig hadde vendt meg ryggen, før jeg stod der på par-seremonien og jeg så Julies blikk til Ingrid før hun går for å stille seg bak Mathias. Allerede ved det blikket fikk jeg en rar klump i magen. Jeg fikk meg et realt sjokk, for å si det mildt. Jeg vet ikke hvordan noen av dere får for dere at jeg gråter og er lei meg fordi at de andre valgte å endelig spille? Det var jo åpenbart ikke derfor jeg var såpass lei meg. Det var på grunn av at den jenta jeg anså som min nærmeste der inne, akkurat hadde hugget meg i ryggen. Ikke nok med det, men i tillegg til å kjøre meg ut uten en eneste forklaring eller unnskyldning, stod hun å så meg rett inn i øynene mens hun lo og sendte bitchy blikk til de rundt seg. DET var det som gjorde meg så trist. At det ble gjort så hjerteløst og så kynisk. I akkurat det øyeblikket gikk det opp for meg at det vennskapet jeg trodde skulle vare på utsiden, var falskt herfra til månen. For ja - det er et spill, men å kunne oppføre seg slik etter at et slikt valg er blitt gjort mot din nærmeste der inne og du ser hvor lei seg hun blir, er veldig spesielt. Det stakk skikkelig i hjertet å se henne smile og godte seg over at jeg gråt og var direkte knust over å se hvordan hun så iskaldt stod der å lo. Det er grunnen til at jeg gråt på seremonien. Det var en jente jeg ble glad i på sekundet, jeg stod opp for henne fremfor alle jentene da hun stod helt alene allerede min andre dag der inne, da jeg selv var helt ny i gruppen. Jeg hadde alltid hennes rygg, i tillegg til Kristian sin. Det var de to som jeg alltid satte fremst, i tillegg til Mathias som min partner naturligvis. Det var vondt, rett og slett. Det var vondt å ikke få en forklaring, det var vondt å bli ledd av av noen jeg hadde blitt vanvittig glad i på kort tid, noe som er veldig uvanlig til meg å være. Jeg lar nemlig ikke folk komme nært hjertet mitt såpass fort som det jeg lot Julie og Kristian gjøre. Avslutningsvis må jeg si at jeg tar det som et kompliment at visse er sååå stolte over å ha klart å spille meg ut. Jeg må bare si: bra jobba! Virkelig. Jeg er glad av å se at de endelig turte å gjøre noe der inne, synd bare at det ble gjort på en såpass ufølsom måte i og med at vi stod hverandre såpass nært. Eller - jeg trodde i hvert fall det, muligens jeg var veldig naiv. 

Nå er i hvert fall Paradise over for min del! Jeg er stolt over meg selv. Jeg spilte hardt, jeg var ikke på badeferie og jeg laget bra underholdning for dere seere. Noen har elsket meg, mens andre har hatet meg, men dere har alle en ting til felles: dere har blitt underholdt. 😙Og angående min insta-story. Sorry til de av dere som ble sure på meg, men jeg og flere av de andre deltakerne har blitt ekstremt lei av drittkasting og det å konstant bli snakket ned av av en viss person. Derfor var det på tide å jekkes ned et par hakk, synes jeg. Sånn var det! 

Jeg har fått meg fantastiske venner derfra. Ine, Newa, Ann Marielle - dere betyr så mye for meg, og jeg er så glad for at jeg fikk bli kjent med dere. Dere er GULL! Og så klart Mathias og Carl Aksel. Guttene mine! Vi manglet selvsagt min elskling Pierre, noe som gjorde deltakelsen mindre gøy for oss. Alt i alt var det en kul opplevelse, og jeg er takknemlig for å få være en av legendene i årets sesong!

Pssst... Sees på tv-skjermen om ikke så alt for lenge. 😜

REAGERER PÅ PH⎟DRAMAET MELLOM ERIK & NEWA

Her kommer en ny reaksjonsvideo på PÆRRA! Vi har jo fått med oss at dere elsker disse videoene, så da har vi naturligvis spilt inn en til! Det er super gøy å reagere på episodene for oss også, for det er jo langt i fra alt vi vet fra før. Denne episoden er litt spesiell å se, da jeg får ekstremt vondt i hjertet av å se på dramaet mellom Erik og Newa. Jeg forteller noen hemmeligheter i videoen, som ikke kommer med angående hele den biten.

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

TRE NYE REAKSJONSVIDEOER PÅ PARADISE

Her kommer reaksjonsvideoene på de tre nyeste Paradise Hotel episodene. Jeg har blitt ekstremt frustrert denne uken når jeg har sett på episodene selv, og det er mye på grunn av hvordan produksjonen har unnlatt å ta med enormt viktige hendelser. Jeg synes at klippingen har vært veldig uheldig nå, og det gjør meeg sjukt irritert. De kan få en til å fremstilles som tidenes idiot om de vil, og jeg merker at de ikke akkurat sparer på kruttet når det gjelder meg. Jeg forstår at det er underholdning de lager, men å for eksempel klippe bort akkurat det klippet når jeg ber Erik om unnskyldning etter at jeg kallet han for en fittunge, er for meg helt latterlig. Jeg prater om det, og reagerer på mye annet i disse videoene. Jeg er så glad for at jeg har Norges største blogg, slik at jeg kan nå ut til dere selv og forklare dere hvordan ting egentlig er. Sannheten kommer så langt i fra frem, noe jeg synes er vanvittig synd.

 

Her er reaksjonsvideoen på episode 7, der jeg kaller Erik for en fittunge. Jeg forteller dere masse som ikke blir vist, og jeg blir fly forbannet på produksjonen som velger å klippe bort ekstremt sjuke saker slik at jeg ser helt forbanna idiot ut.

Reaksjonsvideo på episode 8, når Ine og Carl Aksel ryker ut. Forteller dere ganske heavy avsløringer her!

Episode 9 - MIN BESTEVENN SJEKKER INN!!! 😍

_______

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

SPØRSMÅL & SVAR ⎮ PARADISE HOTEL

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Processed with VSCO with j6 preset

Var paradise like gøy som sist?
- Nei, absolutt ikke. Det var så klart morsomt å være der, men det kan ikke sammenlignes med første gangen. Jeg var litt redd for at det skulle bli sånn, men jeg fikk uansett et fint eventyr som jeg setter pris på.

Hvem har du kontakt med fra PH?
- Ann Marielle, Newa, Ine, Carl Aksel og Mathias. Beste gjengen, som jeg er så glad i! Resten har jeg ingen kontakt med.

Hvem vinner Paradise?
- Godt forsøk, men det vet du nok at jeg ikke kan svare på. Hehe!

Er det sant at du har sex denne sesongen?
- Jeg orker ikke slike rykter, så denne svarer jeg på. Jeg hadde ikke sex denne sesongen, nei. Så klart ikke. Hadde Pierre sjekket inn slik som planen var i utgangspunktet, så hadde det absolutt skjedd. Haha.

Hvordan kunne du være med når du hadde kjæreste? Man må jo være singel.
- Vi legender måtte ikke være single. Flere av oss legender var/er i forhold. Men du har rett i at det i utgangspunktet er slik at man må være singel, men det var som sagt andre regler for oss legender. Pierre og jeg var derimot langt i fra kjærester da vi ble spurt etter sommerferien. Hadde vi vært sammen allerede da, hadde vi nok ikke takket ja.

Hvordan var det å være der inne uten Pierre? Visste du at han ikke fikk delta?
- Det var helt jævlig, faktisk. Jeg var utrolig frustrert og oppgitt over produksjonen. Pierre var helt fin igjen etter tre dager, og det var ingenting som stod i veien for at se kunne sendt han inn som en joker i løpet av sesongen. Han hadde tross alt promotert for dem i over en måned, signert kontrakt og satt livet på vent de neste to månedene på grunn av innspillingen. At han ble dårlig kunne ikke han noe for, og det føltes som at han ble «straffet» for at han ble syk. Legen sa selv at han var reiseklar etter bare tre dager, men likevel sa produksjonen nei. Helt idiotisk spør du meg, og ekstremt dårlig. For å svare på det andre spørsmålet ditt: ja, jeg fikk vite det av produsenten at Pierre ikke fikk delta. Da mistet jeg veldig mye av motivasjonen til å være der.

Hvorfor følger ikke alle deltakerne hverandre på Instagram?
- Jeg kan vel bare svare for meg selv, og det er på grunn av at jeg naturligvis bare følger de jeg har et forhold til på utsiden.

Hvorfor meldte du deg på igjen? Holdt det ikke med en sesong?
- Jeg meldte meg ikke på, jeg ble spurt slik som alle de andre legendene. TV3 skulle gjøre en legendesesong med tidligere deltakere som de anså som «legender», og spurte derfor oss om vi hadde hatt lyst til å blitt med.

Fikk du blogge under innspillingen?
- Ja, det var kravet mitt da jeg takket ja. Altså, at jeg skulle få tilgang til bloggen min hver eneste dag. Jeg fikk 30 minutter daglig til å blogge, og det skjedde alltid i lunsjen når vi ikke blir filmet. Så dere vil altså ikke se meg blogge i episodene, til de av dere som har lurt på det. Hehe!

Hvor mye fikk du betalt for å delta?
- Det har jeg ikke lov til å svare på dessverre, men jeg kan si så mye som at det er stor forskjell på oss legender når det kommer til hvor mye hver og en av oss fikk betalt. De fleste fikk ekstremt lite, og jeg fatter ikke at de takket ja for den bitte lille summen. Det hadde jeg aldri gjort. Den summen dekker så vidt matbudsjettet på en måned.

Hvem liker du best av årets deltakere?
- Okei, da må jeg vel svare uten å ta med legendene antar jeg? Isåfall er det Newa og Ine. De jentene er fantastiske. <3 Av guttene var det Kristian.

Processed with VSCO with j6 preset

BIKINITOPP HER ⎮ TRUSER HER

Er du venn med alle på utsiden?
- Nei, det er jeg ikke. Hvorfor vil dere forstå etterhvert.

Hva er ditt beste minne?
- Det har ikke blitt vist på TV enda, så det må jeg vente med å fortelle dere. Det er super gøy da, så jeg gleder meg til dere får se. Dere kommer til å knekke dere av latter, hahah!

Hvorfor er du så kjedelig? Du var mye mer gøy i sesong 7.
- Du, den første uken min på hotellet hadde jeg ekstrem influensa, tett i nesen, vond i halsen og hadde høy feber. Veldig bra timing må jeg si, haha. Jeg begynte blant annet å spy og holdt på å besvime første parsermonien. Det var helt jævlig. Jeg ble tatt ut av hotellet og kjørt til legen liksom - så ille var det. Der fikk jeg antibiotika som jeg måtte gå på i en uke. Derfor var jeg kanskje litt «kjedelig» og tilbaketrukken den første uken, men det var som dere kanskje forstår på grunn av at jeg var veldig syk. Det er ekstremt mye fart i meg nå da, så jeg tror ikke dere klager nå lenger! Hehe. Jeg er ikke på badeferie i år, som sagt.

Får dere beholde klærne/antrekkene dere får inne på hotellet? Eller evt noen av de? :)

- Nei, det får vi ikke. Alt leveres tilbake.

Får dere sove så lenge dere vil inne på hotellet?

- Absolutt ikke. Vi blir vekket hver morgen. Hva klokken er da, vet vi ikke. Vi har nemlig ikke tilgang til klokker og får aldri vite hva klokka er.

Hei! Du syntes det var veldig usexy at hun nye i PH snuser. Hva synes du om jenter som røyker da? Er det sexy? Du røyker jo selv:) jeg synes det er sexy hvis pene jenter røyker!

- Jeg røyker ikke. En festrøyk kanskje fem ganger i året maks, derav ser dere meg med en røyk i en av episodene. Jeg har aldri kjøpt meg en røykpakke ever. Og ja, jeg synes at snus ser helt forferdelig ut sånn generelt, men spesielt på jenter. Det er bare min mening! 😊

Drriiiit flaut da du ikke ble valgt for "underholdning", måten du rakk opp hånda på hahaha eg døøør. Keep your attitude low.

- Ja shiiiiit driiiiiit flaut :O :'(

Hva synes du om produksjonen i år i forhold til tidligere?

- Jeg synes at produksjonen var bedre i sesong 7. Kanskje fordi at det var min første gang, men jeg synes at vi deltakere ble mer "respektert" i sesong 7. Det var ved visse tilfeller der jeg klikka på produksjonen i år fordi at jeg følte at vi ble behandlet som sirkus aper. 

Er det sant at alle deltagerne som ryker aldri vil komme tilbake på hotellet?

- Det eneste jeg kan si er at det er veldig lite inn og ut av gamle deltakere denne sesongen. Dere får se selv! Det er flere som elsker å hinte til at de skal sjekke inn igjen, når sannheten er at det faktisk ikke skjer. 

Synes du årets vinnere av pH har fortjent å vinne?

- Den ene - ja. Den andre - ikke faen.

Angrer du på deltakelsen i år?

- Nei, jeg angrer vel ikke. Men jeg hadde ikke villet gjøre det igjen, om jeg kan si det sånn. Jeg vil gjøre mer TV, men ikke mer Paradise. En gang holder virkelig.

SANNHETEN OM GÅRSDAGENS EPISODE

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg kjente at jeg kokte litt over når jeg så episoden i går. Først og fremst: jeg vet at oppførselen min var på trynet når Joakim og Erik tok valget sitt og valgte å låse meg med Simon. Det er et spill, og SÅ KLART har alle andre like stor rett til å spille hardt som det jeg har. Det var teit av meg å reagere slik som jeg gjorde, noe jeg var fullstendig klar over der inne også. For det TV3 nemlig velger å KLIPPE BORT er at jeg går til Erik etterpå og spør om jeg kan få prate med han. Dere får se akkurat det klippet, samt at vi setter oss ved poolen. Det de har klipt bort før vi begynner å prate taktikk, er at jeg ber om unnskyldning for de stygge ordene som kom ut av munnen min. Jeg sa unnskyld og jeg beklaget at jeg oppførte meg slik som jeg gjorde, for hallo - ja, det er et spill. Det irriterer meg ekstremt mye at TV3 velger å klippe bort det. Dere skjønner kanskje selv da hvor mye makt produksjonen har når det kommer til å klippe oss deltakere? Det er helt på trynet at de klippet bort akkurat det, men valgte å ta med alt annet fra den episoden. Jeg er glad for at jeg har en såpass stor plattform å nå ut til dere seere på selv, slik at sannheten kommer frem.

Grunnen til at jeg ble såpass frustrert da de tok valget, var egentlig mest på grunn av at jeg følte at min eneste trygghet der inne ble satt i fare. Før dette hadde jeg allerede gått ut av hotellet og sagt til produksjonen at jeg ville trekke meg når den episoden filmes, rett og slett fordi at jeg ikke trivdes så godt og fordi at jeg savnet Pierre. Carl Aksel var derfor veldig god for meg å ha der inne, da han er en nær venn av meg på utsiden også. Jeg ville ikke miste han også, for da ville jeg virkelig ikke være der. Så hovedsakelig handlet ikke mitt lille "rage" om at de spilte, men fordi at jeg ble lei meg fordi at jeg forstod at Aksel ble satt i fare.

Jeg er en person med veldig stort temperament. Jeg har litt vansker med å kontrollere munnen min i nuet, dersom jeg blir forbanna eller frustrert. Det er noe jeg har problemer med, og det er noe jeg jobber på (spør Pierre, hahah). Det viktigste er at man forstår selv at det man sier og gjør kanskje ikke er så greit, og dermed ber vedkommende om unnskyldning.

Noen ganger går spillet til hodet på oss, og det gjorde det på meg i går. Jeg beklager til dere også, som fikk se det. "Fittunge" er ikke et veldig kult ord å slenge rundt seg, haha. Beklager! Håper bare at TV3 ikke velger å fremstille situasjoner helt annerledes fremover også. Det er veldig uheldig.

JEG RØPER HVEM SOM SJEKKER INN PÅ PH I KVELD

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

TOPP HER ⎮ KLIKK HER FÅR Å FÅ 25% PÅ NELLY

Heiii! Jeg føler jeg prater ganske lite om PH her på bloggen nå som det først sendes, så jeg prøver å poste litt mer angående det. Mange av dere etterspør mer fokus på det, så det skal jeg så klart fikse. Jeg vil jo alltid levere det dere synes er interessant! Så, skal vi prate litt om kveldens episode? Man kan jo faktisk se den nye episoden klokken 17:00 på Viaplay før den sendes på TV-skjermen i kveld. Jeg vil bare advare dere om at du leser en spoiler dersom du fortsetter å lese. 

I kveldens episode sjekker det inn en gutt, og han er faktisk ikke er helt ukjent for alle deltakerne. Eller, han kjenner en av guttene fra før. Hva er greia med det egentlig? At noen alltid kjenner hverandre av deltakerne? Jeg husker i sesong 7, da kjente jeg tre stykk fra før. Hva er oddsen, liksom? Skulle ikke trodd at det var mulig med tanke på antall søknader og antall deltakere som faktisk får delta. I år kjente jeg faktisk ingen da, foruten om legendene. Jeg hadde en liten anelse (trodde jeg) om enkelte som kanskje skulle sjekke inn, men det var ikke tilfelle. Det er alltid mange rykter som er ute å svirrer før innspillingen starter når det kommer til fremtidige deltakere. Det er slik hvert eneste år. Jeg har opplevd at enkelte går å lyver om at de skal være med også, noe jeg synes er helt patetisk. Hva er vitsen med det? Du ser jo ikke annet enn dum ut når du til slutt ikke dukker opp på skjermen, haha. 

Uansett! I kveld sjekker det inn en gutt, og det skaper trøbbel i paradis. Spillet startes for fullt fra i dag av, og jeg er ENDELIG frisk fra den forbanna influensaen som jeg ble rammet av den første uken på hotellet. Nå dere, NÅ er det game on. Som dere muligens har fått med dere på reklamen for denne uken, ser dere at jeg både kjefter, sier at dette er "min sesong" og at jeg er veldig giret. Nå kan dere forvente dere drama, latter, tårer og masse spill fra meg. GAME ON B*TCHEZ

Ps! Reaksjonsvideo på kveldens episode kommer ut i kveld, etter at episoden er over. Den vil dere ikke gå glipp av!

FIRE SPOILERS OM ÅRETS PH-SESONG

FIRE SPOILERS OM ÅRETS PARADISE SESONG

💥 Ikke begynn å døm deltakere, og spesielt ikke syns synd på enkelte allerede nå. Det er mye som skjer de neste ukene. De som virker veldig «utsatt» og «utenfor» i programmet nå, er de absolutt verste når det kommer til mobbing, utestenging og det å være kynisk og falsk. Tro meg, dere kommer til å bli sjokkert. Det er noe som skjer som gir ordet «falskhet» og ordet «kynisk» en helt ny betydning. Get ready.

💥 Det blir mer sex på hotellet. Uuuh! Nysgjerrig på hvem? 

💥 Det er veldig lite inn og ut denne sesongen. Ryker man, kommer man mest sannsynlig ikke inn igjen. Det var veldig mye inn og ut før, men ikke denne sesongen.

💥 Ikke alle deltakere er venner i dag.

DRAMAET I KVELDENS EPISODE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Processed with VSCO with av8 preset

Det er så sykt gøy at dere synes at det er så kult at jeg har sjekket inn på hotellet! Selv synes jeg at det er gøy å være tilbake på skjermen, og ikke minst på Paradise. Det er fortsatt veldig merkelig å se seg selv der igjen, i enda en sesong. Jeg cringer litt inn i mellom, men noe annet hadde vært umulig. Jeg mener, vi blir filmet 24/7 og da er det jo klart at man har et par øyeblikk i løpet av et døgn som ikke er like fantastiske som andre. Haha! 

I kveldens episode blir det drama. Jeg skal ikke spoile noe, så du kan lese videre uten å bli irritert på meg. Hehe! Det tok ikke lang tid før det hetet seg til mellom jentene i hvert fall, noe vi fikk se allerede i gårsdagens episode. Hva er det med oss jenter å alltid lage drama? Jeg skal ikke si noe, jeg er ikke hakket bedre selv. Men jeg skal ikke klage, for det er tross alt slik som skaper underholdene TV for seerne. En sesong der alle er bestevenner er jo piss kjedelig, det fikk vi erfare i fjor. De hadde jo sine moments i fjor også, men de var jo stort sett på en klassetur der alle var BFF's. Helt slik er det ikke i år, som dere allerede merker.

TOPP HER ⎮ JEANS HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER

Jeg kan si så mye som at jeg reagerer ganske sterkt i kveldens episode, da jeg synes at de andre jentene er veldig urimelige mot en av jentene. Dere får se episoden i kveld, så får dere med dere hva jeg prater om. Det er dog veldig merkelig å se tilbake på det nå, for av og til blir det litt slik at man faktisk innser hva de andre reagerer så sterkt på senere i spillet. Det er ikke alltid slik så klart, men det har vist seg at det ofte blir sånn.

Nå er det i hvert fall duket for drama, så bring your popcorn and get ready for PHHHH. 

PS! Reaksjonsvideo på gårsdagens episode kommer ut på YouTube-kanalen senere i kveld. Abonner på kanalen vår HER for å få varsel når den er postet. Jeg sier bare en ting: de reaksjonsvideoene vil dere ikke gå glipp av. 😉

PARADISE HOTEL: ER DERE KLAR FOR MEG?

 Processed with VSCO with av8 preset

Hva synes dere om premieren i går? Spennende? Jeg dukket så vidt opp på skjermen, og det var veldig merkelig å se seg selv på TV igjen. Det er tre år siden jeg var med på PH første gangen, og tiden har gått så sjokkerende fort. Ikke trodde jeg at jeg skulle delta enda en gang, spesielt ikke som en såkalt "legende". GØY! Jeg har jo ikke lov til å røpe noe, men jeg vil si en ting og det er: følg med på kveldens episode. Hihi! 😘Dette er en spennende tid! Hele dette PH-opplegget føles langt i fra likt som det gjorde første gangen, men det er så klart veldig gøy å få enda en sjanse. Nå gjenstår det å se om jeg gjør det bedre denne gangen, kontra i sesong 7. Isabel Raad vol. 2. Are you ready?

Det var super kjedelig å ikke se premieren med alle de andre, da det naturligvis var noe jeg hadde gledet meg til. Det er bare ikke alltid like lett å stå rakrygget når man konstant skal bli nedtrykt. Jeg anser meg selv som veldig sterk, men noen ganger renner det over for meg også. Jeg kunne så klart møtt opp i går tross omstendighetene, men for meg ble det bare vondt verre når TV3 ikke en gang skjermet meg fra det. Jeg synes ikke at den løsningen de kom med var å stå i mot mobbing. For meg er det å overse noe veldig alvorlig, og derfor ble det helt feil for meg å dra. For meg er det veldig viktig å stå opp for seg selv, og når ikke en gang TV3 kunne ofre litt og gjøre det samme for sin egen deltaker, falt valget på å bli værende hjemme slik at jeg slapp å bli utsatt for enda mer. Sannheten er at jeg er veldig sliten psykisk nå, og jeg orker bare ikke enda mer hets og håning. Det holder for meg.

Premieren så jeg i hvert fall hjemme sammen med mamma og søsteren min. Vi smeltet sjokolade og kuttet opp jordbær, så episoden og koste oss i hverandres selskap. Det ble en fin kveld, til tross for at jeg så klart skulle ønske den så annerledes ut. Anyway! Jeg gleder meg til episoden i kveld. Det blir spennende, dere. 

Nå skal jeg fikse meg ferdig, og dra på et super spennende møte. Things are happening, babes!! 😄

JEG VET HVEM VINNERNE AV PARADISE HOTEL ER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste som suger med å delta på PH er at man vet alt, og det dermed ikke blir spennende å se det på TV. Haha. Litt av et luksusproblem, dere!!!! Lol. Nei, men jeg husker at jeg savnet spenningen litt da jeg deltok i sesong 7, for jeg var skikkelig blodfan av programmet. Det blir ikke det samme når man vet alt som skjer, og faktisk har vært med selv. Denne gangen blir det enda mindre spennende, av flere grunner som jeg ikke kan avsløre helt enda. Jeg kan i det minste si at det ikke var like spennende som sesong 7. Jeg synes at casten i år var... Ja, hva skal jeg si? Jeg har jo fått med meg at de aller fleste mener det samme. Alle er veldig basic, og ikke minst svææært unge. Misforstå meg ikke, for jeg var jo 20 år når jeg deltok første gangen selv, MEN det var stor variasjon på deltakernes alder likevel. Vi var alt fra 20-åringer til 28-åringer. Skjønner dere hva jeg mener? Nå er det seriøst KUN 96 og 97-ere (+ én 95-er), og det ble jeg veldig skuffet over - spesielt på grunn av at denne sesongen var såpass hypet da det skulle være en legende-sesong. Ingen av oss legender er 20 år liksom. Da blir det veldig stor forskjell på mentaliteten på oss deltakere. Nå var ikke jeg så veldig mye eldre, jeg er jo bare 23, men likevel merket jeg aldersforskjellen veldig godt. Halvparten av legendene er jo 26-28 år, og da blir det veldig spesielt med KUN så unge deltakere som man kanskje skal tilbringe to måneder sammen med, innestengt på et hotell. Nei, jeg vet ikke dere... Alle var så klart veldig hyggelige, men jeg hadde forventet meg noe helt annet. Litt mer Paradise-mennesker, kanskje? Litt mer som i den svenske versjonen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå høres jeg gjerne veldig direkte ut, og det er jeg også. Det finnes jo ingen filter hos meg, det vet dere jo haha. Jeg må jo få lov til å være ærlig å si at jeg ble skuffet da jeg så årets cast. Det var langt i fra hva forventningene mine var, og da mest på grunn av at denne sesongen ble så ekstremt hypet siden det skulle være en legende-sesong. Da forventer man seg veldig mye mer sterke personligheter, mennesker som er gjort for TV og som ikke er redd for å drite seg ut. Som dere kan se på portrettintervjuene som allerede er lagt ut, studerer jo typ alle og er ordentlig seriøse mennesker. Det er klart at man kanskje ikke vil drite seg ut på TV når man går tredje året på statsvitenskaps-studiet, eller når man skal jobbe i barnevernet? Og da tenker jeg også at det automatisk blir kjedelig TV, for det er alt for seriøse mennesker som er med. Typ alle gikk på seriøse studier, noe som så klart er bra, men ikke når det kommer til et reality-program som Paradise Hotel. Da blir det fort vanskelig å gjøre "bra" TV. Jeg synes at man må være en person som våger å gi en komplett faen for å delta i et slikt program for at sesongen skal bli bra.

Jeg vet ikke, jeg er glad i samtlige og synes at det er super fin gjeng, men det var som sagt ikke det jeg forventet meg når det kom til sesong 10 av Paradise Hotel. Jeg våger bare å si det alle tenker, haha. Kule mennesker? Absolutt, men ikke Paradise Hotel-deltakere.

MITT FØRSTE INNTRYKK AV LEGENDENE

Foto: TV3

Paradise Hotel starter straks på TV-skjermen, og jeg gleder meg vanvittig til dere skal få se mitt comeback i årets sesong. Jeg kan si såpass mye som at dere kommer til å bli sjokkert over hvordan jeg er i år, kontra hvordan jeg var i 2015. På hvilken måte kan jeg ikke røpe, men dere kommer til å skjønne det når det først starter. Uansett! I dag tenkte jeg å dele førsteinntrykket mitt av legendene. Jeg må nok si at jeg ble veldig overrasket over enkelte.

・ ANN MARIELLE ・

Jeg hadde nok litt fordommer mot denne frøkna, for jeg trodde at hun var litt bitchy. Jeg trodde aldri at vi skulle klikke bra, men der tok jeg grundig feil. Ann Mariel er verdens skjønneste jente, som jeg har blitt døds glad i! Hun er sprudlende, byr på seg selv og er så godhjertet. Dere vet jo at vi legender reiste til Mexico sammen, og i løpet av tiden vi hadde på flyplasser og da vi først ankom Mexico, fikk vi god tid til å bli gode venninner. Jeg håpet fra første stund at vi skulle få være på hotellet sammen, og ikke minst få passe på hverandre der inne. 

AURORA

Aurora har jeg faktisk hatt sansen for siden jeg så henne i hennes sesong. Hun sier jo så utrolig mye lættis at jeg vrenger meg i fullstendig latterkrampe. Hun er litt fisefin da, men det er jo tross alt slik det nesten må være når man er en "classy-girl". Hehe! Aurora er en person som sprer veldig mye glede rundt seg, da spesielt på grunn av alt det sjuke som faller ut av hennes munn. Haha! 

SOPH

Soph hadde jeg ikke et spesielt inntrykk av, da hun var såpass lite med i sin sesong. Hun virket veldig god og hyggelig ut ifra det jeg har fått med meg, og det er også en person jeg har hatt det hyggelig sammen med på reisen ned. Samtidig er vi nok veldig ulike som individer. 

MAGNE

Når jeg tenker på Magne, tenker jeg i grunn bare på tørre vitser. Haha! Han har alltid en vits på lager, og jeg kan nok ikke påstå at de aaalltid er like bra, men han prøver i hvert fall! Hahaha. Neida, han er veldig hyggelig og ikke minst skikkelig snill.

MATHIAS

Åh, Mathias!!! 😄 Man finner jo absolutt ingen morsommere enn denne karen. Nå er det litt vanskelig å komme med førsteinntrykk når det gjelder han, i og med at vi var med i sesong 7 sammen. Han er i hvert fall en skikkelig god venn av meg som jeg ELSKER å være rundt. Det er få som får meg til å le like mye som det han gjør. Gud, jeg tror ikke jeg kan komme på en eneste negativ ting med Mathias. Det er nok absolutt ingen i denne verden som har et vondt ord å si om han. Tidenes gledespreder! Jeg ble SÅ glad da jeg fikk vite at han var en av legendene. 

PIERRE

Hihi, min elskliiiing! Den deiligste, snilleste, kjekkeste og beste mannen i verden. Hadde ikke han og jeg blitt spurt sammen, hadde jeg aldri takket ja. Pierre er en person som får meg til å føle meg sikker, trygg og glad. Hans nærhet betyr alt for meg! Samtidig er han en person som går ekstremt bra overens med absolutt alle, og han er godt likt av alle rundt seg. Gud, som jeg elsker denne mannen. ❥ ❥ ❥ ❥ Vanskelig å komme med førsteinntrykk om sin egen kjæreste, haha.

CARL AKSEL

Aksel er også en nær venn av meg, så det at han også var en av legendene gjorde meg fryktelig glad! Vi var en god gjeng med legender, må jeg si. Aksel er en person som byr ekstremt mye på seg selv! Han er typ aldri i dårlig humør og får alle rundt seg i bedre mood med sin egen energi. Har er superduper hyper konstant, haha. Jeg tenkte med en gang at det kom til å bli gøy på festene, for en fest med Aksel blir aldri kjedelig. 

JEG ER HJEMME FRA PARADISE HOTEL

reklame ⎮ Nelly-annonselenker

 Processed with VSCO with av8 preset

I'M BACK BITCHES!!! Jeg kan gledelig fortelle dere at jeg nå er hjemme i kulden igjen. Mexico har vært litt av en opplevelse, men nå er det hele over. Det er typ det eneste jeg kan fortelle dere angående Mexico nå, men så fort alt sendes på TV-skjermen lover jeg å dele alt av tanker og meninger. Vi deltakere har jo som kjent taushetsplikt og kan dermed ikke prate om innspilling og det som har skjedd i Mexico. Da vet dere det, så slipper dere å spørre uten å få svar. ❥ Uansett!! Det føles så merkelig å være hjemme igjen, dere. First of all: FY FAEN SÅ KALDT DET ER!!! Jeg dør... Er ikke vandt med minusgrader lengre jeg, har jo tross alt blitt bortskjemt etter mange uker med skyfri blå himmel og skinnende Mexico-sol dag ut og dag inn. Det savner jeg skikkelig allerede, men herregud som jeg har lengtet hjem også. Du forstår liksom ikke helt hva du har før du mister det, ikke sant. Jeg mener, Norvegia og Brelett har jeg cravet som en idiot etter. Herregud så nerd men sånn helt seriøst, jeg har lenge gledet meg til å kunne trykke i meg brødskiver som er smurt på med Brelett og Norvegia. Mmmh! Ellers har jeg så klart savnet en hel del andre ting også, men det tenkte jeg å gjøre et eget innlegg ut av. Er ikke det litt gøy? En liste med alt jeg har savnet mens jeg har vært på innspilling til Paradise Hotel 2018? 

Gud.. Det jeg i alle fall har savnet er DERE! Skjønner dere hvor vanskelig det var å kun ha 30 min til rådighet til blogging hver dag? Jeg følte meg så ubrukelig der jeg satt mens jeg fikk dårlig samvittighet over at jeg ikke kunne levere bedre innhold til dere her inne på bloggen. Jeg så jo at dere reagerte på innleggene og at flere av dere var misfornøyde med at det kun var et innlegg per dag, men tro meg når jeg sier at jeg prøvde så godt jeg kunne. It wasn't easy, men jeg må bare få påpeke hvor uendelig takknemlig jeg er ovenfor TV3/produksjonen som lot meg få blogge under innspillingen. Det er jo vanligvis ikke lov, så jeg er veldig glad for at de gjorde et unntak med meg. Tusen millioner takk! ❤️ Men som dere vet hadde jeg jo aldri takket ja dersom det ikke hadde vært mulig for meg å oppdatere bloggen min hver dag. Dere er, og vil alltid være det viktigste for meg. 

Herregud, jeg må bare fortelle dere hvor SJUKT det var å få tilbake telefonen sin igjen med full tilgang til sosiale medier, meldinger, messenger og telefonsamtaler. Det er helt vanvittig hvor avhengig jeg er av mobilen min, og det er definitivt noe jeg fikk kjenne på under innspillingen. Nesten litt skummelt faktisk, å se hvor mye tid den der forbanna telefonen opptar av dagene mine. Gud.. Jeg skal ikke lyve å si at jeg IKKE fikk sommerfugler i magen når jeg fikk den tilbake, haha. Det var lykke, det. Tragisk, men sant. Jeg har blant annet rundet 20 nye levler på Candy Crush på to dager. Slå den du!! Da har man søren meg lengtet etter å game litt, haha. Det er forøvrig noe jeg også er veldig avhengig av. 

BODY HER (har fått så mange komplimenter på denne! ❥) ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER 

Åh.. Det er så deilig å skrive til dere - i nåtid. Nå skal jeg blogge som bare rakkern fremover, og gjøre opp for den elendige bloggingen denne perioden som jeg har vært borte. Jeg har så utrolig mye på hjertet, så mye motivasjon og ikke minst inspirasjon å dele med dere. ÅÅHHH jeg er så glad!!! ❥ I'm back babes!

DETTE VISSTE DU IKKE OM PARADISE HOTEL

reklame ⎮ Nelly-annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Vi får ikke lov til å ta med oss nattbordsbildene hjem. #rip

2. Når noen blir syke blir man tatt ut av hotellet og kjørt til legen som ligger i nærheten av hotellet.

3. Vi får ikke lov til å sove hvor man vil, man må sove med sin egen partner på sitt eget rom. Denne synes jeg er litt kjip, haha. Tenk så mye mer drama og ikke minst sex det hadde blitt om det var fritt frem. 

4. En regel vi må forholde oss til er at dersom man utøver vold inne på hotellet, blir man sendt hjem på sekundet. Vold er helt uakseptabelt, noe jeg synes er topp. I den russiske versjonen av PH er det heeelt galskap, der slåss de for alle penga - spesielt jentene. Jeg hadde aldri turt å deltatt der, haha. 

5. Paradise Hotell (altså selve hotellet vi bor på) er ikke egentlig et hotell. Det er privat eid, og produksjonen leier det av vedkommende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LEVIS SHORTS HER ⎮ TOPP HER

6. En uke på Paradise Hotel er ikke på 7 dager, men på fire. Crazyyy.

7. Vi har planlagte måltid, altså at vi får beskjed når det er frokost, middag og lunsj. Vi har derimot (nasty as fuck) sandwicher tilgjengelig til alle døgnets tider.

8. Når det spilles musikk får vi ikke lov til å prate. Dette på grunn av at det da blir vanskelig for dere seere å høre hva som blir sagt. Hater dog denne regelen...

9. Der vi spiller inn ligger midt i ødemarka. Det tar ca 4 timer å kjøre til nærmeste by, som er Puerto Vallarta. 

10. Det er ALLTID fint vær! Alltid.

NÅR STARTER PARADISE HOTEL?

Jeg får til stadighet spørsmål om når PH starter på TV, og det tenkte jeg å svare på nå. Innspillingen foregår i januar og i februar, og det begynner på TV i starten/midten av mars. Akkurat hvilken dato er jeg litt usikker på, men det pleier å være ganske tidlig i mars. Gleder dere dere? Det gjør jeg! Det er veldig rart å gjøre dette for andre gang, for nå vet jeg jo hva jeg har i vente. Første gangen var jo alt nytt og spennende! Spennende er det forøvrig nå også, men nytt er det ikke. Hehe! TV er jo noe jeg synes er døds gøy. Virkelig! Om jeg ikke hadde blogget hadde jeg definitivt ønsket å jobbe med TV-produksjon. Det mange derimot ikke vet er at det å lage TV tar utrooolig lang tid. Det var jeg ikke klar over ved min første deltagelse. Jeg fikk litt av et sjokk når jeg forstod hvor mye død/ventetid det er. Kamera og alt av utstyr skal jo rigges, og det tar ikke akkurat kort tid. Det er absolutt verdt det da, for det er som sagt veldig gøy.

Jeg gleder meg til en ny sesong, og ikke minst til dere får se hva denne sesongen har å by på. Er dere spente? Jeg både håper og tror at denne sesongen kommer til å bli den beste og sykeste hittil. Jeg mener, det er tross alt en legende sesong med mange sterke karakterer. 😉

SVAR PÅ PARADISE HOTEL-SPØRSMÅL

annonse ⎮ lenkene er annonselenker

Jeg får konstant spørsmål angående Paradise Hotel, og da spesielt om innspillingen. Som dere kanskje forstår, har jeg taushetsplikt og kan dermed ikke svare dere på det dere lurer på. Hadde jeg kunnet, hadde jeg så klart gjort det. Det lover jeg! Enn så lenge må alt holdes hemmelig. Jeg vet at det er kjedelig, men dere får jo heldigvis vite alt etterhvert. Likevel vil jeg svare på noen spørsmål om PH som dere har lurt på, og som jeg faktisk kan svare på. 

Er du i Mexico nå?

- Det har jeg ikke lov til å si. Men om dere følger med på mine sosiale medier som ikke blir oppdatert som vanlig, skjønner dere kanskje hvor jeg er likevel. Hehe!

Hvor mye vinner man om man vinner PH?

- I år ligger premiepotten på hele 500 000 kroner. En halv million! Vanligvis er det kun 300 000, men i og med at det er jubileumssesong har premien økt. SPENNENDE!

Hvor spilles det inn?

- Innspillingen pågår i Mexico, Puerto Vallarta. Et helt fantastisk nydelig sted som jeg sent vil glemme. Heldige meg har fått reist dit hele to ganger. Det hadde jeg ikke trodd da jeg deltok for første gang i 2015. Livet er uforutsigbart. Man vet aldri hvilke muligheter man får.

Hvor mye pakket du med deg til Mexico?

- Jeg har med meg tre kofferter. OK, vil dere vite hvor mange kilo jeg pakket med meg? 70... 70 fuckings kilo. To tusen kroner i overvekt, det. Snakk om å være elendig når det gjelder pakking, men jeg må ha med meg masse fint tøy og fine sko når jeg skal være borte i to måneder, og dessuten spille inn en reality-serie. 

Er det gratis å delta på PH?

- Oh yes, it is.

Får du betalt for å delta i år?

- Jepp, det gjør jeg.

TOPP HER ⎮ ADIDAS BUKSER HER

Meldte du deg på selv i år?

- Nei, absolutt ikke. Jeg ble ringt av produksjonen og ble spurt om jeg hadde hatt lyst til å delta i en så kalt legende-sesong. Jeg var veldig usikker i starten, men etterhvert ble jeg mer og mer giret. Så lenge jeg fikk blogge mens jeg var der, var jeg egentlig klar for å dra. Heldigvis gikk det bra, og TV3 forstår hvor viktig bloggen er for meg. De vil så klart ikke at jeg skal sette bloggen på vent når jeg er å gjør "jobb" for dem, så de har full forståelse for at jeg må blogge under innspillingsperioden. Vanligvis er jo ikke det lov, for man blir jo fratatt telefoner og pcer før man sjekker inn, nettopp fordi at man ikke skal ha tilgang til sosiale medier og alt annet av kontakt med omverdenen mens man spiller inn. Med meg gjør de et unntak, noe jeg er ekstremt takknemlig for.

Sjekker alle legendene inn?

- Det kan jeg dessverre ikke svare på.

Hvem av legendene vant avstemningen som pågikk i desember?

- Det må dere nesten vente med å se. Dere får vite det ganske kjapt når alt er i gang! 

Når er premieren?

- Det bruker vanligvis å være i starten eller i midten av mars hvert eneste år, så jeg antar at det samme gjelder for sesongen i år. Det er ikke lenge til, dere! Jeg er så spent på å få la dere ta en del av dette eventyret. It's cray cray.

Kan du beskrive årets sesong med tre ord?

- Jeg kan ikke beskrive den med de ordene jeg egentlig vil si, men jeg kan si hva forventningene mine var før jeg reiste til Mexico. I og med at det er sesong 10 og en legendesesong, forventer jeg at det er mye spill og taktikk, sterke personligheter og masse drama. 

Får du lov til å sjekke Instagram og Snapchat mens du er i Mexico?

- Nei. Bestevenninnen min deler innleggene mine på snap, facebook og Insta, mens jeg selv styrer bloggen. Bloggen er det eneste jeg har tilgang til under innspillingen. Det er jeg som svarer i kommentarfeltet, og det samme gjelder innleggene mine. Jeg skriver de selv, til tross for at mange mener at det ikke er meg. Jeg kan bekrefte for hundrede gang at det er jeg, Isabel Raad, som har skrevet alt av innlegg som har blitt postet her inne. 

_______

Håper dette innlegget ga dere litt mer svar. Jeg skjønner at dere er nysgjerrige, men jeg håper at dere forstår at jeg ikke har lov til å fortelle noe mer foreløpig. Klem!

JEG BLE FILMET NAKEN

reklame ⎮ annonselenker

TOPP HER ⎮ SHORTS HER

Jeg får stadig spørsmål om hvordan det er å bli filmet naken, og det er noe jeg velger å svare på i et eget innlegg fordi at såpass mange lurer på akkurat det. Jeg forstår dere, haha. Merkelig spørsmål egentlig, men i og med at jeg har vært på innspilling der det skjer både en og to ganger vet jeg jo hvordan det er.

På innspilling til PH er det jo slik at det er kameraer over alt på hotellet, og vi blir filmet 24/7. Døgnet rundt, altså. Når vi går på do, når vi krangler, når folk har sex, når man dusjer, når man bæsjer.. Ja, til og med når man setter inn en tampong. Haha! Det som er greien er at man blir veldig (med stor V) vandt til kameraene kjapt. Man tenker over de de første to-tre dagene kanskje, og så er man ikke så oppmerksom på de. Det høres kanskje rart ut for dere, men det er faktisk sant. 

Til tross for at det er kameraer over alt, kan man kontrollere hvor mye man vil filmes naken til en viss grad. Om man ikke vil flashes naken på TV-skjermen når man for eksempel dusjer, er det bare til å dusje i bikini eller passe på å dekke seg til litt. Jeg skjulte meg ganske mye inne i dusjen mens jeg dusjet da jeg var heldig med at kameraet ikke filmet rett inn i dusjen. Det har så klart også mye å si. Noen rom har jo veldig åpen planløsning, og da er det kanskje ikke et alternativ, men på mitt rom i den første sesongen jeg deltok i var jeg veldig heldig med. 

Når det er sagt synes jeg ikke at det er så biggie å bli filmet naken. Jeg mener, kropp er kropp!

NÅ AVSLØRER JEG... | PARADISE HOTEL

Det er hele tiden masse spørsmål angående Paradise Hotel. Det er fullt forståelig, men jeg tror og håper at dere forstår at jeg ikke har tillatelse til å fortelle dere noe av det som skjer denne sesongen. Derimot kan jeg dele alt om min første sesong! En ting mange av dere lurer på er hvordan parseremoniene fungerer. Let me tell you!

Søta på parseremoni i 2015. 🤓

Vi får en viss tid å fikse oss på etter middagen (middagen blir ikke filmet, da er vi off cam). Da må vi oppholde oss på rommene vi bor på frem til vi får beskjed om at vi skal samles. Det som mange ikke vet om tv-produksjon er at alt tar vanvittig lang tid. Altså, sinnsykt lang tid. Det var jeg ikke så veldig innforstått med sist jeg var i Mexico, og jeg ble mildt sagt sjokkert når jeg forstod hvor mange timer som skulle gå til å sitte rett opp og ned. Gørr kjedelig med ventetid, men slik er det jo bare. TV tar tid. Anyway! Etter at vi har samlet oss sitter vi og venter en god stund (litt usikker på hvor lenge, men kanskje 1 time?) frem til alt av kamerautstyr osv er rigget og klart. Deretter er det action, cameras and lights! Showet står på - seremonien pågår. Når den delen er ferdig, samles alle deltakerne igjen sammen med deltakeransvarlig som passer på. Hvor lenge vi må vente etter seremoniene er også litt forskjellig fra gang til gang, men det er lenge. Veldig kjedelig for et utålmodig menneske som meg, men det overlever jeg. Hehe!

Det er det mange ikke er klar over - det klippet dere ser på TV-skjermen som varer i kanskje 5 minutter har tatt oss flere timer å spille inn. Interessant, ikke sant? 😉 Litt inside info her. Klem!

DETTE VISSTE DU IKKE OM PARADISE HOTEL

1. Der man spiller inn er et av de farligste områdene i hele Mexico.

2. Når man ryker ut, er det ikke sikkert at man blir sendt hjem til Norge med en gang. Om det er mulighet for at du kan sjekke inn igjen, bor du på et annet hotell der du får vente på beskjed og eventuelt når du skal inn igjen. Om du ikke får sjekke inn igjen, så blir du sendt hjem etter at du har røket ut. To-tre dager etter, kanskje.

3. Reisen til Mexico tar sammenlagt over 30 timer. Helt jævlig langt, haha.

4. Som deltaker må man signere en kontrakt som gjør at du er "låst" til TV3 i et år.

5. Paradise Hotel er den gøyeste opplevelsen man kan få!

6. Man får ikke ha kontakt med hverken familie eller venner. Kun produksjonen og deltakerne som man er på innspilling med.

7. Vi blir filmet 24/7, hele tiden - foruten om lunsj og middag. Da er vi off cam, og blir "passet på" av deltakeransvarlig.

8. Man får vite om man er med i starten av Desember.

9. Gruppe intervjuene er noe nytt castingen har startet med. Det var i hvert fall ikke slik da jeg deltok i 2015.

10. Man få lov til å ha med seg to kofferter som bagasje.

JEG RØK UT AV PARADISE HOTEL

Er det en ting folk husker best fra min forrige sesong, så er det soleklart når jeg ryker ut. Min fine, rolige og classy utsjekk. Hahaha! Herrreeegud så flau jeg blir når jeg bli påminnet om det. Likevel ofrer jeg meg og viser dere det "fantastiske" klippet som jeg er "veldig" stolt over.... Jeg tar en for laget. Det er jo tross alt hysterisk å se på. 

0fib89Xp2dE
CRINGEEEE.

MITT NATTBORDSBILDE ⎮ PH 2018

Se nattbordsbildet mitt, dere! Da jeg var med første gang, tok vi nattbordsbildene i Mexico men i år ble det tatt hos Mastiff i Oslo. Jeg er faktisk veldig fornøyd med hvordan det ble. Det var jeg ikke sist, haha. Mobilen jeg holder i på bildene fikk vi utdelt så fort vi møtte crewet på Gardermoen. Alle deltakere har altså fått hver sin, og denne skal vi ta med oss inn på Paradise Hotel. Den kan vi bruke til å ta bilder og selfies med. Den er låst, slik at vi ikke kan bruke noe annet enn kun kamera på den. Ingen sosiale medier, messenger eller telefonsamtaler med andre ord. Kun til bilder!

Jeg tror at det blir deilig å ha sin egen telefon der inne, selv om man ikke kan bruke den noe særlig. Bare det å kunne holde i en telefon er luksus i seg selv når man er på innspilling. Abstinensene blir kanskje ikke like store, tenker jeg. Når jeg kommer hjem fra innspilling kan jeg i hvert fall love dere at jeg har massevis av bilder å dele med dere, som jeg har knipset der inne. Høres ikke det gøy ut? Litt sånn behind the scenes. Hehe! Skal prøve å fokusere mye på å ta bilder av saker og ting dere vil finne interessant. ❥

NÅ FÅR DERE SVAR PÅ ALT

Det har haglet inn med drøssevis av spørsmål de to-tre siste døgnene i forbindelse med Paradise Hotel og avreise til Mexico, og i og med at det er såpass mye dere lurer på, bestemte jeg meg for å svare på alt i et eget innlegg!

Kan man bli tvunget til å gjøre noe seksuelt i PH? Og hvis man nekter så blir man kastet ut? Har hørt fra ei jente at man ikke kan nekte?

- Det er det dummeste jeg har hørt. SÅ KLART blir man ikke tvunget til noe som helst, hverken seksuelt eller noe annet. Den jenta du eventuelt har fått høre det av, lyver.

Hei Isabel, først vil jeg bare si at du er helt utrolig, jeg blir så inspirert av deg og har evig respekt for deg😍 Spørsmålet mitt er om et rykte jeg har hørt om deg, at du har hatt spiseforstyrrelser.. er det sant, kan du si litt om det enten svaret er ja eller nei? Vet det er personlig, har selv strevd med Bulimi.

- Hei! Tusen takk for fine ord. <3 Det stemmer ja. På det verste veide jeg 38 kg.. Helt forferdelig. Du kan lese innlegget jeg har åpnet meg opp om anoreksia her. Heldigvis er det flere år siden, og jeg er frisk som en fisk i dag.

Hvor ofte fikser du vippene dine?

- Hver fjerde uke.

Vet du noe om når dere starter innspillingen?

- Det har jeg dessverre ikke lov til å si og egentlig vet jeg ikke det helt nøyaktig selv. Alt jeg kan si er at vi er på vei til Mexico.

Hvor er de rosa koffertene fra som du la ut på mystory?

- De er kjøpt i utlandet, dessverre. <3

Visst du ryker ut kan du jo ikke si noe om det på bloggen, så hvordan skal du klare å blogge uten å si noe?

- Skjønner ikke helt hva du mener? Jeg kan jo ikke blogge om PH når jeg er inne på hotellet heller, så det har ingen betydning.

Når kommer denne sesongen på tv Isabel? :)

- I mars, som alltid. <3

De som ikke får sjekke av "legendene" den første uke, må de reise hjem igjen da eller kommer de inn senere?

- No idea!

Kan du si alle deltakerene? Dem du har lov til å si er med?

- Mathias, Sophie, Carl Aksel, Ann Mariel, Aurora, Pierre, Magne og meg. 

Er egentlig litt rart at dere er blitt så gode venner etter det fæle bruddet? 🤔 selvsagt utrolig bra for deres del, men du var jo ganske heartbroken og sint?

- Det er tross alt et år siden, ting går over etter tid noen ganger vet du :) selv om det er slutt mellom oss og det var et fælt breakup, betyr ikke det at det trenger være hat og dårlig stemning mellom oss for alltid.

Du svarer «fordi kirurgen sugde», så altså du syns faktisk at kirurgen sugde? Er du ikke fornøyd med puppene likevel?

- Det har jeg jo skrevet tidligere at jeg ikke er.

Skal det være noen «vanlige» deltakere med i denne sesongen? Heier på deg, stemte hvær dag fram til jul på deg. ❤️

- Skjønn du er, tusen takk!! <3 Ja, det skal være vanlige også. 

Hvem sitter du ved siden av på flyet?

- Jeg satt med Sophie!

Hvordan blir det med bloggingen når du sjekker inn?

- Bloggen oppdateres som vanlig, det blir ingen forskjell her. <3

_______

Er det noe mer du lurer på, kan du stille spørsmålet i kommentarfeltet. Klem!

NÅ REISER JEG TIL MEXICO

HEEIIII!! Gjett hvor jeg er nå? Jeg er på Gardermoen, for i dag flyr vi nemlig til Mexico for å spille inn Paradise Hotel 2018 😁 Wuhu! Jeg ser ikke frem i mot flyturen, det må jeg si. Det er ikke en kort reise, for å si det sånn. Først skal vi mellomlande i Amsterdam, for å så fly i 12 timer til Mexico, hvor vi skal ta enda et siste fly. Det er gøy å endelig kunne si at jeg faktisk reiser nå. Det er enda helt surrealistisk at denne dagen er her. Det føles ikke helt på ekte, haha. JEG ER GIRA! ⚡️

Nå sitter gjengen på Peppes og får i oss litt mat før vi skal sjekke inn. Flyet går ikke før om et par timer, så jeg skal slå ihjel masse tid på Taxfree. Kan knipse noen bilder til dere av innkjøpet og poste før avgang om dere vil? 

Haha, seee hvem som gjør comeback på bloggen. Nå blir det vel snakkis tenker jeg. Det er ingenting drama, vi er begge to deltakere og reiser sammen med resten av gjengen i dag. Derfor ble det knipset et bilde av oss to også, haha. DET var lenge siden, det.