hits

Personlig

MIN STØRSTE DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg er målløs. Noen ganger må jeg stoppe opp og klype meg selv i armen. Er dette virkelig real life? Skjer dette på ekte? I dag var en slik dag. Jeg har drømt om akkurat dette siden jeg var 13-14 år. Jeg har sagt til både venner og familie helt siden jeg var liten at en dag vil jeg gjøre dette. I dag har jeg vært på et møte som etterlot meg helt skjelven av adrenalin og ekstremt glad. Det jeg skal begi meg ut på er noe ekstremt stort. Jeg har lyst til å skrike det ut til hele verden, men jeg venter litt med det. Neste møte er over påske, og da blir ting satt i gang på ordentlig. Oh my god, dere aner ikke.. Jeg kan ikke tro at jeg får denne muligheten. Jeg kan heller ikke tro at jeg våger å gjøre dette. Dere vet når man har en såpass stor drøm som skremmer deg? En slik drøm som man aldri tror skal gå i oppfyllelse, fordi at det er så svært? DEN drømmen går i oppfyllelse for meg nå. KLYP MEG I ARMEEEN!

 Processed with VSCO with av8 preset

Det er uendelig deilig å føle at noe går min vei i disse dager. Dette ga meg virkelig motivasjon og ikke minst troen på meg selv igjen. Perfekt timing. Jeg gleder meg så ufattelig mye til dette eventyret, og ikke minst til jeg får dele det med dere. Det er nok det jeg ser mest frem i mot. Dere betyr alt for meg, og dere er grunnen til at dette er mulig for meg. Om ikke lenge røper jeg alt, og jeg håper dere blir like glad som det jeg er. Det kan jeg egentlig garantere at dere vil bli. ❥ Når jeg var ferdig på møtet, ringte jeg både mamma og Pierre med gledestårer rennende nedover kinnene. Jeg kan bare ikke tro at denne drømmen, som jeg har hatt i så mange år, faktisk går i oppfyllelse. Det er helt uvirkelig.

Team Bella, I LOVE YOU. Vi gjør dette sammen, som alt annet. Jeg elsker dere!

JEG DRAR IKKE PÅ PREMIEREFESTEN I KVELD

 Processed with VSCO with av8 preset

Det er takket være dere at jeg våger å skrive dette innlegget, akkurat slik sannheten er. I kveld er det premierefesten til Paradise Hotel 2018, der jeg er en av årets deltakere (eller, legende da). Denne dagen skal være gøy og noe man kanskje har gledet seg til i lang tid. I mitt tilfelle har det vært noe jeg har sett frem i mot, spesielt fordi at det er mange fine mennesker som jeg savner og som jeg har gledet meg til å få klemme på igjen. Dessverre blir det ingen fest på meg i dag. Det har jo stormet ordentlig på de siste dagene, og jeg har nok gått litt i kjelleren på grunn av alt. Et menneske kan bare stå i mot all hat og negativitet til et visst punkt, før begeret renner over og man ikke lenger klare å late som at alt er glitrende fint. Dagen i dag har jeg brukt til forberedelser. Jeg har vært hos frisøren og fikset håret, og jeg har vært på negltime. Jeg skulle jo være fin på festen i kveld, ikke sant. Dessverre har det seg slik at denne personen som har mobbet meg over lengre tid i media kommer til å være tilstedet på premierefesten. Jeg har sagt i fra til TV3 at jeg synes at det er ubehagelig og vondt at jeg skal måtte bli utsatt for enda mer uthenging i kveld (da det var det som skjedde da han var i Mexico for to måneder siden også). Til tross for at jeg takker nei til intervju selv og tar avstand, går han rundt å spør de andre deltakerne ekle spørsmål om meg. Stakkars hun ene deltakeren, hun ble helt satt ut når hun plutselig fikk en kommentar på at hun ikke hadde så "harry og lange negler som Isabel Raad". Dessuten har det blitt postet et klipp på Harm & Hegseth sin instagram konto hvor han går å spør en av de andre legendene hvorfor hun tror at jeg "boikotter VG". Alt på grunn av at jeg fint takket nei til å bli intervjuet av han, fordi at jeg synes at det er veldig ukomfortabelt med tanke på at han har begitt seg ut på en heksejakt på meg.

TV3 gjorde dessverre ikke så mye med det som jeg kanskje hadde forventet, annet enn at de sier at de forstår og har gitt klar beskjed om at jeg ikke vil intervjues. Den samme løsningen hadde de da jeg var i Mexico nå, men ikke hjalp det. Derfor synes jeg rett og slett at det er vondt å dra på den festen i kveld, når en person som mobber, håner og latterliggjør meg skal være tilstedet. Jeg synes helt oppriktig at TV3 burde ta tak i det og stå opp i mot mobbingen som skjer, og be VG om å sende en annen journalist da det Morten driver med ikke er innafor overhodet. Det skjedde dessverre ikke, noe jeg har fortalt dem at jeg synes er ekstremt trist. Mobbing er ikke greit, og jeg skal ikke måtte bli utsatt for noe slik igjen, spesielt ikke når alle er klar over alvoret og alt som skjer. 

Jeg synes at det er døds kjipt, for jeg hadde virkelig sett frem i mot denne dagen. Jeg savner mange av de fine menneskene jeg har blitt kjent med, og jeg skulle gjerne fått ta en ordentlig fest med samtlige igjen. Samtidig er det ikke verdt å ofre min egen psyke for dette. Jeg har ikke hatt det noe særlig i dag - ei heller de siste dagene, helt enkelt fordi at jeg lar alt gå såpass inn på meg at jeg ikke klarer å dra i kveld. 

Uansett. Jeg vil bare være ærlig med dere og fortelle dere grunnen til at jeg befinner meg hjemme i kveld. Jeg skal koble helt av, logge av sosiale medier og være for meg selv. Litt alenetid behøves nå. Det er viktig å høre på sitt eget hodet, og passe på at man selv har det bra. Jeg kommer meg nok sterkt ut av dette også - det er sikkert og visst. Akkurat nå behøver jeg bare litt tid til å bygge meg selv opp igjen. ❥

Å MOBBE "ISABEL RAAD" I MEDIA HAR BLITT EN TREND

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg har ikke ord for hvor sinnsykt rørt jeg er over all tilbakemelding som jeg har fått de siste to døgnene. I dag begynte jeg å gråte mens jeg leste kommentar etter kommentar. Dere er så enormt fine, dere aner ikke hvor mye dere gjør for meg. Det er kanskje bare en kommentar for deg, men for meg er det så vanvittig mye mer. Det at dere tar dere tiden til å skrive lange meldinger og kommentarer til meg for å løfte meg opp er.. jeg blir helt tårevåt igjen nå mens jeg skriver. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er over å ha dere i livet mitt. Jeg hadde aldri klart å stå i alt dette dag inn og dag ut om det ikke var for dere. Det er sant at jeg får utrolig mye hat hver eneste dag, men jeg får minst dobbelt så mye fint tilsendt. Det får meg til å føle meg som verdens heldigste. Tenk at jeg har en så fin vennegjeng ❥ For det er det dere er. Jeg ser på dere som så utrolig mye mer enn bare mine lesere.

Åh, jeg er så sentimental nå. Det merker dere kanskje. Det suger bare så ekstremt å være så sårbar som det jeg er for tiden. Som jeg sa til Pierre mens jeg knakk sammen på ordentlig, for første gang på veldig mange måneder: «det som gjør meg mest forbanna er at jeg lar det gå inn på meg, for det gjorde jeg aldri før». Jeg tror at folk glemmer det at jeg som har utført såpass mange operasjoner er åpenbart veldig usikker på meg selv og mitt eget utseendet. Sinnsykt vondt å skrive disse ordene for så mange å lese, men det er jo egentlig veldig selvsagt. Derfor synes jeg at man skal være litt forsiktig når man skal forsøke å fremme det «naturlige», for det som dessverre ofte skjer i slike situasjoner som på NRK debatten for eksempel, er at man går på personangrep og navngir hvem som er "verst" og hvem som blir "ledd av". Det er nettopp DET som får sånne som meg til å legge seg under kniven. Jeg opplever ofte å være vitne til andres sterke meninger angående operasjoner og hele den biten, og for all del: DET ER BRA Å HA ET SUNT FORHOLD TIL EGEN KROPP. Men vær så snill og hold dere til tema, og ikke hopp på mennesker. Det er da det blir feil, for samtidig som disse menneskene forsøker å fremme noe som i deres øyner er bra, viser de at det er OK å latterliggjør og mobbe andre i samme sleng. Det er da jeg stopper opp og spør meg selv: hva er vest? Operasjoner eller mobbing? Forstår dere ikke selv hva dere holder på med? Dere skaper et verre og enda større samfunnsproblem enn det dere prøver å løse.

 Processed with VSCO with av8 preset

Dessuten føler jeg at folk glemmer det faktumet at jeg har vist baksiden ved å legge seg under kniven. Husker dere videoen jeg postet i fjor? Jeg knakk sammen. Jeg møtte veggen. Hvorfor? Fordi jeg tydde til operasjoner for å bli lykkelig. Fungerte det? Nei. Sa jeg det til dere? JA. Jeg gråt og viste min aller mest sårbare og min svakeste stund foran dere, på kamera. Jeg ville vise dere smellen jeg hadde gått på, nettopp for å IKKE oppfordre noen til å gjøre det samme. Jeg har ytret meg om puppene mine, som jeg ikke er fornøyd med, de ble katastrofe etter operasjon. Er jeg åpen om det? JA. Jeg viser dere hele tiden hvor galt det kan gå. Hvordan er det å oppfordre andre til å operere seg? Vær så snill å fortell meg det! Når jeg var syk, og opererte meg x antall ganger på et år, forstod jeg ikke alvoret selv. I ettertid møtte jeg som sagt veggen, og det jeg gjorde mens jeg var på bunn, var å dele sannheten med dere på kamera. Hvor uendelig skummelt tror dere ikke at det var? Å vise dere hvor på kjøret jeg var, på grunn av alle mine inngrep? Alle glemmer av den biten. Alle glemmer av at jeg har vist dere laaangt mer enn mine inngrep, og jeg HAR vist dere HVORFOR dere IKKE skal gjøre det jeg har gjort. Hvorfor blir ikke det pratet om?

Jeg føler med hånden på hjertet at det har blitt en trend å mobbe "Isabel Raad" i media. Det har blitt lov for Harm & Hegseth å latterliggjør meg på sine show som de har rundt i landet. Det har blitt greit for Rasmus å si "når Isabel Raad dør, kan hun ikke begraves. Hun må resirkuleres" på sine stand up show. Hvorfor? Er det deres måte å fremme at operasjoner er feil? Ved å gå på personangrep og krenke et annet menneske? Det har gått alt for langt. Jeg har det ikke bra lenger. Før klarte jeg å la det prelle av meg i mye større grad enn det jeg gjør nå. I går fikk jeg panikk anfall på flyet, midt blant mange nordmenn. Jeg klarte ikke å holde tilbake. Jeg gråt hysterisk i to timer, mellom ukjente mennesker. Det er første gangen jeg mister meg selv på den måten. Alt går inn på meg om dagen, nettopp fordi at jeg føler at jeg blir mobbet 0g ydmykt fremfor hele Norge i media. Det har skjedd alt for mange ganger nå. Dere tror kanskje at denne kommentaren til Hegseth er det eneste jeg har blitt utsatt for? Da tar du kraftig feil. Jeg kan gjerne henvise til flere ganger der han har hånet meg og latterliggjort meg offentlig om det er ønskelig.

Det skrikes høyt om alle de stakkars usikre jentene i dette samfunnet. Det undrer meg at disse som står å skriker høyest ikke forstår at VI som operer oss er de som nettopp ER usikre! Diskuter og kjemp for det naturlige, men la vær å trekk frem navn i debatter. La vær å gå på personangrep for å fremme din egen mening. Det ER feil! Når ble det greit å mobbe andre medmennesker for å få frem et poeng? 

Jeg tror at jeg kommer til å angre på å ha postet dette innlegget. Jeg vil ikke at folk skal se at de klarer å komme inn på meg, og faktisk gjøre meg svak. Men vet dere? Det er så forbanna viktig å stå opp mot mobbing. Det er så viktig for meg å vise at det ikke er greit. Ingen, absolutt ingen, skal finne seg i å føle seg krenket, hånet, mobbet eller latterliggjort. Hvorfor er det så vanskelig å respektere hverandre, og holde seg til tema? Må man si at folk går inn på min profil for å peke og le av meg, for å få frem din mening om at operasjoner er feil?

JEG BLE MOBBET UNDER KVELDENS DEBATT PÅ NRK

 Processed with VSCO with av8 preset

Hvor skal jeg starte... Det har haglet inn med kommentarer, meldinger og mail fra lesere om at jeg må få med meg debatten som ble sendt på NRK i kveld. Jeg ble faktisk spurt om å delta der i dag, men i og med at jeg er i Marbella og at jeg heller ikke har lyst til å sette meg i en slik posisjon der jeg skal bli kritisert fra topp til tå, deltok jeg ikke. Først og fremst vil jeg starte med å si at jeg synes at det er en viktig og fin debatt å ta. Det er helt OK å mene at vi influencere og bloggere har mye ansvar, men det er også helt OK å mene at det er leserne og i verste tilfelle foreldrenes ansvar hva deres barn klikker seg inn på på nett. Begge meningene er viktige, og det finnes ikke noe som er rett eller galt i mitt hodet. Man skal få mene akkurat det man vil. 

Nå over til det som gjorde meg veldig trist, og det alle disse meldingene i hovedsak handlet om. Nemlig Morten Hegseth fra VGTV sin kommentar til meg. Den lyder som følger: "10% av Isabels følgere vil kanskje se ut som henne, mens resterende 90% peker og ler av henne", hvor han deretter smiler stolt over det han nettopp sa. For å så ta opp sitt glass og gi et lite skål. Så fornøyd. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, annet enn at det så klart er veldig tøft å høre noen si noe så stygt om en selv på direktesendt TV som veeeldig mange sitter å får med seg. Om ikke det der er direkte mobbing, vet ikke jeg. Det er jo ikke første gangen han kommer med slike stygge stikk mot meg, og det ser ikke ut som det blir siste heller. Den kommentaren har absolutt ingenting med debatten å gjøre, men likevel føler han behovet for å ytre den meningen. Jeg er glad for at programlederen bryter inn og sier at "Isabel er ikke tilstedet", for om ikke hadde han mest sannsynlig fortsatt med noe mer. 

Jeg er i en bransje der jeg hele tiden må tåle å høre negative ting om meg selv, og for å være helt ærlig forstår jeg at man kanskje kritiserer mine operasjoner og den delen, men å si noe sånn som det han sa i kveld? Jeg blir ekstremt lei meg. Det er tøft for meg å innrømme det for så mange mennesker, men det er ikke alltid like lett å skulle påta seg en fasade og late som at man ikke bryr seg når man blir mobbet offentlig. Det er ikke greit overhodet.

Nå skal jeg logge av sosiale medier for kvelden, og tenke på noe annet. Dette har ikke vært en hyggelig kveld. For å være helt ærlig endte den opp i tårer, og jeg er så forbanna sur på meg selv som lar det gå inn på meg. Det er ikke like lett å være så hard og tøff konstant. Jeg er et menneske med følelser jeg også, uansett hvor mange operasjoner jeg har utført.

RETT FRA HJERTET

 Processed with VSCO with av8 preset

Stopper du noen gang opp og tenker "fy faen, dette har jeg alltid drømt om, og nå er det realiteten min"? Jeg gjør det hele tiden. Helt siden jeg var en liten jente, visste jeg at jeg ikke kom til å ta til takke med et "normalt" A4-liv. Jeg har alltid drømt om noe større. Mamma sier det til meg den dag i dag, at jeg var en veldig inspirerende liten frøken da jeg var mindre. Jeg ville alltid mer enn alle andre. Jeg jobbet alltid hardere, jeg satte meg alltid høyere mål enn det jeg trodde at jeg kom til å klare, nettopp fordi at jeg elsker å utfordre meg selv. Det er noe jeg har brent for så lenge jeg kan huske, det å oppnå ting man eeeegentlig ikke trodde at man skulle kunne klare. 

Drømmen har jo alltid vært å kunne leve av en jobb som jeg ikke så på som en jobb. Skjønner du hva jeg mener? Noe som ikke er slitsomt å tenke på. En jobb som man gleder seg til, en jobb som man virkelig elsker. Jeg er så vanvittig stolt over meg selv som har pushet på så langt som det jeg har, samt at jeg alltid har hatt såpass stor tro på meg selv som det jeg har. Det er trist å si, men jeg har alltid blitt fortalt av tidligere venner og faktisk lærere, at det jeg drømmer om aldri kommer til å skje. At sjansen for at jeg skal klare å skape meg det drømmelivet som jeg "fantaserer om", er svært liten. Og vet du? Det er DET som har motivert meg aller mest. Det å motbevise disse small minded menneskene. For sannheten er nemlig den at du kan oppnå HVA ENN DU VIL i dette livet, OM du bare er villig nok til å jobbe for det. Om du sier i mot på akkurat det, kommer du heller aldri til å være en av de som får til noe stort. Jeg virker kanskje litt hard når jeg sier det, men det er sant. Jeg mener, hvorfor skulle du ikke fått til det du drømmer om? det er kun en ting som kan stoppe deg, og det er din egen skepsis og din egen tankegang. Så enkelt er det. 

Jeg har skrevet om dette før også, men det er noe jeg virkelig føler lidenskap over. Det å motivere dere, mine fantastiske lesere, til å jobbe hardt og sette dere mål som er så store at de skremmer dere. Ha troen på dere selv! DU kan oppnå HVA enn du vil, om du bare vil det nok. Jeg skulle ønske det var noen som motiverte meg den gang da alle prøvde å få meg til å innse at jeg aldri kom til å kunne oppnå noe. FUCK that, fuck them. Noen mener kanskje at jeg ikke har noe å være stolt over, men vet dere hva? De menneskenes meninger kunne jeg ikke gitt mer blaffen i. Det som betyr noe er om jeg er stolt over meg selv, at familien min er stolt over meg, at kjæresten og vennene mine er stolte over meg. 

En liten preach fra meg.. TRO på dere selv, babes! Lov meg det. Ikke la noen prøve å dra dere ned. You got this!! ❥

SANNHETEN OM HVA JEG HAR GJORT MED NESEN MIN

 Processed with VSCO with av8 preset

Det er ingen hemmelighet at nesen min ser annerledes ut i dag, enn det den gjorde for kanskje et halvt/et helt år siden. Det tar nemlig et år for nesen å fully heal. I mars er det faktisk to år siden jeg opererte nesen. Det er jo lenge siden jeg føler at den har vært "ferdig" (lol), men jeg ser jo at den har blitt enda mindre nå enn hva den var for et år siden. Jeg får konstant spørsmål om jeg har gjort noe mer med den, annet enn den første neseoperasjonen. Det har jeg altså ikke. Den neseoperasjonen jeg utførte i 2016 er det eneste jeg har gjort når det gjelder nesen min. Fillers og den slags er heller ikke noe jeg har benyttet meg av på nesen. Jeg skjønner dog at dere lurer, for jeg ser en merkverdig forskjell på den selv. Hva det grunner i vet jeg faktisk ikke. Kanskje det at jeg sminker meg annerledes? Eller kanskje den rett og slett har krympet enda mer, selv om det er en stund siden inngrepet? I don't know. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Dere skal vite at jeg alltid har vært ærlig om mine inngrep, og dersom jeg hadde operert meg en andre gang hadde dere nok fått vite om det. Samtidig har jeg gått inn for å ikke ha så mye fokus på den slags her inne lenger, og det er mye på grunn av at jeg selv gikk på en real smell når det gjelder psyken min. Som dere allerede vet møtte jeg veggen etter den siste operasjonen min, og siden den gang har jeg vært veldig forsiktig med å prate om, og i det hele tatt tenke på plastisk kirurgi. Det ble ufattelig usunt for meg på slutten, da jeg ikke skjønte omfanget av et inngrep. Det gikk til hodet på meg, uten at jeg innså det selv - før jeg møtte veggen. Usch, jeg vil helst ikke prate om det kjenner jeg, for det var en skikkelig tøff periode. 

Håper dette får stopp på spekulasjonene, og at det gir de av dere som har lurt, et svar. Klem!

JEG FLYTTER TIL MARBELLA

 Processed with VSCO with av8 preset

TENK at jeg flytter til Marbella sammen med kjæresten min! Herregud, dette er så sykt surrealistisk? Jeg trodde ikke at det å flytte utenlands var noe som faktisk skulle bli til en realitet, men her sitter vi da, klare for å flytte i morgen. Jeg flydde hjem til Oslo på tirsdag for å bli i knappe tre dager, for å dra på behandlingene mine samt noen jobbrelaterte saker. Og selvfølgelig for å hente masse klær og sko! Det trenger jeg, hehe. Grunnen til at vi flytter er i utgangspunktet fordi at vi begge to ikke er fan av hverken kulden eller mørket. Vi, eller i hvert fall jeg, blir veldig "deprimert" av å oppholde meg her på vinterstid. Jeg sliter veldig med motivasjon til generelt alt så fort det er døds kaldt og mørkt ute. Det gjelder vel for så vidt de aller fleste vil jeg tro. Jeg er jo så vanvittig heldig som kan ta med meg jobben hvor som helst i verden, og derfor tar jeg sjansen når jeg først kan. Det samme gjelder jo Pierre også, som jobber med YouTube. Både bloggen og YouTubekanalen blir jo tusen ganger mer interessant når man befinner seg blant palmene i varmen, så teoretisk sett er det jo mye smartere å jobbe og bo i varmen for våres del. Det er ikke så mye spennende å finne på her i Norge og i Sverige på vinterstid, det er jo fakta. Så ja, vi bestemte oss nokså spontant om å dra på visninger og flytte til Marbella. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Hvorfor Marbella, tenker du kanskje? Jeg har jo mast om drømmelivet i LA og Dubai veldig lenge, men vi fant ut at det er best å bo nærmest mulig hjem. Jeg må fly veldig mye frem og tilbake fremover på grunn av møter og jobb, så derfor er det ikke så veldig gunstig å måtte fly 12 timer 1-2 ganger i måneden. Los Angeles er fortsatt en drøm for meg, og jeg håper naturligvis at jeg skal få bo der en vakker dag, men akkurat nå skjer det altfor mye i livet mitt til at den distansen blir noe jeg kan leve med uten å måtte bo på et fly. Det er lite fristende. Når ting kanskje har roet seg ned, og livet mitt ser litt annerledes ut blir det kanskje mer aktuelt. Nå i første om gang blir det Marbella, og jeg er overlykkelig over det! 😻🌴☀️

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Livet smiler virkelig nå! Jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen og dette kapittelet i livet mitt. Pierre og jeg vlogger jo hele denne prosessen, så følg med på nye videoer som kommer ut hele tiden. Der viser vi alt som skjer! Kanalen kan dere følge HER.

SLIK SÅ MIN VALENTINES UT

 Processed with VSCO with av8 preset

HAPPY V-DAY

Endelig kan jeg dele bilder fra hvordan min Valentines så ut! Jeg følte meg virkelig som en prinsesse, fra morgen til kveld. Er det noe jeg er heldig med, så er det hvor sykt skjønn P er når det kommer til slike ting. Han er så flink på disse små detaljene som utgjør en så stor forskjell, og som ikke minst får meg til å føle meg døds spesiell for han. Jeg ble vekket på morgenen til dekket bord med min favoritt frokost, nemlig pannekaker, Nutella og jordbær. Se så skjønne pannekakene var da, han hadde stekt de til hjerteformer. Smelt... ❤️Jeg fikk x-antall gaver under hele dagen, før jeg etterhvert ble bedt om å komme inn på soverommet med bind foran øynene. Der hadde han gjort klart med en svææær bamse, innrammet bildet av oss, roseblader, et døds skjønt kort som fikk meg til å få tårer i øynene, tente lys og enda en gave. Åh, dette var virkelig den perfekte valentinenen. Jeg kunne ikke bedt om noe finere. Vi avsluttet kvelden med en date der vi spiste nydelig middag, shottet Tequila og drakk drinker. En helt amazing dag, gjort av verdens fineste kjæreste. Jeg er virkelig en heldig jente, det er sikkert og visst. ❤️ Her kommer bildedryss fra dagen!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

 Processed with VSCO with av8 preset

❤️ ❤️ ❤️

I DAG SKAL JEG MØTE ET MEDIUM

Processed with VSCO with av8 preset

OK dere, dette er crazy shit. I dag skal noe jeg lenge har hatt lyst til skje. Jeg skal nemlig møte et medium. Dere som ikke vet hva det er: et medium er en person som kan kommunisere med de døde/ånder. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli, men jeg har veldig høye forventninger. Jeg synes slike ting er ekstremt interessant, og det har jeg for så vidt gjort helt siden jeg var et barn. Det er så spennende med det som er ukjent. Når jeg ser slikt på TV-skjermen merker jeg at jeg blir veldig skeptisk, for man vet jo ikke hva som egentlig skjer behind the scenes. Alt kan jo være fake for alt vi vet, liksom. Det at det finnes mennesker som faktisk er klarsynte og som kan få kontakt med de på "den andre siden" (folk som har gått bort), er noe jeg absolutt tror på. Jeg har to venninner som har vært i møte med mediumer tidligere, og begge to sitter igjen med syke opplevelser. 

Gud, jeg er skikkelig spent! Jeg håper at jeg får noe ut av det. Det tror jeg virkelig at jeg gjør, for jeg er tross alt veldig åpen for slike greier. Det tror jeg at er veldig viktig om man skal oppsøke slikt, for om man ikke har et dugg tro på at det faktisk er sant, tror jeg heller ikke at mediumet kommer til å være i stand til å fortelle eller hjelpe deg med noe særlig. Da vil det ha null effekt, tror jeg.

Processed with VSCO with av8 preset

Når vi først er inne på dette temaet.. Jeg fikk høre noen rykter om at det finnes en klarsynt eldre dame i det området vi spilte inn Paradise Hotel på i Puerta Vallarta i Mexico. Det sies at hun kan svare på hva enn du måtte lure på, og at hennes sessions går ut på at du kan stille henne tre spørsmål som hun da skal besvare. Hun kan gi deg svar på ALT. Du kan helt alvorlig få vite hvilken dato du kommer til å dø. Hvor sjukt er ikke det? Det hadde jeg forøvrig aldri hatt lyst til å få vite, for da tror jeg helt alvorlig at jeg hadde levd med dødsangst hver dag. Jeg hadde super lyst å møte henne da jeg var i Mexico for å få svar på noen spørsmål jeg sitter inne med, men det ble det ikke tid til. Jeg spurte faktisk en meksikaner om han hadde hørt om henne, og det hadde han. Da ble jeg døds glad, for jeg trodde kanskje at det bare var rykter. Haha. Man vet jo aldri da, så det var gøy å få det bekreftet. 

Wish me luck! Jeg skal så klart fortelle dere om møtet etterhvert. Er så spent!!

JEG AVKREFTER OG BEKREFTER RYKTER OM MEG

Ryktes, og er ganske åpenbart at du legger igjen kommentarer selv i kommentarfeltet for å generere klikk.

- Bullshit. Jeg kan gjerne poste IP-adresser til de kommentarene som menes at jeg har lagt igjen selv, om ønskelig? Dette er bare tull. Jeg får nok hat fra før, jeg har ingen behov for å sitte å skrive stygge kommentarer til meg selv.

Du lyver om lønningen din.

- Hvorfor skulle jeg det? Jeg kan godt legge ut summene jeg fakturerer for om det er vanskelig å tro på. Har forøvrig gjort det på Snapchat før, men da fikk jeg masse hat for at jeg "skrøt" når hensikten min var å motbevise at jeg "løy" som mange mente.

Det ryktes at du har tatt abort.

- Det stemmer. Det skjedde for 1,5 år siden mener jeg. En ekstremt tung og vanskelig tid å tenke tilbake på. Fy faen.

Er det sant at du skulle være med på Temptation Island?

- Jepp. Vi var i Thailand der innspillingen skulle være, og vi skulle sjekke inn noen dager etter. Vi avlyste alt og reiste hjem da jeg fant ut at jeg var gravid den første dagen vi kom dit. Takk Gud for at deltakelsen ikke ble noe av. Da jeg ble kontaktet og spurt om å delta mot at jeg fikk ganske godt betalt, hørtes det ut som en morsom greie, men ikke nå som jeg har sett det på TV. Fy faen for et ræva program. Jeg hadde gravd meg et hull og gjemt meg i det for alltid om jeg hadde deltatt.

Ryktes at Pierre var utro mot deg. 

- Nei, det har han ikke vært.

Det sies at du har vunnet PH.

- Spørsmål om PH har jeg taushetsplikt over, så de spørsmålene kan jeg hverken bekrefte eller avkrefte.

_____

Har dere hørt andre rykter om meg, kan dere legge igjen en kommentar så skal jeg avkrefte/bekrefte i kommentarfeltet. Xx!

SEX MED MIN EKSKJÆRESTE

reklame ⎮ annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

⚡️ UKENS SPØRSMÅL - HERE WE GO!  ⚡️

Når fikk du mensen første gang? 

Da var jeg 11 år. Sjuuukt ungt, og jeg var seriøst LIVREDD. Skjønte ingenting. Dessuten bodde jeg på et beredskapshjem da og kjente ikke de jeg bodde med, så det gjorde hele opplevelsen forferdelig for meg. Jeg følte meg ikke i trygge hender what so ever. Får vondt av å tenke tilbake på lille meg, haha. Usch.

Bruker du opp lønnen med en gang?

Jeg sparer mest mulig, og så tar jeg ut en viss sum til min brukskonto hver måned som jeg lever på. Før var jeg veldig lite smart når det kommer til pengebruk, men jeg har skjerpet meg veldig de siste månedene. Det finnes så klart fortsatt forbedrings potensiale, men jeg har en viss livsstil som ikke akkurat er.. billig.

Har du og søsknene dine samme mor og far?

Jeg, Sidra og Rami har samme mor og far mens Jasmine har en annen pappa. 

Har du hatt sex med P etter at dere gjorde det slutt?

Ja, det har vi. Jeg tror ikke at det er så uvanlig å ha hatt sex med sin eks. Det er ikke så unormalt.

Har du link til den hvite buksa med de stripene på? 

Den finner du HER.

Hvilke kamera anbefaler du? <3

Til vlogging anbefaler jeg Canon Powershot GX7, og til bilder utendørs elsker jeg Olympus Pen med 50 mm linse. Jeg har planer om å investere i et Leica Q kamera da, og det koster hele 42.000 kroner. Jeg synes at det er verdt det da det virker ekstremt bra!

Hva tenker du om pels industrien? 

Jeg er totalt i mot pelsindustrien. Hater at dyr skal lide for at vi skal få litt pels på jakkene våres. Helt jævlig, faktisk. Jeg kjøper ikke ekte pels selv, og oppfordrer stadig de rundt meg til å stå i mot det selv også. Dessuten ser jo faux fur så bra ut nå for tiden, så jeg synes ikke at vi har noen unnskyldninger til å bruke ekte pels. 

Når flyttet moren din til Oslo?

Åååh... Hmm, nå spør du godt! Jeg husker ikke? 6-7 år siden kanskje? Lenge siden er det i hvert fall, hehe. Før det bodde hun i Stavanger. Tenk at mamma flyttet til Norge da hun var rundt 22 år? Hun har bodd her i 24 år snart. Thats cray! Hun flyttet hit da jeg var en liten bebis i magen.

Har du silikon over eller under muskelen?

Jeg har under. Døds vondt var det, men det er under muskelen som gir mest mulig naturlig resultat. 

Hei Isabel! Vil bare si jeg elsker bloggen din. Lurer på om du hadde regulering når du var liten, du har så fine tenner! Bruker du noe tannbleking og hvis du gjør det, hvilken type?:)

Hei skjønning! Tusen takk <3 Jeg hadde regulering i nesten et år i 8 klasse mener jeg at det var? Tannblekingen jeg vil anbefale er definitivt Premium White. Den fungerer super bra, i tillegg til at den er skånsom. 

Får du oppleve andre steder under innspillingen i Mexico?

Nei, det får man ikke. Noe som er forståelig da vi tross alt er der for å spille inn og ikke for å oppleve Mexico. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den finner du HER. <3

Har du noen tips til en som har lyst til å kunne leve av å blogge?

Våg å del mye av deg selv! Det er mitt beste tips. Vi synes jo alle at det er interessant med ekte og ærlige mennesker, og det samme gjelder jo når det kommer til profiler og bloggere. Jeg liker ikke å lese upersonlige blogger selv, da jeg synes at det blir drit kjedelig. Ellers er det viktig å oppdatere hver dag, ta fine og lyse bilder, dele tips og alt annet som faller deg inn. 

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

TING JEG HAR LÆRT I 2017

Det er mye som skjedde i 2017, og jeg møtte på mange oppturer og nedturer. That's life. Jeg har tatt lærdom av mye, og det er jeg takknemlig og stolt over. Jo eldre jeg blir, jo mer livserfaring og lærdom får jeg. Det er det eneste positive ved å bli voksen haha. Jeg ville ikke vært foruten året som var, for jeg har vokst ekstremt mye det året. Ekstremt mye. 

・DETTE LÆRTE JEG I 2017・

💭 Å ikke legge min lykke i noen andres hender.

💭 Venner er ikke alltid genuine. Noen av de jeg har blitt kjent med har vist seg å være utnyttende og falske mennesker.

💭 Jeg trenger ikke alle de greiene jeg shopper hele tiden.

💭 Kjærlighetssorg går over, selv om det føles helt håpløst når man møter veggen.

💭 Å flytte tli mamma har ikke nødvendigvis betydd at jeg har spart noe særlig mer enn jeg gjorde da jeg bodde alene.

💭 Det var rett valg å vente med hund.

💭 Å drikke alkohol i nærmere to måneder i strekk er IKKE bra. Jeg er ferdig med Rhodos, for å si det sånn.

💭 Jeg må slutte å være så spandabel. Det blir jeg utnyttet for.

💭 Det er bedre med få, ekte venner fremfor mange, falske. 

💭 At regnskapsføreren min alltid har rett. Jeg gjorde rett i å skaffe meg en såpass "streng" regnskapsfører som Geir!

VIDEOBLOGG FRA 2,5 ÅR SIDEN ⎮ SVARER PÅ SPØRSMÅL

OKEI JEG DØR! Kom over min gamle YouTubekanal (som jeg ikke lenger bruker, vel og merke), og da fant jeg denne videoen fra 2-3 år siden. Jeg svarer på spørsmål fra en daværende spørsmålsrunde. Dette var rett etter Paradise Hotel var over på TV-skjermen i 2015. Altså.. Jeg ser så sinnsykt annerledes ut! Det er en ting å se forskjellen på bilder, men noe helt annet å se det live - på video. Jeg ble sittende å stirre på meg selv gjennom hele videoen. Det er veldig interessant å se hvor mye jeg har vokst og utviklet meg siden den gang. Uansett! Jeg har en følelse av at dere har lyst til å se den dere også, så here you go. 🙈
 

NÅ STARTER DRAMAET

reklame ⎮ annonselenker

Nå starter alt på nytt. Jeg husker fortsatt godt hvordan det var etter PH sist jeg deltok, og jeg kan love dere at det var masse drama mellom deltakerne hele tiden. Noen holdt på, før de fant seg en ny, den ene hadde sex med den andre, folk ble sure når de så hva de andre hadde sagt om dem på sync når det omsider ble vist på TV.. Ja, dere skjønner tegninga. Jeg lurer fryktelig mye på hvordan det blir denne gangen. Blir det like mye drama? Det tror jeg. Det er bare veldig typisk at det blir det, og nesten en selvfølge. Det er jo alltid en gjeng med sterke personligheter, og det er alltid noen som ikke er så begeistret for hverandre. Slik er det hver eneste sesong.

GENSER PRETTYLITTLETHING ⎮ JEANS HER ⎮ SNEAKERS MICHAEL KORS ⎮ ADIDAS CAPS HER

Jeg mildt sagt veldig spent. Jeg har i hvert fall vært med på dette en gang før, så jeg føler at jeg har lært hva man burde og ikke burde gjøre, spesielt når det kommer til media. Jeg har brent meg på den en gang før, for å si det sånn. Dessuten vet jeg også hva slags journalister man skal be dra til helvete. Det finnes et par som vrir og vender på ALT man sier, og får noe til å se ut som noe det absolutt ikke er. En viss journalist fra VGTV er en av de. Han tillater jeg aldri å la meg bli intervjuet av. Man skal kunne stole på at det man sier blir tatt for det det er, samt få se spørsmålene man skal bli stilt på forhånd av intervjuet. Om man ikke får det og journalisten gjør seg vanskelig, er det som oftest noe bullshit. Trust me, I know. Å føle seg mobbet og latterliggjort hver gang man stiller opp til intervju er ikke greit overhodet, og derfor takker jeg fint nei til Morten Hegseth hver gang han ber om å få et intervju med meg. Så nå vet dere hvorfor han ikke fikk et eneste ord fra meg da han var i Mexico for å dekke PH. Man skal klare å holde seg profesjonell når man er på jobb. Det er virkelig det minste man skal kunne forvente av en voksen mann.

Sånn, en liten utblåsning måtte nesten til. Det er mange som har spurt om hvorfor jeg var en så kalt "diva" mot VGTV, men det er ikke slik situasjonen var overhodet. Jeg vil enkelt og greit bare skjerme meg selv mot journalister som kun er ute etter å "ta" meg og håne meg. Jeg har aldri hatt positive opplevelser med Morten, så derfor avstod jeg fra det å utsette meg selv for nok et intervju som jeg senere kom til å bli lei meg av å se i media. Easy as that.

Å VÆRE I ET FORHOLD

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ HÆLER HER ⎮ SMYKKE HER

Nå er tiden inne for et innlegg om fordeler ved det å være i et forhold! Jeg hadde jo nylig et lignende innlegg, men da om fordeler ved det å være singel. Jeg vet at vi er mange som både er single, og vi er mange som er i et forhold. Derfor skal jeg komme med et gøy innlegg til begge parter. Jeg har jo selv både vært singel og i forhold, så jeg føler at jeg har opplevd fordelene nokså godt ved begge sivilstatusene. LET'S GO!

FORDELER VED Å VÆRE I ET FORHOLD

❤️ Man er ikke ensom. Selv er jeg veldig glad i å ha en partner å dele hverdagen sammen med. Det er kjedelig å være alene. Det er kjedelig å bo alene. Det er kjedelig å spise alene, å se på film alene, handle mat alene.. Alt er så mye hyggeligere med en kjæreste. 

❤️ Kjedelige saker blir plutselig gøy så fort du gjør det med din elskling. Vaske klær? Fy så kjipt. Men når du gjør det sammen med han blir det plutselig ti hakk hyggeligere.

❤️ Man har en som setter pris på en hver eneste dag. Du får høre hvor fin du er på daglig basis. Du får komplimenter jevnlig. Det er jo skikkelig hyggelig.

❤️ Dates! AHHH.. Dates. Jeg elsker å gå på date! Før var jeg ikke romantisk av meg overhodet, men det har vokst seg på meg. Jeg elsker kliss og klass nå. Hvor hyggelig er det ikke å bli bedt ut på date av din andre halvdel? Gjerne en nydelig middag og en aktivitet. 

❤️ Reisepartner. Du har et favoritt menneske du kan oppleve jorden med. Det er så klart veldig gøy å reise sammen med venner også, men det er noe helt annet å gjøre det sammen med din kjære.

❤️ Du kan få masasje når du vil. Hehehe!

❤️ Fremtiden kan planlegges. Dette er så klart veldig skummelt i og med at forholdet kan ta slutt, men det er veldig koselig å kunne drømme om samt planlegge framtiden sammen. Hvor mange barn vil dere ha? Skal dere flytte sammen? Hvor vil dere bosette dere? Hvordan ser drømmelivet ut?

❤️ KOOOSE! I'm a sucker for love, og spesielt kosing. Kan gjøre det i timesvis. 

❤️ Du kan ha sex når som helst. Hehe! Dette er en veldig stor fordel - haha.

SINGELLIVET

Til alle single ladies der ute: her kommer et oppmuntrende innlegg om alle fantastiske fordeler som finnes ved det å være singel. Jeg har alltid tenkt at det å være i et forhold er det beste, men helt ærlig? Singellivet er jo ikke sååå forbanna kjipt som alle skal ha det til. Eller, så fort man har kommet over hjertesorgen så klart. Når man er knust er det jo så klart veldig lite kult å være singel, men når man har besteget det berget lover jeg at det vil føles tusen ganger bedre. Etterhvert vil du sette pris på småting i hverdagen som du ikke har tenkt noe særlig over tidligere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FORDELER VED Å VÆRE SINGEL

👑 Du har HELE dobbeltsenga for deg selv! Om du er en ninja som meg i søvne, er dette et veldig stort pluss. Hehe! Man slipper å ha en partner ved siden av seg som man må ta hensyn til. Du kan sove på kryss og tvers. YES GIRL!

👑 Middagen bestemmer du helt selv. Kjøleskapets innhold også. Du trenger ikke lengre å lage den ekle pastaen som han liker, men som du misliker noe så innmari mye. Vil du lage middagen klokken 23 på kvelden? Ingen stopper deg.

👑 Du har mye mer tid til å fokusere på deg selv og ditt. Hva vil DU gjøre? Nå lever du i mye større grad for deg selv, og kun deg selv. Du har bare deg selv å ta hensyn til, og nå har du plutselig ekstremt mye tid til overs som du kan vie til hva enn du måtte ønske.

👑 Du kan kaste deg ut i dating-universet igjen. Ikke nødvendigvis for å finne deg en ny kjæreste, men kanskje bare for å ha det moro? Treffe nye mennesker og bare ha det gøy! Dra på den daten du alltid har drømt om. 

👑 Spontanitet. Du har ingen du har planer med konstant eller noen som venter på deg hjemme, så du kan gjøre akkurat hva du vil - når du vil. Vil du på kino etter jobb? Dra! Hyttetur i morgen? Hell yeah! 

👑 Man har tid til alle man er glad i. Mange har en tendens til å glemme av vennene sine så fort de går inn i et forhold, og da er det ekstra viktig å kunne finne tilbake og pleie de vennskapene man kanskje har nedprioritert. 

SANNHETEN

Jeg får stadig kommentarer som handler om det samme, nemlig at jeg tydeligvis ikke skriver innleggene mine her på bloggen selv. Først og fremst vil jeg si at det er trist at enkelte av dere tror at jeg ikke prioriterer dere nok til at jeg ikke hadde latt andre skrive innholdet her inne, for å så påstå at det er jeg selv som produserer alt. Jeg vil bare avkrefte ryktene om at jeg ikke blogger selv for tiden. Hvert eneste ord som blir postet her inne er mine egne. Slik har det alltid vært, og slik vil det alltid være - uavhengig av om jeg er på innspilling eller ei. Det er sant at jeg ikke får like mye tid foran macen som jeg vanligvis er vandt med, og derfor blir innholdet litt dårligere enn normalt i blant. Tro meg, jeg prøver så godt jeg kan med tanke på situasjonen jeg befinner meg i akkurat nå. Samtidig som jeg ønsker å holde nivået oppe her på bloggen, er jeg også nødt til å prestere på det jeg gjør akkurat nå. Mange av dere har full forståelse for det, og det setter jeg uendelig stor pris på! ❥ Tusen takk til de av dere det gjelder. Jeg lover at bloggingen vil bli like bra som alltid om en liten stund, men enn så lenge håper jeg at dere er glad for det jeg får til å poste av innhold i mellomtiden. Noen ganger blir det veldig lite med tid som jeg får brukt til å blogge, og den tiden er dyrebar for meg. Så lenge jeg i hvert fall klarer å poste noe hver eneste dag, er jeg forsåvidt fornøyd. Det viktigste for meg er dere, det håper jeg dere vet by now. 

Tusen takk for at dere holder ut med meg i denne perioden. Jeg er fullstendig klar over at det er litt mindre trøkk og gjerne litt kjedeligere å klikke seg inn her om dagen, men jeg har skrevet noen veldig interessante innlegg som jeg skal poste de neste dagene. Jeg får så dårlig samvittighet når dere påpeker hvor kjedelige innleggene er, så derfor har jeg tatt et skikkelig skippertak nå og gjort klart noen super gøye og interessante innlegg til verdens fineste lesere.

SVAR PÅ KOMMENTAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva hadde du gjort om lillesøsteren din hadde fortalt deg at hun ville operere seg? Er du ikke redd for å påvirke henne gjennom dine inngrep? Spent på å høre dine tanker angående dette. Og så lurer jeg på hvordan moren din reagerte da du la deg under kniven?

Svar: Dette er et tema jeg kunne pratet om i evigheter. Jeg har lenge tenkt tanken på å spille inn en video angående dette, rett og slett fordi at såpass mange lurer og fordi at det er enklere å fortelle på video kontra via tekst. Jeg uttrykker meg bedre muntlig, og jeg er alltid litt redd for å ordlegge meg feil når det gjelder såpass seriøse og sårbare temaer som dette. Jeg kom omsider frem til å svare på dette nå, så vi kjører på i tekst-form så håper jeg at jeg får frem mine meninger og tanker korrekt.

For å svare på det første spørsmålet ditt, så hadde jeg så klart ikke oppfordret henne til å gjøre det. Sidra er verdens nydeligste jente som er helt perfekt akkurat som hun er. Jeg vet ikke om noen som er så skjønn som henne, og derfor kan jeg ikke en gang tenke meg at hun noensinne vil endre på noe. Jeg har ikke pratet godt om operasjoner hjemme og jeg prater svært sjeldent om det med henne. Mest fordi at jeg ikke vil legge fokus på det jeg har gjort, fordi at jeg mener at hun ikke trenger å tenke på det eller få høre om det ettersom jeg er storesøsteren hennes. De få gangene det har skjedd har det vært mest for å fortelle henne baksiden ved det og at det ikke er bra, noe jeg selv har innsett etterhvert at det slettes ikke er. Jeg er super opptatt av å bygge hennes selvtillit såpass sterk at hun aldri blir så svak som det jeg er/var. Så langt går det veldig fint, hehe. Jeg er ikke bekymret for at hun kommer til å gjøre noe som helst.

Hvordan reagerte mamma på mine inngrep? Hmm.. Likt som hvilken som helst mamma vil jeg tro. Hun var jo så klart ikke begeistret for det, men samtidig var jeg såpass voksen (20 år da jeg opererte brystene) at hun følte vel at hun ikke kunne bestemme over mine valg. Hun støttet meg i det og passet på meg da jeg kom hjem. Men så klart vet jeg at hun ikke syntes at det var noe kult. Hvilken mamma ville likt å se sitt barn endre på sitt utseendet?

JEG FANT KJÆRLIGHETEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjærlighet. Et så forbanna sterkt ord. Kjærlighet er sterkt, men også vanvittig skummelt. Skummelt, men samtidig så fint. Hvordan vet man at man har funnet ekte kjærlighet? Jeg har trodd at jeg har gjort det mange ganger i løpet av livet. Du vet når du er stupforelsket og kjenner det kribler i magen? Jeg trodde at det var kjærlighet. Helt frem til jeg fant det på ekte. Man bare vet. Man vet på en helt annen måte enn hva man noensinne har gjort tidligere. Det føles så mektig. Så sterkt. Jeg er både glad i kjærlighet, men også døds redd for den. 

JEG VIL SKRIVE BOK

Jeg husker da jeg var 16 år og fortalte min daværende bestevenninne at når jeg ble eldre skulle jeg skrive en bok. En bok om livet mitt. Venninnen min svarte med at den kom til å bli veldig mørk og trist, og hvorfor jeg ønsket å dele alt det med andre. Hun hadde følt skam dersom hun skulle fortalt alt det som hadde skjedd meg. Den dagen husker jeg så utrolig godt, for shit så vondt det gjorde å få høre de ordene komme ut av hennes munn. Samtidig visste jeg at hun hadde rett i det hun sa, at den kom til å bli tøff og trist. Men at jeg skulle føle skam? Den svidde. Den svidde noe ekstremt.

Nå, syv år senere, har jeg fortsatt lyst til å skrive den boken. Jeg har nok mye mer lyst til det nå enn jeg hadde da til og med, fordi at ja - den blir trist fordi at livet mitt har vært et rent helvete og noe absolutt ingen barn skal måtte oppleve. Men nå, syv år senere, vet jeg at jeg i det minste har en lykkelig slutt. Det visste jeg ikke da jeg var 16. Til tross for at alt tilsa at jeg kom til å bli et null og at jeg ikke kom til å klare meg i livet på grunn av alt jeg har blitt utsatt for, står jeg enda sterkere enn noensinne.

Når jeg vil gjøre drømmen til virkelighet tørr jeg ikke å svare på, annet enn at jeg vil starte på den ganske snart. Jeg vil fortelle dere min historie. 

BILDER AV MIN NYOPERERTE NESE

I dag kjører jeg på med en liten throwback her på bloggen. Husker dere da jeg opererte nesen min? Jeg husker enda angsten jeg kjente på da jeg skulle få fjernet gipsen for første gang, og få se resultatet etter operasjonen. Jeg var så forbanna redd. I tillegg hadde jeg hørt mange skrekkhistorier om hvor jævlig det var å dra ut de "tampongene" oppi nesa, og det hjalp ikke akkurat på redselen. Det gikk bra til slutt, og jeg overlevde (obviously haha). Når jeg fikk se meg i speilet rett etter at gipsen ble fjernet hos kirurgen min ble jeg helt rar. Det var som å se et annet menneske i det speilet. Jeg kan nok ikke beskrive følelsen, den var bare så.. merkelig. Etter en stund fikk jeg dra fra klinikken, og det var da sjokket og følelsene slo meg. Jeg klarte ikke å kontrollere tårene mine. De sprutet og jeg fikk fullstendig panikk. Hva hadde jeg gjort? Det så ikke så veldig bra ut helt i starten, noe jeg også hadde blitt forberedt på av kirurgen. Helt ærlig - jeg følte meg som en Avatar. Heldigvis gikk det bedre og bedre for hver dag som gikk. Hevelsen la seg mer og mer, og ansiktet mitt gikk tilbake til sitt rette jeg. Her er de første bildene jeg delte etter inngrepet. Altså bilder av den nye nesa mi. Jeg var så redd!

Dere husker kanskje disse bildene?

DERSOM BLOGGEN HADDE GÅTT TIL HELVETE

Det er alltid en risiko om at bloggen en dag kommer til å gå i grusen. Hva er planen min da? Har jeg i det hele tatt tenkt på det? Nå skal jeg svare på det spørsmålet som egentlig bruker å irritere meg. For hvorfor skal man alltid tenke "tenk om...?". Hvorfor skal man alltid tenke det verste? Jeg har ingen planer om å levere såpass dårlig innhold her på bloggen at jeg ikke kommer til å ha en eneste leser igjen. Det kommer aldri til å skje, nettopp fordi at jeg både elsker jobben min men også leserne mine. Jeg elsker å blogge, og jeg ser for meg at jeg blogger på fulltid selv når jeg har fått barn og er gift. Jeg vil dele livet mitt med dere. Likevel vet jeg jo naturligvis at risken er der. Kanskje er det jeg som går lei? Man vet jo aldri, ting kan jo alltids forandre seg.

Om det skjer, at jeg ikke blogger lenger, hva vil jeg da jobbe med? Det er vanskelig å svare på. Det jeg hadde planer om å jobbe med før jeg ble en offentlig person var barnevernspedagog. Mye på grunn av at jeg selv er vokst opp i barnevernet og har vært et fosterbarn. Jeg føler at jeg har såpass mye erfaring på det feltet at jeg kunne gjort en veldig god jobb og hjulpet mange ungdommer og barn som ikke har det så bra. Det er noe jeg virkelig brenner for, så jeg tror nok at det er det jeg hadde falt på dersom bloggen hadde gått i grus. 

Jeg liker egentlig ikke å tenke på slik, fordi at jeg liker å fokusere på det jeg har og gjør per dags dato. Ting ordner seg jo alltid uansett! ❥

10 MERKELIGE TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

reklame ⎮ annonselenke

TOPP HER

💕 Når folk hjelper hverandre. La oss ta et eksempel. Jeg flyr alltid med super tung håndbagasje (en liten trillekoffert) og som dere kanskje kan forestille dere er jeg veldig svak. Det finnes svært så muskler på meg haha. Når personen fremfor eller bak meg i køen på flyet tilbyr seg å hjelpe meg med å bære den og plassere den over setet, blir jeg sååå glad! Sånne små, enkle ting får meg virkelig til å smile.

💕 Når jeg sjekker inn på et hotellrom og jeg innser at det finnes badekåper!! Finnes ingenting bedre haha. Da blir jeg lykkelig!

💕 Å twinne med venninner. Mange synes at det er irriterende om man møtes og oppdager at man har tatt på seg nærmest det samme antrekket, men jeg blir det stikk motsatte. JEG ELSKER DET, og kan gjerne hoppe av glede. Hahah! Venninnene mine finner det ganske merkelig haha. Forstår ikke hvorfor! 😉

💕 Når annonsene jeg har på bloggen gir gode resultater til annonsøren. Jeg vil anta at mange bloggere selger annonser på bloggen sin og er glad for honoraret de får for det og nærmest kun bryr seg om pengene. Jeg blir derimot alltid veldig nysgjerrig på hvordan posten har gått og om det ble en suksess for annonsøren! Om det har gitt bra utfall, blir jeg veldig fornøyd.

💕 Er det bare jeg som er livredd for å trekke i do på fly? Hver gang jeg skal gjøre det blir jeg så redd for at flyet skal styrte. Så, om jeg er ferdig med min business, trekker i do og flyet svever akkurat som normalt, blir jeg glad! Lol, dette må være det mest weird punktet haha.

💕 Når jeg klarer å svare riktig på et matte-spørsmål. Det skjer nemlig ikke ofte da jeg dessverre er helt elendig i faget. «Fun» fact: jeg måtte bokstavelig talt gråte meg til en 2- i matte for å bestå da jeg var ferdig på VGS. Så krise var jeg med andre ord.

💕 Når jeg innser at Chanel vesken min er litt slitt. For da har jeg nemlig en unnskyldning til å unne meg en ny, for jeg har tross alt vært flink og brukt den første myyyye.

💕 Når håret mitt ikke er statisk på vinteren. Det blir nemlig ALLTID det, så de få gangene det ikke er det, blir jeg overlykkelig.

💕 Når jeg kan skryte til vennene mine om hvor langt jeg har kommet på Candy Crush. Haha!! Hva er det å være stolt over liksom??

💕 Om jeg drar på butikken og kassadamen er skikkelig hyggelig, kan jeg bli skikkelig varm i hjertet! Det pleier jo alltid å være så upersonlig å dra å handle på en måte, så når det først skjer at personen bak kassa er skikkelig glad og imøtekommende blir jeg i døds bra humør! Kan gå å prate om det i flere timer etterpå haha.

______ 

HVA GJØR DEG LYKKELIG?

DERE HADDE RETT OM ALT

Husker dere da jeg skrev at jeg ville skaffe meg en valp i fjor vår? Det var så mange av dere som frarådet meg til å gjøre det, fordi at en hund krever vanvittig mye tid og arbeid (naturligvis, det er jo et levende vesen). Selv om jeg på den tiden syntes at dere ikke hadde nok innblikk i hvordan livet mitt var på daværende tidspunkt til å kunne mene at jeg ikke skulle klare å gi valpen den omsorgen den fortjener, innser jeg nå i ettertid at dere hadde rett. Det er en av grunnene til at jeg elsker dere såpass mye - dere kjenner meg. Dere gir meg tips og råd som jeg kanskje ikke alltid er enig i, men mye av det dere sier er kun ment for mitt eget beste selv om jeg ikke alltid ser det der og da. Det gjaldt for eksempel også når det kom til inngrepene mine. Jeg fikk så mange kommentarer daglig som gikk på at jeg var syk og at jeg trengte hjelp, for antall inngrep som jeg utsatte meg selv for på et år var ikke sunt. Da fnyste jeg det bare bort og mente at det var hat, men det gikk et par måneder og så innså jeg hvert ord dere forsøkte å få meg til å forstå. Dere er seriøst gull verdt, og dere skal vite at jeg ser på dere som mine bestevenner. Jeg har kanskje ikke så ekstremt mange venner IRL, men jeg har nærmest 25.000 genuine venner her inne på bloggen. Jeg gråter nesten når jeg skriver dette, jeg føler meg bare så vanvittig heldig som har en så fin og støttende gjeng som det dere er. En gjeng med mennesker som kun vil mitt beste, til tross for at dere ikke kjenner meg på ekte. Det er helt ubeskrivelig å kjenne på den følelsen. Jeg vil bare at dere skal vite hvor mye jeg setter pris på dere, og ikke minst kommentarene dere etterlater etter dere dag inn og dag ut. 

Tusen takk for at dere følger meg. Tusen takk for at dere gir meg råd og tips, selv om jeg ikke alltid innser at dere har rett der og da. Det har vist seg at dere har hatt rett om det mest som dere har vært kritiske til, og for det vil jeg takke dere. ❥

TIL ISABEL RAAD, 16 ÅR

Er det ikke rart å tenke tilbake til hvor naiv man var da man var yngre? På den tiden da man hadde mye mindre livserfaring og generelt peiling på livet. Jeg husker enda hvor usikker jeg var, og hvordan jeg tenkte. Det er mange ting jeg skulle ønske jeg visste som 16-åring, og den listen tenkte jeg å dele med dere.

DEAR 16 YEAR OLD ISABEL

1. Den gutten du er stupforelsket i er en du ikke kommer til å ville ha en fremtid med. Han er allerede en douche, og du fortjener så mye bedre. For jo, det er faktisk sant - det finnes mange fisk i havet som er tusen ganger bedre enn den drittsekken.

2. Du gjør rett i å ikke ha sex med - la oss kalle han for "A". Du er ikke klar, og du skal ikke bli presset til å miste jomfrudommen.

3. Det er faktisk ikke kult å starte å drikke alkohol så ungt. Det er sant som de voksne sier - man kan bli utnyttet, utsatt for fæle saker og man er generelt for umoden til å håndtere alkohol. Du skulle ventet til du var 18.

4. Ikke godta at "venninner" er falske mot deg. Kast dem! Det er bedre med få men genuine mennesker, enn mange falske.

5. Du er god nok som du er! 

6. Du er ikke feit. SPIS. Det er hodet ditt som er på bærtur. Ta i mot den hjelpen du får. Prat med psykologen - ikke steng av.

7. Viktigst av alt... Du er ønsket.

NÅ ÅPNER JEG MEG OM MIN NESTE OPERASJON

Jeg har fått mange spørsmål om puppene mine etter at jeg uttrykte at jeg ikke er så fornøyde med dem i dette innlegget. Det var egentlig ganske skummelt å åpne meg opp om det temaet i og med at jeg alltid får mange stygge kommentarer når det gjelder puppene mine fra før. Jeg tok silikon fordi at jeg naturligvis ville ha de perfekte brystene, men slik ble det jo ikke. Jeg har alltid tenkt på det å operere meg på nytt, og jeg var faktisk på konsultasjon her i Oslo. Kirurgen mente at jeg burde vente et par år da han ikke syntes at det var ille per dags dato, men resultatet plager meg jo i hverdagen. Jeg vurderer sterkt å reise til utlandet, helst til USA, Beverly Hills hos en super dyktig kirurg som kan utføre operasjonen på meg. Jeg betaler heller en halv formue for å få de perfekte, enn å gjøre det her i Norge hvor jeg ikke vet om de kommer til å kunne gi meg et bedre resultat. 

Bilder fra da jeg opererte i 2016.

Spørsmålet da er jo om jeg vil beholde størrelsen jeg har nå, eller om jeg vil gå større. Nå har jeg 375 gram i hver pupp, og det synes jeg er helt greit til min lille kropp. I utgangspunktet var det bestemt at jeg skulle legge inn 400 gram i hver pupp i forkant av operasjonen, men da operasjonen pågikk oppdaget kirurgen at det ikke var plass til så store innlegg. Derfor ble det 375. Nå har jo huden min blitt tøyd en god del, så jeg tror ikke at det hadde vært en problemstilling dersom jeg skulle ønske å gå større. Men vil jeg egentlig det? Jeg har ikke tenkt så nøye gjennom det enda, men jeg tror at jeg kanskje vil gå bittelitt større. Ikke mye, slik at det ser helt merkelig ut, men bittelitt større når jeg uansett skal operere meg på nytt.

Jeg synes at det er døds kjipt at jeg må gjøre de på nytt, for det gjorde så ekstremt vondt de første dagene sist jeg opererte meg. Det var helt forferdelig! Jeg håper og tror ikke at smertene vil være like ille denne gangen, men det får tiden vise. Når jeg skal opereres er enda ikke bestemt og jeg har ikke tatt steget å faktisk booket noe enda. Det eneste jeg vet med sikkerhet er at det kommer til å skje. Jeg vil ikke gå å irritere meg over disse puppene mer. Det plager meg bare mer og mer.

KJÆRE SUGARBABES OG GOLDDIGGERS

Hvor sjuk er ikke verdenen vi lever i? Har vi ikke mistet det helt når unge jenter i 20-års alderen hopper til sengs med eldre gubber på 50-60+ for å ligge seg til en nosejob eller en Chanel-veske? Jeg beklager om jeg er litt hard nå, men hvor desperat er du? I Oslo kryr det av disse "sugarbabesene" og "golddiggers" og for å være helt ærlig har jeg vært venninne med ei tidligere. Jeg visste dog ikke at hun var det da vi ble kjent, men etterhvert så jeg flere og flere tegn på at det var noe merkelig der. Hun snappet konstant disse dyre Lamborghiniene hun ble kjørt rundt i, men når jeg spurte hvem denne fyren var svarte hun alltid kort med at det var en random dude. Hun var veldig kjapp med å vise bilder av alle de andre guttene hun hang med, men aldri han rikingen som hun mottok gaver av. Merkelig, ikke sant? Etter en stund kom det frem at hun var en sugarbabe. Der og da mistet jeg respekten for henne. Hvorfor i alle dager vil denne flotte venninna mi ligge med en gammel mann for å få seg et Hermes armbånd? Hvorfor vil du selge deg selv? For i mine øyner er det det samme som å være prostituert. Istedenfor å få penger etter et ligg, får disse sugarbabesene gaver i stedet. Det vil si at de får betalt for å ha sex med vedkommende. Unnskyld meg, men HVOR ekkelt? Er det så vanskelig å få seg en jobb og tjene egne penger? Jeg synes det er helt sjukt!

Og dette er ikke ment til de som faktisk blir forelsket og/eller er i et forhold med en eldre mann. Det er kjærlighet, og det dømmer jeg ikke. Det jeg sikter til er disse jentene som selger seg selv for en fattig Chanel-veske.

Hva er deres meninger angående dette? Jeg vil gjerne ha en debatt om dette temaet da det er noe jeg selv blir helt sjokkert over.

WHAT'S ON MY PHONE

Her kommer et etterlengtet innlegg, nemlig «what's on my phone»-innlegg. Det har dere etterspurt i flere måneder, men av en eller annen grunn har jeg ikke laget et slikt innlegg. Nå fikk jeg omsider fikset det - endelig. La oss sette i gang! 💕

Slik ser bakgrunnen min ut. Ikke så veldig spennende, sånn egentlig. En liten påminnelse til meg selv bare. Viktig å ta gode valg her i livet, hehe. Dessuten er rosa min favoritt farge, så det er en selvfølge at bakgrunnen min er rosa. Så det så! 💕

・ APPENE JEG BENYTTER MEG AV ・

_____

Snapchat, Facebook, Messenger og Instagram - så klart!

VSCO, Snapseed, Facetune og Perfect 365 er supre apper til å redigere bilder med.

Spotify bruker jeg daglig til å høre musikk på.

Blogg.no-appen bruker jeg til å sjekke kommentarer i løpet av dagen.

Candy Crush. Im the motherfucking QUEEN. Spiller det hele tiden, og jeg er konge i det spillet. For real.

Tictail er appen som er knyttet til nettbutikken min som jeg bruker når jeg har klessalg.

Sparebanken + vipps = 💸

Wish er noe jeg bruker som tidsfordriv når jeg har dødtid. Har bestilt så mye piss altså. Haha.

Jodel. OMG sier jeg bare. Har hatt appen i en måned kanskje, men har slettet den nå. Man blir gal av å lese alt det fæle som blir skrevet om seg selv.

Buzzfeed er en app for enkle og gode matoppskrifter. Anbefales!

Brun & Blid, så klart. 

GRAVIDITETSTESTEN VISER...

Så fort jeg er litt ekstra emosjonell eller har humørsvingninger foruten om når jeg har pms antar jeg med en gang at jeg er gravid. Dere som har følgt bloggen min over lengre tid vet allerede at jeg har en tendens til å kjøpe graviditetstester i hytt og pine fordi at jeg er så sykt redd for å bli gravid. Jeg har holdt på sånn i over fire år, og dere kan tro det er slitsomt og ikke minst er det bortkasta penger. Det verste er at jeg kan bli like paranoid om jeg så ikke har hatt sex på lenge, og til og med om jeg nettopp har hatt mensen. Hvem er så paranoide, helt ærlig? Selv om jeg VET og nesten har bevis på at jeg ikke bærer et barn i magen, må jeg likevel stresse til apoteket for å kjøpe enda en test.

Jeg tror at redselen min i bunn og grunn bunner i at jeg ikke har lyst til å få barn før om lenge. Tanken skremmer meg så enormt mye. Abort er virkelig det absolutt verste man kan gjennomgå, det vet jeg. Jeg prøvde å slappe av en periode i fjor og forsøkte å slutte å overtenke det hele tiden, og vi vet jo hvordan det endte. Det har ikke akkurat gjort det lettere for meg, etter det ble jeg tusen ganger verre på å hele tiden måtte sjekke meg til tross for at jeg ikke har sex liksom. For noen dager siden kjente jeg hvordan tårene presset på mens jeg satt i en bil og bare kjente et lykkerus gjennom kroppen. Jeg var ordentlig lykkelig innvendig. Man skal jo tro at det er en fin ting og noe man bli glad over, men jeg? Jeg ble helt stressa for at jeg kjente at jeg ble så emosjonell. Det er ikke normalt til meg å være, så dermed antok jeg at jeg var gravid på sekundet. Dagen etter tok jeg en test og den viste så klart negativt - jeg er ikke gravid.

Jeg må slappe av, altså. Det går seriøst til hodet på meg. Tenk om jeg får «karma» en dag for dette og jeg ikke kan bli gravid om jeg ønsker det senere i livet? Jeg tror jo så fælt på karma, vet dere. Jeg føler meg helt psycho som i det hele tatt deler dette med dere, men jeg har jo gjort det før også. Det jeg ikke har fortalt er hvor mye verre det har blitt.

FETTSUGING & INTIMKIRURGI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   UKENS SPØRSMÅL 🎈  

Hvor gammel er du?

Det er mange som tror at jeg er eldre enn det jeg er, men jeg er faktisk bare 23 år. Hehe! Har fått høre at jeg ser ut som 27... Not cool 😑

Du sminker deg vel selv? Lurte på om du kan lage sminke video, elsker sminken din!!

Jeg synes nesten at det er litt flaut å svare på dette igjen, for jeg har nemlig lovet en sminkevideo i evigheter nå uten å faktisk gjøre det. Jeg beklager så mye for det, altså. Jeg vil så klart lage en, men jeg har bare ikke fått gjort det. Jeg vet at slike videoer er gøy for dere å se, så jeg skal absolutt klare å fikse en. Jeg tørr dog ikke love noe om når, men det skal jeg få til. 

Er det sant at den siste operasjonen du ikke vil fortelle om er fettsuging?

Nei, det er ikke sant. 

Hvilken bh størrelse brukte du før du opererte puppene?

Da brukte jeg 70C. 

Hva spiser du sånn ca på en dag? Du er jo så nydeli, så noe må du jo gjøre rett!

Skjønn du er, tusen takk! Jeg har faktisk ingen bra svar her, annet enn sannheten og den er at jeg spiser aaakkurat det jeg har lyst på. Jeg spiser ikke særlig sunt, selv om jeg skulle ønske at jeg gjorde det. Det finnes forbedrings potensial. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Du har sikkert blitt spurt om dette før men jeg spør alikevell! Når du ser på den sesongen du var med på PH, er du stolt over måten du reagerte på når du ble sendt ut?

Hei! Nei, det er jeg selvfølgelig ikke. Jeg var en skikkelig (sorry ordbruket) bitterfitte. Jeg får skylde på at det er tre år siden, og at jeg har blitt litt voksnere nå. De ordene som kom ut av munnen min var skikkelig ufine, og det er noe jeg angrer på. Greia er at jeg ble rundlurt av ei som stod meg super nært, og derfor gjorde det ekstremt vondt i hjertet mitt når jeg ble backstabbet. Det er grunnen til at jeg reagerte såpass sterkt som jeg gjorde.

Hva skal du ha med til Mexico av klær og sånt? Er det regler for hva dere kan ta med og hvor mye dere kan ta med? <3

Masse klær og masse sko! Hehe. Jeg bytter jo antrekk typ 2-3 ganger hver dag bare her hjemme, så dere kan jo tenke dere hvordan det blir når frøkna skal på TV i tillegg. Jesus haha! Er ikke bare-bare å være meg skal jeg si dere. Man får lov til å ta med seg to store kofferter + håndbagasje.

Hei Isabel. Har tenkt på en ting angående det med uber/taxi og transport. Du kjører jo ikke bil selv, men har mulighet til å ta lappen? Du kan jo spare MASSE tid å penger på dette. Hvorfor har du ikke gjort det enda? Orker du ikke å øve eller hva er greia? 

Det har du rett i, jeg tar mye taxi. Jeg har faktisk tatt (og strøket) på oppkjøring hele to ganger. Etter det har jeg faktisk bare følt meg så umotivert og mislykket når det kommer til bilkjøring at jeg har lagt det på is for en stund. Jeg vil så klart få sertifikatet i boks en gang, og helst innen nærmeste fremtid, men jeg må bare finne motivasjonen igjen. Ikke lett når man bare stryker og stryker, haha. Teorien fikk jeg derimot i boks på første forsøk, så den delen var ikke vanskelig overhodet. Selve bilkjøringen er en annen historie...

Ville du flyttet tilbake til Stavanger? 

Hell no. Aldri. Koselig å dra dit på besøk, men å bo der er uaktuelt. Så lite, så mye gossip og så dømmende mennesker. Ikke alle da så klart, men i små byer er det ofte slik at man ikke får lov til å stikke seg ut. Da er man slut, hore, teit, desperat, latterlig osv osv. Ikke så kult.

Har hørt at den hemmelige operasjonen du tok er intimkirurgi og kjønnsleppereduksjon. Stemmer det?

Nei, det er nok ikke sant. Jeg har aldri operert meg nedentil. Alle rykter som surrer rundt om meg ass.. Får høre mye, det er sikkert og visst. Haha.

Omg hvorfor sminker du øyet transe aktig?

Hva mener du med det? Jeg sminker meg slik som jeg selv synes er fint. Hva andre synes er egentlig helt urelevant for meg. Jeg synes jeg sminker meg kjempe fint faktisk! 😊

10 TING JEG VIL GJØRE I 2018

1. Begynne på boken jeg har drømt om å skrive om livet mitt i flere år. Jeg må bare våge å være så sårbar for hele Norge.

2. Reise masse. Jeg vil og skal oppleve Maldivene og Los Angeles uansett hva. Ellers vil jeg tilbake til Dubai og Bali. Nydelige destinasjoner!

3. Satse på YouTube i tillegg til bloggen. Elsker YouTube, og elsker at dere blir kjent med meg på en helt annen måte via video og ikke bare via tekst.

4. Kjøpe meg to Chanel-vesker til. Jeg vil begynne på samlingen min. Min guilty pleasure.. ❥

5. Kjøpe hus.

6. Bestå den jævla oppkjøringen (strøket to ganger, er helt håpløs)...

7. Lære meg å ikke være så ekstremt kresen på matfronten. Denne er så og si håpløs da jeg er suuuper kresen, men jeg må utfordre meg selv. Det ER flaut å ikke like salat og nesten ingen grønnsaker i en alder av 23 år.

8. Ta med småsøsknene mine på en kul ferie. De elsket da jeg overrasket dem med reise til Bulgaria for to år siden. Vi hadde det så ekstremt gøy, så det vil jeg gjøre igjen. Føler meg så utrolig heldig som har mulighet til å gjøre slik for familien min. 💕

9. Være mer privat og åpen her på bloggen. Jeg vil dele enda mer av meg selv. 

10. Hoppe i fallskjerm over palmene i Dubai. OMG sier jeg bare...

DERFOR VIL JEG FLYTTE FRA NORGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger blir jeg så sykt irritert på meg selv. Jeg har drømmejobben (i mine øyner) som blant annet tillater meg å kunne jobbe fra hvor som helst på denne planeten. Likevel sitter jeg i lille Oslo og har slått meg til ro det. HVORFOR?! Jeg har ingen svar på det, for å være ærlig. Og nettopp det gjør meg så forbanna frustrert, for jeg er en person som trives så mye bedre i utlandet. Spesielt på tropiske steder. Kulden er ikke noe jeg verdsetter overhodet, så det sier jo seg selv at Norge da ikke er drømmen for meg haha. Jeg er så klart super glad i Norge og kommer alltid til å føle meg hjemme her, men jeg er ung. Jeg har en jobb som jeg kan gjøre like bra om ikke bedre hvor som helst i verden. Jeg mener, bloggen hadde blitt mye mer interessant og tusen ganger mer spennende om jeg hadde bodd et annet sted. Tenk om jeg hadde delt livet mitt fra for eksempel los Angeles? Eller Hong Kong? Bali?!? Det hadde vært så gøy!! Før jeg begynte å blogge var alltid drømmen min å kunne flytte til et varmt land. Det har faktisk alltid vært noe jeg har drømt om. Nå som jeg har mulighet til å gjøre det, lar jeg være - dum som jeg er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet at jeg har delt disse tankene med dere før, men det er virkelig noe jeg har ekstremt lyst til å gjennomføre. Jeg mener, jeg må jo ikke flytte for alltid. Et par måneder hadde jo også gått! Håper jeg får baller nok til å gjøre det i nærmeste fremtid. Jeg kan ikke være en pingle for alltid.

FUCKER DU MEG, FUCKER JEG DEG

Hvorfor er det slik at enkelte tror og mener at vi offentlige personer ikke har rett på biiittelitt respekt? Jeg prater selvfølgelig om snikbilder. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har opplevd at folk er direkte frekke, og tar bilder rett opp i trynet mitt GJERNE med blitzen på også. Jeg skjønner at det kan være litt stas eller morsomt å støte på et fjes du kjenner igjen, men det er veldig lite hyggelig å oppføre seg på den måten uansett hvem det gjelder. Jeg mener, hadde du likt dersom jeg hadde trykt et kamera opp i trynet på det uanmeldt? Nei. Det synes ikke jeg heller er gøy, selv om jeg er Isabel Raad. Det er så mye hyggeligere om du bare kommer frem istedenfor, så kan vi slå av en prat og ta et fint bilde sammen. Er ikke det mye koseligere? 

I fjor var det en episode på byen hvor det da var ei jente som satt å lo seg ihjel mens hun knipset bilder av meg i vei. Jeg ba henne fint slutte da jeg ikke syntes at det var noe hyggelig at hun bombet meg med med blitzen opp til flere ganger uten å gi seg. Til slutt fikk jeg så nok at jeg tok frem min egen telefon og knipset et like hyggelig bilde tilbake. Da var hun ikke så høy i hatten lenger, og forsøkte helt seriøst å kaste seg over meg for å ta telefonen min. Jeg overdriver ikke - det var virkelig slik det var. Hun syntes åpenbart ikke at det var noe hyggelig da det samme hun gjorde mot meg, ble gjort mot henne tilbake. Jeg skjønner bare ikke greia med å være så respektløs at man sitter å ler og fortsetter når jeg dessuten har bedt henne fint om å gi seg. Noen mennesker ass. Fucker du meg, fucker jeg deg. Så enkelt er det.

Så kjære lesere, om du ser meg noensinne - kom frem til meg! Ikke vær redd for det, for det synes jeg bare at er døds koselig. Jeg elsker å treffe dere og slå av en prat. Det er noe av det hyggeligste jeg vet om! 💕 Snikbilder er jeg derimot ikke noe fan av.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ DEL 2

Dersom du ryker tidlig ut av paradise hotel og må reise tilbake til Norge, kommer du til å være ærlig om det? I og med at vi lesere kommer til å forstå det, hvis du begynner å blogge igjen?

Man har taushetsplikt og kan ikke si noe som helst om hva som skjer/har skjedd på PH før det vises på TV, dessverre. Jeg kommer forøvrig til å blogge hele tiden, når jeg er på PH også :)

Jeg ser at du jobber ganske mye med Nelly og kjøper ganske mye fra Nelly + at du annonserer for dem. Men hvorfor er du aldri invitert på arrangemeneger som for eksempel andre bloggere blir invitert til? Er det noe du ikke ønsker?

Det stemmer ikke helt, jeg blir jo invitert. Jeg var i Stockholm for 2-3 måneder siden på Nelly-fest, og det var super gøy!

Får dere betalt når dere er med på PH? Tenker på dekking av tapt inntekt mtp jobb?

Jeg får betalt for å delta i år, ja. Normalt sett gjør man ikke det, da.

Vet søskene dine eller familien din om din siste operasjon som du ikke forteller oss?

Ja, familien min vet naturligvis om den.

Hvorfor slo Pierre opp med deg?

Jeg skjønner at det er interessant med spørsmål om han, men om det er noe du lurer på vedrørende han kan du spørre han selv, og ikke meg.

Hvor redigerer du bildene dine? 

Lightroom på mac-en og VSCO på mobilen. 

Når du reiser til Mexico, hvordan blir bloggen oppdatert?

Jepp! Jeg hadde ikke takket ja dersom jeg ikke hadde fått tilgang til bloggen min der. Den er og vil alltid være min første prio!

Hva synes du om bloggnorge?

Jeg synes at vi er en gjeng med flotte bloggere! Det er så klart noen man ikke har like mye til overs for, men jeg vil si at vi er en gjeng med mange forskjellige personligheter og forskjellige hverdager. En god miks, rett og slett. Men jeg må si en ting, og det er at jeg synes at mange bloggere er veldig "pinglete". Det er så mange som jeg føler at ikke våger å skrive om meninger og tanker, i frykt for hva andre skal mene. De fleste skal hele tiden være så forbanna politisk korrekte. Der synes jeg at de svenske bloggerne er mer interessante enn i Norge. Jeg føler det kanskje sånn fordi at jeg er stikk motsatt. Jeg deler gjerne litt for mye til tider, men igjen er det det som er interessant og lese. "Basic bitches" aint fun. Hehe!

Hvor mye tjener du i måneden? 

Denne månedslønnen var på 310.000 kroner, mens den forrige lå på 250.000. Det varierer, men jeg tjener gjennomsnitlig 200.000 kroner i måneden. Slik har det ikke alltid vært, men jeg har jobbet enda hardere i 2017 og det beviser lønnsøkningen min svært godt. Det er noe jeg naturligvis er veldig stolt over! I 2018 skal jeg jobbe enda hardere, og nå enda større mål. Det er en egenskap jeg elsker ved meg selv - at jeg aldri "settle". Jeg vil alltid utfordre og pushe meg selv.

Har alltid lurt på hvordan du tørker deg bak, og hvordan du setter inn tampong med de neglene? Har alltid elsket lange negler, men tørr ikke pga disse problemene, heheh...

Hahah! Jeg sa at jeg skulle svare på pinlige spørsmål også, så here we go. Jeg har faktisk sjeldent mensen, så jeg pleier ikke å støte på det problemet med tamponger. Isåfall vil jeg anbefale deg å bruke de tampongene som man fører inn med en sånn.. Åh, hva heter det da? Pinne? Haha. Å tørke seg er ingen forskjell med eller uten negler? Ikke noe jeg har tenkt over i hvert fall. 

Hvilke operasjon av alle som du har tatt er verst?

Rumpen, definitivt. Det var helt for jævlig.

Hvilken dato reiser du ned i Januar? :)

Jeg er litt usikker på om jeg har lov til å svare på det.

Du skrev at du kunne spansk, hvordan har det skjedd? Har du noen i familien som er spansk og?

Jeg hadde spansk fra 8. klasse til 2. klasse på VGS. Ingen i familien er spansk, nei.

Er du fornøyd med nesen din nå?

Jeg er SÅ fornøyd med den! Kunne ikke bedt om en finere nese utseendemessig. Synes den er så liten og søt, haha.

Har du vitnemål?

Jepp!

Åå du ser så avmargret ut i det siste på bilder og snap. Har du et vanskelig forhold til mat igjen?

Nei, det har jeg ikke. Det har bare vært en veldig stressende den siste tiden med jul, avreise og masse som har skjedd hele tiden. Jeg vil ikke påstå at jeg ser avmargret ut da, eller at jeg ser tynnere ut heller.

Ble du født i Stavanger eller hjemlandet ditt?

Jeg ble født i Stavanger. Mamma flyttet hit før jeg ble født.

I party-miljøet på Aker Brygge og Solli Plass går det rykter om at du har livnært deg som sugarbabe/golddigger før PH, dvs spesifikt har mottatt gaver eller sponsing til skjønnhet/utseende fra menn som du har hatt en lengre/kortere erotisk relasjon til? Kan du si litt om dette miljøet slik du kjenner det, gjerne også tips til en som vil inn i det.

HAHAHA! Beste jeg har hørt. For det første: før PH bodde jeg i Stavanger og var dessuten i et forhold, så jeg var hverken i "party-miljøet" på Aker Brygge eller Solli eller singel. Jeg har aldri mottatt en eneste øre eller en gave av en gammel gubbe. For å være ærlig synes jeg at golddiggers og sugarbabes er tragiske mennesker. Det må være svært pinlig og ikke minst desperat å ligge med en eldre mann på over 50 år for å få seg en nosejob eller en Chanel-veske. Da synes jeg at man burde tenke seg om en gang eller to ass. Skaff deg penger på egenhånd, få deg en jobb og ikke vær avhengig av en gubbe! Det er jo direkte kvalmt å ligge med en som kunne vært din pappa, eller i verste tilfelle din morfar. Usch, skjønner virkelig ikke hvordan enkelte jenter klarer det. Og det verste er at deet kryr over av "sugarbabes" i Oslo. 

Hvorfor snakker ikke sidra samme dialekt som deg?

Fordi at hun er oppvokst i Oslo og jeg i Stavanger.

Hvor mye kostet neseoperasjonen du tok? Lurer veldig på dette, plis svar.

42.000 kroner betalte jeg.

Hvor mange har du hatt sex med?

Vel, det er noe jeg ikke vil brette ut om til 25.000 mennesker. Haha. Men det er ikke mange, såpass kan jeg si.

_________

Om det fortsatt er noe du lurer på, kan du stille spørsmålet i kommentarfeltet så svarer jeg der. Klem!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ DEL 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan blir det å være med på Paradise Hotel igjen?

Gøy!! Jeg gleder meg masse til å gjøre det hele en gang til. Jeg trodde neppe at jeg skulle delta enda en gang, men da jeg ble spurt og det dessuten er en "legende sesong", måtte det jo bare bli et ja. Hehe! Nå er det ikke mange dagene til jeg reiser, dere. Æææ!

Hva syns du om at Pierre kaller deg for «crazy ex girlfriend» og at han flyktet til PH Sverige pga du er «gal» i sin siste video? :-)

Hahaha! Ja, jeg kan ikke si i mot. Jeg er gal. 😉

Dette har både jeg og andre spurt om flere ganger, men har ikke sett at du har svart på det. Så, siden du skal svare på alt håper jeg du tar deg tid til dette. Hvordan kan du påstå at du jobber 24/7? Enkelt dager har du et innlegg og en sjelden gang har du ingen innlegg... Hva gjør du da, siden du jobber 24/7? Ellers vil jeg si at det er fint at du er så åpen om din erfaring med fosterhjem og barnevernet. Jeg tipper det vil komme en del spørsmål om det her, men det er et vanvittig sårt tema (vil jeg tro). Håper du velger å fortelle om det når DU selv er klar for det, om det i det hele tatt er noe du vil dele. Og at du ikke deler det nå fordi du "må". <3

Det at jeg sa at jeg jobber 24/7 er noe jeg fortsatt står for. Selv om jeg ikke sitter på pcen og skriver innlegg 24/7 er hodet mitt ALLTID på jobb. Jeg tar bilder under hele dagen, jeg jobber med blogg-idéer, henter produkter, tester produkter, er på møter, jobber med annonser.. Listen er lang. Det er mye mer bak selve bloggen som krever tid og arbeid, som dere ikke ser. Håper dette ga litt mer mening for deg! <3

Snakket du arabisk i Dubai? Og kan du flytende arabisk?

Det var faktisk ikke så veldig mange som pratet arabisk i Dubai. I hvert fall ikke de som jeg kom i kontakt med. Jeg kan prate semi flytende. Mamma pleier å le av meg når jeg for eksempel skal fortelle en historie eller prate mye, for da faller jeg lett ut. Jeg forstår det meste og prater greit, men jeg kan ikke si at jeg er super flink sånn teoretisk sett. Bøying av ord og sånn er jeg elendig på blant annet haha.

Kan du vlogge litt oftere? Jeg er kjempe stor fan av deg <3

Skjønn du er, tusen takk <3 Jeg elsker å vlogge og har absolutt lyst til å gjøre det oftere. Nå reiser jeg jo straks til Mexico og der kan jeg jo naturligvis ikke filme, men jeg lover at jeg skal bli mye mer aktiv på YouTube så fort innspillingen til PH er over. 

Er de du bor med nå (moren din, Sidra og storesøsteren din) din biologiske familie? Er det din biologiske mor? Hvis ikke, når ble hun moren din?

Det er min biologiske familie, ja.

Når du tok silikon, hvor mye tok du? 340?

Jeg mener at jeg har 375 gram.

Rart spørsmål. Men har du tenkt hva du skal gjøre med vipper og negler der nede? De må jo vedlikeholdes. Får du tid eller mulighet til å gjøre det mens du er i Mexico?

Haha, du skulle bare visst hvor stressa jeg er på grunn av nettopp dette! Vippene og neglene mine kommer til å se forferdelige ut etter en måned... Shit. Vi får ikke mulighet til å fikse det inne på hotellet nei. Dessverre for meg, haha. Jeg har med maaange løsvipper da som jeg får bruke etterhvert, og neglene får jeg bare file og lakke over. Det ordner seg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Angrer du på noe du har sagt offentlig på TV? I såfall hva?

Ja, jeg angrer på utsjekken min. Det var noen mindre fine gloser som kom ut av min munn som jeg godt kunne spart meg for. Dårlig taper, vet du. Haha...

Legg ut topplista di på snap?

Hahaha, å nei du. Sorry!

Når du kjøper deg et hus eller en leilighet, skal familien din flytte med deg?

Nei. Jeg er 23 år og vil helst bo alene, hehe. 

Har du hatt one night stand? Er det noe du gjør ofte?

Det har skjedd, men det er absolutt ikke noe jeg gjør eller har gjort ofte nei. Haha.

Hva opererte du som du ikke har fortalt oss enda? Nå har du sagt du skal svare på ALT og det må du holde! Du kan ikke si du skal gjøre noe og ikke gjøre det. Lure leserne dine! Bevis nå!

Jeg forstår ikke hvorfor dette spørsmålet enda blir stilt da jeg flere ganger har sagt i fra klart og tydelig om at det ikke kommer til å være et tema her på bloggen. Med eller uten spørsmålsrunde - den operasjonen er en privatsak for meg, og det synes jeg at burde respekteres. Det handler absolutt ikke om å lure leserne mine, men dette er noe dere vet at jeg ikke svarer på fra før så jeg skjønner ikke hensikten med å prøve å presse det ut av meg gang på gang.

Hvor er du opprinnelig fra?

Halvt araber og halvt perser. Født i Norge, da.

Hva er din favoritt sex stilling?

Haha! Altså, noen spørsmål må dere jo skjønne at er litt for rare å svare på. Hvorfor er det interessant å vite? Hah!

Hvordan er det å ha så mye penger? Føler du deg lykkeligere av den grunn med tanke på mulighetene penger gir? Reiser osv, frihet?

Jeg vet ikke om jeg akkurat kan si at jeg har blitt lykkeligere av pengene, men det har jo så klart ført til færre bekymringer og mer frihet. Jeg vil heller gråte i en Porsche, liksom. Haha. Men faktisk så er ikke penger noe som gjør en lykkelig. Det blir en vanesak, slik som alt annet. Var veldig stas i starten, men nå tenker jeg ikke like mye over det. Det jeg er mest takknemlig for ved å ha så bra økonomi er at jeg kan støtte familien min og skjemme dem bort. ❥

Er det sant at du har hatt et forhold til en tidligere lærer på Bryne VGS?

Haha, say what? Den var ny. Svaret er nei. Hvem i alle dager skulle denne læreren vært? Det fantes ikke en eneste kjekk lærer på Bryne VGS. Haha!

Skal du operere brystene slik at du ikke har vondt lenger? Og hva gjør at du har vondt?

Jeg skjønner ikke hva du mener nå? Jeg har ikke vondt i puppene mine, og det kan jeg ikke minnes at jeg har skrevet på bloggen? 😊

Er det ubehagelig å sitte på rumpa di, siden du har operert den?

Nei, det føles helt likt. Rett etter operasjonen var det helt jævlig, da. Det føltes som om at jeg adde en svær murstein i hver rumpeballe. IKKE nice, haha. Jeg måtte seriøst ligge ned på tre seter på flyturen hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror du at du ville fått gjennom din blogg om det ikke hadde vært for PH?

Nei, jeg tror neppe at jeg hadde blitt så stort om det ikke hadde vært for deltakelsen.

Hvilke blogger leser du?

Jeg har det så sykt travelt for tiden, så jeg rekker faktisk ikke å lese så mange blogger om dagen. De jeg daglig er innom er Sophie Elise, Kissie og Kenza.

Hvorfor måtte du i fosterhjem? Kan du fortelle om din barndom og din historie?

Jeg kommer til å skrive en bok om barndommen min, hvorfor jeg havnet i fosterhjem og hvorfor barnevernet var en del av livet mitt siden dagen jeg ble født. Det gjenstår å se når jeg samler mot nok til å gjøre det, for det viktigste for meg er at jeg føler meg klar til å dele noe så sårt og sterkt.

Hva bruker du på vippene dine?

Jeg elsker vippeextensions og bruker det konstant. Mega volume hos beste Kasja på Lashes By Kasja. 

Du har nevnt flere ganger at du ikke tror på en Gud eller Jesus. Siden du ikke er en religiøs person, men på papir er du kristen. Lurte på om hvorfor du feirer jul om du ikke tror på Jesus?

Det er vel mest fordi at det er en hyggelig feiring. Jeg feirer ikke jul av religiøse grunner, men fordi at det er koselig og en tradisjon. Jeg har jo feiret jul siden jeg var baby, så noe annet hadde vært merkelig. Men jeg skjønner at du lurer, hehe. <3

Hva synes du om Paradise Hotel 2017 - sesongen?

Kjedeligste sesongen EVER. Jeg mener... Hallo? Det skjedde ikke en dritt hele sesongen, sånn helt seriøst.

Syntes noe har blitt veldig forandra i ansiktet ditt, men klarer absolutt ikke å se hva det er. Så om du har operert, så er det ganske vellykka og naturlig! Kan det være at du har forlenget haka di eller gjort ansiktet litt bredere?

Takk for det! Jeg har ikke operert noe annet enn nesen i ansiktet mitt. Fillers har jeg kun i leppene nå. 

Når det kommer til skattepenger, hvor mye gir du? Lite eller mye?

Jeg skatter toppskatt. Veldig mye, med andre ord. Det SUGER, haha. Jo mer man tjener i Norge, jo mer må man skatte. Drømmen er jo å ha firmaet i Dubai, der er det skattefritt. 

Hvor mange språk kan du?

Bittelitt gresk, litt persisk, arabisk, engelsk, spansk, svensk og norsk.

Har du vært i Iran?

Ja, da jeg var rundt 6-7 år tror jeg. Det eneste jeg husker er godteriet, haha.

Hvorfor slo du opp med Pierre?

Det var ikke jeg som slo opp med han.

Jeg tror ingen har spurt deg om dette enda. Er noen av toppbloggerne venner, eller god venner med deg?

De jeg kjenner er Sophie Elise, Sofie og Martine. Flotte jenter alle tre!

Er det en spesiell toppblogger du ikke liker (trenger ikke si navn, bare hinte litt ;)?

Jeg liker ikke en viss blogger som gang på gang har latterliggjort meg på sin blogg og mener at jeg er så barnslig som knuser mine iPhones i sinne, mens vedkommende selv har vært i rettsak på grunn av at hun har banket opp ei jente i et solarium. Med andre ord er jeg ikke så glad i bloggere som tror at de er så vanvittig mye bedre enn alle andre, og som dømmer andre uten å i det hele tatt utvekslet et eneste ord med personen (meg). 

Hva hadde du gjort om Sidra ble gravid om ikke lenge?

Sidra er 12 år, så det trenger jeg absolutt ikke bekymre meg for på leeenge.

Hva er dine favoritt-sminkeprodukter?

All Nighter foundation fra Urban Decay, Huda Beauty highlighter palette, concealer fra NARS er mine must haves.

______

DEL TO KOMMER! Du kan fortsatt stille spørsmålene du lurer på i kommentarfeltet. <3

EN PERSONLIG SPØRSMÅLSRUNDE

OK. Sist jeg hadde en super personlig spørsmålsrunde ble dere veldig glade. Jeg følte selv at dere fikk bli mye bedre kjent med meg, og at jeg turte å åpne meg veldig mye mer enn det jeg har gjort den siste tiden. Du finner svarene på forrige spørsmålsrunde her og her. Anyway! Nå tenkte jeg å kjøre på med en ny spørsmålsrunde, der jeg på forhånd lover å svare på alt. Til og med de spørsmålene som føles for private, eller for kleine å svare på. Jeg skal virkelig lette på sløret og la dere komme tett innpå meg. SHOOT ME med spørsmål, så svarer jeg i løpet av de neste dagene. Kanskje til og med på video? 😚

Jeg er spent på å se hva dere lurer på! 

VI GJENSKAPTE ET 5 ÅR GAMMELT BILDE

I går fikk jeg en fin idé om å gjenskape et bilde av Sidra og meg som ble tatt på julaften 2012. Se så nusselig hun var! Smelter seriøst 💕 Så vi satte oss i samme posisjon, fikset samme frisyrer og prøvde å se like søte ut som det vi gjorde for fem år siden. Haha! Syntes det ble veldig gøy, jeg! Dette ble egentlig tatt slik at vi kan ha det som et fint familie minne, men jeg ville gjerne dele det med dere også.

❥ ❥ ❥

DEN JÆVLIGSTE JULEN JEG NOENSINNE HAR HATT

Lillejulaften. Tenk det, dere! Så sykt at det er julaften i morgen. Er det bare jeg som føler at vi fortsatt er i oktober? Det blir bare merkeligere og merkeligere jo eldre jeg blir. Jul var noe jeg gledet meg så utrolig mye til i flere måneder i forkant da jeg var yngre. Tiden gikk så forbanna sent frem til jul hvert eneste år. Men nå? Shit. Det flyr avgårde, og vipps så er det plutselig 24/12 og på tide å innta julemiddagen og åpne gaver. Jeg blir nesten litt sentimental av å tenke på at det ikke føles likt som da jeg var yngre, og hvordan det blir mer og mer fjernt for hvert år som går.

Jeg føler meg utrolig heldig som har en familie å ferie julaften med i år. Det er ikke en selvfølge for alle. Jeg tenkte å fortelle dere en historie om julen min da jeg var 17 år. Det er et av de vondeste minnene jeg har.

Jeg slet veldig med spiseforstyrrelser på den tiden, og dere som har følgt meg lenge vet at jeg bodde i fosterhjem fra jeg var 11 år. Det ble veldig vanskelig for fosterfamilien min å håndtere meg med tanke på sykdommen og til slutt fikk de vel nok antar jeg. Det resulterte i at barnevernspedagogen min kom på besøk. Hun kom opp på rommet mitt med et alvorlig ansiktsuttrykk. Allerede da visste jeg at jeg hadde dårlige nyheter i vente. Det hadde jeg rett i, for jeg ble fortalt at jeg måtte pakke sakene mine fordi at jeg skulle på en ungdoms instutisjon. Jeg hadde ikke noe valg, så jeg pakket baggen mens tårene trillet. Som om jeg ikke hadde det tøft nok med psyken min fra før av og min magre kropp, så skulle jeg attpåtil kastes ut i en instutisjon langt i fra der jeg bodde. Den lille tryggheten jeg hadde hjemme ble revet bort fra meg. Det var helt jævlig på instutisjonen og absolutt ikke et sted jeg burde bli plassert. Alle ungdommene som bodde der slet enten med rus og narkotika, eller så hadde de begått kriminelle saker. Jeg turte knapt å gå utenfor døren på det lille rommet mitt. Det ble skreket og kastet saker konstant. De ungdommene hadde det ikke bra, og de var plassert der for å få hjelp. Mens jeg? Nei, jeg var der fordi at det ble bestemt av de "voksne" at de trengte en pause. Meningen var at jeg skulle være der i en uke, men slik ble det ikke. Syv hele uker gikk det. Syv. Jeg har nok aldri følt meg så alene og redd i hele mitt liv som det jeg gjorde i den perioden. Etter disse syv ukene ble det bestemt av de "voksne" nok en gang at nå var det på tide at jeg flyttet "hjem" igjen. Fosterhjemmet føltes ikke som mitt hjem lenger. Jeg var jo åpenbart ikke ønsket der da det var så enkelt å kaste meg bort på en instutisjon så fort jeg slet med noe. Da jeg fikk vite at jeg hadde rett på å kreve en egen leilighet av barnevernet selv om jeg ikke var 18 år, var det ikke et spørsmål om hva jeg ville. Etter mye om og men ble jeg tvunget tilbake til fosterhjemmet, mot min vilje. Da var jeg 17 år som sagt, og visste hva jeg hadde krav på. Jeg fightet i 1-2 måneder, og til slutt fikk jeg viljen min gjennom hos barnevernet. En egen leilighet ble det. Jeg flyttet ut for meg selv.

Flytten skjedde noen dager før julaften. Jeg husker hvordan jeg tenkte at det skulle bli deilig å være alene og slippe å være rundt andre mennesker. Slippe å bli tvunget til å spise. På den tiden hadde jeg ikke kontakt med min biologiske mamma heller, så jeg forstod kjapt at den julaften kom jeg til å være ensom på. Da dagen kom følte jeg meg utrolig langt nede. Jeg satt helt alene i en leilighet rundt 1 time fra der jeg tidligere hadde bodd. Alle vennene mine feiret naturligvis med sine familier. Fosterfamilien min pratet jeg ikke noe særlig med, og min biologiske familie hadde jeg ikke kontakt med. Det var en forferdelig julaften som jeg får tårer i øynene av å tenke på. 

Jeg er utrolig glad for at jeg har et så godt bånd til familien min i dag og ikke minst at jeg ikke sitter alene i morgen. Hjertet mitt banker for alle dere som ikke har en fin julaften i år. Jeg vil bare fortelle dere at ting blir bra, og at alt ordner seg til slutt. Tro meg. Julaften skal være en fin feiring der familiemedlemmer samles og feirer høytiden sammen. Det skal være en fin dag, men slik er det ikke for alle. Jeg vil bare fortelle dere at jeg tenker på dere, og at dere kan skrive til meg på facebooksiden min her om dere vil ha noen å prate med som kanskje kan kjenne seg igjen i følelsene du sitter med.

Det føles rart å skrive noe så personlig som dette for mange tusen mennesker å lese. Jeg synes alltid at det er skummelt å være såpass privat, spesielt når det handler om saker som gjør vondt. Jeg velger likevel å gjøre det, for jeg vet at mange andre kan kjenne seg igjen i noe av det samme. Jeg vil bare vise at dere at ting ordner seg. 

Masse klemmer fra meg.

MINE NYTTÅRSFORSETTER

2018

Nyttår. Tenk at 2017 straks er over. Det er knapt 11 dager igjen av året. Jeg stresser ihjel. Ikke bare på grunn av at året straks er over, men også det at det betyr at jeg reiser til Mexico for å spille inn Paradise Hotel 2018 fem dager etter nyttår. HERREGUUUD. Det har hele tiden vært så fjernt og så langt borte, men nå er søren meg tiden inne. Uansett, nå snakker jeg meg bort. Dette skal ikke handle om PH, men om mine nyttårsforsetter. I grunn synes jeg at nyttårsforsetter er litt klisjé, men også litt hyggelig og ikke minst motiverende. Jeg husker ikke hva mine forsetter var i fjor, og jeg kunne heller ikke finne et innlegg om det på bloggen. Så jeg antar at jeg ikke delte de i 2017, men jeg tenker å dele de for 2018 med dere nå.

MINE NYTTÅRSFORSETTER

🍾 Drikke mer vann. Noe så enkelt som det, faktisk. Jeg er udugelig på å få i meg nok væske, og det merkes på både kroppen min og ikke minst huden. Eller, huden min er forsåvidt fin, men den er alltid knusk tørr. Mer vann - ja takk. Det burde jeg klare å gjennomføre!

✨ Jobbe enda hardere enn hva jeg har gjort i år. Jeg skal jobbe målbevisst og oppnå mine mål og drømmer.

🍾 Apropos mål og drømmer... Jeg har hatt en drøm som jeg vil gjøre til virkelighet, og det har jeg hatt lyst til i to-tre år. På grunn av at det kommer til å koste meg mye, har jeg måttet avvente med det da jeg vil investere i hus først. Så fort det er i boks, som kommer til å bli ganske kjapt, setter jeg i gang med dette prosjektet. Jeg håper at det skjer i 2018, men jeg skal uansett påbegynne det om ikke annet. Dream big, baby!

✨ Kjøpe meg et hus/leilighet. Aller helst vil jeg ha et hus, og ikke leilighet. Et stort, moderne og funky hus med masse store glass vinduer. AH! 

🍾 Bli mamma til en liten mørkebrun Pomeranian. Nå er det på tide, altså. Jeg har hatt så lyst på en nusselig bebis i to år nå, og så fort hus er i boks skal jeg skaffe meg en liten vovve også. 💕 💕 💕

✨ Reise masse. Og spesielt en reise til Maldivene skal skje. Det er jo virkelig drømmen!

🍾 Bruke masse tid på venner og familie. Å pleie de genuine og gode relasjonene jeg har i livet. Det er så viktig, det. 

✨ Få meg to fadderbarn til. Det skal jeg gjøre asap.

🍾 Shoppe mindre og spare mer. Trenger jeg å utdype denne? Haha! Shopaholiker to the bone.

___________

Det var det! Del gjerne dine forsett med meg i kommentarfeltet ❥ Jeg tenker å skrive et eget innlegg om saker jeg har lært i 2017 og hvordan året egentlig har vært. Høres det interessant ut?

SIDRAS NYE YOUTUBE-VIDEO

Nå har lille frøkna min sluppet en ny video på YouTubekanalen sin! Jeg må bare få skryte litt av henne og fortelle hvor vanvittig stolt jeg er. Hun har snart 2400 abonnenter, og det på kun en måned. Det er jammen meg ikke dårlig! Hun har til og med mer visninger på sin slim-video enn det jeg har på min nyeste video der jeg deler nyheten om Paradise Hotel. Haha! Sykt gøy å se hvor bra det går for henne på YouTube og hvor gøy hun synes det hele er. Hun elsker virkelig å spille inn nye videoer, og det gleder meg at hun har funnet en hobby som gir henne så mye glede og ikke minst lærdom. Sjekk ut hennes nye video! 😁 Hun svarer på deres spørsmål, viser sin sminkekolleksjon (den er sjuuuk til å være en 12-årings haha), og hun viser frem en bestilling fra Nelly. Woho!


ABONNER PÅ KANALEN HENNES HER! 💕

HVORFOR BLIR DERE SÅ PROVOSERT?

Er det en ting jeg ikke forstår meg på, så må det være det faktum at folk generelt lar seg provosere noe eeekstremt så fort det handler om penger. Det skal virkelig ikke mye til før folk klikker helt med en gang ordet "penger" blir nevnt. Jeg synes ikke at økonomi og penger er så ekstremt privat, noe dere faste lesere vet godt. Jeg har aldri lagt skjul på hvor mye jeg tjener, ei heller hvor mye penger jeg bruker på diverse. Kjøper jeg meg en Chanel-veske, ja da deler jeg summen også. Hvorfor? Fordi at 1. jeg vet at jeg kommer til å få spørsmålet stilt flere ganger i kommentarfeltet, 2. fordi at jeg ikke ser problemet med det. Jeg mener, penger er penger. Skjønner virkelig ikke hva som er så triggende. Jeg kommer ikke fra en rik familie jeg heller skal dere vite, og det er ikke mange årene siden jeg både studerte vernepleie OG hadde to deltidsjobber samtidig for å få endene til å møtes. Jeg flyttet ut fra fosterhjemmet og ut for meg selv da jeg var 17 år, og siden den gang har jeg stått på egne ben. Jeg har ikke alltid hatt den økonomiske friheten som jeg har i dag, og derfor er det kanskje litt stas for meg å kunne kjøpe julegaver for 45.000 kroner til familie og venner. Jeg er stolt over meg selv som har jobbet så hardt for å komme dit jeg er i dag, slik at jeg har mulighet til å gjøre dette for de jeg er glad i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg tar det opp nå er fordi at jeg fikk ganske mye kritikk på innlegget jeg skrev i går der jeg fortalte om julehandelen. Folk må seriøst slappe av! Hvorfor blir man så forbanna sinna over at andre har penger? Jeg ble søren meg ikke det den gangen jeg levde på 6.000 kroner i måneden etter at leien og regningene mine var betalt. Kom igjen folkens! 

AKKURAT NÅ

AKKURAT NÅ 💭

... Er jeg super redd for at jeg har blitt syk på "nytt". Det vil si at jeg ikke en gang har rukket å bli frisk enda, før jeg føler at jeg begynner å bli verre igjen. OK, dette ga jo ingen mening. La oss prøve igjen! I går følte jeg meg mye bedre, så ble jeg plutselig bare i verre og verre form i dag. Not cool. MÅ bli frisk! Har virkelig ikke tid til det her.

... Skal jeg finne en julefilm, men sliter noe enormt. Har dere noen gode tips til meg? Helst noen forholdsvis nye. Føler jeg har sett alt av julefilmer fra tidligere.

... Jeg er stolt over meg selv som har valgt agurk og gulerøtter til snacks for kvelden, fremfor Ben & Jerrys. BRAVO, BELLA!

... Det er lenge siden jeg har vært så oppgitt over meg selv. Jeg har dratt ut for å kjøpe HDMI-kabel x antall ganger, uten å lykkes. Jeg klarer å glemme det hver bidige gang, og i dag var intet unntak. Så klart.

... Snart er det på tide med opplæring i iMovie for snuppa mi, Sidra. Vi filmet inn en video i går, og den må klippes. Jeg reiser jo bort nå, så da må hun være i stand til å kunne klippe på egenhånd. Kanalen hennes vil hun jo holde i livet selv om jeg er i Mexico.

... Palmene og de grønne plantene her hjemme gjør meg skikkelig glad. Det er noe med den følelsen at man befinner seg et eksotisk sted, istedenfor i kalde Norge. Jada, jeg vet at jeg klager noe fælt over kulden her hjemme om dagen, men herregud.. Can you really blame me?

... Jeg er livredd for å bli avhengig av nesesprayen igjen. Jeg er nødt til å benytte meg av den to-tre ganger i løpet av dagen, da spesielt når jeg skal sove. Da jeg var rundt 15-16 år ble jeg toootalt avhengig og slet skikkelig med å slutte med det. Jeg vil virkelig ikke tilbake dit ass. Det var helt jævlig.

SVAR PÅ EN PROVOSERENDE KOMMENTAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en kommentar i dag som virkelig fikk meg til å bli engasjert. Det er ikke ofte jeg skriver så lange svar tilbake, men nå følte jeg for det. Dette er noe jeg har sterke meninger og tanker om, så jeg kunne helt ærlig ikke la være å lette på hjertet nå. Jeg er spent på å høre deres meninger angående dette også. Her er kommentaren jeg fikk:

«Fy faen, jeg blir så provesert. Du ødelegger livene til mange ambisiøse og flotte ungdommer med ditt perfekte liv. Måten du fremstår på er svært negativ. Jeg har fulgt bloggen din i lang tid, og jeg syntes innleggene blir mer usmakelig for hver gang. Alt handler om kropp og penger. Husk at du er et forbildet for mange. Bloggere som deg burde tenke på hva de legger ut, på grunn av det påvirker unge negativt».

Mitt svar: Om du mener det du skriver, burde du heller fokusere på å endre hvordan du og andre folk med samme meninger tenker. Da mener jeg de menneskene som har det dårlig på grunn av hvordan andre mennesker lever sitt liv. Jeg har aldri sagt at det er alle disse overfladiske tingene som gjør meg lykkelig. Det som gjør meg lykkelig er gode relasjoner og alt annet bortsett fra materialisme. Alt annet ser jeg på som en bonus og eventuelt motivasjon. Man skal ikke behøve å skjule sin egen livsstil for at andre mennesker skal føle seg dårligere på grunn av det. Gjør man nå det, må man endre sin egen tankegang, og vurdere hva som er viktig for en selv. Andres fremgang skal ikke få deg til å føle deg dårlig. Da er det noe feil med hvordan du tenker. Om du nå virkelig vil ha det så mye at det får deg til å føle deg dårlig, må du heller bli motivert for å kunne få det samme. For ingenting kommer nemlig gratis. Det holder ikke å bare ville ha det, du må jobbe for det. Om du mener at jeg ødelegger andre flotte og ambisiøse ungdommer med mitt perfekte liv, så skjønner jeg ikke helt hva du mener. Det finnes ingen liv som er perfekt. Livet handler om å bygge det opp på den måten du selv ønsker å leve det på. Alt er faktisk opp til deg selv, ingen gjør det for deg. Ikke vær sjalu og la deg bli provosert, jeg har aldri sagt at det er slik man SKAL leve. Det er slik JEG ønsker å leve. Jeg synes at jeg er en motivasjon for unge, for jeg har søren meg fått det til i svært ung alder. Det beviser at alle kan, HVIS man  vil! Å være bitter vil ikke gjøre deg noe godt. Det fantes en dag hvor jeg ikke hadde noe som helst av det jeg har i dag. Når jeg på den tiden så andre ha det jeg drømte om, ble jeg motivert. Strive and prosper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om det finnes noen der ute som føler seg dårlig av det du selv ikke har; tro på deg selv og TA det du vil ha. Slik fungerer verden, og du kan hvis du vil det sterkt nok.

JEG ER LYKKELIG

Jeg er så forbanna lykkelig om dagen, dere. Genuint lykkelig! Det er lenge siden det har skjedd så mye bra i livet mitt samtidig, og det gjør at jeg setter ekstra stor pris på det nå som det faktisk skjer. Jeg har aldri vært den personen som tar ting for gitt. Jeg vet at jeg er kjempe heldig med tanke på det livet jeg får leve, og alle mulighetene jeg får. Ingenting av det er en selvfølge, og absolutt ingenting jeg hadde sett for meg at skulle skje meg noen få år senere. Det er klart at jeg har jobbet hardt og kjempet for å komme hit jeg er i dag, men jeg er også døds heldig som har muligheten til å gjøre det jeg elsker hver eneste dag. Åh, jeg er så takknemlig for alt. Takknemlig for dere, først og fremst. Det er nettopp på grunn av dere at jeg kan leve drømmelivet mitt. Det er takket være dere at jeg får jobbe med det jeg brenner for. Jeg sier det ofte, men jeg føler ikke at jeg kan få sagt det nok: tusen millioner takk for at dere følger med på reisen min. Tusen, tusen, tusen takk for at dere er verdens snilleste og godeste lesere. Jeg ser på dere som mine beste venner, som jeg får tips og råd fra og som jeg deler livet mitt og hemmelighetene mine med. Tenk så heldig jeg er! ❥

Føler meg litt sentimental i dag, for å være ærlig. Jeg er bare så glad om dagen, mye takket være dere. Dere gir meg så mye kjærlighet hver eneste dag, fininger. Og dere? Tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget hvor jeg viser bilder av leppene mine etter at jeg fjernet mine lipsfillers. Jeg var kjempe nervøs for å poste innlegget, men jeg ble kjapt glad for at jeg gjorde det da jeg så hvor snille dere var. Tusen takk (for tusende gang haha) for at dere er dere! I love you. 

YOU ASKED!

Her kommer første delen av svarene på spørsmålsrunden! Andre del kommer på video senere i uken. Det ble veldig mange spørsmål, så jeg måtte dele det opp. I del to to kommer Pierre til å velge ut juicy spørsmål som jeg eeegentlig vil unngå å svare på. Det kan bli spennende! He he. La oss kjøre i gang første del nå! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

YOU ASKED - I ANSWERED

PERSONLIG

Hva jobber du som? Har du en annen jobb enn bloggen?

- Jeg jobber som blogger. I tillegg til det driver jeg YouTube-kanal sammen med Pierre, og så blir det litt ekstra jobb med ulike TV-program innimellom.

Bor du i Oslo?

- Ja, det gjør jeg! Jeg flyttet hit i April i fjor, så nå har jeg bodd her i snart et år. Jubileum, da vettu!

Føler du deg som en rollemodell for unge jenter?

- Det har jeg skrevet et langt innlegg om her.

Hva skjer mellom deg og Sara? Er dere fortsatt venner?

- Jeg og Sara er fortsatt BFF-s. Jeg elsker den dama, og verdsetter henne ufattelig høyt! Nå er det ikke lenge til vi reiser sammen, og jeg gleder meg masse til å tilbringe varme dager og lange netter med min soulmate.

Har du planer om å få barn i fremtiden?

- Vel.. Ja, men om leeenge. Jeg har skrevet et langt innlegg om dette med mitt forhold til barn osv her.

Har du noen forbilder, eller noen du ser opp til?

- Kim Kardashian er den flotteste damen jeg vet om, så om det er noen jeg "ser opp til" utseendemessig må det bli henne.

Hun du kaller for mamma, er det din biologiske mor?

- Ja, det er det. Fosterfamilien min har jeg ingen kontakt med per dags dato, desverre.

Hvorfor flyttet du til Oslo? Savner du Stavanger?

- Jeg flyttet fordi at jeg rett og slett ikke følte at jeg passet inn i Stavanger/Bryne, og at det ikke var store nok muligheter der. Majoriteten av befolkningen der, spesielt på Bryne, er veldig kritiske og alle er som en stor saueflokk hvor alle gjør det samme. Dessuten orket jeg ikke mer av drittsnakkinga og alle ryktene som spreddes. Jeg ville rett og slett flytte til en storby og virkelig følge mine drømmer.

Hvis du ikke hadde kunnet blogge, hva ville du drevet med da?

- Dette er vanskelig spørsmål. Kanskje i barnevernet. Det har alltid vært en drøm for meg, men jeg tror ikke jeg hadde vært psykisk sterk nok til å kunne ha det som jobb.

Har du noen gang sagt nei til sponsor samarbeid?

- Maaange. Jeg får ulike tilbud nesten hver eneste dag, men jeg er veldig påpasselig og kritisk når det kommer til annonse på bloggen min. Det er utrolig viktig for meg å virkelig kunne gå god for det jeg anbefaler videre til leserne mine.

KJÆRLIGHET

Hvor lenge har du og Pierre vært sammen?

- Vi har vært sammen i snart 5 måneder. Føler vi har vært sammen mye lenger, men det er kanskje fordi at vi har kjent hverandre en god stund, og hengt mye sammen før vi ble sammen.

Hvor mange seriøse forhold har du hatt?

- Jeg har hatt to seriøse, vil jeg si. Mitt tidligere forhold varte i 2,5 år. Forholdet mitt nå er mitt andre seriøse :-)

Hvordan er forholdet ditt til Daniel, broren til Pierre?

- Vi har et veldig fint forhold. Danne er en morsom fyr med et veldig varmt hjerte, akkurat som lillebroren! He he.

Får du ofte følelser for gutter, og har du vært forelsket mange ganger?

- Nei, det skal veldig mye til for at jeg får følelser for en gutt. Men jeg blir derimot lett betatt. Forelsket har jeg vært kanskje tre ganger i mitt liv, men aldri slik som nå. Nå er det på en helt ny level ♥

Favorittminne med Pierre?

- Åh! Det må absolutt være den ene natten i Rhodos i sommer. Da var vi fortsatt bare venner vel og merke. Vi tok ut madrasser og ut på den store takterrassen. Vi la oss ned, satte på musikk og så på stjernene i laaang tid mens vi pratet om universet, og P lærte meg mye om andre planeter. Dette var så utrolig koselig, og vi har allerede planlagt en ny, helt lik date i sommer ♥

UTSEENDET

Er det restylane du har i leppene?

- Nei, jeg har Juvederm. Tidligere har jeg hatt Teosysal Kiss, og det sugte. Det klumpet seg skikkelig, og ble veldg stivt. Det fraråder jeg dere til å fylle på, om dere er i tvil om hvilket produkt dere skal få for.

Hva er din egentlige hårfarge?

- Mørke, mørke brunt.

Hva mer vil du fikse på? Skal du operere rumpen?

- Dette kommer det mer om senere. I grunn er jeg veldig i tvil om jeg skal dele mer angående det, eller om jeg skal la være. Jeg kommer tilbake til det.

Hvilke sminkebørster bruker du, som du vil anbefale?

- Jeg bruker mest Real Techniques, men jeg har også noen favoritter fra Dior og Chanel.

Er det du selv som betaler for operasjonene dine?

- Ja, det er det. Mange tror det er spons, men det er det absolutt ikke. Tror ikke det er lovlig å sponse det, heller.

... Aaaand that's a wrap! Stay tuned for del to ♥