hits

REISER

TO NYE REISER BOOKET!

OKKK jeg er så sykt giret på livet nå! Vi har booket to nye reiser, dere. Eller, den ene kan man kanskje ikke kalle for reise i og med at det bare er hjem til Oslo. Vi skal være i Oslo i knapt en uke, før vi drar på en skikkelig eksotisk og amazing ferie. Jeg vil ikke røpe hvor vi skal helt enda, da vi vil overraske dere på den første vloggen fra turen. Her kommer i det minste to hint: 1. det er langt her fra, 2. det er over 30+ grader, kritthvite strender og turkist hav. Got it? Hihi!! Jeg er så syyykt GIRET!!!! AH, jeg lengter etter sol og sommer. Nå er det strengt tatt ikke lenge siden jeg kom hjem fra Mexico, men dere kjenner jo meg... Jeg er ikke så begeistret for noe annet vær enn strålende sol og glo het temperatur. Det jeg synes er gøyest er at vi kun har bestilt enveis billetter. Vi vet ikke hvor lenge vi blir, men vi blir i hvert fall en måned. Muligens lenger, vi får ta det litt som det kommer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe annet som fikk meg til å nesten gråte et par gledestårer var da jeeg pratet med Sara i går, og vi fant ut av vi skal til samme destinasjon SAMTIDIG. Herregud som jeg har savnet den jenta! Hvorfor HUN ikke ble spurt om å være en av legendene til årets PH-sesong er helt absurd. Ikke for å være spydig, men kom igjen. Det var jo noen av oss såkalte legender som hverken var "legendariske" på TV-skjermen, ei heller i ettertid. Sorry not sorry. Jaja, jeg er i hvert fall glad for at vi endelig blir gjenforent i dette paradiset. OMG DET BLIR SÅ BRA, DETTE! Jeg sitter seriøst å gliser fra øre til øre mens jeg skriver dette, sånn på ekte. Åh, jeg elsker når man får en sånn lykkefølelse i hele kroppen. Ferie + min hot af kjæreste + min bestie og hennes kjæreste + ferie i det nydelige paradiset = PERFEKT. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så mye å se frem i mot, og det gjør meg så vanvittig glad. Det finnes få saker som gjør meg så lykkelig som det reising gjør. Det er virkelig min passion. 🌴✈️💚 Klarer dere å gjette hvor jeg skal?

PUERTO BANUS BY NIGHT

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Jeg elsker dette stedet. I går vandret vi lands kaien nede i Puerto Banus. Det er så sykt nydelig der med alle de flotte båtene, de luksuriøse designer butikkene og de koselige restaurantene. Jeg kunne gått frem og tilbake i timesvis og bare beundret. Jeg forstår godt hvorfor såpass mange har anbefalt oss å dra dit, shit så koselig det er ved havet. Vi har vært der både på dagtid og på kveldstid, og jeg vil nok anbefale dere til å dra dit på kvelden. Da blir det ekstra fint med alle lys og hele stemningen blir en helt annen. 

JEG ER FULLSTENDIG KLAR OVER DET SELV

Jeg er nok en av de som shopper mest i Norge, om jeg skal være helt ærlig. Jeg elsker å kjøpe meg nye ting, og jeg kan ikke akkurat påstå at det ikke skjer ofte. Forrige måned prøvde jeg å ha litt oversikt, slik at jeg har litt mer kontroll på hvor mye jeg faktisk kjøper og får i løpet av en måned. Vel, jeg sitter med 146 nye plagg og skopar etter forrige måned. Det er faktisk galskap - til og med jeg forstår det. Lenge har jeg tenkt på å ha shoppestopp, men uten å gjøre noe mer med det. Tanken har eksistert, men handlinger? Neh. Jeg tror faktisk at det er på tide nå. Jeg må bli flinkere til å bruke det jeg har i garderoben (som forøvrig er ekstreme mengder), og så kan jeg shoppe igjen når jeg har brukt alt jeg har, og helt fler enn en gang. Jeg har en dum vane hvor jeg ikke bruker plaggene særlig mange ganger. Det er jo fordi at jeg hele tiden kjøper nytt, så da er jo naturligvis de nye klærne mye mer interessante enn de "gamle". Jeg får rett og slett løse det i-landsproblemet med å ikke kjøpe nytt, slik at det ubrukte blir spennende istedenfor haha. 

Jeg bruker alltid unnskyldningen at klær og sko er en super stor del av jobben min, noe som for så vidt er sant, men jeg utnytter det litt vel mye. Jeg trenger virkelig ikke 146 nye klesplagg og skopar i måneden. Det er jo bare latterlig. Det har begynt å gå mer og mer opp for meg, for jeg blir faktisk litt flau over meg selv. Jeg tar meg selv i å la være å snapchate når jeg shopper lenger, noe jeg ALLTID gjorde før. Nå har jeg så og si sluttet med det, så jeg kan trygt si at jeg forstår at det har blitt litt vel mye shopping. 

For en teit ting å ta opp egentlig, men det er jo så utrolig mange av dere som reagerer på de ekstreme mengdene med klær jeg viser frem at jeg føler at det er litt viktig å fortelle dere at jeg har begynt å smått innse hvor dere kommer i fra. Hehe!

ALT HAR GÅTT TIL HELVETE - PH 2018

reklame ⎮ annonselenker

Altså... Nå skulle vi vært i Mexico, men det kan jeg trygt si at vi IKKE er. Reisen gikk helt seriøst til helvete. Flyet ble forsinket fra Oslo til Amsterdam som var vår første etappe. Forsinkelsen gjorde at vi ikke rakk vårt neste fly fra Amsterdam til Mexico City. Det er jo greit nok, men så ble alt tusen ganger verre da vi ikke får nytt fly før om 2-3 dager. Så nå er vi med andre ord strandet i Amsterdam inntil videre. Drit kjedelig, for vi skulle jo egentlig våknet til en ny dag i Mexico i dag. Tenk så sjukt deilig det hadde vært! Alt har virkelig gått til helvete, haha. En brite på flyet var dessuten også helt forjævlig og var direkte kvalm mot samtlige helt uten grunn, noen av deltakerne ble dårlige og begynte å spy.. Ja, dere skjønner. Dagen i går var jo helt katastrofe. I dag er en ny dag da, så vi satser på at ting blir bedre. Verre enn gårsdagen kan det jo neppe bli. Haha!

ELLESSE CROP HOODIE HER

MOOD...

MALENE BIRGER KOFFERT HER ⎮ VESKE HER

_______

Nå skal vi straks til flyplassen for å sjekke mulighetene våres, og forhåpentligvis få bagasjen vår. Jeg vil bare til Mexico nåååå. 😍

MITT SVAR TIL ARTIKKELEN OM MEG I VG

First of all: takk for at det samme bildet aaalltid blir brukt av VG - haha. Ikke akkurat mitt favoritt blinkskudd. Dette ble tatt på lanseringsfest rett etter neseoperasjonen var gjennomført og nesen min var veldig hoven og for å ikke glemme at hadde jeg masse blåmerker på grunn av det. Lekkert! OK, la oss begynne.

Da jeg våknet i dag var det en haug med kommentarer som hadde strømmet inn. Folk linket til artikkelen om meg som ligger ute på VG i dag. Saken handler kort fortalt om hvordan vi kjendiser i Norge fronter et så forferdelig sted som Dubai da tydeligvis skal være. Jeg har lest artikkelen selv, og jeg må si at jeg mildt sagt ble sjokkert over mye av det som stod skrevet. At Dubai er veldig strengt er noe jeg har vært klar over, men det er jo et muslimsk styre og ikke minst er innbyggerne muslimer. Bare det sier jo at de har andre levemåter og tankesett enn det vi i Norge har. Jeg synes at det er døds trist at kvinner er nedtrykte der, og de samme følelsene har jeg når det kommer til "slavearbeidet". Nå har ikke jeg så veldig mye kjennskap til hvordan det faktisk er der, annet enn at jeg kun er der som turist og da har jeg ikke sett noe til av det som blir nevnt. Da jeg var i Dubai nå sist hadde jeg en lang samtale med taxisjåføren som kjørte meg. Han fortalte masse om hvordan Dubai hadde forvandles fra ørken til en storby på få år, og da ble jeg veldig nysgjerrig på hvordan de hadde fått til det på så kort tid. Videre fortalte han om hvordan mange flyttet hit for å jobbe, nettopp fordi at det er gode penger å tjene i Dubai. Alle taxisjåfører og arbeidere er arbeidsmigranter, men på han hørtes det absolutt ikke ut som at det var dårlige kår? Jeg vet ikke. Han var jo en arbeider selv, så man vil jo tro at han vet hva han prater om. Selv flyttet han dit på grunn av at han tjente gode penger der, sammenlignet med i sitt eget hjemland.

Så klart synes jeg at alt som blir nevnt i artikkelen om hvordan kvinner blir undertrykt og at homofile ikke er akseptert er vanvittig trist. Det er jo umenneskelig å ikke føle på det. Men samtidig er det jo ikke det jeg fronter når jeg drar dit på ferie? Jeg drar dit fordi at det er et vanvittig fint sted som jeg elsker å reise til. Jeg har vært der to ganger i løpet av 2-3 måneder, og det er fordi at jeg stortrives der. Det skal sies at jeg bare har vært på turistområdene og ikke bevegd med utenfor der det kryr av turister, og der har jeg ikke opplevd noe som helst av dette. Da jeg var der sist kom jeg i samme gruppe som et homofilt par på ørkensafarien, og de opplevde ingenting fælt. De fortalte dessuten at de hadde vært ute på en nattklubb å festet dagen før også. Dubai har jo annerledes regler enn hva vi har her, i likhet med mange andre land som vi støtt og stadig ferierer i. Betyr det da at vi kun skal få lov til å feriere rundt i Norge? Jeg støtter så absolutt ikke tankegangen og reglene de har der, for jeg synes at det er avskyelig. Men det endrer jo ikke det faktum at jeg synes at emiratet er veldig fartsfylt og spennende å feriere i som turist. Det er ikke uten grunn at det er såpass populært som det er, og hvorfor alle store kjendiser som Kim Kardashian har det som et favoritt reisemål. 

DEN TOTALE SUMMEN PÅ ÅRETS JULEGAVER

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

PJUH! Fredag og helg - endelig. Jeg har faktisk hatt en ganske travel uke, jeg er tross alt mamma for Sidra nå for tiden. Mamma er som sagt på ferie så jeg har kokkelert, vært med på skole-møter, handlet mat, planlagt alle ukedagene og passet på en syk liten frøken Sidra. Det er derfor bloggen har vært litt på halv tolv disse siste dagene. Jeg har måttet ta vare på henne samt gjøre alt jeg har fått ansvaret for. Herregud, det er ikke bare bare å være mamma og styre et helt hjem. Tro meg, det blir lenge til jeg får barn haha. Jeg er driiit sliten! Foruten om alle disse tingene, har jeg flydd frem og tilbake over hele byen i dag. Jeg manglet noen få julegaver, men nå er absolutt ALT i boks. Jeg er så lettet!! Jeg mangler ikke en eneste gave. Det er jeg ekstremt glad for, for nå er jeg søren meg blakk. Årets julehandel har ikke vært billig, for å si det mildt. Jeg har hatt et budsjett på 30.000 kroner til julegaver, og det budsjettet har jeg sprengt. Ikke en gang den svimlende summen klarte jeg å forholde meg til. Så klart ble det enda dyrere, men jeg synes i grunn at det er helt okei. Så lenge det er til de menneskene jeg verdsetter enormt høyt og som jeg synes fortjener hver minste krone, blir jeg bare glad av tanken på de flotte gavene jeg har kjøpt til hver og en av dem. Jo bedre det går for meg økonomisk, jo mer vil jeg gi til mine nære og kjære. Jeg føler meg vanvittig heldig som har mulighet til det, det må jeg virkelig si. ❥

TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ BUKSER HER (verdens deiligste jeans!!)

Nå er det snart tid for en koselig julefilm med varm sjokolade og boller før jeg tar kvelden. Det er jo tross alt helg, så den skal vi så klart velkomme med åpne armer. Filmen vi skal se heter forresten «Fred Claus». Har hørt mye bra om den, så tenkte å tipse dere om den også. Julefilmer er sååå kos! Til slutt vil jeg ønske dere alle sammen en nydelig helg. Jeg elsker dere! ❤️

JEG FLØY I HELIKOPTER!

HELI-RIDE IN DUBAI

Jeg har glemt å dele disse bildene med dere, og å fortelle om det gøyeste jeg gjorde i Dubai. Haha, er det mulig! Jaja, bedre sent enn aldri. Sist jeg var i Dubai hadde jeg super lyst til å fly i helikopter, men da jeg skulle booke var alt fullt de neste dagene som jeg skulle tilbringe der. Når det var ledig tid befant jeg meg allerede i Bali, så derfor ble det ikke noe av. Denne gangen derimot, sørget jeg for å booke allerede første dagen jeg ankom. Ikke faen at det ikke skulle bli av denne gangen også - haha. Heldigvis fikk jeg det til, og helikopter-tur ble det! Skikkelig stas. Jeg gliste fra øre til øre hele turen! Det var så spennende å se skyskraperne, «the palm», Dubai Mall og alt annet på avstand. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk ut det her, da! Piloten fortalte meg at dette var et påbegynt prosjekt hvor de bygger resorter ute på egne små øyer. Sykt kult!! Dit vil jeg en gang i fremtiden. Hehe! Resort i Dubai kan neppe være dårlig, gitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har vi den berømte palmen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ca sånn her så jeg ut hele turen. Haha! Så fornøyd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Atlantis. Dette er et megakjent hotell, som blant annet Kim Kardashian bor på når hun er i Dubai. Der vil jeg bo neste gang jeg besøker byen. Så fett!

RABATTKODE: 25% PÅ NELLY!

・reklame - alle lenker er annonselenker

Hei babes! Det er lenge siden jeg har delt en rabattkode på Nelly med dere, så derfor tenkte jeg å glede dere med en nå. Selv er jeg avhengig av gode rabattkoder i disse dager med tanke på at jeg både skal klikke hjem antrekk til julaften, julebord og nyttår. I tillegg til det er det jo ikke få julegaver som skal kjøpes inn, og da er rabattkoder på Nelly helt perfekt! Jeg har satt av store deler av kvelden til juleshopping på nett, så jeg kommer med andre ord til å benytte meg greit av tidenes beste tilbud. I dag får du nemlig alt fra 15-25% på så og si ALT på Nelly.com. Det vil si at du får mer rabatt desto mer du handler for. Shopper du for 500 kroner, får du 15% rabatt på hele kjøpet ditt. Om du derimot handler for 1000 kroner får du 20% rabatt, og for 1500 kroner eller mer får du 25% rabatt på hele kjøpet ditt. Genialt! Her er det mye penger å spare, dere. Under her har jeg laget kollasjer med mine innkjøp og favoritter.

KLIKK DEG INN HER OG SHOP I VEI!

1. KJOLE HER ⎮ 2. TWO PIECE SET HER ⎮ 3. KJOLE HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER (elsker denne! Så fin i virkeligheten)⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER (min all time favoritt Levis-shorts) ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER (bestilt!) ⎮ 3. HER (bestilt!)⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (denne har jeg i hvit - døds fin!) ⎮ 6. HER

______

HAPPY SHOPPING BABES! Pssst.. Tilbudet varer frem til klokken 23:59 i kveld. Be quick! 💸

NÅ ER JEG KLAR FOR MEXICO

Ikke så fornøyd hun, da..

I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gledet meg stort til, for å si det mildt. Jeg hater nemlig sprøyter (ironisk med tanke på at jeg tar fillers og lett legger meg under kniven haha). Hver gang jeg vet at jeg skal stikkes, kvier jeg meg i lang tid før det faktisk skal skje. Jeg fikk dratt med til reiseklinikken til slutt, der jeg fikk tatt vaksinene som er nødvendige før avreise til Mexico og Paradise Hotel. Jeg måtte heldigvis kun ta en, da de andre fortsatt sitter i fra 2015. Det ble jeg i hvert fall glad for. Nå skal jeg ikke ta en eneste blodprøve, vaksine eller sprøyte på leeeenge. Usch! Hater det virkelig.

Nå er jeg klar! Det begynner å nærme seg avreise med stormskritt. Jeg kommer fortsatt ikke over at jeg skal på Paradise Hotel igjen. Dette blir så forbanna sykt, og rart.. Haha! Vel vel.. Nå kom jeg akkurat hjem fra en liten shopping-dag i byen med Sidra. Vi kjøpte litt gaver, så i x antall butikker og koste oss sammen. Etterlengtet søster-tid med snuppa mi. Planen videre i kveld er ikke store. Vi skal snurre en julefilm og spise god middag. Jeg er fortsatt iskald etter å ha vandret rundt i gatene. I dag er det eeekstremt kaldt ute. Brrr!

MITT KJØLESKAP ER LASTET MED...

Mamma har reist på ferie, så jeg har fått ansvaret her hjemme. Vel, det betyr blant annet at jeg må sørge for at det finnes mat i kjøleskapet slik at søsknene mine ikke sulter ihjel. Vi tok en tur til matbutikken tidligere i dag, og der handlet vi greeeit masse digg. Kjøleskapet er overfylt, samt fryseren. Som dere kanskje kan se, har jeg ikke kun handlet til meg selv (refererer til alle grønnsakene...). Jeg spiser kun mais, faktisk. Ikke så glad i grønt jeg, da. Heldigvis for meg er jeg veldig glad i frukt, så jeg føler det går opp i opp likevel. Jeg tenkte å dele mat-innkjøpet med dere da jeg selv synes at det er spennende å se hva andre fyller opp sine kjøleskap med. Here we go! 

YUM! Jeg prøver å være forholdsvis sunn når fremover mot avreise til Mexico. Derfor ser dere særdeles lite godteri og den slags på bildene her, haha. Litt nøtter får duge, pluss frukt så klart. Jeg er ikke så veldig sunn av meg vanligvis, men jeg må si at jeg føler for å passe litt på hva jeg putter i meg nå som jeg skal sprade rundt i bikini på TV-skjermen. 😚

Q&A ⎮ PARADISE HOTEL 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal alle legendene inn, eller er det bare de to med flest stemmer?

Jeg vet ikke hvor mye jeg kan si, og for å være ærlig vet vi deltakere veldig lite selv også. Alt er jo hemmelighetsfullt, hehe. Men vi alle skal i hvert fall til Mexico! Hva som skjer videre der er jo uvisst, men den jenta og den gutten med flest stemmer sjekker inn først.

Har du tenkt til å ha sex på TV?

Det er jo et veldig spesielt spørsmål haha.

Når starter det på TV?

I starten av Mars, dato vet jeg ikke.

Er dette den siste sesongen som skal produseres av PH?

Det har jeg absolutt ingen aning om. Håper dog ikke det, jeg elsker jo å se på det selv. Ingen kan nekte på at det er et veldig underholdende tv-program. Hehe!

Hvordan blir det med tanke på bloggen? 

Den oppdateres som vanlig! Her kommer dere ikke til å merke noe forskjell. Det var det viktigste for meg når jeg takket ja til å delta, for bloggen er og har alltid vært min nummer en prioritet. Det er jo jobben min, som jeg brenner noe ekstremt for. Jeg hadde neppe klart å slappet av der inne dersom jeg visste at det ville gå utover bloggen min. Så dere har ingen grunn til bekymring! Her blir alt som normalt. 

Hvordan blir det å møte Pierre der inne?

Haha, si det. Det blir spennende å se hvordan alt blir. Jeg prater litt om det i videoen jeg la ut om PH, den kan du se her.

Hvem andre tidligere deltakere skulle du ønske var en av legendene?

Sara, så klart! Tenk så sykt gøy det hadde å få gjort det igjen sammen med bestevenninnen min. Er så sur for at hun ikke er en av de som får sjekke inn på ny - haha. Jeg har fortsatt et håp!! 

Haha, se på oss! Så små og søte. Og i mitt tilfelle: 100% naturlig. Heeeh.

Hva har stemmene å si? Jeg mener, hvorfor må vi stemme?

Hele poenget med avstemningen er at den gutten og den jenta med flest stemmer skal sjekke inn først, allerede i første uka. Det vil så klart jeg gjøre, og det er derfor jeg blir så glad dersom dere vil legge igjen en stemme på meg. Det kan dere gjøre HER. <3

Kjenner du de andre legendene?

De jeg kjenner godt er jo Pierre så klart, samt Mathias og Carl Aksel. 

Hvorfor får dere lov til å fortelle at dere skal bli med på Paradise? Jeg trodde at det ikke var lov. Har man ikke taushetsplikt?

 Vanligvis fungerer det jo slik som du sier, at man ikke får lov til å si det til noen. Men i år har vi "legender" lov til å dele det, mest fordi at det er avstemning. Da må man jo si det, hehe. Den første sesongen jeg deltok i hadde jeg jo ikke lov til å si et pip. Jeg sa det ikke en gang til familien min. Vil dere ha et eget innlegg om hva jeg sa til familien min, altså hva jeg brukte som dekkhistorie? Det er så pinlig, hahaha.

Får man spise når man vil?

Det finnes et kjøleskap med sandwicher som vi kan spise til alle døgnets tider, men middag, lunsj og frokost er til faste tider. Middagen og lunsjen filmes ikke, da er vi off cam. 

Hvor kan man stemme?

Du stemmer HER! Jeg blir sååå glad om du har lyst til å gi meg din stemme. Og husk at du kan stemme en gang hver eneste dag frem til jul! 

Blir det ikke rart at såpass mange ikke vil kjenne deg igjen på grunn av alle inngrepene du har gjort siden sist du deltok?

Hmm. Jeg har faktisk tenkt litt på nettopp dette. Jeg vil jo ikke tro at folk ikke vil kjenne meg igjen akkurat, men jeg har jo forandret meg en del. Det er jo ikke til å stikke under en stol! Men det er slik det er, og det er jo ikke noe som plager meg. Jeg ser heller på det som noe litt humoristisk, haha. Tuller ofte om det med venner. Slik så jeg ut da jeg deltok sist:

Dette bildet er jo totalt katastrofe da, jeg husker hvor sur jeg ble da pressebildene ble sluppet av TV3 og DETTE var bildet de hadde valgt ut av meg. Om dette var det beste, lurer jeg fryktelig mye på hvor mye verre resten av bildene fra shooten må ha vært. Haha! Men ja, som dere ser har jeg jo endret meg en del. Til det positive, spør du meg.

Blir du filmet naken?

Ja. Men hvor mye man vil vise seg opp uten klær er jo opp til en selv. Da jeg deltok første gangen var jeg påpasselig med å i hvert fall ha på meg undertøy/bikini hele tiden, for jeg synes ikke at det er så kult å flashe hele kroppen min kliss naken på TV-skjermen for alle å se. Jeg har ikke noe i mot kropp og nakenhet, men på riksdekkende TV? Kliss naken? Neh. Haha! Man får jo passe seg litt for kameraene om man ikke vil vises helt naken, rett og slett. Det er ingen problem!

Gleder du deg?

Ja, veldig! Jeg kan ikke vente med å få dratt i fra denne bitende kulden. Vinteren er ikke min beste venn da, for å si det sånn. Tenk dere palmer, strender, festing, gøye mennesker og for å ikke snakke om solen og temperaturen. Jeeepp, jeg gleder meg!!

Hva tenker du å gjøre annerledes denne sesongen i forhold til den forrige? 

Å være mer meg selv, tror jeg. Jeg vet ikke, litt vanskelig spørsmål å besvare. Jeg får ta det som det kommer, for det å planlegge på forhånd er helt håpløst. Jeg er vel mye mer keen på å vinne denne gangen i hvert fall!

Hva synes du om de andre deltakerne?

Jeg synes vi er en spennende miks med forskjellige karakterer! Jeg tror at dette kommer til å bli meget interessant. 

______________

Det var alt for denne gang! Still gjerne spørsmålet du lurer på som jeg ikke har svart på, så kan jeg ha en del to. Sjekk ut videoen jeg postet også, der jeg prater om alt:

Klem!

LA MEG DELE MINE DYPESTE TANKER

Hello there little septum piercing...

1. Jeg merker at jeg blir mer og mer overbeskyttende ovenfor lillesøsteren min. Hun er i den alderen der man skal begynne å gå fra det å være et barn, til det å være en ungdom. Jeg er så stresset over at hun skal møte på vanskelige situasjoner eller bli utsatt for ting som ikke er okei. Jeg vil være enda oftere hjemme slik at jeg kan være her for henne 24/7. Det er jo i grunn ingenting som tilsier at jeg burde bekymre meg, men jeg vet selv hvordan det er å gå i 7. klasse. Jeg vil bare passe på at prinsessa mi har et helt fantastisk liv med kun positivitet! 

2. Julegaver. Tenk at jeg så og si har alt i boks allerede? Og Gudene vet hvor mange tusenlapper jeg har lagt på årets gaver. Det er nesten en spøk haha. Men det er ikke noe nytt, jeg elsker å gi og spesielt det å glede de jeg er glad i. Det er faktisk overraskende enkelt å finne ut av hva jeg skal gi til hver enkel. Jeg har jo vært så heldig å fått ønskelister, men de fleste gavene har jeg faktisk tenkt ut på forhånd. Alle kommer til å bli overlykkelige, det er noe jeg kan garantere. Åååå, jeg får sommerfugler i magen av å tenke på julaften. Jeg gleder meg sånn!

3. Apropos jul... Er det bare jeg som ikke føler et snev av julestemning? Virkelig nada. Det blir bare verre og verre for hvert år som går. Er det slik det er å bli voksen? Jeg tror nesten det. Før hadde jeg alltid massevis av julestemning i lang tid før selveste julaften. I fjor slet jeg med samme regla. Litt snø hadde kanskje hjulpet på? Jeg prøver med julemusikk, pepperkaker (som jeg forøvrig ikke er så fan av haha), klementiner.. Alt uten hell. Vi får krysse fingrene for at den sniker seg inn på meg før selveste julaften da, om det så er snakk om dagen før så er jeg fornøyd.

4. Nå reiser jeg snart til Mexico, dere! Jeg er både spent og nervøs for hva jeg har i vente. Æh, det skal bli veldig spesielt å være innelåst på et hotell i muligens to måneder igjen. Jeg husker jo godt hvordan det var sist. Man glemmer omverdenen, får ikke vite hva klokken er, hvilken dato det er, hva som skjer rundt om i verden i form av nyheter eller lignende. Vi får heller ikke ha noe form av kontakt med noen andre enn deltakerne på hotellet samt produksjonen. Det er det som er det verste, sånn egentlig. Man bekymrer seg jo automatisk for de man er glad i når man ikke har fått utvekslet et eneste ord med de på en stund. Til tross for alle disse reglene er det totalt verdt det, Paradise Hotel er et eventyr uten like som jeg lengter etter å få oppleve igjen! Herregud, dette blir helt fantaaaastisk. Og du? Om du vil se meg sjekke inn først av alle legender, trenger jeg din stemme. Du kan stemme en gang hver dag frem til julaften. STEM HER! Tusen takk ❥

5. Jeg lover hele tiden meg selv å være flink med sparingen, og det vil jeg tørre å påstå at jeg forholdsvis har vært de siste månedene. Jeg var vanvittig flink i starten av året, og så levde jeg livet litt for mye i sommer, for å så skjerpe meg igjen til høsten. Nå har jeg tydeligvis kost meg litt for mye igjen, for jeg fikk een telefon fra en oppgitt regnskapsfører. Geir har det ikke lett med meg som kunde. Som han så fint sa selv: «du kan ikke dundre løs og leke Paris Hilton å fly helikopter om du skal ha leilighet snart, skjønner du vel!». Og ja, han har rett. På veldig kort tid har jeg svidd av nærmere 60.000-70.000 kroner. Skylder på at det er jul, jeg da.... Bra jeg skal på innspilling til PH, da blir det lite penger som blir brukt i hvert fall. Heh!

6. Jeg skjønner fortsatt ikke hva folk hele tiden skal grave i om jeg er i et forhold eller ikke. Det at jeg blir beskyldt for at jeg lyver, er latterlig morsomt. Jeg gjør så absolutt ikke det. Jeg er så singel som det overhodet er mulig å bli! Folk tror alltid at de vet alt om offentlige personers sine liv, men her kommer en liten wake up call: you don't. Og til dere som mener at jeg "lyver" for at jeg skal få være med på PH? NEWSFLASH: man må ikke en gang være singel som "legende" i årets sesong! Nok en gang tror anonyme folk at de vet alt her i verden, når sannheten er den stikk motsatte. Kom igjen, folkens. Get a new hobby. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder å kommentere dette en gang. Hva andre tror og mener er ikke relevant for meg. Jeg mener, jeg har tross alt blitt anklagd for å være transseksuell også, og at jeg lyver om at jeg er født som jente. Hva skal man si? Hahaha! Livet ass...

7. Jeg har fortsatt en del material fra Dubai-turen som jeg enda ikke har postet. Jeg hater når det skjer etter en reise, for jeg hater nemlig å poste greier som egentlig er "gammelt". Men, alt jeg har dokumentert er jo super gøy for dere å se, så jeg tror at jeg kommer til å poste det fortløpende uansett. Håper dere synes det er gøy? Kom gjerne med tilbakemeldinger. ❥

SLIK VAR DET Å REISE MED DREAMWORLD

Reklame ⎮ sponset tur av Dreamworld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DUBAI RECAP

Jeg er hjemme i Oslo igjen, og ferien i Dubai er over. Som dere kanskje allerede vet er jeg ambassadør for reiseselskapet Dreamworld, og derfor var denne turen sponset. Jeg vet at mange er nysgjerrige på hvordan det er å booke sin reise via dem og hvordan min opplevelse var. Derfor tenkte jeg at det passer utmerket å gi dere en oppsummering/referat på hvordan reisen var for min del, om jeg var fornøyd eller misfornøyd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst må jeg bare få si at dette er andre turen jeg reiser på med Dreamworld, og begge gangene har jeg vært super fornøyd med absolutt alt. Hotellet jeg bodde på heter Wyndham Dubai Marina og er er 4-stjernes hotell midt i smørøyet av Dubai sentrum. Det tok kanskje rundt 5-10 minutter med taxi til marinaen, så det ligger med andre ord veldig nære. Dette hotellet er et av de hotellene Dreamworld samarbeider med, noe jeg virkelig forstår. Hoteller er super fint, rommene er store og fine, servicen er upåklagelig.. Og frokosten - den var amazing! Det er i hvert fall et veldig viktig moment for meg når jeg bor på hotell - hehe. 

Flyreisen dit gikk veldig fint! Jeg mellomlandet i rundt en time i Moskva før jeg hoppet på neste fly som tok meg helt til Dubai. Sist jeg reiste fikk jeg direktefly, men i og med at denne turen ble planlagt i siste liten ble det litt vanskelig å finne direktefly til angitt dato. En liten mellomlanding overlevde jeg da, det er ikke så nøye. Hjemreisen var det litt verre med, men kun på grunn av forsinkelser på grunn av dårlig vær. Det kan jo så klart ikke Dreamworld noe for! ☺️

Alt i alt er jeg super fornøyd med Dreamworld, og kan med hånden på hjertet anbefale alle til å booke sin neste reise via dem. Prisene på pakkereisene de tilbyr er nesten for gode til å være sant. Denne reisen jeg var på nå til Dubai koster for eksempel kun fra kr 6990,-, og prisen inkluderer fly tur/retur samt en ukes hotellopphold på 4-stjernes hotell. Tilbudet på samme reise som jeg var på finner du HER. I tillegg til Dubai, tilbyr de reiser til Bali, Hong Kong, Singapore, Maldivene, Miami og Cancun for å nevne noen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil avslutte med å si at jeg ikke har noe som helst å klage på! Alle reisene mine fremover kommer jeg til å booke via Dreamworld. Verdens beste og rimeligste reiseselskap når det gjelder eksotiske reiser!

BOOK DIN REISE HER

ER ISABEL PÅ PARADISE HOTEL-INNSPILLING?

・ reklame ⎮ alle lenker er annonselenker ・

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine lesere. Jeg må bare starte med å si tusen takk for alle fine og støttende kommentarer på mitt forrige innlegg. Dere er så omtenksomme, og dere viser nok en gang hvilken fantastisk gjeng med fine mennesker jeg er så heldig å ha som lesere. Dere er virkelig best! ❥ Først og fremst må jeg bare avkrefte at jeg trang en pause på grunn av at jeg forsøker å skjule at jeg har reist til Mexico. Jeg kan si så mye som at jeg ikke reiser før i Januar, og når tiden er inne for avreise kommer jeg dessuten til å dele det med dere. Akkurat den biten er ikke så hemmelighetsfull. Vi får lov til å dele det med dere av TV3, så fortvil ikke. Når jeg reiser og når innspillingen starter, kommer jeg til å fortelle dere det. Grunnen til at jeg har vært borte en liten stund fra bloggen er fordi at det ble litt vel mye. Jeg vet ikke hvor detaljert jeg vil gå innpå det, men den lille pausen var noe jeg trengte. Jeg vet at mange tror at jeg har det perfekte livet uten bekymringer og tunge tider, men det er så langt i fra sannheten du kan komme. Jeg har mine oppturer og nedturer - akkurat som alle andre. Til dere som bekymrer dere: jeg har det fint. Jeg lover. Jeg måtte bare logge av for en liten stund, men nå er jeg tilbake for fullt. Disse dagene hjalp ekstremt mye. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JOGGEDRESS HER ⎮ PUMA SNEAKERS HER (nå på tilbud!)

Jeg ser veldig mye frem i mot tiden jeg har i vente. Jeg tror at PH kommer til å bli super spennende og ikke minst gøy! Jeg vet at mange av dere er spente, det kan jeg love at jeg også er. Jeg er nysgjerrig på hvordan det vil bli å gjøre det for andre gang. Uansett! Nå vet dere i hvert fall at pausen ikke var på grunn av at jeg har reist til Mexico og prøver å skjule det. Jeg gir beskjed når jeg reiser, fortvil ikke. Og til dere som lurer: bloggen blir oppdatert som normalt når jeg er på innspilling. Her endres ingenting! ☺️ Om du enda ikke har sett Youtubevideoen jeg la ut hvor jeg deler nyheten om at jeg skal delta i en ny sesong, kan dere se den her. Klem!

EN DAG I ØRKENEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A DAY IN THE DESSERT

Endelig fikk jeg opplevd ørken safari! Det var super gøy, men også litt skummelt. Det hele startet med at jeg ble hentet på hotellet av en såkalt safari bil, der vi deretter kjørte til ørkenen. Det tok kanskje rundt 45 minutter fra sentrum til sanddynene. Jeg endte opp i samme gruppe som en litt for ivrig og pratsom fyr fra Pakistan som mildt sagt smella gikk i ett sett på. Det var hyggelig de første fem minuttene, men da han dro frem sitt kamera og ba meg late som at vi var super gode venner som koste oss sammen i Dubai, kjente jeg at jeg måtte begynne å være avvisende haha. Det var litt for ekstremt. Selve safarien bestod i hvert fall av kjøring i hundreoghelvete i sanddynene hvor jeg ærlig talt trodde at jeg skulle dø ved flere tilfeller (anbefales ikke til de av dere som er redde for slik, slik som jeg er), kjøring av firhjuler i ørkenen + middag og magedansshow som avslutning. Det var veldig gøy! Er dere klar for tidenes bildedryss? Here you go 🐫 🌵

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG SKAL FLYTTE TIL DUBAI

reklame ⎮ reisen er sponset av Dreamworld + alle lenker er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ØREDOBBER HER ⎮ BODY HER ⎮ SHORTS HER ⎮ VESKE CHANEL ⎮ BELTE GUCCI  SOLBRILLER HER

Jeg vil aldri hjem herfra. Tro meg når jeg sier at jeg kommer til å flytte til Dubai en eller annen gang i nærmeste fremtid. Helst innen de to neste årene. Jeg har seriøst aldri opplevd maken. Denne byen er så sinnsyk! Alt er så vakkert og nytt. Man får litt Aladin og Jasmine vibes av å være her haha. Tenk så enkelt det hadde vært å være blogger her? Jeg mener, det finnes så nydelige outfit locations rundt hvert eneste hjørnet. Skikkelig blogg-vennlig, hihi! Jeg må flytte hit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så koooos!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mener... Vakkert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, måtte knipse et bilde. Synes det er så kult med disse drakene mennene går med!

UKEN SOM GIKK

reklame ⎮ inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS RABATTKODER

(annonselenke) Nå får du 20% rabatt på ALT fra NLY Trend, som er mitt favoritt merke på Nelly. De har så mye fint! Tilbudet finner du HER.

AKKURAT NÅ

Jeg sitter å jobber litt før jeg skal ut på middag. Jeg har så masse bilder jeg må redigere slik at jeg kan poste dem og dele de med dere. Jeg har gjort så utrolig mye fett de tre siste dagene som jeg enda ikke har fått tid til å dele. Jeg elsker jobben min, men det kjipe er at uansett om jeg er på ferie, betyr det ikke at jeg har fri. Det kan egentlig heller bety enda mer jobb, faktisk. Jeg prøver å nyte så godt jeg kan og oppleve så mye som overhodet mulig, men samtidig levere bra innhold på bloggen. Det innebærer at jeg må takke nei til aktiviteter og planer inn i mellom til fordel for å blogge. Jeg skal ikke klage da, selv om jeg føler det er litt kjipt når jeg er på ferie og egentlig bare vil koble av. 

UKENS HØYDEPUNKT

AT JEG ENDELIG KUNNE MEDDELE AT JEG SKAL DELTA I NESTE PARADISE HOTEL SESONG! Hvor kult blir ikke det, dere?? Jeg er så gira! 😁 Jeg gleder meg bare mer og mer for hver dag som går, for nå er det søren meg ikke lenge til avreise. Jeg er så glad for at jeg får lov til å dele det med dere i forkant av innspillingen. Dette er sykt spennende! Det beste med alt er at dere er så positive til det. Responsen jeg har fått har kun vært bra, noe som gjør dette enda mer gøy for meg. Ææææ!! Men dere, jeg trenger din stemme for å få muligheten til å være en av de to første som sjekker inn. Du kan stemme på meg HER, og det kan gjøres en an hver eneste dag frem til jul. 💕

UKENS YOUTUBEVIDEOER

Abonner på Youtubekanalen min her!

I tillegg til denne videoen jeg har postet, må jeg også dele lillesøsteren min Sidra sin nye video! Hun er så forbanna flink - jeg er så stolt! Hun har allerede over 2000 abonnenter, og det på bare to uker. Den første videoen fikk hun 26.000 seere på, og den nyeste fikk hun 32.000 på. Jeg ble så stolt over henne da jeg var inne å sjekket, så jeg ringte henne helt gråtkvalt fra Dubai for å fortelle henne hvor stolt jeg er. Haha! Lille prinsessa mi 💕 Her er hennes nye video:

Abonner på Sidras kanal her!

UKENS CRAVING

Cheesecake factory. Dere som vet, dere vet. Den restauranten er jo helt fantastisk! Jeg har aldri sett en så spennende meny med så stort utvalg. Jeg har spist der de tre siste dagene, haha. Jordbærmilkshaken var out of this world, det samme med ostekakene. For en restaurant! Hvorfor finnes ikke den i Norge!?

UKENS OPPTUR

På lørdag var jeg ute på nattklubben White her i Dubai, og det var heeeeelt sinnsykt! Jeg har ikke ord for hvor fet den klubben var. Det sykeste er at Rebecka og jeg dro dit da vi var her i Oktober, men da sugte det til de grader. Det var helt ubrukelig. At det kan være så stor forskjell på da og nå er noe jeg ikke helt kan forstå, men nå kan jeg i hvert fall skjønne hvorfor folk mener at White er Dubais beste klubb. It was amaze! Det er ikke rart jeg ikke orker å feste i Norge/Oslo lenger, det er jo piss i forhold til klubbene i utlandet. 

UKENS NEDTUR

Kommentarfeltet mitt har faktisk vært litt kjipt denne uken. Jeg vet ikke, jeg føler bare at jeg er i et så spennende stadiet i livet og jeg orker bare ikke masse negativitet og negative anonyme mennesker på nettet. Det gjør meg så fryktelig irritert, for å være ærlig. Jeg prøver så godt jeg kan å la være å lese disse kommentarene, men det er som kjent lettere sagt enn gjort. 

UKENS LÅT

Min gode venn Carl Aksel har sluppet en ny låt! Dere må virkelig høre på den, den er døds fet. Jeg elsker å se andre gjøre det bra, og Carl Aksel er definitivt en av dem. Du kan høre låten HER

UKENS TANKE

Jeg har gått skikkelig inn for å satse mer på min Instagram konto enn det jeg har gjort så langt. Jeg vil også ha en inspirerende og kul insta - ikke bare masse bloggrelatert om dere skjønner? Jeg synes at jeg har blitt veldig flink nå da, jeg poster et bilde så og si hver dag med fine bilder som jeg ikke poster på bloggen, men bare på insta. Følg meg gjerne der også om du ikke allerede gjør det - isabelSraad heter jeg! Akkurat nå har jeg forresten en shoutout konkurranse gående hvor jeg trekker 15 vinnere som vinner en shoutout på mystorien min på Snapchat. Alt du trenger å gjøre er å følge meg, samt legge igjen en kommentar på mitt siste bildet. 

UKENS INNKJØP

Jeg har shoppet meg ihjel her i Dubai. Klær, sko, godteri (for over 2.000 kroner...) og masse sminke!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At det snør hjemme... VIL ikke hjem! Jeg kan i grunn ikke klage da, jeg er i Dubai nå og skal til Mexico i Januar. Tre-fire uker med snø holder jeg vel ut, håper jeg. Det finnes ingenting verre enn å fryse. Jeg aaavskyr det virkelig av hele mitt hjerte.

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) TOPP HER ⎮ SHORTS HER ⎮ BOOTS HER ⎮ BELTE GUCCI 

annonselenke TWO PIECE SET HER

SANDALER HERMES ⎮ SKJØRT MESHKI ⎮ TOPP MESHKI ⎮ VESKE CHANEL ⎮ CARDIGAN HOUSE OF CB

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG SJEKKER INN PÅ PARADISE HOTEL 2018!

SVAR PÅ EN PROVOSERENDE KOMMENTAR

KJØPTE GODTERI FOR OVER 2.000 KRONER

IN HEAVEN

Nå skal jeg fortelle dere noe veldig sært ved meg. Helt siden jeg var en liten jente har jeg vært sinnsykt begeistret i godteri. Ja ja, tenker du sikkert - men når jeg sier begeistret, så mener jeg begeistret. Det var så ille da jeg var liten at jeg satte meg ned på bakken mens jeg trasset mamma for å få viljen min hver dag når hun hentet meg i barnehagen. Det var nemlig en Rimi-butikk på veien, og hver eneste dag var jeg fast bestemt på at jeg måtte inn der og kjøpe noe godteri før vi dro hjem. Mamma forsøkte så klart å si nei da godis åpenbart ikke er bra for et barn hver eneste dag, men jeg kan love dere at jeg ikke gjorde det lett for henne. Jeg satte meg rett ned på bakken, rev meg selv så hardt i håret at jeg begynte å skrike av smerte helt til mamma ga seg. Når hun omsider ikke hadde noe annet til valg enn å gi meg den forbanna slikkepinnen, slapp jeg taket på håret og hver gang var hendene mine fulle av hårtusser som jeg hadde revet av. Hahaha, altså... Snakk om å være et bortskjemt og irriterende barn! Jeg synes på synd på mamma, haha. Håper ikke jeg får karma for det den dagen jeg får meg en datter eller en sønn. Uansett! Det var ikke det jeg eeegentlig skulle blogge om, men jeg kom på denne lille historien når jeg lastet opp bildene. På Dubai Mall fantes det tidenes største godteributikk som jeg så klart måtte innom "en liten tur". Vel, jeg kan vel oppsummere med at den turen ikke ble kort og at jeg ble over 2000 kroner fattigere på GODTERI. Jeg har jo problemer.

Jeg vant fem premier! Woooho.

Min favoritt quote 4 ever.

Mmmmm!!!

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

På ferie blir det alltid knipset ekstremt mange bilder, og da blir så klart ikke alle like fine (mildt sagt...). Jeg har en tendens til å se helt forjævlig ut på enkelte bilder, og de blinkskuddene tenkte jeg å dele med dere nå! Jeg tar meg ikke like høytidelig som alle tror, skal dere vite. Hehe! Håper disse bildene forgyller din søndag. Hehe! Klem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser jeg sånn her ut når jeg prater? Isåfall vil jeg holde kjeft resten av livet haha.

En mindre vellykket selfie... CHEESE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et slikt bilde som dette blir det ALLTID når jeg shooter. Håret frem, håret bak!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iiiivrig! Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha!! Vet ikke hva jeg skal si om disse bildene, dere. WHAT A BEAUTY!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halla sexygirl_94.

ER DET MULIG Å VÆRE SÅ IDIOT?

reklame ⎮ turen er sponset av Dreamworld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DUBAI MARINA

Jeg fikk meg en overraskelse når jeg fikk vite at "marinaen" på Dubai Mall ikke var den marinaen alle egentlig pratet om. Haha, så typisk meg at det ikke er klokt. Det finnes nemlig to marinaer, om jeg nå endelig har forstått det riktig. Denne marinaen er tydeligvis den ordentlige, og den ligger ved JBR stranden. Her fantes det utrolig mange flotte restauranter, mektige yachter og småbåter man kunne leie samt helt sjuke skyskrapere (som over alt annet i Dubai). Om dere noensinne skal hit, må dere spise på restauranten Reem Al Bawadi. Helt amazing arabisk mat, vannpipe og nydelig beliggenhet. Jeg spaserte rundt en god stund og bare tok inn alle inntrykk. Det er så fantastisk fint her, at jeg ikke finner ord. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Link til hele antrekket står i innlegget nedfor. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må bare fortelle dere om noe som skjedde da jeg spiste middag. Plutselig la denne båten til land ved brygga ved siden av restauranten vi spiste på. Jeg blir alltid så fascinert av slike mektige og svære yachter som denne på bildet, og denne gangen var intet unntak. Jeg begynte å prate om hvordan jeg drømmer om å en dag eie en slik og kunne chille rundt på havet med familie og venner om et par år. For dere som ikke visste det, så vokste jeg opp med båt. Uansett, etter at jeg har pratet ferdig om det oppdager jeg navnet på denne båten. Ser dere hva som står på den oransje ringen? Lady Bella. Jeg fikk chills over hele ryggen. Hva er sannsynligheten, liksom? Slike sammentreff skremmer meg så jævlig mye at jeg ikke har ord. Faktisk kan jeg begynne å gråte av slik, det har skjedd flere ganger. I går måtte jeg ta meg sammen for å ikke gråte mens jeg satt på restaurant. Jeg vet ikke hvorfor jeg er sånn, men slike sammentreff skremmer skiten ut av meg.

JEG ER I SJOKK

reklame ⎮ lenken er en annonselenke

God morgen babes! Altså, hvor skal jeg begynne.. TUSEN TAKK for all positiv respons etter at jeg delte den store nyheten i går! Jeg er helt i sjokk over hvor glade dere ble. Det var over all forventning! Jeg var litt nervøs for å fortelle det, men samtidig super giret på å endelig kunne meddele at jeg faktisk skal på en ny sesong av Paradise Hotel. Det at dere er så glade og spente på mine vegner varmer virkelig hjertet mitt! Jeg kan aldri få sagt det nok; dere er verdens beste lesere! Jeg er så forbanna heldig som har dere. ❥ Dagen i går ble mildt sagt veldig fin på grunn av all feedback jeg fikk. Jeg er så glad! Gikk seriøst rundt å smilte 24/7 i går haha. One happy girl!

Nå er det på tide for meg å komme meg ut. En tur på stranden står på agendaen nå, før jeg skal på ørken safari senere. Jeg gleder meg! Jeg har kun hørt masse positivt om det, så dette kan ikke bli noe annet enn bra. Magedans show, arabisk mat, ATV og så klart selve safarien er det som venter meg. En litt fartfylt dag med andre ord, og det passer meg midt i blinken. De tre dagene jeg har tilbrakt i Dubai så langt har for det meste bestått av shopping, masse gode restaurant besøk og egentlig bare flydd fra sted til sted. Jeg vil få med meg mest mulig av Dubai denne gangen, så nå har jeg tikket av et par punkt allerede. Og jo forresten - i dag er det selveste nasjonaldagen her! Det betyr at jeg skal feire og virkelig dra ut på eventyr i kveld. Ble så glad da jeg fikk vite det i går kveld. Tenk så kult å få oppleve det mens jeg er her. Jippi!

TWO PIECE SET HER

Jeg har forhåndsskrevet to innlegg til senere i dag, forresten. Jeg lå på rommet og tok igjen litt jobb i går kveld, slik at bloggen er oppdatert slik som jeg ønsker at den skal være. Et innlegg til dagen er ikke bra nok! Sjekk innom litt senere igjen, så vil dere få masse nytt og gøy å lese. Håper dere har det fint! Masse klemmer fra meg. Og igjen - tusen takk for at dere er så gode. ❥

JEG RØPER DEN STORE HEMMELIGHETEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den store dagen er her! I dag skal jeg røpe en sinnsykt spennende hemmelighet som jeg har holdt for meg selv i et par måneder. JEG ER SÅ GIRET!!! Jeg syntes at denne nyheten fortjente en egen video, så den har jeg allerede spilt inn og klippet ferdig. I skrivende stund lastes den opp på Youtubekanalen min, jeg deler den her på bloggen så fort den er ferdig opplastet. Herregud, dette er så forbanna sykt.. Jeg er så giret, spent, nervøs.. Ja, alt på en og samme gang. 

Stay tuned!

I EKTE ARABISK STIL

annonse ⎮ turen er sponset av Dreamworld

EN EKTE ARABISK HELAFTEN

I kveld spiste jeg på en nydelig arabisk restaurant som ligger på Dubai Marina. Restauranten heter Reem Al Bawadi. Helt utsøkt mat! Vi satt der i flere timer før vi til slutt dro derfra. Etter maten røykte vi vannpipe og bare nøt. Det som er litt kjipt med Dubai er at det ikke serveres alkohol på restauranter med mindre det er på et hotell. De har nemlig ikke lov til å servere alkohol bortsett fra på utvalgte hotell. Det suger, for jeg ville virkelig nyte et glass vin i kveld, men det var ikke mulig. Det er forøvrig derfor alle nattklubbene er på hoteller, forresten. Litt inside info her, hehe. Uansett! Kvelden var super hyggelig, og jeg storkoste meg virkelig. Det var en skikkelig fin kveld i ekte arabisk stil med både vannpipe, te og så klart arabisk mat. Nam! Jeg anbefaler dere absolutt å dra hit på middag om dere er i Dubai en gang. Veldig fint sted!

JEG HAR ALDRI SETT NOE LIGNENDE FØR

annonse ⎮ turen er sponset av Dreamworld

He-rre-gud! Har dere sett noe så vakkert før? Jeg er TOTALT fascinert av Dubai. Jeg trodde jeg var det etter forrige tur, men nå? Det finnes ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg digger dette stedet. Dubai er såååå sjukt!! Man må virkelig oppleve det selv for å forstå. Jeg føler helt seriøst at jeg er i en film konstant, alt ser så uvirkelig ut. Jeg mener, sjekk bildene! Breathtaking. Måtte bare dele disse bildene med dere, tidenes bildedryss fra Dubai By Night. Amaaaaze!!

Hva gjør dere på? Håper alt er fint med hver og en av dere! Selv er jeg på hotellrommet for øyeblikket. Klokken er straks 00:00 her, så det er ikke lenge tid det er natta for meg. Først skal jeg spise litt (mye) mat, jeg bestilte akkurat døds masse godt fra roomservicen. Vi snakker frukt fat, sjokolade milkshake og club sandwich. Haha! Gjett om jeg skal kose meg da. 

God natt når den tid kommer, fininger. Klem!

BILDEDRYSS DAG 1

reklame: turen er sponset av Dreamworld

DUBAI DAY ONE

Som lovet - her kommer tidenes bildedryss fra gårsdagen. Jeg hadde det så utrolig koselig! Dagen tilbrakte jeg på Dubai Marina hvor det først var duket for lunsj, og så shopping. Shoppingrunden skulle som sagt ikke være så omfattende, men dere så jo i det forrige innlegget hvordan det endte haha. Jeg er håpløs når det gjelder shopping altså, men hey.. What's new. Etter shoppingen spiste vi middag, dro tilbake til hotellet hvor jeg nøt litt vin, tok et varmt og deilig bad før det omsider var leggetid klokken 04:30. Helt krise da jeg skulle våkne klokken 10 i morges. Jeg fikk nøyaktig 4 timer på øyet, og det merkes på formen for å si det mildt. Jeg er en zombie. Anyways! Her kommer masse bilder fra dagen i går. ❥

Mmm! Appelsin & jordbær shake.. ❥

Se så nydelig!! Dør.

SANDALER HERMES ⎮ SKJØRT MESHKI ⎮ TOPP MESHKI ⎮ VESKE CHANEL ⎮ CARDIGAN HOUSE OF CB

Her trives jeg! Hihi...

❥ ❥ ❥

SANNHETEN OM HVORFOR JEG IKKE HAR BLOGGET

Kremt... Guilty as hell haha. Planen var å "kikke" litt på Dubai Mall, men dere ser jo hvordan det endte. Det ble ikke en liten tur, akkurat. Jeg har ikke turt å sjekke bankkontoen enda, for å si det sånn. Hvem skulle trodd at jeg behøvde mer sminke? For å ikke snakke om enda mer Victorias Secret undertøy? Eller klær, for faen. Hah! Som om jeg lider. Meeeen men, er man i Dubai så er man i Dubai. Jeg lovet å ikke shoppe før jeg reiste, men helt ærlig? Jeg visste at jeg bullshitet. Hallo, at JEG skal klare å la være er jo en bløff. Skjer ikke. Jaaaja! Jeg har kjøpt meg super masse fint da!! Jeg er veldig fornøyd, så jeg konkluderer med at det var totalt verdt det.

Som dere kanskje allerede har forstått, er dette grunnen til at jeg ikke har kommet meg tilbake på hotellet før nå. Dro derfra klokken 00:00 faktisk (Dubaisk-tid), da senteret stengte. Det er hardcore shopping altså! Hehe. Nå er jeg mange tusenlapper fattigere og to gnagsår rikere. Vellykket dag! Jeg skal avslutte kvelden med vin og kjeks på balkongen før jeg skal hoppe i et varmt bad (elsker badekar på hotell) for og så sove. Gleder meg så til en ny dag i morgen! Bildedryss fra første dagen kommer i neste innlegg. Klem!

KJÆRLIGHETSLIVET, FILLERS, GJØRE MER TV?

UKENS SPØRSMÅL

Skal du vlogge i Dubai?

Jeg skal i hvert fall få til en vlogg-dag. Denne turen har jeg mest lyst til å nyte uten masse jobb, så jeg forholder meg til bloggen i utgangspunktet. YouTube blir veldig mye ekstra arbeid som jeg ikke orker akkurat nå. Jeg trenger en skikkelig avkoblende ferie, kjenner jeg. Bloggen blir så klart oppdatert som vanlig og med masse bra innhold fra Dubai. En vlogg skal jeg i hvert fall få til, det lover jeg.

Angrer du på noen av operasjonene du har gjort?

Både ja og nei. Utseendemessig nei, men psykisk ja. 

Når mista du jomfrudommen?

Jeg var 18 år når jeg hadde sex for første gang. Svært få tror på meg når jeg sier det, men det er sannheten. Synes at det er litt trist at det er så "sjukt" å miste jomfrudommen så "sent". Jeg synes at man skal kjenne på sine egne følelser og ha sex når man selv føler at det er rett og at man selv er komfortabel. Det er alt for mye press blant unge, noe jeg synes er super teit.

Hvordan går kjærlighetslivet? Har du noen i kikkerten?

Dette er desidert det mest stilte spørsmålet, haha. Jeg er singel og har vært det lenge nå. Eller, lenge og lenge. Det begynner å nærme seg et år faktisk. Shit så fort det har gått! Føler absolutt ikke at det har gått så lang tid siden jeg ble singel. Shit.

Hvor mye veier du?

Jeg veier meg svært sjeldent, men sist jeg sjekket veide jeg 46 kilo. Jeg er 159 cm lav da, så jeg er jo nesten en liten dverg haha. 

Har du kommet helt over Pierre, og er du klar for å finne kjærligheten på nytt?

Pierre var min første intense kjærlighet, så han kommer så klart alltid til å være spesiell for meg. Om jeg er klar for å finne kjærligheten på ny? Hm... Er ikke keen på kjæreste i det hele tatt haha. Jeg lever livet på egenhånd og fokuserer mer på meg selv og karrieren min. Kjærligheten får komme når tiden er inne. 

Vil bare spørre hvordan du har det? Folk vil alltid vite juicy gossip, men hvordan har du det sånn egentlig?

Skjønn du er, takk som spør! Jeg har det faktisk bedre enn på lenge. Livet smiler om dagen! Jeg har mye å se frem i mot, fine mennesker i livet mitt og alt går egentlig på skinner. Dessuten trekker jeg litt ekstra mye på smilebåndet i og med at jeg reiser til Dubai i morgen! Hihiiii. Fy faen så gøy det skal bli.

Kan du fortelle hvilke fillers du har i ansiktet?

Jeg har ikke fillers i ansiktet atm. Jeg har hatt i kinnbena før, men alt har forsvunnet da det er 1,5 år siden jeg gjorde det. Det eneste jeg bruker å gjøre er å fjerne sinnarynken med botox i panna samt fylle i leppene.

Er det et spesielt spørsmål du er dritt lei å bli stilt? 

OH YES. Spørsmål om eksen min + spørsmål om operasjoner. Det er dessverre det folk er mest nysgjerrige på, men også det jeg misliker mest å prate om. Litt kjipt det der haha.

Skal ikke Sidra legge ut fler videoer på Youtube?

Jo, hun posta en ny i dag! Sjekk den ut her.

Vil du gjøre mer TV? Savner å se deg på skjermen!

Å, så glad jeg blir! Jeg vil absolutt gjøre mer TV, jeg elsker jo det. Hvem vet, plutselig dukker jeg opp på skjermen really soon? Who knows.

Hva er den hemmeligheten du prater om?

Jeg kan ikke si hva det er helt enda, dessverre. Men fortvil ikke - det blir avslørt 1. desember! IIIHHH det er ikke lenge til. Blir helt stressa, haha. Jeg kan love dere at dere kommer til å fly i taket av enten glede eller sinne. Heh. Gleder meg!!!

Hva er favorittsangen din for tiden?

Ruben - walls. Looove!

Hvorfor er du så lite aktiv på Snapchat? Jeg savner når du pleide å vlogge på mystory.

Jeg vet ikke helt, jeg har bare latt være å snappe alt jeg gjør til enhver tid. Noen dager er jeg mer aktiv enn andre, da. Du har rett i at jeg var mye flinkere før, kanskje jeg skal skjerpe meg? Det er litt deilig å ikke dokumentere absolutt alt også, det må jeg innrømme. Jeg lover å snappe mye fra Dubai da! Følg meg om du ikke allerede gjør det - IsabelSraad heter jeg.

Hvilken modell/type er Gucci beltet ditt? Det du har på i Nelly-haulen.

Aner ikke, dro til Gucci butikken og pekte på det bare haha :/ Sorry <3

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

VIDEO: MIN NYE NESE-PIERCING + NELLY HAUL!

reklame ⎮ alle lenker er annonselenker
 


NÅ FÅR DU 20% PÅ ABSOLUTT HEEEEELE NELLY.COM - KLIKK HER FOR TILUDET

___

・ LENKER TIL ALLE PRODUKTENE JEG VISER I VIDEOEN ・

1. Nike sneakers her ⎮ 2. Glitterkjole utsolgt ⎮ 3. Sort faux fur jakke her

4. Rosa genser her ⎮ 5. Two piece set her ⎮ 6. Michael Kors klokke her

7. Sort genser her ⎮ 8. Velvet bukser her ⎮ 9. T-skjorte utsolgt

10. Lumee case her ⎮ 11. Nike t-skjorte her ⎮ 12. Lace heels her

13. Sort stripete kjole her ⎮ 14. Jumpsuit (Dubai) her ⎮ 15. Sparkly kjole med split utsolgt​

16. Blå velvet kjole utsolgt ⎮ 17. Rød kjole her ⎮ 18. Søt svart kjole her

19. Sort velvet kjole utsolgt ⎮ 20. Polo skjorte her ⎮ 21. Rød topp her

22. New Era vinrød caps her ⎮ 23. Rosa caps her ⎮ 24. Mine favoritt hæler her

25. Adidas caps her 26. Sort New Era caps her ⎮ 27. Chain hårbånd her

28. Smykke her ⎮ 29. Choker utsolgt ⎮ 30. Gull armbånd utsolgt

31. Hårbøyle her ⎮ 32. Rosa faux fur jakke her ⎮ 33. Army kåpe her

34. Rød jakke her ⎮ 35. Fila genser utsolgt

JEG REISER TIL DUBAI MED DREAMWORLD

reklame: sponset reise av Dreamworld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET'S GO TO DUBAI

Det var ikke lenge jeg klarte å holde meg hjemme i kalde Norge. Det kom ikke som et sjokk for meg i hvert fall, og det tror jeg ikke at det gjorde for dere heller. Dere kjenner meg nok! 😬 På mandag reiser jeg nemlig igjen, og jeg tar faktisk turen til Dubai igjen! Hvorfor, tenker du? Fordi at Dubai er det sykeste stedet jeg noensinne har feriert på, og sist hadde jeg kun fire dager der så jeg følte ikke at jeg fikk tid til å oppleve halvparten av alt som er verdt å få med seg. Dere som ikke har vært i Dubai må virkelig ta turen dit en eller annen gang. For et fascinerende sted!

Denne reisen er sponset av Dreamworld, som jeg er så heldig som har fått æren av å være ambassadør for. Dreamworld er kort fortalt et reiseselskap som tilbyr skreddersydde og eksotiske reiser til veldig lave priser. Målet deres er helt enkelt å kunne tilby drømmreiser til drømmepriser. Akkurat det synes jeg at de virkelig klarer å leve opp til. Sjekk ut de sinnsykt fantastiske prisene her, samt de amazing reisene de tilbyr. Når jeg reiste til Dubai og Bali i November, hadde jeg også booket reisen gjennom samme selskap. Planen var jo å promotere på den turen også, men det var litt kluss med nettsiden på det tidspunktet så derfor ble det litt vanskelig. Nå er derimot alt på plass og Dreamworld er klare for å levere fantastiske reiser! De er også med i Reisegarantifondet, til dere som lurer på det.

Og nå, over til det gøyeste: Dreamworld har slått på stortromma med en syk konkurranse på Instagram hvor premien er en reise for to til Dubai i Mars!! 

· FOR Å DELTA I KONKURRANSEN: ·

⚡️ Følg «Dreamworldno» og «IsabelSraad» på Instagram

⚡️ Lik og kommenter på Dreamworlds seneste instagram-post, som handler om konkurransen.

______

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg ekstremt mye til å reise på mandag, og jeg kommer så klart til å oppdatere dere på reisen. Jeg kommer også til å fortelle dere om min erfaring med Dreamworld på denne turen. Forrige tur var over all forventning og jeg har absolutt ingenting å klage på. 

Bestill din reise hos Dreamworld her!

KJØP MINE FAVORITT BEAUTY PRODUKTER FOR 1 KRONE!

・ annonse: Good For Me ・

MINE TO FAVORITT SUPLEMENTS

Black Friday er endelig her, og i den forbindelse slår Good For Me på stortromma. Det finnes mange gode tilbud over alt i dag, men jeg kan love dere en sak: ingen andre tilbud er like bra som dette jeg nå skal fortelle dere om. Nå kan dere nemlig klikke hjem BEGGE favoritt tilskuddene mine, Hair Luxiuos og Betakaroten Gold, til kun 1 krone på første levering! Det er et helt sinnsykt tilbud som jeg er så glad for at jeg har fått lov til å dele med dere. Jeg mener, 1 krone!!! Slå den du, haha. 

HAIR LUXIOUS

Hair Luxious er et tilskudd for håret. Jeg har gått på det i langt over et halvt år nå, og jeg kommer aaaldri til å slutte. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette produktet fungerer, for jeg har merket så utrolig stor forskjell på håret mitt. Kort fortalt: Hair Luxiuos er et produkt som inneholder en lang liste med ingredienser som er supert for håret ditt. Disse næringsstoffene som kapslene inneholder vil etterhvert tilføre håret ditt den nødvendige næringen det trenger for å oppnå en naturlig hårvekst. Husk at det tar tid da det er en langsom prosess, så det vil ta en liten stund før du vil se den største forskjellen. Dersom du tar to tabletter daglig over tid, sørger du for å gi håret ditt næringen den trenger for å vokse seg sunnere og sterkere. Jeg er helt hekta på disse! Jeg pakker de med meg uansett hvor jeg er. Drar jeg på ferie? Da er de med i kofferten! Kan virkelig ikke leve uten disse. 💕

BETAKAROTEN GOLD

Og nå over til hemmeligheten som gjør at jeg alltid er litt ekstra brun, nemlig Betakaroten Gold. Betakaroten er et naturlig fargestoff som er med på å gi deg en dyp og varig brunfarge året rundt. Dette produktet er perfekt for oss som ønsker dypest mulig brunfarge. Dere vet jo allerede hvor mye bedre jeg trives med meg selv når jeg har farge på kroppen. Man føler seg jo tusen ganger freshere! 😀 Det beste er at dette er et produkt som man kan bruke året rundt, noe jeg gjør. Det er helt opp til deg når du vil oppnå en dyp brunfarge - hjemme, eller på reisefot. Selv skal jeg ta dette med meg nå som jeg reiser på ferie neste uke, jeg tar de jo som sagt hver dag - både på ferie og hjemme. Fortsett så lenge du ønsker å bevare brunfargen.

⚡️ I LOVE THESE TWO! ⚡️

KLIKK HJEM HAIR LUXIOUS HER OG BETAKAROTEN GOLD HER TIL KUN 1 KRONE! 💸😻 (prisen gjelder første levering!)

TIL ALLE DERE SOM LURER

reklame: behandlingen er sponset

BROWS ON FLEEK

Brynene mine er noe jeg konstant får spørsmål om. Det forstår jeg godt, for jeg må ærlig si at jeg synes at de har blitt super fine selv! Jeg pleier alltid å poste info om brynstylisten min på mine andre sosiale medier hver gang jeg er hos henne, men jeg tenkte å skrive et innlegg om det her på bloggen også til dere som kanskje ikke følger meg på Snapchat eller har fått det med dere der. Jeg kan starte med å si at jeg har gått til Elin i snart to år, tror jeg? Litt usikker på hvor lenge det er helt nøyaktig, men det er i hvert fall sjukt lenge. Etter første besøk hos henne har jeg ikke turt å la noen andre røre bryna mine. Hun er nemlig så vanvittig dyktig! Jeg har som kjent ikke vært den som har vært mest begavet med flotte bryn, men Elin har faktisk gitt meg såkalte brow on fleek. 

Behandlingen jeg alltid går for er brynsforming. Det innebærer napping, farging og voksing. Elin er kjempe flink til å forme bryna etter ansiktsformen din og hva som vil se best ut på nettopp deg. Prisen er 650,- kroner, men dersom dere oppgir navnet mitt i kassen får dere 15% i rabatt. Tilbudet varer ut året! ☺️ 

Jeg anbefaler dette på det sterkeste! Jeg mener, jeg hadde aldri gått til henne samt utført denne behandlingen i to år dersom jeg ikke hadde vært døds fornøyd. 

BOOK TIME ONLINE HER!

SUMMEN FOR ÅRETS JULEGAVEHANDEL

reklame ⎮ lenken er en Nelly annonselenke

Please si at jeg ikke er den eneste som begynner å stresse noe enormt over årets julegavehandel? Jeg sliter skikkelig med å finne de perfekte gavene til de jeg er glad i. Noen har jeg riktignok allerede i boks, men mesteparten er jeg fortsatt veldig i tvil om. Jeg er en person som legger veldig mye omtanke og sjel i gavene jeg gir, det viktigste for meg er at personen som får gaven blir super glad! Det jeg synes er kjedelig er å gi noe som er 100% forventet, om dere skjønner? Så klart er det jo gøy også, for da vet jeg jo på forhånd at vedkommende kommer til å bli fornøyd og takknemlig, men samtidig er det litt "kjedelig" dersom det er så åpenbart hva personen skal få. Det er litt tricky i år, altså.  For hvert år føler jeg dessuten at jeg må overgå fjorårets gave, så jeg gjør det egentlig veldig vanskelig for meg selv haha. Hvor mye skal man liksom bruke på julegavehandelen? Jeg har ikke bestemt meg for sum enda, men det må jeg nesten se til å gjøre asap slik at jeg får satt opp et budsjett å forholde meg til. Jo bedre det går for meg, jo mer vil jeg kunne gi til familien min og vennene mine.

BUKSER HER ⎮ TOPP BERSHKA

Foruten om å fundere på årets julegaver har jeg jobbet fra morgen til kveld på macen. Jeg har forhåndsskrevet et par innlegg til helgen, tatt bilder, svart på utallige mail og startet på klippingen av en ny Youtubevideo til Sidras kanal. Jeg er gal som har påtatt meg enda mer jobb nå som jeg har blitt Sidras personlige "klipper" til hennes kanal, i tillegg til min egen. Hva gjør man ikke for sin lille prinsesse. 💕 Det er forøvrig bra å ha mye å gjøre om dagen, for jeg går å venter i spenning frem til jeg kan avsløre den store hemmeligheten 1 desember. Gud, det er ikke lenge til!!!

JEG HAR FJERNET MINE LIPFILLERS

Jeg lyver om jeg ikke sier at jeg har fullstendig panikk. I går var jeg som sagt på konsultasjonstime, og det endte opp med at vi sprøytet inn produktet som bryter ned fillersene. Leppene mine har blitt sinnsykt små på bare et døgn, og jeg føler meg virkelig ikke som meg selv. Det er sykt hvor annerledes jeg føler meg nå som leppene ikke er store, slik som de har vært de to siste årene. Det er klart at det merkes liksom haha. Bildene over her knipset jeg for rundt en time siden, så der ser dere litt av resultatet. De ser riktignok mye større ut når jeg tegner med lipliner og har på lipgloss, som jeg har på bildene. Uten noe for for produkter ser de ut som to streker. FAEN at jeg ikke ventet med dette til etter reisen jeg skal på på mandag. Jeg har ikke tenkt meg godt nok om altså, det merket jeg kjapt i går. Men men, jeg vet at det kommer til å være SÅ verdt det til slutt. Om to uker skal jeg tilbake å fylle på, men da går jeg for en mye mer naturlig look enn det jeg hadde tidligere. Jeg planlegger å skrive et eget innlegg med før og etterbilder til dere, samt gi dere all info. Jeg er så spent! Enn så lenge får jeg gå rundt med disse leppene, til tross for at jeg ikke føler meg særlig komfortabelt. Nå har jeg så og si mine naturlige lepper. Rart!

Gleder meg til denne fasen er over, det må jeg innrømme. 🤓

RABATTKODE: 25% PÅ NELLY!

reklame: alle lenker er Nelly annonselenker

WOHO! I dag slår Nelly til med et døds bra tilbud, nemlig 25% rabatt på ALLE sko!!! Det er jo helt galskap 😬💸 Jeg elsker slike gode tilbud, haha. Nedenfor her har jeg samlet sammen alle mine favoritter. Jeg har faktisk alle parene foruten om to. Hah, vet ikke om det er positivt eller negativt. Planen min er å klikke hjem mange julegaver i dag, for hvem elsker vel ikke sko? Nå gjelder det å slå til mens vi kan. Ps. Tilbudet varer kun frem til klokken 10:00 i morgen tidlig, så vær kjappe dersom dere vil benytte dere av dette amazing tilbudet. I know I will!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL TILBUDET!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (disse har jeg, de er SÅ fine!!) ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (disse er kjempe gode å gå i!) ⎮ 6. HER (favoritt sneakers!)

25-80% PÅ HELE NETTBUTIKKEN!

・annonse・

SHOP 'TIL YOU DROP

På fredag braker det verdenskjente Black Friday løs, dagen hvor man kan gjøre ekstreme kupp! I den forbindelse har Blivakker slått til med BLACK WEEK. Det innebærer at du får 25-80% rabatt på HELE nettbutikken! Du får altså supre tilbud på alt du kan tenke deg fra i dag og frem til søndag. Det er nå tiden er inne for å slå seg løs og gå bananas. Ønsker du deg gode hudpleie produkter? En ny parfyme, eller har du kanskje gått tom for favoritt foundationen? Hva med å begynne julegavehandelen? Under kommer mine favoritter for tiden. 

LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK SET

Disse liquid lipstickene er helt fantastiske! Jeg har disse i mange forskjellige farger, men disse tre er mine favoritter for tiden. De kommer forresten i et sett. Ah, jeg elsker røde og mørke lepper på vinteren. Synes det er så fint! Det jeg mener at er så bra med disse i forhold til andre liquid lipsticks, er at disse fra NYX ikke tørker ut leppene like mye som andre har en tendens til å gjøre. Du finner disse HER!

NYX IN YOUR ELEMENT EYESHADOW PALETTE EARTH

NYX har nettopp lansert dette døds fine øyenskyggepalettet! Det inneholder 12 nydelige farger som er veldig pigmenterte. Det er noe som er utrolig viktig for meg når det kommer til øyenskygger - pigmenteringen er alt! Skyggene er enkle å jobbe med, buttery og blendbare. Faktisk foretrekker jeg billige skygger fremfor dyre, for jeg opplever så og si alltid at de til en billigere peng alltid er bedre. Du finner palettet HER!

RESTEN AV MINE FAVORITTER

Babor Skiovagee Intense Purifying cream: dette er min go-to ansiktskrem nå for tiden. Jeg har fått litt uren hud i det siste, så derfor behøver jeg hudpleie som hjelper på akkurat den fronten. Dette er en lett dagkrem som tilfører pleie i 24 timer til uren hud, samtidig som den reduserer talgproduksjonen i huden. Det vil si at den hjelper på oljete hud. Dessuten lukter denne fantastisk!

Babor Essential Care Moisture Serum: denne bruker jeg før ansiktskremen, etter at jeg har renset ansiktet både på morgen og kveld. Serumet gjør at ansiktskremen trekker seg enda dypere inn i huden, i tillegg til å virke veldig fuktighetsgivende. Det trenger jeg nå på vinteren, jeg blir nemlig veldig tørr. 

NYX Prof. Matte Liquid Liner: det å ha en kullsvart og matt liner er et must i sminkepungen min. Jeg har brukt denne lineren på bildene i dette innlegget, forresten. Den er helt super! Jeg får ofte spørsmål om hvilken jeg bruker, og her har dere svaret. Denne er så enkel å jobbe med! 

Det var det! Håper dette innlegget var til hjelp når det for eksempel kommer til julegavetips! Jeg vet at det kan være vanskelig å vite hva man skal kjøpe, så dette er i hvert fall mine favoritter for tiden som jeg vet at er fantastiske produkter. 

KLIKK HER OG SHOP HOS BLIVAKKER!

JEG SER HELT FORJÆVLIG UT

YAY! Dagen i dag har vært helt fantastisk i forhold til hvordan gårsdagen var. Jeg var mildt sagt i et veldig dystert humør i går haha. Nå er i hvert fall alt tilbake til normalen, og det er jeg super happy over. Det pleier som regel å være sånn! Det er sjeldent de dårlige dagene varer lenge. Jeg har vært ute på vift helt siden klokken 12 i formiddag. Bestillingene fra klessalget er sendt avgårde, jeg har hengt med lillesøsteren min samt spilt inn en YouTubevideo til kanalen hennes og så har jeg vært på behandling. Leppene mine ser helt forjævlige ut atm, da jeg har fått sprøytet inn middelet som skal bryte ned fillersene i leppene mine. De skal visstnok bli ganske hovne de første timene, før det gir seg. Heldigvis, hehe. Jeg ser virkelig ikke noe klok ut for øyeblikket. Dere skulle sett meg (bildet er fra i går), men så mye selvironi har jeg ikke i dag merker jeg. Det kommer garantert til å være verdt det til slutt. Jeg har endelig innsett at et mer naturlig resultat er mye finere enn for store lepper. Jeg var så lei av klumpene, at de så ut som et nebb og at leppene mine var stenharde. Not nice at all.

Jeg er døds sulten, så jeg må kaste i meg litt mat. Mamma har laget taco - yum! Jeg skal være litt sosial, så vi får snakkes mer litt senere. Klem!

I DAG SKAL JEG PÅ KONSULTASJON

reklame: alle lenker er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE UTSOLGT ATM ⎮ BUKSER HER ⎮ TOPP HER

I dag er ingen vanlig dag. Jeg skal på konsultasjon for å fikse på leppene mine. For å være mer nøyaktig: jeg skal tømme dem/fjerne all produkt som jeg har i dem nå, for å så bygge dem opp på ny. Jeg er nemlig ikke helt fornøyd med hvordan de ser ut for øyeblikket, og for å være ærlig har det plaget meg en ganske god stund. Jeg føler at leppene mine ser ut som et nebb, noe som ikke er særlig fint. Hvorfor ikke fikse dem for å få et mer naturlig resultat, men fortsatt oppnå fyldige lepper? Jeg så meg blind en god stund, og jeg må ærlig innrømme at det ikke så bra ut en periode. Det er på den tiden jeg egentlig burde fikset opp i dem, haha. Bedre sent enn aldri, I guess. Det blir spennende å se resultatet når hele prosessen er ferdig. Jeg tror at det fungerer slik at man sprøyter inn et middel som skal fjerne fillersene i leppene over tid, før man kan fylle på ny. Om jeg ikke er helt på bærtur nå, mener jeg at jeg må vente i tre uker før jeg kan fylle på dem igjen. Wæh. Om det stemmer kan jo det by på litt panikk hos denne frøkna heh.......!! Vi får se, jeg lider gjerne for skjønnheten så lenge leppene mine blir mer naturlige. Jeg oppdaterer dere så klart mer etterpå. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· DAGENS PLANER ·

⚡️ Konsultasjon for lepper

⚡️ Besøke storesøsteren min

⚡️ Sende avgårde alle bestillingene fra klessalget!

⚡️ Spille inn + klippe slim-video med Sidra til Youtubekanalen hennes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEELS HER (SÅ DIGG Å GÅ I!) ⎮ SOLBRILLER HER

UNØDVENDIG

reklame: alle lenker er annonselenker

NIKE HOODIE HER ⎮ MATCHENDE BUKSER HER

Nå er endelig denne dagen over for min del. Ikke hver dag er like bra, og dette døgnet har vært ganske kjipt. Jeg er så dårlig på å takle motgang for tiden merker jeg. Jeg er lei av kulden og vinteren, lei av A4-livet her hjemme, lei av de samme rutinene. Jeg må på ferie asap kjenner jeg. Litt miljøforandring er akkurat det jeg trenger! Litt nye inntrykk og omgivelser. Det hadde ikke vært feil. Om det blir slik som jeg ønsker drar jeg til varmere strøk allerede om noen få dager. Spennende! Jeg har vært på samme destinasjon før, men planlegger en tur tilbake. Noen som klarer å gjette hvor? Hihi! 

Mmmm! Sunnheten sjæl kom på at hun kun hadde spist en gang i dag, så dette var velfortjent. Hah! Det var definitivt verdt turen ut i kulden. Planen nå er å kose meg med dette før jeg skal ta et bad. Jeg er så sliten i både kropp og huet i dag, så et varmt bad passer utmerket. Bathbomb fra Lush har jeg tenkt på å kjøpe i kanskje en måned nå - uten hell. Om du ikke visste det fra før, så har jeg tidenes gullfisk-hukommelse. Det vil si at jeg aldri husker vesentlige ting, men unødvendige saker som for eksempel hva dama i kassen heter, deeeet husker jeg. Bathbomb? Nei for det må jeg jo huske, til forskjell fra navnet til Liv på Rema. Det er hardt å være Isabel Raad skal dere vite! 🤓

Veldig interessant innlegg må jeg si, haha. Sorry, men ville bare titte innom en siste gang i dag. I love you! God natt klem fra meg.

2018 KOMMER TIL Å BLI ET SINNSYKT ÅR

reklame: alle lenker er annonselenker

 Processed with VSCO with s2 preset

SHIT'S ABOUT TO GO DOWN

Tidligere i dag var jeg på et møte som var ekstremt spennende! Alt jeg kan si foreløpig er at 2018 kommer til å bli et sinnsykt år (mildt sagt...). Dere får vite alt 1. desember! Inntil da må jeg være litt hemmelighetsfull, men jeg håper at det går fint. Det er tross alt ikke lenge til hemmeligheten avsløres for omverdenen, og det er faktisk derfor jeg ikke har nevnt noe om dette før nå. Jeg hater å dele nyheter som skal skje langt frem i tid, jeg vet nemlig hvor irriterende det er å være nysgjerrig når man får høre A, men ikke B. Litt ironisk i og med at jeg delvis gjør det samme nå, men det er i hvert fall overhodet ikke lenge til dere får vite. Hallo, tenk at det er 1o dager til? Dette har jeg holdt hemmelig i flere måneder. Om det har vært vanskelig? Ja. Om jeg vil skrike det ut NÅ? Hell yes. Det kommer til å bli helt sykt, og jeg kan GARANTERE at dere kommer til å juble over dette haha. Shit, jeg kjenner at jeg blir smånervøs nå som jeg nevner det for første gang for dere. Det blir litt mer realistisk da, på en måte. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

GENSER/KJOLE HER ⎮ SMYKKE HER ⎮ BELTE GUCCI

Hva skal jeg si? Jeg er vanvittig spent, nervøs og SUPER giret for det jeg (og dere) har i vente.

This shit is cray.

1. desember is the day. Stay tuned.

INNLAGT PÅ SYKEHUS

reklame: linken i innlegget er en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette har vært en nokså spesiell dag. Den startet helt fantastisk (kommer tilbake til det i neste innlegg senere i dag, det MÅ dere få med dere. Big things coming up!), men så endte den ikke så bra. Jeg fikk telefon om at storesøsteren min var innlagt på sykehus. Det er ikke akkurat en gøy telefon å få og jeg blir så klart bekymret. Heldigvis går det bra med henne nå! I morgen tidlig skal jeg rett til henne og ta vare på hun. Både mamma, lillesøsteren min og søskenbarnet vårt har vært på besøk der i hele dag, så jeg drar dit i morgen når hun ikke har besøk. 

Jeg kjenner bare at det er så mye kjipt som skjer på privaten om dagen, noe som suger skikkelig hardt. Det er så typisk når alt går bedre enn noensinne når det kommer til karrieren og muligheter jeg får, da vil jeg jo så klart kunne nyte det og glede meg over alt. Det er litt vanskelig når jeg får den ene dårlige nyheten etter den andre. Uansett! Heldigvis er det ikke de alvorlige sakene, så det ordner seg jo alltids! 😊 Jeg vil bare at alle rundt meg skal ha det bra! Hater, hater, haaater når de jeg er glad i har det vondt. Det påvirker meg mer enn noe annet, for å være ærlig. 

Akkurat nå har jeg tatt et bad, og for øyeblikket ligger jeg i sengen og har KUWTK surrende i bakgrunnen. Denne dagen har virkelig utviklet seg til å bli rævva. Den startet jo så bra... Jeg avslutter her, jeg er ikke en gøyal person i dag haha. Håper dagen deres har vært bedre enn min! Jeg forteller dere om noe super spennende i neste innlegg. Et hint: 2018 kommer til å bli et sinnsykt år for min del. Klem enn så lenge!

Forresten! I dag får dere 25% på ALLE jakker på Nelly. Be quick, den vare kun frem til klokken 10:00 i morgen.

Du finner tilbudet HER! 😻💸

ALT OM HÅRFJERNING MED LASER

reklame: behandlingen er sponset

I forrige uke la jeg ut på Snapchat at jeg var på behandling hos Scandinavian Skin Care Clinic hvor jeg utførte hårfjerning med laser. Det er ingenting jeg avskyr mer enn å barbere legger, armhuler etc. Det er jo så forbanna kjedelig, og jeg må dessuten gjøre det veldig ofte fordi at hårene mine vokser fort ut igjen. Det er skikkelig irriterende, så derfor bestemte jeg meg for å få det fjernet permanent ved hjelp av laser hårfjerning. Det som skjer da er at håret ikke vokser ut igjen! At det i det hele tatt går er helt genialt, og noe jeg er sjeleglad for haha. Jeg fjerner ikke bare hår på kroppen, men også rundt hårfestet. Jeg har veldig liten panne og masse babyhår som ikke akkurat gjør den større. Derfor har jeg fjernet babyhårene med laser. 

Slik ser det ut når man går til behandling! Det gjør ikke vondt, men det kan være bittelitt ubehagelig innimellom. Men igjen - ingenting som man ikke holder ut av. Jeg er tidenes pingle da min smerteterskel er ekstremt lav, så dersom jeg sier at det ikke gjør vondt.. Ja, da gjør det ikke vondt! Hehe. Man går til behandling hver fjerde uke, og hvor mange ganger som må til er litt individuelt. Jeg lurer på om det er rundt 6-8 ganger? Jeg er ikke helt sikker, men all informasjon får dere på klinikken eller dersom dere tar en liten telefon dit. De er veldig hjelpsomme og utrolig dyktige!

Her er da prislisten! Dette er pris for en behandling. 

· FOR BOOKING AV TIME ·

🔥 Telefon: 45 92 78 27

🔥 Adresse: St. Halvards plass 1, 0192 Oslo

____

Jeg anbefaler Raheela på Scandinavian Skin Care Klinikk på det varmeste! Hun er vanvittig dyktig. Jeg gleder meg til å bli hårfriiii! 

RABATTKODE: 25% PÅ NELLY!

・ reklame: alle lenker i dette innlegget er annonselenker ・

I dag starter offisielt black week uken hos Nelly, og først ut er en amazing rabattkode på hele 25%. Den gjelder på alt fra NLY Trend som forøvrig er det merket jeg handler mest av. De har desidert de fineste klærne! Men dere, be quick. Rabattkoden varer nemlig kun frem til klokken 10:00 i morgen. Dette er jo helt genialt om du enda ikke har startet på julegavehandelen. Det finnes masse fiiint!

GLADNYHET! I DAG FÅR DU 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY TREND. DU FINNER TILBUDET HER!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

Jeg har alle disse plaggene, foruten om nummer fem. Den kjolen er jo sååå fin da, så den skal jeg bestille meg i dag! Tenk så nydelig nå når det enten er julebord eller noe lignende? Drømmen! 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

____

HAPPY SHOPPING BABES!

UKEN SOM GIKK

inneholder reklame

UKENS RABATTKODER

(annonselenker) 20% på alle jakker hos Nelly HER ved bruk av rabattkoden «JACKET20». Varer frem til kl 23:59 i natt.

Alle over knee boots til kun 349,- kroner hos Nelly HER! Varer også frem til kl 23:59 i natt. Be quick! 💋

AKKURAT NÅ

Jeg begynner endelig å bli meg selv igjen, etter et par dager med kjærringa tante rød på besøk. HOLYYYY det er nice å bli kvitt henne!! Jeg har massevis av energi i dag, det er så digg. At the moment har jeg tatt en pause i klipping av vloggen som skal ut på YouTubekanalen min i dag. Fun fact: søndager er alltid dagen hvor jeg jobber som mest. Saker og ting skal forberedes til den kommende uken, og dersom jeg har en hektisk uke i vente foretrekker jeg å forhåndsskrive et par innlegg i tilfelle jeg ikke får så god tid til å sitte fremfor macen.

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg hadde en veldig hyggelig søsken-dag sammen med de fine søstrene og broren min! Det er lenge siden vi alle var samlet og fant på noe sammen, sett bort i fra det å henge sammen hjemme. Det blir ikke det samme som å faktisk dra ut å finne på noe. Vi var på en liten shoppingrunde i byen, før vi endte opp på Fridays hvor vi satt å skravlet en god stund. Etterpå bar det hjem der mamma hadde disket frem et herremåltid. Det var en veldig fin dag, fra ende til annen. Jeg er så glad i familien min!

UKENS YOUTUBEVIDEOER


Jeg postet denne vloggen, som var den siste fra Dubai og Bali turen til Rebecka og meg. Vel, jeg var redd for masse kritikk og hat dersom jeg publiserte denne, og det fikk jeg også. Men vet dere hva? Personlig synes jeg ikke at jeg gjør noe galt i den. Ja, jeg var full, men herregud.. Jeg er 23 år, på ferie med bestevenninnen min. Vi hadde det gøy!! Selv lo jeg gjennom hele videoen når jeg skulle klippe den, så jeg tenkte at andre kanskje også ville finne den underholdende. Om jeg er døds stolt over oppførselen min i videoen er en annen sak, men alt jeg bryr meg om er at vi storkoste oss og skapte morsomme minner sammen som vi dessuten fikk på film. Innlegget der jeg postet videoen fikk langt over 200 kommentarer hvor halvparten klikket og kjeftet på meg, mens resterende halvpart lo og så humoren i det. Du kan se kommentarene her. Hva synes du egentlig om vloggen? Jeg synes det er gøy å kunne vise andre sider ved meg selv også.

UKENS CRAVING

Daim krone is. Har dere smakt den, eller? Hvis ja, dere forstår hvorfor. Hvis nei, ikke gjør det heller. Dere vil nemlig bli like hooked som det jeg er, og det er ikke positivt. Det er nemlig ikke sæææærlig sunt... I går spiste jeg tre stykker, liksom. Hello, sunnheten sjæl! What's new..

UKENS OPPTUR

Å se gleden hos Sidra da hun endelig fikk lov til å starte egen Youtubekanal. Jeg er all for å støtte de jeg er glad i i det de ønsker å gjøre, inkludert lillesøsteren min så klart. Om du ikke allerede har, vet jeg at hun hadde blitt super glad om du vil abonnere på kanalen hennes HER. Og her er hennes første video:

Skjønningen min!! 💕

UKENS NEDTUR

Løgner, rykter og atter løgner. Noen ganger renner begeret over hos meg, for jeg er en veldig følsom person. Jeg vet at jeg ikke burde lese på Jodel, jeg vet at jeg ikke burde lese på ulike forumer, jeg vet at jeg egentlig burde få noen til å filtrere kommentarene mine før jeg får se de selv. Likevel klarer jeg ikke la være. Nysgjerrigheten tar over, gang på gang. Og hver gang blir jeg like oppgitt og skuffet over meg selv, for at jeg er så svak. Jeg vet jo at det å lese stygge ord om meg selv ikke gjør meg godt. Det kan faktisk ødelegge en hel dag for meg. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har hatt en super fin dag, frem til jeg logger inn på bloggen og leser kommentarene som har tikket inn. Det er alltid noe stygt. Alltid. Når skal jeg lære? Når skal jeg få viljestyrke nok til å motså å oppsøke disse forbanna forumene, for å ikke snakke om Jodel?

UKENS TANKE

Jeg tror mange av dere ofte glemmer av at jeg eller vi bloggere også er mennesker. Akkurat som deg. Akkurat som søsteren din, moren din og bestevenninnen din. Jeg ser det som blir skrevet om meg. Jeg blir lei meg. Det resulterer i at jeg begynner å tvile mer og mer på meg selv. Det får meg til å føle meg liten. Jeg vet ikke hva hensikten med å skrive stygge ting om offentlige personer er, men helt ærlig? Jeg tror ikke at disse menneskene, eller såkalte nett-trollene er onde mennesker. Jeg tror bare at de skriver ting i øyeblikket, uten å tenke seg om. Uten å tenke at det de skriver sårer. Uten å tenke at ordene de lirer ut av seg handler om et annet menneske. Et menneske med følelser, akkurat som du.

UKENS INNKJØP

(annonselenker) MICHAEL KORS KLOKKE HER ⎮ CÈLINE SOLBRILLER HER

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Helt ærlig? At mammas leilighet SUGER til å ta bilder i. Hahah! Det er skikkelig slitsom når jeg lever av å blant annet ta bilder. Det finnes for eksempel ikke en eneste tom, hvit vegg som er the essential som blogger. Jeg er avhengig av det! Jeg prøver å forhandle litt med mamma, så det gjenstår å se om jeg får en tom vegg snart... Hah!!

UKENS ANTREKK

(annonselenker) TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JÆVLA LØGNER

EN STOR BESLUTNING ER TATT

HEMMELIGHETENE JEG HAR LATT VÆRE Å SKRIVE OM

OM JEG IKKE GJØR DETTE, FÅR JEG EN SAFTIG BOT

Jeg er en av de som mottok en bibel av en mail fra Forbrukerombudet hvor jeg har blitt "overvåket" i flere måneder. De har følgt med på meg på Snapchat, Instagram, min PRIVATE facebookprofil og ja - generelt alt av plattformer man kan følge meg på, både offentlig og privat. Jeg har fått advarsel om for dårlig merking av reklame. Jeg trodde helt ærlig at jeg var flink til å merke alt som er annonse og reklame. Om dere blar tilbake i arkivet er alt merket, og ikke er det merket med liten skrift, ei heller "dårlig" på noe som helst vis slik som de påstår. Jeg har aldri hatt en baktanke hvor jeg ønsker på noe som helst vis å lure leserne mine, og det er nettopp derfor jeg alltid informerer dere øverst i innlegget dersom det er annonse, sponset behandling eller affiliateslenker. Aldri har jeg publisert noe uten å merke først. Derfor ble jeg ganske sjokkert da jeg mottok den milelange mailen fra Forbrukerområdet.

Det de da mener er at merkingen er for dårlig (noe jeg ikke fatter i det hele tatt). "Annonselenker" øverst i innlegget holder ikke dersom det er en lenke til et plagg jeg har på meg. Nei, da skal det først markeres med "ANNONSE" eller "REKLAME" helt i starten av innlegget - i like stor skrift som alt annet i innlegget. Det er greit nok det, men der jeg synes at det begynner å bli latterlig er når de da mener at i tillegg til "REKLAME" i starten, skal det i tillegg stå "ANNONSELENKER" fremfor lenken til plagget. Med andre ord er jeg nødt til å markere dobbelt opp, for at dere lesere skal få det med dere og være klar over at det er reklame. Jeg beklager, men jeg tror helt oppriktig at leserne våres ikke er så fjerne at de ikke får det med seg første gangen. 

Jeg synes at reglene er til å le av, for de er jo så overdrevet. Jeg markerer alle mine innlegg med enten "annonse" eller "annonselenker" øverst i innlegget, i stor og tydelig skrift. At det ikke er bra nok, er for meg latterlig. Absolutt ALT skal markeres med REKLAME, til og med mine negler, hårfarge, vipper og bryn. Mener de da at så fort jeg viser trynet mitt på et bilde i et innlegg, så må jeg merke innlegget med REKLAME, for jeg fikk jo tross alt vippeextensionet sponset for tre uker siden, og allerede har reklamert for det? 

Reglene er tatt til et nytt nivå. Men, jeg vil ikke risikere å få en bot på over hundre tusen, så jeg kommer til å merke alt med REKLAME og helst TO ganger også, slik at Forbrukerombudet blir fornøyd. Så og si alle bloggere har reagert kraftig på dette, det er som sagt skikkelig overdrevet. Jeg har absolutt ingen hensikt i å lure leserne mine dersom det er noe som er annonse eller sponset, og derfor markerer jeg jo alltid også. Jeg reagerer bare på at det skal være så ekstremt pirkete. 

Jeg måtte bare få det ut, og forklare dere hvorfor jeg fremover kommer til å se ut som en vandrende reklameplakat, til tross for at jeg ikke er det. Om jeg linker til et plagg i et innlegg, kommer jeg til å måtte skrive ANNONSE øverst i innlegget - til tross for at det ikke er en annonse. Bare sånn at dere vet. Jeg mener, jeg må til og med markere med ANNONSE I STOR SKRIFT når jeg skal ha et KLESSALG, slik som jeg forøvrig har nå! Hvordan i alle dager er det REKLAME? Skjønner dere hvor firkanta dette er, eller? Blir helt paff, jeg.

Takk for meg,

Isabel REKLAME Raad.

FRA ISABEL TIL ISABEL

reklame

MICHAEL KORS KLOKKE HER ⎮ CÈLINE SOLBRILLER HER

Se disse luksuriøse skattene jeg klikket hjem! Jeg har lenge siklet på disse solbrillene fra Céline. Da jeg var på taxfreen i Dubai letet jeg meg ihjel etter dette paret, men uten hell. De fantes ikke der, av en eller annen teit grunn. Da jeg omsider kom hjem fant jeg dem på Nelly - til min store glede! De er så fete. Elsker de! I tillegg til det, klikket jeg hjem en lekker klokke fra Michael Kors i gull/roségull. Så fin! Jeg synes at de har så mange fine klokker, faktisk. Michael Kors er flinke på sneakers og klokker! De fleste vil vel tenke på vesker når de hører Michael Kors, men helt ærlig.. Jeg synes ikke veskene er så fine. Det er vel kanskje fordi at absolutt alle har de, haha.  

JÆVLA LØGNER

annonselenke

Det er mye man skal bli anklagd for, spesielt jeg. Det nye er at jeg tydeligvis "faker" mine egne kommentarer og tar en såkalt "fotballfrue". Det vil si at jeg legger igjen og skriver kommentarer selv som jeg poster i mitt eget kommentarfelt. Helt ærlig, ser det ut som at jeg "trenger" det? Ser det ut som om at jeg får få hatfulle og stygge kommentarer fra før, at jeg må ty til å skrive egne? For det første, hvem VIL ha hat? For det andre, HVEM skriver stygge kommentarer TIL seg selv?! Noen ganger blir jeg helt paff altså haha. At jeg skal bli anklagd for det er jo helt på trynet. Hadde det vært fine kommentarer hadde jeg muligens forstått, men jeg blir altså anklagd på ulike forumer og tragiske gossip-blogger om at de kommentarene jeg har svart på i kommentarfeltene mine som er stygge, har jeg skrevet selv. Come on... Jeg kan gledelig gi dere IP-adressene på alle kommentarene om det er ønskelig. Hadde det ikke vært for at det er ulovlig, så hadde jeg lagt de ved i dette innlegget slik at disse nett-trollene som ikke har annet å bedrive tiden sin med kunne fått et nytt tidsfordriv. For et liv enkelte har, seriøst. Jeg kan avkrefte at jeg sitter å skriver kommentarer til meg selv. Det har jeg aldri gjort, og kommer aldri til å gjøre det heller. At dette i det hele tatt er noe jeg er nødt til å ta opp. Tragisk.

TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI

Sorry, men jeg måtte bare kommentere dette. Enkelte saker er bare så ekstremt pinlige at jeg bare må få sagt mitt. Lol, lol, lol. Foruten om det har jeg fått mensen... WOHO! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde mensensmerter. Det er jo helt jævlig? Jeg har ligget i fosterstilling helt siden i går, spist sjokolade og sett på serier. This aint cool. Jeg elsker å være av det kvinnelige kjønn, men ikke når tante rød er på besøk. Da skulle jeg ønske jeg var mann.

NÅ ER KLESSALGET ÅPENT!

inneholder reklame

Jeg har lenge pratet om å ha et klessalg igjen, og endelig har jeg fått fingern ut! Nå kan du shoppe klær og sko fra garderoben min til en billig peng. 💸 😻 Det er mye bedre å selge det videre istedenfor å la disse fine plaggene og skoparene ligge ubrukt hos meg. Jeg bruker ikke samme plagg ofte, så derfor blir det ofte til at det bare blir liggende. Jeg har klessalg inn i mellom, og jeg vet at dere alltid blir like glade for det. Det er mye derfor jeg gidder å gjøre det også, til tross for at det tar meg ganske mye tid å ta bildene, pakke og sende avgårde. Men det er verdt det! ❤️ Nå er nettbutikken åpen i hvert fall! Ps. be quick! Det forsvinner kjapt.

KLIKK DEG INN PÅ NETTBUTIKKEN MIN HER OG SHOP I VEI!

LILLESØSTEREN MIN HAR STARTET MED YOUTUBE!

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere om! Lillesøsteren min Sidra har startet sin egen YouTubekanal 😁 Hun begynner å bli stor nå og synes jo at dette med YouTube og blogg er veldig spennende, men jeg har alltid vært litt skeptisk til å la henne starte for tidlig. Nå går hun tross alt i 7ende klasse, så jeg antar at tiden er inne for å si ja. Hehe! Hun har allerede lagt ut en video hvor dere får bli bedre kjent med henne. Se videoen nedenfor og abonner gjerne på kanalen hennes! Da blir hun så glad 💕 En ny video kommer en gang i uken!


Hun er så flink! Jeg er så stolt over henne som gjorde det så bra på første videoen! Lille prinsessen min. 😚 💕

ABONNER PÅ KANALEN HENNES HER!

FINESTE DAGEN PÅ LENGE

COZYTIMES WITH MY SIBLINGS

I går hadde jeg en utrolig koselig dag sammen med søsknene mine! Vi dro først å kikket rundt i byen, før vi satte oss på Fridays for litt søtsaker. Jeg cravet Oreo Milkshake, og den smakte helt nydelig. Det er farlig godt altså, men shit så usunt haha. Det går fint en gang i blant! Vi satt og pratet om alt mellom himmel og jord. Jeg og Jasmine synes at det er så skummelt hvor fort tiden flyr avgårde. Jeg mener, Rami går i 9. klasse og Sidra i 7. Det føles som at det var i går at de var bittesmå, men den gang ei... Blir helt redd jeg, haha. Vil ikke at de skal vokse ooopp! 😬 Vi hadde det i hvert fall veldig koselig sammen. Denne dagen behøvde vi alle sammen. Jeg er så glad i alle søsknene mine at det gjør vondt. De er verdens fineste mennesker! 

HEMMELIGHETENE JEG HAR LATT VÆRE Å SKRIVE OM

Det begynner å bli en stund hvor jeg har blogget nå. Det er likevel ekstremt mye mer dere ikke vet om meg, kontra hvor mye dere vet. Jeg er alltid personlig på bloggen, men likevel er det enkelte ting jeg ikke er komfortabel med at 20.000-25.000 personer vet. Jeg forstår meg faktisk ikke heeelt på de som klarer å dele de mest private og sårbare sidene ved seg selv og sitt liv, men det er jo så klart opp til hver og en hva man synes er innafor og ikke. Jeg personlig har utrolig mye bagasje og saker jeg har gått gjennom, men alt er for skummelt for meg å dele. Eller, alt blir vel feil å si. Noe av det har jeg allerede fortalt dere om, som for eksempel når jeg slet med anoreksi. Det innlegget kan du forresten lese her. Anyway! I dag tenkte jeg å la dere bli enda bedre kjent med meg ved å dele noen "hemmeligheter" dere ikke vet om meg fra før. 

   10 SECRETS   

1. Lifehouse - everything er min go to låt når jeg er nedfor. Det har vært det så lenge jeg kan huske. 

2. Jeg må alltid smøre hele kroppen inn med bodylotion før jeg legger meg, spesielt på vinteren. Blir så tørr! Anbefaler den tjukke kremen fra Elizabeth Arden. Den er amazing!

3. Victoria Beckham var mitt forbilde utseendemessing før. Morsomt når det nå er Kim k - tidenes kontrast. Haha.

4. Jeg får/kjøper over 100 plagg i måneden.  Det er en stor del av jobben min, derfor er det et såpass ekstremt forbruk.

5. Jeg har angst for døden og tenker svært ofte på det for tiden. Det skremmer meg så inn i helvete.

6. Jeg aaavskyr vanlige ankelsokker. Jeg bruker kun ballerina sokker.

7. Det jeg tenker mest på for tiden er om jeg skal kjøpe leilighet eller hus. Nå er det ikke lenge til, dere!

8. Min forrige månedslønn var på 350.000 kroner.

9. Jeg har alltid drømt om å starte opp min egen nettbutikk med mitt eget design. Jeg elsker klær og mote! 

10. Da jeg var liten var jeg i en bilkjræsj som har scared me for life. Jeg er den verste pasasjeren å ha med i en bil. Jeg sitter med en puls på etthundeoghelvete hele turen og kjefter på sjåføren så fort h*n overstiger fartsgrensa (om det så er med 2 km/t). 

_______

Visste du noe av derre fra før? 

EN STOR BESLUTNING ER TATT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lenge hatt åpen Snapchat - det vil si at dere har kunnet sende meg snaps. Jeg synes i utgangspunktet at det er superduper koselig å lese alt det fine dere skriver til meg, og ikke minst det å få se ansiktene på følgerne/leserne mine. Det er grunnen til at jeg har hatt åpen snap i det hele tatt. Men nå har ting endret seg, og det er jeg så lei meg for. Grunnen til at jeg har valgt å stenge den er helt forbanna sjuk. Jeg får nemlig ekstremt mange dick pics i løpet av en dag at jeg ikke en gang har telling. Det har tatt helt av! Jeg vet ikke hva greia er, men etter at jeg ble verifisert på Snapchat har jeg blitt bombadert med ekle bilder av random mannfolks peniser. Jeg får til og med videoer hvor vedkommende onanerer og gjerne spruter over et eller annet. Ja, så ille og så jævla ekkelt er det. Jeg blir seriøst oppriktig kvalm! Det gir seg heller aldri, til tross for at jeg har både skrevet og sagt på mystorien min at de som sender meg slik blir blokkert på sekundet og at jeg synes at det er vemmelig. Det forstår jeg meg ikke på, at disse mennene likevel fortsetter når jeg klart og tydelig sier i fra om at jeg synes at det er NASTY. Hvem vil sende meg slik da? Eller til andre jenter, for den saks skyld.

Etter at jeg satt med søsteren min, så gjennom snappene jeg hadde fått tilsendt og det dukket opp penis bilde etter penis bilde tok jeg endelig avgjørelsen. Det holder nå. Jeg kan ikke en gang åpne snappene når jeg har folk rundt meg, for det er jo så forbanna flaut for meg. Ser nesten ut som at jeg er den sexfikserte og kåte personen som får penis etter penis tilsendt haha. Nei, fysj. Jeg synes at det er dødskjipt at jeg har blitt tvunget til å gjøre dette, det var jo så hyggelig å kunne kommunisere med dere der også. I stedet får jeg bli enda flinkere til å svare her i kommentarfeltet ❥

Jeg håper på forståelse. Og til dere gutter: STOP IT! Svært få jenter synes at dickpics er nice å få tilsendt. No thanks.

RABATTKODE: -25% PÅ NELLY!

reklame: alle lenker er annonselenker

Nå er det mange som har etterspurt en rabattkode på Nelly, og NÅ kommer jeg med en! Endelig 😁 Denne koden er dessuten helt amazing. Rabattkoden varer frem til klokken 23:50, 11/11, og gjelder ALT på nettbutikken (med unntak av noen eksklusive merker). Du får mer og mer rabatt for hvor mange saker du kjøper. Sånn her ser det ut:

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «SINGLE» I KASSEN!

1. HER ⎮ 2. HER (disse har jeg, så fine!) ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

_____

Jeg har klikket hjem masse av det ovenfor her! Så masse fint. Happy shopping, babes!

JEG INNRØMMER DET

OK, jeg innrømmer det. Det er ikke så vanvittig stor forskjell på ukedager og helg når det kommer til hverdagen min. Jeg jobber jo like mye om det så er mandag eller lørdag, men jeg kan samtidig gjøre akkurat som jeg vil. En tirsdag kan være prikk lik en fredag hos meg. Så dere skal få den - sånn sett er livet som blogger ganske "enkelt" og luksus. Det kjipe er at jeg faktisk savner det å kunne glede seg til helg. Før studerte jeg jo og hadde vanlig deltidsjobb som alle andre, og jeg husker lykkefølelsen jeg kjente på når helgene var rett rundt hjørnet. Akkurat den delen er litt kjedelig, for nå er det ikke slik i det hele tatt lenger. Men hey - jeg kan virkelig ikke klage! Det blir for dumt, for jeg er jo sjeleglad over hverdagen jeg har skapt meg.

I dag er det i hvert fall fredag og helg! Jeg skal ta det super chill denne helgen. Planen var egentlig å ta en weekendtur til København, men jeg venter litt med det. Det har skjedd så mye på privaten denne uken som har ført til at jeg er helt sliten i huet, så det å koble helt av og ta livet med ro frister mye mer enn å reise akkurat nå. Slik er det noen ganger! Det jeg hater absolutt mest av alt i verden er når jeg møter på mange oppturer og nedturer på kort tid. Du vet når du blir overlykkelig over noe - hyler, skriker og dør av glede? For å så få alt knust i tusen biter i neste sekund? Slik har denne uken vært, mildt sagt. Det har vært mye opp og ned. Det er så kjedelig, men jeg må virkelig lære meg å ikke ta alt så.. jeg vet ikke. Jeg blir bare VELDIG glad, for å så bli VELDIG lei. Skjønner dere? Jeg er så følsom at alt går så hardt inn på meg, og derfor blir alle følelser så sykt forsterket. Jeg må slappe av litt, kjenner jeg. Blir helt matt...

I kveld skal jeg ut å spise middag med en venninne og drikke litt (mye) vin, før jeg skal ha litt me-time resten  av kvelden. Ansiktsmaske, hårkur, skrubb og deilige bodylotions.. Jepp, i kveld er det tid for hjemmespa! Det var lenge siden, det. Før gjorde jeg det hver eneste søndag - uten unntak. Hvorfor jeg har sluttet med det, er uvisst. Er det bare jeg som blir knusktørr over alt så fort det blir kaldt, forresten? Herregud, det er helt krise! Jeg blir nesten hvit så tørr jeg er. Haha, mmm... Flott.

Nok tullprat fra meg. Jeg ville egentlig bare ønske dere en god helg og si at jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere! Dere betyr mer for meg enn dere aner. Klemmer i fleng! ❥

UKENS SPØRSMÅL

   UKENS SPØRSMÅL   

Hvor mye kostet suiten dere valgte på Bali per natt og hva het hotellet? Var kjempe fint!

Det heter Four Points By Sheraton. Det kostet 2.000 kroner per natt tror jeg. Litt usikker, men tror jeg husker riktig.

Kommer det flere innlegg rundt den spørsmålsrunden? Hadde vært gøy om du hadde gjort det på video også :D

Ja, det gjør det! Jeg har faktisk planer om å svare på video denne runden. Litt variasjon fra de to tidligere innleggene med svar. Jeg føler at jeg uttrykker meg bedre via video, så vi kjører på med det. Skal få spilt den inn i løpet av helgen håper jeg! Du kan lese svarene på del 1 her og del 2 her i mellomtiden. 

Hvor mye kostet Gucci belte ca?

Det koster rundt 5000-5500 tror jeg? Husker ikke helt, men rundt det.

Tar du med deg søstera di på typ 13 år på solarium? Hvor sykt er ikke det?

Så klart gjør jeg ikke det. Denne kommentaren tikket inn da jeg la ut en snap av en samtale hvor jeg skrev at den var mellom meg og søsteren min, men det gjaldt så klart storesøsteren min ikke hun minste. Det er 18 års aldersgrense på solarium for det første, og for det andre hadde jeg aldri latt Sidra ta sol i så ung alder. Never ever. Jasmine er derimot 25 år, så det går bra. Hehe!

Hvorfor er du ikke ærlig om neseoperasjon nummer to?

Vanskelig å være ærlig om noe som ikke er sant. Jeg har kun operert nesen min en gang, og that's it. Den ser kanskje litt annerledes ut da, om det er derfor du lurer. Greia er at det tar et helt år før det endelige resultatet er klart. Nå er det rundt 1 år siden og all hevelse er borte. Jeg er overlykkelig over resultatet da, det må jeg si. 

Føler du deg like ensom som du framstår på snap? Trives du med det?

Ensom vil jeg ikke påstå at jeg er, men jeg liker jo godt å være alene. Jeg er en liten introvert, og det har jeg alltid vært. Men så klart liker jeg å være sosial og omgås mennesker også, men det snapper jeg ikke nødvendigvis alltid. Ikke alle i mitt liv er komfortable med å synes på mine kanaler, da jeg har såpass mange følgere. Ikke alle liker den eksponeringen, og det respekterer jeg! 😚

Kunne du blitt sammen med en gutt som tjener en vanlig månedslønn?

Ja, herlighet! Så klart. Penger i et forhold er det minste jeg bryr meg om. For meg har ikke summen vedkommende tjener noe som helst å si for meg, så lenge personen er driven og brenner for noe. Det er sexy i mine øyner!

Hvordan fikk du det arret du har på oversiden av foten?

Det fikk jeg av noen forferdelige sandaler jeg hadde på meg da jeg var i Dubai. Om du ser denne vloggen, forstår du. Hvordan det arret har blitt så forbanna stygt forstår jeg dog ikke, men det er søren meg ikke noe fint. Min uflaks streifer igjen, så klart. Haha.

Skal du snart ha klessalg igjen? Du har så mye fiiint!

Ja, det skal jeg! Nå er det overfylt her hjemme igjen, så det er på tide å ta en detox i garderoben min. Jeg kommer med mer info så fort jeg er klar!

Familie ser viktig ut for deg. Er det det? Blir så glad av å se det.

Åh, familie er det viktigste av alt for meg. Spesielt søsknene mine. De er mitt alt! ❤️

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

JEG ER LIVREDD - DET SPØKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke et overtroisk menneske overhodet. Så langt i fra. Men etter døgnet jeg tilbrakte på det forrige hotellet jeg bodde på tidligere i uken, har jeg skiftet helt mening. Jeg har begynt å pusse over dette med ånder sånn helt plutselig. La meg fortelle.. Da jeg tok heisen opp til 5 etasje og gikk ut i gangen, merket jeg hvordan kroppen typ ble fylt med en... merkelig energi. Jeg vet ikke, det er så vanskelig å forklare med ord. Det eneste jeg kan si er at det var noe rart som slo meg på sekundet. Jeg sjekket inn på rommet jeg hadde fått, og prøvde å finne meg tilrette. Det skjedde aldri. Jeg fant aldri roen. Det er merkelig til meg å være, spesielt nå i disse tider. Jeg dro frem mac-en og jobbet et par timer før det var leggetid. Jeg gruet meg til å skru av lyset. Det skjer heller aldri. Det var så rart alt.. For disse følelsene som plutselig dukket opp i meg var så ugjenkjennelige. Det er ikke meg å være redd sånn uten grunn. Det er ikke meg å føle på sånne weird vibes. Det har som sagt aldri skjedd meg tidligere. Når jeg omsider la meg i sengen, slukket alt av lys og la ned telefonen, klarte jeg ikke å slappe av. Jeg lå anspent og var bare.. redd. For hva? Det kan du godt undre deg over. Det gjør jeg også. Alt jeg kan si er at jeg følte ekstreme energier på det rommet, eller.. det hotellet, rettere sagt. Usch, det var skummelt altså! Jeg klarte aldri å sovne den natten. Dagen etter sjekket jeg ut fort som fy og byttet hotell, så nå bor jeg på Radisson. Her har jeg bodd tidligere, og her vet jeg at jeg ikke får selskap av ånder eller hva det nå enn var. Puh.. Har noen av dere opplevd noe lignende? Dette ga kanskje absolutt ingen mening for dere, jeg merker at det er vanskelig å forklare hvordan denne opplevelsen var. Den var rar. Men for første gang i løpet av mine 23 år på denne planeten har jeg begynt å tro på at det finnes noe annet enn oss. Jeg vet ikke, det er skummelt som faen. Håper ikke dere tror jeg har blitt helt gal nå. Heh!

Jeg vil ikke navngi hotellet det skjedde på, jeg føler meg litt fæl om jeg skal gi de så "dårlig" omtale. Servicen og alt annet på hotellet var upåklagelig, så jeg føler ikke at det er helt fair. Men en ting er i hvert fall sikkert: dit våger jeg ikke å overnatte igjen. Fortell meg gjerne om dere har noen lignende opplevelser. Har dere opplevd noe åndelig? Jeg synes det er sykt spennende, samtidig som jeg blir vettskremt. Haha!

NEW IN ⎮ NELLY-INNKJØP

reklame: alle lenker er annonselenker

Jeg mottok en super svær pakke fra Nelly her om dagen, med masse fint innhold! Jeg elsker absolutt alt. Folk kan gjerne mene at klær fra Nelly er "billig", men bare fordi at jeg tjener bra betyr det ikke at jeg automatisk har lyst til å kjøpe en topp til 5.000 kroner istedenfor 20 forskjellige til samme sum? Jeg elsker designervesker, men klær liker jeg å shoppe til en rimelig pris. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Nelly. Heh! Her er noe av det som befant seg i pakken. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER

BUKSER UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ TOPP HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJORTE HER

GENSER HER ⎮ BUKSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JUMPSUIT UTSOLGT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VERDENS KULESTE JAKKE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER

LANGE BOOTS (VERDENS BESTE Å GÅ I!) HER ⎮ LAVE BOOTS HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE UTSOLGT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BODY HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BUKSER HER

_____

Håper dere likte innkjøpene! 😁

BUSINESS & GIRLSNIGHT

Her har jeg tilbrakt mesteparten av denne dagen. Se så koselig! Mitt lille kontor for disse dagene. Jeg jobber så mye mer effektivt når jeg er strukturert. Det har jeg vært i dag, så det var en stor suksess. Jeg har fått unnagjort masse jobb, jeg har bestilt hjem masse fine klær (hele 4 bestillinger - omg!), betalt regninger og tømt mailboksen. Produktiv dag! Etter at jeg ble ferdig, møtte jeg søstrene mine. Jeg er med dem i skrivende stund. Vi har litt etterlengtet kvalitetstid, en aldri så liten jentekveld. Kos! 

Jeg måtte faktisk bytte hotell i dag, selv om jeg hadde booket rom på et annet. Jeg forteller dere i neste innlegg. Gud, jeg får fortsatt frysninger av å tenke på det... Jeg har aldri opplevd maken. Beklager at jeg skriver i koder nå, men jeg har ikke tid til å skrive hele historien nå. Jeg må være litt sosial, så jeg tar det i neste innlegg. Håper dere har hatt en super da, så snakkes vi mer senere. Tusen klemmer fra meg! ❥

JEG SKAL PÅ GOD KVELD NORGE!

reklame: alle lenker er annonselenker

Nå føler jeg meg produktiv, dere. Denne dagen har vært svært effektiv må jeg si! Den startet med et møte med en super skjønn frøken som jobber i God Kveld Norge, og det gikk over all forventning. Hun var så enkel å prate med, og det gjør det så mye enklere når det kommer til å åpne seg opp i slike sammenhenger. Vi planla innslaget mitt til God Kveld Norge, som vi forøvrig skal spille inn til neste uke. Jeg gleder meg! Jeg har som sagt jobbet med dem før, og dessuten elsker jeg å se på programmet selv. Det er ikke mange årene siden jeg satt i sofaen med familien min og så på det, uten å i min villeste fantasi kunne forestille meg at jeg noensinne kom til å poppe opp skjermen noen får år senere. Livet har endret seg noe ekstremt på 2,5 år. Det er helt vilt å tenke på. Uansett! Det jeg skal prate om vet jeg at dere kommer til å finne interessant, så det er bare til å benke seg fremfor TV-en når det sendes. Jeg kommer tilbake med info om dato når det nærmer seg. 

Jeg brukte super lang tid fremfor speilet på sminken i dag tidlig. Det er lenge siden jeg bare har lekt meg uten å måtte rushe på grunn av dårlig tid. I dag derimot tok jeg meg gooood tid mens jeg hørte på favorittlista på Spotify og la dagens sminkelook. På bildet ovenfor ser dere noen av mine favorittprodukter som jeg bruker daglig. Countur palettet fra NYX er forresten min ride or die når det kommer til sminke. ELSKER den paletten! Jeg konturer ansikt og nese med denne, i tillegg til å bruke den mørkeste fargen som øyenskygge. Den kan brukes til så mangt! Du finner den HER.

GENSER HER (denne er så sykt fin og så deilig å ha på!) ⎮ BUKSER HER

VERDENS NYDELIGSTE RING HER!

Akkurat nå er jeg godt plassert i den deilige hotellsenga mi og skal gjøre klart et innlegg til i kveld. Hint: vlogg!!! 😻 Med andre ord er ikke planene de mest spektakulære i kveld. Jeg skal bare jobbe. Som en belønning på slutten av kvelden skal jeg ta meg et varmt bad og se på Teen Moms 2. Jada, jeg har blitt hekta på en ny serie... Tar jo aldri slutt haha.

AT JEG DELER DETTE MED DERE...

Jeg må bare starte med å takke dere for all kjærlighet dere har gitt meg de to siste døgna. Jeg er så utrolig glad i dere! Gud, det at dere gir meg sånn positiv feedback når jeg åpner meg som det jeg har gjort, får meg til å ville fortsette å alltid være like ærlig med dere. Eller, ærlig er jeg jo alltid, men jeg mener mer det at jeg forteller dere og åpner meg så mye som det jeg nå har gjort. Jeg skal ikke legge skjul på at det var ekstremt skummelt å poste de to innleggene med svar på spørsmålsrunden, men jeg er sjeleglad for at jeg valgte å gjøre det. Dere er gull! Jeg er heldig som har så vanvittig snille og flotte lesere. I love you!!

ADD ME ON SNAPCHAT ❥ ISABELSRAAD

Her er jeg på restaurant å spiser en velfortjent plankestek. Jeg har hatt lyst på det sykt lenge nå, så det var virkelig på tide. Det smakte helt nydelig! Det er ikke ofte jeg drar ut å bare koser meg for tiden. Jeg vet ikke hva som har skjedd, annet enn at det å holde meg innendørs frister mer enn alt annet. Apropos det.. Gjett hvem som har sett BEGGE sesongene av Stranger Things på knappe tre dager? Heeerregud... FLAUT! At jeg forteller dere det, haha. Det er litt pinlig. Som dere kanskje forstår, har jeg ikke hatt noe særlig liv i det siste. Jeg har sett på serier og jobbet hjemmefra. Denne uken derimot er det fullt kjør. I morgen skal jeg i et møte med God Kveld Norge. Det blir spennende! Jeg har jo jobbet med dem tidligere, og jeg er alltid fornøyd med "resultatet". Det er ikke en selvfølge, for enkelte media-folk kan virkelig vri og vende på hvert eneste ord som kommer ut av ens kjeft. Det liker jeg ikke, haha.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2 ⎮ HELT ÆRLIG

reklame: inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

Er du usikker på å dra til New York fordi du er usikker på om du ikke har noen å dra med?

Nei, det er ikke tilfelle. Det kommer mer an på om jeg synes det er verdt det eller ei akkurat nå, for jeg går virkelig all in når det gjelder sparing til leilighet. Det er ikke lenge til jeg skal kjøpe, og om jeg er enda flinkere med økonomien skjer det enda fortere. Derfor er jeg veldig påpasselig og "gjerrig" med pengene mine for tiden, for jeg er så sykt motivert for leilighetskjøp nå at du aner ikke.

Har du enda kjærlighetssorg ovenfor Pierre? 

Jeg har ikke kjærlighetssorg ovenfor Pierre nå lenger, nei. 

Kunne du flyttet tilbake til Stavanger?

Nei, virkelig ikke. Stavanger er altfor lite for meg. Det er en fin by, men jeg trives mye bedre i storbyer. Jeg føler til og med at Oslo er for lite, altså. Om jeg skulle flyttet, hadde det blitt til utlandet. Helst Los Angeles eller et eller annet eksotisk sted.. Bali? Haha. Der er det billig, varmt og sinnsykt fint. Og så er befolkningen de skjønneste menneskene jeg noensinne har vært borti. Så ja, Stavanger er uaktuelt for min del.

Kunne du tenkt deg å vært med i ett nytt TV-program? Paradis Hotel, ex on the beach elle lignende? Elsket å se deg på TV-skjermen!

Å, så gøy å høre! Ja, absolutt. Jeg elsker å gjøre TV. Det finnes nok få saker jeg digger mer enn å være fremfor kamera. Jeg er spesielt sucker for reality. Jeg savner tiden på PH noe ekstremt, det var en av de morsomste og villeste periodene i livet mitt. Tenk at det er over 2,5 år siden? Tiden flyyyr.

Hvordan ser drømmemannen din ut?

Godt spørsmål! Jeg har faktisk hatt en tendens til å falle for helt ulike "typer" av gutter utseendemessig. Likevel må jeg si at det jeg synes er finest er mørke, muskuløse, tatoverte mannfolk. Og for å være ærlig betyr ikke utseendet like mye for meg lenger. Jeg tror det kommer med alderen, for nå legger jeg mye mer vekt på personlighet. Jeg vil ikke ha en døds deilig mann med shitty personlighet. No way. Har du ikke et hjerte, blir du automatisk veldig lite attraktiv i mine øyner.

Hvordan er ditt forhold til Martine nå? Henger du fortsatt med de fra Paradise Hotel?

Vi har ingen kontakt i dag, men jeg håper hun har det bra! Det er ingen vond tone mellom oss fra sist vi pratet, men det er en god stund siden. Jeg ønsker henne alt det beste. Svar på ditt andre spørsmål: henger og henger... Jeg har god kontakt med Sara, Linn og Mathias fra min sesong. Vi prater ofte og det er jeg glad for. De er noen fantastiske venner som jeg verdsetter super høyt.

Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år, født 5 april 1994.

Hvilken religion?

Jeg er ikke religiøs overhodet, men på papiret er jeg "kristen". Det vil si at jeg konfirmerte meg kristelig, men helt ærlig har jeg vansker med å tro på noe religiøst. Jeg håper at det finnes noe etter døden, men jeg er tvilsom. Skulle ønske jeg var troende da, det må være fint å ha noe å kunne tro så sterkt på. Jeg føler bare at jeg har opplevd for mye fælt i livet (spesielt som barn) at tanken på en Gud finnes er veldig langt borte. Religion er noe man kan diskutere i mange døgn i strekk, det er et interessant tema. 

Har du tips til fine vinterjakker?

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER

Disse jakkene synes jeg er super fine og rimelige i pris. Jeg har nummer 2 og 3, faktisk! Foruten om det kan du finne masse fine vinterjakker HER.

Hvordan tjener du så mye og hva er lønnen din?

Jeg tjener penger på bloggen min. Pengene generes via klikk, annonser og affiliateslenker. Lønnen min varierer litt, men normalt sett tjener jeg aldri mindre enn 200.000 kroner på en måned. Så klart finnes det noen måneder som er dårligere enn andre, men i løpet av året 2017 har jeg ligget på 200k i snitt per måned (sett bort i fra sommermånedene da jeg tok meg "ferie"). Forrige lønn kom for eksempel på 350.000 kroner, så det varierer med andre ord ganske mye.

Føler du deg trygg når du legger ut lettkledde bilder?

Ja, om ikke hadde jeg naturligvis ikke postet dem heller. Med det sagt, føler jeg ikke akkurat at jeg poster så masse lettkledd? Med mindre du sikter til bilder der jeg går i bikini?

Er du araber eller iraner? Hvis du er iraner eller araber kan du snakke en av språkene?

Jeg er halvt araber og halvt iraner. Mamma er nesten hel persisk, og pappa er fra Irak.

Hvor mange "nye" bloggere leser du?

Veldig få, faktisk. Jeg er dødsdårlig på å oppdage nye, flinke blogger. Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet om dere har noen gode tips til meg, jeg elsker jo å lese blogg. Kanskje du blogger selv? Legg igjen din bloggadresse isåfall. ❥

Hva slags produkter bruker du til ansiktsminken din? Syntes du alltid har makeup on F***** POINT! Også har du en så fin glød.

Tusen takk! Jeg bruker Urban Decay All Nighter foundation, Laura Mercier setting powder, Huda Beauty sitt highlight palette, NYX countur palette og concealer fra NARS. 

Når hadde du sist sex?

Haha, så var det disse sperrene da.... OK, i går. Kleeeeint.

Hva er grunnen til at du ikke kunne bo hos moren din og at barnevernet kom inn i bildet?

I og med at jeg har småsøsken har jeg helt fra starten tatt en beslutning om å ikke prate om det. Jeg vil så klart ta hensyn til dem, og de kommer i første rekke hos meg. Men, jeg har alltid sagt at jeg har lyst til å skrive en bok om barndommen og oppveksten min. Det er fortsatt bare en drøm, men jeg har pratet om det i flere år. Når søsknene mine blir litt eldre, kommer det nok en bok. Vi får se om jeg klarer å få meg selv til å dele noe så sårt med omverdenen, for det er jeg faktisk egentlig ganske i tvil om. I dag er det kanskje to personer i livet mitt som vet litt av historien om hva jeg har gått gjennom, men kun storesøsteren min vet alt. Ingen kan nok tenke seg hva det er en gang, for det er saker som man ikke en gang kan forestille seg at et barn har blitt utsatt for. Jeg kan si så mye som at barnevernet var tilstedet under fødselen min. Jeg har vokst opp med barnevernet gjennom hele mitt liv. Og apropos det: jeg er så glad for at barnevernet finnes. Selv om jeg egentlig kan gå til sak mot dem og vinne mange millioner for grove feil de har gjort, har jeg valgt å ikke gjøre det. For til syvende og sist reddet de mitt liv. Jeg begynner å gråte når jeg skriver dette, det er så vanskelig for meg å åpne meg om dette. Og vet dere? Det med min bakgrunn gjør det så utrolig tøft for meg når jeg får kommentarer som går på hvilket overfladisk, egoistisk og forferdelig menneske jeg er. For dere skulle bare visst. Man vet ikke hva et annet menneske har gjennomgått. Det er så enkelt å dømme hverandre, men sannheten er at vi så og si aldri vet historien til vedkommende.

Hva het du før og hvorfor bytta du navn?

Jeg er født med Shirog som fornavn. Dagen jeg fylte 18 år og var myndig, endret jeg fornavnet mitt til Isabel. Jeg har blitt mobbet for det at jeg har byttet navn tidligere, men folk forstår ikke. Jeg gjorde ikke det fordi at jeg syntes at "Shirog" var så stygt, men fordi at det var knyttet til barndommen min. Det er så mye mer enn folk kan forstå, og derfor prater jeg aldri om det heller. Hver gang jeg hører "Shirog" skriker det i kroppen min.

Hvor er jakken fra?

Processed with VSCO with s2 preset

Den finner du HER! Dette er seriøst favorittjakken min om dagen. Så fin, så varm og så god.

Hva annet språk snakker du?

Arabisk, litt persisk, litt spansk og naturligvis engelsk.

Hva er dine råd til noen som ønsker å gjøre det stort i livet?

Vet du.. Mitt aller beste tips er å gi en lang faen i alle andre. Drit i alle som tviler på deg. Drit i alle som forteller deg at drømmene dine er for store. Drit i dem. Da jeg begynte å tjene gode summer på bloggen husker jeg at jeg ringte min daværende bestevenninne som jeg hadde stått nære i flere år. Jeg ville dele gleden med henne, fortelle henne hvor bra det gikk og hvor glad jeg var. Svaret jeg fikk var typ noe i denne duren: "jaja, nyt det så lenge det varer, for det kommer ikke til å vare vet du". Fra den dagen kuttet jeg henne mer og mer ut av livet mitt. For der og da forstod jeg at dette var enda en person som ikke hadde troen på meg. Enda en person som skulle få meg til å føle meg liten, at jeg ikke skulle klare å bli noe. Vel, look at me now. 2,5 år senere. Det varte.

Får du flest blikk av jenter eller gutter når du er ute og er det mange som legger an på deg ute på byen feks?

Oi... Jeg vet ikke, vanskelig å svare på selv. Men jeg opplever alltid masse blikk. Alltid. Og så fort jeg er ute, blir jeg vanvittig ukomfortabel. Jeg drar for eksempel aldri ut på byen om jeg ikke har booket et avskjermet bord i forkant, for jeg får helt ærlig panikk av at folk glor. Det er kanskje litt teit, for jeg har tross alt valgt å være offentlig selv, men det betyr ikke at jeg automatisk synes at det er super gøy at folk stirrer meg ned. Det er ukomfortabelt, enkelt og greit. Derimot elsker jeg når folk kommer frem, det synes jeg er døds hyggelig! Virkelig.

Får du mye kommentarer på latteren din? Sykt morsomt å høre på, haha:-)

Haha, morsomt spørsmål! Ja, det får jeg (dessverre haha). Jeg høres jo ut som et stukket esel. 

Har du hatt sex med Pierre etter dere slo opp?

Ja.

Vil du se på deg selv som en lett person å bli kjent med?

Både ja og nei. Eller, jeg tror jeg må svare nei. Hadde det vært i starten av året hadde svaret vært ja, men dette året har jeg gått gjennom så utrolig mye dritt med mennesker som jeg har sluppet inn på meg. Mennesker jeg har blitt glad i. Jeg har blitt sviktet og såret så mange ganger de siste månedene, at nye vennskap har blitt noe jeg ikke lenger orker å legge energi på. Jeg vet ikke hva greia er, er det meg det er noe feil med? For "vennene" jeg har fått det siste året (foruten om Rebecka) har vist seg å være falske. Jeg spurte henne da vi var på ferie om det helt ærlig er jeg som er gal? Er det jeg som er for sensitiv? Er det jeg som skaper dramaet? Rebecka er den mest straight up ærlige personen jeg har i livet mitt, og om jeg har feil eller oppfører meg teit? Da er hun den første som sier i fra. Hun er ærlig, og hun sier ting som det er - selv om det ikke er positivt. Svaret jeg fikk var nei. Det er ikke jeg som er problemet. Jeg tror at jeg tiltrekker meg feil type av mennesker. Jeg er naiv og lar folk utnytte meg. Jeg er godtroende, og det ender alltid opp med tårer for jeg blir såret. Så nei, jeg er nok ikke lett å bli kjent med lenger. Jeg har fått opp en sperre igjen. Jeg tar vare på de gode menneskene jeg har i livet mitt i dag som er mine ride or dies, og helt ærlig? Jeg trenger faen ikke noen andre. De er verdens fineste mennesker som fortjener det beste i verden. Det er mennesker som er genuine, og det er alt jeg ber om. 

Føler du at andre PH bloggere hermer etter deg? Innlegg de skriver, og overskrifter osv. Jeg har merket det :p

Ja, det føler jeg av og til faktisk haha. Noe av det er jo straight up kopiering som får meg til å bli litt sånn... Ja, what the fuck, liksom. Men men! Så lenge man spør og krediterer er det en helt annen sak, og så må jeg si at jeg er glad for at jeg gjør noe andre synes er bra.

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om Pierre?

Fordi at jeg er så lei av det. Denne bloggen handler om meg og mitt liv, ikke om Pierre og hans liv. Jeg vil ikke tråkke på noens tær, og derfor lar jeg være å ta opp det temaet. Det er privat, og alt som hadde med vårt break up skulle forblitt mellom oss. Mitt innlegg og hans video er tragisk oppførsel fra oss begge, og det er ingenting jeg eller Pierre tenker å fortsette med. 

Synes du selv at du har et samfunnsansvar som en av Norges største bloggere?

Ja, så klart. Men jeg skal si deg det at jeg synes det er utrolig vanskelig. Jeg er 23 år, lever mitt liv så godt jeg kan og det er klart at jeg tar noen feilsteg her og der. Jeg er ung. Det er ikke slik at jeg ikke skal kunne leve som jeg ønsker, fordi at jeg har "ansvar" for alle andre. Slik er ikke sunt for meg å leve. Jeg må få lov til å leve som enhver ungdom. Jeg har min usikkerhet, jeg også. Men så klart prøver jeg så godt jeg kan. Jeg prøver å ta hensyn når jeg vet at det jeg gjør kanskje ikke er så "bra" (som for eksempel inngrep"). Jeg innså det litt for sent, men jeg gjorde det i hvert fall til slutt.

Har du bodd i fosterhjem?

Ja, fra jeg var 11-17 år. Da jeg var 17 år flyttet jeg ut for meg selv, etter at jeg i forkant av flytten bodde på instutisjon i 8 uker.

Hvor kan man se serien stranger things? 

Den kan du se på Netflix. Døds bra! 

Føler du ikke skam på at du er så lettkledd på sosiale medier?

Nei, hvorfor i alle dager skulle jeg gjort det? Slik tankegang har jeg aldri forstått meg på. Kropp er fint! Hva er det som er så skamfullt over en kvinnekropp? Jeg poster da aldri drøye bilder.

Tjener alle toppbloggere like mye som deg?

Nei. Vi er ikke mange som tjener så mye.

Hva var planene dine før du begynte å jobbe? Altså hva ville du ha «blitt»?

Jeg hadde alltid en drøm om å jobbe i barnevernet, som barnevernspedagog. Jeg tror at jeg hadde vært suveren i den jobben, mye på grunn av at jeg selv har vokst opp med barnevernet i livet mitt fra dag én. Jeg vet hva de gjør rett, og jeg vet hva de gjør feil. Jeg vet også hvordan man på best mulig måte skal hjelpe barn som ikke har det bra i hjemmet. Det er noe jeg håper at jeg skal kunne jobbe med på en eller annen måte en gang i løpet av livet. Om jeg blir lei av blogging og livet som offentlig, er dette uten tvil det jeg vil falle tilbake på. Det eneste problemet er at jeg vet allerede nå at det hadde vært veldig psykisk krevende for meg, for jeg hadde aldri kunnet legge bort "jobben" når arbeidsdagen var over. Åh Gud, jeg brenner virkelig for dette.

Angrer du på at du ikke ble med bloggerne selv om det var dårlig betalt? Det gir jo meget god pr og er en stor fordel på lang sikt. Tenkte du for kortvarig der?

Ja, det var nok litt dumt fra min side å fokusere så mye på lønnen, men jeg ser på TV-innspilling som jobb, og det er jeg ikke så giret på å gjøre nærmest gratis. Det var kanskje litt teit, for jeg er helt sikker på at det hadde vært en opplevelse og ikke minst bra for meg PR-messig. Men men, det kommer alltids andre muligheter vet dere. Hehe! 😉

Hva ønsker du deg til jul?

Absolutt ingenting. Jeg føler jeg har alt jeg trenger. Om det skulle vært noe, må jeg si en opplevelse kanskje? Jeg vet ikke, jeg sliter med å komme på noe.

Hvem tar bildene av deg? 

Venner eller familien min. Ellers er jeg flink til å bruke selvutløseren på kamera også, dersom jeg er hjemme og skal ta bilder inne. 

_____

PUUUH! Det var mange spørsmål, det. Jeg håper du fikk svar på det du lurte på, og om ikke: legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg forsøke å få svart på det i neste innlegg. Klem!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ OPERASJONENE MINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommer første del av svarene på spørsmålsrunden. Første del handler om operasjoner. Jeg har ikke svart på disse spørsmålene før, men i og med at dere lurer så fælt på dette tenkte jeg å dele med meg. Den ene historien jeg forteller dere om i dette innlegget er noe jeg føler skam ovenfor, og det er ekstremt følsomt for meg å prate om. Jeg vil bare fortelle dere hva jeg gikk gjennom i fjor, for jeg vil ikke at noen av dere skal oppleve det samme eller sette dere selv i en slik situasjon. Comfort Zone Surgery klinikken i Istanbul er forferdelig. Her er svarene:

Lurer på hva du tenker når folk sier puppene/rumpa di var en dårlig jobb? Tenker du bare at folk er sjalu eller har du vurdert å rette på jobbene?

Dette er noe som er utrolig sensitivt for meg å prate om. Det er ingen hemmelighet at jeg har et merkelig forhold til egen kropp, så det å faktisk svare på dette krever mye mot fra min side. Jeg har alltid unngått å svare på dette, men jeg lovet jo å være åpen på denne spørsmålsrunden. Vel.. Jeg vet ikke hva jeg skal si. For en måned siden ca dro jeg til en klinikk her i Oslo hos en av Norges flinkeste kirurger på silikon. Jeg er ikke fornøyd med puppene mine. Så langt i fra, og det gjør så vondt. Det gjør vondt å innrømme ovenfor dere, men også meg selv. Jeg ble så knust når kirurgen sa at det ikke er noe han kan gjøre. Jeg forstod ikke helt hvorfor og hvor problematikken lå, annet enn at om jeg ville gjøre noe med dem, så anbefalte han meg å vente minst 7-10 år. Jeg kommer nemlig isåfall til å få fæle arr, som jeg ikke vil ha før det er helt krise. Jeg synes ikke at puppene mine er så ille at jeg ikke kan tenke på noe annet liksom, men det er klart at jeg hadde forventet et "perfekt" resultat når jeg først la meg under kniven. Men det er ikke tilfelle, og det er vanvittig kjipt. Jeg tror at det er min egen feil egentlig, for jeg brukte ikke støtte-bh slik som man skal. Utrolig korket og helt bak mål, men jeg forstod ikke hvor viktig det åpenbart er. Dere kan tro jeg er bitter over det nå...

Angrer du på operasjonene dine eller tenker du noen gang på å ta ut implantatene?

Jeg angrer ikke på inngrepene jeg har gjort, nei. Jeg skal vel svare noe annet for å please samfunnet, men jeg vil ikke være uærlig med dere. Jeg er fornøyd med utseendet mitt nå, selv om jeg skulle ønske at puppene fikk et bedre resultat enn det de gjorde. Men igjen, jeg synes de er finere nå enn hva de var før jeg la meg under kniven. Jeg har ikke tenkt tanken på å ta ut implantatene per dags dato nei, men hvem vet? Kanskje en dag? Enn så lenge kan jeg ikke se for meg at det kommer til å skje, men hvem vet. Jeg skifter jo mening oftere enn jeg skifter sokker, så..

Hvis du kunne fått tilbake den gamle kroppen din, ville du gjort det da?

Nei, dessverre.

Hva opererte du som du aldri fortalte oss allikevel? Du snakka om å si deg men så angret du deg. Har vært mange som har sagt ribbein osv. Men hva gjorde/opererte du egentlig?​

Jeg vet at jeg sa at jeg skulle besvare alle spørsmål, men dette er noe som er og forblir privat dessverre. Det går masse rykter om hva den operasjonen skal ha vært, men helt ærlig? Alle tror feil. 

Er det sant at du har operert vaginaen din?

Nei, det har jeg ikke gjort. Hvordan dette ryktet har oppstått har jeg ingen anelse om, men det er ikke sant. 

Har du planer om å operere noe mer?

Ikke noe jeg ikke har gjort før, nei. Det vil si at jeg kanskje kommer til å reise til Beverly Hills og la en av de super dyktige og berømte kirurgene gjøre puppene mine på ny, men det venter jeg med. Det koster utrolig mye, så først skal jeg investere i leilighet og bil. Som sagt er det ikke slik at puppene mine plager meg kjempe masse i hverdagen, men jeg er mer oppgitt over at de ikke er "perfekt". For det skal de jo være etter en operasjon, vil man jo tro. Det er jo tross alt derfor man legger seg under kniven i første omgang. I hvert fall i mitt tilfelle.

Siden du får så mye hate om rumpen din, begynner du å se selv hva haterne mener?

Jeg lyver om jeg sier nei. For så klart påvirker det meg, enten jeg vil det eller ei. Jeg blir mer usikker på den siden jeg daglig får høre hvor stygg den er. Noe annet hadd vært umenneskelig. 

Vil du anbefale klinikken i Istanbul til andre?

NEI, NEI, NEI! Jeg så at Sophie skrev om klinikken, og den samme har jeg operert hos. Klinikken heter Comfort Zone Surgery og ligger i Istanbul. Først og fremst: vær så snill å ikke dra dit.  Jeg ble utsatt for noe helt forferdelig da jeg opererte meg der. Jeg har planer om å gjøre en video om det hvor jeg forteller dere absolutt alt. Jeg kan si så mye som at de filmet meg naken under operasjonen og la ut på YouTubekanalen sin uten at jeg visste det. De filmet meg når jeg var i narkose, altså bevisstløs. Så hele operasjonen min på over to timer hvor de skjærte i meg og viste hele min nakne kropp var ute på YouTube i en laaang video. Dette er noe de tar seg friheten til å gjøre, og håper at pasientene ikke skal oppdage det. Lov meg å ALDRI dra dit, det der ønsker jeg ikke en gang at min største fiende skal måtte oppleve. Helt forkastelig, jeg hadde det ekstremt tøft i fjor etter den hendelsen. Det spredde seg fort her i Norge og mange så videoen. Jeg har aldri følt meg så hjelpesløs, dere aner ikke. Ps. Jeg fikk videoen fjernet, så den ligger ikke lenger ute. Men! Er det noen som vet hva jeg kan gjøre med dette, forresten? Kan jeg saksøke dem? Jeg vet ikke hvordan det fungerer i og med at det er i utlandet, og ikke i Norge. Det er helt jævlig for meg å prate om, men jeg vil dele min historie for å beskytte dere. Dessuten er det flere som har fått vanlige silikon proteser som er ment for pupper innsatt i rumpen, istedenfor riktige som skal brukes når det gjelder bakdelen. Dette gjør de fordi at det er billigere for dem, men resultatet blir ikke bra hos pasientene. Så alt i alt vil jeg fraråde dere å dra dit i det hele tatt da den klinikken er super useriøs og helt elendig. Om man søker opp klinikken får man nesten kun dårlige anmeldelser. Ergo: 80% av pasientene deres er misfornøyde, inkludert meg (big time). EDIT: Klikk HER og les alle de forferdelige historiene tidligere pasienter hos Comfort Zone har å dele. Jeg er ikke den eneste som har opplevd et rent helvete av den klinikken og av samme personer. Jeg kjenner jeg blir kvalm. Det her er ikke OK! Denne personens opplevelse er nøyaktig den samme som mammas venninnes. 

Hvor mye oppfølging har du fått etter operasjonene?

Null oppfølging. 

Hvor mye kostet alle operasjonene dine til sammen?

Rundt 214.000 kroner.

Synes du selv at du er et godt forbilde?

Nei, ikke når det kommer til utseendetfikseringen jeg har.

Vil du si at du ble mer eller mindre lykkelig etter operasjonene? Eller fant du nye ting å være misfornøyd med etterpå?

Etter den siste operasjonen jeg gjennomførte gikk jeg på en smell. Jeg gikk i veggen. Jeg har aldri følt meg så stygg i hele mitt liv, selv om jeg var fornøyd med resultatet. Det jeg ikke skjønte var at disse inngrepene kom til å påvirke psyken min til de grader. Jeg så på det som ingen big deal, og kjørte på. "Det er jo bare en mindre nese", "det er jo bare større pupper" og sånn fortsatte det. Jeg så ikke hvor alvorlig det var, men det gjorde alle rundt meg. For å besvare spørsmålet ditt: jeg ble hverken mer eller mindre lykkelig. I dag er jeg ikke mer lykkelig enn hva jeg var for 2 år siden da jeg var på TV-skjermen og skrøt om at "alt e ekta". Operasjoner gjør deg ikke mer lykkelig, det kan jeg fortelle dere. 

Opererte du nesen på samme klinikk? Altså på Comfort Zone?

Ja, men kirurgen som utførte min operasjon har sluttet på Comfort Zone. Så dere får ikke tak i han der, heldigvis. Verdens jævligste klinikk. Jeg vil forøvrig ikke anbefale min kirurg til dere uansett, for han opererte venninna til mamma sin nese i vår, og den ble helt katastrofe. Hun kan ikke puste som normalt, og hele nesen hennes er ødelagt. Hun er nå i gang hos en ny kirurg som må fikse opp i alt, som vil koste henne mer enn en vanlig neseoperasjon. Så utrolig synd, men man skal være ekstremt forsiktig med hvem man velger. Jeg var heldig, men han har fått ekstremt mange dårlige reviews, og jeg er selv vitne til et helt forferdelig resultat. Jeg vil ikke anbefale dere å dra til han. No way.

_______

Håper dette ga dere svar på det dere lurte på. <3

SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER I KVELD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei fininger! Nå er det super lenge siden jeg hadde en real spørsmålsrunde her på bloggen, så derfor tenker jeg at det passer fint å kjøre en i gang nå. Jeg tenker å være enda mer personlig og åpen enn tidligere. Jeg vet ikke, men i dag føler jeg for å dele mye med dere. Sperrene mine skal jeg prøve å skyve bort, så godt det lar seg gjøre. Jeg er spent på å lese hva dere lurer på. Nå har dere muligheten til å stille meg akkurat de spørsmålene du måtte undre over. Jeg svarer i neste innlegg - altså i dag. Det gjenstår å se hvor mange spørsmål som kommer inn, men jeg skal prøve å få svart på hver eneste. Shoot!

I NOVEMBER SKAL JEG...

HELLO NOVEMBER ⎮ YOU'RE MORE THAN WELCOME

1. Begynne på julegavehandelen! Jeg har lyst til å gå all in i år og virkelig glede alle de jeg står nære. Å gi gaver må være blant det gøyeste jeg vet! Spesielt når jeg er helt sikker på at personen kommer til å bli glad for det han/hun får. Jeg er derimot ikke så glad i å få gaver selv. Hehe!

2. Lære meg å lage rød ris. Dere som har "ikke norsk" bakgrunn har kanskje kjennskap til det? Det er i hvert fall super godt! Man blander inn tomatpuré, olje og et eller annet til med ris. Jeg har prøvd meg på det tidligere, men den gryten måtte kastes. Kremt... Haha! Krysser fingrene for at jeg nailer det i løpet av måneden. Jeg kommer IKKE til å gi meg!

3. Ha mange mys kvelder hjemme i sofaen inntullet i et deilig, varmt teppe med varm sjokolade med masse krem i den ene hånden og klementiner i den andre. Altså, dere forstår vel at jeg varmer opp til desember? Kan jo ikke vente, vet dere... Jeg ER så gira på juletider nå!

4. Finne ut om jeg skal til New York i starten av desember eller ikke. Jeg har så lyst til å oppleve NY under juletiden. Det ser jo så vanvittig koselig ut! Tenk å spasere rundt i Central Park med all den koselige julestemningen? Åååå! Jeg innser jo nå at jeg virkelig må oppfylle denne drømmen. Haha! Eventuelt kan jeg kjøpe de siste julegavene der også. Hmmm!

5. Ta ordentlig tak i treningen! Ja, behøver jeg utdype? Det er på tide å step up the healthy living game.

6. Apropos reising... Kjenner jeg meg selv rett blir det nok en liten visitt til et eller annet solfylt land. Jeg fryser jo ihjel allerede.. BRR!

7. Bli litt mer kreativ på sminke-fronten. Jeg kjører på med samme look hver eneste dag, jo. Jeg begynner å bli temmelig lei... Nå er det jo innafor med litt mørkere lepper for eksempel. Jeg elsker jo dyp rød leppestift. Så lekkert!

8. VLOGGE! Det var så utrolig gøy å vlogge da jeg var i Dubai og Bali (se vloggene på Youtubekanalen min HER), så det vil jeg gjerne få til mer av. Dere virker jo å sette pris på videoene jeg publiserer også, så jeg lover å levere mer bra videoer. Jippi!

9. Levere kjolene mine til skredderen. Jeg har for mange super fine kjoler hengende i garderoben som jeg ikke bruker på grunn av at de sitter for posete på meg. Det er overhodet ikke fint, så nå gjelder det å få fingen ut å gjøre noe med det.

10. Shoppe liiiite og bruke det jeg allerede har av klær og sko.

11. Få meg enda et fadderbarn. Det oppfordrer jeg alle dere også til å gjøre, spesielt nå som vi nærmer oss jul. ❥

JEG TRODDE NEPPE AT JEG SKULLE POSTE DETTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er et innlegg jeg ikke trodde at jeg skulle skrive. Jeg har blogget på topp i 2,5 år og aldri har jeg bedt dere om noe som dette. Vixen Blog Awards. Jepp. De tidligere årene har jeg ikke skrevet et eneste ord om det, for jeg har vært livredd for å bli nominert til noe som helst. Det bunnet i grunn mest i det at jeg ikke ville dra på selve Vixen, for jeg kjente ingen andre bloggere på den tiden. I tillegg til det var jeg ikke komfortabel med å i det hele tatt tenke tanken på å dra dit. Jeg vet ikke, det hele skremte meg. Men nå føler jeg at det er på tide. Jeg, som alle andre bloggere og influencere, har muligheten til å bli nominert til en eller flere kategorier. Jeg vet ikke hvilken kategori dere eventuelt mener at jeg passer i, men selv synes jeg kanskje at jeg hører til livsstil, årets business eller kanskje årets sterke mening? Jeg har ikke peiling, haha. Det er opp til alle dere hva dere vil nominere oss til. Jeg synes at det er litt kleint å skrive dette innlegget, det må jeg innrømme. Jeg vil i det minste oppfordre dere lesere til å nominere den bloggeren dere synes fortjener en pris. Det behøver overhodet ikke være meg - det finnes jo så utrolig mange dyktige og fantastiske bloggere i Blogg-Norge som fortjener en liten klapp på skulderen.

KLIKK HER FOR Å NOMINERE!

NEW IN

reklame: alle lenker er annonselenker

Jeg klikket hjem litt klær fra Shein her om dagen! Ikke bare er jeg glad i klær fra Nelly, skjønner dere. Hehe! Jeg vet ikke om dere har kjennskap til nettbutikken Shein fra før, men det er i hvert fall en nettbutikk som fører vanviiiiittig mye fine klær til latterlig lave priser. Det er helt sykt hvor billig det er, faktisk. Det er her jeg kjøper så og si alle bikiniene mine forresten. Jeg får alltid spørsmål om det, så nå har dere svaret! Her er alt jeg klikket hjem for denne gang ❥

1. HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. UTSOLGT - LIGNENDE HER

BUKSER HER ⎮ SANDALER HER

HÅRET MITT UTEN EXTENSIONS

reklame: sponset behandling hos MOODstudio

I går var jeg en tur innom hos den fantastiske frisøren min Ann Beate på MOODstudio (verdens beste salong!), og da vi tok ut extensionet for å heise det, utnyttet jeg muligheten til å knipse bilder av mitt naturlige hår. Det er i grunn ikke så aller verst, er det vel? Det føltes veldig tynt da, i og med at jeg har masse ekstra hår påsatt for fylden sin del. Som dere ser er jo lengden min typ den samme, den eneste grunnen til at jeg benytter meg av tapeextensions er fordi at jeg vil ha tjukkere hår. Det gjenstår å se hvor lenge jeg kommer til å bruke det da, men enn så lenge ser jeg for meg at jeg kommer til å gjøre det for alltid. Hehe! Jeg elsker tykkelsen jeg får på håret med tapen. Det er fantastisk at man kan jukse seg litt frem! 😉

Dersom du oppgir navnet mitt hos MOODstudio får du 20% rabatt på tapeextensions!

JEG FORSØRGER FAMILIEN MIN

reklame: alle lenker er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE HER (min er i str 36!) ⎮ GENSER HER ⎮ BUKSER HER ⎮ PUMA SNEAKERS HER

Etter at jeg skrev dette innlegget, fikk jeg mange kritiske kommentarer som gikk på meg som person. Jeg ble kalt for gjerrig, egoistisk og Gudene vet hva... Jeg vil bare få frem poenget mitt litt bedre, for kanskje ordla jeg meg litt feil? Isåfall gir jeg det en til sjanse, hvor jeg forklarer litt bedre.

Jeg skjønner at folk i samfunnet sliter. Jeg skjønner at inntektene som kommer inn i løpet av en måned kanskje ikke strekker til. Jeg skjønner at jeg tjener godt. Det jeg derimot ikke forstår er at folk derfor mener at det er min "plikt" å dele ut pengene mine til Ola og Kari Nordmann. For om ikke, er jeg jo et veldig egoistisk menneske i følge mange i kommentarfeltet. Jeg vil få gjort en sak klinkende klart: det finnes nok få som er like gavmilde som det jeg er. For å være konkret: jeg har så og si det fulle ansvaret for småsøsknene mine. Jeg forsørger dem. Et annet eksempel: forrige måned ga jeg storesøsteren min nærmere 20.000 kroner. Jeg betaler så og si alt for søsknene mine, da spesielt de små. Det er som om at jeg har mine egne barn på det økonomiske planet. Et annet eksempel: i fjor sommer overrasket jeg småsøsknene mine med ferie som kostet meg over 60.000 kroner. Og vet dere? Det gjør jeg med GLEDE, nettopp fordi at jeg har jobbet meg til en over middels god lønn, og derfor stiller opp for de jeg er glad i. Jeg elsker å kunne hjelpe familien min. Jeg elsker å spandere på vennene mine. Er det en ting jeg ikke er, så er det søren meg gjerrig og egoistisk. Jeg er sjeleglad for at jeg tjener så godt som jeg gjør, for da har jeg muligheten til å hjelpe familien min. Det er noe hvert individ drømmer om, og jeg er så heldig som kan gjøre det.

Nå vil ikke jeg at dette innlegget skal være et skryteinnlegg om hvor "bra" jeg er, og hva jeg gjør for familien min økonomisk har aldri vært et tema jeg en gang har hatt lyst til å prate om åpent, for det har egentlig ingen noe med. Min hensikt er å rett og slett få frem poenget om at jeg mer enn gjerne stiller opp for mennesker. Det jeg derimot irriterer meg over, er hvordan folk henvender seg til meg og nærmest krever det av meg. Mennesker jeg ikke kjenner. Det at jeg ikke vil påspandere 80.000 kroner på en ukjent dame for en fettsuging fordi at hun ikke orker å trene, betyr da ikke at jeg er egoistisk. Hvordan dere får det til, forstår jeg ikke. En helt annen sak er å donere penger til veldedighet og til mennesker som VIRKELIG trenger det, og det har jeg gjort ved flere anledninger. Jeg gir bort store mengder med klær og sko til krisehjem. Jeg er blant annet i gang med å få meg to fadderbarn. Hun skjønne, gamle damen som alltid sitter utenfor der mamma bor og tigger penger, hun går jeg aldri forbi. Jeg har gitt henne tusenlapper, mat og drikke. Jeg tar alltid vare på henne, for tro det eller ei - Isabel Raad bryr seg om andre mennesker. Det er forskjell på å hjelpe mennesker som er i nød, og mennesker som ikke gidder å få seg en ekstra jobb eller å folk som spør om penger til en slankeoperasjon fordi at vedkommende ikke vil trene. Det er bare sinnsykt frekt! Skjønner dere meg litt bedre nå?

Andres økonomi er ikke mitt ansvar. Livet blir til hva man gjør det til selv, og om du tjener for lite til at det skal gå rundt, er det ditt ansvar å få mer penger inn i kassen. Det er ikke mitt ansvar, ei heller noen andres. Det er helt og holdet ditt.

MITT BESTE TIPS

annonse

Den siste tiden har vært sinnsykt stressende og slitsom for meg. Jeg har hatt utallige møter å dra på, mye jobb gjøre, i tillegg til at jeg både har flyttet og ikke minst fartet rundt og vært på ferie. Ikke at sistnevnte er så stress, men dere skjønner greia. Jeg har ikke hatt mye dødtid, akkurat. I den forbindelse har jeg faktisk, for første gang på lenge, fått uren hud. Porene mine har blitt større, jeg har fått kviser her og der, jeg sliter med olje-balansen og huden min generelt er ikke så glatt og glødende som den vanligvis bruker å være. Det gjør meg engstelig, for jeg har aldri slitt med urenheter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE INCREDIBLE PORE MASK

For å gjøre huden min fin igjen, har jeg startet med behandlinger her hjemme med mine favoritt produkter. Der i blant denne pore masken fra MayBeauty. Denne masken gjør at hudormer forsvinner, suger ut talg og fett og gir mindre porer. Jeg har skrevet om produktene fra Maybeauty flere ganger før, og det er fordi at jeg oppriktig elsker de. Det som gjør at jeg liker denne pore masken så godt er fordi at den virkelig er effektiv og fungerer! Jeg føler at det finnes så mange produkter på markedet som lover gull og grønne skoger, men som ikke viser liiiitt resultat en gang. Derfor vil jeg tipse dere om denne masken, som gir supre resultat og vel så det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser konsistensen ut! Det er en tykk maske, som nesten kan minne litt om leire. Den lukter fresht og er lett å smøre utover. Man kan enten bruke børsten som følger med til å påføre masken med, men jeg liker best å bruke fingrene. Det er smak og behag, så klart! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg 1: påfør masken jevnt i ansiktet. Jeg bruker den over hele ansiktet, men det må man ikke. Om du ikke vil det, kan du påføre den kun på de områdene som du føler at du behøver behandling på. I mitt tilfelle er det hele ansiktet. Jeg elsker følelsen av å ha på masken. Den er avkjølende på huden, lett å påføre og den lukter godt, ikke minst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg to: la den tørke i 15-30 minutter. Ps! Viktig å unngå å påføre på øyenbryn, i hårfestet og på vippene. I mellomtiden, mens du venter, kan du for eksempel enten ta oppvasken eller sjekke Instagram - som er min favoritt. Haha! Virketiden er som sagt opptil 30 minutt, men selv bruker jeg å ha den på i rundt 20. Jeg føler at det holder, egentlig. Men igjen: det er opp til hver enkelt hva man foretrekker og hva man føler at huden behøver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg tre: vask bort masken. Selv bruker jeg å fjerne den med en våt klut. Det går kjappest. Og voila - du er ferdig! Nå er det bare til å nyte synet at en mye freshere og renere hud. På bildet over har jeg absolutt ingenting sminke på ansiktet mitt, så der kan dere se hvor frisk og fin huden min ser ut etter en runde med masken. Effekten ved bruk av The Incredible Pore Mask er faktisk helt syk. Jeg ble så positivt overrasket første gangen jeg testet den, for jeg trodde helt ærlig ikke at det var mulig å få så mye resultat ut av en enkel maske som kun har en virketid på 15-30 minutter. Der tok jeg feil gitt, for det er visst mulig og det beviser denne masken.

Dersom du vil teste ut masken, har jeg en rabattkode til deg! Klikk HER for å automatisk få 30% i avslag, eller så kan du oppgi rabattkoden «PORESRAAD» i kassen!

SLUTT Å BE MEG OM PENGER

Nå skal jeg ta opp en sak som flere av dere kanskje vil mene at er teit av meg, men det har gått såpass langt at jeg ikke lenger klarer å holde smella igjen. Jeg prater nemlig om meldinger og mailer som jeg får tilsendt daglig. Hver eneste dag får jeg spørsmål om ikke jeg kan gi vedkommende penger. De forsvarer det med at jeg "har jo så masse og tjener jo så bra". 

Her er noen av forespørslene jeg har fått:

- Jeg orker ikke gå ned i vekt ved hjelp av trening og kostholdsendringer. Hadde du kunnet donert penger til en slankeoperasjon til meg?

- Jeg lever på en såpass lav sum hver måned, og derfor lurer jeg på om du kan vipse meg 2.000 kroner? Du kommer jo ikke til å merke at de pengene er borte.

- Jeg har en gjeld som jeg sliter med å betale ned. Kunne du hjulpet meg?

Skjønner dere greia? Dette er noen få eksempler, og det er alltid laaange mailer jeg får tilsendt. Jeg synes for det første at det er sinnsykt frekt å be noen om penger. Spesielt når det er snakk om en person du IKKE kjenner. Da begynner jeg å lure på hva som foregår i topplokket til vedkommende. Om det nå er slik at du har en gjeld som du ikke klarer å betale ned, så er ikke det å be fremmede mennesker som har gjort det bra selv, om penger. Et bedre alternativ kan være å for eksempel få seg en jobb? Eventuelt en ekstra jobb, dersom inntekten ikke strekker til? Hvorfor skal jeg bruke mine opptjente penger på å betale ned din gjeld? For meg gir det virkelig ingen mening.

Jeg vil egentlig ta opp dette på bloggen fordi at jeg vil få slutt på disse teite forespørslene. Det er ikke min jobb å donere penger til en fettsuging fordi at du ikke gidder å trene. Det er ikke min jobb å vipse deg penger fordi at du ikke tjener nok. Det er heller ikke min jobb å betale ned din gjeld, som du selv har klart å få. At jeg i det hele tatt får slike meldinger er for meg helt.. utenkelig. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg får slike spørsmål minst en gang hver eneste dag. Og det verste? Det kommer fra godt voksne mennesker 98% av gangene. 

UKENS PLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er tirsdag alt, og jeg er sent ute. Dette innlegget skulle egentlig ut i går, i og med at det er et innlegg om ukens planer. Pytt pytt - vi overlever! Denne uken er i hvert fall nokså fin for min del. Ikke for travel, ei heller for chill. Jeg har litt å fylle opp dagene med hele uken. Sist jeg la ut et lignende innlegg som dette, fikk jeg pes for at jeg tidligere har sagt at jeg jobber super mye hver dag, men at det ikke virket slik da jeg unnlot å skrive det i planene for hver enkelt dag. Derfor vil jeg bare poengtere at jo, jeg jobber minst 4-5 timer fremfor mac-en hver dag. Det lar jeg være å skrive ned i slike innlegg som dette, fordi at det ikke er noe interessant for dere å lese. Det er en selvfølge at jeg jobber disse timene, i tillegg til det som står på agendaen hver dag. Da vet vi det! 😁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DENNE UKENS PLANER 

Mandag: jobb, jobb, jobb og atter jobb. Jeg har satt av hele dagen til å sitte fremfor mac-en for å blant annet klippe to vlogger.

Tirsdag: frisørtime + henge med Rebecka! Har savnet henne så, så, så masse. ❥

Onsdag: lasertime, møte + photoshoot med en super dyktig fotograf!

Torsdag: dagen for alle ærender. Jeg må hente nye linser, kjøpe ny ansiktsrens, hente ut en resept og fikse litt småtterier.

Fredag: brynstime + finne ut helgens planer. Jeg vil på en weekendtur!

Lørdag - søndag: enda uvisst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til alt som står på planen de kommende dagene. Jeg merker at jeg behøver å ha mye å gjøre, for jeg er redd for at vinterdepresjonen er på innmarsj. UGH! Det vil vi ikke ha noe av. Så lenge jeg har mye å tenke på og mye å gjøre, tror jeg at det blir enklere å unngå det i år. I fjor slet jeg fryktelig mye med det, faktisk. Jeg vet ikke hvor åpen jeg var om det på bloggen, men jeg hadde en sinnsykt tøff vinter i 2016. Jeg er engstelig for at jeg skal havne tilbake i mørket, og det er derfor jeg iherdig prøver å holde meg så travel som overhodet mulig.

HAN VAR UTRO MOT MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL

Har du noensinne opplevd at noen har vært utro mot deg?

Ja, det har jeg dessverre. Da jeg var rundt 16-17 år holdt jeg på med en fyr, og jeg vil påstå at vi var veldig eksklusive og seriøse med hverandre. Vel, det fikk jeg fort bevist at ikke var tilfelle, for han var utro. Det var et vorspill hvor denne fyren da hadde kost seg med en annen frøken hele kvelden. Det fikk jeg vite dagen etter, og jeg ble mildt sagt knust. Utroskap er forferdelig! Jeg forstår ikke hvorfor man ikke gjør slutt med personen istedenfor å bedra vedkommende? Hvorfor vil man såre en person man har en relasjon til?

Hvordan går det med deg for tiden?

Tusen takk som spør, så skjønn du er! Det går faktisk veldig fint med meg om dagen. Så klart finnes det noen ting på privaten som kunne vært bedre, men slik er det jo alltid. Likevel kan jeg ikke klage, for livet er ikke så verst sånn egentlig. Jeg merker dog at jeg lengter noe fryktelig etter sol og sommer allerede, til tross for at jeg nettopp kom hjem fra Bali og Dubai. Jeg mener, det er litt over en uke siden bare... Haha. Er ikke så glad i kulden jeg, skjønner dere.

Når begynte du å drikke alkohol?

Hmmm.. Det var sommerferien til 10-ende klasse. Vi var en gjeng som samlet oss på gressplenen bak skolegården, og der hadde ei jente i klassen fikset masse cider. Vi var flere som da drakk for første gang, og la meg bare si en ting... Herregud HVOR FLAUT å tenke tilbake på. Vi vaaar så fjortiser! Døds kleint. Vi ble "fulle" på en cider liksom, og oppførte oss som idioter alle mann. Jeg blir oppriktig flau av å tenke på det. Jeg anbefaler ingen å starte å drikke før man er 18 år, for det er virkelig ikke noe kult ved det, eller noe man skal utsette seg for i så ung alder. Jeg angrer på at jeg gjorde det. Så tullete og barnslig!

Kan du ha storytime på YouTubekanalen din?

Ja, med glede! Fortell meg gjerne hva dere ønsker en storytime om da.

Hvor mange kjærester har du hatt?

To seriøse. Jeg har jo hatt "forhold" tidligere også, men da var jeg jo ung. Sånne fjortis-forhold gjelder vel ikke? Haha. Jeg har en tendens til å fort gå lei gutter jeg dater. Derfor har det ofte tatt "slutt" før det har blitt noe forhold. Jeg tror mange jenter er slik. Jeg antar vel at det er feil match da, om man går lei dem før man i det hele tatt har blitt offisielle. Heh!

Får du brukt alle klærne du bestiller hver måned?

Ja, faktisk. Hehe! Det er noe mange lurer på. Jeg får brukt det meste, altså. Med det sagt tar jeg jo ikke bilder hver eneste dag til bloggen, så dere får jo ikke sett hva jeg går kledd i hver eneste dag i løpet av en måned. Om jeg bruker de samme klærne flere ganger, er et annet spørsmål...

Hva slags vipper setter du på? Og hvor?

Jeg går til Kasja på Lahes By Kasja (sponset behandling). Verdens flinkeste! Jeg er litt usikker på hvilke type vipper jeg setter på, men trooor det er megavolume? Dere får spørre henne, hehe. For booking av time: klikk HER. Jeg elsker vippeextensions og kunne seriøst aldri sluttet med det. Det er jo så forbanna fiiint!

Hvorfor skifter du så ofte venner?

Fordi at jeg ikke orker å bruke energi på mennesker som jeg knytter sterke bånd til og som jeg tror er like real mot meg som det jeg er mot dem. Dessverre blir jeg sviktet og skuffet gang på gang, og da lar jeg heller være å knytte sterke bånd til mennesker. Jeg har mine ride or die's, og de er mer enn nok for meg. Min sirkel er liten, og det er slik jeg liker det. Jeg vil kun ha venner som er genuine og ærlige, ikke overfladiske venner som jeg må väre redd for at skal baksnakke meg så fort jeg forlater rommet. Jeg kutter heller ut folk, enn å være rundt falske mennesker. Så enkelt er det for meg.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

NELLY-RABATTKODE & SØNDAGSPRAT

reklame: alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

BUKSER HER ⎮ BOOTS HER ⎮ GENSER HER ⎮ JAKKE HER ⎮ VESKE CHANEL

Sunday funday! Jeg er glad for at det er søndag i dag, faktisk. Eller, det er egentlig ikke så uvanlig. Jeg elsker jo søndager! Da har man automatisk en god unnskyldning til å bare slappe av hjemme med masse snacks og film på tv-skjermen. Det blir en rolig dag på meg, med andre ord. Deilig! Jeg skal nyte en siste dag på Quality Hotel 33 før jeg sjekker ut i morgen. Jeg har fått unnagjort så utrolig mye på jobbfronten, akkurat som planlagt. Det verste jeg vet er å være stresset med altfor mye å gjøre, så det var på tide at jeg kom a jour med alt. Klapp på skuldra! 😉 Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma og har spist en tidlig familiemiddag. Hvem spiser søndagsmiddag klokken 13 liksom? Haha. Jeg klager dog ikke, middag er det beeeeste jeg vet og jeg spiser det gjerne til alle måltid. Rart jeg ikke er tjukk i grunn. 

RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY.COM!

Se så fin jakken jeg har på meg på bildene er! Jeg fikk den og masse annet levert på døren på fredag. To fete pakker fra Nelly, for å være presis! Apropos Nelly: i dag er siste dagen rabattkoden på ALT hos Nelly (unntak av noen få eksklusive merker) gjelder. Perfekt på en søndag, ikke sant? 😻💸

Klikk HER og oppgi rabattkoden "TREAT" i kassen for å få 20% avslag på alt. 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

VERDENS beste vippe og brynsserum, som jeg forøvrig er HELT hektet på. Klikk det hjem HER til 199 kroner! 

HER BOR JEG

Reklame: sponset opphold

A LITTLE GET-AWAY

Hei fininger! Hvor deilig er det ikke med helg? Ah! Dere som følger meg på Snapchat vet nok allerede at jeg har flyttet inn hos Quality Hotell 33 i Oslo i fem dager. Jeg har så mye jobb som må gjøres disse dagene, og hjemme er det fullt hus. Jeg nølte ikke et sekund over hvor jeg skulle rømme til for å få litt fred. De av dere som har fulgt meg lenge har sett meg bo her på samme hotell flere ganger tidligere. Det Beste Vorspillet spilte jeg for eksempel inn i samme suite som jeg bor i nå. 

For en hyggelig velkomst! Servicen her er upåklagelig, og det er en av hovedgrunnene til at Quality Hotell 33 er mitt favoritt hotell her i Oslo. Dessuten tilbyr de masse her. Top floor restaurant & bar for eksempel, er helt nydelig med panoramautsikt over hele Oslo og Oslofjorden. Utsikten er faktisk helt syk! Jeg har spist både burgeren og 3-retters på restauranten, og hver matopplevelse her har vært helt nydelig!

Favoritten med å bo på hotell: fluffy og store hotellsenger. Oh my... Finnes det noe deiligere? I think no. Her har jeg krasjet hver kveld siden onsdag, og jeg må ærlig innrømme at det er vanskelig å komme seg opp av den på morgenen. Sengen er jo helt himmelsk! 💭 Jeg sitter faktisk å blogger fra senga as we speak. Jeg må straks komme meg avgårde. Lillesøsteren min har bakt vafler! Mmmm.. Vi skrives mer senere, dere. Klem!

SÅ MYE TJENTE JEG I 2016

reklame: alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER ⎮ BELTE GUCCI

GLADNYHET: Du får 20% rabatt på ALT på Nelly foruten om noen få merkevarer. Shop HER og oppgi koden «TREAT». Rabattkoden er forlenget, og varer varer ut søndag!

_____

Skattelistene. Det er et fenomen jeg aldri kommer til å forstå meg på. Nå er altså listene ute, og folk klikker i vinkel - samme regime hvert år. Det jeg elsker er at jeg kan se hvem som søker meg opp. Det må da være pinlig at jeg kan se at du som haaatet meg og frøs meg ut på VGS snoker i min skatteliste? At du tar deg tiden til å søke opp hvor mye JEG tjener på din fritid? Haha. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg har jo forstått at penger interesserer folk noe enormt. 

Men vet dere hva? Jeg skal gjøre det enklere for dere. Jeg tjente 1.028.343 kroner i 2016. Jeg er så forbanna stolt over meg selv! Tenk at jeg, den "dumme" og "overfladiske" plastikk-kjerringa gjorde det så bra i fjor? Jeg vet hva jeg er god for, og jeg kan med all rett kalle meg en skikkelig business woman. For det? Det er jeg faen meg. I 2016 stiftet jeg AS-et mitt. Et eget firma som omsetter noe ekstremt allerede det første året. Jeg er så STOLT!! Det må være lov å si. Det som gleder meg enda mer, er at i fjor var det året jeg virkelig lærte hvordan jeg skal tjene de store summene. Jeg lærte vanvittig mye i 2016. Nå tjener jeg enda mer enn noensinne, og jeg gleder meg til skattelistene for 2017 kommer ut. Da skal jeg motbevise de som ler og håner meg nok en gang. Jeg elsker å se utviklingen min, både på bloggen og på inntekten min. 

Så, folkens. Noen siste motiverende ord fra meg: man kan bli noe, selv med silikon i både pupper og ræv. Takk for meg!

MINE ÆRLIGE MENINGER ANGÅENDE DISSE BLOGGERNE

reklame - alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER

Hei og god helg, babes! Jeg kom akkurat hjem til mamma. Dagen i dag startet tidlig - jeg var oppe klokken 08, før jeg dro avgårde på dagens første møte klokken 10. Det var et møte hos Egmont som nå har kjøpt opp Nettavisen. I den forbindelse møttes alle bloggerne som er signert av Nettavisen/Side2. Tidligere har jeg ikke deltatt på slike samlinger og heller hatt eget møte før eller etter, men denne gangen følte jeg at det var på tide. Ved tidligere anledninger har jeg vært bortreist noen av gangene, men enkelte ganger har jeg faktisk ikke hatt lyst. Jeg har et inntrykk av at jeg ikke er spesielt godt likt av de fleste bloggerne, noe jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg tror. Jeg er nok bare litt paranoid etter alt. Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg har fått stikk etter stikk, og til og med nærmest hatiske innlegg skrevet til meg med overskrifter som "Til Isabel Raad" av enkelte bloggere. Det er klart at det ikke er så komfortabelt for meg å dra på sammenkomster hvor jeg da må møte på disse personene. Jeg har jo ikke gjort dem noe, men jeg får likevel høre det fra tid til annen. Men, nå til poenget. Jeg dro på møtet i dag til tross for at jeg egentlig ikke hadde så lyst, og jeg er glad for at jeg kan si at jeg er lykkelig over at jeg gjorde det. De jeg hilste på var så imøtekommende og hyggelige! De var ikke så skumle som jeg trodde, hehe. Det var en hyggelig og fin gjeng som samlet seg i dag! Jeg må innrømme at jeg er irritert på meg selv som ikke har dratt på disse møtene tidligere. For vet dere? DRIT i de som er stygge og nedlatende mot en. Hvorfor skal det stoppe meg? Jeg er så flink til å preache om det til dere, men jeg følger ikke nødvendigvis det rådet så bra selv. Det skal det bli forbedring på!

SNEAKERS MICHAEL KORS HER ⎮ VESKE CHANEL

Møtet gikk i hvert fall super bra, og jeg er positiv for hva fremtiden med Egmont vil bringe for oss bloggere. Det er gøy med forandring! Og spesielt når man føler at man er i gode hender. En ting er sikkert, og det er at teamet i Egmont og teamet i Side2/Nettavisen er fryktelig dyktige! Jeg hadde aldri byttet platform, ass. The best place to be!

Etter det dro jeg avgårde på enda et møte, før jeg satte kursen mot mamma. Vi har besøk av det skjønneste søskenbarnet mitt Golnaz over helgen! Jeg har faktisk ikke sett henne på noen år, så dette er skikkelig etterlengtet. Hva vi skal finne på i dag er enda uvisst, men as we speak driver hun og Jasmine å sminker seg. Noe skal vi finne på, i hvert fall. Jeg har lyst på gulrotkake og varm kakao.... Hihi!

BILDER AV RUMPA MI FØR OPERASJONEN

rerklame: lenkene er annonselenker

WOW, se på disse bildene! Rumpa mi var sååå flat før. Jeg får kanskje ikke skrive sånn, for da blir jeg å "krenke" andre (samfunnet i dag tar seg jo nær av at man nærmest sier "hallo"). Uansett! Jeg scrollet gjennom gamle bilder på Instagram, bilder som jeg postet for over et år siden. Det var veldig interessant må jeg si, haha. Jeg har forandret meg så sinnsykt mye siden den gang. Om du kjeder deg og vil ha noe å bli underholdt av: scroll nedover på Instagram-kontoen min. IsabelSraad heter jeg. Det gjorde jeg som sagt, og det var i går kveld da jeg lå i sengen og ikke klarte å sovne. Forskjellen er stor fra den gang. Alt ved utseendet mitt ser faktisk HELT annerledes ut

Sånn ser den ut i profil nå! En ting er sikkert, og det er at jeg hadde brukt ekstremt mange år på å bygget den opp i form av trening. Og det? Det har jeg ikke tålmodighet til. Men hadde jeg lagt meg under kniven igjen? Neppe. Det var et smertehelvete uten like som jeg ikke en gang ønsker at min største fiende skal gjennomgå. Det anbefaler jeg, med hånden på hjertet, ingen å utsette seg selv for. Jeg lurte hele tiden på hva som var galt med meg som valgte å gå gjennom de smertene frivillig. 

_______

Uansett. Over til noe heeelt annet på denne onsdagen! Jeg vil bare dele enda en rabattkode med mine kjære lesere. Denne rabattkoden gjelder på ALT på Nelly, foruten om noen få eksklusive merker. Den forrige rabattkoden jeg hadde gjaldt jo kun på salget, men denne gjelder altså på ALT annet på nettbutikken!

KLIKK DEG INN HER OG OPPGI KODEN «TREAT» I KASSEN FOR 20% OFF!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (et must til amazing selfies!) ⎮ 6. HER 

Koden varer frem til fredag! Happy shopping, loves. 💋

JEG SKAL PIERCE ANSIKTET MITT

Bilder: Weheartit

Hva synes dere om bildene ovenfor? Jeg har fundert på om jeg skal ta en såkalt septum piercing. Jeg vet ikke hva det er som går av meg, men jeg craver en forandring utseendemessig. Jeg har jo skjønt at så fort jeg føler på dette, så skal jeg ikke gjør noe drastisk som en neseoperasjon eller rumpeforstørring (haha). Da er en piercing bedre - på alle mulige måter. 😉 Nå er jo spørsmålet om jeg skal våge å utføre det eller ikke? En slik piercing er jo så langt i fra min stil, så jeg er sjokkert over at jeg faktisk synes at det er fint. Dessuten er jeg jo så pingle når det kommer til piercinger og tatoveringer, og generelt alt som er smertefullt. Jeg piercet navlen da jeg var 19 år, og jeg skrek som et helvete. Det var en traumatisk opplevelse. Ørene mine er jo også piercet, men det fikset mamma da jeg kun var rundt 6 måneder gammel. Takk Gud for det, så slipper jeg å huske noe av seansen. Hehe! 

Jeg vet ikke, er dette et mental breakdown? Om det så er tilfelle, er det ikke verre enn å bare fjerne piercingen. Det ser bare så lokkende ut. Det hadde jo kunnet avskjerme meg fra min "sofistikerte" og "fine" look.

Hva synes dere? YAY eller NAY? 

UKEN SOM GIKK

reklame: lenkene er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Akkurat nå angrer jeg meg ihjel over at jeg spiste så forbanna masse til middag. Magen min eksploderer, mildt sagt. Sånn går det når maten smaker så sinnsykt godt, haha. Kan jo ikke kontrollere meg selv. Lol! Jeg er egentlig litt stresset, for jeg har følt meg ganske slapp i hele dag. Frykter at jeg har blitt smittet av min kjære lillesøster som har ligget hjemme med influensa. Yay... Krysser fingrer og tær for at det ikke er tilfelle. Jeg orker ikke bli syk!!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Kan ikke folk være litt originale? Det merkes så ekstremt godt så fort noen forsøker å kopiere hverandre her i bloggverden. Jeg synes helt oppriktig at det er flaut. Jeg har sett et par episoder hvor folk har sendt meg screenshot av enkelte som har kopiert mine overskrifter og/eller min måte å promotere mine innlegg på sosiale medier. Copycats aint cooool. 

UKENS HØYDEPUNKT

Å se familien min igjen! Etter to uker på ferie, har jeg savnet dem masse. Jeg shoppet meg ihjel på taxfreen og kom med ekstreme mengder med gaver og godteri til min fine familie. Om de ble glade, da! Mamma er dog ikke så glad, for nå har søsknene mine godteri opp til ørene som de får lov til å spise nåååår som helst. Til og med før middag!! Hahaha. Sorry mamma!

UKENS YOUTUBEVIDEOER

 

UKENS CRAVING

TACOOO! Sykt random egentlig, for jeg er ingen spesielt stor fan av det i utgangspunktet. Noen ganger får jeg merkelige innfall, og dette er en av dem. Når begynte jeg å like taco, liksom? Det smaker jo ikke vondt, men jeg hadde ikke valgt å spise det på en fredagskveld heller.

UKENS OPPTUR

Okei, sjukt å si meeeen det må bli når jeg gikk bananas på Nelly.com i går og i dag. I går handlet jeg som en gal på salget HER, og i dag klikket jeg alt DETTE hjem. Jepp, nå har jeg fylt på i garderoben kan man si... Kremt.

UKENS NEDTUR

Denne uken har egentlig ikke vært noe kjip overhodet. Om jeg må si en ting, så får det isåfall bli at flyreisen hjem var veldig kjedelig. Først 9 timer fra Bali til Dubai, for å så mellomlande i 12 timer, før flyet hjem som tok ytterligere 7 timer. Dere kan tro jeg var sliten og utmattet så fort jeg kom innfor døren hjemme. Å feriere er gøy, men flyreisene? Mareritt.

UKENS TANKE

HVORFOR er mennesker i utlandet alltid så sinnsykt mye hyggeligere enn hva vi nordmenn er? Shit, forskjellen er SÅ stor. Balinesere er min favoritt befolkning so far. Absolutt alle vi møtte på på Bali var så snille, imøtekommende og generelt i super godt humør! Vi har mye å lære her i vårt lille land. 

UKENS INNKJØP

I går handlet jeg som en gal på salget HER, og i dag klikket jeg alt DETTE hjem. Jeg har gått helt bananas denne uken. Shit! Og så gikk jeg amok på taxfreen. Vil dere se hva jeg kjøpte der? Legg igjen en kommentar.

UKENS ANTREKK

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ HÆLER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER ⎮ UNDERDEL HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-SHIRT HER ⎮ SHORTS HER ⎮ SKO HER ⎮ SOLBRILLER HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE BODY HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ SOLBRILLER HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

EN DATE

KJÆRE LESERE

KJÆRLIGHETSSORG, RUMPEFORSTØRRING OG 50.000 KRONER

ALT DETTE KLIKKET JEG HJEM!

reklame: lenkene er annonselenker

Jeg shoppet som en gal her om dagen. Nelly har fått inn så utrolig mye fint, så jeg klarte ikke la være å fylle opp handlekurven. Det ble ekstremt mye, men hallo... Se på hva jeg har valgt meg ut da. Det er jo sååå fint! Dessuten behøver jeg sårt litt varmere klær nå som det er så fryktelig kaldt ute, så det ble både strikkegensere, boots, jakker osv. Jeg har mye klær, men ikke vinterklær. Det merker jeg hver gang jeg skal kle meg for tiden haha. Uansett! Jeg spurte dere på Snapchat om dere ville se hva jeg klikket hjem, og ettersom jeg fikk enorm respons på det, fikset jeg collager med alt som jeg nå venter på at skal leveres på døren min. YAY! Ps. Nelly har fortsatt et enormt salg HER, om du vil shoppe billig!

DETTE KLIKKET JEG HJEM!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (et must til amazing selfies!) ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER (denne jakken dør jeg for!)⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 
 

NÅ SYNES DERE NOK AT JEG ER TRAGISK

reklame: lenken er annonselenke

Puh, jeg er enda jetlagged. Har dere aning om hvor sykt irriterende det er å våkne klokken 06 hver morgen? Det er som om at jeg har en innebygd alarm i huet som smeller av grytidlig. Så slitsomt! Heldigvis ser det ut til å bli bedre og bedre, for i dag våknet jeg ikke før klokken 08. Forbedring! Jeg er jo som dere vet ikke en morgenfugl til vanlig. Uansett! Disse dagene har jeg egentlig bare jobbet, jobbet og atter jobbet. Jeg var i Gøteborg for et møte på lørdag, og etter det har jeg stort sett kun vært klistret fremfor mac'en. Jeg har hatt mye å ta igjen på jobbfronten, men det er ikke så unaturlig i og med at jeg tross alt tok meg en ferie på to uker. Deilig var det, men det er godt å være hjemme igjen også. Back to reality! 😉

TOPP HER

Som den overfladiske frøkna jeg er, ser jeg så latterlig frem i mot en ordentlig pamper-day. Vipper, bryn og hår må fikses, for hverken det ene eller det andre ser bra ut etter late dager i solen og i saltvann. Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg føler meg spesielt fresh for øyeblikket haha. Apropos beauty.. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan jeg klarte å leve uten mine behandlinger før. Ikke satte jeg på negler og vipper, ei heller gikk jeg til frisøren en gang i måneden. Jeg bestilte meg frisørtime maks en gang, kanskje to, i året. Det er sjukt å tenke på - ting har jammen forandret seg. Nå får jeg nærmest panikk om jeg går for lenge (3-4 uker) uten å freshe meg ordentlig opp. Dere synes nok at jeg er tidenes mest selvopptatte, tagiske og overfladiske menneske nå som jeg skriver dette, men hey... Det er ingenting i veien med å ville ta seg bra ut. 

Nok vas fra meg. Nå skal jeg lage middag! I går ble det taco, noe jeg har lengtet sååå mye etter mens jeg var bortreist. Merkelig egentlig, for egentlig er jeg ikke fan av taco engang. Haha! Jeg er så sinnsykt rar. Lol! I dag står lam på menyen. Mmm!

TIDENES SJUKESTE NELLY-RABATTKODE

reklame: lenkene annonselenker

Hei og god søndag, babes! Håper alt er bra med dere. Jeg stikker innom for å dele tidenes SJUKESTE og BESTE rabattkode Nelly.com noensinne har hatt. Jeg trodde ikke mine egne øyner da jeg så hvor billig vi nå kan shoppe. Jeg vet i hvert fall hva jeg skal bruke resten av kvelden på, så fort jeg er ferdig med dette innlegget. La meg forklare rabatten. Nelly har jo allerede t super stort salg pågående hvor de har masse fint nedsatt til en billig peng. Nå får du YTTERLIGERE, altså 20% ekstra rabatt på det som allerede er på salg! Hvor sjukt er ikke dette? Jeg er helt i sjokk, haha. Alt er jo søren meg nærmest gratis!

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «20OFF» I KASSEN FOR Å FÅ 20% EKSTRA AVSLAG PÅ ALT SOM ALLEREDE ER PÅ SALG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til å vise dere mine favoritter på salget og hva jeg kommer til å klikke hjem, må jeg bare tipse dere nok en gang om det geniale vippe - og brynserumet Komerebi. Jeg har fortalt dere mye om dette i innlegget HER, men kort fortalt: det er et serum jeg påfører hver kveld på både vippekanten og på bryna mine. Det du oppnår ved bruk av dette er mye lengre, tykkere og sterkere vipper samt at brynene blir mye mer fyldige. Jeg elsker dette serumet, og har brukt det hver dag i rundt et halvår. Jeg kommer aldri til å slutte med det. Og tro meg: dette er ikke teit reklame, det er virkelig sant. Både mamma, søsteren min og venninnene mine er helt hekta også etter at jeg ga de hver deres serum. Det er amazing! Og dere? Ved bruk av rabattkoden «20OFF» får dere den til sjuke 160 (!!!) kroner. 

KLIKK SERUMET HJEM HER

1. HER  (denne har jeg i hvit - SÅ fin!) ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (har disse, mine favoritter!) ⎮ 6. HER

_____

HAPPY SHOPPING BABES! Ps.. Vær kjappe, koden varer kun til klokken 10:00 i morgen tidlig. Nå skal jeg gå looooco. Snakkes senere! 😻 💸

KJÆRLIGHETSSORG, RUMPEFORSTØRRING OG 50.000 KR

reklame: lenkene er annonselenker

UKENS SPØRSMÅL - YOU ASKED

.    .    .

Hva mener du er meningen med livet?

Godt spørsmål! Jeg velger å se på livet som noe så enkelt som at det blir til hva man skaper det til selv. Jeg tok alt mye mer seriøst før, og for å være helt ærlig var jeg mindre lykkelig da. Jeg synes at det er viktig å bruke tiden på denne jorden på ting man verdsetter og saker som er viktig for en selv. Gi kjærlighet til de man er glad i, se til at man tar de valgene som fører til at man blir lykkelig.. Jeg vet ikke, dette var litt vanskelig å svare på synes jeg. For meg er det å være glad og tilfreds med livet mitt alfa og omega. ❥

Når tenker du å ta lappen?

For dere som ikke har fått det med dere enda (som umulig kan være mange haha), så har jeg strøket på oppkjøringen to ganger allerede. Jeg ga faktisk litt opp etter siste oppkjøring, fordi at jeg selv forstår at jeg kanskje ikke er helt trygg i trafikken og generelt bak rattet. På den positive siden er jeg ikke avhengig av bil når jeg bor midt i smørøyet i sentrum av Oslo, så enn så lenge har jeg i grunn ikke et stort behov for sertifikatet. Vi får se når jeg tar tak i det igjen, men enn så lenge stresser jeg ikke. 

Hva er ditt beste råd mot kjærlighetssorg?

Åh, dette er vanskelig å svare på. Det som hjalp meg mest i den verste perioden var å aldri være alene. Tro meg, jeg vet at det å omgås andre mennesker ikke er der som frister mest når alt man gjør er å felle tårer og tørke snuen, men det hjelper. Virkelig. Vær med noen som du ikke trenger å prate så mye med, men bare å kunne være rundt dem. Jeg pratet ikke noe særlig når jeg var med vennene og familien min, men det å være i samme rom med dem å kunne høre på deres samtaler gjorde at jeg fikk tankene på litt annet. Foruten om det er det så viktig å innstille seg på at det er slutt. Mange av oss har tendenser til å gruble over alt. Hva kunne man gjort bedre? Hva skulle jeg gjort annerledes? Hvorfor forlot han meg? Var jeg ikke bra nok? La det ligge. Prøv så hardt du kan. Når man fortsetter å gruble over det, blir det tusen ganger vanskeligere å klare å gå videre.

Hvilken størrelse har du i jakka?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har den i str 32! Du finner jakken her. ❥

Hvorfor sperrer du ikke kommentarfeltet ditt, når du får så mye hat?

Fordi at jeg ikke vil la de stygge kommentarene ødelegge for alle de fine og gode. Jeg elsker å kunne kommunisere med dere i kommentarfeltet mitt, og det er hovedgrunnen til at jeg alltid har hatt det åpent. De fleste toppbloggere (da spesielt de som får mye hat og kritikk) har jo stengt kommentarfeltene sine for lenge siden. Mange undrer seg over hvorfor jeg ikke gjør det, noe jeg til en viss grad forstår. Hadde det vært slik at disse fæle kommentarene hadde gått inn på meg, så hadde jeg nok stengt det. Det var faktisk en periode i fjor hvor jeg var i møtet med Side2 hvor jeg diskuterte hvorvidt jeg skulle stenge det eller fortsette å holde det åpent. Jeg endte da opp med å gi det en liten periode til, hvor jeg skulle kjenne etter. Den perioden fikk meg til å ville kjempe på, for hvorfor skulle jeg la haterne vinne?

Har du sett at du har blitt verifisert på Snapchat?

Jaaa! Så gøy 😁 IsabelSraad heter jeg forresten, om du ikke allerede følger meg.

Jeg lurer på hva du tenker om rasisme? Du har jo "ikke norsk" opphav og har du noen gang opplevd at det gjør at folk behandler deg annerledes/urettferdig? 

Rasisme er noe jeg ALDRI har forstått meg på. Jeg mener, hvorfor i helvete eksiterer det? Vi er alle mennesker av kjøtt og blod - hvilket land vi kommer fra eller hvilken hudfarge vi har spiller da for f*en ingen rolle?! De som ikke tenker likt som meg synes jeg er ekstremt tragiske og smålige mennesker. Rasister er det ekleste jeg ser. Beklager at jeg er litt streng nå, men dette er et tema som virkelig får meg i gang. Jeg vil spy på rasister. For å svare på ditt andre spørsmål - om jeg har blitt behandlet annerledes eller lignende, er jeg litt usikker på hva jeg skal svare på. Jeg vil ikke påstå at jeg har blitt utsatt for grov rasisme, men når jeg flyttet i fosterfamilie langt ut på landet i en bitte liten bygd, merket jeg at folk syntes at jeg var annerledes. Det var kun jeg og en annen jente på hele skolen som ikke var av norsk opphav. Jeg kunne få noen kommentarer slengt min vei en gang i blant. Men igjen - ikke noe grovt, og heller ikke noe jeg tok skade av. Heldigvis.

Hvordan var det å operere rumpen? Var det smertefullt? Kan du fortelle litt om din erfaring?

Vel.. Det var forjævlig, mildt sagt. Jeg har aldri følt på en så forferdelig smerte noensinne. Det var helt ekstremt. Jeg husker jeg angret meg i hjel så fort jeg kom til hektene og var i stand til å kjenne på smertene. Det er ingenting jeg vil anbefale videre. Jeg synes dog at det var verdt det til slutt, da smerte-helvete var over. Det skal jeg ikke lyve om. Men der og da? De 14 første dagene? Shit. Jeg ville dø.

Har du en rabattkode på Nelly snart?

Ja, i dag faktisk! Du får 20% avslag på alt på salget HER ved bruk av rabattkoden "20OFF". Oppgi koden i kassen. Happy shopping - det finnes så vanvittig mye fint! 

Hvor mye shopper du vanligvis for på reise?

Hmm.. 50.000 kroner, kanskje. Det kommer an på hvor jeg ferierer, da. Som oftest unner jeg meg mye shopping når jeg reiser til kule destinasjoner hvor shoppingmulighetene er store. Shoppingen er faktisk en av de største høydepunktene når jeg reiser på ferie. Sjokkerende nyhet: Isabel Raad elsker å kjøpe nye ting!!!

Kunne du ha meldt deg på Farmen og levd ute på en gård uten sminke eller mobil?

Heeell no! Haha! 

Har du lagt på deg litt? Du er mye deiligere/penere nå. Nydelig!

Jeg veier meg aldri, så det vet jeg ikke. Jeg tror ikke jeg har det, nei? Ikke som jeg selv ser i hvert fall. 

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HEI FRA ...

reklame: lenkene er annonselenker

✈️ ✈️ ✈️

Etter to lange flyturer og et stopp i Dubai, er jeg tilbake i Oslo! But not for long... I skrivende stund er jeg på reisefot igjen - denne gang til Göteborg for jobb. Puh! Her gjelder det å ha sinnet i behold, for det går jammen fort i svingene. Slik er det når jeg reiser på ferie - da blir det mye å ta igjen så fort jeg er hjemme igjen. Det kjennes godt å være tilbake da, det må jeg si. Men - jeg savner R masse allerede, og det er egentlig litt sykt til meg å være. Jeg blir nemlig veldig fort "lei" av folk dersom jeg er rundt dem så mye som det jeg har vært rundt R disse to ukene, men likevel savner jeg henne masse allerede. Jeg er med andre ord ikke lei henne helt enda, haha. Besties for life! ❥ 

Før jeg reise i dag rakk jeg negltimen min hos flinkeste Therese. Se så freshe neglene mine er! Hun heter @totsiee på instagram. Behandlingen er forresten sponset.

JAKKE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ TOPP HER ⎮ VANS SNEAKERS HER ⎮ JEANS HER 

VESKE CHANEL ⎮ TRILLEKOFFERT MALENE BIRGER HER

Jeg har kledd meg godt, som dere ser. Denne frøkna er vandt med 40 pluss grader, men deeeet var ikke akkurat hva som møtte meg her i Oslo. Haha - brrr... Vi skrives mer senere, babes. Ville bare oppdatere dere på hvor jeg befinner meg i verden. Klem!

RARE FAKTA OM MEG PÅ FERIE

reklame: lenkene er annonselenker

BELLA ON VACAY

1. Jeg liker å sove lenge. De fleste har på grytidlig alarm for å få mest mulig ut av dagen, og helst være våken før hanen. But not this girl... Jeg liker å slappe av på ferie, jeg. Så klart sover jeg ikke til klokken 14 på dagene liksom, men å stå opp før klokken 10 kommer ikke på tale.

2. Jeg spiser veldig lite når jeg er på ferie, da spesielt om jeg ferierer i et veldig varmt land. Jeg mister nemlig matlysten så fort det er skikkelig varmt. Jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det slik, men med meg er det helt ekstremt. Heldigvis er jeg påpasselig med å tvinge i meg mat til tross for at jeg virkelig ikke er sulten eller har lyst på. Så kjedelig å ha det slik, for det å spise masse god mat når man besøker nye land er jo noe som i grunn er veldig viktig for de fleste.

3. Kofferten min er alltid overpakket. Det har aldri skjedd at jeg ikke må bokstavelig talt SITTE oppå kofferten for å så krige i minst ti minutt før jeg til slutt får tvunget den til å lukkes. Det er alltid et mareritt. Det flaue er at det til og med skjer på korte visitter. Vi snakker samme problem når jeg bare skal bort i to dager... Jepp, jeg har et problem.

4. Apropos det... Jeg kan ikke huske sist jeg reiste uten å måtte betale for overvekt. Og det er ikke billig, heller....

5. Som dere kanskje har merket, liker jeg å bytte klær ofte. Helst flere ganger daglig, spesielt når det kommer til bikini. Jeg eier så ekstremt mange fine, så dersom jeg skal ha sjanse til å bruke alle på ferien, må jeg bytte i løpet av en dag. Haha! Jeg er rar - jeg vet.

6. Når jeg er på ferie sminker jeg meg svært sjeldent. Nå når vi var i Dubai og Bali tror jeg at jeg sminket meg maks 3-4 av totalt 14 dager. Jeg får helt noia av å ha et fullspekka ansikt med sminke når det er varmt og jeg svetter. Føles ut som at huden min kollapser da. Det er ekkelt med sminke i varmen.

7. Bestiller alltid roomservice med masse frukt flere ganger daglig, helst på kvelden. Jeg elsker frukt i utlandet! Til tross for at jeg får i meg lite mat, får jeg alltid i meg frukt. Forfriskende, sunt og ikke minst GODT.

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ HÆLER HER 

8. Jeg fører alltid over en viss sum til brukskontoen min som skal gå til shopping og diverse. Jeg liker å ha mye å rutte med når jeg ferierer, det er jo tiden hvor jeg skal kose meg og ha det gøy. Oftest innebærer jo det litt (en del) shopping. Heh. 

9. Jeg gleder meg alltid i forkant til å spise hotellfrokosten hver dag, men jeg spiser den svæææært sjeldent. Henviser til punkt nummer en. 

10. Jeg reiser ikke for å oppleve ny kultur og historie. For å være ærlig synes jeg at det er GØRR kjedelig. Jeg reiser for å få miljøforandring, for å kose meg og slappe av. Hverdagen min hjemme er veldig hektisk og stressende, og så jobber jeg dessuten hjemmefra hver dag. Derfor er det veldig nødvendig for meg å komme meg litt bort av og til. Kultur og historie er ikke noe som interesserer meg overhodet, men det gjør derimot beach clubs, drinker, shopping og avslapping. Helst litt festing også. YES DA!

VLOGG ⎮ JEG STRIPPER!


NY VLOGG! Denne vloggen er fra vår siste dag i Dubai, og reisen til Bali. Håper dere liker videoen! Jeg har forøvrig mange vlogger som er klar til å lastes opp, så det jeg lurer på er om dere vil ha en ny hver dag, eller om jeg skal vente litt mellom hver video? Let me know i kommentarfeltet. ❥

HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER!

ENKELTE SAKER FORANDRES IKKE

reklame: lenkene er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER ⎮ UNDERDEL HER

_____

En siste poolheng på gudene vet hvor lenge. Det er lite som slår følelsen av det å slappe helt av med en drink i hånda mens solen steiker på. Akkurat det har vi gjort mye av denne ferien, til mange av deres fortvilelse haha. Jeg elsker å slappe av, folkens. Om jeg så er hjemme, eller på ferie - det spiller ingen rolle. Noen reiser på ferie for å oppleve kultur og natur, mens jeg reiser for å få litt miljøskifte, drikke drinker ved poolen, nyte solen og bare slappe av. Jeg husker da jeg var liten og dro på ferieturer med fosterfamilien. Jeg koste meg sjeldent når vi ferierte, for alt handlet om historie og kultur. Jeg interesserte meg ikke et dugg for det da, og heller ikke nå. Noen saker forandrer seg ikke, gitt! Kanskje når jeg er 40 år? Hvem vet. Jeg tviler dog sterkt. Hehe! Forresten, hvor fin er ikke bikinien min? Jeg fikk utallige spørsmål om jeg kunne linke til den, så here you go. Min favoritt bikini, faktisk!

EN DATE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN DATE MED MIN BESTIE

Se så hyggelig Rebecka og jeg hadde det i kveld! Vi dro opp på rooftopen her på hotellet hvor de spilte live musikk, serverte nydelige drinker samt god mat. Jeg spiste butter chicken, som forøvrig smakte helt fortreffelig. Sist jeg spiste det var faktisk på Rhodos i sommer. Etter at vi satt der en stund, ble R ihjel bitt av mygger, så vi dro heller avgårde til byen. Vi jaktet på sneakers, uten hell vel og merke. Haha. Det har vært en super koselig dag i dag, til tross for at den startet litt kjipt. Det regnet nemlig. Vi kan egentlig ikke klage, for vi har vært SÅ heldige med været hele denne reisen. Solen skinte som bare det både i Dubai og nå, her på Bali. Noen regnfulle dager går vel fint, antar jeg - selv om vi selvfølgelig ikke hadde blitt triste dersom vi slapp unna det. Heh! Nå er det ikke lenge til vi befinner oss hjemme i kalde Norge igjen, så vi får nyte så lenge vi kan. Årh, gruer meg sånn til hjemreise... Det skal så klart bli helt amazing å gjenforenes med venner og familie, men været og omgivelsene her kommer til å savnes stort. Skulle så inderlig ønske at jeg kunne tvunget med alle de jeg er glad i, pakket våre saker og flyttet hit.

KJÆRE LESERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg våknet i dag, var det å sjekke kommentarfeltet det første jeg gjorde. Jeg fikk enorm respons på det forrige innlegget da jeg postet det i går, og derfor var jeg ekstra nysgjerrig på hva av tilbakemeldinger jeg hadde fått i løpet av natten. Jeg ble mildt sagt sjokkert. Ikke på en dårlig måte. Jeg har grått av kommentarer før, men da av stygge og fæle kommentarer. Jeg har aldri tydd til tårer av fine, omtenksomme og godhjerta kommentarer. I morges gjorde jeg det, for aller første gang. Jeg vet ikke, jeg ble bare så utrolig rørt. Det er lett for meg å fokusere på alt hat og negativitet fra leserne og følgerne som ikke har noe til overs for meg, for faktum er at jeg får høre både det ene og det andre døgnet rundt. Selv om jeg får mye kjærlighet også og har lesere som oppriktig liker meg for den jeg er, tar jeg mye lettere til meg det negative fremfor det positive. Det er en ting jeg hater ekstremt mye ved meg selv, for tenk om jeg hadde kunnet sile bort det fæle og kun konsentrert meg om det positive? Gud, så mye lettere livet hadde vært da. Jeg hadde vært en mye mer selvsikker person, og fremfor alt hadde jeg trodd så mye mer på meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil vie dette innlegget til å takke, fra bunnen av mitt hjerte, til alle dere fantastisk snille lesere som legger igjen fine ord til meg. Dere som løfter meg opp og får meg til å tro på meg selv. Dere som motiverer meg og dere som setter et smil om munnen min. Tusen, tusen, tusen takk! ❥ Dere skal vite at selv om det kanskje bare er noen kjappe ord fra dere, så betyr det så enormt mye for meg. Dere har ingen aning. Uten dere hadde jeg aldri klart å fortsatt med denne bloggen. Uten dere hadde jeg ikke hatt motet til å poste innlegg hver dag. Dere betyr alt for meg, og tusen takk for at dere finnes. 

NÅ ER DET NOK!

Nå bobler det litt over i topplokket mitt, så på forhånd: beklager for denne utblåsningen. Jeg kjenner bare at jeg har fått nok av klaging angående feriene mine. Jeg får daglig kommentarer på at jeg kun soler meg, er på beachclubs, spiser, fester og tar bilder av meg selv. Videre blir jeg nærmest kjeftet på fordi at jeg ikke viser dere mer av plassene jeg besøker og mer av kulturen. Men vet dere hva? Jeg er på ferie, og JEG gjør det JEG liker på feriene mine. Jeg beklager, men jeg tvinger ikke meg selv ut i et tempel eller i en monkey forrest for å gjøre dere tilfreds. Det er ikke slik det fungerer. Har dere så utrolig lyst til å se andre aspekter ved Bali eller Dubai som dere ikke får se her på bloggen, anbefaler jeg dere å booke flybilletter og dra hit selv. Enten det, eller en enklere løsning: google it. Jeg hater det at folk forventer at jeg skal gjøre ting jeg selv ikke gidder bruke tiden min på. Hadde for eksempel kultur interessert meg så sinnsykt mye, hadde jeg naturligvis prioritert det. Men slik er det ikke. Jeg liker sol, bad, drinker, beach clubs, festing, shopping og ta bilder. Sånn er det bare! Liker du det ikke, vet du allerede at det er det du får servert her på denne bloggen. 

Jeg later ikke som at jeg er noen jeg ikke er, for å virke mer eventyrlig eller kul for dere lesere. Vi har mange bloggere som plutselig blir hipsters og malere, mens vi som ser på undrer om det kun er for at de skal virke "dypere" eller mer interessante. Jeg nekter å være en av dem. Jeg er en basic, overfladisk bitch som ELSKER livet på ferie med en Pornstar Martini i den ene hånda og sololjen i den andre. Let me live.

Takk for meg og min plastikk ræv som irriterer dere så forbanna masse. Takk for det forresten, kjære Jodel.

JEG KAN IKKE TA SMERTEN PÅ FORSKUDD

reklame: lenkene er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE BODY HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ SOLBRILLER HER

_____

Bali, du Bali! Jeg blir trist av tanken på at ferien straks er over. Tenk at to uker allerede snart er gått? Jeg har hatt det så ekstremt fint på ferie sammen med min bestevenninne. Vi har opplevd så masse sammen disse to ukene. Jeg har lenge drømt om å reise til både Dubai og Bali, og jeg er så vanvittig glad for at begge destinasjonene har levd opp til forventningene mine og vel så det. Gud så vakkert det er her. Nå skal ikke jeg bli for sentimental og helt deppa før jeg i det hele tatt har reist hjem, og heller nyte den siste tiden jeg har igjen i dette paradiset. En ting er hvertfall et faktum: hit skal jeg tilbake. Jeg føler ikke at jeg har sett og opplevd 30% av Bali en gang, så en tur til (eller fem) blir det definitivt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er klokken ganske mye her. Dagen i dag har gått til avslapping og shopping. Vi dro til Discovery Mall som er et stort kjøpesenter her. Shoppingen var kanskje ikke den beste, men det var gøy å komme seg litt ut å få sett i butikker. Jeg fant ikke særlig mye, foruten om sminke på Sephora. Haha, hvem er sjokkert? Jeg gleder meg til å filme haul videoen til dere. 

Nå skal jeg avslutte her, vi skal på skybaren og nyte et par drinker. Håper dere har hatt en fantastisk start på uken! ❥

VLOGG | ALT GIKK TIL HELVETE!


Ny vlogg fra Dubai! YUHU 😁 Den dagen var helt katastrofe. Alt gikk mildt sagt til helvete, som dere får ta del i i videoen. Ikke alt går bra alltid, og denne dagen var en slik dag. Ble det en lykkelig slutt på alt? Klikk på play og se hva som skjedde.

Om du ikke allerede har abonnert på YouTubekanalen min, kan du gjøre det HER! ❥

VI BETALTE FOR DEN DYRESTE SUITEN

THE MASTER SUITE

Hei babes! Jeg fortalte dere jo kort i det forrige innlegget at vi byttet hotell i går, og nå bor vi altså på Four Point By Sheration Semiyak. Det er så utrolig fint her, dere! Da vi ankom hotellet hadde vi fått et standard rom, men ettersom at det er ganske billig her på Bali spurte vi om vi kunne få se den fineste suiten de hadde. Det fikk vi, og den fineste suiten endte vi opp med. Vi oppgraderte med andre ord rommet et par hakk. Hehe! Det er lov, spesielt nå som vi ikke har så altfor lenge igjen på ferien vår. Jeg knipset en hel haug med bilder til dere, så her kommer en aldri så liten room-tour til dere! Håper dere liker disse typer av innlegg også. Jeg er tross alt på reise, og da kan det jo være gøy å vise dere litt av selve opplegget også. Hvordan vi bor, hvordan området ser ut osv. Om dere liker dette innlegget kan jeg gjerne vise dere området på selve hotellet også? Legg isåfall igjen en kommentar om dine tanker. Nå; suite-tour! 

Vår stue! Her finnes det ene sofagruppe, sofabord, garderobe og TV samt TV-benk.

Sengen er farlig god! Både Rebecka og jeg er enig om at vi skulle ønske at den var mindre deilig å ligge i, for det kommer til å bli veldig vanskelig å stå opp de kommende dagene. Hehe!

Fra soverommet ser man rett inn til badet. En kul effekt dersom man bor her på en romantisk ferie. Kliss klass!

Til vår favoritt med hele suiten: vår balkong/terrasse. OMG! Vi har solstoler OG tidenes største jacuzzi. Sistnevnte var egentlig grunnen til at vi falt så hardt for dette rommet. Haha! Her skal vi tilbringe hver eneste kveld med skum, deilig bad og noe godt i glasset. Mys!

Og til slutt - badet. Her er det kjempe luftig og stort! Det finnes både en dusj og et badekar, samt to vasker. Perfekt!

HAN DRO FREM SIN PENIS

reklame: lenken er en annonselenke

SOLBRILLER HER

Det absolutt sjukeste skjedde i dag. Vi byttet hotell tidligere i dag, og da vi skulle ta taxi til neste location fikk vi oss litt av en kjøretur. Taxisjåføren vi fikk virket veldig forsiktig og sjenert, han sa ikke så mye og konsentrerte seg egentlig mest om å finne bra musikk på radioen. Ettersom at vi hadde brukt opp alt av kontanter vi hadde tatt ut tidligere og derfor ikke hadde nok til å betale han, ba vi han om å stoppe ved en minibank. Det gjorde han etterhvert. Jeg gikk ut, tok ut penger og satte meg tilbake i bilen. Vi kjørte videre, og etter et par minutter befant vi oss på motorveien. Helt ut av det blå, senker han farten og til slutt stopper han bilen. Midt på motorveien, i ingenmannsland. Rebecka og jeg fikk fullstendig panikk mens vi så på hverandre, og lurte på hva i helvete som kom til å skje oss nå. Han sier ingenting, går ut og vi forventer oss ærlig talt det verste. Blir vi ranet nå? Skal han kaste oss av her, midt i veien? HVA er det han holder på med? Før vi aner ordet av det, stiller han seg rett ved siden av bilen, drar frem penisen sin og begynner å TISSE. Midt på motorveien, med oss to i baksetet. Altså, fatter dere hvor klein hele den episoden var eller? Det verste er at så fort han har gjort ferdig sin business, setter han seg helt uberørt tilbake i fremsetet og sier et kort "i'm sorry hehe", før han kjører videre. HAHA! Jeg har aldri vært så klein i hele mitt liv. Altså, fyren stilte seg RETT ved bilen og slengte frem sitt kjønnsorgan! Kunne han ikke stoppet på en bensinstasjon? Hva som helst, foruten om det han valgte å gjøre?

Her ser dere litt av vedkommende.. Vi vlogget hele seansen også, så dere kommer til å få se hele episoden så fort vloggen kommer ut. Sjukeste!

Vi resonnerte med at det var bedre enn å bli kidnappet, ranet eller andre tragiske saker, så da var den lille tissepausen hans innafor likevel. Dere skulle sett panikken i øynene våres i det han stoppet bilen. Usch!

1,5 MILLIONER FATTIGERE

POTATOHEAD

Se på dette paradiset! I dag tok vi turen til beach cluben Potatohead som RUINERTE oss. Etter besøket vårt der var vi 1,5 millioner fattigere. Ikke kroner da, men rupiahs. Hehe! Valutaen her er helt sinnsyk. Jeg mener, 1 og en halv million rupiahs tilsvarer i underkant av 900 norske kroner. Det høres jo så ekstremt mye ut, men det er det jo ikke. En normal taxitur koster oss 200.000 rupiahs. Morsomt! Uansett - Potatohead skulle tydeligvis være et sted man måtte få med seg når man først er på Bali. Etter et halvt sekund forstod vi kjapt hvorfor alle tipset oss om å dra dit. Har dere sett noe så nydelig? Stemningen, maten, drinkene, for å ikke snakke om servicen.. Alt var bare helt upåklagelig! Vi stod opp super tidlig i dag, for å ha så mange timer som mulig i solen. Vi ble litt solbrente begge to, men rødt blir jo til brunt. 😉 Hit vil jeg gjerne dra tilbake, men det rekker vi nok ikke med tanke på at vi har fullspekka dager fremover. Vi vil jo få med oss mest mulig før vi reiser hjem. Nå kjenner vi at vi har fått litt nok av beach clubs og soling, så nå står fossefall og Gili øyene på agendaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amazing! Nå er klokken snart 00:00 her, og jeg er døds trøtt. Vi stod som sagt opp veldig tidlig i dag, og man blir sykt slapp av å ligge i solsteken en hel dag. Vi dro hjemover rundt 18:00, så dere kan tro vi fikk stekt oss. Nå skal vi smøre oss godt inn i aftersun og legge oss. I morgen er en ny spennende dag her i Bali! God natt når den tid kommer. Det er så rart med tidsforskjellen, men jeg prøver så godt jeg kan å legge inn oppdateringer etter deres tid. Klem!

FOR FØRSTE GANG PÅ LENGE ER JEG STUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DOUBLE SIX BEACH

Jeg er stum, for første gang på veldig lenge. Dette stedet er helt fantastisk flott! Det er nesten helt uvirkelig hvor fint det er her. Jeg har aldri vært på Bali før, men jeg kan garantere dere at jeg kommer til å feriere her mange ganger til. Hvilket paradis! Det som gjør meg enda mer spent, er at dette tydeligvis ikke er i nærheten av hvor fine de stedene vi skal besøke de neste dagene er. Vi har fått så mange tips om å dra til Gili øyene, noe vi raskt skjønte at vi må oppleve når vi er her. Det skal tydeligvis være helt magisk. Om jeg har forstått det rett må man ta en båt over, for det er en annen øy (?). Der skal vi snorkle med ville skilpadder, spise acaibowls på super søte caféer, ta masse bilder og oppleve de fine omgivelsene. Planen er å dra dit om to dager. I morgen skal vi på beach cluben Potatohead, som skal være øyens beste. Der henger tydeligvis de fleste turister på vår alder, så det lover jo bra! Jeg byr på tidenes bildedryss fra dagen i går nedenfor her. Jeg har knipset som en gal, kun for å dokumentere hvor fantastisk fint det er her. Jeg vil dere skal oppleve Bali sammen med meg. Jeg vlogger hver dag i tillegg, så hold utkikk etter de. Enjoy the pics! 🌴

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finner ingen ord... Wow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne jenta! Jeg elsker henne så høyt. Fineste jenta mi ❤️ Gi henne litt kjærlighet på instagram: @rribecka heter hun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmmm.. Så god mat, og fantastiske drinker! 

Hehe, dere har bedt om masse bilder fra ferien min - så here you go! En real jævla bildbombe. 🌴

VLOGG | VISER SUMMEN JEG HAR PÅ KONTO!

DUBAI VLOGG DAY 2 ⎮ JEG VISER HVOR MYE PENGER JEG HAR PÅ KONTO!

Her kommer vlogg nummer to fra Dubai! Dagen gikk til shopping på Dubai Mall, hvor jeg svidde av alt for masse penger. Det ble et par timer på både Gucci, Louis Vuitton, Victorias Secret og Sephora. Jeg kjøpte så utrolig mye fint! I denne vloggen viser jeg dessuten summen jeg har ført over på kortet som jeg skulle shoppe for. Det kommer til å sjokkere dere, for jeg vet, i likhet med dere, at det er ekstremt mye penger. Men hey, man er ikke i Dubai hver dag! 😚

Husk å abonner gratis på YouTubekanalen min HER for å få med deg når jeg poster nye videoer!

LØGNER, INNKJØP OG MENINGER ANGÅENDE MIN MYSTORY

reklame: alle lenker er annonselenker

UKENS SPØRSMÅL - LET'S GOOO

Har du slått hodet ditt eller noe? Du - reist mye? LATTERLIGSTE jeg har hørt. Du drar på helgetur til Sverige og fyllatur til Rhodos. Jeg er 18 år og har allerede opplevd Mexico, Colombia, Vietnam, Sør Afrika, Mozambique, Egypt og Bali MM. Det at du kaller deg bereist er en helt latterlig påstand.

Jeg synes selv at jeg er bereist. Om du ikke synes det, er det helt greit! For øvrig så har jeg vært i flere land enn Sverige og Hellas. Jeg har vært i Frankrike, Spania, Iran, Tyrkia, Tyskland, Dubai, Thailand, Sverige, Hellas, Norge, Mexico, Polen, Indonesia og Malaysia. Hadde et liv før bloggen også, så alt er ikke i arkivet vet du.

Lyver du mye på bloggen?

Nei, det forstår jeg ikke hvorfor jeg skulle gjort? Og om hva, isåfall? Utdyp gjerne spørsmålet ditt.

Har du ikke respekt for kulturen med tanke på outfiten din idag? Minste toppen og korteste shortsen du kunne finne?

Jo, jeg har absolutt respekt for kulturen i Dubai, men det er ikke SÅ ille som alle som ikke har vært her selv skal ha det til. Det er ikke så strengt. Man kan gå i shorts og man kan gå med topp. Jeg gikk ikke i cropped top for eksempel, ei heller den korteste shortsen jeg har. Uansett hvor vi gikk, hadde vi med oss en kimono/sjal vi kunne ta over skuldrene dersom det skulle være nødvendig. Vi så selvfølgelig an situasjonen.

Kan du lage et innkjøpsinnlegg? :) spesielt spent på hva du kjøpte på Gucci og LV!

Jepp, som jeg har sagt tidlige så kommer jeg til å spille inn en video (en såkalt haul) på YouTubekanalen min hvor jeg viser dere alt jeg har shoppet på reisen. Hold utkikk etter den!

TOPP HER // SHORTS HER // ØREDOBBER HER // BELTE GUCCI 

Kan du skrive noen innlegg med reisetips? Helst med steder man kan overnatte, beste restauranter, shopping og områder man MÅ dra. du er flink og kos deg i Dubai. Klem!

Jaaa, en reiseguide om både Bali og Dubai kommer så fort jeg er hjemme! Elsker å lese reisetips selv, det er så gøy 😁

Hei! Lurer på hvor du redigerer vloggene dine?

Jeg klipper dem i Imovie enn så lenge. Jeg skal begynne med Final Cut Pro nå snart, som jeg gleder meg veldig til! Det finnes mange kulere greier man kan gjøre med det programmet sammenlignet med iMovie. Det koster litt, men Rebecka klipper i det og det er totalt verdt det. Gleder meg til hun skal ha en opplæring med meg i det. Jeg gleder meg til å filme masse fremover! Vlogging er SÅ utrolig gøy, at jeg nesten har lyst til å vlogge hver eneste dag resten av livet. Haha! Apropos vlogging, jeg har klippet ferdig to vlogger til fra Dubai som jeg holder på å laste opp. Jeg beklager at det har tatt så lang tid, men nettet er totalt katastrofe her. Vlogg nummer to av tre fra Dubai laster fortsatt opp, og det har allerede gått ovr 1,5 døgn og den er fortsatt ikke ferdig opplastet. Det sier sitt.. Helt krise, men vloggene kommer! Jeg prøver så godt jeg kan, babes. ❥

Hvem mener du at er skada? Referer til din mystory på snap.

Det var en liten hilsen til alle idioter som mente at jeg BA om å bli VOLDTATT fordi at jeg gikk med en bikini på en beach club (!!!). Det sinneutbruddet var på sin plass. 

Hvorfor holder du ikke det du lover? Du sa i forkant av ferien at du skulle blogge masse og vlogge hele tiden, men det har du ikke holdt.

Tro meg, jeg prøver så godt jeg kan! I går brukte jeg over tre timer på å få lastet opp 18 bilder, og det forklarer hvor elendig nettet her er. I Dubai var det samme sak. Jeg har vlogget hver dag i Dubai, og jeg har jo allerede sluppet en av dem. Den finner dere om dere scroller litt nedover her på bloggen, eller så kan dere finne den på YouTubekanalen min. Den andre vloggen slipper jeg i dag, og den har vært klar for opplasting lenge. Hadde bare nettet samarbeidet hadde alt vært veldig mye enklere. Jeg har tatt SÅ masse fine bilder her i Bali som jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg har så klart vlogget her også! Ha litt tålmodighet med meg bare, så lover jeg at masse spennende innhold fra reisen min kommer fortløpende.

Hvorfor opplever du ikke mer kultur når du reiser til nye land?

Trist å innrømme det, men jeg er faktisk ikke så kultur interessert. Hverken hjemme eller når jeg er på reis. Jeg synes ikke det er så spennende. Jeg liker mye heller å sjekke ut kule steder og turistatraksjoner, spise god mat, shoppe, feste og ligge på beach clubs/stranda. Det er min type reiser, haha. Jeg reiser mest for å få litt miljøforandring, samt for å komme meg bort og slappe av. Jeg har jo muligheten til å reise mye, så derfor gjør jeg det så ofte jeg kan.

______

Noe mer du lurer på? Still spørsmål til neste uke! ❥

BYE DUBAI ✈️ HELLO BALI

reklame: lenkene er annonselenker

AND THE VACAY GOES ON...

Ha det Dubai, og hey Bali! I går landet vi på Bali, etter 9,5 timer på reis. Det var SÅ digg å endelig være fremme på hotellet. Dere aner ikke lykken vi følte på da, haha. Flyturen gikk for så vidt ganske greit, jeg tilbrakte mange timer fremfor macen mens jeg klippet ferdig de to siste vloggene fra Dubai-oppholdet. Jeg har slitt så vanvittig mye med å få de opplastet på YouTube, for nettet suger seriøst helt ekstremt mye. I går brukte jeg TRE (!!!) timer på å laste opp innlegget om Nasimi Beach. Fatter dere hvor frustrert jeg ble til slutt, eller? Wifi-et her er ikke til å skryte over, men de i resepsjonen sa at de skulle prøve å ordne noe bedre til oss. Apropos det, menneskene her på Bali er så sinnsykt snille og godhjerta! Jeg har aldri opplevd en skjønnere befolkning noensinne. Så herlige mennesker! 

MALENE BIRGER TRILLEKOFFERT HER // PUMA SNEAKERS HER // KIMONO HOUSE OF CB // SKJØRT SHEIN  // VESKE CHANEL

Vloggen fra dag to i Dubai holder på å lastes opp as we speak, så husk å abonner på YouTubekanalen min HER for å se den så fort den er ute. Der ligger også den første videoen fra første dagen! 😻 Gleder meg til å ta dere med på reisen her på Bali også!

KIM KARDASHIAN BODDE HER

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NASIMI BEACH 🍸 ATLANTIS

Altså, wow... Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sagt det nå, men Dubai er seriøst det mektigste stedet jeg noensinne har besøkt. Det er så fint og flott her! Jeg får gåsehud så mange ganger i løpet av en dag. Det er nesten umulig å forklare, man må definitivt oppleve dette stedet selv for å forstå hvor sykt det er her. Vi dro først til Jumeira Beach, men der var det helt dødt. Istedenfor dro vi til Nasimi beach ved det enormt berømte hotellet Atlantis. Fun fact: her bor Kim Kardashian når hun ferierer i Dubai. Dere har kanskje sett episoden av KUWTK hvor hun bor der? Det er så sykt fint! Vi lå på stranden og nøt hele dagen mens vi drakk gode drinker og spiste nydelig mat. Det eneste som var litt kjipt (og sjokkerende) er at vannet var ekstremt varmt. Jeg har aldri opplevd noe lignende på en strand noensinne. Man kunne ikke akkurat kjøle seg ned med en dukkert, for å si det sånn. Det var litt spesielt. Jeg må bare si det igjen: jeg anbefaler alle å dra hit en eller annen gang. Det er så utrolig ubeskrivelig å være her. Denne byen er noe helt for seg selv. Definitivt det kuleste stedet jeg noensinne har reist til, og jeg har reist mye. Dubai er amaaazing!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DERE TROR FOR MYE PÅ RYKTENE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått ganske mye kritikk for å gå i kjole og bikini her nede, spesielt etter at jeg postet bilder hvor jeg viser hud, og ikke går kledd i langbukser og dekker til skuldrene, som mange av dere påstår at man MÅ her nede dersom man ikke vil havne i trøbbel. De fleste av dere reagerer enormt sterkt på at jeg ikke dekker meg nok til, i og med at jeg er i et såpass muslimsk land. Jeg forstår virkelig hvor dere kommer fra, for jeg trodde selv at det var så strengt som dere ser ut til å ha inntrykket av. Men vet dere? Det er bare rykter. Til en viss grad, så klart. Man kan gå i singlet, og man kan gå i shorts. Det er ikke så nazi som dere tror. Selv var jeg veldig skeptisk når vi landet her. Jeg turte ikke gå uten den tynne jakken min når vi gikk på flyplassen. Jeg trodde det var skikkelig strengt, og at jeg nesten kom til å bli arrestert dersom jeg gikk i singlet. Jeg svettet ihjel som en fucking idiot, for jeg var for paranoid. Så fort vi kom oss til hotellet, gjorde vi litt research og spurte etter tips fra de av dere som har vært her selv, og da fikk vi fort et annet inntrykk. Det er nemlig veldig fritt her! Jeg tror at det har mye med det faktumet å gjøre at vi er midt i Dubai sentrum, hvor det kryr over av turister. De er vandt med oss. Det vi har fått høre her nede, er at innbyggerne ikke bryr seg så lenge man ikke er av samme religion. Skjønner dere tegninga? 

Så: vi kan absolutt gå kledd etter gradestokken her - heldigvis. Det er over 40 varmegrader her, til og med på kvelden. Det er jo fysisk umulig å kle seg i langbukser og langermet som mange av dere pålegger oss å gjøre. Jeg svetter bort så fort jeg trår utenfor dørstokken her. Det er fryktelig varmt! Det eneste vi merker til når det kommer til bekledning, er at man kanskje får et par ekstra øyner på seg. Spesielt fra eldre menn, noe som ikke er spesielt komfortabelt. De sier ingenting da, ei heller gjør de deg noe. Så sånn sett går det jo helt fint, dersom man ikke vil stryke med av hetesjokk - haha. Så klart er det jo viktig å respektere innbyggerne her, og det gjør man jo som turist - så langt det lar seg gjøre. Jeg mener, jeg er ikke så keen på å gå i bukser og langermet genser, men jeg går så klart heller ikke i de mest utfordrende klærne jeg har. ☺️

VLOGG | DUBAI DAG 1


❥ DUBAI VLOGG DAG 1 ⎮ KLIPPET DU KOMMER TIL Å DØ AV. 

Her kommer den første vloggen fra reisen! Jeg har vlogget hver dag siden jeg kom hit, så jeg har to vlogger jeg kommer til å slippe fortløpende. Her er den første i rekka! Jeg vet at mange av dere har etterspurt å se litt mer av Dubai, og det får dere gjøre i videoene mine. Håper dere liker at jeg filmer! Jeg synes i hvert fall at det er veldig gøy. ❤️

Husk å abonner gratis på kanalen min her for å få med deg når jeg legger ut nye videoer. Klem!

JEG SVIDDE AV FOR MANGE TUSENLAPPER PÅ GUCCI & LV

YOU CAN BUY HAPPINESS

I går hadde vi verdens koseligste dag! Vi satte av hele dagen til shopping på Dubai Mall. Det gjorde vi rett i, for shoppingsenteret er SINNSYKT stort. Det er tross alt verdens største, med sine 1600 butikker. Fatter dere hvor mektig det er? Vi ble jo helt forvirra med en gang vi kom dit, for man skjønner jo ikke hvor man skal starte. Det er enormt! Vi forstod litt mer etterhvert, og fant frem til butikkene vi dro dit for. Victorias Secret, Sephora, Louis Vuitton og Gucci var butikkene jeg svidde av alt for masse penger på. Er man i Dubai, så er man i Dubai. Jeg shoppet med andre ord veldig mye, noe som betyr at det blir Dubai Haul på YouTubekanalen min. Høres det bra ut? Det håper og tror jeg, ettersom så mange av dere allerede har etterspurt det. Wuhu! Her kommer et aldri så lite bildedryss fra dagen i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DE VERSTE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT PÅ 2,5 ÅR

Jeg må virkelig holde meg i skinnet for å ikke få et utbrudd over de forferdelig tragiske kommentarene jeg fikk på dette innlegget, hvor jeg forteller at jeg ble seksuelt trakassert på en beach club. Det skal vanvittig mye til for at jeg skal bli sjokkert over oppgulp som støtt og stadig dukker opp i kommentarfeltet mitt, men nå er jeg så vanvittig.. Ja, jeg vet ikke en gang hvilket ord jeg skal bruke. Det er helt sinnsykt hvordan respons jeg har fått når jeg forteller om hendelsen. Jeg får altså høre at jeg er hore og slut, og at derfor fortjener jeg det. Jeg får høre at jeg ber om det, fordi at jeg kler meg i en bikini på en beach club (altså et bassengområdet hvor kleskoden er BADETØY). Jeg får høre at jeg lyver. Jeg får høre at jeg fortjener det.

Det er så utrolig ekkelt å vitne til at jenter forsvarer gutten som seksuelt trakasserer en jente. Hva søren er det for noe? Jeg er faktisk helt sjokkert. Er det bare fordi at det er meg, Isabel Raad? Hadde dere kalt venninnen, søsteren eller moren deres for hore dersom der var henne det hadde skjedd med? 

Her er noen av de verste kommentarene som tikket inn på innlegget:

Jeg kjenner at jeg blir skikkelig mørkredd. Fy faen så skadet mennesker med slike meninger og holdninger er. Det å mene at jeg BER om å bli VOLDTATT for at jeg går med bikini på en BEACH CLUB eller på en STRAND er så forbanna skadet.

JEG SLO TIL EN MANN I DUBAI

Jeg lovet å fortelle dere om hendelsen som tok sted første dagen vår her, da vi var på Nikki Beach Club. Der tilbrakte vi hele dagen. Vi solte oss, badet og hadde en skikkelig fin dag sammen - foruten om på slutten av dagen, før vi skulle dra. Vel, hold dere fast... Rebecka og jeg stilte oss ved bassengkanten for å fotografere. Vi holdt på i kanskje et kvarter, før vi til slutt blir skikkelig irriterte over en guttegjeng som glor på oss konstant. Dere vet når gutter blir skikkelig ekle og innpåslitne, og de ikke tar et hint? En slik gjeng var det. Blikk ble plutselig til noe langt verre. Han ene gutten presterer å ta et skikkelig grep på rumpa mi i det han går forbi. Jeg TAKLER ikke sånn, det er lite som får meg til å føle meg mer krenkt enn at en mann tror at han kan tafse eller legge sin hånd på meg på det viset. Jeg blir fysisk kvalm! De som kjenner meg vet at jeg har veldig vanskelig for å ikke reagere sterkt når det typ gjelder alt, men da spesielt når noe ikke er greit. Jeg blir flyforbanna, snur meg og klapper til han i ansiktet. Jeg kunne ikke la være, jeg ble så ekstremt sjokkert samtidig som jeg blir forbanna for jeg tillater ikke noen å gjøre slik mot hverken meg eller noen andre. Usch!! Jeg kjenner at jeg blir utrolig sur når jeg skriver dette innlegget, for den situasjonen var så langt i fra okei. Heldigvis gikk det bra, for en av de ansatte på beach cluben sprang frem til Rebecka og meg så fort de fikk med seg hendelsen. De så til at det gikk fint med meg, før de kastet ut vedkommende. Jeg ble så lettet! Hadde det vært i Norge hadde jeg ikke kjent på den panikken jeg følte på etter reaksjonen min, for her er det jo veldig slik at damer ikke har noe de skulle sagt. Så når jeg reagerte som jeg gjorde, var jeg redd for at jeg skulle få slite for det i etterkant. Slik var det ikke, takk Gud for det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå vet vi at dersom vi går iført en bikini på en beach club, må man være redd for kron-idioter som han.

Jeg har aldri, og kommer aldri til å forstå meg på menn som det der. Hvor respektløs kan man være? Det skal da søren meg være mulig å gå i en bikini på en BEACH CLUB (!!!) uten å måtte bli utsatt for menn som tror de kan ta for seg? Unnskyld meg, men hvem faen tror de at de er? Seriøst! Både jeg og venninnene mine opplever det støtt og stadig på byen hjemme i Norge også, og jeg skjønner ikke hva problemet til disse idiotene er. Jeg blir så sur!

JEG SLIPPER BOMBEN

WINEING & DINEING AT BUDDHA BAR

Okei, først og fremst: I DUBAI KAN MAN IKKE FESTE. Jeg slipper rett og slett bomben, for det har seg nemlig slik at alle tips vi har lest og fått angående festing og nattklubber i Dubai suger. Vi satt seriøst i taxi fra sted til sted i sammenlagt to timer i går på jakt etter en godkjent nattklubb, uten hell. WHITE skulle visstnok være det beste i følge mange, men det var ikke noe å skryte over. Klubben var utendørs i toppetasjen, så utsikten var jo helt amazing, men det å feste utendørs i 40 grader her i Dubai er jo ikke så sinnsykt kult. Helt uutholdelig, dessuten renner jo sminken av. Haha! Vi så typ bare eldre mennesker også der, så vi følte oss ikke helt tilpass. Videre derfra dro vi til Armani klubben, hvor det var maks ti personer. Til slutt endte vi opp på Buddha Bar som er en restaurant og bar. Her koste oss super masse! Døds god mat og nydelige drinker. Her anbefaler jeg alle å dra dersom dere ferierer her. Jeg vet ikke om det var vi som var helt elendige på å dra på rett klubber, men dit vi dro skulle jo være det "beste" i byen. Har en mistanke om at festing ikke er så populært eller så stort her på grunn av at det er et veldig muslimsk land. Jeg vet ikke.

Altsååå... SE på henne! 😻 @rribecka på insta.

Det her er altså en drink! Så kult, haha.

Alt i alt hadde vi en veldig fin kveld i går, selv om det ikke ble så mye fest på oss. God mat og gode drinker ble det i hvert fall, samt at vi fikk se utrolig mye av byen! Det er helt ubeskrivelig mektig her nede. Jeg får gåsehud minst 50 ganger til dagen. Skyskraperne, de fete bilene, hvor fint det er.. Breathtaking!