hits

REISER

I DAG SKAL JEG PÅ KONSULTASJON

reklame: alle lenker er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE UTSOLGT ATM ⎮ BUKSER HER ⎮ TOPP HER

I dag er ingen vanlig dag. Jeg skal på konsultasjon for å fikse på leppene mine. For å være mer nøyaktig: jeg skal tømme dem/fjerne all produkt som jeg har i dem nå, for å så bygge dem opp på ny. Jeg er nemlig ikke helt fornøyd med hvordan de ser ut for øyeblikket, og for å være ærlig har det plaget meg en ganske god stund. Jeg føler at leppene mine ser ut som et nebb, noe som ikke er særlig fint. Hvorfor ikke fikse dem for å få et mer naturlig resultat, men fortsatt oppnå fyldige lepper? Jeg så meg blind en god stund, og jeg må ærlig innrømme at det ikke så bra ut en periode. Det er på den tiden jeg egentlig burde fikset opp i dem, haha. Bedre sent enn aldri, I guess. Det blir spennende å se resultatet når hele prosessen er ferdig. Jeg tror at det fungerer slik at man sprøyter inn et middel som skal fjerne fillersene i leppene over tid, før man kan fylle på ny. Om jeg ikke er helt på bærtur nå, mener jeg at jeg må vente i tre uker før jeg kan fylle på dem igjen. Wæh. Om det stemmer kan jo det by på litt panikk hos denne frøkna heh.......!! Vi får se, jeg lider gjerne for skjønnheten så lenge leppene mine blir mer naturlige. Jeg oppdaterer dere så klart mer etterpå. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· DAGENS PLANER ·

⚡️ Konsultasjon for lepper

⚡️ Besøke storesøsteren min

⚡️ Sende avgårde alle bestillingene fra klessalget!

⚡️ Spille inn + klippe slim-video med Sidra til Youtubekanalen hennes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEELS HER (SÅ DIGG Å GÅ I!) ⎮ SOLBRILLER HER

UNØDVENDIG

reklame: alle lenker er annonselenker

NIKE HOODIE HER ⎮ MATCHENDE BUKSER HER

Nå er endelig denne dagen over for min del. Ikke hver dag er like bra, og dette døgnet har vært ganske kjipt. Jeg er så dårlig på å takle motgang for tiden merker jeg. Jeg er lei av kulden og vinteren, lei av A4-livet her hjemme, lei av de samme rutinene. Jeg må på ferie asap kjenner jeg. Litt miljøforandring er akkurat det jeg trenger! Litt nye inntrykk og omgivelser. Det hadde ikke vært feil. Om det blir slik som jeg ønsker drar jeg til varmere strøk allerede om noen få dager. Spennende! Jeg har vært på samme destinasjon før, men planlegger en tur tilbake. Noen som klarer å gjette hvor? Hihi! 

Mmmm! Sunnheten sjæl kom på at hun kun hadde spist en gang i dag, så dette var velfortjent. Hah! Det var definitivt verdt turen ut i kulden. Planen nå er å kose meg med dette før jeg skal ta et bad. Jeg er så sliten i både kropp og huet i dag, så et varmt bad passer utmerket. Bathbomb fra Lush har jeg tenkt på å kjøpe i kanskje en måned nå - uten hell. Om du ikke visste det fra før, så har jeg tidenes gullfisk-hukommelse. Det vil si at jeg aldri husker vesentlige ting, men unødvendige saker som for eksempel hva dama i kassen heter, deeeet husker jeg. Bathbomb? Nei for det må jeg jo huske, til forskjell fra navnet til Liv på Rema. Det er hardt å være Isabel Raad skal dere vite! 🤓

Veldig interessant innlegg må jeg si, haha. Sorry, men ville bare titte innom en siste gang i dag. I love you! God natt klem fra meg.

2018 KOMMER TIL Å BLI ET SINNSYKT ÅR

reklame: alle lenker er annonselenker

 Processed with VSCO with s2 preset

SHIT'S ABOUT TO GO DOWN

Tidligere i dag var jeg på et møte som var ekstremt spennende! Alt jeg kan si foreløpig er at 2018 kommer til å bli et sinnsykt år (mildt sagt...). Dere får vite alt 1. desember! Inntil da må jeg være litt hemmelighetsfull, men jeg håper at det går fint. Det er tross alt ikke lenge til hemmeligheten avsløres for omverdenen, og det er faktisk derfor jeg ikke har nevnt noe om dette før nå. Jeg hater å dele nyheter som skal skje langt frem i tid, jeg vet nemlig hvor irriterende det er å være nysgjerrig når man får høre A, men ikke B. Litt ironisk i og med at jeg delvis gjør det samme nå, men det er i hvert fall overhodet ikke lenge til dere får vite. Hallo, tenk at det er 1o dager til? Dette har jeg holdt hemmelig i flere måneder. Om det har vært vanskelig? Ja. Om jeg vil skrike det ut NÅ? Hell yes. Det kommer til å bli helt sykt, og jeg kan GARANTERE at dere kommer til å juble over dette haha. Shit, jeg kjenner at jeg blir smånervøs nå som jeg nevner det for første gang for dere. Det blir litt mer realistisk da, på en måte. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

GENSER/KJOLE HER ⎮ SMYKKE HER ⎮ BELTE GUCCI

Hva skal jeg si? Jeg er vanvittig spent, nervøs og SUPER giret for det jeg (og dere) har i vente.

This shit is cray.

1. desember is the day. Stay tuned.

INNLAGT PÅ SYKEHUS

reklame: linken i innlegget er en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette har vært en nokså spesiell dag. Den startet helt fantastisk (kommer tilbake til det i neste innlegg senere i dag, det MÅ dere få med dere. Big things coming up!), men så endte den ikke så bra. Jeg fikk telefon om at storesøsteren min var innlagt på sykehus. Det er ikke akkurat en gøy telefon å få og jeg blir så klart bekymret. Heldigvis går det bra med henne nå! I morgen tidlig skal jeg rett til henne og ta vare på hun. Både mamma, lillesøsteren min og søskenbarnet vårt har vært på besøk der i hele dag, så jeg drar dit i morgen når hun ikke har besøk. 

Jeg kjenner bare at det er så mye kjipt som skjer på privaten om dagen, noe som suger skikkelig hardt. Det er så typisk når alt går bedre enn noensinne når det kommer til karrieren og muligheter jeg får, da vil jeg jo så klart kunne nyte det og glede meg over alt. Det er litt vanskelig når jeg får den ene dårlige nyheten etter den andre. Uansett! Heldigvis er det ikke de alvorlige sakene, så det ordner seg jo alltids! 😊 Jeg vil bare at alle rundt meg skal ha det bra! Hater, hater, haaater når de jeg er glad i har det vondt. Det påvirker meg mer enn noe annet, for å være ærlig. 

Akkurat nå har jeg tatt et bad, og for øyeblikket ligger jeg i sengen og har KUWTK surrende i bakgrunnen. Denne dagen har virkelig utviklet seg til å bli rævva. Den startet jo så bra... Jeg avslutter her, jeg er ikke en gøyal person i dag haha. Håper dagen deres har vært bedre enn min! Jeg forteller dere om noe super spennende i neste innlegg. Et hint: 2018 kommer til å bli et sinnsykt år for min del. Klem enn så lenge!

Forresten! I dag får dere 25% på ALLE jakker på Nelly. Be quick, den vare kun frem til klokken 10:00 i morgen.

Du finner tilbudet HER! 😻💸

ALT OM HÅRFJERNING MED LASER

reklame: behandlingen er sponset

I forrige uke la jeg ut på Snapchat at jeg var på behandling hos Scandinavian Skin Care Clinic hvor jeg utførte hårfjerning med laser. Det er ingenting jeg avskyr mer enn å barbere legger, armhuler etc. Det er jo så forbanna kjedelig, og jeg må dessuten gjøre det veldig ofte fordi at hårene mine vokser fort ut igjen. Det er skikkelig irriterende, så derfor bestemte jeg meg for å få det fjernet permanent ved hjelp av laser hårfjerning. Det som skjer da er at håret ikke vokser ut igjen! At det i det hele tatt går er helt genialt, og noe jeg er sjeleglad for haha. Jeg fjerner ikke bare hår på kroppen, men også rundt hårfestet. Jeg har veldig liten panne og masse babyhår som ikke akkurat gjør den større. Derfor har jeg fjernet babyhårene med laser. 

Slik ser det ut når man går til behandling! Det gjør ikke vondt, men det kan være bittelitt ubehagelig innimellom. Men igjen - ingenting som man ikke holder ut av. Jeg er tidenes pingle da min smerteterskel er ekstremt lav, så dersom jeg sier at det ikke gjør vondt.. Ja, da gjør det ikke vondt! Hehe. Man går til behandling hver fjerde uke, og hvor mange ganger som må til er litt individuelt. Jeg lurer på om det er rundt 6-8 ganger? Jeg er ikke helt sikker, men all informasjon får dere på klinikken eller dersom dere tar en liten telefon dit. De er veldig hjelpsomme og utrolig dyktige!

Her er da prislisten! Dette er pris for en behandling. 

· FOR BOOKING AV TIME ·

🔥 Telefon: 45 92 78 27

🔥 Adresse: St. Halvards plass 1, 0192 Oslo

____

Jeg anbefaler Raheela på Scandinavian Skin Care Klinikk på det varmeste! Hun er vanvittig dyktig. Jeg gleder meg til å bli hårfriiii! 

RABATTKODE: 25% PÅ NELLY!

・ reklame: alle lenker i dette innlegget er annonselenker ・

I dag starter offisielt black week uken hos Nelly, og først ut er en amazing rabattkode på hele 25%. Den gjelder på alt fra NLY Trend som forøvrig er det merket jeg handler mest av. De har desidert de fineste klærne! Men dere, be quick. Rabattkoden varer nemlig kun frem til klokken 10:00 i morgen. Dette er jo helt genialt om du enda ikke har startet på julegavehandelen. Det finnes masse fiiint!

GLADNYHET! I DAG FÅR DU 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY TREND. DU FINNER TILBUDET HER!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

Jeg har alle disse plaggene, foruten om nummer fem. Den kjolen er jo sååå fin da, så den skal jeg bestille meg i dag! Tenk så nydelig nå når det enten er julebord eller noe lignende? Drømmen! 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

____

HAPPY SHOPPING BABES!

UKEN SOM GIKK

inneholder reklame

UKENS RABATTKODER

(annonselenker) 20% på alle jakker hos Nelly HER ved bruk av rabattkoden «JACKET20». Varer frem til kl 23:59 i natt.

Alle over knee boots til kun 349,- kroner hos Nelly HER! Varer også frem til kl 23:59 i natt. Be quick! 💋

AKKURAT NÅ

Jeg begynner endelig å bli meg selv igjen, etter et par dager med kjærringa tante rød på besøk. HOLYYYY det er nice å bli kvitt henne!! Jeg har massevis av energi i dag, det er så digg. At the moment har jeg tatt en pause i klipping av vloggen som skal ut på YouTubekanalen min i dag. Fun fact: søndager er alltid dagen hvor jeg jobber som mest. Saker og ting skal forberedes til den kommende uken, og dersom jeg har en hektisk uke i vente foretrekker jeg å forhåndsskrive et par innlegg i tilfelle jeg ikke får så god tid til å sitte fremfor macen.

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg hadde en veldig hyggelig søsken-dag sammen med de fine søstrene og broren min! Det er lenge siden vi alle var samlet og fant på noe sammen, sett bort i fra det å henge sammen hjemme. Det blir ikke det samme som å faktisk dra ut å finne på noe. Vi var på en liten shoppingrunde i byen, før vi endte opp på Fridays hvor vi satt å skravlet en god stund. Etterpå bar det hjem der mamma hadde disket frem et herremåltid. Det var en veldig fin dag, fra ende til annen. Jeg er så glad i familien min!

UKENS YOUTUBEVIDEOER


Jeg postet denne vloggen, som var den siste fra Dubai og Bali turen til Rebecka og meg. Vel, jeg var redd for masse kritikk og hat dersom jeg publiserte denne, og det fikk jeg også. Men vet dere hva? Personlig synes jeg ikke at jeg gjør noe galt i den. Ja, jeg var full, men herregud.. Jeg er 23 år, på ferie med bestevenninnen min. Vi hadde det gøy!! Selv lo jeg gjennom hele videoen når jeg skulle klippe den, så jeg tenkte at andre kanskje også ville finne den underholdende. Om jeg er døds stolt over oppførselen min i videoen er en annen sak, men alt jeg bryr meg om er at vi storkoste oss og skapte morsomme minner sammen som vi dessuten fikk på film. Innlegget der jeg postet videoen fikk langt over 200 kommentarer hvor halvparten klikket og kjeftet på meg, mens resterende halvpart lo og så humoren i det. Du kan se kommentarene her. Hva synes du egentlig om vloggen? Jeg synes det er gøy å kunne vise andre sider ved meg selv også.

UKENS CRAVING

Daim krone is. Har dere smakt den, eller? Hvis ja, dere forstår hvorfor. Hvis nei, ikke gjør det heller. Dere vil nemlig bli like hooked som det jeg er, og det er ikke positivt. Det er nemlig ikke sæææærlig sunt... I går spiste jeg tre stykker, liksom. Hello, sunnheten sjæl! What's new..

UKENS OPPTUR

Å se gleden hos Sidra da hun endelig fikk lov til å starte egen Youtubekanal. Jeg er all for å støtte de jeg er glad i i det de ønsker å gjøre, inkludert lillesøsteren min så klart. Om du ikke allerede har, vet jeg at hun hadde blitt super glad om du vil abonnere på kanalen hennes HER. Og her er hennes første video:

Skjønningen min!! 💕

UKENS NEDTUR

Løgner, rykter og atter løgner. Noen ganger renner begeret over hos meg, for jeg er en veldig følsom person. Jeg vet at jeg ikke burde lese på Jodel, jeg vet at jeg ikke burde lese på ulike forumer, jeg vet at jeg egentlig burde få noen til å filtrere kommentarene mine før jeg får se de selv. Likevel klarer jeg ikke la være. Nysgjerrigheten tar over, gang på gang. Og hver gang blir jeg like oppgitt og skuffet over meg selv, for at jeg er så svak. Jeg vet jo at det å lese stygge ord om meg selv ikke gjør meg godt. Det kan faktisk ødelegge en hel dag for meg. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har hatt en super fin dag, frem til jeg logger inn på bloggen og leser kommentarene som har tikket inn. Det er alltid noe stygt. Alltid. Når skal jeg lære? Når skal jeg få viljestyrke nok til å motså å oppsøke disse forbanna forumene, for å ikke snakke om Jodel?

UKENS TANKE

Jeg tror mange av dere ofte glemmer av at jeg eller vi bloggere også er mennesker. Akkurat som deg. Akkurat som søsteren din, moren din og bestevenninnen din. Jeg ser det som blir skrevet om meg. Jeg blir lei meg. Det resulterer i at jeg begynner å tvile mer og mer på meg selv. Det får meg til å føle meg liten. Jeg vet ikke hva hensikten med å skrive stygge ting om offentlige personer er, men helt ærlig? Jeg tror ikke at disse menneskene, eller såkalte nett-trollene er onde mennesker. Jeg tror bare at de skriver ting i øyeblikket, uten å tenke seg om. Uten å tenke at det de skriver sårer. Uten å tenke at ordene de lirer ut av seg handler om et annet menneske. Et menneske med følelser, akkurat som du.

UKENS INNKJØP

(annonselenker) MICHAEL KORS KLOKKE HER ⎮ CÈLINE SOLBRILLER HER

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Helt ærlig? At mammas leilighet SUGER til å ta bilder i. Hahah! Det er skikkelig slitsom når jeg lever av å blant annet ta bilder. Det finnes for eksempel ikke en eneste tom, hvit vegg som er the essential som blogger. Jeg er avhengig av det! Jeg prøver å forhandle litt med mamma, så det gjenstår å se om jeg får en tom vegg snart... Hah!!

UKENS ANTREKK

(annonselenker) TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JÆVLA LØGNER

EN STOR BESLUTNING ER TATT

HEMMELIGHETENE JEG HAR LATT VÆRE Å SKRIVE OM

OM JEG IKKE GJØR DETTE, FÅR JEG EN SAFTIG BOT

Jeg er en av de som mottok en bibel av en mail fra Forbrukerombudet hvor jeg har blitt "overvåket" i flere måneder. De har følgt med på meg på Snapchat, Instagram, min PRIVATE facebookprofil og ja - generelt alt av plattformer man kan følge meg på, både offentlig og privat. Jeg har fått advarsel om for dårlig merking av reklame. Jeg trodde helt ærlig at jeg var flink til å merke alt som er annonse og reklame. Om dere blar tilbake i arkivet er alt merket, og ikke er det merket med liten skrift, ei heller "dårlig" på noe som helst vis slik som de påstår. Jeg har aldri hatt en baktanke hvor jeg ønsker på noe som helst vis å lure leserne mine, og det er nettopp derfor jeg alltid informerer dere øverst i innlegget dersom det er annonse, sponset behandling eller affiliateslenker. Aldri har jeg publisert noe uten å merke først. Derfor ble jeg ganske sjokkert da jeg mottok den milelange mailen fra Forbrukerområdet.

Det de da mener er at merkingen er for dårlig (noe jeg ikke fatter i det hele tatt). "Annonselenker" øverst i innlegget holder ikke dersom det er en lenke til et plagg jeg har på meg. Nei, da skal det først markeres med "ANNONSE" eller "REKLAME" helt i starten av innlegget - i like stor skrift som alt annet i innlegget. Det er greit nok det, men der jeg synes at det begynner å bli latterlig er når de da mener at i tillegg til "REKLAME" i starten, skal det i tillegg stå "ANNONSELENKER" fremfor lenken til plagget. Med andre ord er jeg nødt til å markere dobbelt opp, for at dere lesere skal få det med dere og være klar over at det er reklame. Jeg beklager, men jeg tror helt oppriktig at leserne våres ikke er så fjerne at de ikke får det med seg første gangen. 

Jeg synes at reglene er til å le av, for de er jo så overdrevet. Jeg markerer alle mine innlegg med enten "annonse" eller "annonselenker" øverst i innlegget, i stor og tydelig skrift. At det ikke er bra nok, er for meg latterlig. Absolutt ALT skal markeres med REKLAME, til og med mine negler, hårfarge, vipper og bryn. Mener de da at så fort jeg viser trynet mitt på et bilde i et innlegg, så må jeg merke innlegget med REKLAME, for jeg fikk jo tross alt vippeextensionet sponset for tre uker siden, og allerede har reklamert for det? 

Reglene er tatt til et nytt nivå. Men, jeg vil ikke risikere å få en bot på over hundre tusen, så jeg kommer til å merke alt med REKLAME og helst TO ganger også, slik at Forbrukerombudet blir fornøyd. Så og si alle bloggere har reagert kraftig på dette, det er som sagt skikkelig overdrevet. Jeg har absolutt ingen hensikt i å lure leserne mine dersom det er noe som er annonse eller sponset, og derfor markerer jeg jo alltid også. Jeg reagerer bare på at det skal være så ekstremt pirkete. 

Jeg måtte bare få det ut, og forklare dere hvorfor jeg fremover kommer til å se ut som en vandrende reklameplakat, til tross for at jeg ikke er det. Om jeg linker til et plagg i et innlegg, kommer jeg til å måtte skrive ANNONSE øverst i innlegget - til tross for at det ikke er en annonse. Bare sånn at dere vet. Jeg mener, jeg må til og med markere med ANNONSE I STOR SKRIFT når jeg skal ha et KLESSALG, slik som jeg forøvrig har nå! Hvordan i alle dager er det REKLAME? Skjønner dere hvor firkanta dette er, eller? Blir helt paff, jeg.

Takk for meg,

Isabel REKLAME Raad.

FRA ISABEL TIL ISABEL

reklame

MICHAEL KORS KLOKKE HER ⎮ CÈLINE SOLBRILLER HER

Se disse luksuriøse skattene jeg klikket hjem! Jeg har lenge siklet på disse solbrillene fra Céline. Da jeg var på taxfreen i Dubai letet jeg meg ihjel etter dette paret, men uten hell. De fantes ikke der, av en eller annen teit grunn. Da jeg omsider kom hjem fant jeg dem på Nelly - til min store glede! De er så fete. Elsker de! I tillegg til det, klikket jeg hjem en lekker klokke fra Michael Kors i gull/roségull. Så fin! Jeg synes at de har så mange fine klokker, faktisk. Michael Kors er flinke på sneakers og klokker! De fleste vil vel tenke på vesker når de hører Michael Kors, men helt ærlig.. Jeg synes ikke veskene er så fine. Det er vel kanskje fordi at absolutt alle har de, haha.  

JÆVLA LØGNER

annonselenke

Det er mye man skal bli anklagd for, spesielt jeg. Det nye er at jeg tydeligvis "faker" mine egne kommentarer og tar en såkalt "fotballfrue". Det vil si at jeg legger igjen og skriver kommentarer selv som jeg poster i mitt eget kommentarfelt. Helt ærlig, ser det ut som at jeg "trenger" det? Ser det ut som om at jeg får få hatfulle og stygge kommentarer fra før, at jeg må ty til å skrive egne? For det første, hvem VIL ha hat? For det andre, HVEM skriver stygge kommentarer TIL seg selv?! Noen ganger blir jeg helt paff altså haha. At jeg skal bli anklagd for det er jo helt på trynet. Hadde det vært fine kommentarer hadde jeg muligens forstått, men jeg blir altså anklagd på ulike forumer og tragiske gossip-blogger om at de kommentarene jeg har svart på i kommentarfeltene mine som er stygge, har jeg skrevet selv. Come on... Jeg kan gledelig gi dere IP-adressene på alle kommentarene om det er ønskelig. Hadde det ikke vært for at det er ulovlig, så hadde jeg lagt de ved i dette innlegget slik at disse nett-trollene som ikke har annet å bedrive tiden sin med kunne fått et nytt tidsfordriv. For et liv enkelte har, seriøst. Jeg kan avkrefte at jeg sitter å skriver kommentarer til meg selv. Det har jeg aldri gjort, og kommer aldri til å gjøre det heller. At dette i det hele tatt er noe jeg er nødt til å ta opp. Tragisk.

TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI

Sorry, men jeg måtte bare kommentere dette. Enkelte saker er bare så ekstremt pinlige at jeg bare må få sagt mitt. Lol, lol, lol. Foruten om det har jeg fått mensen... WOHO! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde mensensmerter. Det er jo helt jævlig? Jeg har ligget i fosterstilling helt siden i går, spist sjokolade og sett på serier. This aint cool. Jeg elsker å være av det kvinnelige kjønn, men ikke når tante rød er på besøk. Da skulle jeg ønske jeg var mann.

NÅ ER KLESSALGET ÅPENT!

inneholder reklame

Jeg har lenge pratet om å ha et klessalg igjen, og endelig har jeg fått fingern ut! Nå kan du shoppe klær og sko fra garderoben min til en billig peng. 💸 😻 Det er mye bedre å selge det videre istedenfor å la disse fine plaggene og skoparene ligge ubrukt hos meg. Jeg bruker ikke samme plagg ofte, så derfor blir det ofte til at det bare blir liggende. Jeg har klessalg inn i mellom, og jeg vet at dere alltid blir like glade for det. Det er mye derfor jeg gidder å gjøre det også, til tross for at det tar meg ganske mye tid å ta bildene, pakke og sende avgårde. Men det er verdt det! ❤️ Nå er nettbutikken åpen i hvert fall! Ps. be quick! Det forsvinner kjapt.

KLIKK DEG INN PÅ NETTBUTIKKEN MIN HER OG SHOP I VEI!

LILLESØSTEREN MIN HAR STARTET MED YOUTUBE!

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere om! Lillesøsteren min Sidra har startet sin egen YouTubekanal 😁 Hun begynner å bli stor nå og synes jo at dette med YouTube og blogg er veldig spennende, men jeg har alltid vært litt skeptisk til å la henne starte for tidlig. Nå går hun tross alt i 7ende klasse, så jeg antar at tiden er inne for å si ja. Hehe! Hun har allerede lagt ut en video hvor dere får bli bedre kjent med henne. Se videoen nedenfor og abonner gjerne på kanalen hennes! Da blir hun så glad 💕 En ny video kommer en gang i uken!


Hun er så flink! Jeg er så stolt over henne som gjorde det så bra på første videoen! Lille prinsessen min. 😚 💕

ABONNER PÅ KANALEN HENNES HER!

FINESTE DAGEN PÅ LENGE

COZYTIMES WITH MY SIBLINGS

I går hadde jeg en utrolig koselig dag sammen med søsknene mine! Vi dro først å kikket rundt i byen, før vi satte oss på Fridays for litt søtsaker. Jeg cravet Oreo Milkshake, og den smakte helt nydelig. Det er farlig godt altså, men shit så usunt haha. Det går fint en gang i blant! Vi satt og pratet om alt mellom himmel og jord. Jeg og Jasmine synes at det er så skummelt hvor fort tiden flyr avgårde. Jeg mener, Rami går i 9. klasse og Sidra i 7. Det føles som at det var i går at de var bittesmå, men den gang ei... Blir helt redd jeg, haha. Vil ikke at de skal vokse ooopp! 😬 Vi hadde det i hvert fall veldig koselig sammen. Denne dagen behøvde vi alle sammen. Jeg er så glad i alle søsknene mine at det gjør vondt. De er verdens fineste mennesker! 

HEMMELIGHETENE JEG HAR LATT VÆRE Å SKRIVE OM

Det begynner å bli en stund hvor jeg har blogget nå. Det er likevel ekstremt mye mer dere ikke vet om meg, kontra hvor mye dere vet. Jeg er alltid personlig på bloggen, men likevel er det enkelte ting jeg ikke er komfortabel med at 20.000-25.000 personer vet. Jeg forstår meg faktisk ikke heeelt på de som klarer å dele de mest private og sårbare sidene ved seg selv og sitt liv, men det er jo så klart opp til hver og en hva man synes er innafor og ikke. Jeg personlig har utrolig mye bagasje og saker jeg har gått gjennom, men alt er for skummelt for meg å dele. Eller, alt blir vel feil å si. Noe av det har jeg allerede fortalt dere om, som for eksempel når jeg slet med anoreksi. Det innlegget kan du forresten lese her. Anyway! I dag tenkte jeg å la dere bli enda bedre kjent med meg ved å dele noen "hemmeligheter" dere ikke vet om meg fra før. 

   10 SECRETS   

1. Lifehouse - everything er min go to låt når jeg er nedfor. Det har vært det så lenge jeg kan huske. 

2. Jeg må alltid smøre hele kroppen inn med bodylotion før jeg legger meg, spesielt på vinteren. Blir så tørr! Anbefaler den tjukke kremen fra Elizabeth Arden. Den er amazing!

3. Victoria Beckham var mitt forbilde utseendemessing før. Morsomt når det nå er Kim k - tidenes kontrast. Haha.

4. Jeg får/kjøper over 100 plagg i måneden.  Det er en stor del av jobben min, derfor er det et såpass ekstremt forbruk.

5. Jeg har angst for døden og tenker svært ofte på det for tiden. Det skremmer meg så inn i helvete.

6. Jeg aaavskyr vanlige ankelsokker. Jeg bruker kun ballerina sokker.

7. Det jeg tenker mest på for tiden er om jeg skal kjøpe leilighet eller hus. Nå er det ikke lenge til, dere!

8. Min forrige månedslønn var på 350.000 kroner.

9. Jeg har alltid drømt om å starte opp min egen nettbutikk med mitt eget design. Jeg elsker klær og mote! 

10. Da jeg var liten var jeg i en bilkjræsj som har scared me for life. Jeg er den verste pasasjeren å ha med i en bil. Jeg sitter med en puls på etthundeoghelvete hele turen og kjefter på sjåføren så fort h*n overstiger fartsgrensa (om det så er med 2 km/t). 

_______

Visste du noe av derre fra før? 

EN STOR BESLUTNING ER TATT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lenge hatt åpen Snapchat - det vil si at dere har kunnet sende meg snaps. Jeg synes i utgangspunktet at det er superduper koselig å lese alt det fine dere skriver til meg, og ikke minst det å få se ansiktene på følgerne/leserne mine. Det er grunnen til at jeg har hatt åpen snap i det hele tatt. Men nå har ting endret seg, og det er jeg så lei meg for. Grunnen til at jeg har valgt å stenge den er helt forbanna sjuk. Jeg får nemlig ekstremt mange dick pics i løpet av en dag at jeg ikke en gang har telling. Det har tatt helt av! Jeg vet ikke hva greia er, men etter at jeg ble verifisert på Snapchat har jeg blitt bombadert med ekle bilder av random mannfolks peniser. Jeg får til og med videoer hvor vedkommende onanerer og gjerne spruter over et eller annet. Ja, så ille og så jævla ekkelt er det. Jeg blir seriøst oppriktig kvalm! Det gir seg heller aldri, til tross for at jeg har både skrevet og sagt på mystorien min at de som sender meg slik blir blokkert på sekundet og at jeg synes at det er vemmelig. Det forstår jeg meg ikke på, at disse mennene likevel fortsetter når jeg klart og tydelig sier i fra om at jeg synes at det er NASTY. Hvem vil sende meg slik da? Eller til andre jenter, for den saks skyld.

Etter at jeg satt med søsteren min, så gjennom snappene jeg hadde fått tilsendt og det dukket opp penis bilde etter penis bilde tok jeg endelig avgjørelsen. Det holder nå. Jeg kan ikke en gang åpne snappene når jeg har folk rundt meg, for det er jo så forbanna flaut for meg. Ser nesten ut som at jeg er den sexfikserte og kåte personen som får penis etter penis tilsendt haha. Nei, fysj. Jeg synes at det er dødskjipt at jeg har blitt tvunget til å gjøre dette, det var jo så hyggelig å kunne kommunisere med dere der også. I stedet får jeg bli enda flinkere til å svare her i kommentarfeltet ❥

Jeg håper på forståelse. Og til dere gutter: STOP IT! Svært få jenter synes at dickpics er nice å få tilsendt. No thanks.

RABATTKODE: -25% PÅ NELLY!

annonselenker

Nå er det mange som har etterspurt en rabattkode på Nelly, og NÅ kommer jeg med en! Endelig 😁 Denne koden er dessuten helt amazing. Rabattkoden varer frem til klokken 23:50, 11/11, og gjelder ALT på nettbutikken (med unntak av noen eksklusive merker). Du får mer og mer rabatt for hvor mange saker du kjøper. Sånn her ser det ut:

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «SINGLE» I KASSEN!

1. HER ⎮ 2. HER (disse har jeg, så fine!) ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

_____

Jeg har klikket hjem masse av det ovenfor her! Så masse fint. Happy shopping, babes!

JEG INNRØMMER DET

OK, jeg innrømmer det. Det er ikke så vanvittig stor forskjell på ukedager og helg når det kommer til hverdagen min. Jeg jobber jo like mye om det så er mandag eller lørdag, men jeg kan samtidig gjøre akkurat som jeg vil. En tirsdag kan være prikk lik en fredag hos meg. Så dere skal få den - sånn sett er livet som blogger ganske "enkelt" og luksus. Det kjipe er at jeg faktisk savner det å kunne glede seg til helg. Før studerte jeg jo og hadde vanlig deltidsjobb som alle andre, og jeg husker lykkefølelsen jeg kjente på når helgene var rett rundt hjørnet. Akkurat den delen er litt kjedelig, for nå er det ikke slik i det hele tatt lenger. Men hey - jeg kan virkelig ikke klage! Det blir for dumt, for jeg er jo sjeleglad over hverdagen jeg har skapt meg.

I dag er det i hvert fall fredag og helg! Jeg skal ta det super chill denne helgen. Planen var egentlig å ta en weekendtur til København, men jeg venter litt med det. Det har skjedd så mye på privaten denne uken som har ført til at jeg er helt sliten i huet, så det å koble helt av og ta livet med ro frister mye mer enn å reise akkurat nå. Slik er det noen ganger! Det jeg hater absolutt mest av alt i verden er når jeg møter på mange oppturer og nedturer på kort tid. Du vet når du blir overlykkelig over noe - hyler, skriker og dør av glede? For å så få alt knust i tusen biter i neste sekund? Slik har denne uken vært, mildt sagt. Det har vært mye opp og ned. Det er så kjedelig, men jeg må virkelig lære meg å ikke ta alt så.. jeg vet ikke. Jeg blir bare VELDIG glad, for å så bli VELDIG lei. Skjønner dere? Jeg er så følsom at alt går så hardt inn på meg, og derfor blir alle følelser så sykt forsterket. Jeg må slappe av litt, kjenner jeg. Blir helt matt...

I kveld skal jeg ut å spise middag med en venninne og drikke litt (mye) vin, før jeg skal ha litt me-time resten  av kvelden. Ansiktsmaske, hårkur, skrubb og deilige bodylotions.. Jepp, i kveld er det tid for hjemmespa! Det var lenge siden, det. Før gjorde jeg det hver eneste søndag - uten unntak. Hvorfor jeg har sluttet med det, er uvisst. Er det bare jeg som blir knusktørr over alt så fort det blir kaldt, forresten? Herregud, det er helt krise! Jeg blir nesten hvit så tørr jeg er. Haha, mmm... Flott.

Nok tullprat fra meg. Jeg ville egentlig bare ønske dere en god helg og si at jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere! Dere betyr mer for meg enn dere aner. Klemmer i fleng! ❥

UKENS SPØRSMÅL

   UKENS SPØRSMÅL   

Hvor mye kostet suiten dere valgte på Bali per natt og hva het hotellet? Var kjempe fint!

Det heter Four Points By Sheraton. Det kostet 2.000 kroner per natt tror jeg. Litt usikker, men tror jeg husker riktig.

Kommer det flere innlegg rundt den spørsmålsrunden? Hadde vært gøy om du hadde gjort det på video også :D

Ja, det gjør det! Jeg har faktisk planer om å svare på video denne runden. Litt variasjon fra de to tidligere innleggene med svar. Jeg føler at jeg uttrykker meg bedre via video, så vi kjører på med det. Skal få spilt den inn i løpet av helgen håper jeg! Du kan lese svarene på del 1 her og del 2 her i mellomtiden. 

Hvor mye kostet Gucci belte ca?

Det koster rundt 5000-5500 tror jeg? Husker ikke helt, men rundt det.

Tar du med deg søstera di på typ 13 år på solarium? Hvor sykt er ikke det?

Så klart gjør jeg ikke det. Denne kommentaren tikket inn da jeg la ut en snap av en samtale hvor jeg skrev at den var mellom meg og søsteren min, men det gjaldt så klart storesøsteren min ikke hun minste. Det er 18 års aldersgrense på solarium for det første, og for det andre hadde jeg aldri latt Sidra ta sol i så ung alder. Never ever. Jasmine er derimot 25 år, så det går bra. Hehe!

Hvorfor er du ikke ærlig om neseoperasjon nummer to?

Vanskelig å være ærlig om noe som ikke er sant. Jeg har kun operert nesen min en gang, og that's it. Den ser kanskje litt annerledes ut da, om det er derfor du lurer. Greia er at det tar et helt år før det endelige resultatet er klart. Nå er det rundt 1 år siden og all hevelse er borte. Jeg er overlykkelig over resultatet da, det må jeg si. 

Føler du deg like ensom som du framstår på snap? Trives du med det?

Ensom vil jeg ikke påstå at jeg er, men jeg liker jo godt å være alene. Jeg er en liten introvert, og det har jeg alltid vært. Men så klart liker jeg å være sosial og omgås mennesker også, men det snapper jeg ikke nødvendigvis alltid. Ikke alle i mitt liv er komfortable med å synes på mine kanaler, da jeg har såpass mange følgere. Ikke alle liker den eksponeringen, og det respekterer jeg! 😚

Kunne du blitt sammen med en gutt som tjener en vanlig månedslønn?

Ja, herlighet! Så klart. Penger i et forhold er det minste jeg bryr meg om. For meg har ikke summen vedkommende tjener noe som helst å si for meg, så lenge personen er driven og brenner for noe. Det er sexy i mine øyner!

Hvordan fikk du det arret du har på oversiden av foten?

Det fikk jeg av noen forferdelige sandaler jeg hadde på meg da jeg var i Dubai. Om du ser denne vloggen, forstår du. Hvordan det arret har blitt så forbanna stygt forstår jeg dog ikke, men det er søren meg ikke noe fint. Min uflaks streifer igjen, så klart. Haha.

Skal du snart ha klessalg igjen? Du har så mye fiiint!

Ja, det skal jeg! Nå er det overfylt her hjemme igjen, så det er på tide å ta en detox i garderoben min. Jeg kommer med mer info så fort jeg er klar!

Familie ser viktig ut for deg. Er det det? Blir så glad av å se det.

Åh, familie er det viktigste av alt for meg. Spesielt søsknene mine. De er mitt alt! ❤️

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

JEG ER LIVREDD - DET SPØKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke et overtroisk menneske overhodet. Så langt i fra. Men etter døgnet jeg tilbrakte på det forrige hotellet jeg bodde på tidligere i uken, har jeg skiftet helt mening. Jeg har begynt å pusse over dette med ånder sånn helt plutselig. La meg fortelle.. Da jeg tok heisen opp til 5 etasje og gikk ut i gangen, merket jeg hvordan kroppen typ ble fylt med en... merkelig energi. Jeg vet ikke, det er så vanskelig å forklare med ord. Det eneste jeg kan si er at det var noe rart som slo meg på sekundet. Jeg sjekket inn på rommet jeg hadde fått, og prøvde å finne meg tilrette. Det skjedde aldri. Jeg fant aldri roen. Det er merkelig til meg å være, spesielt nå i disse tider. Jeg dro frem mac-en og jobbet et par timer før det var leggetid. Jeg gruet meg til å skru av lyset. Det skjer heller aldri. Det var så rart alt.. For disse følelsene som plutselig dukket opp i meg var så ugjenkjennelige. Det er ikke meg å være redd sånn uten grunn. Det er ikke meg å føle på sånne weird vibes. Det har som sagt aldri skjedd meg tidligere. Når jeg omsider la meg i sengen, slukket alt av lys og la ned telefonen, klarte jeg ikke å slappe av. Jeg lå anspent og var bare.. redd. For hva? Det kan du godt undre deg over. Det gjør jeg også. Alt jeg kan si er at jeg følte ekstreme energier på det rommet, eller.. det hotellet, rettere sagt. Usch, det var skummelt altså! Jeg klarte aldri å sovne den natten. Dagen etter sjekket jeg ut fort som fy og byttet hotell, så nå bor jeg på Radisson. Her har jeg bodd tidligere, og her vet jeg at jeg ikke får selskap av ånder eller hva det nå enn var. Puh.. Har noen av dere opplevd noe lignende? Dette ga kanskje absolutt ingen mening for dere, jeg merker at det er vanskelig å forklare hvordan denne opplevelsen var. Den var rar. Men for første gang i løpet av mine 23 år på denne planeten har jeg begynt å tro på at det finnes noe annet enn oss. Jeg vet ikke, det er skummelt som faen. Håper ikke dere tror jeg har blitt helt gal nå. Heh!

Jeg vil ikke navngi hotellet det skjedde på, jeg føler meg litt fæl om jeg skal gi de så "dårlig" omtale. Servicen og alt annet på hotellet var upåklagelig, så jeg føler ikke at det er helt fair. Men en ting er i hvert fall sikkert: dit våger jeg ikke å overnatte igjen. Fortell meg gjerne om dere har noen lignende opplevelser. Har dere opplevd noe åndelig? Jeg synes det er sykt spennende, samtidig som jeg blir vettskremt. Haha!

NEW IN ⎮ NELLY-INNKJØP

annonselenker

Jeg mottok en super svær pakke fra Nelly her om dagen, med masse fint innhold! Jeg elsker absolutt alt. Folk kan gjerne mene at klær fra Nelly er "billig", men bare fordi at jeg tjener bra betyr det ikke at jeg automatisk har lyst til å kjøpe en topp til 5.000 kroner istedenfor 20 forskjellige til samme sum? Jeg elsker designervesker, men klær liker jeg å shoppe til en rimelig pris. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Nelly. Heh! Her er noe av det som befant seg i pakken. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER

BUKSER UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ TOPP HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJORTE HER

GENSER HER ⎮ BUKSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JUMPSUIT UTSOLGT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VERDENS KULESTE JAKKE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER

LANGE BOOTS (VERDENS BESTE Å GÅ I!) HER ⎮ LAVE BOOTS HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE UTSOLGT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BODY HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BUKSER HER

_____

Håper dere likte innkjøpene! 😁

BUSINESS & GIRLSNIGHT

Her har jeg tilbrakt mesteparten av denne dagen. Se så koselig! Mitt lille kontor for disse dagene. Jeg jobber så mye mer effektivt når jeg er strukturert. Det har jeg vært i dag, så det var en stor suksess. Jeg har fått unnagjort masse jobb, jeg har bestilt hjem masse fine klær (hele 4 bestillinger - omg!), betalt regninger og tømt mailboksen. Produktiv dag! Etter at jeg ble ferdig, møtte jeg søstrene mine. Jeg er med dem i skrivende stund. Vi har litt etterlengtet kvalitetstid, en aldri så liten jentekveld. Kos! 

Jeg måtte faktisk bytte hotell i dag, selv om jeg hadde booket rom på et annet. Jeg forteller dere i neste innlegg. Gud, jeg får fortsatt frysninger av å tenke på det... Jeg har aldri opplevd maken. Beklager at jeg skriver i koder nå, men jeg har ikke tid til å skrive hele historien nå. Jeg må være litt sosial, så jeg tar det i neste innlegg. Håper dere har hatt en super da, så snakkes vi mer senere. Tusen klemmer fra meg! ❥

JEG SKAL PÅ GOD KVELD NORGE!

annonselenker

Nå føler jeg meg produktiv, dere. Denne dagen har vært svært effektiv må jeg si! Den startet med et møte med en super skjønn frøken som jobber i God Kveld Norge, og det gikk over all forventning. Hun var så enkel å prate med, og det gjør det så mye enklere når det kommer til å åpne seg opp i slike sammenhenger. Vi planla innslaget mitt til God Kveld Norge, som vi forøvrig skal spille inn til neste uke. Jeg gleder meg! Jeg har som sagt jobbet med dem før, og dessuten elsker jeg å se på programmet selv. Det er ikke mange årene siden jeg satt i sofaen med familien min og så på det, uten å i min villeste fantasi kunne forestille meg at jeg noensinne kom til å poppe opp skjermen noen får år senere. Livet har endret seg noe ekstremt på 2,5 år. Det er helt vilt å tenke på. Uansett! Det jeg skal prate om vet jeg at dere kommer til å finne interessant, så det er bare til å benke seg fremfor TV-en når det sendes. Jeg kommer tilbake med info om dato når det nærmer seg. 

Jeg brukte super lang tid fremfor speilet på sminken i dag tidlig. Det er lenge siden jeg bare har lekt meg uten å måtte rushe på grunn av dårlig tid. I dag derimot tok jeg meg gooood tid mens jeg hørte på favorittlista på Spotify og la dagens sminkelook. På bildet ovenfor ser dere noen av mine favorittprodukter som jeg bruker daglig. Countur palettet fra NYX er forresten min ride or die når det kommer til sminke. ELSKER den paletten! Jeg konturer ansikt og nese med denne, i tillegg til å bruke den mørkeste fargen som øyenskygge. Den kan brukes til så mangt! Du finner den HER.

GENSER HER (denne er så sykt fin og så deilig å ha på!) ⎮ BUKSER HER

VERDENS NYDELIGSTE RING HER!

Akkurat nå er jeg godt plassert i den deilige hotellsenga mi og skal gjøre klart et innlegg til i kveld. Hint: vlogg!!! 😻 Med andre ord er ikke planene de mest spektakulære i kveld. Jeg skal bare jobbe. Som en belønning på slutten av kvelden skal jeg ta meg et varmt bad og se på Teen Moms 2. Jada, jeg har blitt hekta på en ny serie... Tar jo aldri slutt haha.

AT JEG DELER DETTE MED DERE...

Jeg må bare starte med å takke dere for all kjærlighet dere har gitt meg de to siste døgna. Jeg er så utrolig glad i dere! Gud, det at dere gir meg sånn positiv feedback når jeg åpner meg som det jeg har gjort, får meg til å ville fortsette å alltid være like ærlig med dere. Eller, ærlig er jeg jo alltid, men jeg mener mer det at jeg forteller dere og åpner meg så mye som det jeg nå har gjort. Jeg skal ikke legge skjul på at det var ekstremt skummelt å poste de to innleggene med svar på spørsmålsrunden, men jeg er sjeleglad for at jeg valgte å gjøre det. Dere er gull! Jeg er heldig som har så vanvittig snille og flotte lesere. I love you!!

ADD ME ON SNAPCHAT ❥ ISABELSRAAD

Her er jeg på restaurant å spiser en velfortjent plankestek. Jeg har hatt lyst på det sykt lenge nå, så det var virkelig på tide. Det smakte helt nydelig! Det er ikke ofte jeg drar ut å bare koser meg for tiden. Jeg vet ikke hva som har skjedd, annet enn at det å holde meg innendørs frister mer enn alt annet. Apropos det.. Gjett hvem som har sett BEGGE sesongene av Stranger Things på knappe tre dager? Heeerregud... FLAUT! At jeg forteller dere det, haha. Det er litt pinlig. Som dere kanskje forstår, har jeg ikke hatt noe særlig liv i det siste. Jeg har sett på serier og jobbet hjemmefra. Denne uken derimot er det fullt kjør. I morgen skal jeg i et møte med God Kveld Norge. Det blir spennende! Jeg har jo jobbet med dem tidligere, og jeg er alltid fornøyd med "resultatet". Det er ikke en selvfølge, for enkelte media-folk kan virkelig vri og vende på hvert eneste ord som kommer ut av ens kjeft. Det liker jeg ikke, haha.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2 ⎮ HELT ÆRLIG

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

Er du usikker på å dra til New York fordi du er usikker på om du ikke har noen å dra med?

Nei, det er ikke tilfelle. Det kommer mer an på om jeg synes det er verdt det eller ei akkurat nå, for jeg går virkelig all in når det gjelder sparing til leilighet. Det er ikke lenge til jeg skal kjøpe, og om jeg er enda flinkere med økonomien skjer det enda fortere. Derfor er jeg veldig påpasselig og "gjerrig" med pengene mine for tiden, for jeg er så sykt motivert for leilighetskjøp nå at du aner ikke.

Har du enda kjærlighetssorg ovenfor Pierre? 

Jeg har ikke kjærlighetssorg ovenfor Pierre nå lenger, nei. 

Kunne du flyttet tilbake til Stavanger?

Nei, virkelig ikke. Stavanger er altfor lite for meg. Det er en fin by, men jeg trives mye bedre i storbyer. Jeg føler til og med at Oslo er for lite, altså. Om jeg skulle flyttet, hadde det blitt til utlandet. Helst Los Angeles eller et eller annet eksotisk sted.. Bali? Haha. Der er det billig, varmt og sinnsykt fint. Og så er befolkningen de skjønneste menneskene jeg noensinne har vært borti. Så ja, Stavanger er uaktuelt for min del.

Kunne du tenkt deg å vært med i ett nytt TV-program? Paradis Hotel, ex on the beach elle lignende? Elsket å se deg på TV-skjermen!

Å, så gøy å høre! Ja, absolutt. Jeg elsker å gjøre TV. Det finnes nok få saker jeg digger mer enn å være fremfor kamera. Jeg er spesielt sucker for reality. Jeg savner tiden på PH noe ekstremt, det var en av de morsomste og villeste periodene i livet mitt. Tenk at det er over 2,5 år siden? Tiden flyyyr.

Hvordan ser drømmemannen din ut?

Godt spørsmål! Jeg har faktisk hatt en tendens til å falle for helt ulike "typer" av gutter utseendemessig. Likevel må jeg si at det jeg synes er finest er mørke, muskuløse, tatoverte mannfolk. Og for å være ærlig betyr ikke utseendet like mye for meg lenger. Jeg tror det kommer med alderen, for nå legger jeg mye mer vekt på personlighet. Jeg vil ikke ha en døds deilig mann med shitty personlighet. No way. Har du ikke et hjerte, blir du automatisk veldig lite attraktiv i mine øyner.

Hvordan er ditt forhold til Martine nå? Henger du fortsatt med de fra Paradise Hotel?

Vi har ingen kontakt i dag, men jeg håper hun har det bra! Det er ingen vond tone mellom oss fra sist vi pratet, men det er en god stund siden. Jeg ønsker henne alt det beste. Svar på ditt andre spørsmål: henger og henger... Jeg har god kontakt med Sara, Linn og Mathias fra min sesong. Vi prater ofte og det er jeg glad for. De er noen fantastiske venner som jeg verdsetter super høyt.

Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år, født 5 april 1994.

Hvilken religion?

Jeg er ikke religiøs overhodet, men på papiret er jeg "kristen". Det vil si at jeg konfirmerte meg kristelig, men helt ærlig har jeg vansker med å tro på noe religiøst. Jeg håper at det finnes noe etter døden, men jeg er tvilsom. Skulle ønske jeg var troende da, det må være fint å ha noe å kunne tro så sterkt på. Jeg føler bare at jeg har opplevd for mye fælt i livet (spesielt som barn) at tanken på en Gud finnes er veldig langt borte. Religion er noe man kan diskutere i mange døgn i strekk, det er et interessant tema. 

Har du tips til fine vinterjakker?

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER

Disse jakkene synes jeg er super fine og rimelige i pris. Jeg har nummer 2 og 3, faktisk! Foruten om det kan du finne masse fine vinterjakker HER.

Hvordan tjener du så mye og hva er lønnen din?

Jeg tjener penger på bloggen min. Pengene generes via klikk, annonser og affiliateslenker. Lønnen min varierer litt, men normalt sett tjener jeg aldri mindre enn 200.000 kroner på en måned. Så klart finnes det noen måneder som er dårligere enn andre, men i løpet av året 2017 har jeg ligget på 200k i snitt per måned (sett bort i fra sommermånedene da jeg tok meg "ferie"). Forrige lønn kom for eksempel på 350.000 kroner, så det varierer med andre ord ganske mye.

Føler du deg trygg når du legger ut lettkledde bilder?

Ja, om ikke hadde jeg naturligvis ikke postet dem heller. Med det sagt, føler jeg ikke akkurat at jeg poster så masse lettkledd? Med mindre du sikter til bilder der jeg går i bikini?

Er du araber eller iraner? Hvis du er iraner eller araber kan du snakke en av språkene?

Jeg er halvt araber og halvt iraner. Mamma er nesten hel persisk, og pappa er fra Irak.

Hvor mange "nye" bloggere leser du?

Veldig få, faktisk. Jeg er dødsdårlig på å oppdage nye, flinke blogger. Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet om dere har noen gode tips til meg, jeg elsker jo å lese blogg. Kanskje du blogger selv? Legg igjen din bloggadresse isåfall. ❥

Hva slags produkter bruker du til ansiktsminken din? Syntes du alltid har makeup on F***** POINT! Også har du en så fin glød.

Tusen takk! Jeg bruker Urban Decay All Nighter foundation, Laura Mercier setting powder, Huda Beauty sitt highlight palette, NYX countur palette og concealer fra NARS. 

Når hadde du sist sex?

Haha, så var det disse sperrene da.... OK, i går. Kleeeeint.

Hva er grunnen til at du ikke kunne bo hos moren din og at barnevernet kom inn i bildet?

I og med at jeg har småsøsken har jeg helt fra starten tatt en beslutning om å ikke prate om det. Jeg vil så klart ta hensyn til dem, og de kommer i første rekke hos meg. Men, jeg har alltid sagt at jeg har lyst til å skrive en bok om barndommen og oppveksten min. Det er fortsatt bare en drøm, men jeg har pratet om det i flere år. Når søsknene mine blir litt eldre, kommer det nok en bok. Vi får se om jeg klarer å få meg selv til å dele noe så sårt med omverdenen, for det er jeg faktisk egentlig ganske i tvil om. I dag er det kanskje to personer i livet mitt som vet litt av historien om hva jeg har gått gjennom, men kun storesøsteren min vet alt. Ingen kan nok tenke seg hva det er en gang, for det er saker som man ikke en gang kan forestille seg at et barn har blitt utsatt for. Jeg kan si så mye som at barnevernet var tilstedet under fødselen min. Jeg har vokst opp med barnevernet gjennom hele mitt liv. Og apropos det: jeg er så glad for at barnevernet finnes. Selv om jeg egentlig kan gå til sak mot dem og vinne mange millioner for grove feil de har gjort, har jeg valgt å ikke gjøre det. For til syvende og sist reddet de mitt liv. Jeg begynner å gråte når jeg skriver dette, det er så vanskelig for meg å åpne meg om dette. Og vet dere? Det med min bakgrunn gjør det så utrolig tøft for meg når jeg får kommentarer som går på hvilket overfladisk, egoistisk og forferdelig menneske jeg er. For dere skulle bare visst. Man vet ikke hva et annet menneske har gjennomgått. Det er så enkelt å dømme hverandre, men sannheten er at vi så og si aldri vet historien til vedkommende.

Hva het du før og hvorfor bytta du navn?

Jeg er født med Shirog som fornavn. Dagen jeg fylte 18 år og var myndig, endret jeg fornavnet mitt til Isabel. Jeg har blitt mobbet for det at jeg har byttet navn tidligere, men folk forstår ikke. Jeg gjorde ikke det fordi at jeg syntes at "Shirog" var så stygt, men fordi at det var knyttet til barndommen min. Det er så mye mer enn folk kan forstå, og derfor prater jeg aldri om det heller. Hver gang jeg hører "Shirog" skriker det i kroppen min.

Hvor er jakken fra?

Processed with VSCO with s2 preset

Den finner du HER! Dette er seriøst favorittjakken min om dagen. Så fin, så varm og så god.

Hva annet språk snakker du?

Arabisk, litt persisk, litt spansk og naturligvis engelsk.

Hva er dine råd til noen som ønsker å gjøre det stort i livet?

Vet du.. Mitt aller beste tips er å gi en lang faen i alle andre. Drit i alle som tviler på deg. Drit i alle som forteller deg at drømmene dine er for store. Drit i dem. Da jeg begynte å tjene gode summer på bloggen husker jeg at jeg ringte min daværende bestevenninne som jeg hadde stått nære i flere år. Jeg ville dele gleden med henne, fortelle henne hvor bra det gikk og hvor glad jeg var. Svaret jeg fikk var typ noe i denne duren: "jaja, nyt det så lenge det varer, for det kommer ikke til å vare vet du". Fra den dagen kuttet jeg henne mer og mer ut av livet mitt. For der og da forstod jeg at dette var enda en person som ikke hadde troen på meg. Enda en person som skulle få meg til å føle meg liten, at jeg ikke skulle klare å bli noe. Vel, look at me now. 2,5 år senere. Det varte.

Får du flest blikk av jenter eller gutter når du er ute og er det mange som legger an på deg ute på byen feks?

Oi... Jeg vet ikke, vanskelig å svare på selv. Men jeg opplever alltid masse blikk. Alltid. Og så fort jeg er ute, blir jeg vanvittig ukomfortabel. Jeg drar for eksempel aldri ut på byen om jeg ikke har booket et avskjermet bord i forkant, for jeg får helt ærlig panikk av at folk glor. Det er kanskje litt teit, for jeg har tross alt valgt å være offentlig selv, men det betyr ikke at jeg automatisk synes at det er super gøy at folk stirrer meg ned. Det er ukomfortabelt, enkelt og greit. Derimot elsker jeg når folk kommer frem, det synes jeg er døds hyggelig! Virkelig.

Får du mye kommentarer på latteren din? Sykt morsomt å høre på, haha:-)

Haha, morsomt spørsmål! Ja, det får jeg (dessverre haha). Jeg høres jo ut som et stukket esel. 

Har du hatt sex med Pierre etter dere slo opp?

Ja.

Vil du se på deg selv som en lett person å bli kjent med?

Både ja og nei. Eller, jeg tror jeg må svare nei. Hadde det vært i starten av året hadde svaret vært ja, men dette året har jeg gått gjennom så utrolig mye dritt med mennesker som jeg har sluppet inn på meg. Mennesker jeg har blitt glad i. Jeg har blitt sviktet og såret så mange ganger de siste månedene, at nye vennskap har blitt noe jeg ikke lenger orker å legge energi på. Jeg vet ikke hva greia er, er det meg det er noe feil med? For "vennene" jeg har fått det siste året (foruten om Rebecka) har vist seg å være falske. Jeg spurte henne da vi var på ferie om det helt ærlig er jeg som er gal? Er det jeg som er for sensitiv? Er det jeg som skaper dramaet? Rebecka er den mest straight up ærlige personen jeg har i livet mitt, og om jeg har feil eller oppfører meg teit? Da er hun den første som sier i fra. Hun er ærlig, og hun sier ting som det er - selv om det ikke er positivt. Svaret jeg fikk var nei. Det er ikke jeg som er problemet. Jeg tror at jeg tiltrekker meg feil type av mennesker. Jeg er naiv og lar folk utnytte meg. Jeg er godtroende, og det ender alltid opp med tårer for jeg blir såret. Så nei, jeg er nok ikke lett å bli kjent med lenger. Jeg har fått opp en sperre igjen. Jeg tar vare på de gode menneskene jeg har i livet mitt i dag som er mine ride or dies, og helt ærlig? Jeg trenger faen ikke noen andre. De er verdens fineste mennesker som fortjener det beste i verden. Det er mennesker som er genuine, og det er alt jeg ber om. 

Føler du at andre PH bloggere hermer etter deg? Innlegg de skriver, og overskrifter osv. Jeg har merket det :p

Ja, det føler jeg av og til faktisk haha. Noe av det er jo straight up kopiering som får meg til å bli litt sånn... Ja, what the fuck, liksom. Men men! Så lenge man spør og krediterer er det en helt annen sak, og så må jeg si at jeg er glad for at jeg gjør noe andre synes er bra.

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om Pierre?

Fordi at jeg er så lei av det. Denne bloggen handler om meg og mitt liv, ikke om Pierre og hans liv. Jeg vil ikke tråkke på noens tær, og derfor lar jeg være å ta opp det temaet. Det er privat, og alt som hadde med vårt break up skulle forblitt mellom oss. Mitt innlegg og hans video er tragisk oppførsel fra oss begge, og det er ingenting jeg eller Pierre tenker å fortsette med. 

Synes du selv at du har et samfunnsansvar som en av Norges største bloggere?

Ja, så klart. Men jeg skal si deg det at jeg synes det er utrolig vanskelig. Jeg er 23 år, lever mitt liv så godt jeg kan og det er klart at jeg tar noen feilsteg her og der. Jeg er ung. Det er ikke slik at jeg ikke skal kunne leve som jeg ønsker, fordi at jeg har "ansvar" for alle andre. Slik er ikke sunt for meg å leve. Jeg må få lov til å leve som enhver ungdom. Jeg har min usikkerhet, jeg også. Men så klart prøver jeg så godt jeg kan. Jeg prøver å ta hensyn når jeg vet at det jeg gjør kanskje ikke er så "bra" (som for eksempel inngrep"). Jeg innså det litt for sent, men jeg gjorde det i hvert fall til slutt.

Har du bodd i fosterhjem?

Ja, fra jeg var 11-17 år. Da jeg var 17 år flyttet jeg ut for meg selv, etter at jeg i forkant av flytten bodde på instutisjon i 8 uker.

Hvor kan man se serien stranger things? 

Den kan du se på Netflix. Døds bra! 

Føler du ikke skam på at du er så lettkledd på sosiale medier?

Nei, hvorfor i alle dager skulle jeg gjort det? Slik tankegang har jeg aldri forstått meg på. Kropp er fint! Hva er det som er så skamfullt over en kvinnekropp? Jeg poster da aldri drøye bilder.

Tjener alle toppbloggere like mye som deg?

Nei. Vi er ikke mange som tjener så mye.

Hva var planene dine før du begynte å jobbe? Altså hva ville du ha «blitt»?

Jeg hadde alltid en drøm om å jobbe i barnevernet, som barnevernspedagog. Jeg tror at jeg hadde vært suveren i den jobben, mye på grunn av at jeg selv har vokst opp med barnevernet i livet mitt fra dag én. Jeg vet hva de gjør rett, og jeg vet hva de gjør feil. Jeg vet også hvordan man på best mulig måte skal hjelpe barn som ikke har det bra i hjemmet. Det er noe jeg håper at jeg skal kunne jobbe med på en eller annen måte en gang i løpet av livet. Om jeg blir lei av blogging og livet som offentlig, er dette uten tvil det jeg vil falle tilbake på. Det eneste problemet er at jeg vet allerede nå at det hadde vært veldig psykisk krevende for meg, for jeg hadde aldri kunnet legge bort "jobben" når arbeidsdagen var over. Åh Gud, jeg brenner virkelig for dette.

Angrer du på at du ikke ble med bloggerne selv om det var dårlig betalt? Det gir jo meget god pr og er en stor fordel på lang sikt. Tenkte du for kortvarig der?

Ja, det var nok litt dumt fra min side å fokusere så mye på lønnen, men jeg ser på TV-innspilling som jobb, og det er jeg ikke så giret på å gjøre nærmest gratis. Det var kanskje litt teit, for jeg er helt sikker på at det hadde vært en opplevelse og ikke minst bra for meg PR-messig. Men men, det kommer alltids andre muligheter vet dere. Hehe! 😉

Hva ønsker du deg til jul?

Absolutt ingenting. Jeg føler jeg har alt jeg trenger. Om det skulle vært noe, må jeg si en opplevelse kanskje? Jeg vet ikke, jeg sliter med å komme på noe.

Hvem tar bildene av deg? 

Venner eller familien min. Ellers er jeg flink til å bruke selvutløseren på kamera også, dersom jeg er hjemme og skal ta bilder inne. 

_____

PUUUH! Det var mange spørsmål, det. Jeg håper du fikk svar på det du lurte på, og om ikke: legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg forsøke å få svart på det i neste innlegg. Klem!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ OPERASJONENE MINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommer første del av svarene på spørsmålsrunden. Første del handler om operasjoner. Jeg har ikke svart på disse spørsmålene før, men i og med at dere lurer så fælt på dette tenkte jeg å dele med meg. Den ene historien jeg forteller dere om i dette innlegget er noe jeg føler skam ovenfor, og det er ekstremt følsomt for meg å prate om. Jeg vil bare fortelle dere hva jeg gikk gjennom i fjor, for jeg vil ikke at noen av dere skal oppleve det samme eller sette dere selv i en slik situasjon. Comfort Zone Surgery klinikken i Istanbul er forferdelig. Her er svarene:

Lurer på hva du tenker når folk sier puppene/rumpa di var en dårlig jobb? Tenker du bare at folk er sjalu eller har du vurdert å rette på jobbene?

Dette er noe som er utrolig sensitivt for meg å prate om. Det er ingen hemmelighet at jeg har et merkelig forhold til egen kropp, så det å faktisk svare på dette krever mye mot fra min side. Jeg har alltid unngått å svare på dette, men jeg lovet jo å være åpen på denne spørsmålsrunden. Vel.. Jeg vet ikke hva jeg skal si. For en måned siden ca dro jeg til en klinikk her i Oslo hos en av Norges flinkeste kirurger på silikon. Jeg er ikke fornøyd med puppene mine. Så langt i fra, og det gjør så vondt. Det gjør vondt å innrømme ovenfor dere, men også meg selv. Jeg ble så knust når kirurgen sa at det ikke er noe han kan gjøre. Jeg forstod ikke helt hvorfor og hvor problematikken lå, annet enn at om jeg ville gjøre noe med dem, så anbefalte han meg å vente minst 7-10 år. Jeg kommer nemlig isåfall til å få fæle arr, som jeg ikke vil ha før det er helt krise. Jeg synes ikke at puppene mine er så ille at jeg ikke kan tenke på noe annet liksom, men det er klart at jeg hadde forventet et "perfekt" resultat når jeg først la meg under kniven. Men det er ikke tilfelle, og det er vanvittig kjipt. Jeg tror at det er min egen feil egentlig, for jeg brukte ikke støtte-bh slik som man skal. Utrolig korket og helt bak mål, men jeg forstod ikke hvor viktig det åpenbart er. Dere kan tro jeg er bitter over det nå...

Angrer du på operasjonene dine eller tenker du noen gang på å ta ut implantatene?

Jeg angrer ikke på inngrepene jeg har gjort, nei. Jeg skal vel svare noe annet for å please samfunnet, men jeg vil ikke være uærlig med dere. Jeg er fornøyd med utseendet mitt nå, selv om jeg skulle ønske at puppene fikk et bedre resultat enn det de gjorde. Men igjen, jeg synes de er finere nå enn hva de var før jeg la meg under kniven. Jeg har ikke tenkt tanken på å ta ut implantatene per dags dato nei, men hvem vet? Kanskje en dag? Enn så lenge kan jeg ikke se for meg at det kommer til å skje, men hvem vet. Jeg skifter jo mening oftere enn jeg skifter sokker, så..

Hvis du kunne fått tilbake den gamle kroppen din, ville du gjort det da?

Nei, dessverre.

Hva opererte du som du aldri fortalte oss allikevel? Du snakka om å si deg men så angret du deg. Har vært mange som har sagt ribbein osv. Men hva gjorde/opererte du egentlig?​

Jeg vet at jeg sa at jeg skulle besvare alle spørsmål, men dette er noe som er og forblir privat dessverre. Det går masse rykter om hva den operasjonen skal ha vært, men helt ærlig? Alle tror feil. 

Er det sant at du har operert vaginaen din?

Nei, det har jeg ikke gjort. Hvordan dette ryktet har oppstått har jeg ingen anelse om, men det er ikke sant. 

Har du planer om å operere noe mer?

Ikke noe jeg ikke har gjort før, nei. Det vil si at jeg kanskje kommer til å reise til Beverly Hills og la en av de super dyktige og berømte kirurgene gjøre puppene mine på ny, men det venter jeg med. Det koster utrolig mye, så først skal jeg investere i leilighet og bil. Som sagt er det ikke slik at puppene mine plager meg kjempe masse i hverdagen, men jeg er mer oppgitt over at de ikke er "perfekt". For det skal de jo være etter en operasjon, vil man jo tro. Det er jo tross alt derfor man legger seg under kniven i første omgang. I hvert fall i mitt tilfelle.

Siden du får så mye hate om rumpen din, begynner du å se selv hva haterne mener?

Jeg lyver om jeg sier nei. For så klart påvirker det meg, enten jeg vil det eller ei. Jeg blir mer usikker på den siden jeg daglig får høre hvor stygg den er. Noe annet hadd vært umenneskelig. 

Vil du anbefale klinikken i Istanbul til andre?

NEI, NEI, NEI! Jeg så at Sophie skrev om klinikken, og den samme har jeg operert hos. Klinikken heter Comfort Zone Surgery og ligger i Istanbul. Først og fremst: vær så snill å ikke dra dit.  Jeg ble utsatt for noe helt forferdelig da jeg opererte meg der. Jeg har planer om å gjøre en video om det hvor jeg forteller dere absolutt alt. Jeg kan si så mye som at de filmet meg naken under operasjonen og la ut på YouTubekanalen sin uten at jeg visste det. De filmet meg når jeg var i narkose, altså bevisstløs. Så hele operasjonen min på over to timer hvor de skjærte i meg og viste hele min nakne kropp var ute på YouTube i en laaang video. Dette er noe de tar seg friheten til å gjøre, og håper at pasientene ikke skal oppdage det. Lov meg å ALDRI dra dit, det der ønsker jeg ikke en gang at min største fiende skal måtte oppleve. Helt forkastelig, jeg hadde det ekstremt tøft i fjor etter den hendelsen. Det spredde seg fort her i Norge og mange så videoen. Jeg har aldri følt meg så hjelpesløs, dere aner ikke. Ps. Jeg fikk videoen fjernet, så den ligger ikke lenger ute. Men! Er det noen som vet hva jeg kan gjøre med dette, forresten? Kan jeg saksøke dem? Jeg vet ikke hvordan det fungerer i og med at det er i utlandet, og ikke i Norge. Det er helt jævlig for meg å prate om, men jeg vil dele min historie for å beskytte dere. Dessuten er det flere som har fått vanlige silikon proteser som er ment for pupper innsatt i rumpen, istedenfor riktige som skal brukes når det gjelder bakdelen. Dette gjør de fordi at det er billigere for dem, men resultatet blir ikke bra hos pasientene. Så alt i alt vil jeg fraråde dere å dra dit i det hele tatt da den klinikken er super useriøs og helt elendig. Om man søker opp klinikken får man nesten kun dårlige anmeldelser. Ergo: 80% av pasientene deres er misfornøyde, inkludert meg (big time). EDIT: Klikk HER og les alle de forferdelige historiene tidligere pasienter hos Comfort Zone har å dele. Jeg er ikke den eneste som har opplevd et rent helvete av den klinikken og av samme personer. Jeg kjenner jeg blir kvalm. Det her er ikke OK! Denne personens opplevelse er nøyaktig den samme som mammas venninnes. 

Hvor mye oppfølging har du fått etter operasjonene?

Null oppfølging. 

Hvor mye kostet alle operasjonene dine til sammen?

Rundt 214.000 kroner.

Synes du selv at du er et godt forbilde?

Nei, ikke når det kommer til utseendetfikseringen jeg har.

Vil du si at du ble mer eller mindre lykkelig etter operasjonene? Eller fant du nye ting å være misfornøyd med etterpå?

Etter den siste operasjonen jeg gjennomførte gikk jeg på en smell. Jeg gikk i veggen. Jeg har aldri følt meg så stygg i hele mitt liv, selv om jeg var fornøyd med resultatet. Det jeg ikke skjønte var at disse inngrepene kom til å påvirke psyken min til de grader. Jeg så på det som ingen big deal, og kjørte på. "Det er jo bare en mindre nese", "det er jo bare større pupper" og sånn fortsatte det. Jeg så ikke hvor alvorlig det var, men det gjorde alle rundt meg. For å besvare spørsmålet ditt: jeg ble hverken mer eller mindre lykkelig. I dag er jeg ikke mer lykkelig enn hva jeg var for 2 år siden da jeg var på TV-skjermen og skrøt om at "alt e ekta". Operasjoner gjør deg ikke mer lykkelig, det kan jeg fortelle dere. 

Opererte du nesen på samme klinikk? Altså på Comfort Zone?

Ja, men kirurgen som utførte min operasjon har sluttet på Comfort Zone. Så dere får ikke tak i han der, heldigvis. Verdens jævligste klinikk. Jeg vil forøvrig ikke anbefale min kirurg til dere uansett, for han opererte venninna til mamma sin nese i vår, og den ble helt katastrofe. Hun kan ikke puste som normalt, og hele nesen hennes er ødelagt. Hun er nå i gang hos en ny kirurg som må fikse opp i alt, som vil koste henne mer enn en vanlig neseoperasjon. Så utrolig synd, men man skal være ekstremt forsiktig med hvem man velger. Jeg var heldig, men han har fått ekstremt mange dårlige reviews, og jeg er selv vitne til et helt forferdelig resultat. Jeg vil ikke anbefale dere å dra til han. No way.

_______

Håper dette ga dere svar på det dere lurte på. <3

SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER I KVELD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei fininger! Nå er det super lenge siden jeg hadde en real spørsmålsrunde her på bloggen, så derfor tenker jeg at det passer fint å kjøre en i gang nå. Jeg tenker å være enda mer personlig og åpen enn tidligere. Jeg vet ikke, men i dag føler jeg for å dele mye med dere. Sperrene mine skal jeg prøve å skyve bort, så godt det lar seg gjøre. Jeg er spent på å lese hva dere lurer på. Nå har dere muligheten til å stille meg akkurat de spørsmålene du måtte undre over. Jeg svarer i neste innlegg - altså i dag. Det gjenstår å se hvor mange spørsmål som kommer inn, men jeg skal prøve å få svart på hver eneste. Shoot!

I NOVEMBER SKAL JEG...

HELLO NOVEMBER ⎮ YOU'RE MORE THAN WELCOME

1. Begynne på julegavehandelen! Jeg har lyst til å gå all in i år og virkelig glede alle de jeg står nære. Å gi gaver må være blant det gøyeste jeg vet! Spesielt når jeg er helt sikker på at personen kommer til å bli glad for det han/hun får. Jeg er derimot ikke så glad i å få gaver selv. Hehe!

2. Lære meg å lage rød ris. Dere som har "ikke norsk" bakgrunn har kanskje kjennskap til det? Det er i hvert fall super godt! Man blander inn tomatpuré, olje og et eller annet til med ris. Jeg har prøvd meg på det tidligere, men den gryten måtte kastes. Kremt... Haha! Krysser fingrene for at jeg nailer det i løpet av måneden. Jeg kommer IKKE til å gi meg!

3. Ha mange mys kvelder hjemme i sofaen inntullet i et deilig, varmt teppe med varm sjokolade med masse krem i den ene hånden og klementiner i den andre. Altså, dere forstår vel at jeg varmer opp til desember? Kan jo ikke vente, vet dere... Jeg ER så gira på juletider nå!

4. Finne ut om jeg skal til New York i starten av desember eller ikke. Jeg har så lyst til å oppleve NY under juletiden. Det ser jo så vanvittig koselig ut! Tenk å spasere rundt i Central Park med all den koselige julestemningen? Åååå! Jeg innser jo nå at jeg virkelig må oppfylle denne drømmen. Haha! Eventuelt kan jeg kjøpe de siste julegavene der også. Hmmm!

5. Ta ordentlig tak i treningen! Ja, behøver jeg utdype? Det er på tide å step up the healthy living game.

6. Apropos reising... Kjenner jeg meg selv rett blir det nok en liten visitt til et eller annet solfylt land. Jeg fryser jo ihjel allerede.. BRR!

7. Bli litt mer kreativ på sminke-fronten. Jeg kjører på med samme look hver eneste dag, jo. Jeg begynner å bli temmelig lei... Nå er det jo innafor med litt mørkere lepper for eksempel. Jeg elsker jo dyp rød leppestift. Så lekkert!

8. VLOGGE! Det var så utrolig gøy å vlogge da jeg var i Dubai og Bali (se vloggene på Youtubekanalen min HER), så det vil jeg gjerne få til mer av. Dere virker jo å sette pris på videoene jeg publiserer også, så jeg lover å levere mer bra videoer. Jippi!

9. Levere kjolene mine til skredderen. Jeg har for mange super fine kjoler hengende i garderoben som jeg ikke bruker på grunn av at de sitter for posete på meg. Det er overhodet ikke fint, så nå gjelder det å få fingen ut å gjøre noe med det.

10. Shoppe liiiite og bruke det jeg allerede har av klær og sko.

11. Få meg enda et fadderbarn. Det oppfordrer jeg alle dere også til å gjøre, spesielt nå som vi nærmer oss jul. ❥

JEG TRODDE NEPPE AT JEG SKULLE POSTE DETTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er et innlegg jeg ikke trodde at jeg skulle skrive. Jeg har blogget på topp i 2,5 år og aldri har jeg bedt dere om noe som dette. Vixen Blog Awards. Jepp. De tidligere årene har jeg ikke skrevet et eneste ord om det, for jeg har vært livredd for å bli nominert til noe som helst. Det bunnet i grunn mest i det at jeg ikke ville dra på selve Vixen, for jeg kjente ingen andre bloggere på den tiden. I tillegg til det var jeg ikke komfortabel med å i det hele tatt tenke tanken på å dra dit. Jeg vet ikke, det hele skremte meg. Men nå føler jeg at det er på tide. Jeg, som alle andre bloggere og influencere, har muligheten til å bli nominert til en eller flere kategorier. Jeg vet ikke hvilken kategori dere eventuelt mener at jeg passer i, men selv synes jeg kanskje at jeg hører til livsstil, årets business eller kanskje årets sterke mening? Jeg har ikke peiling, haha. Det er opp til alle dere hva dere vil nominere oss til. Jeg synes at det er litt kleint å skrive dette innlegget, det må jeg innrømme. Jeg vil i det minste oppfordre dere lesere til å nominere den bloggeren dere synes fortjener en pris. Det behøver overhodet ikke være meg - det finnes jo så utrolig mange dyktige og fantastiske bloggere i Blogg-Norge som fortjener en liten klapp på skulderen.

KLIKK HER FOR Å NOMINERE!

NEW IN

annonselenker

Jeg klikket hjem litt klær fra Shein her om dagen! Ikke bare er jeg glad i klær fra Nelly, skjønner dere. Hehe! Jeg vet ikke om dere har kjennskap til nettbutikken Shein fra før, men det er i hvert fall en nettbutikk som fører vanviiiiittig mye fine klær til latterlig lave priser. Det er helt sykt hvor billig det er, faktisk. Det er her jeg kjøper så og si alle bikiniene mine forresten. Jeg får alltid spørsmål om det, så nå har dere svaret! Her er alt jeg klikket hjem for denne gang ❥

1. HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. UTSOLGT - LIGNENDE HER

BUKSER HER ⎮ SANDALER HER

HÅRET MITT UTEN EXTENSIONS

sponset behandling

I går var jeg en tur innom hos den fantastiske frisøren min Ann Beate på MOODstudio (verdens beste salong!), og da vi tok ut extensionet for å heise det, utnyttet jeg muligheten til å knipse bilder av mitt naturlige hår. Det er i grunn ikke så aller verst, er det vel? Det føltes veldig tynt da, i og med at jeg har masse ekstra hår påsatt for fylden sin del. Som dere ser er jo lengden min typ den samme, den eneste grunnen til at jeg benytter meg av tapeextensions er fordi at jeg vil ha tjukkere hår. Det gjenstår å se hvor lenge jeg kommer til å bruke det da, men enn så lenge ser jeg for meg at jeg kommer til å gjøre det for alltid. Hehe! Jeg elsker tykkelsen jeg får på håret med tapen. Det er fantastisk at man kan jukse seg litt frem! 😉

Dersom du oppgir navnet mitt hos MOODstudio får du 20% rabatt på tapeextensions!

JEG FORSØRGER FAMILIEN MIN

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE HER (min er i str 36!) ⎮ GENSER HER ⎮ BUKSER HER ⎮ PUMA SNEAKERS HER

Etter at jeg skrev dette innlegget, fikk jeg mange kritiske kommentarer som gikk på meg som person. Jeg ble kalt for gjerrig, egoistisk og Gudene vet hva... Jeg vil bare få frem poenget mitt litt bedre, for kanskje ordla jeg meg litt feil? Isåfall gir jeg det en til sjanse, hvor jeg forklarer litt bedre.

Jeg skjønner at folk i samfunnet sliter. Jeg skjønner at inntektene som kommer inn i løpet av en måned kanskje ikke strekker til. Jeg skjønner at jeg tjener godt. Det jeg derimot ikke forstår er at folk derfor mener at det er min "plikt" å dele ut pengene mine til Ola og Kari Nordmann. For om ikke, er jeg jo et veldig egoistisk menneske i følge mange i kommentarfeltet. Jeg vil få gjort en sak klinkende klart: det finnes nok få som er like gavmilde som det jeg er. For å være konkret: jeg har så og si det fulle ansvaret for småsøsknene mine. Jeg forsørger dem. Et annet eksempel: forrige måned ga jeg storesøsteren min nærmere 20.000 kroner. Jeg betaler så og si alt for søsknene mine, da spesielt de små. Det er som om at jeg har mine egne barn på det økonomiske planet. Et annet eksempel: i fjor sommer overrasket jeg småsøsknene mine med ferie som kostet meg over 60.000 kroner. Og vet dere? Det gjør jeg med GLEDE, nettopp fordi at jeg har jobbet meg til en over middels god lønn, og derfor stiller opp for de jeg er glad i. Jeg elsker å kunne hjelpe familien min. Jeg elsker å spandere på vennene mine. Er det en ting jeg ikke er, så er det søren meg gjerrig og egoistisk. Jeg er sjeleglad for at jeg tjener så godt som jeg gjør, for da har jeg muligheten til å hjelpe familien min. Det er noe hvert individ drømmer om, og jeg er så heldig som kan gjøre det.

Nå vil ikke jeg at dette innlegget skal være et skryteinnlegg om hvor "bra" jeg er, og hva jeg gjør for familien min økonomisk har aldri vært et tema jeg en gang har hatt lyst til å prate om åpent, for det har egentlig ingen noe med. Min hensikt er å rett og slett få frem poenget om at jeg mer enn gjerne stiller opp for mennesker. Det jeg derimot irriterer meg over, er hvordan folk henvender seg til meg og nærmest krever det av meg. Mennesker jeg ikke kjenner. Det at jeg ikke vil påspandere 80.000 kroner på en ukjent dame for en fettsuging fordi at hun ikke orker å trene, betyr da ikke at jeg er egoistisk. Hvordan dere får det til, forstår jeg ikke. En helt annen sak er å donere penger til veldedighet og til mennesker som VIRKELIG trenger det, og det har jeg gjort ved flere anledninger. Jeg gir bort store mengder med klær og sko til krisehjem. Jeg er blant annet i gang med å få meg to fadderbarn. Hun skjønne, gamle damen som alltid sitter utenfor der mamma bor og tigger penger, hun går jeg aldri forbi. Jeg har gitt henne tusenlapper, mat og drikke. Jeg tar alltid vare på henne, for tro det eller ei - Isabel Raad bryr seg om andre mennesker. Det er forskjell på å hjelpe mennesker som er i nød, og mennesker som ikke gidder å få seg en ekstra jobb eller å folk som spør om penger til en slankeoperasjon fordi at vedkommende ikke vil trene. Det er bare sinnsykt frekt! Skjønner dere meg litt bedre nå?

Andres økonomi er ikke mitt ansvar. Livet blir til hva man gjør det til selv, og om du tjener for lite til at det skal gå rundt, er det ditt ansvar å få mer penger inn i kassen. Det er ikke mitt ansvar, ei heller noen andres. Det er helt og holdet ditt.

MITT BESTE TIPS

annonse

Den siste tiden har vært sinnsykt stressende og slitsom for meg. Jeg har hatt utallige møter å dra på, mye jobb gjøre, i tillegg til at jeg både har flyttet og ikke minst fartet rundt og vært på ferie. Ikke at sistnevnte er så stress, men dere skjønner greia. Jeg har ikke hatt mye dødtid, akkurat. I den forbindelse har jeg faktisk, for første gang på lenge, fått uren hud. Porene mine har blitt større, jeg har fått kviser her og der, jeg sliter med olje-balansen og huden min generelt er ikke så glatt og glødende som den vanligvis bruker å være. Det gjør meg engstelig, for jeg har aldri slitt med urenheter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE INCREDIBLE PORE MASK

For å gjøre huden min fin igjen, har jeg startet med behandlinger her hjemme med mine favoritt produkter. Der i blant denne pore masken fra MayBeauty. Denne masken gjør at hudormer forsvinner, suger ut talg og fett og gir mindre porer. Jeg har skrevet om produktene fra Maybeauty flere ganger før, og det er fordi at jeg oppriktig elsker de. Det som gjør at jeg liker denne pore masken så godt er fordi at den virkelig er effektiv og fungerer! Jeg føler at det finnes så mange produkter på markedet som lover gull og grønne skoger, men som ikke viser liiiitt resultat en gang. Derfor vil jeg tipse dere om denne masken, som gir supre resultat og vel så det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser konsistensen ut! Det er en tykk maske, som nesten kan minne litt om leire. Den lukter fresht og er lett å smøre utover. Man kan enten bruke børsten som følger med til å påføre masken med, men jeg liker best å bruke fingrene. Det er smak og behag, så klart! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg 1: påfør masken jevnt i ansiktet. Jeg bruker den over hele ansiktet, men det må man ikke. Om du ikke vil det, kan du påføre den kun på de områdene som du føler at du behøver behandling på. I mitt tilfelle er det hele ansiktet. Jeg elsker følelsen av å ha på masken. Den er avkjølende på huden, lett å påføre og den lukter godt, ikke minst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg to: la den tørke i 15-30 minutter. Ps! Viktig å unngå å påføre på øyenbryn, i hårfestet og på vippene. I mellomtiden, mens du venter, kan du for eksempel enten ta oppvasken eller sjekke Instagram - som er min favoritt. Haha! Virketiden er som sagt opptil 30 minutt, men selv bruker jeg å ha den på i rundt 20. Jeg føler at det holder, egentlig. Men igjen: det er opp til hver enkelt hva man foretrekker og hva man føler at huden behøver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg tre: vask bort masken. Selv bruker jeg å fjerne den med en våt klut. Det går kjappest. Og voila - du er ferdig! Nå er det bare til å nyte synet at en mye freshere og renere hud. På bildet over har jeg absolutt ingenting sminke på ansiktet mitt, så der kan dere se hvor frisk og fin huden min ser ut etter en runde med masken. Effekten ved bruk av The Incredible Pore Mask er faktisk helt syk. Jeg ble så positivt overrasket første gangen jeg testet den, for jeg trodde helt ærlig ikke at det var mulig å få så mye resultat ut av en enkel maske som kun har en virketid på 15-30 minutter. Der tok jeg feil gitt, for det er visst mulig og det beviser denne masken.

Dersom du vil teste ut masken, har jeg en rabattkode til deg! Klikk HER for å automatisk få 30% i avslag, eller så kan du oppgi rabattkoden «PORESRAAD» i kassen!

SLUTT Å BE MEG OM PENGER

Nå skal jeg ta opp en sak som flere av dere kanskje vil mene at er teit av meg, men det har gått såpass langt at jeg ikke lenger klarer å holde smella igjen. Jeg prater nemlig om meldinger og mailer som jeg får tilsendt daglig. Hver eneste dag får jeg spørsmål om ikke jeg kan gi vedkommende penger. De forsvarer det med at jeg "har jo så masse og tjener jo så bra". 

Her er noen av forespørslene jeg har fått:

- Jeg orker ikke gå ned i vekt ved hjelp av trening og kostholdsendringer. Hadde du kunnet donert penger til en slankeoperasjon til meg?

- Jeg lever på en såpass lav sum hver måned, og derfor lurer jeg på om du kan vipse meg 2.000 kroner? Du kommer jo ikke til å merke at de pengene er borte.

- Jeg har en gjeld som jeg sliter med å betale ned. Kunne du hjulpet meg?

Skjønner dere greia? Dette er noen få eksempler, og det er alltid laaange mailer jeg får tilsendt. Jeg synes for det første at det er sinnsykt frekt å be noen om penger. Spesielt når det er snakk om en person du IKKE kjenner. Da begynner jeg å lure på hva som foregår i topplokket til vedkommende. Om det nå er slik at du har en gjeld som du ikke klarer å betale ned, så er ikke det å be fremmede mennesker som har gjort det bra selv, om penger. Et bedre alternativ kan være å for eksempel få seg en jobb? Eventuelt en ekstra jobb, dersom inntekten ikke strekker til? Hvorfor skal jeg bruke mine opptjente penger på å betale ned din gjeld? For meg gir det virkelig ingen mening.

Jeg vil egentlig ta opp dette på bloggen fordi at jeg vil få slutt på disse teite forespørslene. Det er ikke min jobb å donere penger til en fettsuging fordi at du ikke gidder å trene. Det er ikke min jobb å vipse deg penger fordi at du ikke tjener nok. Det er heller ikke min jobb å betale ned din gjeld, som du selv har klart å få. At jeg i det hele tatt får slike meldinger er for meg helt.. utenkelig. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg får slike spørsmål minst en gang hver eneste dag. Og det verste? Det kommer fra godt voksne mennesker 98% av gangene. 

UKENS PLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er tirsdag alt, og jeg er sent ute. Dette innlegget skulle egentlig ut i går, i og med at det er et innlegg om ukens planer. Pytt pytt - vi overlever! Denne uken er i hvert fall nokså fin for min del. Ikke for travel, ei heller for chill. Jeg har litt å fylle opp dagene med hele uken. Sist jeg la ut et lignende innlegg som dette, fikk jeg pes for at jeg tidligere har sagt at jeg jobber super mye hver dag, men at det ikke virket slik da jeg unnlot å skrive det i planene for hver enkelt dag. Derfor vil jeg bare poengtere at jo, jeg jobber minst 4-5 timer fremfor mac-en hver dag. Det lar jeg være å skrive ned i slike innlegg som dette, fordi at det ikke er noe interessant for dere å lese. Det er en selvfølge at jeg jobber disse timene, i tillegg til det som står på agendaen hver dag. Da vet vi det! 😁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DENNE UKENS PLANER 

Mandag: jobb, jobb, jobb og atter jobb. Jeg har satt av hele dagen til å sitte fremfor mac-en for å blant annet klippe to vlogger.

Tirsdag: frisørtime + henge med Rebecka! Har savnet henne så, så, så masse. ❥

Onsdag: lasertime, møte + photoshoot med en super dyktig fotograf!

Torsdag: dagen for alle ærender. Jeg må hente nye linser, kjøpe ny ansiktsrens, hente ut en resept og fikse litt småtterier.

Fredag: brynstime + finne ut helgens planer. Jeg vil på en weekendtur!

Lørdag - søndag: enda uvisst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til alt som står på planen de kommende dagene. Jeg merker at jeg behøver å ha mye å gjøre, for jeg er redd for at vinterdepresjonen er på innmarsj. UGH! Det vil vi ikke ha noe av. Så lenge jeg har mye å tenke på og mye å gjøre, tror jeg at det blir enklere å unngå det i år. I fjor slet jeg fryktelig mye med det, faktisk. Jeg vet ikke hvor åpen jeg var om det på bloggen, men jeg hadde en sinnsykt tøff vinter i 2016. Jeg er engstelig for at jeg skal havne tilbake i mørket, og det er derfor jeg iherdig prøver å holde meg så travel som overhodet mulig.

HAN VAR UTRO MOT MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL

Har du noensinne opplevd at noen har vært utro mot deg?

Ja, det har jeg dessverre. Da jeg var rundt 16-17 år holdt jeg på med en fyr, og jeg vil påstå at vi var veldig eksklusive og seriøse med hverandre. Vel, det fikk jeg fort bevist at ikke var tilfelle, for han var utro. Det var et vorspill hvor denne fyren da hadde kost seg med en annen frøken hele kvelden. Det fikk jeg vite dagen etter, og jeg ble mildt sagt knust. Utroskap er forferdelig! Jeg forstår ikke hvorfor man ikke gjør slutt med personen istedenfor å bedra vedkommende? Hvorfor vil man såre en person man har en relasjon til?

Hvordan går det med deg for tiden?

Tusen takk som spør, så skjønn du er! Det går faktisk veldig fint med meg om dagen. Så klart finnes det noen ting på privaten som kunne vært bedre, men slik er det jo alltid. Likevel kan jeg ikke klage, for livet er ikke så verst sånn egentlig. Jeg merker dog at jeg lengter noe fryktelig etter sol og sommer allerede, til tross for at jeg nettopp kom hjem fra Bali og Dubai. Jeg mener, det er litt over en uke siden bare... Haha. Er ikke så glad i kulden jeg, skjønner dere.

Når begynte du å drikke alkohol?

Hmmm.. Det var sommerferien til 10-ende klasse. Vi var en gjeng som samlet oss på gressplenen bak skolegården, og der hadde ei jente i klassen fikset masse cider. Vi var flere som da drakk for første gang, og la meg bare si en ting... Herregud HVOR FLAUT å tenke tilbake på. Vi vaaar så fjortiser! Døds kleint. Vi ble "fulle" på en cider liksom, og oppførte oss som idioter alle mann. Jeg blir oppriktig flau av å tenke på det. Jeg anbefaler ingen å starte å drikke før man er 18 år, for det er virkelig ikke noe kult ved det, eller noe man skal utsette seg for i så ung alder. Jeg angrer på at jeg gjorde det. Så tullete og barnslig!

Kan du ha storytime på YouTubekanalen din?

Ja, med glede! Fortell meg gjerne hva dere ønsker en storytime om da.

Hvor mange kjærester har du hatt?

To seriøse. Jeg har jo hatt "forhold" tidligere også, men da var jeg jo ung. Sånne fjortis-forhold gjelder vel ikke? Haha. Jeg har en tendens til å fort gå lei gutter jeg dater. Derfor har det ofte tatt "slutt" før det har blitt noe forhold. Jeg tror mange jenter er slik. Jeg antar vel at det er feil match da, om man går lei dem før man i det hele tatt har blitt offisielle. Heh!

Får du brukt alle klærne du bestiller hver måned?

Ja, faktisk. Hehe! Det er noe mange lurer på. Jeg får brukt det meste, altså. Med det sagt tar jeg jo ikke bilder hver eneste dag til bloggen, så dere får jo ikke sett hva jeg går kledd i hver eneste dag i løpet av en måned. Om jeg bruker de samme klærne flere ganger, er et annet spørsmål...

Hva slags vipper setter du på? Og hvor?

Jeg går til Kasja på Lahes By Kasja (sponset behandling). Verdens flinkeste! Jeg er litt usikker på hvilke type vipper jeg setter på, men trooor det er megavolume? Dere får spørre henne, hehe. For booking av time: klikk HER. Jeg elsker vippeextensions og kunne seriøst aldri sluttet med det. Det er jo så forbanna fiiint!

Hvorfor skifter du så ofte venner?

Fordi at jeg ikke orker å bruke energi på mennesker som jeg knytter sterke bånd til og som jeg tror er like real mot meg som det jeg er mot dem. Dessverre blir jeg sviktet og skuffet gang på gang, og da lar jeg heller være å knytte sterke bånd til mennesker. Jeg har mine ride or die's, og de er mer enn nok for meg. Min sirkel er liten, og det er slik jeg liker det. Jeg vil kun ha venner som er genuine og ærlige, ikke overfladiske venner som jeg må väre redd for at skal baksnakke meg så fort jeg forlater rommet. Jeg kutter heller ut folk, enn å være rundt falske mennesker. Så enkelt er det for meg.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

NELLY-RABATTKODE & SØNDAGSPRAT

annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

BUKSER HER ⎮ BOOTS HER ⎮ GENSER HER ⎮ JAKKE HER ⎮ VESKE CHANEL

Sunday funday! Jeg er glad for at det er søndag i dag, faktisk. Eller, det er egentlig ikke så uvanlig. Jeg elsker jo søndager! Da har man automatisk en god unnskyldning til å bare slappe av hjemme med masse snacks og film på tv-skjermen. Det blir en rolig dag på meg, med andre ord. Deilig! Jeg skal nyte en siste dag på Quality Hotel 33 før jeg sjekker ut i morgen. Jeg har fått unnagjort så utrolig mye på jobbfronten, akkurat som planlagt. Det verste jeg vet er å være stresset med altfor mye å gjøre, så det var på tide at jeg kom a jour med alt. Klapp på skuldra! 😉 Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma og har spist en tidlig familiemiddag. Hvem spiser søndagsmiddag klokken 13 liksom? Haha. Jeg klager dog ikke, middag er det beeeeste jeg vet og jeg spiser det gjerne til alle måltid. Rart jeg ikke er tjukk i grunn. 

RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY.COM!

Se så fin jakken jeg har på meg på bildene er! Jeg fikk den og masse annet levert på døren på fredag. To fete pakker fra Nelly, for å være presis! Apropos Nelly: i dag er siste dagen rabattkoden på ALT hos Nelly (unntak av noen få eksklusive merker) gjelder. Perfekt på en søndag, ikke sant? 😻💸

Klikk HER og oppgi rabattkoden "TREAT" i kassen for å få 20% avslag på alt. 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

VERDENS beste vippe og brynsserum, som jeg forøvrig er HELT hektet på. Klikk det hjem HER til 199 kroner! 

HER BOR JEG

Sponset opphold

A LITTLE GET-AWAY

Hei fininger! Hvor deilig er det ikke med helg? Ah! Dere som følger meg på Snapchat vet nok allerede at jeg har flyttet inn hos Quality Hotell 33 i Oslo i fem dager. Jeg har så mye jobb som må gjøres disse dagene, og hjemme er det fullt hus. Jeg nølte ikke et sekund over hvor jeg skulle rømme til for å få litt fred. De av dere som har fulgt meg lenge har sett meg bo her på samme hotell flere ganger tidligere. Det Beste Vorspillet spilte jeg for eksempel inn i samme suite som jeg bor i nå. 

For en hyggelig velkomst! Servicen her er upåklagelig, og det er en av hovedgrunnene til at Quality Hotell 33 er mitt favoritt hotell her i Oslo. Dessuten tilbyr de masse her. Top floor restaurant & bar for eksempel, er helt nydelig med panoramautsikt over hele Oslo og Oslofjorden. Utsikten er faktisk helt syk! Jeg har spist både burgeren og 3-retters på restauranten, og hver matopplevelse her har vært helt nydelig!

Favoritten med å bo på hotell: fluffy og store hotellsenger. Oh my... Finnes det noe deiligere? I think no. Her har jeg krasjet hver kveld siden onsdag, og jeg må ærlig innrømme at det er vanskelig å komme seg opp av den på morgenen. Sengen er jo helt himmelsk! 💭 Jeg sitter faktisk å blogger fra senga as we speak. Jeg må straks komme meg avgårde. Lillesøsteren min har bakt vafler! Mmmm.. Vi skrives mer senere, dere. Klem!

SÅ MYE TJENTE JEG I 2016

annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER ⎮ BELTE GUCCI

GLADNYHET: Du får 20% rabatt på ALT på Nelly foruten om noen få merkevarer. Shop HER og oppgi koden «TREAT». Rabattkoden er forlenget, og varer varer ut søndag!

_____

Skattelistene. Det er et fenomen jeg aldri kommer til å forstå meg på. Nå er altså listene ute, og folk klikker i vinkel - samme regime hvert år. Det jeg elsker er at jeg kan se hvem som søker meg opp. Det må da være pinlig at jeg kan se at du som haaatet meg og frøs meg ut på VGS snoker i min skatteliste? At du tar deg tiden til å søke opp hvor mye JEG tjener på din fritid? Haha. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg har jo forstått at penger interesserer folk noe enormt. 

Men vet dere hva? Jeg skal gjøre det enklere for dere. Jeg tjente 1.028.343 kroner i 2016. Jeg er så forbanna stolt over meg selv! Tenk at jeg, den "dumme" og "overfladiske" plastikk-kjerringa gjorde det så bra i fjor? Jeg vet hva jeg er god for, og jeg kan med all rett kalle meg en skikkelig business woman. For det? Det er jeg faen meg. I 2016 stiftet jeg AS-et mitt. Et eget firma som omsetter noe ekstremt allerede det første året. Jeg er så STOLT!! Det må være lov å si. Det som gleder meg enda mer, er at i fjor var det året jeg virkelig lærte hvordan jeg skal tjene de store summene. Jeg lærte vanvittig mye i 2016. Nå tjener jeg enda mer enn noensinne, og jeg gleder meg til skattelistene for 2017 kommer ut. Da skal jeg motbevise de som ler og håner meg nok en gang. Jeg elsker å se utviklingen min, både på bloggen og på inntekten min. 

Så, folkens. Noen siste motiverende ord fra meg: man kan bli noe, selv med silikon i både pupper og ræv. Takk for meg!

MINE ÆRLIGE MENINGER ANGÅENDE DISSE BLOGGERNE

annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER

Hei og god helg, babes! Jeg kom akkurat hjem til mamma. Dagen i dag startet tidlig - jeg var oppe klokken 08, før jeg dro avgårde på dagens første møte klokken 10. Det var et møte hos Egmont som nå har kjøpt opp Nettavisen. I den forbindelse møttes alle bloggerne som er signert av Nettavisen/Side2. Tidligere har jeg ikke deltatt på slike samlinger og heller hatt eget møte før eller etter, men denne gangen følte jeg at det var på tide. Ved tidligere anledninger har jeg vært bortreist noen av gangene, men enkelte ganger har jeg faktisk ikke hatt lyst. Jeg har et inntrykk av at jeg ikke er spesielt godt likt av de fleste bloggerne, noe jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg tror. Jeg er nok bare litt paranoid etter alt. Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg har fått stikk etter stikk, og til og med nærmest hatiske innlegg skrevet til meg med overskrifter som "Til Isabel Raad" av enkelte bloggere. Det er klart at det ikke er så komfortabelt for meg å dra på sammenkomster hvor jeg da må møte på disse personene. Jeg har jo ikke gjort dem noe, men jeg får likevel høre det fra tid til annen. Men, nå til poenget. Jeg dro på møtet i dag til tross for at jeg egentlig ikke hadde så lyst, og jeg er glad for at jeg kan si at jeg er lykkelig over at jeg gjorde det. De jeg hilste på var så imøtekommende og hyggelige! De var ikke så skumle som jeg trodde, hehe. Det var en hyggelig og fin gjeng som samlet seg i dag! Jeg må innrømme at jeg er irritert på meg selv som ikke har dratt på disse møtene tidligere. For vet dere? DRIT i de som er stygge og nedlatende mot en. Hvorfor skal det stoppe meg? Jeg er så flink til å preache om det til dere, men jeg følger ikke nødvendigvis det rådet så bra selv. Det skal det bli forbedring på!

SNEAKERS MICHAEL KORS HER ⎮ VESKE CHANEL

Møtet gikk i hvert fall super bra, og jeg er positiv for hva fremtiden med Egmont vil bringe for oss bloggere. Det er gøy med forandring! Og spesielt når man føler at man er i gode hender. En ting er sikkert, og det er at teamet i Egmont og teamet i Side2/Nettavisen er fryktelig dyktige! Jeg hadde aldri byttet platform, ass. The best place to be!

Etter det dro jeg avgårde på enda et møte, før jeg satte kursen mot mamma. Vi har besøk av det skjønneste søskenbarnet mitt Golnaz over helgen! Jeg har faktisk ikke sett henne på noen år, så dette er skikkelig etterlengtet. Hva vi skal finne på i dag er enda uvisst, men as we speak driver hun og Jasmine å sminker seg. Noe skal vi finne på, i hvert fall. Jeg har lyst på gulrotkake og varm kakao.... Hihi!

BILDER AV RUMPA MI FØR OPERASJONEN

annonselenker

WOW, se på disse bildene! Rumpa mi var sååå flat før. Jeg får kanskje ikke skrive sånn, for da blir jeg å "krenke" andre (samfunnet i dag tar seg jo nær av at man nærmest sier "hallo"). Uansett! Jeg scrollet gjennom gamle bilder på Instagram, bilder som jeg postet for over et år siden. Det var veldig interessant må jeg si, haha. Jeg har forandret meg så sinnsykt mye siden den gang. Om du kjeder deg og vil ha noe å bli underholdt av: scroll nedover på Instagram-kontoen min. IsabelSraad heter jeg. Det gjorde jeg som sagt, og det var i går kveld da jeg lå i sengen og ikke klarte å sovne. Forskjellen er stor fra den gang. Alt ved utseendet mitt ser faktisk HELT annerledes ut

Sånn ser den ut i profil nå! En ting er sikkert, og det er at jeg hadde brukt ekstremt mange år på å bygget den opp i form av trening. Og det? Det har jeg ikke tålmodighet til. Men hadde jeg lagt meg under kniven igjen? Neppe. Det var et smertehelvete uten like som jeg ikke en gang ønsker at min største fiende skal gjennomgå. Det anbefaler jeg, med hånden på hjertet, ingen å utsette seg selv for. Jeg lurte hele tiden på hva som var galt med meg som valgte å gå gjennom de smertene frivillig. 

_______

Uansett. Over til noe heeelt annet på denne onsdagen! Jeg vil bare dele enda en rabattkode med mine kjære lesere. Denne rabattkoden gjelder på ALT på Nelly, foruten om noen få eksklusive merker. Den forrige rabattkoden jeg hadde gjaldt jo kun på salget, men denne gjelder altså på ALT annet på nettbutikken!

KLIKK DEG INN HER OG OPPGI KODEN «TREAT» I KASSEN FOR 20% OFF!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (et must til amazing selfies!) ⎮ 6. HER 

Koden varer frem til fredag! Happy shopping, loves. 💋

JEG SKAL PIERCE ANSIKTET MITT

Bilder: Weheartit

Hva synes dere om bildene ovenfor? Jeg har fundert på om jeg skal ta en såkalt septum piercing. Jeg vet ikke hva det er som går av meg, men jeg craver en forandring utseendemessig. Jeg har jo skjønt at så fort jeg føler på dette, så skal jeg ikke gjør noe drastisk som en neseoperasjon eller rumpeforstørring (haha). Da er en piercing bedre - på alle mulige måter. 😉 Nå er jo spørsmålet om jeg skal våge å utføre det eller ikke? En slik piercing er jo så langt i fra min stil, så jeg er sjokkert over at jeg faktisk synes at det er fint. Dessuten er jeg jo så pingle når det kommer til piercinger og tatoveringer, og generelt alt som er smertefullt. Jeg piercet navlen da jeg var 19 år, og jeg skrek som et helvete. Det var en traumatisk opplevelse. Ørene mine er jo også piercet, men det fikset mamma da jeg kun var rundt 6 måneder gammel. Takk Gud for det, så slipper jeg å huske noe av seansen. Hehe! 

Jeg vet ikke, er dette et mental breakdown? Om det så er tilfelle, er det ikke verre enn å bare fjerne piercingen. Det ser bare så lokkende ut. Det hadde jo kunnet avskjerme meg fra min "sofistikerte" og "fine" look.

Hva synes dere? YAY eller NAY? 

UKEN SOM GIKK

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Akkurat nå angrer jeg meg ihjel over at jeg spiste så forbanna masse til middag. Magen min eksploderer, mildt sagt. Sånn går det når maten smaker så sinnsykt godt, haha. Kan jo ikke kontrollere meg selv. Lol! Jeg er egentlig litt stresset, for jeg har følt meg ganske slapp i hele dag. Frykter at jeg har blitt smittet av min kjære lillesøster som har ligget hjemme med influensa. Yay... Krysser fingrer og tær for at det ikke er tilfelle. Jeg orker ikke bli syk!!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Kan ikke folk være litt originale? Det merkes så ekstremt godt så fort noen forsøker å kopiere hverandre her i bloggverden. Jeg synes helt oppriktig at det er flaut. Jeg har sett et par episoder hvor folk har sendt meg screenshot av enkelte som har kopiert mine overskrifter og/eller min måte å promotere mine innlegg på sosiale medier. Copycats aint cooool. 

UKENS HØYDEPUNKT

Å se familien min igjen! Etter to uker på ferie, har jeg savnet dem masse. Jeg shoppet meg ihjel på taxfreen og kom med ekstreme mengder med gaver og godteri til min fine familie. Om de ble glade, da! Mamma er dog ikke så glad, for nå har søsknene mine godteri opp til ørene som de får lov til å spise nåååår som helst. Til og med før middag!! Hahaha. Sorry mamma!

UKENS YOUTUBEVIDEOER

 

UKENS CRAVING

TACOOO! Sykt random egentlig, for jeg er ingen spesielt stor fan av det i utgangspunktet. Noen ganger får jeg merkelige innfall, og dette er en av dem. Når begynte jeg å like taco, liksom? Det smaker jo ikke vondt, men jeg hadde ikke valgt å spise det på en fredagskveld heller.

UKENS OPPTUR

Okei, sjukt å si meeeen det må bli når jeg gikk bananas på Nelly.com i går og i dag. I går handlet jeg som en gal på salget HER, og i dag klikket jeg alt DETTE hjem. Jepp, nå har jeg fylt på i garderoben kan man si... Kremt.

UKENS NEDTUR

Denne uken har egentlig ikke vært noe kjip overhodet. Om jeg må si en ting, så får det isåfall bli at flyreisen hjem var veldig kjedelig. Først 9 timer fra Bali til Dubai, for å så mellomlande i 12 timer, før flyet hjem som tok ytterligere 7 timer. Dere kan tro jeg var sliten og utmattet så fort jeg kom innfor døren hjemme. Å feriere er gøy, men flyreisene? Mareritt.

UKENS TANKE

HVORFOR er mennesker i utlandet alltid så sinnsykt mye hyggeligere enn hva vi nordmenn er? Shit, forskjellen er SÅ stor. Balinesere er min favoritt befolkning so far. Absolutt alle vi møtte på på Bali var så snille, imøtekommende og generelt i super godt humør! Vi har mye å lære her i vårt lille land. 

UKENS INNKJØP

I går handlet jeg som en gal på salget HER, og i dag klikket jeg alt DETTE hjem. Jeg har gått helt bananas denne uken. Shit! Og så gikk jeg amok på taxfreen. Vil dere se hva jeg kjøpte der? Legg igjen en kommentar.

UKENS ANTREKK

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ HÆLER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER ⎮ UNDERDEL HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-SHIRT HER ⎮ SHORTS HER ⎮ SKO HER ⎮ SOLBRILLER HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE BODY HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ SOLBRILLER HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

EN DATE

KJÆRE LESERE

KJÆRLIGHETSSORG, RUMPEFORSTØRRING OG 50.000 KRONER

ALT DETTE KLIKKET JEG HJEM!

annonselenker

Jeg shoppet som en gal her om dagen. Nelly har fått inn så utrolig mye fint, så jeg klarte ikke la være å fylle opp handlekurven. Det ble ekstremt mye, men hallo... Se på hva jeg har valgt meg ut da. Det er jo sååå fint! Dessuten behøver jeg sårt litt varmere klær nå som det er så fryktelig kaldt ute, så det ble både strikkegensere, boots, jakker osv. Jeg har mye klær, men ikke vinterklær. Det merker jeg hver gang jeg skal kle meg for tiden haha. Uansett! Jeg spurte dere på Snapchat om dere ville se hva jeg klikket hjem, og ettersom jeg fikk enorm respons på det, fikset jeg collager med alt som jeg nå venter på at skal leveres på døren min. YAY! Ps. Nelly har fortsatt et enormt salg HER, om du vil shoppe billig!

DETTE KLIKKET JEG HJEM!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (et must til amazing selfies!) ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER (denne jakken dør jeg for!)⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 
 

NÅ SYNES DERE NOK AT JEG ER TRAGISK

annonselenke

Puh, jeg er enda jetlagged. Har dere aning om hvor sykt irriterende det er å våkne klokken 06 hver morgen? Det er som om at jeg har en innebygd alarm i huet som smeller av grytidlig. Så slitsomt! Heldigvis ser det ut til å bli bedre og bedre, for i dag våknet jeg ikke før klokken 08. Forbedring! Jeg er jo som dere vet ikke en morgenfugl til vanlig. Uansett! Disse dagene har jeg egentlig bare jobbet, jobbet og atter jobbet. Jeg var i Gøteborg for et møte på lørdag, og etter det har jeg stort sett kun vært klistret fremfor mac'en. Jeg har hatt mye å ta igjen på jobbfronten, men det er ikke så unaturlig i og med at jeg tross alt tok meg en ferie på to uker. Deilig var det, men det er godt å være hjemme igjen også. Back to reality! 😉

TOPP HER

Som den overfladiske frøkna jeg er, ser jeg så latterlig frem i mot en ordentlig pamper-day. Vipper, bryn og hår må fikses, for hverken det ene eller det andre ser bra ut etter late dager i solen og i saltvann. Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg føler meg spesielt fresh for øyeblikket haha. Apropos beauty.. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan jeg klarte å leve uten mine behandlinger før. Ikke satte jeg på negler og vipper, ei heller gikk jeg til frisøren en gang i måneden. Jeg bestilte meg frisørtime maks en gang, kanskje to, i året. Det er sjukt å tenke på - ting har jammen forandret seg. Nå får jeg nærmest panikk om jeg går for lenge (3-4 uker) uten å freshe meg ordentlig opp. Dere synes nok at jeg er tidenes mest selvopptatte, tagiske og overfladiske menneske nå som jeg skriver dette, men hey... Det er ingenting i veien med å ville ta seg bra ut. 

Nok vas fra meg. Nå skal jeg lage middag! I går ble det taco, noe jeg har lengtet sååå mye etter mens jeg var bortreist. Merkelig egentlig, for egentlig er jeg ikke fan av taco engang. Haha! Jeg er så sinnsykt rar. Lol! I dag står lam på menyen. Mmm!

TIDENES SJUKESTE NELLY-RABATTKODE

annonselenker

Hei og god søndag, babes! Håper alt er bra med dere. Jeg stikker innom for å dele tidenes SJUKESTE og BESTE rabattkode Nelly.com noensinne har hatt. Jeg trodde ikke mine egne øyner da jeg så hvor billig vi nå kan shoppe. Jeg vet i hvert fall hva jeg skal bruke resten av kvelden på, så fort jeg er ferdig med dette innlegget. La meg forklare rabatten. Nelly har jo allerede t super stort salg pågående hvor de har masse fint nedsatt til en billig peng. Nå får du YTTERLIGERE, altså 20% ekstra rabatt på det som allerede er på salg! Hvor sjukt er ikke dette? Jeg er helt i sjokk, haha. Alt er jo søren meg nærmest gratis!

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «20OFF» I KASSEN FOR Å FÅ 20% EKSTRA AVSLAG PÅ ALT SOM ALLEREDE ER PÅ SALG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til å vise dere mine favoritter på salget og hva jeg kommer til å klikke hjem, må jeg bare tipse dere nok en gang om det geniale vippe - og brynserumet Komerebi. Jeg har fortalt dere mye om dette i innlegget HER, men kort fortalt: det er et serum jeg påfører hver kveld på både vippekanten og på bryna mine. Det du oppnår ved bruk av dette er mye lengre, tykkere og sterkere vipper samt at brynene blir mye mer fyldige. Jeg elsker dette serumet, og har brukt det hver dag i rundt et halvår. Jeg kommer aldri til å slutte med det. Og tro meg: dette er ikke teit reklame, det er virkelig sant. Både mamma, søsteren min og venninnene mine er helt hekta også etter at jeg ga de hver deres serum. Det er amazing! Og dere? Ved bruk av rabattkoden «20OFF» får dere den til sjuke 160 (!!!) kroner. 

KLIKK SERUMET HJEM HER

1. HER  (denne har jeg i hvit - SÅ fin!) ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (har disse, mine favoritter!) ⎮ 6. HER

_____

HAPPY SHOPPING BABES! Ps.. Vær kjappe, koden varer kun til klokken 10:00 i morgen tidlig. Nå skal jeg gå looooco. Snakkes senere! 😻 💸

KJÆRLIGHETSSORG, RUMPEFORSTØRRING OG 50.000 KR

annonselenker

UKENS SPØRSMÅL - YOU ASKED

.    .    .

Hva mener du er meningen med livet?

Godt spørsmål! Jeg velger å se på livet som noe så enkelt som at det blir til hva man skaper det til selv. Jeg tok alt mye mer seriøst før, og for å være helt ærlig var jeg mindre lykkelig da. Jeg synes at det er viktig å bruke tiden på denne jorden på ting man verdsetter og saker som er viktig for en selv. Gi kjærlighet til de man er glad i, se til at man tar de valgene som fører til at man blir lykkelig.. Jeg vet ikke, dette var litt vanskelig å svare på synes jeg. For meg er det å være glad og tilfreds med livet mitt alfa og omega. ❥

Når tenker du å ta lappen?

For dere som ikke har fått det med dere enda (som umulig kan være mange haha), så har jeg strøket på oppkjøringen to ganger allerede. Jeg ga faktisk litt opp etter siste oppkjøring, fordi at jeg selv forstår at jeg kanskje ikke er helt trygg i trafikken og generelt bak rattet. På den positive siden er jeg ikke avhengig av bil når jeg bor midt i smørøyet i sentrum av Oslo, så enn så lenge har jeg i grunn ikke et stort behov for sertifikatet. Vi får se når jeg tar tak i det igjen, men enn så lenge stresser jeg ikke. 

Hva er ditt beste råd mot kjærlighetssorg?

Åh, dette er vanskelig å svare på. Det som hjalp meg mest i den verste perioden var å aldri være alene. Tro meg, jeg vet at det å omgås andre mennesker ikke er der som frister mest når alt man gjør er å felle tårer og tørke snuen, men det hjelper. Virkelig. Vær med noen som du ikke trenger å prate så mye med, men bare å kunne være rundt dem. Jeg pratet ikke noe særlig når jeg var med vennene og familien min, men det å være i samme rom med dem å kunne høre på deres samtaler gjorde at jeg fikk tankene på litt annet. Foruten om det er det så viktig å innstille seg på at det er slutt. Mange av oss har tendenser til å gruble over alt. Hva kunne man gjort bedre? Hva skulle jeg gjort annerledes? Hvorfor forlot han meg? Var jeg ikke bra nok? La det ligge. Prøv så hardt du kan. Når man fortsetter å gruble over det, blir det tusen ganger vanskeligere å klare å gå videre.

Hvilken størrelse har du i jakka?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har den i str 32! Du finner jakken her. ❥

Hvorfor sperrer du ikke kommentarfeltet ditt, når du får så mye hat?

Fordi at jeg ikke vil la de stygge kommentarene ødelegge for alle de fine og gode. Jeg elsker å kunne kommunisere med dere i kommentarfeltet mitt, og det er hovedgrunnen til at jeg alltid har hatt det åpent. De fleste toppbloggere (da spesielt de som får mye hat og kritikk) har jo stengt kommentarfeltene sine for lenge siden. Mange undrer seg over hvorfor jeg ikke gjør det, noe jeg til en viss grad forstår. Hadde det vært slik at disse fæle kommentarene hadde gått inn på meg, så hadde jeg nok stengt det. Det var faktisk en periode i fjor hvor jeg var i møtet med Side2 hvor jeg diskuterte hvorvidt jeg skulle stenge det eller fortsette å holde det åpent. Jeg endte da opp med å gi det en liten periode til, hvor jeg skulle kjenne etter. Den perioden fikk meg til å ville kjempe på, for hvorfor skulle jeg la haterne vinne?

Har du sett at du har blitt verifisert på Snapchat?

Jaaa! Så gøy 😁 IsabelSraad heter jeg forresten, om du ikke allerede følger meg.

Jeg lurer på hva du tenker om rasisme? Du har jo "ikke norsk" opphav og har du noen gang opplevd at det gjør at folk behandler deg annerledes/urettferdig? 

Rasisme er noe jeg ALDRI har forstått meg på. Jeg mener, hvorfor i helvete eksiterer det? Vi er alle mennesker av kjøtt og blod - hvilket land vi kommer fra eller hvilken hudfarge vi har spiller da for f*en ingen rolle?! De som ikke tenker likt som meg synes jeg er ekstremt tragiske og smålige mennesker. Rasister er det ekleste jeg ser. Beklager at jeg er litt streng nå, men dette er et tema som virkelig får meg i gang. Jeg vil spy på rasister. For å svare på ditt andre spørsmål - om jeg har blitt behandlet annerledes eller lignende, er jeg litt usikker på hva jeg skal svare på. Jeg vil ikke påstå at jeg har blitt utsatt for grov rasisme, men når jeg flyttet i fosterfamilie langt ut på landet i en bitte liten bygd, merket jeg at folk syntes at jeg var annerledes. Det var kun jeg og en annen jente på hele skolen som ikke var av norsk opphav. Jeg kunne få noen kommentarer slengt min vei en gang i blant. Men igjen - ikke noe grovt, og heller ikke noe jeg tok skade av. Heldigvis.

Hvordan var det å operere rumpen? Var det smertefullt? Kan du fortelle litt om din erfaring?

Vel.. Det var forjævlig, mildt sagt. Jeg har aldri følt på en så forferdelig smerte noensinne. Det var helt ekstremt. Jeg husker jeg angret meg i hjel så fort jeg kom til hektene og var i stand til å kjenne på smertene. Det er ingenting jeg vil anbefale videre. Jeg synes dog at det var verdt det til slutt, da smerte-helvete var over. Det skal jeg ikke lyve om. Men der og da? De 14 første dagene? Shit. Jeg ville dø.

Har du en rabattkode på Nelly snart?

Ja, i dag faktisk! Du får 20% avslag på alt på salget HER ved bruk av rabattkoden "20OFF". Oppgi koden i kassen. Happy shopping - det finnes så vanvittig mye fint! 

Hvor mye shopper du vanligvis for på reise?

Hmm.. 50.000 kroner, kanskje. Det kommer an på hvor jeg ferierer, da. Som oftest unner jeg meg mye shopping når jeg reiser til kule destinasjoner hvor shoppingmulighetene er store. Shoppingen er faktisk en av de største høydepunktene når jeg reiser på ferie. Sjokkerende nyhet: Isabel Raad elsker å kjøpe nye ting!!!

Kunne du ha meldt deg på Farmen og levd ute på en gård uten sminke eller mobil?

Heeell no! Haha! 

Har du lagt på deg litt? Du er mye deiligere/penere nå. Nydelig!

Jeg veier meg aldri, så det vet jeg ikke. Jeg tror ikke jeg har det, nei? Ikke som jeg selv ser i hvert fall. 

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HEI FRA ...

annonselenker

✈️ ✈️ ✈️

Etter to lange flyturer og et stopp i Dubai, er jeg tilbake i Oslo! But not for long... I skrivende stund er jeg på reisefot igjen - denne gang til Göteborg for jobb. Puh! Her gjelder det å ha sinnet i behold, for det går jammen fort i svingene. Slik er det når jeg reiser på ferie - da blir det mye å ta igjen så fort jeg er hjemme igjen. Det kjennes godt å være tilbake da, det må jeg si. Men - jeg savner R masse allerede, og det er egentlig litt sykt til meg å være. Jeg blir nemlig veldig fort "lei" av folk dersom jeg er rundt dem så mye som det jeg har vært rundt R disse to ukene, men likevel savner jeg henne masse allerede. Jeg er med andre ord ikke lei henne helt enda, haha. Besties for life! ❥ 

Før jeg reise i dag rakk jeg negltimen min hos flinkeste Therese. Se så freshe neglene mine er! Hun heter @totsiee på instagram. Behandlingen er forresten sponset.

JAKKE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ TOPP HER ⎮ VANS SNEAKERS HER ⎮ JEANS HER 

VESKE CHANEL ⎮ TRILLEKOFFERT MALENE BIRGER HER

Jeg har kledd meg godt, som dere ser. Denne frøkna er vandt med 40 pluss grader, men deeeet var ikke akkurat hva som møtte meg her i Oslo. Haha - brrr... Vi skrives mer senere, babes. Ville bare oppdatere dere på hvor jeg befinner meg i verden. Klem!

RARE FAKTA OM MEG PÅ FERIE

annonselenker

BELLA ON VACAY

1. Jeg liker å sove lenge. De fleste har på grytidlig alarm for å få mest mulig ut av dagen, og helst være våken før hanen. But not this girl... Jeg liker å slappe av på ferie, jeg. Så klart sover jeg ikke til klokken 14 på dagene liksom, men å stå opp før klokken 10 kommer ikke på tale.

2. Jeg spiser veldig lite når jeg er på ferie, da spesielt om jeg ferierer i et veldig varmt land. Jeg mister nemlig matlysten så fort det er skikkelig varmt. Jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det slik, men med meg er det helt ekstremt. Heldigvis er jeg påpasselig med å tvinge i meg mat til tross for at jeg virkelig ikke er sulten eller har lyst på. Så kjedelig å ha det slik, for det å spise masse god mat når man besøker nye land er jo noe som i grunn er veldig viktig for de fleste.

3. Kofferten min er alltid overpakket. Det har aldri skjedd at jeg ikke må bokstavelig talt SITTE oppå kofferten for å så krige i minst ti minutt før jeg til slutt får tvunget den til å lukkes. Det er alltid et mareritt. Det flaue er at det til og med skjer på korte visitter. Vi snakker samme problem når jeg bare skal bort i to dager... Jepp, jeg har et problem.

4. Apropos det... Jeg kan ikke huske sist jeg reiste uten å måtte betale for overvekt. Og det er ikke billig, heller....

5. Som dere kanskje har merket, liker jeg å bytte klær ofte. Helst flere ganger daglig, spesielt når det kommer til bikini. Jeg eier så ekstremt mange fine, så dersom jeg skal ha sjanse til å bruke alle på ferien, må jeg bytte i løpet av en dag. Haha! Jeg er rar - jeg vet.

6. Når jeg er på ferie sminker jeg meg svært sjeldent. Nå når vi var i Dubai og Bali tror jeg at jeg sminket meg maks 3-4 av totalt 14 dager. Jeg får helt noia av å ha et fullspekka ansikt med sminke når det er varmt og jeg svetter. Føles ut som at huden min kollapser da. Det er ekkelt med sminke i varmen.

7. Bestiller alltid roomservice med masse frukt flere ganger daglig, helst på kvelden. Jeg elsker frukt i utlandet! Til tross for at jeg får i meg lite mat, får jeg alltid i meg frukt. Forfriskende, sunt og ikke minst GODT.

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ HÆLER HER 

8. Jeg fører alltid over en viss sum til brukskontoen min som skal gå til shopping og diverse. Jeg liker å ha mye å rutte med når jeg ferierer, det er jo tiden hvor jeg skal kose meg og ha det gøy. Oftest innebærer jo det litt (en del) shopping. Heh. 

9. Jeg gleder meg alltid i forkant til å spise hotellfrokosten hver dag, men jeg spiser den svæææært sjeldent. Henviser til punkt nummer en. 

10. Jeg reiser ikke for å oppleve ny kultur og historie. For å være ærlig synes jeg at det er GØRR kjedelig. Jeg reiser for å få miljøforandring, for å kose meg og slappe av. Hverdagen min hjemme er veldig hektisk og stressende, og så jobber jeg dessuten hjemmefra hver dag. Derfor er det veldig nødvendig for meg å komme meg litt bort av og til. Kultur og historie er ikke noe som interesserer meg overhodet, men det gjør derimot beach clubs, drinker, shopping og avslapping. Helst litt festing også. YES DA!

VLOGG ⎮ JEG STRIPPER!


NY VLOGG! Denne vloggen er fra vår siste dag i Dubai, og reisen til Bali. Håper dere liker videoen! Jeg har forøvrig mange vlogger som er klar til å lastes opp, så det jeg lurer på er om dere vil ha en ny hver dag, eller om jeg skal vente litt mellom hver video? Let me know i kommentarfeltet. ❥

HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER!

ENKELTE SAKER FORANDRES IKKE

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER ⎮ UNDERDEL HER

_____

En siste poolheng på gudene vet hvor lenge. Det er lite som slår følelsen av det å slappe helt av med en drink i hånda mens solen steiker på. Akkurat det har vi gjort mye av denne ferien, til mange av deres fortvilelse haha. Jeg elsker å slappe av, folkens. Om jeg så er hjemme, eller på ferie - det spiller ingen rolle. Noen reiser på ferie for å oppleve kultur og natur, mens jeg reiser for å få litt miljøskifte, drikke drinker ved poolen, nyte solen og bare slappe av. Jeg husker da jeg var liten og dro på ferieturer med fosterfamilien. Jeg koste meg sjeldent når vi ferierte, for alt handlet om historie og kultur. Jeg interesserte meg ikke et dugg for det da, og heller ikke nå. Noen saker forandrer seg ikke, gitt! Kanskje når jeg er 40 år? Hvem vet. Jeg tviler dog sterkt. Hehe! Forresten, hvor fin er ikke bikinien min? Jeg fikk utallige spørsmål om jeg kunne linke til den, så here you go. Min favoritt bikini, faktisk!

EN DATE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN DATE MED MIN BESTIE

Se så hyggelig Rebecka og jeg hadde det i kveld! Vi dro opp på rooftopen her på hotellet hvor de spilte live musikk, serverte nydelige drinker samt god mat. Jeg spiste butter chicken, som forøvrig smakte helt fortreffelig. Sist jeg spiste det var faktisk på Rhodos i sommer. Etter at vi satt der en stund, ble R ihjel bitt av mygger, så vi dro heller avgårde til byen. Vi jaktet på sneakers, uten hell vel og merke. Haha. Det har vært en super koselig dag i dag, til tross for at den startet litt kjipt. Det regnet nemlig. Vi kan egentlig ikke klage, for vi har vært SÅ heldige med været hele denne reisen. Solen skinte som bare det både i Dubai og nå, her på Bali. Noen regnfulle dager går vel fint, antar jeg - selv om vi selvfølgelig ikke hadde blitt triste dersom vi slapp unna det. Heh! Nå er det ikke lenge til vi befinner oss hjemme i kalde Norge igjen, så vi får nyte så lenge vi kan. Årh, gruer meg sånn til hjemreise... Det skal så klart bli helt amazing å gjenforenes med venner og familie, men været og omgivelsene her kommer til å savnes stort. Skulle så inderlig ønske at jeg kunne tvunget med alle de jeg er glad i, pakket våre saker og flyttet hit.

KJÆRE LESERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg våknet i dag, var det å sjekke kommentarfeltet det første jeg gjorde. Jeg fikk enorm respons på det forrige innlegget da jeg postet det i går, og derfor var jeg ekstra nysgjerrig på hva av tilbakemeldinger jeg hadde fått i løpet av natten. Jeg ble mildt sagt sjokkert. Ikke på en dårlig måte. Jeg har grått av kommentarer før, men da av stygge og fæle kommentarer. Jeg har aldri tydd til tårer av fine, omtenksomme og godhjerta kommentarer. I morges gjorde jeg det, for aller første gang. Jeg vet ikke, jeg ble bare så utrolig rørt. Det er lett for meg å fokusere på alt hat og negativitet fra leserne og følgerne som ikke har noe til overs for meg, for faktum er at jeg får høre både det ene og det andre døgnet rundt. Selv om jeg får mye kjærlighet også og har lesere som oppriktig liker meg for den jeg er, tar jeg mye lettere til meg det negative fremfor det positive. Det er en ting jeg hater ekstremt mye ved meg selv, for tenk om jeg hadde kunnet sile bort det fæle og kun konsentrert meg om det positive? Gud, så mye lettere livet hadde vært da. Jeg hadde vært en mye mer selvsikker person, og fremfor alt hadde jeg trodd så mye mer på meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil vie dette innlegget til å takke, fra bunnen av mitt hjerte, til alle dere fantastisk snille lesere som legger igjen fine ord til meg. Dere som løfter meg opp og får meg til å tro på meg selv. Dere som motiverer meg og dere som setter et smil om munnen min. Tusen, tusen, tusen takk! ❥ Dere skal vite at selv om det kanskje bare er noen kjappe ord fra dere, så betyr det så enormt mye for meg. Dere har ingen aning. Uten dere hadde jeg aldri klart å fortsatt med denne bloggen. Uten dere hadde jeg ikke hatt motet til å poste innlegg hver dag. Dere betyr alt for meg, og tusen takk for at dere finnes. 

NÅ ER DET NOK!

Nå bobler det litt over i topplokket mitt, så på forhånd: beklager for denne utblåsningen. Jeg kjenner bare at jeg har fått nok av klaging angående feriene mine. Jeg får daglig kommentarer på at jeg kun soler meg, er på beachclubs, spiser, fester og tar bilder av meg selv. Videre blir jeg nærmest kjeftet på fordi at jeg ikke viser dere mer av plassene jeg besøker og mer av kulturen. Men vet dere hva? Jeg er på ferie, og JEG gjør det JEG liker på feriene mine. Jeg beklager, men jeg tvinger ikke meg selv ut i et tempel eller i en monkey forrest for å gjøre dere tilfreds. Det er ikke slik det fungerer. Har dere så utrolig lyst til å se andre aspekter ved Bali eller Dubai som dere ikke får se her på bloggen, anbefaler jeg dere å booke flybilletter og dra hit selv. Enten det, eller en enklere løsning: google it. Jeg hater det at folk forventer at jeg skal gjøre ting jeg selv ikke gidder bruke tiden min på. Hadde for eksempel kultur interessert meg så sinnsykt mye, hadde jeg naturligvis prioritert det. Men slik er det ikke. Jeg liker sol, bad, drinker, beach clubs, festing, shopping og ta bilder. Sånn er det bare! Liker du det ikke, vet du allerede at det er det du får servert her på denne bloggen. 

Jeg later ikke som at jeg er noen jeg ikke er, for å virke mer eventyrlig eller kul for dere lesere. Vi har mange bloggere som plutselig blir hipsters og malere, mens vi som ser på undrer om det kun er for at de skal virke "dypere" eller mer interessante. Jeg nekter å være en av dem. Jeg er en basic, overfladisk bitch som ELSKER livet på ferie med en Pornstar Martini i den ene hånda og sololjen i den andre. Let me live.

Takk for meg og min plastikk ræv som irriterer dere så forbanna masse. Takk for det forresten, kjære Jodel.

JEG KAN IKKE TA SMERTEN PÅ FORSKUDD

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE BODY HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ SOLBRILLER HER

_____

Bali, du Bali! Jeg blir trist av tanken på at ferien straks er over. Tenk at to uker allerede snart er gått? Jeg har hatt det så ekstremt fint på ferie sammen med min bestevenninne. Vi har opplevd så masse sammen disse to ukene. Jeg har lenge drømt om å reise til både Dubai og Bali, og jeg er så vanvittig glad for at begge destinasjonene har levd opp til forventningene mine og vel så det. Gud så vakkert det er her. Nå skal ikke jeg bli for sentimental og helt deppa før jeg i det hele tatt har reist hjem, og heller nyte den siste tiden jeg har igjen i dette paradiset. En ting er hvertfall et faktum: hit skal jeg tilbake. Jeg føler ikke at jeg har sett og opplevd 30% av Bali en gang, så en tur til (eller fem) blir det definitivt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er klokken ganske mye her. Dagen i dag har gått til avslapping og shopping. Vi dro til Discovery Mall som er et stort kjøpesenter her. Shoppingen var kanskje ikke den beste, men det var gøy å komme seg litt ut å få sett i butikker. Jeg fant ikke særlig mye, foruten om sminke på Sephora. Haha, hvem er sjokkert? Jeg gleder meg til å filme haul videoen til dere. 

Nå skal jeg avslutte her, vi skal på skybaren og nyte et par drinker. Håper dere har hatt en fantastisk start på uken! ❥

VLOGG | ALT GIKK TIL HELVETE!


Ny vlogg fra Dubai! YUHU 😁 Den dagen var helt katastrofe. Alt gikk mildt sagt til helvete, som dere får ta del i i videoen. Ikke alt går bra alltid, og denne dagen var en slik dag. Ble det en lykkelig slutt på alt? Klikk på play og se hva som skjedde.

Om du ikke allerede har abonnert på YouTubekanalen min, kan du gjøre det HER! ❥

VI BETALTE FOR DEN DYRESTE SUITEN

THE MASTER SUITE

Hei babes! Jeg fortalte dere jo kort i det forrige innlegget at vi byttet hotell i går, og nå bor vi altså på Four Point By Sheration Semiyak. Det er så utrolig fint her, dere! Da vi ankom hotellet hadde vi fått et standard rom, men ettersom at det er ganske billig her på Bali spurte vi om vi kunne få se den fineste suiten de hadde. Det fikk vi, og den fineste suiten endte vi opp med. Vi oppgraderte med andre ord rommet et par hakk. Hehe! Det er lov, spesielt nå som vi ikke har så altfor lenge igjen på ferien vår. Jeg knipset en hel haug med bilder til dere, så her kommer en aldri så liten room-tour til dere! Håper dere liker disse typer av innlegg også. Jeg er tross alt på reise, og da kan det jo være gøy å vise dere litt av selve opplegget også. Hvordan vi bor, hvordan området ser ut osv. Om dere liker dette innlegget kan jeg gjerne vise dere området på selve hotellet også? Legg isåfall igjen en kommentar om dine tanker. Nå; suite-tour! 

Vår stue! Her finnes det ene sofagruppe, sofabord, garderobe og TV samt TV-benk.

Sengen er farlig god! Både Rebecka og jeg er enig om at vi skulle ønske at den var mindre deilig å ligge i, for det kommer til å bli veldig vanskelig å stå opp de kommende dagene. Hehe!

Fra soverommet ser man rett inn til badet. En kul effekt dersom man bor her på en romantisk ferie. Kliss klass!

Til vår favoritt med hele suiten: vår balkong/terrasse. OMG! Vi har solstoler OG tidenes største jacuzzi. Sistnevnte var egentlig grunnen til at vi falt så hardt for dette rommet. Haha! Her skal vi tilbringe hver eneste kveld med skum, deilig bad og noe godt i glasset. Mys!

Og til slutt - badet. Her er det kjempe luftig og stort! Det finnes både en dusj og et badekar, samt to vasker. Perfekt!

HAN DRO FREM SIN PENIS

annonselenke

SOLBRILLER HER

Det absolutt sjukeste skjedde i dag. Vi byttet hotell tidligere i dag, og da vi skulle ta taxi til neste location fikk vi oss litt av en kjøretur. Taxisjåføren vi fikk virket veldig forsiktig og sjenert, han sa ikke så mye og konsentrerte seg egentlig mest om å finne bra musikk på radioen. Ettersom at vi hadde brukt opp alt av kontanter vi hadde tatt ut tidligere og derfor ikke hadde nok til å betale han, ba vi han om å stoppe ved en minibank. Det gjorde han etterhvert. Jeg gikk ut, tok ut penger og satte meg tilbake i bilen. Vi kjørte videre, og etter et par minutter befant vi oss på motorveien. Helt ut av det blå, senker han farten og til slutt stopper han bilen. Midt på motorveien, i ingenmannsland. Rebecka og jeg fikk fullstendig panikk mens vi så på hverandre, og lurte på hva i helvete som kom til å skje oss nå. Han sier ingenting, går ut og vi forventer oss ærlig talt det verste. Blir vi ranet nå? Skal han kaste oss av her, midt i veien? HVA er det han holder på med? Før vi aner ordet av det, stiller han seg rett ved siden av bilen, drar frem penisen sin og begynner å TISSE. Midt på motorveien, med oss to i baksetet. Altså, fatter dere hvor klein hele den episoden var eller? Det verste er at så fort han har gjort ferdig sin business, setter han seg helt uberørt tilbake i fremsetet og sier et kort "i'm sorry hehe", før han kjører videre. HAHA! Jeg har aldri vært så klein i hele mitt liv. Altså, fyren stilte seg RETT ved bilen og slengte frem sitt kjønnsorgan! Kunne han ikke stoppet på en bensinstasjon? Hva som helst, foruten om det han valgte å gjøre?

Her ser dere litt av vedkommende.. Vi vlogget hele seansen også, så dere kommer til å få se hele episoden så fort vloggen kommer ut. Sjukeste!

Vi resonnerte med at det var bedre enn å bli kidnappet, ranet eller andre tragiske saker, så da var den lille tissepausen hans innafor likevel. Dere skulle sett panikken i øynene våres i det han stoppet bilen. Usch!

1,5 MILLIONER FATTIGERE

POTATOHEAD

Se på dette paradiset! I dag tok vi turen til beach cluben Potatohead som RUINERTE oss. Etter besøket vårt der var vi 1,5 millioner fattigere. Ikke kroner da, men rupiahs. Hehe! Valutaen her er helt sinnsyk. Jeg mener, 1 og en halv million rupiahs tilsvarer i underkant av 900 norske kroner. Det høres jo så ekstremt mye ut, men det er det jo ikke. En normal taxitur koster oss 200.000 rupiahs. Morsomt! Uansett - Potatohead skulle tydeligvis være et sted man måtte få med seg når man først er på Bali. Etter et halvt sekund forstod vi kjapt hvorfor alle tipset oss om å dra dit. Har dere sett noe så nydelig? Stemningen, maten, drinkene, for å ikke snakke om servicen.. Alt var bare helt upåklagelig! Vi stod opp super tidlig i dag, for å ha så mange timer som mulig i solen. Vi ble litt solbrente begge to, men rødt blir jo til brunt. 😉 Hit vil jeg gjerne dra tilbake, men det rekker vi nok ikke med tanke på at vi har fullspekka dager fremover. Vi vil jo få med oss mest mulig før vi reiser hjem. Nå kjenner vi at vi har fått litt nok av beach clubs og soling, så nå står fossefall og Gili øyene på agendaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amazing! Nå er klokken snart 00:00 her, og jeg er døds trøtt. Vi stod som sagt opp veldig tidlig i dag, og man blir sykt slapp av å ligge i solsteken en hel dag. Vi dro hjemover rundt 18:00, så dere kan tro vi fikk stekt oss. Nå skal vi smøre oss godt inn i aftersun og legge oss. I morgen er en ny spennende dag her i Bali! God natt når den tid kommer. Det er så rart med tidsforskjellen, men jeg prøver så godt jeg kan å legge inn oppdateringer etter deres tid. Klem!

FOR FØRSTE GANG PÅ LENGE ER JEG STUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DOUBLE SIX BEACH

Jeg er stum, for første gang på veldig lenge. Dette stedet er helt fantastisk flott! Det er nesten helt uvirkelig hvor fint det er her. Jeg har aldri vært på Bali før, men jeg kan garantere dere at jeg kommer til å feriere her mange ganger til. Hvilket paradis! Det som gjør meg enda mer spent, er at dette tydeligvis ikke er i nærheten av hvor fine de stedene vi skal besøke de neste dagene er. Vi har fått så mange tips om å dra til Gili øyene, noe vi raskt skjønte at vi må oppleve når vi er her. Det skal tydeligvis være helt magisk. Om jeg har forstått det rett må man ta en båt over, for det er en annen øy (?). Der skal vi snorkle med ville skilpadder, spise acaibowls på super søte caféer, ta masse bilder og oppleve de fine omgivelsene. Planen er å dra dit om to dager. I morgen skal vi på beach cluben Potatohead, som skal være øyens beste. Der henger tydeligvis de fleste turister på vår alder, så det lover jo bra! Jeg byr på tidenes bildedryss fra dagen i går nedenfor her. Jeg har knipset som en gal, kun for å dokumentere hvor fantastisk fint det er her. Jeg vil dere skal oppleve Bali sammen med meg. Jeg vlogger hver dag i tillegg, så hold utkikk etter de. Enjoy the pics! 🌴

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finner ingen ord... Wow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne jenta! Jeg elsker henne så høyt. Fineste jenta mi ❤️ Gi henne litt kjærlighet på instagram: @rribecka heter hun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmmm.. Så god mat, og fantastiske drinker! 

Hehe, dere har bedt om masse bilder fra ferien min - så here you go! En real jævla bildbombe. 🌴

VLOGG | VISER SUMMEN JEG HAR PÅ KONTO!

DUBAI VLOGG DAY 2 ⎮ JEG VISER HVOR MYE PENGER JEG HAR PÅ KONTO!

Her kommer vlogg nummer to fra Dubai! Dagen gikk til shopping på Dubai Mall, hvor jeg svidde av alt for masse penger. Det ble et par timer på både Gucci, Louis Vuitton, Victorias Secret og Sephora. Jeg kjøpte så utrolig mye fint! I denne vloggen viser jeg dessuten summen jeg har ført over på kortet som jeg skulle shoppe for. Det kommer til å sjokkere dere, for jeg vet, i likhet med dere, at det er ekstremt mye penger. Men hey, man er ikke i Dubai hver dag! 😚

Husk å abonner gratis på YouTubekanalen min HER for å få med deg når jeg poster nye videoer!

LØGNER, INNKJØP OG MENINGER ANGÅENDE MIN MYSTORY

annonselenker

UKENS SPØRSMÅL - LET'S GOOO

Har du slått hodet ditt eller noe? Du - reist mye? LATTERLIGSTE jeg har hørt. Du drar på helgetur til Sverige og fyllatur til Rhodos. Jeg er 18 år og har allerede opplevd Mexico, Colombia, Vietnam, Sør Afrika, Mozambique, Egypt og Bali MM. Det at du kaller deg bereist er en helt latterlig påstand.

Jeg synes selv at jeg er bereist. Om du ikke synes det, er det helt greit! For øvrig så har jeg vært i flere land enn Sverige og Hellas. Jeg har vært i Frankrike, Spania, Iran, Tyrkia, Tyskland, Dubai, Thailand, Sverige, Hellas, Norge, Mexico, Polen, Indonesia og Malaysia. Hadde et liv før bloggen også, så alt er ikke i arkivet vet du.

Lyver du mye på bloggen?

Nei, det forstår jeg ikke hvorfor jeg skulle gjort? Og om hva, isåfall? Utdyp gjerne spørsmålet ditt.

Har du ikke respekt for kulturen med tanke på outfiten din idag? Minste toppen og korteste shortsen du kunne finne?

Jo, jeg har absolutt respekt for kulturen i Dubai, men det er ikke SÅ ille som alle som ikke har vært her selv skal ha det til. Det er ikke så strengt. Man kan gå i shorts og man kan gå med topp. Jeg gikk ikke i cropped top for eksempel, ei heller den korteste shortsen jeg har. Uansett hvor vi gikk, hadde vi med oss en kimono/sjal vi kunne ta over skuldrene dersom det skulle være nødvendig. Vi så selvfølgelig an situasjonen.

Kan du lage et innkjøpsinnlegg? :) spesielt spent på hva du kjøpte på Gucci og LV!

Jepp, som jeg har sagt tidlige så kommer jeg til å spille inn en video (en såkalt haul) på YouTubekanalen min hvor jeg viser dere alt jeg har shoppet på reisen. Hold utkikk etter den!

TOPP HER // SHORTS HER // ØREDOBBER HER // BELTE GUCCI 

Kan du skrive noen innlegg med reisetips? Helst med steder man kan overnatte, beste restauranter, shopping og områder man MÅ dra. du er flink og kos deg i Dubai. Klem!

Jaaa, en reiseguide om både Bali og Dubai kommer så fort jeg er hjemme! Elsker å lese reisetips selv, det er så gøy 😁

Hei! Lurer på hvor du redigerer vloggene dine?

Jeg klipper dem i Imovie enn så lenge. Jeg skal begynne med Final Cut Pro nå snart, som jeg gleder meg veldig til! Det finnes mange kulere greier man kan gjøre med det programmet sammenlignet med iMovie. Det koster litt, men Rebecka klipper i det og det er totalt verdt det. Gleder meg til hun skal ha en opplæring med meg i det. Jeg gleder meg til å filme masse fremover! Vlogging er SÅ utrolig gøy, at jeg nesten har lyst til å vlogge hver eneste dag resten av livet. Haha! Apropos vlogging, jeg har klippet ferdig to vlogger til fra Dubai som jeg holder på å laste opp. Jeg beklager at det har tatt så lang tid, men nettet er totalt katastrofe her. Vlogg nummer to av tre fra Dubai laster fortsatt opp, og det har allerede gått ovr 1,5 døgn og den er fortsatt ikke ferdig opplastet. Det sier sitt.. Helt krise, men vloggene kommer! Jeg prøver så godt jeg kan, babes. ❥

Hvem mener du at er skada? Referer til din mystory på snap.

Det var en liten hilsen til alle idioter som mente at jeg BA om å bli VOLDTATT fordi at jeg gikk med en bikini på en beach club (!!!). Det sinneutbruddet var på sin plass. 

Hvorfor holder du ikke det du lover? Du sa i forkant av ferien at du skulle blogge masse og vlogge hele tiden, men det har du ikke holdt.

Tro meg, jeg prøver så godt jeg kan! I går brukte jeg over tre timer på å få lastet opp 18 bilder, og det forklarer hvor elendig nettet her er. I Dubai var det samme sak. Jeg har vlogget hver dag i Dubai, og jeg har jo allerede sluppet en av dem. Den finner dere om dere scroller litt nedover her på bloggen, eller så kan dere finne den på YouTubekanalen min. Den andre vloggen slipper jeg i dag, og den har vært klar for opplasting lenge. Hadde bare nettet samarbeidet hadde alt vært veldig mye enklere. Jeg har tatt SÅ masse fine bilder her i Bali som jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg har så klart vlogget her også! Ha litt tålmodighet med meg bare, så lover jeg at masse spennende innhold fra reisen min kommer fortløpende.

Hvorfor opplever du ikke mer kultur når du reiser til nye land?

Trist å innrømme det, men jeg er faktisk ikke så kultur interessert. Hverken hjemme eller når jeg er på reis. Jeg synes ikke det er så spennende. Jeg liker mye heller å sjekke ut kule steder og turistatraksjoner, spise god mat, shoppe, feste og ligge på beach clubs/stranda. Det er min type reiser, haha. Jeg reiser mest for å få litt miljøforandring, samt for å komme meg bort og slappe av. Jeg har jo muligheten til å reise mye, så derfor gjør jeg det så ofte jeg kan.

______

Noe mer du lurer på? Still spørsmål til neste uke! ❥

BYE DUBAI ✈️ HELLO BALI

annonselenker

AND THE VACAY GOES ON...

Ha det Dubai, og hey Bali! I går landet vi på Bali, etter 9,5 timer på reis. Det var SÅ digg å endelig være fremme på hotellet. Dere aner ikke lykken vi følte på da, haha. Flyturen gikk for så vidt ganske greit, jeg tilbrakte mange timer fremfor macen mens jeg klippet ferdig de to siste vloggene fra Dubai-oppholdet. Jeg har slitt så vanvittig mye med å få de opplastet på YouTube, for nettet suger seriøst helt ekstremt mye. I går brukte jeg TRE (!!!) timer på å laste opp innlegget om Nasimi Beach. Fatter dere hvor frustrert jeg ble til slutt, eller? Wifi-et her er ikke til å skryte over, men de i resepsjonen sa at de skulle prøve å ordne noe bedre til oss. Apropos det, menneskene her på Bali er så sinnsykt snille og godhjerta! Jeg har aldri opplevd en skjønnere befolkning noensinne. Så herlige mennesker! 

MALENE BIRGER TRILLEKOFFERT HER // PUMA SNEAKERS HER // KIMONO HOUSE OF CB // SKJØRT SHEIN  // VESKE CHANEL

Vloggen fra dag to i Dubai holder på å lastes opp as we speak, så husk å abonner på YouTubekanalen min HER for å se den så fort den er ute. Der ligger også den første videoen fra første dagen! 😻 Gleder meg til å ta dere med på reisen her på Bali også!

KIM KARDASHIAN BODDE HER

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NASIMI BEACH 🍸 ATLANTIS

Altså, wow... Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sagt det nå, men Dubai er seriøst det mektigste stedet jeg noensinne har besøkt. Det er så fint og flott her! Jeg får gåsehud så mange ganger i løpet av en dag. Det er nesten umulig å forklare, man må definitivt oppleve dette stedet selv for å forstå hvor sykt det er her. Vi dro først til Jumeira Beach, men der var det helt dødt. Istedenfor dro vi til Nasimi beach ved det enormt berømte hotellet Atlantis. Fun fact: her bor Kim Kardashian når hun ferierer i Dubai. Dere har kanskje sett episoden av KUWTK hvor hun bor der? Det er så sykt fint! Vi lå på stranden og nøt hele dagen mens vi drakk gode drinker og spiste nydelig mat. Det eneste som var litt kjipt (og sjokkerende) er at vannet var ekstremt varmt. Jeg har aldri opplevd noe lignende på en strand noensinne. Man kunne ikke akkurat kjøle seg ned med en dukkert, for å si det sånn. Det var litt spesielt. Jeg må bare si det igjen: jeg anbefaler alle å dra hit en eller annen gang. Det er så utrolig ubeskrivelig å være her. Denne byen er noe helt for seg selv. Definitivt det kuleste stedet jeg noensinne har reist til, og jeg har reist mye. Dubai er amaaazing!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DERE TROR FOR MYE PÅ RYKTENE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått ganske mye kritikk for å gå i kjole og bikini her nede, spesielt etter at jeg postet bilder hvor jeg viser hud, og ikke går kledd i langbukser og dekker til skuldrene, som mange av dere påstår at man MÅ her nede dersom man ikke vil havne i trøbbel. De fleste av dere reagerer enormt sterkt på at jeg ikke dekker meg nok til, i og med at jeg er i et såpass muslimsk land. Jeg forstår virkelig hvor dere kommer fra, for jeg trodde selv at det var så strengt som dere ser ut til å ha inntrykket av. Men vet dere? Det er bare rykter. Til en viss grad, så klart. Man kan gå i singlet, og man kan gå i shorts. Det er ikke så nazi som dere tror. Selv var jeg veldig skeptisk når vi landet her. Jeg turte ikke gå uten den tynne jakken min når vi gikk på flyplassen. Jeg trodde det var skikkelig strengt, og at jeg nesten kom til å bli arrestert dersom jeg gikk i singlet. Jeg svettet ihjel som en fucking idiot, for jeg var for paranoid. Så fort vi kom oss til hotellet, gjorde vi litt research og spurte etter tips fra de av dere som har vært her selv, og da fikk vi fort et annet inntrykk. Det er nemlig veldig fritt her! Jeg tror at det har mye med det faktumet å gjøre at vi er midt i Dubai sentrum, hvor det kryr over av turister. De er vandt med oss. Det vi har fått høre her nede, er at innbyggerne ikke bryr seg så lenge man ikke er av samme religion. Skjønner dere tegninga? 

Så: vi kan absolutt gå kledd etter gradestokken her - heldigvis. Det er over 40 varmegrader her, til og med på kvelden. Det er jo fysisk umulig å kle seg i langbukser og langermet som mange av dere pålegger oss å gjøre. Jeg svetter bort så fort jeg trår utenfor dørstokken her. Det er fryktelig varmt! Det eneste vi merker til når det kommer til bekledning, er at man kanskje får et par ekstra øyner på seg. Spesielt fra eldre menn, noe som ikke er spesielt komfortabelt. De sier ingenting da, ei heller gjør de deg noe. Så sånn sett går det jo helt fint, dersom man ikke vil stryke med av hetesjokk - haha. Så klart er det jo viktig å respektere innbyggerne her, og det gjør man jo som turist - så langt det lar seg gjøre. Jeg mener, jeg er ikke så keen på å gå i bukser og langermet genser, men jeg går så klart heller ikke i de mest utfordrende klærne jeg har. ☺️

VLOGG | DUBAI DAG 1


❥ DUBAI VLOGG DAG 1 ⎮ KLIPPET DU KOMMER TIL Å DØ AV. 

Her kommer den første vloggen fra reisen! Jeg har vlogget hver dag siden jeg kom hit, så jeg har to vlogger jeg kommer til å slippe fortløpende. Her er den første i rekka! Jeg vet at mange av dere har etterspurt å se litt mer av Dubai, og det får dere gjøre i videoene mine. Håper dere liker at jeg filmer! Jeg synes i hvert fall at det er veldig gøy. ❤️

Husk å abonner gratis på kanalen min her for å få med deg når jeg legger ut nye videoer. Klem!

JEG SVIDDE AV FOR MANGE TUSENLAPPER PÅ GUCCI & LV

YOU CAN BUY HAPPINESS

I går hadde vi verdens koseligste dag! Vi satte av hele dagen til shopping på Dubai Mall. Det gjorde vi rett i, for shoppingsenteret er SINNSYKT stort. Det er tross alt verdens største, med sine 1600 butikker. Fatter dere hvor mektig det er? Vi ble jo helt forvirra med en gang vi kom dit, for man skjønner jo ikke hvor man skal starte. Det er enormt! Vi forstod litt mer etterhvert, og fant frem til butikkene vi dro dit for. Victorias Secret, Sephora, Louis Vuitton og Gucci var butikkene jeg svidde av alt for masse penger på. Er man i Dubai, så er man i Dubai. Jeg shoppet med andre ord veldig mye, noe som betyr at det blir Dubai Haul på YouTubekanalen min. Høres det bra ut? Det håper og tror jeg, ettersom så mange av dere allerede har etterspurt det. Wuhu! Her kommer et aldri så lite bildedryss fra dagen i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DE VERSTE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT PÅ 2,5 ÅR

Jeg må virkelig holde meg i skinnet for å ikke få et utbrudd over de forferdelig tragiske kommentarene jeg fikk på dette innlegget, hvor jeg forteller at jeg ble seksuelt trakassert på en beach club. Det skal vanvittig mye til for at jeg skal bli sjokkert over oppgulp som støtt og stadig dukker opp i kommentarfeltet mitt, men nå er jeg så vanvittig.. Ja, jeg vet ikke en gang hvilket ord jeg skal bruke. Det er helt sinnsykt hvordan respons jeg har fått når jeg forteller om hendelsen. Jeg får altså høre at jeg er hore og slut, og at derfor fortjener jeg det. Jeg får høre at jeg ber om det, fordi at jeg kler meg i en bikini på en beach club (altså et bassengområdet hvor kleskoden er BADETØY). Jeg får høre at jeg lyver. Jeg får høre at jeg fortjener det.

Det er så utrolig ekkelt å vitne til at jenter forsvarer gutten som seksuelt trakasserer en jente. Hva søren er det for noe? Jeg er faktisk helt sjokkert. Er det bare fordi at det er meg, Isabel Raad? Hadde dere kalt venninnen, søsteren eller moren deres for hore dersom der var henne det hadde skjedd med? 

Her er noen av de verste kommentarene som tikket inn på innlegget:

Jeg kjenner at jeg blir skikkelig mørkredd. Fy faen så skadet mennesker med slike meninger og holdninger er. Det å mene at jeg BER om å bli VOLDTATT for at jeg går med bikini på en BEACH CLUB eller på en STRAND er så forbanna skadet.

JEG SLO TIL EN MANN I DUBAI

Jeg lovet å fortelle dere om hendelsen som tok sted første dagen vår her, da vi var på Nikki Beach Club. Der tilbrakte vi hele dagen. Vi solte oss, badet og hadde en skikkelig fin dag sammen - foruten om på slutten av dagen, før vi skulle dra. Vel, hold dere fast... Rebecka og jeg stilte oss ved bassengkanten for å fotografere. Vi holdt på i kanskje et kvarter, før vi til slutt blir skikkelig irriterte over en guttegjeng som glor på oss konstant. Dere vet når gutter blir skikkelig ekle og innpåslitne, og de ikke tar et hint? En slik gjeng var det. Blikk ble plutselig til noe langt verre. Han ene gutten presterer å ta et skikkelig grep på rumpa mi i det han går forbi. Jeg TAKLER ikke sånn, det er lite som får meg til å føle meg mer krenkt enn at en mann tror at han kan tafse eller legge sin hånd på meg på det viset. Jeg blir fysisk kvalm! De som kjenner meg vet at jeg har veldig vanskelig for å ikke reagere sterkt når det typ gjelder alt, men da spesielt når noe ikke er greit. Jeg blir flyforbanna, snur meg og klapper til han i ansiktet. Jeg kunne ikke la være, jeg ble så ekstremt sjokkert samtidig som jeg blir forbanna for jeg tillater ikke noen å gjøre slik mot hverken meg eller noen andre. Usch!! Jeg kjenner at jeg blir utrolig sur når jeg skriver dette innlegget, for den situasjonen var så langt i fra okei. Heldigvis gikk det bra, for en av de ansatte på beach cluben sprang frem til Rebecka og meg så fort de fikk med seg hendelsen. De så til at det gikk fint med meg, før de kastet ut vedkommende. Jeg ble så lettet! Hadde det vært i Norge hadde jeg ikke kjent på den panikken jeg følte på etter reaksjonen min, for her er det jo veldig slik at damer ikke har noe de skulle sagt. Så når jeg reagerte som jeg gjorde, var jeg redd for at jeg skulle få slite for det i etterkant. Slik var det ikke, takk Gud for det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå vet vi at dersom vi går iført en bikini på en beach club, må man være redd for kron-idioter som han.

Jeg har aldri, og kommer aldri til å forstå meg på menn som det der. Hvor respektløs kan man være? Det skal da søren meg være mulig å gå i en bikini på en BEACH CLUB (!!!) uten å måtte bli utsatt for menn som tror de kan ta for seg? Unnskyld meg, men hvem faen tror de at de er? Seriøst! Både jeg og venninnene mine opplever det støtt og stadig på byen hjemme i Norge også, og jeg skjønner ikke hva problemet til disse idiotene er. Jeg blir så sur!

JEG SLIPPER BOMBEN

WINEING & DINEING AT BUDDHA BAR

Okei, først og fremst: I DUBAI KAN MAN IKKE FESTE. Jeg slipper rett og slett bomben, for det har seg nemlig slik at alle tips vi har lest og fått angående festing og nattklubber i Dubai suger. Vi satt seriøst i taxi fra sted til sted i sammenlagt to timer i går på jakt etter en godkjent nattklubb, uten hell. WHITE skulle visstnok være det beste i følge mange, men det var ikke noe å skryte over. Klubben var utendørs i toppetasjen, så utsikten var jo helt amazing, men det å feste utendørs i 40 grader her i Dubai er jo ikke så sinnsykt kult. Helt uutholdelig, dessuten renner jo sminken av. Haha! Vi så typ bare eldre mennesker også der, så vi følte oss ikke helt tilpass. Videre derfra dro vi til Armani klubben, hvor det var maks ti personer. Til slutt endte vi opp på Buddha Bar som er en restaurant og bar. Her koste oss super masse! Døds god mat og nydelige drinker. Her anbefaler jeg alle å dra dersom dere ferierer her. Jeg vet ikke om det var vi som var helt elendige på å dra på rett klubber, men dit vi dro skulle jo være det "beste" i byen. Har en mistanke om at festing ikke er så populært eller så stort her på grunn av at det er et veldig muslimsk land. Jeg vet ikke.

Altsååå... SE på henne! 😻 @rribecka på insta.

Det her er altså en drink! Så kult, haha.

Alt i alt hadde vi en veldig fin kveld i går, selv om det ikke ble så mye fest på oss. God mat og gode drinker ble det i hvert fall, samt at vi fikk se utrolig mye av byen! Det er helt ubeskrivelig mektig her nede. Jeg får gåsehud minst 50 ganger til dagen. Skyskraperne, de fete bilene, hvor fint det er.. Breathtaking!