hits

Sminke og hår

MINE NYE LEPPER

reklame ⎮ sponset behandling av Eger Skin Clinic

OK, dette har jeg gledet meg til å vise dere. Som jeg tidligere har fortalt, fjernet jeg alt av fillers i leppene mine for en liten stund tilbake. Dette fordi at jeg syntes at leppene mine var for "nebbete", klumpete og egentlig litt for store. Jeg vet ikke, det kom bare til et punkt hvor jeg bestemte meg for å ville fjerne alt for å så gå til en flink behandler som kan gi meg et plettfritt resultat. Jeg kom over Julie Horne på Instagram (egerskinclinic_lipinjections), og da jeg så resultatene på hennes arbeid måtte jeg bare kontakte henne. Det er hun som både fjernet fillersene og fylte på dem på nytt. 

Helt ærlig. SE PÅ LEPPENE MINE!!! Jeg dør! Jeg har aldri vært så fornøyd med leppene mine noensinne, og SÅ fornøyd trodde jeg neppe at jeg kunne bli. De er seriøst perfekte! Ingen klumper what so ever, jeg har fått en super fin form og naturlig fylde. Jeg ER så fornøyd, jeg kan virkelig ikke få sagt det nok. Jeg skal riktignok til Julie igjen rett over jul for å fylle i bittelitt til (ikke mye overhodet), da jeg vil ha liiitt mer fylde bare. Arbeidet Julie gjør er upåklagelig. Hun er så vanvittig dyktig, og jeg anbefaler henne på det sterkeste dersom du skal fikse på leppene dine. 💋💉  Jeg skulle så gjerne ønske at jeg gikk til henne allerede første gang jeg tok lipfillers. Det er mange behandlere som ikke utfører jobben på best mulig måte, og da spesielt etterlater kundene sine med klumpete og mindre fine lepper. Det er så viktig å gjøre god research på behandleren man velger å gå til, for jeg kan love dere at det suger å måtte gjøre alt på ny. 

Slik ser de ut når jeg smiler. Se så fiiiint! Det Julie bruker er Restylane til dere som lurer på det, forresten. Behandlingen gikk kjempe bra, Julie er super dyktig på det hun gjør og er veldig tålmodig. Jeg er litt redd for nåler, men jeg følte meg utrolig trygg i hennes hender. Til slutt vil jeg bare påpeke at hensikten med dette innlegget ikke er å oppfordre noen som helst til å ta lipfillers, dette innlegget er kun for å dele min erfaring og fortelle om min egen opplevelse. Bare så det er sagt. Noen er for fillers og andre i mot. Begge deler er ok! ☺️

FOR BOOKING AV TIME HOS JULIE

Book time online HER, eller ring til resepsjonen på 22336060 for timebooking. Du kan også booke time via mail: post@egerskinclinic.no.