hits

THAILAND

BILDER AV DEN LUKSURIØSE SUITEN VÅR

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with a8 preset Processed with VSCO with av8 preset

___________

Hvor nydelig er det ikke her? Vi bor på en nydelig suite hvor vi har både stue, soverom, to bad, kjøkken, svær terrasse samt utendør jacuzzi. Sistnevnte er jo så klart en favoritt, hehe. Det suger bare at det ikke er mulig å bestemme temperaturen på vannet, men ellers er den digg. Vi har bodd her i en uke ca, og for å være helt ærlig så angrer vi på at vi ikke bare bodde her mer av ferien. Det er helt nydelig! Problemet var vel det at vi ikke ville være i Phuket mer enn de tre dagene vi var her tidligere, men dette hotellet ligger bort fra all fest og fyll. Her er det idyllisk og fredelig!

Jeg kommer med en Thailand-guide så fort jeg kommer hjem, forresten! Jeg ser at det er mange som ønsker seg det, så det skal jeg selvfølgelig fikse til dere. Vi har jo reist veldig mye rundt i Thailand, så jeg føler at jeg har mange gode tips å komme med. Alt fra hvilke øyer man burde reise innom, hotell-tips, restauranter og aktiviteter. Hold utkikk etter det innlegget. Skal prøve å få skrevet det på flyet i morgen, faktisk. Det er like så greit å fordrive tiden med litt jobb.

AKKURAT NÅ

annonse ⎪ annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Hva gjør du akkurat nå?

Jeg ligger i sengen og slapper av. Ninja Warriors surrer på tv-skjermen i bakgrunnen, og jeg forsøker egentlig bare å manne meg opp til å starte på pakkingen. Jeg bombaderer kofferten HVER gang jeg åpner den på ferie. Det blir fullstendig kaos... Not fun. I tillegg til det legger jeg tingene mine over alt, så det er jo en heldagsjobb å finne alt. Da vi bodde på et annet hotell i starten på ferien, presterte jeg å glemme klokken min igjen på rommet... Hvor typisk. Jeg skal huske å få med meg absolutt alt denne gangen.

Hva har du gjort i dag?

Jeg har solet meg. Vi reiser som sagt hjem igjen i morgen, så jeg har prøvd å utnytte solen så godt jeg kan. Typisk at jeg har flasset noe enormt de siste to dagene da. Jeg vil jo ikke komme hjem helt skjoldete :( Well well... Det finnes verre ting å bekymre seg over enn det, så jeg overlever.

Rate dagen fra 1-10?

5/10

Hva var dagens antrekk?

Jeg har egentlig bare spradet rundt i bikini i hele dag, jeg. Hallo, jeg er i Thaaailand! 

TOPP HER ⎪ SNEAKERS HER ⎪ BIKINITRUSE HER

Hva spiste du i dag?

Cajun chicken burger med fries. Mmmmh! ELSKER den burgeren som de har her på hotellet. Jeg tror det er fjerde gangen jeg spiser det her, haha. Så sjukt godt! Og så har jeg drukket mer cola enn det jeg har på leeenge. Det er så godt med isbiter i denne varmen. 

Har du irritert deg over noe i dag?

Ja, for mye for å være ærlig. Denne dagen har vært piss.

Hvor mye penger har du brukt i dag?

Ikke mye overhodet. Kun på mat! Flink jente. Det har derimot gått utrolig mye penger denne reisen, og det føles egentlig litt waste da hele ferien har blitt ødelagt. Man skal jo egentlig kose seg i hjel på ferie, men slik har det ikke vært denne gangen. Jeg vil bare hjem, og ser veldig frem i mot å reise hjemover i morgen. Det jeg kommer til å savne er at det er varmt ute og at solen skinner hver eneste dag. Ah. Jeg hører at våren har tittet frem i Norge? Søsteren min sa at det var meldt 17 grader til neste uke??? Helloooo spring!

Hva fikk deg til å smile i dag?

Jeg leste gjennom noen dm's på Instagram, og det fikk meg til å smile. Jeg har så fantastisk fine følgere! Tusen millioner takk igjen, for at dere tar dere tiden til å skrive fine ord til meg. Dere er helt amazing!! <3

JEG KUNNE ALDRI LEVD SOM HENNE

reklame ⎪ annonselenke Nelly

Processed with VSCO with j6 preset

What's good, babes? Jeg sitter i suiten og bare glor i veggen. Det har vært en døds kjedelig dag med lite action, men slik er det av og til. Hjemreisen er om to dager. Det er sjukt at jeg faktisk oppriktig GLEDER meg til å komme hjem. Dette har jo, som dere allerede har skjønt, ikke vært den beste ferien. Jeg gleder meg til å komme hjem til familiekos. Jeg skal ikke gjøre annet enn å klemme på Rami og Sidra, og få masse kjærlighet av mamma. Det som er utrolig kjipt er at storesøsteren min akkurat har rukket å reise hjem igjen til Tromsø før jeg kommer. Vi sees nesten aldri, og det er alltid på grunn av at hun besøker familien de gangene jeg er ute å reiser. Vi er elendige på å time det. Det er det som er ulempen ved at både hun og jeg er like spontane og finner ut av ting i siste liten. Vi får ta det igjen til neste gang, eller så får jeg i verste tilfelle ta en tur til Tromsø. Jeg har besøkt henne der en gang tidligere, og jeg husker at jeg ikke var så veldig begeistret for den byen. Det var riktignok på vinteren, og det var mørkt døgnet rundt. Skikkelig deprimerende spør du meg, haha. Jeg liker meg bedre i storbyen, og ikke så langt opp i nord. Enkelt og greit! 

Det er ganske merkelig å tenke på hvor forskjellige Shehed Jasmine og jeg er. Hun studerer statsvitenskap og er seriøs på utdanningsfronten, mens jeg har et helt annet liv. Hun hadde aldri kunnet levd av det jeg lever av, og jeg kunne aldri studert statsvitenskap. Haha! Det er godt vi er forskjellige. Jeg skjønner ikke et pip av hva hun babler om når hun snakker om studiet sitt, og hun skjønner lite av denne bransjen jeg befinner meg i. Hun testet ut blogging i fjor, men det tok slutt like fort som det startet. Hun kom seg faktisk opp på 8. plass på blogglisten etter bare noen få dager. Det er ikke verst, det! Kanskje ikke så rart da, i og med at jeg linket til bloggen hennes, men sykt stas likevel.

 Processed with VSCO with av8 preset

KJOLE HER

Jeg har akkurat nettshoppet litt, noe jeg alltid tyr til når jeg trenger noe å glede meg over. En svær bestilling fra Nelly er gjort, samt fra en utenlandsk nettbutikk. Vil dere se innkjøpene? 😚Jeg poster mine favoritter med linker på mystory på Instagram. Følg meg der - IsabelSraad heter jeg!

Jeg må prøve å finne på noe hyggelig resten av kvelden. Vi er i Phuket nå, og jeg må ærlig si at jeg ikke er så fan av sentrumet her. Ping pong show og bargaten er ikke noe som frister noe særlig, for å si det sånn! Hehe.

EN UPDATE

Processed with VSCO with av8 preset

Nå er det på tide å oppdatere dere litt med hva jeg har funnet på her i varmen de siste dagene. Det har stått på skikkelig de siste døgnene, og det vil jeg skrive et innlegg om senere. Litt tanker. Nå er det som sagt tid for en update, som så mange av dere har etterspurt. 💘 Og ja, det går bra med meg. Dere er for skjønne!! Det er ingenting som får smilet mitt til å gå rundt som det apekattene her i Thailand gjør. Det har Pierre merket, så når jeg følte meg litt tappet for både glede og humør, booket vi oss en longtail båt og bega oss ut til noen grotter der apene holder til her på Phi Phi. Dette var altså vår fjerde tur til apene i løpet av ferien vår så langt. Haha! Gjett hvem som har blitt helt fascinert av de skjønne vesnene? Smelt! SPESIELT de små babyene. Altså, jeg DØR så søte de er!!! Etter møtet med apene, dro vi til et nydelig sted for snorkling. Jeg er jo veldig redd for havet sånn i utgangspunktet, så snorkling er kanskje ikke min favoritt aktivitet akkuratt, men av og til må man ofre litt for kjæresten sin. Hehe! Jeg ofret ikke bare frykten, men også vipper og hår!!! Høres gjerne helt fjernt ut, men P vet hvor nazi jeg er med å dukke håret og ikke minst slite vippene for mye. Heeeh... Etter det bar det videre til Maya Bay. En helt NYDELIG strand litt utenfor Phi Phi. Veldig populært å dra hit, og jeg forstod fort hvorfor. Klarere, blåere og renere vann skal du lete lenge etter. Det var breathtaking, helt seriøst. Jeg er så glad for at vi valgte å dra dit også!

Jeg knipset en haug med bilder til dere fra den ene dagen, mens dagen etter la jeg igjen telefonen på hotellrommet før vi dro ut på dagens aktiviteter. Det merkes at hodet mitt ikke klarer å koble bort alt, når jeg egentlig bare vil nyte denne ferie med min kjære. Det blir bedre, i hvert fall, og den telefon-frie dagen var veldig digg. Hehe! 

SEEE!!! DEN DRIKKER - HELT SELV! Altså.... Jeg stod å hoppet som en idiot av glede når jeg fikk øye på han. Så forbanna heftig!

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg vet at det er super mange av dere som lurer på hvor denne bikinien er fra, og den er dessverre utsolgt for lenge siden, men kjøpt på Shein. Jeg lover å skrike ut om de får den inn igjen! 💘

❤️ ❤️ ❤️

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Dette var en helt fantastisk nydelig dag, som jeg sent kommer til å glemme. Jeg føler meg så vanvittig heldig som har mulighet til å reise rundt og oppleve verden. Gud, det er ganske surrealistisk å tenke på. Det er ikke mange år siden jeg hadde en vanlig 09-16 jobb der jeg syntes at hverdagen min var uendelig kjedelig. At livet mitt skulle se sånn her ut tre år senere, hadde jeg ALDRI i min villeste fantasi kunnet forestille meg. 💕Jeg vet at jeg maser om det hele tiden, men JEG ER SÅ FORBANNA glad i dere!!!

DENNE DAGEN GLEMMER JEG ALDRI

 Processed with VSCO with av8 preset

WHAT A DAY

Gud, hvor skal jeg begynne... Først og fremst: dagen i går var den heftigste dagen på lenge. Jeg er så ekstremt lykkelig over alt jeg fikk oppleve! Pierre og jeg booket en privat sjåfør og båt for en heldag på havet. Planen var å kjøre rundt øyen Koh Lanta, samt hilse på ville apekatter. Det var det som var hele grunnen til at vi booket denne utflukten egentlig, haha. Både Pierre og jeg er nemlig veldig fascinerte av aper, så de måtte vi så klart hilse på. Jeg må bare påpeke at det var ville, helt i det fri. Jeg hadde aldri dratt på et sted der hvor de holdes i fange. Jeg forstår meg ikke på mennesker som drar på elefantsafari eller krokodille show her i Thailand. Fy faen, for noen hjerteløse mennesker. Det er ren pining for dyrene, og det der støtter enkelte mennesker. Hvor ligger hjertet deres, helt seriøst? Usch! Nå sporer jeg helt av på et tema jeg ønsker å skrive et helt eget innlegg om, men poenget var bare å fortelle dere at disse var helt frie. Første stopp på denne turen vår var nemlig i en liten "jungel" der apene holdt til. De var så sjukt skjønne, dere! Ikke var de sjenerte heller, for de kom frem og var veldig nysgjerrige. Sjåføren vår hadde med en hel boks med ananas, som tydeligvis er favoritten. Jeg trodde at bananer var the shit, men den gang ei. Hehe! Det heftigste var når en ape etter den andre hoppet ut i vannet, for å så SVØMME (???) ut til båten. De hoppet oppi til oss, fikk enda mer ananas, satte seg ved siden av oss og chillet mens de spiste. Altså, jeg har ikke ord for hvor sjuuuukt kult det der var! Jeg var helt i ekstase, haha! Vi har vlogget hele seansen, så hold utkikk etter ny vlogg i dag eller i morgen. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Se! Her bodde de. Det som fikk meg mest rørt var da jeg fikk øye på to aper med hver sin baby hengende rundt magen. SMELT! 😭 💘

 Processed with VSCO with av8 preset

Familieportrett! 😎

 Processed with VSCO with av8 preset

Haha! Se på denne kompisen da, som ville ha mer ananas. 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Mamma + pappa + baby =  👨‍👩‍👧

 Processed with VSCO with av8 preset

Lil monkey 🐒

Processed with VSCO with a9 preset

Etter rundt en halvtime med apene, dro vi videre til en helt nydelig hvit strand. Der var det ikke mange folk, og det var på grunn av at man kun kom seg dit via båt. Det passet meg utmerket, for jeg er ikke så fan av oversvømte strender. Da er det så lite fredfullt ass. Det vi kjapt fant ut var at det bodde aper på denne stranden også! SJUKT KULT!!

 Processed with VSCO with j6 preset

I denne hulen holdt de til. De var dog ikke like glade i mennesker her. Man merket at de ikke var så keen på at vi var der. Jeg ble faktisk angrepet av to aper, og det fikk vi på film. Haha shit, det var døds skummelt, men heldigvis gikk det veldig fint. Det får dere også se i den kommende vloggen!

 Processed with VSCO with av8 preset

💘 💘 💘 💘 

  Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset

Og så bar det hjemover for to ihjel brente hummere. Shit, solen er sterk ut på havet ass. Neste gang må vi huske å smøre oss godt inn med solfaktor. Dette er definitivt noe jeg anbefaler alle andre å gjøre. Det var den absolutt kuleste opplevelsen vi har hatt så langt! Dette skal vi gjøre igjen flere ganger mens vi er her. Det var så sinnsykt heftig! Hadde det vært opp til meg hadde vi gjort dette hver dag de neste tre ukene. Haha! Så gøy var det, altså.

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with a9 preset

What a day!

DETTE BLIR BARE VERRE OG VERRE

 Processed with VSCO with av8 preset

OK, jeg har innsett nederlag. Jeg MÅ begynne å bruke solkrem. Jeg har brent meg noe helt jævlig i dag, nemlig.... ÅRHHH! Det svir over hele kroppen, jeg vet helt seriøst ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Vi hadde en utflukt i dag med båt på sjøen fra morgen til ettermiddagen, og jeg kan love dere at solen steikte på. Ikke trodde jeg at den var SÅ sterk, og det får jeg lide for nå. Mildt sagt... Stakkars P er enda verre, så han blir bare irritert når jeg klager over hvor brent jeg er. Haha! Faen. Jeg må nok innse at huden min ikke er så bad bitch som jeg tror. Jeg blir brent jeg også, gitt. LOL, jeg skriver faktisk et lignende innlegg typ hver gang jeg er på ferie innser jeg nå. Kanskje jeg faktisk SKAL lære denne gangen da, og ikke være godtroende neste gang jeg ferierer. Solfaktor 50 er i hvert fall innkjøpt, og den skal brukes flittig fremover. Jeg tror ikke at vi kan oppholde oss utendørs i morgen. Blæh. Det verste er at det søren meg bare blir verre og verre. Jeg er så sykt stresset for at jeg skal bli enda rødere. Noen tips anyone? Smører meg inn med aloe vera som en gaaal. Jaja, nok om det! Dagen i dag var ekstreeemt fint, og en dag jeg sent vil glemme. Jeg har en haug med bilder som jeg deler med dere i morgen. Enn så lenge kan dere se all spam fra dagen på Insta-story og Snapchat. IsabelSraad heter jeg! Jeg fikk blant annet med på film når jeg blir angrepet av ville aper. No joke. Fy faen, det er det skumleste jeg har opplevd på en god stund. Tragi-komisk, haha.

 Processed with VSCO with av8 preset

Sjekk her da... Dette skjer typ hver dag. Roomservice er en fin ting (for oss, men ikke for lommebøkene he-he).

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Ettersom jeg fikk knappe fem timer med søvn på øyet i går, har jeg vansker med å bruke hjernen min akkurat nå. Jeg er d.ø.d. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, både med video angående PH-episoden med håningen OG et enormt bildedryss fra dagen i dag. PUSS!

ANGÅENDE HÅNINGEN I GÅRSDAGENS EPISODE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

God kveld fininger 💘 Jeg ser at det er mange som ønsker en reaksjonsvideo på gårsdagens episode av PH, og tro meg - den kommer. Jeg har så mye å si i forhold til den episoden at dere aner ikke. Det var en ekstremt vanskelig dag for min del, men heldigvis hadde jeg mange fine mennesker på hotellet som støttet meg og var der for meg. Jeg var ikke klar over de blikkene som ble utvekslet mens jeg serverte desserten, og i hvert fall ikke det "korset" som ble gjort. Jeg synes i grunn at det er litt spesielt at det har blitt tatt med i episoden da det er vanvittig ekkel oppførsel, men samtidig er jeg glad for at dere seere får se det svart på hvitt, og kanskje forstår bedre hvorfor jeg var såpass ukomfortabel at jeg faktisk ville bytte lag. Der har dere det jo i det minste bevist, og jeg kan si så mye som at jeg ble veldig lettet over at jeg faktisk byttet lag når jeg så episoden i går. Jeg vil ikke en gang tenke på hvordan det hadde vært om jeg faktisk hadde vært på lag med dem. Enough said. Jeg forteller mye om alt som skjedde i reaksjonsvideoen som kommer ut i morgen. Hold utkikk etter den. 

Processed with VSCO with j6 preset

Det var ikke det jeg skulle prate om nå, egentlig. Klokken er over 01 på natta her, så jeg er rimelig trøtt. I morgen skal jeg opp super tidlig, for vi har nemlig fullt skjema! Vi har leid en privat båt og sjåfør som skal ta oss med til de vakreste perlene rundt Koh Lanta. Vi skal få hilse på aper (de er helt ville, så klart!), se nydelige strender og grotter. Jeg gleder meg som et barn! Denne ferien har vært så fantastisk fin, dere. Jeg storkoser meg virkelig. Om dere skal til Thailand noen gang, så må dere nesten ta en uke her i Koh Lanta. Det er så fredfullt og helt nydelig her. Alle menneskene er så utrolig hyggelige og imøtekommende. Jeg blir helt glad i sjelen av karismaen og utstrålingen deres. Det smitter sånn av! Dagene her nede går stort sett til det samme. Vi drar som oftest til strender på dagene, eller så soler vi oss på resorten. Det er jo helt fantastisk her også, så egentlig kunne vi bare chillet på området her hele tiden haha. Det er vanvittig stort og fint! Vi har dessuten leid oss mopeder som vi kjører rundt på. Tidligere i dag var vi for eksempel på en langtur til sentrum, hvor de hadde litt butikker og marked. Sistnevnte er jeg ikke noe særlig fan av, da. 

 Processed with VSCO with j6 preset

DIAMANT BH HER ⎮ LIGNENDE SOLBRILLER HER ⎮ JAKKE HOUSE OF CB 

Jeg føler at jeg knipser bilder i hytt og pine, men at jeg ikke får postet alle. Jeg skal komme med et skikkelig bildedryss fra de siste dagene i morgen. Jeg har forøvrig blitt veldig aktiv og "inspo" (om jeg får si det selv, haha) på Instagram! Følg meg gjerne der også for å se bilder som jeg ikke deler her. IsabelSraad heter jeg, både på Insta og på Snap. 

Jeg må nesten runde av her nå, jeg er så trøtt og sliten. En dusj, ansiktsmaske og en flaske med vann (blir så dehydrert i varmen) skal inntas før jeg stuper i seng. Får bare håpe at kjæresten blir ferdig med å klippe dagens vlogg innen den tid. Jeg haaater å legge meg alene! Man føler seg så ensom, spesielt når kjæresten er i samme rom men ikke i sengen sammen med deg. Haha, er jeg rar? Litt, kanskje... God natt babes, jeg lover å spamme på Snapchat og Insta-story fra den spennende dagen vi har i vente i morgen! Klem 💘

GLO PÅ DIN EGEN DAME, DITT JÆVLA SVIN

Processed with VSCO with j6 preset

Jeg har alltid irritert meg over dette jeg skal skrive om nå, men av en eller annen grunn har jeg vært litt "redd" for å ytre meg om det da jeg vet hvilke kommentarer som kommer til å bli slengt rundt meg. "Du tror du er noe", "de ser på plastikken, "du er ikke digg om du tror det", "fy faen så naiv du er som tror at de synes at du er deilig". Jeg kan allerede spå kommentarene. Likevel har jeg endelig bestemt meg for å skrive dette innlegget, så får de som vil kommentere slik som jeg nevnte bare gjøre det.

OK. La oss prate om enkelte menn som er sammen med kjæresten sin, enten det er på ferie, på gata eller på byen, som ikke klarer å la være å vie sin oppmerksomhet til helt ukjente jenter. Der jeg legger mest merke til det er når jeg er på ferie, og egentlig mest ved poolen eller på stranden. Det skjedde senest for to-tre dager siden her i Koh Lanta, på resorten vi bor på. P var syk, så han lå på rommet og hvilte seg, mens jeg dro en liten tur til bassenget for å sole meg litt. Det så kanskje ut som at jeg var singel der jeg lå helt alene, blant mange kjærestepar. Det gikk ikke lang tid før jeg merket hvordan han mannen med skjegg iført en rød badebukse glor bort på meg konstant (jeg lå på rygg hele tiden, så nei - han så ikke på den "opererte rumpa mi"). Jeg blir veldig ukomfortabel av slik, spesielt om jeg er alene og SPESIELT om jeg har på meg lite klær som i dette tilfelle var en bikini. Denne mannen lå ved siden av kjæresten sin noen få solsenger til venstre for meg. Jeg gir ingen tegn til at jeg legger merke til han, da jeg synes det er kvalm og ufyselig oppførsel. Jeg mener, dama ligger rett ved siden av og han glor ned en annen jente veeeldig åpenlyst opptil flere ganger? Det var veldig vanskelig å IKKE legge merke til alle blikkene som konstant kom min vei.

Det gir seg ikke der. Kjæresten og han hopper uti bassenget, og hun svømmer ut mot kanten som er på andre siden. Han følger etter, men etter en liten stund svømmer han bort mot meg. Ikke slik at han kommer til meg, men han er ikke langt unna. Det var veldig åpenbart hva han prøvde på. Dama kommer svømmende etter etter noen minutter. Etter det ble det bare verre, for nå glodde han uten å prøve å legge skjul på det en gang. Jeg ble så vanvittig ukomfortabel til slutt at jeg pakket med meg sakene mine og dro der i fra. 

Jeg synes bare så utrolig synd på jenter som har så ufattelig respektløse svin som kjærester. Sånn helt seriøst, HVOR mange slike menn finnes det ikke? Jeg kan vedde en tusenlapp på at du som leser dette har opplevd noe lignende der en som er sammen med kjæresten gir utrolig mye oppmerksomhet til en annen dame? Det skjer alt for ofte! Jeg hadde blitt så lei meg om kjæresten min hadde gjort slik. Hvorfor er det så vanskelig å glo på din egen partner??? Er det ikke HUN du skal vie all din oppmerksomhet til? Er det ikke HUN du ikke skal kunne slippe blikket på? Jeg mener, kom igjen! Respekter kjæresten din for faen. Og dere jenter? Om du er i et slik forhold, ta en alvorsprat eller kast han. Really! 

DOBBEL DATE I THAILAND

 Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

EN PERFEKT DAG

Heiii! Alt bra med dere? I really hope so, babes! 💘 Jeg er så trøtt her jeg skriver at jeg virkelig kjemper med nebb og klør for å ikke sovne over tastaturet. I natt fikk jeg meg knappe 5 timers søvn på grunn av at P og jeg var oppe super sent for å spille inn reaksjonsvideoer på Paradise. Det har jo blitt masse snakk om meg og da spesielt min oppførsel etter episode 7, og den episoden har vi reagert på. Videoen kan du se på kanalen våres her. Uansett - det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Jeg ville bare stikke innom for å dele litt bilder fra den fantastisk fine dagen jeg har hatt i dag! Pierre og Hermansson er gode venner fra Paradise Hotel Sverige, og helt random befant både vi og han og hans skjønne kjæreste oss på samme øy samtidig. Hvor gøy?! Så vi har med andre ord hengt sammen i hele dag. Først leide vi oss hver vår scooter (min var rosa og super søt hihi), og så kjørte vi til Long Beach. Det er den fineste stranden vi har vært på her i Koh Lanta. Vi solte oss, pratet om livet, badet og bare nøt dagen. Når kvelden kom dro vi på en kul restaurant og spiste middag sammen. Åh, dette har virkelig vært en toppers dag. Det var kjempe hyggelig å bli kjent med Hermansson og Tinette. For noen herlige mennesker!

Nå er jeg døds trøtt (jada, dere har sikkert skjønt det nå haha), og er snart klar for å sove. Jeg prøver å holde meg fra å ikke se dagens episode av PH, for vi skal spille inn reaksjonsvideoen på den i morgen nemlig. Det er jo desidert best å reagere mens jeg ser episoden for første gang, men akkurat i dag er det litt vanskelig å la være. Jeg får klare å holde meg i skinnet. Klokken er dessuten 01:30 her, så det er nok smartest å bare avslutte denne kvelden her og nå. God natt, babes. Husk at du (ja, du) er AMAZING! Klem 💕

A DAY BY THE POOL

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset

BIKINITOPP HER ⎮ TRUSER HER 

 Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset

SOLBRILLER CÈLINE HER ⎮ SMYKKE MICHAEL KORS

 Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset

TODAYS AGENDA: 🍸 +  ☀️

Jeg vil at alle dagene mine for resten av livet skal se sånn her ut. Skyfri himmel, turkist hav, drinker, vannmelon, mango, soool og palmer! Kan man be om noe mer, dere? JEG ER SÅ LYKKELIG HER NEDE! Åååååh, dere aner ikke hvor mye gladere jeg blir i sjelen her nede i tropen. Jeg trives så ekstremt godt! Drømme scenarioet hadde jo vært å være her for alltid, men det går ikke. Det skjer mye spennende hjemme i Norge fremover, som gjør det vanskelig for meg å bli lengre enn litt over påske. Heldigvis er det ikke så vanskelig å få til enda en reise inn i mellom slagene. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg maser om det nå, jeg har jo i hvert fall tre uker igjen her nede. Haha, jeg ass. Jaja! Jeg ville bare stikke innom og dele litt bilder fra hverdagen min for tiden. Can't complain!

NÅ BEFINNER VI OSS I PARADIS

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with j6 preset

WE'RE IN KOH LANTA

Det var ikke mange dagene vi holdt ut i Phuket, gitt! Vi hadde booket hotell for flere dager enn det vi ble værende, men det var såpass nedtur å være der at vi reiste videre mye tidligere enn planlagt. Dagen i går gikk til å reise til Koh Lanta, og det er altså her vi er nå. Vi har sjekket inn på en amazing suite på det nydelig luksuriøse resortet Rawi Rawin som ligger midt på stranden. Det er så utrolig fint her, faktisk mye finere enn vi først trodde. Jeg er så utrolig lykkelig akkurat nå. Dere vet når man bare føler endorfiner danse i kroppen? Ah.. Her trives jeg. Vi har bare hatt et døgn på denne øya så langt, så jeg føler ikke at jeg kan uttale meg så veldig mye om den foreløpig annet enn at det er super fint og at det finnes mange nydelige plasser å utforske. Det skal visstnok være en helt fantastisk flott strand her som man må kjøre et stykke til. Planen er å leie hver vår scooter, og egentlig bare kjøre rundt til forskjellige locations. Det er tydeligvis vannfall, kritthvite strender og mange fine plasser man må oppleve her. Vi skal få satt oss inn i alt etterhvert! Pierre har nemlig blitt syk stakkars, så i dag tilbrakte vi formiddagen på legevakten. Håper virkelig han er i bedre form igjen kjapt, slik at han kan nyte denne ferien. ❥ Huff, det er ikke noe gøy å se han så dårlig som det han er. 

 Processed with VSCO with a7 preset Processed with VSCO with j6 preset

TOPP HER ⎮ SOLBRILLER CÈLINE HER

KLIKK HER FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ HELE NELLY UT DAGEN (KL 23:59)!

 Processed with VSCO with a7 preset

Jeg har en greie for golfbiler, ass. Elsker de, hehe! Det er så svært på denne resorten at man kan ringe etter golfbil for å bli kjørt dit vi vil, om det så er til bassenget, spaet, frokosten.. Vi har ikke benyttet oss av den for uten om da vi sjekket inn, for vi vil jo ikke bli totalt latsabber i løpet av den uken vi har her. 

 Processed with VSCO with a7 preset Processed with VSCO with a7 preset

Jeg har knipset masse fler bilder av området og slik, det tenker jeg å dele i neste innlegg. Nå må jeg gjøre meg klar, for snart er det middagsdate. Klokken er nemlig snart 19:00 her. Vi ligger 6 timer frem i tid for dere i Norge. Jeg får med andre ord tidenes forsprang når det kommer til blogg og jobb. Hehe! Det er digg, det. Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat, der spammer jeg dagen lang. IsabelSraad heter jeg begge steder!

Og dere? Ikke glem at dere får 20% rabatt på Nelly ut dagen i dag. Klikk her for rabatten, og ha en nydelig nettshopping-søndag. ❥ Klem fra meg!

DAMER SOM SKYTER PING-PONG BALLER UT AV UNDERLIVET SITT

reklame ⎮ annonselenke Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

PHUKET

Tjoooho! Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig fint med her nede i varmen. Jeg skal ikke en gang prøøøve å klage på at det er for varmt, haha! Jeg føler at jeg ikke får oppdatert dere nok inn i mellom alt som skjer, for hey som det går med oss to på tur. Vi hadde to døgn i Phuket, og for å være helt ærlig er jeg ikke veldig begeistret for det stedet. Vi var her sammen i 2015 også, og jeg husker at jeg ikke trivdes super bra da heller. Nå er det enda verre tilstander enn det var den gang. Det stinker seriøst kloakk over alt, det kryyyyr over av fulle mennesker og thailendere som nærmest tvinger deg inn på ping pong-show. Nei takk! Det sykeste er at de virkelig insisterer når de kommer frem og røsker tak i oss, til tross for at vi er et kjærestepar? Tror de virkelig at sjansene er store for at vi vil inn å se på damer sprette ut en ball fra underlivet sitt? Jeg har hørt at de til og med putter frosker og sånn inn i fiffien. Det er mye merkelig som skjer i denne verden, dere. Haha! At folk finner det interessant å glo på, kan jeg ikke fatte og begripe. Men men, smaken er som baken antar jeg. 😉

 Processed with VSCO with av8 preset

KUDO BEACH CLUB

I løpet av de to døgnene vi hadde der, fant vi en beach club som heter Kudo. Den ligger midt på stranda i Patong, og der var standaren veldig bra! Jeg elsker jo beach clubs. Tror ikke jeg har vært på en eneste eksotisk ferie uten å tilbringe et par dager liggendes på en deilig beach club. Jeg vet ikke hva det er, men jeg elsker bare virkelig viben. Deilig lounge musikk, nydelige drinker, komfortable solsenger.. U know. Digg er det! Om dere er eller skal til Phuket, anbefaler jeg dere absolutt å ta turen dit. Jeg stortrivdes! 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Jeg blir som et barn når det kommer til badedyr. Jeg mener, SE på denne amazing unicornen!! Smeeelt.

 Processed with VSCO with av8 preset

Livet. <3

 Processed with VSCO with av8 preset

SMYKKE HER⎮ SOLBRILLER HER 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Cheers, baby!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

HUSK AT DU FÅR 20% RABATT PÅ HELE NELLY FREM TIL I MORGEN KL 23:59!

・ KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «PINK» I KASSEN ・

HA DET BANGKOK, HALLO...?

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

✈️    ✈️    ✈️

I går var vår siste dag i Bangkok! Vi hadde fire døgn der, noe som holdt i massevis. Vi har slitt skikkelig med jetlag, så de to-tre første dagene har vært helt katastrofe. Vi ligger nemlig seks timer frem i tid her. Nå har vi endelig kommet inn i riktig rytme, og dere fatter ikke hvor deilig det er haha. Man blir helt mindfucked av jetlag! Bangkok over all var egentlig ikke noe for meg, for å være helt ærlig. Jeg hadde nok ikke reist tilbake dit om jeg fikk velge. Det er kult å ha opplevd det, men man går ikke glipp av noe dersom man ikke besøker denne storbyen. Det er i hvert fall min mening! ☺️ Nå har vi flydd videre, og denne gangen blir det ikke noe storby-liv. 

 Processed with VSCO with av8 preset

MALENE BIRGER VESKE HER ⎮ KOFFERT HER ⎮ LIGNENDE KJOLE HER (KLIPPES KORT!) ⎮ SOLBRILLER CÉLINE HER ⎮ SNEAKERS GUCCI

___________

Kan noen gjette hvor vi har reist videre? Hint: det er ikke langt fra Bangkok. Flyturen tok 1,5 timer. Den som gjetter riktig vinner en shoutout med sin Instagram-profil på min mystory! 🌴✈️

DEN DESIDERT BESTE DATEN VI HAR HATT, EVER!

reklame ⎮ annonselenker Nelly & Shein

 Processed with VSCO with av8 preset

LEBUA STATE TOWER & BENIHANA - AVANI ATRIUM

Da kan jeg melde om at vi har hatt den absolutt kuleste, gøyeste og fineste daten ever! Vår siste kveld i Bangkok brukte vi veldig bra, om jeg får si det selv. Når kvelden kom hadde vi booket bord på en super fet restaurant som heter Avani. Der får du egen kokk som lager maten rett fremfor øynene dine. Det var svært underholdende, faktisk! Jeg fikk blant annet lært meg hvordan man lager stekt ris. Woho! Perfekt for en stek ris fanatiker som meg. Vi vlogget hele seansen, så dere får en ordentlig smakebit på hvordan hele opplegget var. Det var nærmest et show. Sykt fett, og det er noe jeg anbefaler dere å gjøre dersom dere noensinne skal til Bangkok! Beste måltidet vi hadde i storbyen. Bildedryss fra middagsdaten, før vi tok turen videre...

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Etter et par timer på Avanin, kastet vi oss i en taxi til Lebua State Tower. På toppen der, i 64 etasje, finnes verdens 8. høyeste skybar! Det var skikkelig rar kleskode, nemlig at alle menn måtte gå med langbukser? Veldig spesielt, særlig på grunn av at det er over 30 grader varmt haha. Hvem går med langbukser da, liksom? Det endte opp med at vi måtte innom hotellrommet slik at P fikk skiftet fra shorts til bukser, og så gikk det smood deretter. Utsikten fra skybaren var helt seriøst breathtaking. Noe så vakkert! Her nøt vi et par drinker, og koste oss masse. ❥ Det var en heftig opplevelse å få oppleve det. Anbefales også på det sterkeste!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Som jeg elsker denne mannen... ❥

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Og i kjent stil knipset jeg kveldens antrekk til dere!

TOPP HER ⎮ SHORTS HER ⎮ VESKE CHANEL ⎮ SNEAKERS & BELTE GUCCI ⎮ SMYKKE MICHAEL KORS

_________

Psssst.. Klikk HER for 25% rabatt på sko på Nelly. Tilbudet varer frem til klokken 10:00 i morgen. 💕

BANGKOK DAG TO

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

BANGKOK

Er det lov å være jetlagged fortsatt? Herregud, jeg sliter skikkelig med å komme inn i rett døgnrytme. I natt sov vi bare tre timer, liksom. Klokken er 19:30 her straks, så jeg tror at det blir tidlig kveld på oss. Middag står for tur først, så fort P er tilbake fra massasje. Jeg knipset en haug med bilder for to dager siden, som jeg enda ikke har rukket å dele med dere. Her kommer de i hvert fall! Dagen brukte vi på å snope litt på det svære kjøpesenteret som heter Siam Discovery. Det var helt enormt! De hadde blant annet min favoritt butikk - Chanel så klart. Jeg kjøpte ingenting, så flink som jeg har blitt til å spare. Klapp på skulderen! Jeg har så sykt lyst på den samme Chanel-vesken jeg allerede har, bare i sort og gull. Den rosa passer ikke til alt. Vel vel, nå skal jeg ikke bruke 50.000 kroner på en veske igjen. Det får vente! Yes. Det var super kult i den nederste etasjen på senteret, der var det massevis av restauranter, kaféer, matboder og lignende. Gøy for meg som synes slik er interessant. Apropos mat... Altså, hva er greia med at de spiser insekter her nede? Ew?! Vi gikk forbi en liten "kiosk" der de stekte MUS. Altså.... No words needed. Dette var ikke på kjøpesenteret da, føler at jeg må presisere det. Hehe! 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE TOPP HER ⎮ SOLBRILLER HER ⎮ BELTE GUCCI

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

PS! I dag får du 25% på alle hverdagsklær på Nelly. Klikk HER for å komme til tilbudet. ❥