hits

YOUTUBEVIDEOER

VLOGG⎟BURSDAGEN MIN ENDTE OPP I TÅRER

Bursdagen min startet bra, da jeg var uvitende om hva som hadde blitt den nye "snakkisen" hjemme i Norge. Tidsforskjellen er nemlig på 6-7 timer. Planen var å vlogge hele bursdagen min, for å ta dere med på dagen vår. Det skulle bli en innholdsrik og gøy vlogg, men dessverre skjedde det kjapt saker og ting som gjorde at jeg la meg inn på rommet hvor jeg gråt resten av dagen og kvelden. Pierre sine ord i denne videoen fikk tårene mine til å renne da jeg så den i går. Jeg visste ikke at han hadde filmet dette. For en mann jeg har. 💘 Det gjør vondt å se hvor frustrert selv han blir av dette. Dette er nok en av de vondeste, men samtidig den mest ekte videoen vi har postet. 

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

HÅNET AV KRISTIN OG DENNIS ⎮ REAKSJONSVIDEO PH


Her kommer hele sannheten om alt som skjedde på PH mens turistene var der. Jeg nekter å la dette se ut som noe det IKKE er, og jeg kommer aldri til å slutte med å slå ned på hån og latterliggjøring. Slik ekkel oppførsel er ALDRI ok, og det er ingenting hverken jeg eller du skal overse. Jeg har mye på hjertet, og jeg forteller dere alt i denne videoen. Jeg har kommet til et punkt der jeg har fått nok av å bli latterliggjort, og jeg har blitt så forbanna lei av at det har blitt "OK" å latterliggjør meg i media kun fordi at jeg er operert. Nå holder det! Det finnes også bildebevis på hva som har blitt lagt ut av ekle kommentarer om meg.

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

TRE NYE VLOGGER

Hei fininger! Jeg har ikke delt de siste tre vloggene med dere her på bloggen, så derfor tenkte jeg å dele alle sammen på en og samme gang nå. Dette er da altså tre vlogger fra de siste tre dagene! Jeg ser at det er mange som etterlyser de når jeg ikke poster de her hver dag, men husk at dere kan se de på YouTube, selv om jeg ikke poster de her. Vi publiserer en ny video hver eneste dag på kanalen vår, så det er viktig å abonnere på kanalen vår for å få med dere når een ny video har blitt postet. Abonner på kanalen våres HER!
 
DAGENS VLOGG
 
 
GÅRSDAGENS VLOGG
 
 
TIRSDAGSVLOGGEN
 

Denne siste vloggen er helt siiinnsykt pinlig å poste. Hahaha! SOM jeg så ut... Hadde dere latt deres kjæreste sminket dere, for så å gå på restaurant og ikke minst gå inn på SEPHORA (!!!) for å be om hjelp looking like shit?! Altsåååå... Alt for dere! Haha, GUUUUD. ENJOY!

VIDEO ⎮ VI SNAKKER UT OM VÅRT BREAK-UP


Vi snakker ut om hvorfor det ble slutt, hva som skjedde under vårt break-up, om mitt innlegg som jeg postet om at han "dumpet" meg for Paradise Hotel Sverige, og hvordan vi ble sammen igjen. Jeg vet at det er mange som har lurt på hvorfor det ble slutt, i og med at det ble et skikkelig drama i etterkant av bruddet. Nå får dere svar på alt, samtidig som dere får bade med oss. Haha! 

TUSEN TAKK FOR 20.000 SUBS!! Dere er best ❤️

 HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER! 

VLOG ⎮ EN MILLION KRONER PÅ SPAREKONTOEN!


NÅ HAR VI STARTET MED DAGLIGE VLOGGER! Det vil si at vi poster en ny vlogg hver eneste dag. WOHO!! Hvor gøy?? Her kommer den aller første - håper dere liker den. ❥ Planen er å være 100% åpne og dele mye av livet vårt sammen med dere. I denne vloggen viser vi hvordan en vanlig dag for oss er her i Marbella, fra morgen til kveld. Jeg røper også hvor mye penger jeg har spart opp på sparekontoen min det siste året. Jeg er så stolt!

  HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!