VINN NELLY-GAVEKORT PÅ 5.000 KRONER!

annonse nettbonus

BACK TO SCHOOL

Jeg må faktisk innrømme en ting for dere. Selv om jeg elsker livet jeg har, er jeg smålig sjalu på dere som skal starte på skole/studier nå til høsten. Hverdagen min består ikke av så mange nye inntrykk og i hvert fall ikke at jeg får muligheten til å bli kjent med så mange nye mennesker som dere studenter/skoleelever får. Akkurat det misunner jeg skikkelig! Hvordan føles det at skolestart nærmer seg for alle? Lillesøsteren min starter på ny ungdomsskole, og jeg vet at hun gleder seg kjempe masse. Vi prater mye om skole, og her om dagen kom vi inn på temaet om hva jeg ville studert dersom jeg skulle gått tilbake på skolebenken. Svaret mitt var ganske enkelt. Jeg har alltid drømt om å bli barnevernspedagog! Det tror jeg hadde vært den perfekte jobben for meg.

Det er jo som sagt snart skolestart for mange av dere som følger meg på bloggen min. Det er masse utgifter ved å være student. Du må kanskje flytte til en annen by og leie leilighet? I tillegg kommer studieavgift, bøker og PC. I tillegg ønsker en ofte å oppgradere garderoben litt når studielånet er på plass. Jeg vet i hvert fall at det alltid var noe jeg prioriterte. Det er hardt å få pengene til å strekke til når en kun lever på studielån og kanskje føler du at du ikke kan unne deg nye klær? Men vet du hva? Jeg kan kanskje hjelpe deg med å oppgradere garderoben. Jeg skal nemlig gi en av dere et Nelly-gavekort på 5.000 kr! JAAA, du leste riktig. WIHO!

Jeg har fått lov av min samarbeidspartner Nettbonus.no å gi et Nelly-gavekort på 5.000 kr til en av mine lesere. Nettbonus.no er et bonusprogram for 200 nettbutikker. Hver gang du handler i en av butikkene Nettbonus.no har avtale med mottar du nettbonus. Opptjent nettbonus blir utbetalt til din bankkonto. Nettbonus.no er perfekt for deg som vil få pengene til å rekke litt lenger. De har avtale med mange av mine favorittbutikker som Nelly 7%, Hotels.com 6%, Bik Bok 4%, Asos 7% og NA-KD 6%. I tillegg får du nettbonus når du handler skolebøker på nett hos Tanum 6%, Adlibris 4% og Haugen Bok 4%. Hvis du trenger PC kan jeg anbefale Dustin Home 2% som har gode priser og rask levering. En venn av meg bestilte en PC og fikk den levert dagen etterpå. Du får ikke bedre service enn det, haha.

For å få nettbonus når du handler må du først registrere deg her. Deretter klikker du deg videre til nettbutikken du skal handle i. Du handler på vanlig måte, eneste forskjellen er at vil motta nettbonus. Det er helt gratis å registrere seg og bruke Nettbonus.no. Bare husk at du må klikke deg via Nettbonus.no før du handler, slik at nettbonus er aktivert. 

På Nettbonus.no har du oversikt over hvor mye nettbonus du har tjent og alle kjøpene du har gjort. Straks du har tjent 200 kr i nettbonus kan du overføre dem til din bankkonto.

⚡️ VINN NELLY-GAVEKORT PÅ 5.000 KRONER!  ⚡️

For å delta må du:

1. Registrer deg hos Nettbonus.no (hvis du ikke allerede har registret deg). Ps. vi sjekker om vinneren har registrert seg, så viktig å gjennomføre dette punktet. 

2. Skriv i kommentarfeltet at du deltar.

Neste søndag trekker jeg ut en heldig vinner! Masse lykke til, alle sammen.

3727 kommentarer