1. Hvor er den grå joggedressen du bruker på veien til pærra fra? 🤗 Håper du vil svare, synes den var så kul!

  2. Hei! Jeg er en jente opprinnelig fra Iran. Jeg beundrer måten du får satt viktige temaer på dagsorden, bare ved å skrive et innlegg på bloggen din. Du er jo i tillegg opprinnelig fra Iran/Irak, så kanskje dette gjør litt ekstra inntrykk på deg. Jeg har derfor et spørsmål til deg!

   Har du fått med deg hvordan ungdommer gjør opprør i Iran nå? Tenker da spesielt på kampanjen til Masih Alinejad, My Stealthy Freedom. Kampanjen har fått flere tusenvis av jenter i Iran til å tørre å synge offentlig, gå uten hijab, sykle osv i offentligheten, til tross for at dette er straffbare handlinger for en dame. Ungdommene har rett og slett startet et oppgjør mot regimet, og tøyer grensene noe voldsomt.

   Hvis du søker det opp på Facebook vil du se flere videoer fra kampanjen, hvor jenter går uten hijab tilt tross for at de blir slått, sparket og snakket nedsettende til av andre menn offentlig.

   Jeg ville bare informere deg siden jeg vet du er feminist, og at du bryr deg om at jenter skal ha like rettigheter som menn. Hvis du ville skrevet et innlegg om dette for å gjøre andre litt mer obs på denne kampanjen hadde det vært helt supert!!

  3. Hei! Er fra industrilærling Norge og prøver å kontakte deg angående ett samarbeid, har du en kontaktinfo? eventuelt mail?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg