VLOGMAS 2. DES ⎟ SVARER EN GANG FOR ALLE

 

Her kommer ny vlogg! Vlogmas day two. 🎅🏽 Jeg merket at det var litt tricky å vlogge på en søndag, for da skjer det vanligvis veldig lite i livet mitt haha. Men jeg antar at det kan være gøy å bare få “henge” sammen med meg på en chill dag også. Jeg håper i hvert fall det! Jeg svarer også på et spørsmål som jeg har blitt stilt veldig mange ganger de siste månedene.

HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER!

16 kommentarer
    1. Ja var den jeg mente! Åh så dumt:/ Men vil bare si jeg har alltid likt deg Isabel! følgt med deg det siste året å jeg må si jeg er imponert hvor sterk du er å at fortsatt står på beina dine! med tanke på hvor mye dritt du har fått slengt imot deg, og ikke minst hva du har gått igjennom i barndommen! Jeg selv har vokst opp i et hjem der det var rus, vold og kriminalitet i 15 år og jeg er bare 22 selv. Jeg syns det er skikkelig dobbelt moralsk av profilerte personer å plutselig komme med innlegg eller kommentarer som ” Åå jammen siden Isabel har hatt en tøff barndom så var det feil av meg å dømme henne å snakke så mye dritt om henne” bare for å fremstille seg selv som et bedre menneske! Folk burde ikke dømme deg basert på utseende, eller dømme folk generelt basert på utseende! Da er jo de med på dette såkalte kroppspresset! Sender deg en god klem tilbake <3 heier på deg!!

  1. Synes faktisk det var såå hyggelig å se denne videoen😍 for det første så elsker jeg personligheten din, og jeg blir rett og slett bare glad av å høre deg snakke! Haha! Gleder meg til ny vlogmas i morgen!

  2. Hei min kjære Isabel
   I dag så jeg deg på oslo City H&M sammen med din vakre familie. Jeg hadde så lyst til å komme bort til deg å hilse men jeg var litt sjenert..
   Jeg bare lurte på angående neseoperasjonen jeg har lenge nå i flere år ønsket å ta en neseoperasjonen og har søkt og søkt på nettet men finner ingen klinikk. Vet du om en klinikk du anbefaler? Noen som er flinke og eventuelt hvor? Jeg er 22 år gammel forresten. Håper virkelig på tilbake melding!!! Tusen takk ♡♡

   1. Hei! Åh, du må bare komme bort neste gang – jeg synes det er super hyggelig å treffe leserne mine!! <3
    Angående spørsmål om operasjon, så har jeg ikke lyst til å svare på slike spørsmål. Håper på forståelse der.
    Klem!

  3. Beklager på forhånd hvis jeg har forstått dette feil, haha, men det med at du sier at du nå bor med din søster – bodde ikke hun i en annen by? Har hun flyttet tilbake til Oslo da, og leier dere en annen leilighet sammen enn hva resten av familien gjør? 🙂 var leiligheten i denne videoen den leiligheten du og søsteren din bor i, eller var dette mammaen din sin? Håper du vil svare på dette og ellers så digger jeg at du kjører vlogmas! Kjempegøy å følge med 🙂

  4. Det varmer mitt hjerte å se deg lykkelig, fordi du fortjener det. Og familien din, de fortjener også tidenes lykke. Du er så sykt fin, du er en stor søster, datter og en gang en mor også! dine verdier er noe de fleste skulle hatt mer av, men dessveree er ikke virkeligeten så god. Jeg håper bare du bærer de fram og smitter godheten din på alle. Da blir verden noe bedre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg