1. Tips for deg som savner lukten av juletre: Det finnes duftspray med juletre-lukt (altså granbar). Slik unngår du dyr i huset, men du får likevel lukten.

  2. Takk for at du sier i vloggen at folk burde sjekke seg. Er utrolig hvor ung man kan være og forstsatt få livmorhalskreft. Jeg fikk en tung beskjed selv etter jeg sjekket meg, og jeg er bare 22. Det er så viktig at folk sjekker seg — TAKK! God helg til deg og dine ❤️

  3. Hei! Jeg trenger din hjelp med en prettylittlething vare. Du har jo bestilt en del derfra før:
   https://www.prettylittlething.com/silver-tassel-sequin-extreme-split-midaxi-skirt.html denne vil jeg ha. Jeg er 160 cm høy og veier 49 kg. Jeg trenger å kunne lukke splitten litt. Modellene her ser ut til å alltid bruke EU 34 som er en UK 6.
   Burde jeg ta UK6(EU34) eller UK4(EU32) og kunne lukke splitten litt. Håper du kan ta nøye titt, fordi jeg har strevd med valget i uker nå.

  4. Jeg ønsker bare å informere om at ikke alle kan sjekke seg… Man må faktisk være gammel nok, som jeg tror er 24(?) år. Så det er ikke bare å trappe opp hos legen og si man vil ta celleprøve. Er man yngre enn dette, må man ha en bakenforliggende grunn som legen mener er årsak til å ta celleprøve. Tenkte bare si dette siden du har flertall yngre lesere, slik at 16-18 åringer ikke tror man må dra til legen for å sjekke seg.. Det blir helt feil.

   1. Denne kommentaren er heller ikke fullstendig riktig.
    Man KAN få sjekket seg selv om man er under 25 år (som er alderen hvor man blir kalt inn for jevnlig kontroll), men gynekologisk ser det ikke som nødvendig før man har fylt 25.
    Nå kan man ende opp med å få celleforandringer, lettgradige eller mer alvorlig, tidligere. For eks. i en alder av 19. Så du blir ikke nektet hvis du spør legen, det MÅ ikke være en spesifikk grunn til det heller.
    Uttaler meg basert på egen erfaring.

  5. Blir så lei av deg 😅 hvorfor kan du ikke bare svare på hvor mye pariserhjulet koster å ta ??? Du vet åpenbart da du har tatt det i en vlog! Hilsen en som lurer desperat som skal dit!

   1. Dina: det koster 70 kr for voksne.
    Skjønner ikke hva som er så vanskelig med å svare på en slikt spørsmål 😂

    1. Jeg betalte for 6 personer, så derfor er det vanskelig for meg å huske hvor mye det koster for en person. Og dessuten er det ikke vanskelig å svare, men dersom noen spør meg om noe på en nedlatende og frekk måte, har jeg naturligvis ingen interesse for å svare heller. Hadde du hatt det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg