SØNDAGS FROKOST

EBAY

Haha, jeg bestilte dette vaskedame kostyme på ebay, og tenkte jeg skulle bruke det på neste russekro hvor temaet er karnevall… Men der må jeg nok tenke om igjen, for denne kjolen rakk meg ikke ned for rumpen! Haha… Gøy å ha da!

KINO


Nå står “The impossible” på planen, og jeg gleder meg masse til å se den sammen med min kjære! Har sett traileren, og den ser veldig kjekk ut. Har noen av dere sett den?

Sees! xx

ENDELIG


HEEEELG! I kveld er det duket for biff&fløtegratinerte og Idol med min kjære. Blir godt med en avslappende fredag etter skoleuken 🙂 

Hva er deres planer?

TANNLEGE ELSKEREN

Hei! I dag er jeg faktisk litt stolt over meg selv, for jeg har nemlig vært hos tannlegen! Sikkert mange av dere som ikke skjønner hvordan jeg kan bli stolt over noe sånn, men jeg har tidenes tannlege skrekk… Forrige gang jeg var hos tannlegen, i oktober/november, fikk jeg noen tabletter som skulle virke beroliggende, men de slo helt feil ut på meg. I steden for å bli “beroliget”, så ble jeg enda reddere enn det jeg er til normalt, og det hele endte opp med at eg skuttet bort tannlege “bordet” (du vet det de har utstyret på over stolen?) og styrtet hylgrinenes ut igjen, og griningen fortsatte i ca 2 timer videre hjemme i senga og til slutt sovnet jeg og sov i hele 6 timer. Haha… Modig jente. I dag takket jeg pent nei til tablettene og bet tennene sammen. Det er virkelig ikke bare bare, altså. Heldigvis er det over for denne gang!