NEW IN FRA NELLY

annonse ⎟ lenker nelly

Jeg har akkurat klikket jeg masse fint fra Nelly! De har så sinnsykt mye fint inne akkurat nå, at jeg dør. Jeg reiser snart på ferie, og i vanlig prosedyre klikker jeg hjem nye antrekk før reisen. Jeg liker det sånn. Etter avstemningen på Instagram der jeg spurte om dere ville se innkjøpet, forstod jeg fort at det var populært. So here we go! 👅⚡️💕

   DU FINNER ALLE NYHETENE HER   

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. OVERDEL HER + BUKSER HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. OVERDEL HER + TRUSE HER ⎟ 5. OVERDEL HER + TRUSE HER ⎟ 6. HER

________

Nå er jeg klar for ferie!

JEG FORTELLER HVA SOM SKJEDDE

MONDAY

Hei og god mandag, babes! Jeg føler ikke at jeg har fått oppdatert dere skikkelig på hva som skjedde i livet mitt i forrige uke. Jeg har jo dokumentert alt og knipset en haug med bilder, uten å dele de med dere. Slik blir det i blant, og det er i grunn helt greit. Jeg vil jo likevel vise dere hva jeg gjorde, selv om det er noen dager for sent. Et bildedryss fra forrige uke er på sin plass, synes dere ikke? La oss ta en titt på hva jeg fylte dagene mine med:

Jeg kjøpte meg et nytt kamera! Jeg har hatt dette før også, kjøpt meg bare et nytt, likt kamera. Det er dette jeg vlogger med, forresten!

Jeg hadde en surprise bursdagsfest for mamma! Jeg har vlogget fra hele dagen, den kommer ut i morgen. <3

Jeg var en tur innom Louis Vuitton. 

Jeg var på flere møter, blant annet et her!

Spiste masse godt. Forrige uke inntok jeg litt vel mye sukker og usunnheter, men det er okei. Det er ikke så nøye for meg, haha. Jeg føler at alle rundt meg maser om diett her og diett der, men for min del kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, om det så er ostekake eller en agurk. Live a little!

Denne frøkna kom over til meg på en aldri så liten jentekveld! Så koselig. 💘

… Vi spiste enda mer junk. Wups!

… Ooog så på Demi Lovato sin dokumentar! Anbefales på det sterkeste. Den var veldig fin! Jeg blir faktisk skikkelig fascinert at å se på kjendiser sine dokumentarer der de viser oss hvordan livet deres egentlig er, og spesielt når de forteller historien sin. Det er mektig å se. Chris Brown sin er min favoritt så langt, den finnes på Netflix!

BRUDD, PENGER + FARMEN⎟ UKENS SPØRSMÅL

Hjelper du familien din økonomisk?

– Ja, det gjør jeg selv om det egentlig ikke er behov for det. Jeg vil bare at de skal ha det ekstra bra, og ettersom jeg tjener såpass godt synes jeg at det er på sin plass at jeg deler litt med familien min. Storesøsteren min er jo for eksempel student, og vi vet alle at stipend ikke akkurat er all verden, så hun spesielt hjelper jeg når det trengs. 💘 Familien min betyr alt for meg.

Om du kunne, ville du blitt Kim Kardashian sin assistent?

– Hehe, nei. Jeg kunne nok aldri vært en assistent, hverken for Kim eller noen andre. 

Hvor mange kjærester har du hatt?

– Jeg har vært i to seriøse forhold. Min første eks var jeg sammen med fra jeg var 17/18-19-20 år (altså i to år) og med Pierre var jeg i 2,5 år ca. Jeg har jo også vært i tidligere “fjortis-forhold” når jeg var 15 år og sånn, men det regnes ikke som seriøse kjærester, hehe.

Har du tenkt å ta billappen og kjøpe bil snart?

– JA! Absolutt. Til de av dere som ikke vet dette: jeg har strøket hele to ganger på oppkjøring, og derfor ga jeg opp… Jeg har planer om å gi det enda et forsøk etterhvert, men da gå for automat og ikke manuell. Det tror jeg vil gjøre det enklere for meg, i og med at det da blir mindre å tenke på. Jeg får nok ikke tid til å ta lappen igjen før til våren, ettersom det skjer utrolig mye nå til høsten. 

Har du noen gang vært innlagt på psyk?

– Nei, men jeg var på nippet til å bli tvangsinnlagt når jeg slet med alvorlig spiseforstyrrelse over lang tid. Jeg gikk til psykolog og ernæringsfysiolog hver eneste uke, så jeg har derimot gått til behandling.

Hvordan går det med deg etter bruddet og alt som skjer for tiden egentlig?

– Det går greit. Jeg er med gode mennesker døgnet rundt og finner på ting hele tiden, slik at jeg ikke får tid til å tenke for mye. Det hjelper utrolig mye, og jeg tror oppriktig at det er det beste tipset jeg har å gi til de som går gjennom et brudd selv. Omring deg med mennesker som løfter deg opp og som får deg til å le. Vær minst mulig alene, spesielt i starten. <3 Ellers har jeg masse gøy å se frem i mot, og det er også en faktor som spiller inn på mitt forholdsvis gode humør.

Vil du date andre gutter nå som du er singel?

– Nei. Jeg har akkurat gått ut av et forhold som varte i 2,5 år, og jeg er langt i fra klar for å date noen. Jeg tror helt oppriktig at jeg ikke vil date overhodet. Jeg vil fokusere på meg selv, karrieren min, reise masse med venninnene mine og bare leve. Det er nå jeg er ung. Seriøse forhold og hele den biten tar jeg meg tid til senere i livet. Jeg trenger å være alene nå. 

Har du extensions?

– Ikke nå lenger, nei. Jeg hadde før, men fjernet alt for rundt 1,5 måneder siden. Nå er håret mitt all natural! Jeg skal gå all in for å få tilbake det fantastiske håret jeg en gang hadde, før jeg begynte med tull som for eksempel bleking… Not good. 

Kunne du vært med på Farmen Kjendis?

– Jeg er usikker. Det hadde sikkert vært sykt kult å utfordre seg selv på den måten, men jeg tror jeg hadde vært veldig ukomfortabel med gårdslivet. Kan dere se for dere meg melke en ku, liksom? Haha! God underholdning hadde det definitivt vært i det minste.

Var det du eller Pierre som slo opp?

– Det var hverken den ene eller den andre, faktisk. Vi var begge veldig forberedt på at det kom til å bli slutt mellom oss, og når vi hadde praten var vi begge enig om at det var det beste for oss. Jeg er utrolig glad for at det endte slik, sånn at ingen av oss behøvde å såre den andre. Det er bare ikke alltid det funker lenger, og det var slik det endte opp for vårt forhold. Jeg er super glad for at vi har gått fra hverandre som venner, for han betyr noe enormt for meg. Vi har fortsatt kontakt og vi har det fint begge to. <3 Jeg ønsker han alt det beste for fremtiden, og alt jeg vil er at han skal være lykkelig. Alltid!

Hva heter den glitter øyenskyggen du bruker for tiden?

– Den er fra Stila, i fargen “rose gold retro”. Jeg kjøpte min på Sephora, usikker på hvor de selger den her i Norge. Den er suuuper fin!

Kunne du tenkt deg å ha en egen serie eller gi ut bok?

– Ja og ja!

Hvorfor har du og Pierre sluttet å følge hverandre på Instagram, hvis dere er så gode venner?

– Det er ganske naturlig å gjøre det etter at det blir slutt. Det er vel mest for å skjerme oss selv fra å bli påminnet hele tiden. Vi kommer nok til å begynne å følge hverandre igjen etterhvert. 😊

Hva gjorde du før PH 2015?

– Da studerte vernepleie for å kunne jobbe innenfor barnevernet + at jeg jobbet på parfymeri. Haha, veldig stor kontrast på livet mitt nå og livet mitt da. Det sjukeste er at det kun er tre år i forskjell. Tenk hvordan livet mitt kan bli seende ut i 2021?

Hva er planene dine fremover?

– Jeg holder på med et veldig stort prosjekt som opptar mye av tiden min. Foruten om det har jeg en familietur å se frem i mot som skjer veldig snart (må være litt hemmelighetsfull her, men dere kommer til å få være med på reisen), jentetur til Dubai i september og LA i oktober. Jeg vil reise masse fremover! Det er virkelig da jeg føler at jeg lever. Jeg elsker Norge av hele minn hjerte, men det er kjedelig som faen her.. Hehe. 

__________

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der fortløpende! 

VIDEO⎟ JEG MØTER KIM KARDASHIAN!!!

OMG! Her kommer endelig vloggen fra LA, der jeg møtte Kim Kardashian. I slutten av videoen viser jeg også alt jeg kjøpte på Kim K sin butikk. Det var iiiikke lite, haha. Beklager at det har tatt litt tid, men det måtte vente ettersom jeg måtte gå ut med at jeg er tilbake på den gamle kanalen min og litt sånn.. Bedre sent enn aldri? 💘

   HUSK Å ABONNER PÅ MIN “NYE” YOUTUBEKANAL HER!   

NY REISE BOOKET TIL …

GIRLS TRIP GIRLS TRIP GIRLS TRIP

Åh, jeg er SÅ lykkelig nå! I kveld kom Newa til meg for en skikkelig jentekveld med snacks og film, og det endte opp med at vi helt spontant booket oss en Dubai-tur i september. Haha, dette er en av mange grunner til hvorfor jeg elsker den jenta! Hun er like spontan og crazy som meg! Dette blir SÅ sjukt gøøøøy, dere! Jeg klarer nesten ikke å vente, haha. Jeg har jo nettopp gått gjennom et brudd og opplevd en del motgang i det siste, så jeg behøver virkelig noe å se frem i mot. Dubai-tur kunne jo ikke passet bedre! Jeg har jo allerede vært der to ganger (begge ganger i 2017 faktisk), og jeg elsker virkelig det stedet. Det er så fint, nytt og ikke minst spennende der. Jeg gleder meg til å vise Newa alt det man MÅ oppleve. Woooho!! GIRLSTRIP IT IS!

Dette var en ufattelig fin kveld. Jeg er så glad nå! Det blir masse god mat, beach clubs, festing, SHOPPING og ikke minst opplevelser som vi alltid kommer til å minnes. Dette skal bli tidenes mest fartsfylte ferie. Både Newa og jeg er to jenter med ekstremt mye energi og vi begge er veldig rastløse, så jeg er meget sikker på at jeg har mye å glede meg til. ÅHHHH, dette behøvde jeg skikkelig nå merker jeg!

Tidenes beste lørdag, haha. <3

DET HAR KOMMET TIL EN SLUTT

Jeg er sjeleglad for at alt er over og jeg nå har fått stopp på det jeg opplever som mobbing/håning/latterliggjøring. Jeg er stolt over meg selv som tok motet og kontaktet han. Nå er det over. Jeg kommer alltid til å mene at det han har postet om min kropp er ufattelig lavmål og direkte ufyselig, og det å få stopp på nettopp det er alt jeg har bedt om. Slik oppførsel er ikke greit overhodet, og det burde aldri forekomme en gang. 

Jeg gleder meg til å gå tilbake til normal blogging igjen, da dette blir det siste dere hører om alt det her. Endelig.

HER ER NOE AV “KRITIKKEN” JEG BLIR UTSATT FOR

Her er noe av “kritikken” jeg har blitt utsatt for. Og husk, dere: det er ikke mobbing, det er “kritikk”, “humor” og “satire”.

Og folk mener at jeg må få meg litt “selvironi” og at han går på “sak” og ikke “person”? At det han gjør ikke er å mobbe/latterliggjør meg, men å “kritisere min virksomhet”? Ok. Dette er kun fire av flere eksempler på ufyselige saker han har postet om meg de siste tre årene.

Dette er alvorlig. Dette er skremmende. At folk kan stå bak dette, og mene at det er innafor, synes jeg er utrolig vondt. Er det like gøy den dagen datteren din blir utsatt for det samme?

JEG ANMELDER MADS HANSEN

Jeg gråt og gråt i natt. Ikke fordi at jeg var lei meg, men fordi jeg ble ubeskrivelig rørt av alt det fine dere har skrevet til meg det siste døgnet. Jeg måtte til og med FaceTime venninna mi for å fortelle henne hvor fantastiske mennesker det finnes der ute, til tross for all hat som pågår i disse dager. Gud. Dere er så fine. Tusen takk for alle støttende ord, jeg tror ikke dere kan forestille dere hvor mye det faktisk betyr for meg. Jeg er sjeleglad for at jeg valgte å poste det innlegget, for egentlig var jeg veldig frem og tilbake på om det var det lureste. Mads får jo som han vil – han blir omtalt av Norges største bloggere = flere følgere, som han så fint sa på God Kveld Norge for ikke så lenge siden. Men vet dere? Han skal få så mange følgere han bare vil på mine vegner, for det som er viktig for meg oppi alt dette, er å sette fokus på hvor ekstremt skremmende alt dette har blitt. Jeg følte meg veldig alene før jeg postet innlegget i går da jeg, som jeg forklarte i går, følte at hele Norges befolkning syntes at oppførselen hans var innafor og “gøy”. Det fikk jeg motbevist i går, for heldigvis er det utrolig mange som synes at dette har gått for langt og som ser alvoret i dette. Ja, det var “morsomt” i starten, men nå har det ikke blitt noe annet enn en evig lang mobbefest. Tenk at han har utsatt meg for dette i tre år? Det er helt vanvittig. 

Jeg ser at utrolig mange av dere oppfordrer meg til å anmelde dette. Jeg fikk denne kommentaren i dag, som fikk meg til å bestemme meg for at nok er nok. Kommentaren lyder som følger:

“Mobbing på nett kan rammes av straffeloven § 266. Denne bestemmelsen sier at skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd som krenker en annens fred, er straffbart.

HVA KAN STRAFFEN BLI:
Strafferammen for brudd på straffelovens § 267 er bot eller fengsel i inntil 1 år.
Strafferammen for brudd på straffelovens § 266 er bot eller fengsel i inntil 2 år.

Vær så snill, andmeld han! Da setter du standaren! Da kan han ikke plage deg mer, og du sier klart og tydelig fra til unge mennesker at dette ikke er greit. Du har mulighet til å gjøre en samfunnsendring. Gå til politiet, legg frem alt du har av screenshots fra flere år tilbake også ser du hva de gjør. Da har du hvertfall prøvd. Er så sinnsykt mange som opplever hets og trakkasering på nett, nå går det ikke lenger. Grensa er nådd. Tida er ute. La oss vise alle sammen at dette ikke er greit”.

Vet dere? Jeg kommer til å gjøre det. Mest for å sette et godt eksempel for alle unge der ute og gjøre et statement om at mobbing/hets/trakkasering (kall det hva du nå enn vil), enten om det pågår i det virkelige liv eller på nett, ALDRI er OK. Det spørs jo hva politiet velger å gjøre med det, men så lenge jeg føler at jeg har gjort det rette og virkelig satt foten ned for ikke bare meg, men alle dere som sender meg meldinger og mailer om at dere finner så mye styrke i å se at jeg står opp i mot mobberne som selv dere blir trakkasert av, betyr virkelig alt for meg.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen:

Og en siste ting til de av dere som nå skal kaste seg over tastaturet og fortelle meg at det Mads Hansen driver med ikke er mobbing: hva kaller dere det for, når en person så og si hver dag (uten å overdrive) filmer klipp fra Paradise Hotel episodene, der han zoomer inn på mine kroppsdeler og skriver ting som “lar denne bare gå på loope, jeg” for å så poste det på sine plattformer, med flere tusen følgere? Dag etter dag? Det er bare et eksempel. Et annet er når han la ut en video av rumpen min på sin Instagram-profil med 200.000 følgere, der han skrev at jeg “må tåle å høre at andre ikke synes at den er fin, og at han selv synes at den ser ut som en dessert i en barnebursdag og at den har profilen til Holmenkollen”. Hva kaller dere det, helt oppriktig? Kritikk? Humor? Satire? Hvordan kan man stå bak noe sånn, og dessuten forsvare det med at han “bekjemper plastisk kirurgi”, at det er”sak” og ikke person? Virkelig?! Er ikke det der å mobbe, for å ikke snakke om å OPPFORDRE andre til å mobbe? Det var over 1.000 kommentarer når jeg våknet opp til den videoen på selve bursdagen min, der folk hyllet han, skrev direkte ekle kommentarer om utseendet mitt og lo av meg. Alle de kommentarene lot han stå, akkurat som på alle de andre trakkaserende postene som han legger ut om meg og andre. 

Igjen, tusen takk for alle støttende ord. Dere betyr så utrolig mye for meg, og uten dere hadde jeg aldri i livet klart å fortsatt med hverken sosiale medier eller blogg. Dere motiverer meg, hjelper meg opp og heier meg frem. Nå skal jeg gjøre det samme tilbake, spesielt til alle dere som selv opplever mobbing på både arbeidsplassen, skolen, på nett eller i vennegjengen. Vi er alle verdt akkurat like mye, og ingen, absolutt ingen, har rett til å utsette et annet menneske for vond og direkte ufyselig oppførsel.

Grensen min er nådd.

NORGES STØRSTE MOBBER

Jeg føler så sjukt mye med Anna Rasmussen i disse dager. Jeg klarer ikke sette ord på frustrasjonen jeg føler på når jeg ser en viss person støtt og stadig latterliggjør og håner meg og andre offentlige personer gang på gang. Ja, en gang kan man kanskje ta som “humor”, men når det gjentar seg hele tiden og “kritikken” og “humoren” blir verre og verre, hva gjør man da? Seriøst, jeg spør dere. Hva skal man gjøre? Det var ikke lenge siden at en deltaker som var med på Love Island UK fikk så utrolig mye “kritikk” og “humor” angående utseendet sitt, og vet dere hva det endte opp med? Hun tok livet sitt. Og dette på grunn av at hun ble utsatt for “kritikk” av mennesker som Mads Hansen i sosiale medier gang på gang, og en nasjon klappet med og hyllet “kritikken” og “humoren”. Jeg BLIR så jævlig frustrert at jeg har ikke ord lenger. Helt oppriktig. Må det gå så langt før man innser at det som pågår i Norge per dags dato er helt umenneskelig og at selv vi “offentlige personer” faen meg har følelser som alle andre? Jeg synes det er ekstremt skremmende å se alle som hyller dette. Det er egentlig det aller verste, at folk synes at dette er gøy?! Er det like gøy den dagen datteren din kommer gråtende hjem fra skolen dag etter dag, fordi hun blir utsatt for slik oppførsel på skolen? 

Hver gang Mads poster noe om meg på sosiale medier (noe som skjer støtt og stadig – senest for to dager siden, og det har nå pågått i over tre år), renner det inn ufattelig mange ekle meldinger til meg på DM på Instagram av unge folk som følger han. Jeg blir kalt for plastikk hore, jeg blir fortalt at jeg må resirkuleres når jeg dør, at jeg er ekkel og at jeg er en skam for Norge, at jeg burde bli gjengvoldtatt. Listen er uendelig lang. Jeg kan gjerne poste screenshots av meldingene jeg mottar også, for å vise dere hvor alvorlig det faktisk er. Disse meldingene tikker ikke inn, med mindre Mads har postet noe om meg, som så klart er “humor”. Det er alltid slik jeg forstår at han har vært ute å “kritisert” meg igjen. Si meg, er det et godt forbilde? Det han driver med, resulterer i at folk tror at det er OK å sende trusler, hatkommentarer og fæle meldinger til slike som meg, for deres store helt Mads Hansen lever og ånder jo av nettopp det å tråkke andre mennesker ned og henge de ut. Kanskje det er på tide å vokse opp når man er godt over 30 år, har barn og dessuten samboer, og se hva slags signaler han selv sender ut til disse “unge”, som han tydeligvis skal være så “bekymret” for?

Jeg tar gjerne kritikk på innleggene jeg skrev om inngrepene mine, for mye av det jeg postet når jeg opererte meg skjønner jeg i ettertid at ikke burde blitt publisert. Jeg er ikke helt fjern, jeg forstår det jeg også. Jeg har pratet om det på God Kveld Norge ved to anledninger der jeg har stilt opp til intervju angående dette temaet. Når jeg postet dette for tre år siden var jeg ung, jeg var syk og jeg var helt ny i gamet. Alt gikk veldig til hodet på meg, og det har jeg ingen problemer med å innrømme.

I fjor postet jeg en video (du finner den her) der jeg viste baksiden ved å legge seg under kniven i tillegg til å skrevet flere innlegg om hvordan det har påvirket meg i en utrolig negativ forstand. Jeg har ikke lagt skjul på hvor mye det har skadet meg psykisk. Jeg la alle kortene på bordet og viste min aller sårbareste side. Det var så ufattelig skummelt å gjøre det, nettopp fordi at det var så vondt for meg å innse at å operere meg absolutt ikke gjorde meg lykkeligere – snarere tvert i mot. Jeg ble enda mer usikker. Jeg ble så usikker at jeg låste meg inne i flere uker, og jeg ville ikke en gang ta bilder til bloggen. Jeg brukte et halvt år gamle bilder i 2-3 måneder, fordi jeg syntes at jeg var blitt så stygg etter inngrepene.

Hadde folk som elsker å kritisere meg for det jeg gjorde da jeg selv slet noe enormt og derfor opererte meg for tre år siden, fulgt med på hva jeg har postet i ettertid, kunne de kanskje innsett at jeg selv har forstått at det jeg postet på den tiden ikke var heldig. Det var ikke heldig for hverken meg selv eller offentligheten. Men sannheten er at jeg selv var syk på den tiden. Spiseforstyrrelsen min hadde gått over til en ny sykdom der jeg istedenfor å sulte meg ihjel, valgte å legge meg under kniven gang på gang.

Jeg blir så lei meg når det til stadighet skal bli dratt opp, gang på gang. Jeg forsøker så godt jeg kan å advare alle leserne mine mot å gå i samme fella som jeg gjorde. Og akkurat det vet de av dere som følger meg. Det er nettopp derfor jeg ikke takker ja til “debatter” om dette temaet, i hvert fall ikke med med mennesker som Mads. Hva i alle dager skal jeg møte Norges største mobber for? Hva i alle dager vet HAN om kroppspress? Han, om noen, er med på å skape et enda større press med å poste innlegg der han skriver at jeg må tåle at andre synes at rumpen min er stygg, og at han selv synes at rumpen min ser ut som en dessert i en barnebursdag samt at den har profilen til Holmenkollen. Si meg, hvordan får man det til å være kritikk? Er det jeg som er dum og som ikke har selvinnsikt nok til å forstå at det der er “kritikk”? Eller, vent.. Kanskje det var “humor”? Eller “satire”? Det der er å MOBBE en persons utseendet, det er IKKE sak og det er IKKE kritikk å fortelle noen at slik de ser ut, er stygt.

Jeg har holdt meg for god til å skrive om han frem til nå, men jeg klarer ikke holde kjeft lenger. Jeg fikk helt vondt i meg når han nå dro den så langt at han til og med dro inn datteren til Anna inn i “humoren” sin. Jeg blir direkte kvalm av hele opplegget. Og det verste er at jeg føler at halve Norge sitter å klapper hender og ler seg i hjel og heier på mobbere, samtidig som de går til rektoren på skolen og er helt i fra seg for datteren blir mobbet av klassekameratene. Jeg mener, det er jo tydeligvis greit å være ekkel mot andre, så lenge man fnyser det bort ved å si at det er “kritikk”, “humor” eller “satire”, samtidig som man sier at vedkommende må ha litt “selvironi”. 

Det er ikke mange dagene siden jeg spaserte på Aker Brygge sammen med familien min, da en veldig vond hendelse inntraff. Jeg koste med meg lillebroren min, lillesøsteren min, kusinen min og mamma mens vi luftet oss en tur. Det gikk ikke lang tid før en guttegjeng på over 20 år sprang opp til meg og begynte å skrike “SOMMERKROPPEN, MADS HANSEN SLAKTER DEG, PLASTIKKFAEN” etter meg, mens de filmet med mobilene sine og lo rått. Skjønner dere hva det han holder på med fører til? Helt ærlig? Jeg knakk helt sammen, midt på Aker Brygge, fremfor mine småsøsken på 12 og 14 år. Jeg har aldri følt meg så liten før, spesielt ikke fremfor familien min. Jeg kan ikke en gang beskrive følelsene som fosset gjennom kroppen min i det sekundet. Det som gjorde meg mest trist var at søsknene mine fikk være vitner til det. Musikken hans, postene hans og det hatet han sprer, fører til så mye mer alvorlige ting for oss han utsetter gang på gang. Jeg har ikke lengre telling på hvor mange ganger han har hånet meg og mitt utseendet på sine plattformer. Og til tross for at familien min ber han om å slutte da de ser hvordan det påvirker meg, for å ikke snakke om hva jeg blir utsatt for offentlig, lar han ikke være. Det blir snarere enda verre.

Det føles ut som at dette er en evig kamp for meg. Jeg forsøker og jeg forsøker å si i fra, stå i mot noe som jeg selv opplever som håning, latterliggjøring og trakkasering over veldig lang tid, uten at noe skjer. Det jeg derimot får slengt i trynet, er at jeg blir bedt om å få meg selvironi og at jeg må tåle å få kritikk. Hva er det som skal til, for at denne mobbefesten skal ta slutt? Hva er det som skal til for at Norges befolkning skal innse og forstå at slik oppførsel som blir hyllet per dags dato, er helt vanvittig skremmende? 

Og en siste ting til de av dere som nå skal kaste seg over tastaturet og fortelle meg at det Mads Hansen driver med ikke er mobbing: hva kaller dere det for, når en person så og si hver dag (uten å overdrive) filmer klipp fra Paradise Hotel episodene, der han zoomer inn på mine kroppsdeler og skriver ting som “lar denne bare gå på loope, jeg” for å så poste det på sine plattformer, med flere tusen følgere? Dag etter dag? Det er bare et eksempel. Hva kaller dere det, helt oppriktig? Kritikk? Humor? Satire?

Beklager for verdens lengste innlegg, men nå har jeg virkelig fått nok. Jeg står opp for Anna, som er verdens beste mamma til sine barn, for meg selv og for alle andre der ute som blir utsatt for noe lignende. Det er ikke greit overhodet, og jeg nekter å la dette fortsette uten at jeg gjør alt jeg kan for å få en stopp på dette og ikke minst at folk skal bli obs på hva som faktisk pågår. Jeg blir oppriktig skremt.

VIDEO⎟ MIN “NYE” YOUTUBEKANAL + LIFE UPDATE

Hei dere! Jeg er tilbake med en ny video – endelig. Jeg besvarer mange av spørsmålene dere har stilt meg den siste tiden – flere av dere har lurt på hva som skjer med YouTubekanalen som Pierre og jeg hadde sammen, og om jeg har tenkt å fortsette med YouTube. Jeg forteller alt i videoen + jeg prater litt om bruddet, livet mitt nå og planene jeg har for kanalen. 

   HUSK Å ABONNER PÅ MIN “NYE” YOUTUBEKANAL HER!