Min høstgarderobe

Nei, dette er ikke et sponset innlegg.

Brrr…

Jeg gruer meg allerede til å komme hjem til kulden. Tenk at det faktisk er høst nå. Det er helt sykt! Sommeren har virkelig flydd av sted. Jeg tar gjerne i mot høsten også. Høst-moten er noe av det gøyeste jeg vet. Elsker å kunne tulle meg inn i store knits, svarte strømpebukser og et par boots. Store skjerf, varm og cuddly jakke. Oh yes! Jeg skal nyte kjøligere kvelder tiden før jeg drar avgårde til Miami. I den forbindelse har jeg nettshoppet litt! Det er klart at høstgarderoben måtte oppdateres.

I always have an excuse for shopping.

hHer er hvertfall mine kupp! Jeg klikket hjem fra Sheinside denne gangen. Den nettsiden klikker jeg hjem fra hele tiden, som dere sikkert har merket. Hehe! Og det er selvsagt med god grunn.

1. Lave priser, 

2. Fri frakt, 

3. Slipper å betale toll – og MVA regning når du henter pakken på posten og har handlet for over 350,- kr.

Hva mer kan man be om? 😉 

Sort veske HER 288,- kr. – Blå topp HER 128,- kr – Boots HER 336,- kr

Armyjakke HER 224 kroner – Grått skjørt HER 104 kroner – rosa cardigan HER 198 kroner.

Skinnskjørt HER 152 kroner – Kåpe HER 208 kroner – Kjole HER 192 kroner.


Jakke HER 328 kroner – Knit HER 160 kroner – Skjorte HER 112 kroner.

Få igjen penger på netthandel!

Reklame

Hei!

Jeg har et supert tips å komme med til dere i dag! Har du hørt om Startshop? Det er en genial nettside som gjør at du får tilbake penger når du netthanlder. Det er nesten for godt til å være sant! Jeg oppdaget nettopp nettsiden selv, og jeg må innrømme at jeg er frelst. Den er så genial! Jeg netthandler hele tiden, så for meg passer dette helt ypperlig. Jeg skal fortelle dere hvordan dere kan tjene kjappe hundrelapper i måneden på dette.

Ved å bruke Startshop tjener du penger på egen shopping. Hva er vel bedre enn det? Det fungerer slik at hver gang du netthandler, får du penger tilbake på din konto på Startshop, som du kan ta ut i gavekort eller føre over til egen bankkonto når som helst. Hvis du vil legge litt tid og arbeid i det, så kan du dessuten verve dine venner gjennom for eksempel Facebook. For hver venn du verver, får du 100 cashback poeng. Det blir en del penger i lengden! Hvis du klarer å verve for eksempel 50 venner, så har du allerede tjent 5000 kroner! Hvor sykt er ikke det? 

Startshop har avtale med 200 kjente nettbutikker som for eksempel Nelly, Zalando, Hotels.com, Ellos, SAS, Blush, CDON og GetInspired. De har noe for enhver. Det fungerer altså slik at Startshop får betalt når deres kunder handler hos nettbutikkene, deretter deler de tilbake en stor del av provisjonen til kundene. Du kan selv se hvor mange prosent du får tilbake av et kjøp. Det kommer an på hvilken nettbutikk du handler fra. Ved å trykke inn på “finn butikker” finner du en oversikt over hvor mange prosent du får igjen fra hver enkelt nettbutikk. Hvis du foreksempel skal shoppe på Nelly.com, så trykker du på Nelly på “finn butikker” på Startshop. Da blir du automatisk sendt videre til Nelly, bare at nå blir det registrert på din konto hos Startshop. Slik får du penger tilbake!

Og psssst… Det beste av alt er at det er helt gratis å være medlem og det er null forpliktelser! Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi din epostadresse. 

Slik kommer du i gang:

1. Registrer deg på Startshop.no.

2. Velg nettbutikk. Kjøpet vil automatisk bli registrert på din Startshop-konto.

3. Få penger tilbake. Etter at kjøpet er bekreftet vil du motta cashback-poeng i bonus. Cashback-poeng kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker. 1 cashback-poeng=1 krone. 

4. Del med venner og tjen hundrevis av kroner. Du får 100 cashback-poeng når et medlem du har vervet har tjent 100 cashback-poeng på netthandel.

 

Høres ikke dette helt fantastisk ut? 😀

Jeg var betatt.

Hei fininger.

Nå er sesongen her så og si helt død. Over. Nå er det ikke lenge til jeg skal vende snuten tilbake til Oslo. Det føles faktisk ganske trist. Jeg har hatt det helt fantastisk her nede! Jeg har blitt kjent med utrolig mange fine mennesker, fått venner for livet. Jeg har festet til soloppgang, sittet ved havet og nytet solnedganger. Jeg har badet i havet med en veldig fin person til soloppgang. Jeg har tatt ut sengen og ligget ute på balkongen og sett på stjerneskudd. Jeg har vært på festivaler, masse bra fester på Grabbarna Grus. Jeg har hatt den perfekte jobben. Jeg har vært betatt.

Men, – jeg har gråtet, klikket og hatt det jævlig også til tider. Men vet dere hva? Denne sommeren er den beste jeg noensinne har hatt. Den har vært så fin, og samtidig veldig lærerik. En ting er sikkert; skal jeg ned her igjen neste år så skal jeg legge alt av følelser på hylla. For er det en ting som ikke fungerer her nede, så er det virkelig følelser. Jeg er en person som fort blir betatt, og det ble jeg selvfølgelig her nede. Desverre så ble jeg det i en som virkelig var her for å leve Rhodos-livet fult ut. Alt har ikke vært en dans på roser den siste måneden på grunn av det. Jeg er faktisk glad for at det skjedde for det om. Vi hadde mange fine stunder sammen også. Så til dere som kommenterer og mener at jeg og Pierre ligger sammen, er kjærester osv? N-e-i. Vi er og har alltid vært utrolig gode venner. Jeg er superglad i Pierre, og han har vært og er min støttespiller her nede uansett hva det gjelder. Beste og mest omsorgsfulle gutten jeg vet om!
Åh, jeg kjenner jeg blir emosjonell av å sitte å skrive dette nå… Jeg har hatt en så sykt fin tid her. Kärleks ön. Vi får se hva tiden bringer, men jeg tror at jeg kommer tilbake neste sesong. Og jeg gleder meg allerede.

Det blir godt å komme hjem også faktisk. Jeg savner familien min. Vennene mine. Mamma sin mat. Sengen min. Leiligheten min. Garderoben min. Å trene, ikke minst. Ah, nei det skal bli deilig! Jeg blir hjemme i 4 uker før jeg drar på mitt neste eventyr. Miami! Jeg kan virkelig ikke klage, livet smiler!
Før jeg kommer hjem har vi leid tre fete, luksus villaer her i Hellas, et stykke unna Rhodos. Gleder meg til å softe der i en uke før jeg kommer hjem. Sol, bad, gode venner, mat, slappe av… Much needed etter 2,5 mnder med fyll, fest og fult kjør! Batteriene skal lades.

Jeg håper dere har hatt en fantastisk sommer. Det er vel mange av dere som har startet på skolen/universitetet også nå. Masse lykke til, og stå på! Dere er flinke!

xx, klem.

Hva skjedde mellom meg og Mathias?

Jeg har fått masse spørsmål om hva som skjer med meg og Mathias. Gå inn her og les.

Klem. <3

SHOPPING

Hei hjerter. 

Det er en uthvilt frøken som blogger for dere nå. Jeg dro hjem å la meg ganske tidlig i natt, 02:30. Det er ikke verst! Jeg fikk ikke sove før rundt 5-6 da, så det hadde egentlig vært same shit om jeg var ute lenger. Haha. Døgnrytmen er helt fucked up, det er hvertfall sikkert. 

Uansett…

Jeg mottok en pakke fra Sheinside her om dagen med masse fine skatter. Jeg virkelig ELSKER den nettsiden. Utrolig lave priser, gratis frakt, slipper å betale tollregning og masse fint utvalg. Definitivt min favoritt butikk. Tenkte å vise dere hva jeg mottok denne gangen. Jeg har allerede klikket hjem en hel del til jeg drar til Miami! 

Heels HER 232,- kr.

Topp HER 128,- kr, kommer med ett skjørt.

Topp utsolgt.

Kjole HER 272,- kr.


Sko utsolgt.

Kjole HER 128,- kr.

Something new

Hei!

Har dere lagt merke til noe nytt? Jeg har fått et sinnsykt fint design av dyktige Cecce. Hun er superflink! Jeg elsker det – bredt, store bilder, ryddig og fint. Jeg var så utrolig lei av mitt forrige design at nå var det virkelig på tide med noe nytt og fresht. Du finner hennes nettside HER. Designet jeg har heter “fullscreen”, som du også finner på hennes nettside. Jeg er hvert fall utrolig fornøyd og anbefaler henne på det sterkeste! Du kan også justere og endre på hva enn du vil på de ferdige designene, det er bare til å spørre henne så fikser hun det. Veldig behjelpelig! 🙂

Tusen, tusen takk Cecce! <3

Barskolan Academy

Hei beste!

Jeg fortalte jo kort her om dagen om at jeg skal til Miami. Nå skal jeg fortelle mer detaljert hva jeg skal der å gjøre.

Jeg reiser til Miami og skal ta bartenderutdanning i samarbeid med Barskolan Academy. Det starter 11. oktober. Jeg og Pierre reiser sammen. Vi reiser i gruppe 1. Det varer i tre uker, noe som jeg synes er utrolig bra. Det betyr at jeg skal få tilbringe en mnd i fuckings Miami! Vi bor på hostell sammen med andre elever som også tar utdanningen. Undervisningen er på dagtid, og vi har fri på kveldstid. Jeg gleder meg utrolig masse til å få ny lærdom og til å bli en kanonflink bartender! Nå kan jeg bare lage ‘Sex on the beach’ og Vodka Redbull. Haha! Ikke så mye å skryte av kanskje… Jeg tror at det kommer til å bli hardt også, da det er mye å lære seg. Jeg er så spent! 😀

Jeg kommer til å blogge hver dag når jeg er der. Dere kommer til å få høre om alt som skjer, om utdanningen osv. 

Hvis dere også finner dette interessant, klikk dere inn på www.bartenderutdanning.net. Der finner dere mer informasjon, priser osv. Ved å skrive “Isabel MIAMI” i kassen får dere dessuten 1400,- kr i rabatt!

JEG GLEDER MEG!!! Barkurs, nye venner, MIAMI, fest, sol… Ah! Klarer ikke å vente!

Vinn VIP billett!

 Hei! 

Steve Aoki kommer til Oslo Spektrum og opptrer 19. september. Det blir helt sinnsykt rått! Hans show er syke!

Nå har dere mulighet til å vinne en VIP-billett!

Det dere må gjøre er å dele eventet på facebook. Link her: https://m.facebook.com/profile.php?id=1378889825766250.

Den første til å dele eventet har en sjanse til å vinne. 

Masse lykke til!! Xx

10 ting du ikke visste om meg

1. Jeg har for mye selvironi. Gjør narr av meg selv hele tiden.

2. Jeg er veldig flink på å se når jeg selv gjør feil, og beklager alltid med en gang.

3. Jeg er så og si blind uten linsene mine. Jeg har -9 i styrke. Kriiiise!

4. Jeg liker ikke grønnsaker/salat.

5. … Med andre ord – utrolig kresen i matveien.

6. Jeg liker ikke øl.

7. Å reise er det beste jeg vet. En dag skal jeg ha reist jorda rundt.

8. Jeg hater tær.

9. Jeg blir veldig fort betatt, men det pleier gå like fort over. Heh…

10. Jeg har vært skikkelig forelsket en gang i løpet av mitt liv, og det var i min ex som jeg var sammen med i 3 år. Han er fortsatt den gutten som betyr mest for meg i hele verden, bare som venn og ikke kjæreste lenger.