HOLIDAY SALE

Adlinks

Hei fine! Nå som det er store happenings i vente kjører Sheinside et stort “holiday sale” akkurat nå. De har så mange fine ting til en latterlig billig penge. Under her har jeg plukket ut mine favoritter for øyeblikket. Perfekt hvis du kanskje sliter med å finne ut hva du skal gi i julegave til bestevenninnen din? Sheinside har noe til enhver. Frakten ligger på 30,- kr og dere slipper unna toll- og mva regninger dersom dere bestiller for under 200-lappen (vet at det er snakk om at tollgrensa skal forhøyes opp til 350,- kr istedenfor, men jeg vet ikke om dette gjelder allerede fra nå av…? Noem som vet?). Happy shopping jenter! Jeg vet hvertfall at jeg skal klikke meg hjem noen godbiter slik at høytiden blir litt gøyere. Hihi!

Stor, god klem <3 

1. HER 168,- kr / 2. HER 136,- kr / 3. HER 128,- kr

1. HER 65,- kr / 2. HER 184,- kr / 3. HER 45,- kr

1. HER 112,- kr / 2. HER 178,- kr / 3. HER 200,- kr

En slækk onsdagskveld

Hello babes!

Aaah, endelig kan jeg puste litt ut og koble av. Det har vært full kjør, som vanlig, den siste tiden. Jeg dro blant annet til Oslo søndagsmorgen og kom hjem på ettermiddagen i dag. Jeg reiste for både litt business og pleasure, hvor jeg blant annet poserte i bikini foran kamera og feirte sissy sin 23-årsdag. Jeg skulle i grunn komme hjem igår, men jeg koste meg rett og slett for mye i hovedstaden… Ny billett ble bestilt, slik at jeg kunne bli en ekstra dag. Jeg hygget meg såå mye. Fikk skikkelig julestemning også da det faktisk begynte å snø mens jeg var der. Hele bakken var kritthvit og gardestokken viste -2 grader. Syyykt kaldt, men det satt hvertfall stemninga!

Nå har jeg lagt meg godt til rette etter en deilig treningsøkt. Skal ikke gjøre annet enn å kose meg med ‘The real housewives of Beverly Hills’ og ‘Geordie Shore’ resten av kvelden. Skikkelig avslappende og deilig. 

Ønsker dere en fin kveld. Dere er gode! xx

– snaps –

1. pakker i posten / 2. middag / 3. Oslo, shopping med bestis / 4. Ikke fullt så fornøyd når jeg måtte traske hjem i regnet etter jobb / 5. YSL kurs / 6. shopping / 7. Elixia rett etter jobb. Alltid like stress på onsdagene da jeg må rekke en gruppetime som starter 15 min etter stengetid. Da må jeg skamstresse og få skiftet til treningsklær fort som f etter at oppgjøret er tatt og løpe avgårde! / 8. Chanel ♥ / 9. trenings


1. En bitteliten guilty pleasure / 2. 1,3 mil på mølla. Har blitt en del av de deilige øktene i det siste. Få det forbrent! 😉 / 3. sleepover hos besti / 4. Chanel kurs / 5. treningsfrøken / 6. Ysl kurs / 7. Salat… Er klart at kun kyllingen ble plukket ut. Heh! / 8. Har dere sett en så luksuriøs dessert før?! / 9. Gladjente når alkoholen blir servert.

1. Fin og svett etter en deilig treningsøkt / 2. Dagen derpå etter en fin kveld i Oslo / 3. jobb selfie / 4. mingling og litt godt i glasset med en veninne / 5. Proteinshake etter gerilja intervaller / 6. prepping / 7. bytur med girlsa / 8. spa session / 9. selfieee