MITT BESTE TIPS

annonse

Den siste tiden har vært sinnsykt stressende og slitsom for meg. Jeg har hatt utallige møter å dra på, mye jobb gjøre, i tillegg til at jeg både har flyttet og ikke minst fartet rundt og vært på ferie. Ikke at sistnevnte er så stress, men dere skjønner greia. Jeg har ikke hatt mye dødtid, akkurat. I den forbindelse har jeg faktisk, for første gang på lenge, fått uren hud. Porene mine har blitt større, jeg har fått kviser her og der, jeg sliter med olje-balansen og huden min generelt er ikke så glatt og glødende som den vanligvis bruker å være. Det gjør meg engstelig, for jeg har aldri slitt med urenheter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE INCREDIBLE PORE MASK

For å gjøre huden min fin igjen, har jeg startet med behandlinger her hjemme med mine favoritt produkter. Der i blant denne pore masken fra MayBeauty. Denne masken gjør at hudormer forsvinner, suger ut talg og fett og gir mindre porer. Jeg har skrevet om produktene fra Maybeauty flere ganger før, og det er fordi at jeg oppriktig elsker de. Det som gjør at jeg liker denne pore masken så godt er fordi at den virkelig er effektiv og fungerer! Jeg føler at det finnes så mange produkter på markedet som lover gull og grønne skoger, men som ikke viser liiiitt resultat en gang. Derfor vil jeg tipse dere om denne masken, som gir supre resultat og vel så det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser konsistensen ut! Det er en tykk maske, som nesten kan minne litt om leire. Den lukter fresht og er lett å smøre utover. Man kan enten bruke børsten som følger med til å påføre masken med, men jeg liker best å bruke fingrene. Det er smak og behag, så klart! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg 1: påfør masken jevnt i ansiktet. Jeg bruker den over hele ansiktet, men det må man ikke. Om du ikke vil det, kan du påføre den kun på de områdene som du føler at du behøver behandling på. I mitt tilfelle er det hele ansiktet. Jeg elsker følelsen av å ha på masken. Den er avkjølende på huden, lett å påføre og den lukter godt, ikke minst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg to: la den tørke i 15-30 minutter. Ps! Viktig å unngå å påføre på øyenbryn, i hårfestet og på vippene. I mellomtiden, mens du venter, kan du for eksempel enten ta oppvasken eller sjekke Instagram – som er min favoritt. Haha! Virketiden er som sagt opptil 30 minutt, men selv bruker jeg å ha den på i rundt 20. Jeg føler at det holder, egentlig. Men igjen: det er opp til hver enkelt hva man foretrekker og hva man føler at huden behøver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg tre: vask bort masken. Selv bruker jeg å fjerne den med en våt klut. Det går kjappest. Og voila – du er ferdig! Nå er det bare til å nyte synet at en mye freshere og renere hud. På bildet over har jeg absolutt ingenting sminke på ansiktet mitt, så der kan dere se hvor frisk og fin huden min ser ut etter en runde med masken. Effekten ved bruk av The Incredible Pore Mask er faktisk helt syk. Jeg ble så positivt overrasket første gangen jeg testet den, for jeg trodde helt ærlig ikke at det var mulig å få så mye resultat ut av en enkel maske som kun har en virketid på 15-30 minutter. Der tok jeg feil gitt, for det er visst mulig og det beviser denne masken.

Dersom du vil teste ut masken, har jeg en rabattkode til deg! Klikk HER for å automatisk få 30% i avslag, eller så kan du oppgi rabattkoden «PORESRAAD» i kassen!

SLUTT Å BE MEG OM PENGER

Nå skal jeg ta opp en sak som flere av dere kanskje vil mene at er teit av meg, men det har gått såpass langt at jeg ikke lenger klarer å holde smella igjen. Jeg prater nemlig om meldinger og mailer som jeg får tilsendt daglig. Hver eneste dag får jeg spørsmål om ikke jeg kan gi vedkommende penger. De forsvarer det med at jeg “har jo så masse og tjener jo så bra”. 

Her er noen av forespørslene jeg har fått:

– Jeg orker ikke gå ned i vekt ved hjelp av trening og kostholdsendringer. Hadde du kunnet donert penger til en slankeoperasjon til meg?

– Jeg lever på en såpass lav sum hver måned, og derfor lurer jeg på om du kan vipse meg 2.000 kroner? Du kommer jo ikke til å merke at de pengene er borte.

– Jeg har en gjeld som jeg sliter med å betale ned. Kunne du hjulpet meg?

Skjønner dere greia? Dette er noen få eksempler, og det er alltid laaange mailer jeg får tilsendt. Jeg synes for det første at det er sinnsykt frekt å be noen om penger. Spesielt når det er snakk om en person du IKKE kjenner. Da begynner jeg å lure på hva som foregår i topplokket til vedkommende. Om det nå er slik at du har en gjeld som du ikke klarer å betale ned, så er ikke det å be fremmede mennesker som har gjort det bra selv, om penger. Et bedre alternativ kan være å for eksempel få seg en jobb? Eventuelt en ekstra jobb, dersom inntekten ikke strekker til? Hvorfor skal jeg bruke mine opptjente penger på å betale ned din gjeld? For meg gir det virkelig ingen mening.

Jeg vil egentlig ta opp dette på bloggen fordi at jeg vil få slutt på disse teite forespørslene. Det er ikke min jobb å donere penger til en fettsuging fordi at du ikke gidder å trene. Det er ikke min jobb å vipse deg penger fordi at du ikke tjener nok. Det er heller ikke min jobb å betale ned din gjeld, som du selv har klart å få. At jeg i det hele tatt får slike meldinger er for meg helt.. utenkelig. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg får slike spørsmål minst en gang hver eneste dag. Og det verste? Det kommer fra godt voksne mennesker 98% av gangene. 

UKENS PLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er tirsdag alt, og jeg er sent ute. Dette innlegget skulle egentlig ut i går, i og med at det er et innlegg om ukens planer. Pytt pytt – vi overlever! Denne uken er i hvert fall nokså fin for min del. Ikke for travel, ei heller for chill. Jeg har litt å fylle opp dagene med hele uken. Sist jeg la ut et lignende innlegg som dette, fikk jeg pes for at jeg tidligere har sagt at jeg jobber super mye hver dag, men at det ikke virket slik da jeg unnlot å skrive det i planene for hver enkelt dag. Derfor vil jeg bare poengtere at jo, jeg jobber minst 4-5 timer fremfor mac-en hver dag. Det lar jeg være å skrive ned i slike innlegg som dette, fordi at det ikke er noe interessant for dere å lese. Det er en selvfølge at jeg jobber disse timene, i tillegg til det som står på agendaen hver dag. Da vet vi det! 😁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DENNE UKENS PLANER 

Mandag: jobb, jobb, jobb og atter jobb. Jeg har satt av hele dagen til å sitte fremfor mac-en for å blant annet klippe to vlogger.

Tirsdag: frisørtime + henge med Rebecka! Har savnet henne så, så, så masse. ❥

Onsdag: lasertime, møte + photoshoot med en super dyktig fotograf!

Torsdag: dagen for alle ærender. Jeg må hente nye linser, kjøpe ny ansiktsrens, hente ut en resept og fikse litt småtterier.

Fredag: brynstime + finne ut helgens planer. Jeg vil på en weekendtur!

Lørdag – søndag: enda uvisst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til alt som står på planen de kommende dagene. Jeg merker at jeg behøver å ha mye å gjøre, for jeg er redd for at vinterdepresjonen er på innmarsj. UGH! Det vil vi ikke ha noe av. Så lenge jeg har mye å tenke på og mye å gjøre, tror jeg at det blir enklere å unngå det i år. I fjor slet jeg fryktelig mye med det, faktisk. Jeg vet ikke hvor åpen jeg var om det på bloggen, men jeg hadde en sinnsykt tøff vinter i 2016. Jeg er engstelig for at jeg skal havne tilbake i mørket, og det er derfor jeg iherdig prøver å holde meg så travel som overhodet mulig.

HAN VAR UTRO MOT MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL

Har du noensinne opplevd at noen har vært utro mot deg?

Ja, det har jeg dessverre. Da jeg var rundt 16-17 år holdt jeg på med en fyr, og jeg vil påstå at vi var veldig eksklusive og seriøse med hverandre. Vel, det fikk jeg fort bevist at ikke var tilfelle, for han var utro. Det var et vorspill hvor denne fyren da hadde kost seg med en annen frøken hele kvelden. Det fikk jeg vite dagen etter, og jeg ble mildt sagt knust. Utroskap er forferdelig! Jeg forstår ikke hvorfor man ikke gjør slutt med personen istedenfor å bedra vedkommende? Hvorfor vil man såre en person man har en relasjon til?

Hvordan går det med deg for tiden?

Tusen takk som spør, så skjønn du er! Det går faktisk veldig fint med meg om dagen. Så klart finnes det noen ting på privaten som kunne vært bedre, men slik er det jo alltid. Likevel kan jeg ikke klage, for livet er ikke så verst sånn egentlig. Jeg merker dog at jeg lengter noe fryktelig etter sol og sommer allerede, til tross for at jeg nettopp kom hjem fra Bali og Dubai. Jeg mener, det er litt over en uke siden bare… Haha. Er ikke så glad i kulden jeg, skjønner dere.

Når begynte du å drikke alkohol?

Hmmm.. Det var sommerferien til 10-ende klasse. Vi var en gjeng som samlet oss på gressplenen bak skolegården, og der hadde ei jente i klassen fikset masse cider. Vi var flere som da drakk for første gang, og la meg bare si en ting… Herregud HVOR FLAUT å tenke tilbake på. Vi vaaar så fjortiser! Døds kleint. Vi ble “fulle” på en cider liksom, og oppførte oss som idioter alle mann. Jeg blir oppriktig flau av å tenke på det. Jeg anbefaler ingen å starte å drikke før man er 18 år, for det er virkelig ikke noe kult ved det, eller noe man skal utsette seg for i så ung alder. Jeg angrer på at jeg gjorde det. Så tullete og barnslig!

Kan du ha storytime på YouTubekanalen din?

Ja, med glede! Fortell meg gjerne hva dere ønsker en storytime om da.

Hvor mange kjærester har du hatt?

To seriøse. Jeg har jo hatt “forhold” tidligere også, men da var jeg jo ung. Sånne fjortis-forhold gjelder vel ikke? Haha. Jeg har en tendens til å fort gå lei gutter jeg dater. Derfor har det ofte tatt “slutt” før det har blitt noe forhold. Jeg tror mange jenter er slik. Jeg antar vel at det er feil match da, om man går lei dem før man i det hele tatt har blitt offisielle. Heh!

Får du brukt alle klærne du bestiller hver måned?

Ja, faktisk. Hehe! Det er noe mange lurer på. Jeg får brukt det meste, altså. Med det sagt tar jeg jo ikke bilder hver eneste dag til bloggen, så dere får jo ikke sett hva jeg går kledd i hver eneste dag i løpet av en måned. Om jeg bruker de samme klærne flere ganger, er et annet spørsmål…

Hva slags vipper setter du på? Og hvor?

Jeg går til Kasja på Lahes By Kasja (sponset behandling). Verdens flinkeste! Jeg er litt usikker på hvilke type vipper jeg setter på, men trooor det er megavolume? Dere får spørre henne, hehe. For booking av time: klikk HER. Jeg elsker vippeextensions og kunne seriøst aldri sluttet med det. Det er jo så forbanna fiiint!

Hvorfor skifter du så ofte venner?

Fordi at jeg ikke orker å bruke energi på mennesker som jeg knytter sterke bånd til og som jeg tror er like real mot meg som det jeg er mot dem. Dessverre blir jeg sviktet og skuffet gang på gang, og da lar jeg heller være å knytte sterke bånd til mennesker. Jeg har mine ride or die’s, og de er mer enn nok for meg. Min sirkel er liten, og det er slik jeg liker det. Jeg vil kun ha venner som er genuine og ærlige, ikke overfladiske venner som jeg må väre redd for at skal baksnakke meg så fort jeg forlater rommet. Jeg kutter heller ut folk, enn å være rundt falske mennesker. Så enkelt er det for meg.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

NELLY-RABATTKODE & SØNDAGSPRAT

reklame: alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

BUKSER HER ⎮ BOOTS HER ⎮ GENSER HER ⎮ JAKKE HER ⎮ VESKE CHANEL

Sunday funday! Jeg er glad for at det er søndag i dag, faktisk. Eller, det er egentlig ikke så uvanlig. Jeg elsker jo søndager! Da har man automatisk en god unnskyldning til å bare slappe av hjemme med masse snacks og film på tv-skjermen. Det blir en rolig dag på meg, med andre ord. Deilig! Jeg skal nyte en siste dag på Quality Hotel 33 før jeg sjekker ut i morgen. Jeg har fått unnagjort så utrolig mye på jobbfronten, akkurat som planlagt. Det verste jeg vet er å være stresset med altfor mye å gjøre, så det var på tide at jeg kom a jour med alt. Klapp på skuldra! 😉 Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma og har spist en tidlig familiemiddag. Hvem spiser søndagsmiddag klokken 13 liksom? Haha. Jeg klager dog ikke, middag er det beeeeste jeg vet og jeg spiser det gjerne til alle måltid. Rart jeg ikke er tjukk i grunn. 

RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY.COM!

Se så fin jakken jeg har på meg på bildene er! Jeg fikk den og masse annet levert på døren på fredag. To fete pakker fra Nelly, for å være presis! Apropos Nelly: i dag er siste dagen rabattkoden på ALT hos Nelly (unntak av noen få eksklusive merker) gjelder. Perfekt på en søndag, ikke sant? 😻💸

Klikk HER og oppgi rabattkoden “TREAT” i kassen for å få 20% avslag på alt. 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

VERDENS beste vippe og brynsserum, som jeg forøvrig er HELT hektet på. Klikk det hjem HER til 199 kroner! 

HER BOR JEG

Reklame: sponset opphold

A LITTLE GET-AWAY

Hei fininger! Hvor deilig er det ikke med helg? Ah! Dere som følger meg på Snapchat vet nok allerede at jeg har flyttet inn hos Quality Hotell 33 i Oslo i fem dager. Jeg har så mye jobb som må gjøres disse dagene, og hjemme er det fullt hus. Jeg nølte ikke et sekund over hvor jeg skulle rømme til for å få litt fred. De av dere som har fulgt meg lenge har sett meg bo her på samme hotell flere ganger tidligere. Det Beste Vorspillet spilte jeg for eksempel inn i samme suite som jeg bor i nå. 

For en hyggelig velkomst! Servicen her er upåklagelig, og det er en av hovedgrunnene til at Quality Hotell 33 er mitt favoritt hotell her i Oslo. Dessuten tilbyr de masse her. Top floor restaurant & bar for eksempel, er helt nydelig med panoramautsikt over hele Oslo og Oslofjorden. Utsikten er faktisk helt syk! Jeg har spist både burgeren og 3-retters på restauranten, og hver matopplevelse her har vært helt nydelig!

Favoritten med å bo på hotell: fluffy og store hotellsenger. Oh my… Finnes det noe deiligere? I think no. Her har jeg krasjet hver kveld siden onsdag, og jeg må ærlig innrømme at det er vanskelig å komme seg opp av den på morgenen. Sengen er jo helt himmelsk! 💭 Jeg sitter faktisk å blogger fra senga as we speak. Jeg må straks komme meg avgårde. Lillesøsteren min har bakt vafler! Mmmm.. Vi skrives mer senere, dere. Klem!

SÅ MYE TJENTE JEG I 2016

reklame: alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER ⎮ BELTE GUCCI

GLADNYHET: Du får 20% rabatt på ALT på Nelly foruten om noen få merkevarer. Shop HER og oppgi koden «TREAT». Rabattkoden er forlenget, og varer varer ut søndag!

_____

Skattelistene. Det er et fenomen jeg aldri kommer til å forstå meg på. Nå er altså listene ute, og folk klikker i vinkel – samme regime hvert år. Det jeg elsker er at jeg kan se hvem som søker meg opp. Det må da være pinlig at jeg kan se at du som haaatet meg og frøs meg ut på VGS snoker i min skatteliste? At du tar deg tiden til å søke opp hvor mye JEG tjener på din fritid? Haha. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg har jo forstått at penger interesserer folk noe enormt. 

Men vet dere hva? Jeg skal gjøre det enklere for dere. Jeg tjente 1.028.343 kroner i 2016. Jeg er så forbanna stolt over meg selv! Tenk at jeg, den “dumme” og “overfladiske” plastikk-kjerringa gjorde det så bra i fjor? Jeg vet hva jeg er god for, og jeg kan med all rett kalle meg en skikkelig business woman. For det? Det er jeg faen meg. I 2016 stiftet jeg AS-et mitt. Et eget firma som omsetter noe ekstremt allerede det første året. Jeg er så STOLT!! Det må være lov å si. Det som gleder meg enda mer, er at i fjor var det året jeg virkelig lærte hvordan jeg skal tjene de store summene. Jeg lærte vanvittig mye i 2016. Nå tjener jeg enda mer enn noensinne, og jeg gleder meg til skattelistene for 2017 kommer ut. Da skal jeg motbevise de som ler og håner meg nok en gang. Jeg elsker å se utviklingen min, både på bloggen og på inntekten min. 

Så, folkens. Noen siste motiverende ord fra meg: man kan bli noe, selv med silikon i både pupper og ræv. Takk for meg!

MINE ÆRLIGE MENINGER ANGÅENDE DISSE BLOGGERNE

reklame – alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER

Hei og god helg, babes! Jeg kom akkurat hjem til mamma. Dagen i dag startet tidlig – jeg var oppe klokken 08, før jeg dro avgårde på dagens første møte klokken 10. Det var et møte hos Egmont som nå har kjøpt opp Nettavisen. I den forbindelse møttes alle bloggerne som er signert av Nettavisen/Side2. Tidligere har jeg ikke deltatt på slike samlinger og heller hatt eget møte før eller etter, men denne gangen følte jeg at det var på tide. Ved tidligere anledninger har jeg vært bortreist noen av gangene, men enkelte ganger har jeg faktisk ikke hatt lyst. Jeg har et inntrykk av at jeg ikke er spesielt godt likt av de fleste bloggerne, noe jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg tror. Jeg er nok bare litt paranoid etter alt. Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg har fått stikk etter stikk, og til og med nærmest hatiske innlegg skrevet til meg med overskrifter som “Til Isabel Raad” av enkelte bloggere. Det er klart at det ikke er så komfortabelt for meg å dra på sammenkomster hvor jeg da må møte på disse personene. Jeg har jo ikke gjort dem noe, men jeg får likevel høre det fra tid til annen. Men, nå til poenget. Jeg dro på møtet i dag til tross for at jeg egentlig ikke hadde så lyst, og jeg er glad for at jeg kan si at jeg er lykkelig over at jeg gjorde det. De jeg hilste på var så imøtekommende og hyggelige! De var ikke så skumle som jeg trodde, hehe. Det var en hyggelig og fin gjeng som samlet seg i dag! Jeg må innrømme at jeg er irritert på meg selv som ikke har dratt på disse møtene tidligere. For vet dere? DRIT i de som er stygge og nedlatende mot en. Hvorfor skal det stoppe meg? Jeg er så flink til å preache om det til dere, men jeg følger ikke nødvendigvis det rådet så bra selv. Det skal det bli forbedring på!

SNEAKERS MICHAEL KORS HER ⎮ VESKE CHANEL

Møtet gikk i hvert fall super bra, og jeg er positiv for hva fremtiden med Egmont vil bringe for oss bloggere. Det er gøy med forandring! Og spesielt når man føler at man er i gode hender. En ting er sikkert, og det er at teamet i Egmont og teamet i Side2/Nettavisen er fryktelig dyktige! Jeg hadde aldri byttet platform, ass. The best place to be!

Etter det dro jeg avgårde på enda et møte, før jeg satte kursen mot mamma. Vi har besøk av det skjønneste søskenbarnet mitt Golnaz over helgen! Jeg har faktisk ikke sett henne på noen år, så dette er skikkelig etterlengtet. Hva vi skal finne på i dag er enda uvisst, men as we speak driver hun og Jasmine å sminker seg. Noe skal vi finne på, i hvert fall. Jeg har lyst på gulrotkake og varm kakao…. Hihi!

HOW TO SURVIVE HIGH SCHOOL

Gud, som jeg skulle ønske at noen kunne gi meg noen råd og historier for noen år tilbake – da jeg selv gikk på videregående. Jeg var så usikker på meg selv. Alt jeg tenkte var at jeg aldri var bra nok. Jeg strevde etter det perfekte, se best mulig ut, henge med de “kuleste” jentene på trinnet (helst året over), ha de dyreste klærne etc.. Det var en periode i livet mitt som jeg i dag ser tilbake på som noe trist. Jeg vet ikke, jeg blir bare så lei meg når jeg tenker på hvordan jeg egentlig hadde det på den tiden. Usikkerhet er en dum ting som alt for mange av oss sliter med på et daglig basis, men spesielt når vi er yngre. Det har i hvert fall jeg erfart. Jo eldre jeg blir, jo mer sikker blir jeg på meg selv og det jeg står for. De dumme tankene om meg selv blir færre og færre, men de er jo der fortsatt – bare ikke på samme måte. Jeg tror mange av dere kan relatere til det jeg skriver.

Jeg husker da jeg startet i første klasse på idrettslinja på Bryne VGS. Det var en tid hvor jeg aldri følte at jeg strakk til. Jeg var vant til at vennene mine dolket meg i ryggen. Derfor hang jeg alltid med guttene. Jeg likte ikke å være rundt jenter, for det eneste jeg opplevde da var konstant drama. Selv om man personlig ikke var innblandet, ble man likevel tvunget til å velge side eller å legge seg i. Det ble jeg forferdelig lei av etterhvert, så derfor foretrakk jeg mye heller å henge med guttene. Det var spesielt når jeg gikk på ungdomsskolen, da. Når jeg startet på videregående ble jeg plutselig interessert i guttene på en helt annen måte. Nå brydde jeg meg om å vise mest mulig kløft (helst de super push up bh-ene fra HM), for å få oppmerksomheten deres. Det er flaut å innrømme, men herregud så hardt jeg prøvde. Jeg eide ingen skam, forstår jeg nå. Likevel skal jeg være forsiktig med å dømme meg selv for hardt når jeg tenker tilbake på den tiden, for det hele bunnet jo i en rævva selvtillit som jeg desperat forsøkte å skjule. Alt jeg prøvde var å imponere, men det var helt feil retning å gå. 

Se så liten og uskyldig…

Jeg tar meg ofte i å ønske at jeg kunne hatt samme mentalitet da, som det jeg har nå. Tenk så mye lettere de tre årene hadde vært. Ikke hadde jeg måttet si teite ting for å bli akseptert, ikke hadde jeg måttet spille så ekstremt på kropp for å få guttenes oppmerksomhet, og ikke hadde jeg stått ut med falske venner i frykt for å være ensom og alene. 

Jeg vet at det er flere av dere lesere som er i den alderen nå, og kanskje kan kjenne dere mye igjen i det jeg nevner her? Isåfall vil jeg veldig gjerne komme med noen tips til hvordan å overleve på videregående, på best mulig vis. Jeg prøver å rådgi dere utifra mine egne opplevelser, handlinger og erfaringer. Kanskje noe av dette vil hjelpe dere? Det håper jeg veldig, det er derfor jeg skriver dette innlegget. 

MINE FEM BESTE TIPS

💕 Vær deg selv. Jeg vet at det høres sykt lol og teit ut, men sånn helt seriøst. Vær deg selv!! Ikke prøv å spill noe/noen du ikke er. Det kommer du til å bli så skuffet over om et par år. Dersom folk ikke liker deg for den du er, er de heller ikke verdt din tid. Hvorfor skal du omgås mennesker som du ikke føler at du er god nok for? Tro meg, de personene er ingen du kommer til å hverken ha kontakt med eller ville ha noe med å gjøre så fort du er ferdig på videregående. Jeg har ikke telling på hvor mange slike personer jeg har prøvd å spille ovenfor, fordi at de var de “kule” når vi gikk på skolen. Hvem faen er de nå? Ingen. Det er de samme personene som i dag skriver fanmails til meg, til tross for at de frøs meg ut og mente at jeg var teit for noen år siden. 

⚡️ Ikke ta skolen og karakterene FOR seriøst. Ja, jeg vet at skolen er viktig og det samme med vitnemålet og karakterer, men det er faktisk ikke hele verden. Du overlever om du får 4/5 istedenfor 6-eren du så hardt hadde håpet på. Livet går ikke under, og tro meg – du vil klare deg heeelt fint her i livet om du ikke har verdens beste snitt. DET GÅR BRA! Gjør skolearbeidet grundig, men husk også på at du har et liv. Ikke meld deg totalt ut av det sosiale bare fordi at du stresser så mye over karaktersnittet ditt. 

💕 Har du ikke så mange venner? No stress! Det er ikke ofte at de vennene man har på videregående er de man har livet ut. Faktisk så har studier vist at de vennene man får på universitetet er de man knytter bånd med som varer. Enten det, eller de du har stått nær siden du var liten. Selv har jeg kontakt med to venner fra VGS, og det er Michelle og Elias som er mine beste venner. De har jeg alltid hatt et spesielt bånd med. Jeg husker dog at jeg hang med mange andre på skolen, men det var bare vennskap man hadde fordi at man gikk på skolen sammen og tilbrakte x-antall timer i samme rom hver eneste dag. Venner vil du få, så ikke stress om du ikke har så mange akkurat nå. Tro meg, jeg hadd venner, men de var ikke noen jeg hadde sterke bånd til på det viset. Jeg mener, i dag snakker jeg ikke med en eneste en, foruten om M og E.

⚡️ Ikke la de “kule” gutta herse med deg. Ikke føl at du må gjøre noe som helst som du egentlig ikke er komfortabel med. Når jeg ser tilbake på hvem av guttene alle jentene siklet etter, vil jeg faktisk bryte ut i latter. Det høres kanskje fælt ut når jeg sier det rett ut på den måten, men HERREGUD så teite de var. Det innser man i ettertid vel og merke. Nå hadde jeg ikke datet en eneste av dem om jeg til og med hadde fått 2 millioner for det. Det hadde jeg ALDRI trodd om du hadde spurt meg for noen år siden. Da hadde jeg måpt og ment at jeg var helt skada. Nei, disse guttene er ikke noen du vil satse på. Kanskje er de usikre de også, akkurat som deg selv. Men oppførselen deres er i de fleste tilfeller ikke noe som man anser som “prince charming”.

_____

Jeg heier på dere, og jeg lover at dere vil se tilbake på årene på videregående som noe ekstremt lærerikt og ikke minst utfordrende. Det er på den tiden man lærer seg selv å kjenne, og ikke minst da man finner ut av hvem man er og hva man står for. Lov meg bare at dere tror på dere selv, og ikke lar noen herse med dere. Jeg elsker dere! Stor klem fra meg. ❥