FAMILIEFREDAG & EN JÆKLA FRUSTRASJON

Reklame | nelly

Gårsdagens antrekk:

LIGNENDE KÅPE HER ⎟ BUKSER HER ⎟ LIGNENDE HOODIE HER ⎟SNEAKERS NIKE

(PS! Dere får fortsatt 30% rabatt på absolutt HELE Nelly i dag og i morgen også! FOR 30% RABATT – KLIKK HER!)

Hei babes! Gårsdagen var super fin – virkelig! Jeg hadde en ordentlig herlig FamilieFredag med gjengen min. <3 Vi hadde bestemt oss for å dra på kino for å se julefilmen Last Christmas. Den var litt rar, men også litt fin. Haha! Mamma likte den i hvert fall, med den innlevelsen som hun hadde. På et tidspunkt hørte jeg henne gråtende i setet ved siden av meg. Kjærleik gjør vondt, i hvert fall på film haha. Hun er for skjønn!

Før vi dro på kino kom Sidra hjem til meg for å filme en YouTubevideo sammen med meg, til hennes kanal. Vi filmet en Chit Chat Get Ready With Us! Altså: vi sminket oss og snakket om livet på kamera. Jeg kan si i fra når den er postet! Btw, jeg vlogget hele dagen i går – men ettersom at mac-en min har slått seg vrang, må jeg få levert den inn på en sjekk på mandag. Poster så fort jeg kan!

Tid for kino!

Julestemningen kom snikende på underveis i filmen.. Så cosy!

Hjertet mitt gjør seriøst vondt så mye som jeg elsker familien min!! ÅHHH!!! <3

🍿 🍿 🍿 🍿 

Nå jeg kom hjem etter kinoen var jeg super gira på å dra ut, men ingen av vennene mine kunne. Vi skal ut en gjeng i kveld nemlig, men jeg kan ikke møte dem før sent, ettersom at jeg er opptatt med en jobb som fortsatt er hemmelig. Litt usikker på hvor lenge jeg blir opptatt med det, men jeg håper at jeg kan få tid til å hygge meg med vennene mine også, før kvelden blir for sen.

Ellers er jeg sjuuukt frustrert over den forbanna vloggen som jeg brukte over tre timer på å klippe i går natt… ARGH. Elektronik kan være noe skikkelig dritt ass! Jeg tror at problemet ligger i mac-en min som sagt, for den er helt på jordet om dagen. Rart, med tanke på at jeg kjøpte den i fjor. Da skal den fortsatt fungere plettfritt, tenker jeg. Jeg må bare få levert den inn på mandag, så håper vi at alt løser seg. Fingers crossed!

80% RABATT PÅ PREMIUM WHITE

Reklame | premium white

GET THE COLGATE SMILE

Er det et produkt jeg alltid gleder meg til å tipse dere om, gang på gang, må det uten tvil være Premium White. Tannblekingen jeg har brukt i over fire år. Jeg husker at jeg prøvde det for første gang i Mexico i 2015, og siden den gang har jeg alltid hatt et kit eller to liggende hjemme. Dere som har følgt meg en stund vet hvor mye jeg elsker dette produktet og hvor lenge jeg har sverget til det. Derfor synes jeg at denne dagen, Black Friday, må gå til å tipse dere om nettopp Premium White, som nå har et tilbud på hele 80% i rabatt. 

Siden sist jeg fortalte dere om Premium White har de fått en ny forpakning. Nå kommer produktet slik, i denne esken. Før var det en blå “mappe”, mens nå er den oppgradert til dette. Veldig cleant og fint! Jeg elsker den nye looken! Produktet er fortsatt det samme, sånn btw. 

Slik ser innholdet ut.

Det følger med en instruksjon som forklarer steg for steg hvordan det fungerer og hva du skal gjøre. Det er super duper enkelt altså, bare så det er sagt! Og det er nettopp derfor jeg elsker denne tannblekingen, for jeg orker ikke styre med noe avanserte greier. Jeg vil at det skal være effektivt, kjapt og enkelt! Selv vedlikeholder jeg ca en gang i måneden. Det er naturligvis opp til hver enkelt hvor ofte man føler behov for det, men for meg holder det. Jeg bleker dem mest for å vedlikeholde hvitfargen og for å “freshe” opp når det behøvs. I tillegg til at det faktumet at dette tannblekingskitet er det beste, så er det også det mest skånsomme. Jeg har en tendens til å lett få ising i tennene, men det merker jeg absolutt ingenting til når jeg bruker Premium White. Det er et stort pluss for meg!

SLIK FUNGERER PREMIUM WHITE:

Det følger med blekeskinner i kit-et som du enkelt former etter eget bitt ved å holde skinnene i kokende vann i 3 sekunder, for å så bite sammen. Deretter påføres blekegelen i skinnene før du plasserer de i munnen. Til slutt tar du LED-lyset (min favoritt) OG plasserer den utpå skinnene under behandlingen. Det dette lyset gjør er å aktivere blekemiddelet og gir maksimal effekt i blekeprosessen. Prosessen varer i 30 minutter, og den tiden pleier jeg alltid å vie til å se en episode av en eller annen serie (helst Real Housewives, dere kjenner jo meg). Og taaada, du er ferdig! 

Nå får du 80% rabatt på Premium White – KLIKK DET HJEM HER!

EN FORKLARING & ET SPØRSMÅL

Hei fininger!! Hvordan har dere det? Jeg håper dere har det helt fantastisk! 😍 Selv har jeg hatt en veldig produktiv morgen. Jeg våknet opp tidlig, begynte å vlogge, dro på en negltime, hadde et telefonmøte, handlet mat og nå sitter jeg og jobber. Det er vel ikke så verst, hæ?! Vanligvis har jeg så vidt kommet meg opp av sofaen på denne tiden av dagen, da jeg liker å bruke formiddagen på å jobbe hjemmefra fremfor å fly rundt i byen. 

I går var en tyyyypisk dag for meg som blogger/influenser på denne tiden av året. Det finnes egentlig ingen “typiske dager”, men på denne tiden av året synes jeg det er mye enklere å slå fast på hva som er typisk og ikke. Det første jeg gjorde når jeg våknet i går var å fikse meg ordentlig. Det å sminke meg er noe jeg sjeldent gjør, med mindre jeg skal noe spesielt. Jeg liker å la huden min puste. Men i går var det full glam, for jeg hadde nemlig satt av absolutt hele dagen til å filme, skrive og gjøre klart samarbeid for de kommende dagene og ukene. Jeg liker å få ting unnagjort i god tid i forkant av at det skal publiseres, slik at jeg har stålkontroll på at contentet jeg har skapt er bra. I tillegg får jeg mye mer tid til å få tilbakemeldinger fra annonsører og kommunisere bedre med managementet mitt. Det gjør at jeg sover lettere på natta, haha. 

Jeg rakk å få besøk av mamsen og Sidra i mellom slagene. Mamma laget middag hos meg, og Sidra var så snill som ville hjelpe meg med å ta bilder av samarbeidene jeg holdt på med. Familien min, ass! Jeg er så sjukt heldig, og tar de virkelig aldri for gitt. ❤️

Resten av dagen satt jeg i denne stolen for det meste og jobbet på…

Og dette ble min triste kveldsmat… Da savnet jeg fort mamma igjen, haha. Jeg MÅ bli flinkere til å lage mat… Not good.

November og desember er de månedene jeg helt klart har mest annonser på mine kanaler. Jeg prøver å ikke ha så altfor mange annonser sånn generelt til vanlig, og dere skal vite at jeg takker nei til veldig mye. Derfor vil jeg bare fortelle dere at nå som det kanskje er litt mer annonser her enn det vanligvis er, så skal dere vite at de produktene jeg har inngått samarbeid med kun er produkter jeg virkelig elsker og som jeg bruker selv. Flesteparten av samarbeidene har jeg dessuten hatt over flere år, og det fordi at jeg virkelig går god for produktene de har. 

Jeg jobber veldig mye med både samarbeid, klippe videoer til YouTube og skaper content til bloggen om dagen. Jeg har lite tid til overs merker jeg, og den tiden som jeg faktisk har “til overs” går til to andre store prosjekter som jeg holder på med. Jeg pleier ikke vanligvis å ha det såpass travelt som det jeg har det nå, men som sagt er jo alltid november og desember mest hektiske. 

Det jeg eeegentlig vil frem til er at dere gjerne må komme med ønsker til blogginnlegg! Jeg vil jo så gjerne levere bra på absolutt alle fronter, og spesielt nå som det kanskje er litt mer samarbeid enn vanligvis. SÅ – hva vil dere lese om? Hva som helst! Noe dere savner her inne? Fortell meg tankene og ønskene deres! Jeg vil så inderlig gjøre bloggen enda bedre, og det er jo dere som leser innholdet her inne – så nå skal dere få lov til å bestemme! <3 Gleder meg masse til å høre hva dere tenker!

30% RABATT PÅ HELE NELLY!!!

Reklame | NELLY

Hei babes! Nå har black friday startet for fullt hos Nelly med hele 30% rabatt på HELE nettsiden! På ALLE merker! Nå gjelder det å slå seg løs og unne seg det man har ønsket seg lenge, samt kanskje kjøpe julegaver? Her er mine favoritter for øyeblikket – alt på 30% rabatt, så klart. <3

SHOP HER MED 30% RABATT PÅ ABSOLUTT ALT!

ØREDOBBER HER

T-SKJORTE HER ⎟ BUKSER HER

SKJORTE HER

JAKKE HER

HOODIE HER

HÆLER HER ⎟ BLAZER HER ⎟ SHORTS HER ⎟BELTE HER

  

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

MAGEVESKE HER

NIKE AIR FORCE HER

SKO HER

“FORFULGT” AV EKSEN, DAGENS PLANER & INNKJØP

Reklame | nelly

DAGENS PLANER:

1. Ringe regnskapsføreren min Geir.

2. Fakturere for tre samarbeid.

3. Hente to pakker.

4. Poste samarbeid på Instastory.

5. Jobbe med bloggen og tømme mailen.

6. Klippe en vlogg.

7. Møte!

_______

Det var dagens planer! Nå har jeg tikket av ganske mye av det, ettersom at det har rukket å bli kveld. Jeg har hatt en ganske produktiv dag så langt, og det føles skikkelig deilig! Det som mangler på dagens to do-liste er å klippe vloggen. Det skal jeg bruke resten av kvelden til. 

Men dere.. Jeg begynner å bli litt smågal. De av dere som er aktive på Snapchat vet garantert om den greia som gjør at man får se hva man postet på akkurat samme dag, på både et og to år siden. Hvem kom på det? Jeg vil ikke bli påminnet om akkurat hva som skjedde i dag, for to år siden. Jeg blir seriøst “forfulgt” av eksen min konstant der. Våres kysser, reiser, samtaler, bilder.. Alt popper opp, dag for dag. Jeg vurderer seriøst sterkt å få meg en ny Snapchat konto, for jeg er drit lei haha. Jeg vil ikke se på det. Ei vil jeg bli påminnet om hvor fjortis jeg var, eller hvor hjernedød jeg til tider har vært. Altså, ting jeg har postet i mine yngre dager gjør at jeg må finne puten for å drukne trynet ned i, imens jeg vrir meg av flauhet. Takk Gud for at jeg har vokst opp og endelig blitt modnere. Ikke minst tryggere på meg selv. Det synes så godt at jeg var skikkelig usikker, bare gjennom storyene jeg postet. Jeg tror ikke det finnes noen som hadde et større bekreftelses behov enn meg på den tiden. Huff…

Det var dagens lille irritasjonsmoment, haha.

Ellers har jeg shoppet litt på Nelly i dag. Jeg klarte ikke å dy meg når jeg har en rabattkode som gir hele 25% rabatt på absolutt HELE nettsiden. Da er det godt gjort å klare å holde seg unna ass, haha. Det klarte så klart ikke jeg – ikke at jeg tror det var en eneste sjel som trodde det heller. Jeg fikk også kjøpt noen julegaver i samme slengen! Her er hva jeg kjøpte til meg selv:

💛 KLIKK HER OG OPPGI KODEN «ISABEL25» I KASSEN FOR 25% RABATT PÅ HELE NELLY! 💛

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

Kåpen elsker jeg!! Så fin! Kjolen også! Skoene har jeg hatt før, og jeg måtte bare ha et par til ettersom at de er så sjukt gode å gå i. Mine gamle har blitt noe slitt etter å ha blitt brukt en del.

1. GENSER HER & BUKSER HER⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

Tracksuits får jeg aldri nok av, og denne fra Nike var dødsfin! Jeg måtte slå til nå som rabattkoden gjelder alle merker, til og med Nike. Det skjer jo vanligvis aldri haha. Buksene syntes jeg også var skikkelig fine, og jakken er peeerfekt. Elsker beige!

VI ER GJENFORENT!

elsklingene

Åhhh som jeg har lengtet etter å gjenforenes med den crazy lille cliquen min! Newa, Golnaz og jeg er en trekløver som – mildt sagt – er den beste trioen ever!! Som vi hygger oss når vi er sammen. <3 Det er lenge siden vi alle tre har hengt sammen på en jentekveld, så på mandag tok jeg saken i egne hender. Jeg inviterte de hjem til meg på en “luksuriøs” middag + vin. Fanta & Rosé, så klart. Det kunne dere nok gjettet dere frem til haha. Golnaz fikk også sett leiligheten min for første gang etter oppussingen, og jeg tror de begge synes det har blitt fint her.

Det blir nok mange fine kvelder her hos meg med jentene. I den forrige leiligheten min på Majorstua pleide vi jo å henge hver eneste dag. De begge to kom til meg så fort de var ferdige på jobb, så tilbrakte vi resten av kveldene sammen. Alltid. Det var så sjukt koselig! Jeg bodde jo alene, men samtidig følte jeg at jeg hadde to roomies likevel. Det var en dødsfin periode, og jeg håper at vi gjør en reprise denne vinteren. Det var på denne tiden i fjor at Suzy, Konny og Terje ble vekket til liv. Ohh god som vi festet… Det må vi prøve å holde innenfor rimelighetens grenser i år, men jeg må ærlig si at det kjapt frister å dra ut på vinteren, for det er jo lite annet å finne på når det er så trist og kaldt. OK, nå hørtes jeg ut som en alkissss –  men det er jeg ikke. Jeg lover!

Hahahah!! Kan vi ta et minutt for å diskutere hvor jækla bra host jeg er?!?! Jeg dæver!!! Litt pinlig er det jo, men herreguuuud – jeg ville jo ikke vente med jentekveld til møblene er i hus!! Det skjønner jo alle! Da ble det slik som er vanlig i vår kultur: duk på gulvet! Haha! Vi fikk nok alle litt sånn nostalgisk følelse, for vi har alle vært på besøk i hjemlandene våres hvor vi har spist på gulvet i ekte midt østen-stil. Jeg var nødt til å FaceTime mamma for å vise henne, og hun lo seg skakk ihjel i mens hun klappet med hendene. Hahah! Stolt Mamma Raad.

På menyen hadde jeg så klart en fabelaktig tre retters!

Forrett: Fuglefrø som jeg liker å kalle det, eller som det egentlig heter: solsikkefrø.

Hovedrett: To stk Big One Pizza. Aoili ved siden av, så det er fanken meg 10+ poeng. Kom igjen!!

Dessert: fryst Freia sjokoladekake.

Jeg mener??? Hvem ville ikke kommet hjem til meg på middag?! Jeg kommer ikke på noen for å si det sånn.

Ser dere ikke?? De er jo stein stoka på maten! 💁🏽😂

Elsker disse to gærne damene!! <3   

Første jentekvelden i den nye leiligheten: CHECK!

40% RABATT PÅ DESENIO

Reklame | desenio

It’s all in the details. Jeg har alltid vært veldig glad i interiør og det å dekorere en leilighet. Nå skal det gjøres helt fra scratch i den nye leiligheten min, og jeg bestemte meg på forhånd om at alt som skulle inn her skulle være helt nytt. Jeg ville ha en fresh og clean start. 

Det første jeg tenkte på, var at jeg måtte klikke meg hjem fine posters og rammer til å dekorere veggene med. En leilighet uten noe liv på veggene synes jeg fort kan bli veldig kjedelig. Jeg har alltid vendt med til Desenio når jeg har flyttet inn til et nytt sted, og det er fordi de desidert er best på posters. Hundre prosent.

Jeg sliter alltid med å holde meg innenfor rimelighetens grense når jeg skal shoppe der, for jeg blir jo så revet med av alt det fine de har! Det finnes virkelig noe til hver en smak. Alt fra posters som minner om ferie, til quotes, til vakre landskap. Alt finnes! Uansett hvilken stil du har i hjemme ditt, kan jeg garantere deg at du vil finne noe som passer perfekt inn.

Og dere? Jeg har fått lov til å gi dere en eklusiv tilgang til Desenios Black Week-tilbud! Bruk min VIP-kode “RAAD40” for å få tidlig tilgang, samt et bedre tilbud – hele 40% tilbud på posters. Koden er gyldig mellom 26 og 28.november (gjelder ikke rammer, handpicked/personlige posters).

Jeg mener… Sjekk det her! Så mange posters og rammer har jeg klikket hjem! Jeg gleder meg skikkelig til å få alt opp på veggene. Jeg venter litt med det, frem til møblene har ankommet. Da vet jeg akkurat hvor alt skal plasseres. 💕

Disse to bildene skal henges opp på soverommet! 

BILDET TIL VENSTRE: HER

BILDET TIL HØYRE: HER

Elsker dette motivet. Så delikat og fint.

POSTER HER & RAMME HER

En hylle i walk in closetet mitt. <3

POSTER HER & RAMME HER

Desenio har fått et ekstremt genialt verktøy på hjemmesiden, nemlig eksempel-byggevegg hvor man kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Dette gjør at man kan få et inntrykk av hva som passer i hjemmet! Jeg tok den i bruk når jeg skulle finne ut hvilke bilder jeg ville sette sammen til en bilde-vegg i stua. Genialt! Den finner du her.

Jeg gleder meg til å få alt opp på veggene, og da må jeg så klart vise dere det endelige resultatet. Jeg vil bare avslutte med å påminne dere om rabattkoden min “RAAD40” som gir dere hele 40% rabatt på Desenio! Happy shopping. <3

VLOGG: JEG VISER DERE LEILIGHETEN!!

 

Her kommer en ny vlogg på YouTubekanalen min!

Husk å abonner HER for å få med deg videoene jeg poster.

NEW IN TIL LEILIGHETEN

NEW IN

I forrige uke var jeg å storhandlet til leiligheten, og jeg lovde dere en haul her på bloggen. Nå har jeg fått summet meg til å knipse bilder av alt – i vente på å få levert resten. Mesteparten måtte jeg bestille hjemlevering på ettersom at jeg storhandlet alt fra tallerkner, til vinglass, til serveringsfat +++. Så fort det er i hus skal jeg så klart vise dere det også! 😍 Enn så lenge: her har dere noe av det jeg handlet!

Mini marshmallows (lol, det hadde jeg aldri klart å stave om det ikke hadde stått på bildet haha!!). YUM! Jeg er veldig glad i varm sjokolade på vinteren, og hva er vel en kopp med kakao UTEN marshmallows?!

Disse er kjøpt på Kremmerhuset.

Trøffel salt?! Altsååååå… Trøffel + meg = en jævlig fanatisk duo.

Kjøpt på H&M Home!

To “holdere” (disse har jeg sminkebørster oppi) + en såpedispenser som matcher perfekt inn på badet mitt.

Kjøpt på Kremmerhuset.

To stk kaffe syrup: en i vanilje og en i karamell. Så godt!

Kjøpt på Kremmerhuset.

Jeg kjøpte inn nye julesokker til familien. Elsket denne! Så stor og fin!

Fra Kremmerhuset.

Ahhhh!! Favoritten av hele innkjøpet må så klart være solsikkefrøene mine. Kan ikke leve her uten et lite lager med dette. Disse får man kjøpt på alle utenlandske butikker i byen. Husk å kjøp de som er saltede.

Champagnekjøler i GUUULLL!! <3 Endelig fant jeg det! 

Kjøpt på Tilbords.

TANKER PÅ EN SØNDAGSKVELD

TANKER

💡 Er det normalt å på død og liv måtte bytte ut låsen når man kjøper ny leilighet? Jeg hadde ikke engang tenkt tanken, men så insisterte mamma. Det er jo egentlig så klart en selvfølge at man burde gjøre det.. eller? Jeg tror ikke akkurat at de tidligere eierne sitter på et ekstra sett med nøkler, klar for å gjøre innbrudd. Haha. Men på den andre siden vet man ikke hvem som muligens kan ha nøkler til låsen, så da er det like greit for sikkerhetsskyld. Det har vel aldri skadet noen. Så med andre ord – jeg har hatt en nøkkelsmed (heter det det?) på besøk som har byttet ut lås og nøkler. Herlig! Men jeg må innrømme at jeg føler meg litt vel paranoid.

💡 Å vente på at møbler skal leveres må jo være det absolutt kjeeeedeligste som finnes? Altså – jeg blir jo psykopat! Ringer og maser på forhandlerne miiiinst en gang om dagen, til tross for at jeg har fått beskjed om hvordan de ligger an i løypen. Kan noen plis gi meg en dose med tålmodighet? Det trengs sårt, jeg er jo helt ubrukelig. Stakkars folk som jeg har bestilt av. Til neste gang jeg bestiller noe hos de, kommer de jo til å slette ordren å be meg dra reeeett vest. 😅 Jaja, den tid – den sorg, som mamma pleier å i (bare på arabisk så klart – norske ordtak er ikke helt hennes greie).

💡 Jeg skal på to nye jobbreiser til Italia snart! WIHOOOOOOOOOO!

💡 Den jækla lappen, dere… den er det på tide å prate om. Helsikken, nå er det vel på tide at jeg prøver meg enda en gang? Til dere nye lesere: jeg har strøket to (TO!!!) ganger på oppkjøring (på oppkjøring!!!!!). Ikke på teorien – deeen klarte jeg lett som en plett på første forsøk med knappe tre feil. Hvem faen stryker på oppkjøringen (to!!!! ganger!!!), men IKKE teorien???? Ikke spør meg hvordan jeg får det til. Det er deprimerende. Men nå dere – nå har jeg funnet ny motivasjon. Yay or nay??? Har dere troen? Alle gode ting er tre? Please gi meg pepp!!

💡 Herregud, jeg begynte å sammenligne livet mitt i dag med hvordan det var på samme tid i fjor. Akkurat på denne tiden var jeg på bokturnè, men så fort den var over etter et par uker, ble den berømte Suzy oppfunnet. Det var da hun ble skapt. Det var da hun ble vekket til liv. Jeg festet som om det ikke fantes en morgendag helst tre dager i uken. Kanskje til og med fire om jeg var heldig (uheldig). Vennene mine og jeg levde på en skikkelig lykkerus hvor vi eeelsket å møtes, drikke vin og leve laifff på byen. Og pinlig som det er, må jeg innrømme at jeg smått savner den der hemningsløse Suzy. Jeg har vært alt for seriøs i flere måneder i strekk, og det er vel greit og bra men vi har alle godt av å bli litt dum i hodet inn i mellom. Konklusjon: Suzy needs a comeback. For a weekend. Only.

💡 Nei men altså, jeg har fått en sånn sjuk kjærlighet for leiligheten min. Ok, denne tanken er nok ikke sååå crazy og uforventet for dere, men altså…. wow. Jeg vil aldri ut herfra, og det når jeg ikke en gang har møbler!! Kan dere tenke dere? Det blir jo kaaaatastrofe når alt faktisk kommer på plass. Jeg kommer jo til å gro fast her inne. Møte venner? Ja, da får de komme her. Spise middag med familien? De vet hvor jeg bor. Handle? Bestiller hjemlevering! Keen på sushi? Foodora! Hente pakker? Sender Sidra! YES, jeg har en løsning på aaaalt! Ooog jeg har allerede tenkt alt igjennom, hvis det var noe tvil om det.