FØRSTE MATHANDELEN I LEILIGHETEN

Reklame | nelly

FOOOOD

Første mathandelen i den nye leiligheten er unnagjort! Jeg skulle eeegentlig bare en liten tur innom butikken for å handle inn til frokost, men det ble en del mer med i handlevogna. Jeg kjøpte nødvendige ting som oppvaskmiddel, tøymykner, tannkrem ++ også. Selv elsker jeg å se hva andre handler, og jeg vet at flere av dere også liker det. Det er en stund siden sist nå, men det er på grunn av at jeg så og si kun har bodd på hotell de siste tre månedene. Endelig kan jeg handle igjen! Så deilig!

Jeg må bare også få si at jeg håper at min mathandel på en måte kan være et slags friskt pust. Jeg føler at så mange influensere og bloggere skal fremme et spesifikt kosthold, og veldig mange skriker høyt om vegetar hit og dit. Jeg er så langt i fra slik og det er vanskelig for meg å relatere til dem. Jeg har absolutt ingen kosthold jeg følger, ingen diett og jeg er ikke veganer. Jeg fyller opp kjøleskapet, frysen og skapene mine med akkurat det jeg har lyst på. Har jeg lyst på sjokolade, så spiser jeg sjokolade. Har jeg lyst på Big One pizza, ja da kjøper jeg like gjerne med meg to! Slik fungerer jeg, og jeg vil vise dere akkurat hvordan kjøleskapet mitt ser ut uten å “pynte” på sannheten.

Her er resultatet!

Big One og Fjordland… Jadda! Jeg er ikke så altfor god på kjøkkenet, men jeg merker at nå som jeg er midt i flyttekaoset frister i hvert fall det å kokkelere på kjøkkenet minimalt. Det skjer ikke. Da er mat som dette midt i blinken!

Et tips: de ferdigstekte pannekakene varmer jeg opp i ovnen i et par minutter, før jeg smører på med Nugatti Air og krem! Så sjuuuukt godt og super enkelt! Jeg er for lat for å lage min egen pannekakerøre og spesielt det å stå å steke de. Elsker at de er ferdigstekte og ready to eat!

Gleder meg som et barn til å smake på denne! Har noen av dere spist den? Planen er å spare den til jeg inviterer familien over på litt dessert og en oppdatering på leiligheten. 😍

_____

Btw! Akkurat nå får dere 20% rabatt på ALT fra NLYByNelly ved å klikke her! Rabatten varer frem til klokken 10:00 i morgen (tirsdag). Be quick! <3

jeg har flyttet inn!

Reklame | nutrilashes

DERE!!! Jeg har endelig offisielt flyttet inn i leiligheten min!!! 😍 Herlighet SÅ glad og fornøyd jeg er! Jeg flytta inn på fredag, og har egentlig drevet med flyttekaoset hele helgen, bortsett fra i går da jeg var på finalen av SVD. Mer om finalen senere.

Det føles ganske uvirkelig at jeg har sovet min første natt her. Oppussingen har pågått i flere måneder og jeg har bare gått rundt å ventet på at alt skulle ferdigstilles slik at jeg endelig kunne flytte inn. Dere har hørt meg mase om leiligheten i månedsvis nå – men endelig er den tid over haha! Mamma og Sidra hjalp meg den første dagen, med å rydde på plass, vaske og handle. Det gjenstår mange flytteesker og kofferter fulle av klær og sko som skal organiseres inn i walk in closetet mitt. Det er det som kommer til å ta lengst tid, men vi har kommet godt i gang. Det er ubeskrivelig digg å endelig ha oversikt over garderoben min. Alt har vært nedpakket i mammas bod de siste månedene, og det kan jeg mildt sagt si at har vært sykt kjipt.

Første måltidet i leiligheten – haha. Big One pizza og cola zero, i kjent Isabel-Stil!

Som sagt er det veldig kaos her nå. Stua er overfylt med esker, og det eneste som egentlig er på plass er min nye seng. Alt annet er bestilt og ventes levert innen to uker-ish. Sofaene jeg har bestilt er dødsfine, det eneste jeg er litt redd for er hvor komfortable de er. Jeg har nemlig bestilt de på nett fra Sverige, uten å teste de først. De var bare så sjukt fine at jeg var nødt til å ta sjansen. Krysser fingrene for at de er like comfy som er er fine!

I matpausen satte jeg på en episode av Wahlgrens Värld. Elsker den familien!

Første dusjen i leiligheten – check! Alt må dokumenteres for fullt nå, haha! Alt føles så stort, og jeg må ydmykt innrømme at jeg er ekstremt stolt over meg selv.

Ahhhh! Dere kan tro det var digg å bli nydusjet og hoppe i sengen. Jeg har investert i tidenes deiligste dyne som er så sjuuukt fluffy og god! Jeg måtte bare når jeg så den i butikken, jeg har aldri sett en så fluffy dyne noensinne. Nå skal det mye til for at jeg fryser i vinter i hvert fall.

En ting jeg alltid gjør før jeg legger meg er å påføre favorittproduktet mitt til vipper og bryn. Nutrilashes er et vippe og brynsserum i ett, som virker som bare fy! Det styrker veksten til brynene dine og gir deg lange og fyldigere vipper. 

Nutrilashes er svært enkelt å bruke, og du trenger bare å legge ett strøk per dag. Selv gjør jeg det før jeg legger meg, og ofte på morgenen også – selv om man egentlig bare skal påføre det en gang daglig. Jeg har bare blitt skikkelig hooked av å se resultatene, så derfor klarer jeg ikke dy meg haha.

Serumet påføres akkurat som en vanlig eyeliner nederst på den øvre vippekanten og skal ikke tørkes av. Det er best å ta det på om kvelden etter at du har renset huden rundt øynene. Vent så noen minutter før du påfører de faste hudpleieproduktene dine, og la det virke over natten.

Når du bruker Nutrilashes på brynene, påfører du et tynt lag og lar det virke akkurat som med vippene. Du skal ikke tørke av serumet. Du kan forvente synlige resultater etter 4–6 uker.

Nutrilashes inneholder kun naturlige ingredienser, og er veldig skånsomt. Selv har jeg ofte reagert på serumer, da jeg er ganske sensitiv. Jeg har aldri opplevd noe ubehag av Nutrilashes, så det sier sitt!

Du får nå Nutrilashes til kun 249 kroner HER! 💕

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

JAKKE HER

Kunne du vært en av de jentene som dro/hang med Dan Bilzerian i LA?

Virkelig ikke. Jeg har fått invitasjon dit av han personlig før, og jeg takket fint nei uten å nøle et sekund. Synes det nesten er litt trist hele opplegget, og derfor noe jeg ikke ville gjort selv. Men vi er alle forskjellige, og for noen jenter er sikkert det heftig. Jeg er ingen til å dømme hva andre velger å gjøre.

Skal du danse på finalen av SVD på lørdag?

Yes! Gruer meg litt, samtidig som jeg gleder meg. Heldigvis er det ikke lange dansen vi skal vise frem, så det skal nok bli gøy! Jeg savner dog ikke nervene man har i forkant av en sending, men jeg tviler på at jeg kommer til å kjenne noe på det på lørdag. Som sagt et det noen få sekunder jeg skal danse. Jeg blir derimot nervøs på finalistene sine vegner. Oh my god så nervepirrende det må være!

Hvem håper du vinner SVD?

Helt umulig for meg å velge. Jeg synes begge to er helt fantastiske dansere og kule som personer, så for meg er det klin umulig å svare på dette spørsmålet. Må beste mann/kvinne vinne! ❤️

Hvor er kjolen du hadde på deg på Familieduellen fra?

Den er kjøpt på Prettylittlething, men det er vel nesten to år siden. Mulig de har den inne fortsatt, men jeg er usikker.

Skal du ha vlogmas igjen i år?

Ja! Jeg hadde det i fjor (se vloggene på kanalen min her), og jeg syntes det var skikkelig gøy å vlogge hver dag. Jeg tror dog ikke at jeg holdt ut hele desember, men i hvert fall godt over halvveis. Jeg husker at det var veldig krevende og tok vanvittig mye tid, men i år er jeg jo bare nødt. Jeg flytter jo denne uken og det blir min første vinter og juletid i mitt nye hjem. Det er spesielt for meg, og jeg vet at det kommer til å bli veldig fint å filme alt. <3

Hvor ofte stusser du håret?

Jeg stusser det hver sjette uke.

Har du lyst på barn, og isåfall – hvor mange?

Jeg vet ikke. Jeg har alltid vært veldig redd for å bli mamma. Det er et enormt ansvar som jeg er livredd for. Kanskje det endrer seg med årene, men spør du meg nå kan jeg ikke se for meg å få barn før om eventuelt typ 15 år. Jeg er livredd, og det vet jeg grunnes i barndommen min.

Av alt du har oppnådd – hva er du mest stolt over?

Boken min. At jeg turte å fortelle historien min.

Hvem har du best kontakt med fra SVD etter sesongen?

Jeg har god kontakt med de fleste, men de jeg har mest kontakt med er Lillian, Sandra, Bjørn og Benjamin.

Hva endte du opp med? Skal du male leiligheten eller ikke?

Først og fremst: tusen takk for engasjementet i kommentarfeltet! Det var skikkelig fint å lese deres tips og erfaringer. Jeg har bestemt meg for å flytte inn uten å male først, og heller kjenne på det etter jeg har bodd meg inn litt. Føler jeg for å male da, så gjør jeg bare det da istedenfor. Nå klør jeg skikkelig i fingrene etter å bare få flytta inn, så alle sånne “ekstra greier” gjør det jo bare enda mer utsatt. Så jeg dropper det enn så lenge, men jeg er 99% sikker på at jeg kommer til å male om ganske kjapt. Haha.

ALT OM FAMILIEDUELLEN

FAMILIEDUELLEN

Hei hjerter! <3 Jeg har klart å pådra meg en ordentlig kjip forkjølelse og har derfor gjort særdeles lite de siste to døgnene. I går derimot, fikk jeg meg en liten opptur. Dere husker kanskje at jeg fortalte dere tidligere i år at jeg var å spilte inn til Familieduellen? Sesongen startet jo for en god stund siden, og mange av dere har spurt meg når vår episode skulle sendes. Jeg visste helt ærlig ikke når den skulle sendes, frem til dagen før. Da informerte jeg dere sekundet etter på instastory. Så endelig har den blitt vist, og jeg syntes det var skikkelig gøy å se på!

Man fikk virkelig sett konkurranseinstinktet mitt, noe som noooen ganger kan bli litt i det øverste laget haha. Men sånn er jeg bare – jeg blir så ivrig, og jeg vil jo så gjerne vinne. Spesielt når det er noe som dette, hvor det mest er en gjettekonkurranse hvor det er ganske stor sjanse for å stikke av med seieren. På SVD var det annerledes, for jeg har tross alt selvinnsikt nok til å skjønne når det ikke finnes sjanse i havet haha! Men på Familieduellen så jeg lyset i enden av tunnelen, og da går jeg all in + litt til. 😂

Noen av dere har lurt på hvorfor jeg tok med meg venner istedenfor familien. Det skjønner jeg godt ettersom at programmet heter “Familieduellen”. Forklaringen er enkel: mamma synes ikke hun er SÅ god i norsk at hun var komfortabel med å delta, Jasmine er ikke glad i TV, Rami og Sidra var for unge for å delta. Så da ble det kusina mi, Mathias og Newa! <3 Jeg er dog ikke den eneste som ikke har stilt med familiemedlemmer. Dommerne i SVD deltok for eksempel sammen. Så det er litt variert fra episode til episode. ☺️

Vi konkurrerte mot Idar Volvik + familie!

Så dere episoden? Hva syntes dere? 😍

EN FORANDRING PÅ HÅRET MITT

Reklame | moodstudio

På fredag i forrige uke dro jeg til frisøren. Jeg merket at jeg hadde litt nerver og at jeg var veldig spent på veien til salongen. Jeg pleier alltid å gjøre det samme når jeg skal freshe opp håret: farge etterveksten med mini colour, kure og stusse. For første gang på et par år bestemte jeg meg for å gjøre noe nytt, som jeg hadde null erfaring med. 

Jeg har hørt en del om keratinbehandling. Både positivt og negativt. Mest positivt. Og nettopp derfor har jeg vært litt nysgjerrig. Når sant skal sies har håret mitt føltes skikkelig slitt, tørt og livløst ut etter deltakelsen på SVD. Der ble håret stylet i all slags frisyrer, og de fleste lookene var nok ikke så skånsomme for håret. Men sånn er det jo bare, men jeg merker en del forskjell på håret mitt nå, kontra før livesendingene startet. 

Jeg er nok veldig bortskjemt som har et ganske naturlig sunt og glansfult hår. Det er garantert takket være mammas gener. Så nå, når jeg for første gang på flere år, merket at håret mitt ikke var like sterkt og “fint” som vanlig, fikk jeg litt panikk. Før jeg ante ordet av det forhørte jeg meg med frisøren min Ann Beate, om hun syntes at keratin var en god idé. Ettersom at hun nylig hadde testet en ny keratin, som hun var skikkelig fornøyd med, ville hun utføre samme behandling på meg. 

Kort fortalt: En keratinbehandling er som en vidunderkur for håret som varer og varer, i tillegg til at håret blir rett og glatt. Den bygger opp slitt, tørt og skadet hår, gir fuktighet og masse, masse glans!

Jeg kan konkludere med at jeg ELSKER keratin! Behandlingen tok ca. 4 timer med både behandlingen, hårfarge, kur og stuss. Håret mitt nå, etter keratinbehandlingen, er helt uvirkelig glansfult! Jeg trodde seriøst ikke mine egne øyner når jeg så hvor sjukt fint håret mitt ble! Det føles SÅ sunt ut i tillegg! 

Sånn ser håret mitt ut nå, etter keratinbehanlding:

Disse bildene er det null redigering på, og tatt i salongen. Ahhh, jeg elsker det!!! SE så glansfullt det er?? Her er håret kun fønt, og ingenting annet. 😍 Og jeg har forresten ikke noe extensions heller – dette er mitt naturlige hår.

💖 💕 💖 💕 💖

Keratin skal jo også rette ut håret og fjerne krusete hår, men jeg har jo ganske så rett hår fra før så det merker jeg ikke noe stort til. Men den krusete delen er helt borte, til og med så fort jeg kommer ut av dusjen og håret lufttørker. Vanligvis pleier jeg å rette det ut for å få bort det, men det slipper jeg nå.

Altså, dere aner ikke hvor frelst jeg har blitt! Jeg kommer definitivt til å fortsette med dette. Jeg kommer til å gjøre det hver sjette måned ca.

Prisen på mitt hår (som er veldig langt og tykt) kommer på 4.000 kroner. Men tro meg, det er virkelig verdt det. Man slipper å rette det ut, håret blir helt eeekstremt glansfult og det blir helt sjukt sunt og sterkt! 

Jeg gjorde det på MOODstudio, som vanlig. <3

Dere kan lese mer om keratinbehandling her, og booke time her.

JEG ANGRER

Fanken. Jeg blir så oppgitt og frustrert over meg selv noen ganger (les: alltid). Nå er leiligheten innflytningsklar om knappe tre dager, og i løpet av helgen har jeg rukket å angre på et ganske stort valg i leiligheten. Jeg har valgt å gå for hvit maling i hele leiligheten, nemlig. Og nå? Nå vil jeg ikke lenger ha det slik. Typisk meg. 

Jeg har fått for meg at denne type farge på bildene under her er helt nydelig, og at jeg har vært totalt idiot som ikke bare gikk for det helt fra starten av…

Bilder: Pinterest

Vad tycks? Jeg er så ubrukelig på sånn her, har jeg merket. Skikkelig vanskelig å bestemme meg, også angrer jeg meg alltid i siste liten – uansett hva det gjelder. Gjett om det er slitsomt å være meg til tider. 😫😂 Skal jeg drive å få malt det om igjen nå, blir jeg i hvert fall ikke å flytte inn om få dager. Da må jeg gå på jakt etter den perfekte malingen, få hjelp til malejobben og vente på at det skal tørke… Og er det en ting som er sikkert, så er jeg drit lei av å hele tiden måtte utsette innflyttingen. 

Hva synes dere jeg burde gjøre? Jeg klarer ikke bestemme meg… ARGH. 

Og dere – se så fin denne veggen er, med den fine stukkaturen:

I tillegg har jeg lagt min kjærlighet på stukkatur og lister på vegger. Det gjør så sinnsykt mye ved et rom, og det elsker jeg! Denne jobben tror jeg derimot ikke er like krevende og jeg trooor og håper at det er lett å få gjort selv om jeg har flyttet inn. Har noen av dere erfaringer eller gode tips å komme med? Alt tas i mot med stor takk, for jeg har ingen aning om noe som helst når det kommer til hverken interiør, oppussing og spørsmål som dette. Please help!! <3

Jeg er så pinlig at jeg til og med DRØMMER om at jeg maler om hele leiligheten… Jeg har blitt helt besatt. Gal, gal, gal frøken.

TANKER

⚡️ Endelig har den første snøen kommet! Jeg er definitivt et sommermenneske (noe dere mest sannsynlig allerede vet haha), men når det først er såpass kaldt som det har vært i det siste, synes jeg det er like så greit at det blir snø. Det er mye koseligere, det! Dessuten gjør at at jeg får skikkelig julestemning, og jeg har helt ærlig ingenting i mot at den kommer tidlig. De siste to-tre årene har jeg slitt med å få julestemningen, så det at jeg allerede kjenner på det nå, gjør meg skikkelig glad! Det finnes ingenting hyggeligere enn jul og tiden før. <3

⚡️ Jeg har blitt avhengig av Cola Zero. Det irriterer meg grenseløst. Jeg har egentlig ikke vært så begeistret for brus, men i det siste har jeg drukket det som om det var vann. Og det verste er at jeg nesten har erstattet cola zero med vann. Jeg må bli flinkere til å ikke kjøpe hjem brus, og heller få i meg nok inntak av vann i løpet av en dag. Note to self!

⚡️ Det føles skikkelig rart å ikke være på reisefot. Jeg pleier alltid å dra til varme steder når vinteren melder sin ankomst. Jeg avskyr mørket og kulden noe skikkelig. I år har jeg ikke mulighet til å være så spontan som jeg har vært så heldig å kunnet være tidligere år. Nå er det flere prosjekter som holder meg igjen her i Oslo, og de kan jeg ikke bare reise i fra. Da får jeg x antall mennesker på nakken, haha. Jeg håper på å få planlagt en tur i nærmeste fremtid i hvert fall, for kjenner jeg meg selv rett kommer jeg neppe til å holde ut i kulden hele vinteren. Det skjer ikke.

⚡️ Jeg kan ikke tro at Skal Vi Danse er over neste lørdag! Shit så fort disse tre månedene har gått! Jeg er så spent på hvem som stikker av med den gjeve seieren. Fy søren, det blir spennende! 

⚡️ Jeg vil ta med meg familien på en god, gammeldags harrytur til Sverige! Jeg er nok super harry når jeg innrømmer dette, men jeg ELSKER å dra å fylle opp kjøleskapet over grensen. Jeg blir nesten litt gal når jeg er der, for jeg blir så sjukt ivrig. Kjøper med meg alt jeg ikke trenger gjør jeg og. 😂 Harrytur. <3 

FORMIDDAGEN I BILDER & DAGENS PLANER

Reklame | nelly

 

PYSJAMAS HER

Lørdag. Så sjukt herlig! På bildene over her ser dere hvordan formiddagen min har sett ut. Den ser for så vidt fortsatt helt lik ut. Jeg har hatt en super rolig og avslappende start på denne lørdagen. Jeg har ikke fortalt dere dette enda, men jeg har sjekket inn på The Hub for helgen. Å ta inn på hotell i Oslo føles ut som å være turist i egen by. Jeg elsker det! Det blir nok ikke så mange hotellhelger etter at jeg flytter inn i leiligheten, da antar jeg at jeg ikke kommer til å ville bevege meg utenfor dørstokken med mindre jeg er nødt. Det er planen – å gjøre det så hjemmekoselig og så “mitt” at jeg skal hate å måtte forlate leiligheten haha.

 

Frem til nå har jeg:

– Tatt et par telefoner og organisert med de som jobber i leiligheten min as we speak. Rørlegger, levering av seng og snekker.

– Bestilt roomservice. Parma Pizza med aioli! 

– Booket bord til kveldens middag. Turen går tilbake til Köd. Elsker maten der, i tillegg til at bestie jobber der så da får jeg truffet henne også i samme slengen. <3

– Sett på to episoder av KUWTK.

 

Planene for resten av denne lørdagen:

– Spise middag på Köd.

– Dra på Skal Vi Danse sendingen å heie frem semifinalistene!

– After party, og muligens dra videre ut.

____

Hva er deres planer i dag? <3

KAOS

Reklame | nelly

Denne uken har vært k a o s. Planen var å flytte inn i leiligheten min på mandag, men nok en gang gikk ikke det etter planen. Jeg har skjønt at det å pusse opp tar mye lenger tid enn man forventer, og det kan jeg mildt sagt skrive under på at jeg har opplevd. Jeg lyver om jeg sier at jeg ikke er lei nå. Jeg vil så gjerne bare få flyttet inn og gjøre leiligheten min om til mitt hjem. 

De siste dagene har jeg ikke gjort stort annet enn å løpt som en gærning over hele Oslo for å fikse de siste tingene. Jeg har kjøpt meg seng, TV, kjøkkenutstyr, bestilt sofa og sofabord og prøvd å få designet walk in closetet. Problemet var at målene som stod i prospektet ikke holdt, så derfor måtte jeg ta meg en tur til leiligheten for å måle alle veggene i rommet hvor walk in skal være. Jeg får nok en gang bevist ovenfor meg selv at jeg er så lite handy som det overhodet er mulig å bli haha. Etter tre turer på IKEA, uten å få ordnet garderoben, skal jeg gi det en siste sjanse på mandag. Blæh. La oss krysse fingrene for at jeg har klart å måle alt jeg skal nå da, og at målene stemmer… Det gjør de helt sikkert ikke. 💁🏽

Jeg har fått super god hjelp av mamma hele uken. Jeg er så takknemlig for det! Hun har blitt med meg over alt, hjulpet og støttet. Litt kjefting ble det også, da hun mildt sagt ble frustrert over at jeg TV-en jeg kjøpte kostet 22.000 kroner. Jeg har alltid hatt lyst på en svær TV, som har utmerket kvalitet og ikke minst som er fin. Det fikk jeg til slutt, og selv om prisen var noe stiv, kommer jeg jo tross alt til å beholde den i maaange år fremover. 

Her har dere et svært bildedryss av hvordan denne uken har sett ut for meg:

JAKKE HER ⎟ BUKSER HER ⎟ SKO BALENCIAGA

Jakten på sminkebord…

Påfyll av “energi” i mellom slagene.

TV-shopping!

En stk frustrert MammaRaad etter at jeg har bestemt meg for TV, som gir meg et smil selv om hun synes jeg er helt dum i huet… Hehe!

TV i boks!

Selv om det har blitt et par IKEA-turer for mange denne uken, klaget jeg ikke når jeg fikk spise middag der hver gang. Altså, finnes det noe bedre enn kjøttbollene der? Ahhh!! Elsker!

❤️ ❤️ ❤️

På onsdag ble vaskemaskin og tørketrommel levert! Nå er alle hvitevarer i boks!

Slik har min uke sett ut! Veldig mye stress frem og tilbake, men nå har jeg i det minste fått ordnet mye av det som manglet. Produktiv uke, tross alt!

MIN NYTTÅRSKJOLE + EN PINLIG INNRØMMELSE

MIN KOMMENDE NYTTÅRSKJOLE – HER

Jeg vet dere kanskje tenker «slapp av gumman, det er bare november» nå, men jeg har allerede begynt å jakte på årets nyttårskjole. Jepp! Jeg er ALLTID ute i siste liten og ender derfor som oftest opp med en look jeg ikke er begeistret over i det hele tatt, men som jeg bare må nøye meg med.

Jeg tror jeg fikk litt smått panikk etter at jeg fikk terningskast 1 i Se&Hør av Jan Thomas på antrekket jeg hadde på premieren av Wallmans. Jeg ante ikke at det skulle være rød løper, og tok derfor bare med meg noe enkelt i baggen som jeg skiftet til etter treningen på dansesenteret. Jeans og en topp. Jeg hadde ikke tenkt over at det skulle være fokus på hva jeg hadde på meg, så når jeg oppdaget pressen fikk jeg smått panikk haha.

Det er litt pinlig at jeg bryr meg om et terningkast, men på en måte er det bra at den 1-eren kom. Nå planlegger jeg looks i forkant og forbereder meg, og et eksempel på det er Kjendisgallaen som var på søndag. Jeg fikk så mange fine kommentarer angående antrekket mitt da, og det syntes jeg var skikkelig gøy!

Nå er ikke nyttårsfeiring en rød løper greie, men jeg vil likevel planlegge i god tid og være fornøyd med antrekket. Jeg driver å snoker rundt på nettbutikker etter antrekk til både finalefest på SVD, julebordsesongen, julaften, eventer og så klart nyttår. Den kjolen jeg viser øverst i dette innlegget elsker jeg! Skikkelig party, glam og glitrende! I tillegg til den har jeg lagt min kjærlighet på disse nedenfor også:

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER