RETT FRA HJERTET

 Processed with VSCO with av8 preset

Stopper du noen gang opp og tenker “fy faen, dette har jeg alltid drømt om, og nå er det realiteten min”? Jeg gjør det hele tiden. Helt siden jeg var en liten jente, visste jeg at jeg ikke kom til å ta til takke med et “normalt” A4-liv. Jeg har alltid drømt om noe større. Mamma sier det til meg den dag i dag, at jeg var en veldig inspirerende liten frøken da jeg var mindre. Jeg ville alltid mer enn alle andre. Jeg jobbet alltid hardere, jeg satte meg alltid høyere mål enn det jeg trodde at jeg kom til å klare, nettopp fordi at jeg elsker å utfordre meg selv. Det er noe jeg har brent for så lenge jeg kan huske, det å oppnå ting man eeeegentlig ikke trodde at man skulle kunne klare. 

Drømmen har jo alltid vært å kunne leve av en jobb som jeg ikke så på som en jobb. Skjønner du hva jeg mener? Noe som ikke er slitsomt å tenke på. En jobb som man gleder seg til, en jobb som man virkelig elsker. Jeg er så vanvittig stolt over meg selv som har pushet på så langt som det jeg har, samt at jeg alltid har hatt såpass stor tro på meg selv som det jeg har. Det er trist å si, men jeg har alltid blitt fortalt av tidligere venner og faktisk lærere, at det jeg drømmer om aldri kommer til å skje. At sjansen for at jeg skal klare å skape meg det drømmelivet som jeg “fantaserer om”, er svært liten. Og vet du? Det er DET som har motivert meg aller mest. Det å motbevise disse small minded menneskene. For sannheten er nemlig den at du kan oppnå HVA ENN DU VIL i dette livet, OM du bare er villig nok til å jobbe for det. Om du sier i mot på akkurat det, kommer du heller aldri til å være en av de som får til noe stort. Jeg virker kanskje litt hard når jeg sier det, men det er sant. Jeg mener, hvorfor skulle du ikke fått til det du drømmer om? det er kun en ting som kan stoppe deg, og det er din egen skepsis og din egen tankegang. Så enkelt er det. 

Jeg har skrevet om dette før også, men det er noe jeg virkelig føler lidenskap over. Det å motivere dere, mine fantastiske lesere, til å jobbe hardt og sette dere mål som er så store at de skremmer dere. Ha troen på dere selv! DU kan oppnå HVA enn du vil, om du bare vil det nok. Jeg skulle ønske det var noen som motiverte meg den gang da alle prøvde å få meg til å innse at jeg aldri kom til å kunne oppnå noe. FUCK that, fuck them. Noen mener kanskje at jeg ikke har noe å være stolt over, men vet dere hva? De menneskenes meninger kunne jeg ikke gitt mer blaffen i. Det som betyr noe er om jeg er stolt over meg selv, at familien min er stolt over meg, at kjæresten og vennene mine er stolte over meg. 

En liten preach fra meg.. TRO på dere selv, babes! Lov meg det. Ikke la noen prøve å dra dere ned. You got this!! ❥

NÅR MAN PRØVER Å VÆRE WIFE, MEN TOTALT FAILER

Dette er ekstremt flaut å fortelle dere, men jeg føler at vi er såpass nære at jeg kan by på litt flauser også. Jeg har nemlig gått inn i en ny rolle som en ordentlig wife, husmor, whatever du vil kalle det. Jeg går virkelig all in også, og det er nettopp derfor denne hendelsen er såpass pinlig. OK, la oss starte.

P og jeg var på handletur og skulle kjøpe inn alt vi behøvde til leiligheten. Det vil si rengjøringsartikler, dopapir, vaskemiddel.. Lista er lang. Jeg plukket det jeg trodde var vaskemiddel til oppvaskmaskinen, og brukte da naturligvis det i nettopp oppvaskmaskinen. Aner fred og ingen fare så klart, helt til Pierre kommer inn på rommet med fullstendig latterkrampe, mens han spør meg om den posen han holder i hånda, er den samme jeg har brukt i oppvaskmaskinen. Ja, svarer jeg uten å skjønne hva som er så forferdelig morsomt? Vel, jeg får kjapt høre at det “oppvaskmiddelet” er til klesvasken, og ikke til bestikk, glass og tallerkner…..

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Ja, dere ser jo selv… 

 Processed with VSCO with av8 preset

Det er lenge siden jeg har følt meg SÅ blåst. Jeg skal innrømme å si det at jeg har et par blonde øyeblikk i løpet av en dag, men det der? Det topper kransekaka. Shit, altså… Det verste er at jeg har gjort det siden fredag, det vil si i flere dager – uten å oppdage at jeg er helt ute å kjører.

Måten han fant det ut på var takket være at det luktet veeeeldig nyvasket tøy fra oppvaskmaskinen. Hah! Gud. Jeg må nok jobbe litt mer på denne wifey-rollen, for enn så lenge går det rett til helvete. Mannen skal vel i utgangspunktet bli stolt og glad av å ha en såkalt wife som sin partner, men istedenfor har jeg endt opp med å ha en mann som ler seg i hjel av mine ferdigheter som husmor. 

VLOG ⎮ MIN SKINCARE ROUTINE

Dere har lenge etterspurt et innlegg der jeg viser frem hudpleieproduktene jeg bruker, samt hvordan min skincare routine ser ut. Jeg fikk fingern ut i går, og filmet det i dagens vlogg. Woho! Nå gjenstår bare den forbanna sminkevideoen som jeg må få spilt inn asap. Den har jeg jo lovet dere litt for lenge. Vel vel! Snurr film. 💕

  HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!  

JEG KUNNE IKKE DY MEG

reklame ⎮ annonselenker Nelly

HVIT KJOLE HER ⎮ ORANSJE HER

_______

Altså… Kan vi ta et minutt og diskutere disse DØDS fine kjolene?!?! Wow. Wooow, wow, wow. Jeg kunne ikke dy meg, til tross for at jeg har lovet meg selv å roe ned når det kommer til nye klær. Men dere skjønner jo, det er jo umulig når shit som dette dukker opp og bare skriiiiker ut mitt navn. Jeg må jo bare, ikke sant. Jeg vet at mange av leserne mine har samme smak som meg (heeeey queens), så derfor måtte jeg naturligvis dele disse nydelighetene med dere også. ❥

VLOG ⎮ EN MILLION KRONER PÅ SPAREKONTOEN!

NÅ HAR VI STARTET MED DAGLIGE VLOGGER! Det vil si at vi poster en ny vlogg hver eneste dag. WOHO!! Hvor gøy?? Her kommer den aller første – håper dere liker den. ❥ Planen er å være 100% åpne og dele mye av livet vårt sammen med dere. I denne vloggen viser vi hvordan en vanlig dag for oss er her i Marbella, fra morgen til kveld. Jeg røper også hvor mye penger jeg har spart opp på sparekontoen min det siste året. Jeg er så stolt!

  HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!  

MITT NYE LIV

reklame ⎮ annonselenke Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

GOD MORGEN! Det er noe med tirsdager som jeg liker, uten en aning om hvorfor. Det er jo ingenting spesielt med denne dagen, men likevel har jeg alltid en over middels positiv holdning til den. Det er vel bra, I guess. I går når vi skulle legge oss, spurte jeg P om han hadde satt på alarm. Samtalen lød som følger:

Jeg: Har du satt på alarm, Pierre?

P: Nei, hvorfor? Vi bor i Marbella, vennen min.

Haha. Det er nemlig ikke så veldig stress her. Dagene våres er ikke særlig hektiske. Det er ingen møter man skal rekke, ingen dagslys som man må få med seg før det blir bekmørkt.. Vi bare nyter, vi. Heldigvis våkner vi av oss selv rundt klokken 10 uansett, så alarm er det egentlig ikke behov for. Å stå opp noe tidligere enn det, er uaktuelt for frøken Raad. Jeg hateeeeer å stå opp tidlig. Det jeg derimot elsker, er å ha helt fredfulle og rolige morgener. En avslappende start på dagen er noe jeg verdsetter enormt høyt. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Det har vært noen fryktelig deilige dager her så langt. Nå har vi bodd her siden fredag, så det er slettes ikke mange dagene. Likevel føler vi at vi har fått slått oss til ro og blitt kjent med området vi bor i. Puerto Banus rakk vi å kikke oss ordentlig rundt i da vi var her sist, så der føler vi at vi har kontroll. Det er så utrolig befriende å endelig ha en ny, spennende hverdag. Jeg var veldig lei av kulden og mørket i Norge, og jeg har som sagt alltid hatt en drøm om å flytte dit palmene bor. Tenk at det faktisk er realiteten min. Shit, det er fortsatt ganske surrealistisk å tenke på. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Det minste smykket er fra Nelly men utsolgt, og det store vet jeg faktisk ikke hvor er fra. I’m sorry! Ser at det er mangen som lurer.

Jeg vet ikke om alle har fått med seg house tour-videoen jeg postet i går (du kan se den her), men der fortalte jeg i hvert fall at vi bare skal bo i denne leiligheten i rundt en måned. Den var nemlig utleid fra midten av mars-ish, så inntil da må vi finne en ny leilighet. Det føles i grunn veldig deilig, for vi har sett på så utrolig mange freshe leiligheter på leiemarkedet som jeg virkelig er giret på å bo i. Det er helt sjukt hvor mange fine leiligheter det finnes her, kontra Oslo. Helt seriøst, det å leie her er tusen ganger bedre enn å leie i Norge. Både standaren, størrelsen OG prisen er det helt ekstremt stor forskjell på. Man føler ikke at det er like mye “pengene ut vinduet” her, som det man gjør i Oslo for eksempel, som har latterlig høye priser når det kommer til leie av bolig. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Braletten er også utsolgt, men det finnes mange nesten helt identiske her

Dagene er, som dere kanskje forstår, veldig avslappende her. Vi tar alt i vår takt, og stresser svært lite. Vi er ute å spiser, drar på dater, koser oss hjemme, blogger og vlogger. Jeg elsker vår nye hverdag her nede. Nå venter jeg bare spent på at solen skal begynne å skinne hver eneste dag, slik at det blir litt deiligere temperatur. Jeg vil ha sommer, men jeg skal ikke klage. Det er tusen ganger bedre enn snøfylte Oslo. Hehe!

VI FYLLER OPP KJØLESKAPET ⎮ 2.000 KRONER

 Processed with VSCO with av8 preset

I VÅR HANDLEKURV… 🍓

Da vi flyttet hit på fredag og overtok nøklene til leiligheten, bar det rett til tidenes største supermarked for å storhandle. Kjøleskapet var naturligvis helt tomt, og vi er to stk mennesker som eeelsker god mat. Jeg er heldig som har en kjæreste som liker å lage mat, for jeg selv er nemlig helt udugelig. Jeg jobber på det, da! Vi elsker å handle mat, jeg tror at det er en av topp tre favoritt aktiviteter for både P og meg. Ordentlige food lovers! Vi handlet inn mat for over 2.000 kroner, noe som i utgangspunktet ikke er så veldig mye penger, men jeg føler at det er litt når det er i utlandet. Man forventer jo at mat (og generelt annet) skal være hakket billigere, men ikke i Marbella. Eller, ikke i Puerto Banus rettere sagt. Her er det jo dyrere enn ellers i Spania. Vi brukte sikkert over to timer i matbutikken, det er jo så sykt spennende og interessant å se alt av utvalg de har. Jeg mener, de har liksom over 60 forskjellige typer frokostblandinger, sikkert 80 forskjellige yoghurter, 20 ulike typer loffbrød.. You get it. Vi endte opp med en overfylt handlevogn, og et fullt kjøleskap! Happy wife, happy life.

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Mmm.. Kan jo ikke la være, vet dere. Sweet tooth for sure. 🍫🍬🍰🍦

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

FOOD FOR DAYS!

SANNHETEN OM HVA JEG HAR GJORT MED NESEN MIN

 Processed with VSCO with av8 preset

Det er ingen hemmelighet at nesen min ser annerledes ut i dag, enn det den gjorde for kanskje et halvt/et helt år siden. Det tar nemlig et år for nesen å fully heal. I mars er det faktisk to år siden jeg opererte nesen. Det er jo lenge siden jeg føler at den har vært “ferdig” (lol), men jeg ser jo at den har blitt enda mindre nå enn hva den var for et år siden. Jeg får konstant spørsmål om jeg har gjort noe mer med den, annet enn den første neseoperasjonen. Det har jeg altså ikke. Den neseoperasjonen jeg utførte i 2016 er det eneste jeg har gjort når det gjelder nesen min. Fillers og den slags er heller ikke noe jeg har benyttet meg av på nesen. Jeg skjønner dog at dere lurer, for jeg ser en merkverdig forskjell på den selv. Hva det grunner i vet jeg faktisk ikke. Kanskje det at jeg sminker meg annerledes? Eller kanskje den rett og slett har krympet enda mer, selv om det er en stund siden inngrepet? I don’t know. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Dere skal vite at jeg alltid har vært ærlig om mine inngrep, og dersom jeg hadde operert meg en andre gang hadde dere nok fått vite om det. Samtidig har jeg gått inn for å ikke ha så mye fokus på den slags her inne lenger, og det er mye på grunn av at jeg selv gikk på en real smell når det gjelder psyken min. Som dere allerede vet møtte jeg veggen etter den siste operasjonen min, og siden den gang har jeg vært veldig forsiktig med å prate om, og i det hele tatt tenke på plastisk kirurgi. Det ble ufattelig usunt for meg på slutten, da jeg ikke skjønte omfanget av et inngrep. Det gikk til hodet på meg, uten at jeg innså det selv – før jeg møtte veggen. Usch, jeg vil helst ikke prate om det kjenner jeg, for det var en skikkelig tøff periode. 

Håper dette får stopp på spekulasjonene, og at det gir de av dere som har lurt, et svar. Klem!

VIDEO ⎮ HOUSE TOUR!

Her kommer house tour av vår nye penthouse her i Marbella! I tillegg til det, deler vi ikke bare en, men to store nyheter i videoen. 😚

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!