Året som gikk, del 2

– Juli –

Jeg var fortsatt i Rhodos og levde livet. Festing, soling, nye venner. Kjedet meg ikke et eneste sekund. Good times!

 

Trekant-helvette startet… Pierre kom til Rhodos!

 

– August –

Hadde tidenes dagsfylla på en båt vi leiet. Stor, konge gjeng!

– September –

Slutten av sommeren hadde nå kommet. Vi avsluttet på et skikkelig bra vis – vi leiet 2 fete villaer i Lindon, litt utenfor Rhodos.


I midten av Sept reiste vi hjem til Norge igjen.

– September –

Det skjedde ikke så mye spennende faktisk. Festing, hverdagsliv… Ja. Ikke så mye mer! Jeg fikset på leppene, da. Og tok botox for første gang.

Bestilte spontant flybillett til Sara i Kristiansand en kveld og reiste 1 time senere.

… Og videre fra Kristiansand bestilte jeg nok en spontan tur til Gøteborg.

Jeg var på photoshoot med en dyktig fotograf, og resultatet kom i Dagbladet.

Sara kom til Oslo, og vi booket oss inn i en suite på hotell. Veldig gøy helg med mye festing!

– Oktober –

Jeg reiste til Tromsø og besøkte storesøstra mi sammen med mamma.


– November –

Reiste til Stockholm med god-gjengen min!

Plutselig var jeg i Trondheim! Jeg var booket til en 18-årsfest.

 

Og dagen etter reiste jeg og Pierre til Thailand!

Jeg og P sjekket inn på et nyyyydelig resort og pleiet kjærligheten.

Jeg og Pierre gikk ut med at vi dater.

– Desember –

Vi koste oss fortsatt nede i varmen. Sluttet å jobbe, og var bare på ferie. Jeg tok silikon! Vi fikk Youtube-partnerskap. Pierre hadde bursdag! I slutten av mnden overasket vi familiene våres på jul med å komme hjem. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Det har vært litt av et år! Jeg har opplevd så sinnsykt mye, og jeg må nok si at dette året er det beste hittil. Jeg er så takknemlig for alt! Gleder meg så mye til å se hva 2016 bringer. GODT NYTTÅR!!! <3

ÅRET SOM GIKK – del 1

– Januar – mars –

6. Januar reiste vi til Mexico for innspilling til Paradise Hotel. Jeg dro fra en jobb, venner og familie for å få oppleve et eventyr. Jeg var der frem til 1. mars om jeg husker riktig. Så fra denne tiden har jeg ikke så mange bilder uten om de som ble tatt av produksjonen. Disse månedene må være de beste dette året. Jeg hadde det SÅ gøy, og det skulle vise seg å være starten på min nåværende karriere. Takket være disse månedne ble jeg kjent med min BFF Sara og min fantastiske kjæreste.
– Mars –

Mars var en sinnsyk måned. Alt ble forandret. Livet ble plutselig helt annerledes. Jeg ble plutselig en offentlig person, Isabel fra Paradise Hotel. 

Det hele startet med et stort pang på finalefesten!I løpet av måneden var jeg mye sammen med deltagerne. Mye bar-giggs, fant på masse gøy. Intervjuer, bloggen tok av… Jeg pendlet mye frem og tilbake mellom Oslo og Stavanger.


 

Bildene under her er fra kvelden jeg og Pierre lå sammen, heh..


I slutten av mars flyttet jeg til Oslo! Vasket ut leiligheten min i Stavanger, pakket med meg hele leiligheten i en stor “van” og kjørte nedover til hovedstaden med en vennine. 

– April –

Denne mnden var gøy! Jeg hadde endelig blitt Oslo-bu og spiste på Fridays ca. hver eneste dag. Fikk dilla på scampi & kylling-pastaen. Mums!


 

Alle starter-jentene besøkte Sara i Kristiansand. En veldig gøy helg med drama, haha. 

Snapper fra April:
Jeg fylte 21 år!!!

 

Var på Studio Paradise og kommenterte under episoder.

 

Det største og viktigste som skjedde hele året: jeg fikk endelig fikset mine jævla bryn! 

 

Londontrip sammen med Emilie hvor vi var booket til nattklubber. Vi festet med Geordie Shore og Ex on the beach deltagere. Dødsrå tur hvor myyyye hendte, hehe.

 

Bloggen begynte å vokse og jeg fikk flere og flere samarbeidspartnere.

– Mai –

Mai var nok en spennende måned. Da skjedde det en hel del. Måneden startet ikke sååå kult da jeg støyk på lappen… Igjen! Haha. Jeg tror ikke jeg er ment for å ha bilsertifikatet…

Hadde det hyggelig sammen med familie!

Vi var noen av deltagerne som ble booket til en nattklubb i Bergen hvor vi festet og hadde det gøy. Husker at det var så deilig å se Harald igjen!

17. mai – hipp hurra!

Kino-premiere! Her var vi på et opplegg hvor tv3 hadde stelt i stand en meet & greet.

 

  

Jeg fikk endelig treffe Linn igjen da hun kom å besøkte meg i Oslo <3

– Juni –

Juni, fiiine juni… 1. juni reiste vi til Rhodos! Woooho. Supergira på en sommer i Hellas.  

For en uke siden

Late nights. Drinks. Friends. My love. More drinks. Biljard. Pizza-date.  

Skjørt: her, 80 kr

Topp: her, 90 kr

Heels: her, 232 kr 

Kvalitetstid med min kjære

Bilder fra igår. Hadde sååå hyggelig dag med min kjære. Vi møttes opp og tok litt bilder. Når all jobb var unnagjort dro vi på cafè og koste oss, før vi dro for å shoppe litt. Pierre trenger nytt nyttårs-outfit! Og vinterklær, som meg… Hehe! Vi avsluttet med pizza. Mums! Kvalitetstid <3

I dag var jeg en sau

“Åååh, men det e sååå jævlig kaldt!!!”, haha. Frøys litt!

Vesten selger jeg på nettbutikken min! 🙂


Sååå kaldt! Jeg vet at jeg maser fælt om disse lave gradene, men really… Jeg kommer tross alt rett fra 40+ grader, så det er et liiite sjokk! Hehe. Nå har jeg hvertfall fått på plass vinterklær og venter på masse i posten også. Jeg var så dum og bestilte enda mer i dag tidlig… Er dere interessert i å se? 🙂 Nå skal jeg bare jobbe litt resten av kvelden, også håper jeg at jeg rekker å se på litt serier. Stor klem og fortsatt god ferie, hjerter!

M O N D A Y B L I S S

Hello & good morning! I dag er det ikke noe “Ny uke – nye muligheter”, for denne mandagen her betyr bare enda en uke med ferie! Det kan jeg tro er deilig for dere flinkiser som går på skole, hehe. I dag skal jeg få unnagjort en del jobb før jeg skal møte Pierre. Kanskje kikke litt på vinterjakke? Jeg solgte jo min da vi reiste til Thailand, for den trodde jeg jo ikke at jeg skulle få bruk for denne sesongen. Men vipps, så er jeg i kulden igjen! Og jeg fryyyser, haha. Husk å ta en titt på nettbutikken min her! Så gøy at mange av dere har klikket dere hjem noe. Pakkene sendes ut i løpet av 2-7 dager etter bestilling. Stor klem <3

Adlink

Kjole her, 112 kroner

Dette klikket jeg hjem!

Adlinks

Jepp, I did it again… Nå er jeg jo tilbake i Oslo, og det vil si at jeg må hamstre inn varme vinterklær! Det har jeg ikke så mye av nå, jeg fryser jo i hjel! I kveld satte jeg meg ned å klikket hjem masse fine goodies. Selvsagt fra Shein, som vanlig. 

Boots her 320 kr / Kåpe her 544 kr / Jakke her 432 kr

Kjole her 160 kr / Rosa kjole her 112 kr / Kåpe her 288 kr

Sko her 312 kr / Skjørt her 120 kr / Jakke her 320 kr

Poncho her 520 kr / Genser her 224 kr


Genser her 248 kr / Jakke her 248 kr

Ja, jeg er PH-deltager. Ja, jeg har forsatt hørsel og hjerne.

ÅHHH. Jeg er sååå bakfull! Kan ikke klage da jeg har meg selv å takke, haha.. Det var en veldig vellykket kveld i går! Jeg storkoste meg på Baroque med gode venner, god drikke og god stemning! Kvelden endte ikke så altfor bra da jeg tok meg veldig nær av kommentarer som to gutter drev å slang på nabobordet. Han ene kom bort å satt seg, hilset og var hvor hyggelig som helst, før jeg la merke til at kompisen hans ved siden av satt å hvisket hva han skulle spørre meg om. Og etterpå lo de. Sånn som det der synes jeg er så unødvendig. Ja, jeg har vært med på PH, men det betyr ikke at jeg har mistet hørsel og hjerne. Jeg kan faktisk høre hva dere sier og jeg oppfatter at alt det “hyggelige” kun er ironisk og erting. Jeg skjønner ikke hvorfor man vil gå inn for å ødelegge noen andres kveld. Synes du ikke noe om meg, helt greit – men da kan du være så grei og la meg være i fred også. Jeg ble så sur på meg selv når jeg faktisk gadd bry meg og lot de ødelegge avslutningen på kvelden. Jeg ga de beskjed om at jeg ikke syntes at det var noe OK det de holdt på med. Men da “skjønte de ikke” hva jeg mente. Really… Det endte opp med at vi dro der i fra..

Fiiine jenta mi! Raija, som dere ser på programmet “Sykt Perfekt” som har premiere 13. januar på TV2!

På den andre siden kom det bort masse hyggelige folk i går som var genuine og super søte. DERE setter jeg så endelig stor pris på! Jeg må definitivt bli flinkere til å la det positive overskygge det negative. Det er jo dere som betyr noe, ikke de teite idiotiske guttene som ikke har bedre å finne på enn å rakke ned på andre. Jeg våknet til en melding fra den ene gutten hvor han unnskyldte seg og mente at det ikke var noe stygt ment. Men hva er det ment som da? Ikke vet jeg… 

Yesda, det var hvertfall en liten oppsummering av kvelden i går! Nå har jeg akkurat kommet til mamma hvor jeg ikke har en eneste plan på agendaen foruten å kose meg med småsøskna mine og nyte. Kjenner jeg dem rett vil de nok dra meg med ut å leke i snøen, så jeg får prøve å grave frem vinterklærna igjen. Jeg vil ønske dere en fin søndag videre, beste leserne mine. Snart nyttår jo :O