Læreren slang skjellsord etter oss

Jeg er noe bitter her jeg befinner meg i Spania.

Da vi landet kom jeg inn på dette med det spanske språket, og det at jeg har hatt spansk på VGS. Det kjipe er at jeg ikke kan så mye av språket, selv om jeg burde kunne prate nok så greit på spansk med tanke på at jeg har hatt spansk i 2 år.

Da jeg fortalte det til Pierre, ble jeg mer og mer bitter.

Læreren vi hadde i spanskfaget var noe spesiell, om jeg kan si det sånn. Det er den type lærer du ikkje kan begripe at har bestått lærerutdannelsen, og faktisk blitt godkjent som lærer. Hun var jo flink til å snakke spansk, hun pratet språket flytende. Det var ikke det som var problemet. Problemet var at hun ikke hadde en sjanse til å lære det bort. Hun ble forbannet om vi ikkje skjønte hva hun mente, eller hvis vi ikke kunne svare på spørsmålet hennes. Da steiket og bannet hun. Det høres overdrevent ut, men tro meg – det er ikke det. 

Ved et tilfelle kastet hun ut elever fra klasserommet, og kallet oss horer. Det er helt sjukt! Hvem gjør sånn? Hun hadde et rimelig dårlig rykte på min skole allerede da vi startet i 1. vgs, hun hadde tydeligvis vært på det viset i flere år. Det jeg ikke skjønner i slike situasjoner er hvordan en lærer som driver å holder på slik, ikke får sparken? Man må vel få konsekvenser om man behandler elever uakseptabelt?

Vi sa ifra til rektor ved en anledning, da vi alle hadde fått nok. Hun hadde strøket flere av elevene i klassen i sluttprøven, som skulle være en av de største delene til å gi oss karakter i faget. Dette uten noe form for forklaring, for resultatet på prøvene var ikke på stryk-nivået i det hele tatt. Vi fikk heldigvis en ny lærer som skulle se over prøvene en gang til, og vurdere oss på ny. Da ble det ikke stryk likevel, gitt! 

Jeg kjenner at jeg er så bitter. Bitter fordi at jeg rett og slett skulle ønske at jeg hadde en dyktig lærer som kunne lært meg språket da jeg gikk på skolen. Enkelte er virkelig ikke egnet som lærere. Synd at det går utover lærevillige elever.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frøken bakis

GOOD MORNING! Jeg er litt bakis, det må jeg inrømme… Det ble litt for mange glass på denne frøkna, *kremt*. Vi hygget oss mye i hverandres selskap, og Gud så mye rart vi babler om når vi først er i gang. Haha, jeg ler! Det går i alt fra sex til fordøyelse av mat, liksom. Vi la oss nokså sent, så dere kan tro jeg var trøtt da Pierre vekket meg 08:30. Jeg ville døøø. Men men, hva gjør man vel ikke for mannen sin når han er sulten? Jo, da står man opp og drar seg til frokosten. Jeg angret ikke da jeg så frokostbuffeten – NAM!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og er i ferd med å tømme mailboksen før vi skal legge planer for dagen. Vi ligger en time bak her, så dagen er enda ikke heeelt i gang. Litt jobbing først 🙂 

HER BOR VI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utsikten vår! Rett utenfor balkongen. Helt nydelig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var det ikke fint vel?! Jeg stortrives så langt 🙂 Veldig hyggelig personal, utsikten er upåklagelig og maten er fantastisk. Jeg ser frem i mot de neste dagene her i paradis. Nå tittet solen akkurat frem, så nå skal jeg nyte litt sol i ansiktet før vi skal hoppe i badet og tilbringe noen avslappende timer i bobler med noe godt i glasset.

Ah, nå har jeg det fint, dere. Jeg håper dere har det samme ♥

Touchdown!

Da var vi endelig på plass! Flyturen gikk fint, og nå er vi klar for vår første middag her i Gran Canaria. Vi bor i en super fin suite (viser dere senere), her tror jeg virkelig vi kommer til å storkose oss den kommende uken! Det er nydelig her. Det eneste minuset er at vi ble velkommet av en mørk himmel. Litt kjipt, men vi krysser fingrene for at været skal være tipp topp de neste dagene, hvertfall!

Nå må jeg løpe, vi dør av sult! Jeg viser dere bilder av suiten senere. Klem fra charter-Bella!

Hei fra Gardermoen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god morgen! Er dere spente på hvor vi skal? I så fall finner dere det ut her. Jeg gleeeder meg!

Dette er fryktelig tidlig, dere. Jeg har sovet i to usle timer i natt, så jeg er jo rimelig trøtt. MEN, ingen klaging er tillatt når man skal på ferie! 🙂 Nå sitter vi på Gardermoen og inntar frokost. Det er straks tid for boarding, men tenkte bare å titte innom kjapt å si hei! 

I mellomtiden deler jeg bilder fra i går kveld da vi var på middag hjemme hos mamma. Alltid like hyggelig å tilbringe tid sammen med fammen ♥ Ingenting slår mammas mat! Beste i verden. Ulempen med det er at man alltid spiser overdevent mye… Matkoma? Yep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skrives fra varmen senere. Jeg oppdaterer dere med en gang vi er fremme ♥ Klem!

JEG OVERRASKET PIERRE MED FERIE!

Heeeei fra en suuuuper giret og happy Isabel! Gjett hvem som skal på ferie i morgen tidlig? Jepp, that’s me 🙂 Tidligere i dag fikk jeg for meg å bestille en ferie, and so I did! Pierre forstod ingenting når vi var på shopping i dag (han trodde det var undertøysshopping til meg selv), og jeg plutselig etterhvert gikk i manneavdelingen og plukket ut sommerlige klær og badeshorts til han. Haha! Shortser og t-shirts er ikke helt hva han ville kjøpe da det er jævlig kaldt ute. Det var ingenting mer med det, før vi kom hjem og jeg la frem koffertene våres midt på stuegulvet. Da jeg begynte å pakke både bikinier og solkrem, satt han som et spørsmålstegn før jeg brast ut “viii skal på ferie i morgen!”. Woooho! Jeg gleder meg så uendelig mye til å hoppe i bikinien, nyte sol og varme sammen med min kjære. 

Noen som klarer å gjette hvor vi skal? Vi må være på Gardermoen allerede klokken 07 i morgen tidlig. Det er ikke mange timene til, så her er det bare en ting å gjøre; pakke ferdig kofferten og prøve å få noen timer på øyet. *Hyyyl*, jeg er sååå glad! 

Gleder meg til å ta dere med på nok en reise! Vi skrives fra destinasjonen i morgen tidlig, alle fine ♥ Natta!

Isabel 15 årFJORTISS-BELLA

Tiden flyr… Jeg husker at livet som 15-16 åring var så bekymringsløst og fint. Jeg hadde det som plommen i egget, jeg virkelig elsket livet. Alt var fint. Noen ganger skulle jeg ønske at det gikk an å gå tilbake i tid. Det hadde vært noe… Visst var jeg søt?! 🙂

Oppskrift: verdens beste sjokoladeboller

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DETTE TRENGER DU

10 porsjoner – 30 kuler

100 gram smør ♥ 1 spiseskje vaniljesukker ♥ 1 dl sukker ♥ 2,5 spiseskjeer kakao ♥ 3 dl havregryn ♥ 2,5 spiseskjeer kaffe

OLYMPUS DIGITAL CAMERASLIK GJØR DU

♥ Rør smør, vaniljesukker og sukker til blandingen blir luftig. Bland inn kakao, og rør godt.

♥ Tilsett havregryn og kaffe.

♥ Form små, runde boller av røren og rull dem i kokos.

♥ La bollene avkjøles i kjøleskap minst en halv time før servering.

Nyyyyt! Denne oppskriften er så fantastisk god, dere. Lov meg å test den ut! Dere vil elske den, I promise 🙂

Back to reality

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NU KJØR VI

Yeeey! Endelig er de røde dagene over, og livet er tilbake på rett spor. Denne uken er veldig travel for min del. Jeg har x antall møter, og en hel del jobb som jeg må få unnagjort. På torsdag drar jeg til Kristiansand i forbindelse med jobb, men også for å besøke my main bitch Sara. Nå gjelder det bare å ha tungen rett i munnen, og stå i stormen før jeg kan kooose meg og puste ut i helgen. Dette blir gøy!

Nå skal jeg vekke min mann med en kopp kaffe, og fikse meg. Det er ikke så altfor lenge til vi må komme oss ut døren og starte dagen. Håper dere får en fin dag, om det så er tilbake på jobb eller skole. Beste leserne mine ♥ Klem!