MIN NYE LEILIGHET (!!!!)

OMG – JEG HAR FLYTTET INN I DRØMMELEILIGHETEN MIN!

I dag overtok jeg nøklene på min nye leilighet!! Jeg er så sjukt lykkelig akkurat nå at dere aner ikke. Det er så stort og fint her! Helt perfekt beliggenhet og helt perfekt størrelse (leiligheten er på 102 kvm, med to soverom og to bad). Det skjer så sjukt mye i livet mitt akkurat nå at jeg sliter med å holde dere oppdatert på alt fordi dagene mine er så fryktelig hektiske fra morgen til kveld. Jeg har ikke rukket å fortelle dere om leiligheten før nå.

Jeg skal få filmet en apartment tour så fort alt av møbler er på plass i midten av februar (leveringstid er noe piss). Enn så lenge flytter jeg inn med alt av klær og stæsj. Det som finnes her nå er senger i begge soverom, TV og midlertidig “sittegruppe”. Litt stress å flytte inn før møblene er på plass, men jeg klarte ikke å vente.

DET ER SÅ FINT HER! Gud som jeg kommer til å trives. Jeg bor bokstavelig talt midt i smørøyet på vestkanten i verdens fineste leilighet. At dette skulle være min realitet hadde jeg ALDRI kunnet fantasert om for tre år siden. Av og til gjelder det å stoppe opp og gi seg selv en klapp på skuldra for alt det harde arbeidet man har gjort. Vel, her kommer en liten sneakpeak på leiligheten! <3

BADEKAAAR!  Jeg var solgt i det jeg så badet. Her skal det bades, for å si det sånn!

Stooort og fint kjøkken! Spisebord er på vei, med plass til 8 pers. Gleder meg sånn til å invitere familie og venner hjem til meg på middager. Åh, dette gir meg sommerfugler i magen. Sånn på ekte. <3

Kakkelovn! Det skal fyres, i mens jeg har venner på besøk på jentekvelder. Åh, så kooooos!!!! <3


Nå har flyttebilen akkurat kommet, så nå må jeg runde av og ta i mot. Planen resten av kvelden blir ikke overraskende å pakke uuuut og komme på plass. Skrives senere! Klem. <3

DAGENS LISTE

Reklame | nelly & perfecthair

t-skjorte her

DAGENS SAVN

Sommer, sol og varme. Jeg savner i grunn LA skikkelig om dagen. Jeg lå å så gjennom bilder fra da jeg var der i okt/nov og drømte meg bort.. Huff, jeg er ikke noe glad i denne vinteren, dere. Hvem er? Det suger bare at vinteren varer så sjukt lenge. Hadde den vart fra nov-des hadde det jo egentlig bare vært skikkelig koselig haha. Nei, nå er jeg klar for at våren skal melde sin ankomst, selv om det er greit lenge til. Buhu.

DAGENS HUMØR

Jeg er i dødsgodt humør!!! Jeg fikk verdens beste nyhet tidlig på morgenen i går, som jeg nærmest hoppet i taket av. Dette er ikke noe sånn hemmelige greier som jeg ikke kan fortelle dere, men jeg vil vente til i morgen for da er alt hundre prosent i boks… Hint: i dag skal jeg underskrive en kontrakt… Bortsett fra det er jeg fortsatt noe redusert i formen, men jeg klarer meg. Alt jeg gjør er å knaske på C-vitaminer, snyte nesen, ta halspastiller og variere mellom å være kald og glovarm. Please, la meg bli friiiiisk!

DAGENS PLANER

1. Dra på brynstime. Bryna mine trenger virkelig en oppfriskning! Jeg går til flinkeste @elinbrows på Perfect Hair Frogner.

2. Bytte noen sko som er for små.

3. Signere en kontrakt!

4. Dra på en shopperunde med mamma, kusina mi og Sidra.

5. Booke flybilletter til en jobbreise.

DAGENS INNKJØP

Jeg måtte bare ha disse fine plaggene. Elsker!

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

DAGENS FUNDERING

OK, så egentlig vil jeg ikke skrive dette fordi da føler jeg at jeg legger et ekstra stort press på meg selv MEN… Nå har bestevenninnen min akkurat meldt seg på treningsstudio og hun har dermed begynt å trene for fullt. Så klar spør hun da meg om ikke jeg vil bli med, noe jeg håpet hun ikke skulle gjøre haha… Jeg vet at jeg BURDE begynne å trene igjen for helsens skyld, for jeg mener… Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er den mest helsebevisste frøkna out there. Ikke bare burde jeg begynne å trene, men også få meg et bedre kosthold. Jeg heller mer mot ja enn nei, så det er i hvert fall positivt. Kjenner jeg meg selv rett tror jeg at jeg kommer til å gi etter, men da gjenstår det å holde det gående i mer enn en uke også. HEIA ISABEL! ????

DAGENS ANTREKK

Akkurat nå sitter jeg i sofaen iført favoritt badekåpa mi. Den er så god, behagelig og varm! Fun fact: jeg surrer alltid rundt i morgenkåpa når jeg er hjemme. Kler meg sjeldent i normale klær med mindre jeg skal utenfor døren. Jadda, så fab er jeg! Ergo: jeg ser ut som en potet ca 90% av tiden.


Skal du noe gøy i dag? Tell me! <3

Please, ikke nå

Reklame | luxbeauty

Fader, er det ikke på tide at dette dumme immunforsvaret mitt forbedrer seg? Jeg våknet opp med tidenes hodeverk, snørrete nese og enda hesere stemme enn noen gang. Jeg trodde at jeg var på bedringens vei da jeg la meg i går, men der tok jeg visst grundig feil. Ingen gøy overraskelse å våkne til, akkurat. Det verste er at jeg ikke våger å ta nesespray når jeg er så tett og ikke klarer å puste, for jeg ble nemlig avhengig da jeg var yngre. Siden den gang har jeg holdt meg laaangt unna, for å si det mildt. Det er ikke å spøke med, ass. Be carefull, babes!

Uansett. Dagen i dag startet jeg hos neglteknikeren min allerede klokken 10:00. Jeg går til tidenes desidert beste salong i Oslo (stol på meg, jeg har prøvd ut typ alle neglsalongene som finnes i Oslo – uten å overdrive). De heter @luxbeautyoslo på Instagram! Det er her jeg alltid fikser neglene mine. Elsker hvor dyktige de er!

Seee så fint det ble! Jeg gikk for fransk ombre. Jeg synes det er så classy og fresht. 💅🏽

Etter negltimen dro jeg hjem for å jobbe litt, før jeg dro med meg søsteren min på en visning. Etter det dro vi å lunsjet sammen med kusina vår på Villa Paradiso. De har den beste parma pizzaen ever! Yum. Siden det har jeg egentlig bare hengt med familien og slappet helt av. Jeg er jo som sagt ikke i form (jada, vi har skjønt det nå), så dermed har ikke denne kvelden vært så sjukt wild. Det ble jordbær dyppet i sjokolade (shocker) og Farmen på tv-skjermen. En fin og koselig familiekveld!

Nå krysser jeg fingrene for at jeg får sovet bort denne forskjølelsen eller hva det nå er, slik at jeg er i topp form igjen i morgen. Jeg har virkelig ikke tid til å være syk nå. Det skjer alt for masse for tiden, og det skal sinnsykt mye til før jeg avlyser et møte eller en avtale. Så jeg får bare håpe jeg blir frisk kjappere enn svint!! 🙂

Nei dere, nå får jeg hoppe i dusjen og legge meg tidlig. Det er ikke ofte jeg er så trøtt såpass tidlig, men det er jeg visst i dag. God natt fininger. <3

 

GJENNOM TELEFONEN MIN

Hei fininger!! Hvordan har dere det? Jeg håper livet behandler dere fint, det fortjener dere. <3 Selv har jeg det helt fantastisk (nesten litt for bra), det eneste jeg har å klage på er at jeg har klart å bli forkjølet. Dere vet når nesen konstant renner, halsen verker og man føler seg helt tett i pappen? Jupp. Jeg er glad at det skjer nå da, slik at jeg ikke ligger syk når jeg skal reise snart.

Uansett! Jeg vil gi dere en real oppdatering på hva jeg har bedrevet tiden med de siste to-tre dagene. Det har skjedd så mye fra morgen til kveld, som har resultert i at jeg knapt har tilbrakt noe tid hjemme. Elsker hektiske perioder – jeg føler meg sååå flink da haha. Flink og produktiv! Det finnes ingen bedre følelse.

Vel, gjør dere klar for en update gjennom bilder fra kamerarullen min!

På fredag var jeg i et møte som jeg forlot med adrenalin, nervøsitet, spenning og.. ja, det var et interessant møte. Når møtet var overstått var jeg så sjukt sulten, og planen var egentlig å møte Newa på lunsj. Men jeg var ferdig litt før planlagt, så derfor satte jeg meg ned på den første restauranten jeg så – helt alene. Det var første gangen jeg spiste helt mutters alene ute på restaurant. Det var så merkelig, for jeg følte meg ikke rar i det hele tatt? Jeg trodde det skulle føles kleint, men den gang ei. Nå sier ikke jeg at jeg blir å innføre dette som en tradisjon, for SÅ kult var det ikke, men det var heller ikke så ille som jeg hadde forestilt meg. Jeg nøt min ensomme biffmiddag alene jeg, før jeg dro for å møte Newa for litt shopping. Da har man prøvd ut det også!

Hvem skulle trodd at Erik, Oskar og jeg skulle bli så nære venner? Jeg har overraskende nok blitt veldig glad i disse to. Vi har hengt sammen i det siste, sammen med Mathias og Newa i tillegg. Vi har nesten innført en liten tradisjon hvor vi møtes på onsdager på den beste cocktailbaren i Oslo hvor vi prater drit og koser oss. Dette bildet er tatt på denne onsdagen som var, som dessuten var Mathias sin 27-årsdag! Vi feiret han skikkelig og storkoste oss med mange andre fine folk. Takk for en fin kveld! <3

Haha dere som følger meg på Instagram har sett hvor ofte jeg spiser jordbær i dyppet sjokolade for tiden. It’s sooo good!! Jeg får skikkelig dilla på det et par ganger i året, og når jeg først er i gang, sitter det i en stund også. Men hallo, livet handler om balanse, ikke sant? Så: jordbær (sunt) + sjokolade (usunt) = perfekt.

På torsdag var jeg på innspilling til noe som foreløpig enda er hemmelig. Jeg kan fortelle dere om prosjektet i starten av februar. <3

Newa og jeg dro ut å spiste lunsj på Tataki, og der overrasket hun meg med en liten gave. Se så skjønn!!! Matchende Paris-topper til turen vår på Valentines. Hun er for god! Er så utrolig rørende med så omtenksomme mennesker som det Newa er. Hun har virkelig et hjerte av gull. Tusen takk, babe! <3 Love you!


NÅ: se på serier med Newa, i pysjen, på sofaen. Søndager i mitt hjerte!

JEG BEKREFTER RYKTENE

Reklame | nelly

TOPP HER ⎟ SKINNBUKSE HER

Here we go again! En ny runde med svar på rykter. Jeg spurte dere om å dele ryktene dere har hørt meg på Instagram, og da haglet det inn litt av hvert. Det er mye rart som florerer rundt om meg, må jeg si. Huff! 😅

At du besvimte på PH?

Jeg besvimte ikke, men den første parseremonien i årets sesong var veldig dramatisk. Jeg gikk på antibiotikakur fordi jeg hadde klart å pådra meg en kraftig influensa rett før innsjekk. På parseremoniene er det veldig kaldt, for der vi står er vinden ganske sterk. Jeg frøs ihjel i tillegg til at jeg var super dårlig, så da endte det opp med at det svartna for øynene mine og i neste øyeblikk begynte jeg å spy. Derfor ser dere ikke meg i slutten av seremonien, da lå jeg nemlig på rommet å skalv. Huff!

At du er gravid?

Jeg er ikke gravid, nei! Har heller ingen planer om å bli det heller før om veldig mange år.

Jeg har hørt rykter om at du har en flørt?

Kanskje, kanskje ikke…. 😇 Haha, jeg har blitt så klein av sånne dating spørsmål.

At du er Kim K sin tvilling?

Duuuh, ÅPENBART! Endelig et rykte som stemmer. 😌

Du og Mads Hansen har lekt at dere har krangla for å få oppmerksomhet og flere følgere?

Det stemmer ikke, for å si det mildt.

Noen på skolen min sa du hater jøder. Tror ikke det er sant, men…

Å herlighet, absolutt ikke! Jeg har ingenting i mot noen religioner eller folkegrupper.

At du reiste til Stockholm for å møte en gutt?

Nok et dating rykte…. Æh.

Har du operert underlivet?

Nei, det har jeg ikke gjort. Herlighet så mange merkelige rykter det florerer rundt? 😂

At du og Erik har blitt venner?

Det stemmer. Hvem skulle trodd? Vi har blitt super nære venner faktisk (ikke bli for glad nå, Erik), noe jeg er glad for.. Han er en veldig fin fyr, sånn innerst inne. Hehe! For ikke å snakke om at NEWA og ERIK har blitt gode venner??? Hahaha! Elsker det. <3

At du har opplevd utroskap?

Dette ryktet stemmer.

NEW IN FRA LOUIS VUITTON

NEW KICKS

Si hei til min nye kjærlighet! Hehe. Jeg har en greie for sneakers, jeg har nærmest blitt besatt. Det tok av etter at jeg gikk til innkjøp av mitt første Balenciaga-par. Etter det har ballen bare rullet… Disse skoene fra Louis Vuitton har jeg sett på en stund. Sist jeg skulle kjøpe de var de så klart utsolgt (typisk my luck), så derfor ble jeg dødsglad når jeg fant de på lager denne gangen. Ikke nok med det, men de fantes til og med i min størrelse. Wiho!

Jeg må nok vente en stund med å bruke disse da været her i Oslo ikke akkurat tillater hvite sko for tiden. De skal i hvert fall pakkes med til Paris om litt over to uker. Herregud, tenk at vi reiser snart OG tenk at det snart er valentines??? Wæ!

Hva synes dere om innkjøpet? Synes du de var kule? 😍 Klem! 

NEW IN + NELLY RABATTKODE

Reklame | nelly

HOODIE HER

Hei babes! Jeg klikket hjem masse fint fra Nelly her om dagen. I vanlig prosedyre må jeg jo selvsagt vise dere innkjøpet, da det er noe dere finner interessant. Det er veldig gøy for meg, det må jeg bare si. Klær er jo nesten min lidenskap. Jeg klikket hjem mest “chill” og sporty klær denne gangen, egentlig. Vet ikke helt hva som skjedde, men jeg liker den viben om dagen. Spesielt store hoodies. Gud, det er jo livet! Jeg vurderer sterkt å få meg kjæreste kun for å kunne stjele hans hoodies. Enn så lenge får jeg unne meg med å bestille meg noen over nett, i for stor størrelse slik at de blir skikkelig oversized og digge!

Og dere??? Jeg har fikset en eksklusiv rabattkode kun til leserne mine. Woho! Mange av dere har etterspurt det i det siste, så da fikk jeg ordnet det. Nå kan dere go crazy med god samvittighet! 😎 Koden varer frem til 25/1, klokken 12.00.

⚡️ OPPGI KODEN “ISABEL20” FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ ALT FRA NLY BRANDS HER ⚡️

JAKKE HER

ADIDAS KOSESETT:

OVERDEL HER & BUKSER HER

POLO JOGGEDRESS:

OVERDEL HER & JOGGEBUKSER HER

TOPP HER & BUKSER HER

TIGHTS HER

T-SKJORTE HER

BLAZER HER

JAKKE HER 

(verdens diggeste!!!)

HOODIE HER

TOPP HER

HOODIE HER

CALVIN KLEIN HOODIE HER

CARGO PANTS HER

T-SKJORTE HER

GENSER HER

GENSER HER

KÅPE HER & BUKSER HER


DEL TO KOMMER!! <3

 

TING HAR ENDRET SEG

Reklame | nelly

JAKKE HER ⎟ SKINNBUKSER HER ⎟ VESKE GUCCI ⎟ BODY HOUSE OF CB

(PS! Hvor fin er ikke jakken? Utrolig mange av dere lurte på hvor den var fra på Instastory i dag. Elsker den!)

… Og der var jeg endelig hjemme igjen, godt plantet i sofaen! Jeg har frøse i hele dag, og derfor bare lengtet til å kunne krype under teppet hjemme haha. Dere aner ikke, jeg er tidenes frysepinne. Jeg fryser alltid, uansett hvor jeg er. Jeg burde kanskje begynne å høre på mamma når hun maser om at jeg må bli flinkere til å kle meg etter gradestokken. Jeg trooor jeg begynner å skjønne hva hun mener.

Dagens to møter gikk kjempe bra! Jeg elsker når jeg kan gå fra et møte og føle at jeg har gitt et godt inntrykk, om det gir mening? Før var jeg alltid så innmari nervøs når jeg skulle i møte med mennesker jeg aldri hadde truffet før. Nesten litt komisk å tenke tilbake på, jeg gruet meg skikkelig i forkant haha. Det er heldigvis tre år siden nå, og når jeg tenker meg om er det kanskje ikke så rart at jeg var sånn. Jeg var jo helt ny i denne bransjen og visste ingenting om hvordan ting fungerte i det hele tatt. Søte, lille, usikre Isabel på 21 år. Det var tider, det! Nå er jeg ikke litt nervøs en gang – istedenfor gleder jeg meg alltid til å vise hva jeg går for! 💪🏼 Godt ting har endret seg.

Etter møtene møtte jeg Newa på lunsj! Jeg spiste en nydelig pasta, som dere ser på bildet over her. YUM! Vi ble sittende å prate i et par timer. Elsker jo henne! <3 Det er så godt å ha en venninne man kan prate med om absolutt alt, og venner man vet man kan stole 100% på. Det er ingen selvfølge, det har jeg erfart. Derfor er jeg ekstra takknemlig for de vennene jeg har i livet mitt i dag, som alle mann er helt fantastiske.

Er du i det hele tatt en blogger dersom du ikke ber vennene dine ta bilde av deg før du kaster deg over maten? 🙂 🙂 🙂

Dagens dessert. Det ble ikke Pascal (nekter å bevege meg utendørs mer enn jeg må), men dette dugde. Eller, for å være helt ærlig likte jeg ikke min så den stod urørt. Finn en mer kresen person i matveien enn meg, så vinner du en sjokoladekake. 😂 Btw, sykt mange sendte meg DM og lurte på hvor disse dessertene var kjøpt. Det er på en sånn isbar på Oslo city. Den var ikke så god som den ser ut da, bare for å advare dere. På den positive siden er den veldig Insta-vennlig. Haha!

Litt shopping ble det også før jeg ruslet hjemover. Jeg kjøpte et nytt bakingpowder fra Mac og en leppestift i fargen “Peachstock”. En fin nude farge. Jeg måtte kjøpe meg en ny ettersom jeg klarte å minste min på byen. Standard.


NÅ: prøve å bestikke Sidra med å hjelpe meg med å ta bilder av det nyeste Nelly-innkjøpet. Wish me luck!! 😂 

dette skjer denne uken

 

MANDAG:

10.00 – 12.00 Klippe vlogg nummer to fra Dubai turen.

12.00 Telefonmøte med regnskapsføreren min, Geir.

14.00 Forhåndsskrive tre blogginnlegg.

18.00 Kosekveld med familien. Film & snacks. <3

 

TIRSDAG:

10.00 – 12.30 Forberede dagens blogginnlegg og tømme mailboksen. Jeg må også gjennomgå alle avtaler jeg har denne og neste uke, da jeg har blitt så glemsk. Får panikk, det er ikke normalt til meg å være.

13.00 Dra på et super spennende møte. Wæææ!

14.30 Møte Newa for lunsj. Elsker å lunsje med venninner midt i uken. It’s the best! Jeg håper hun er med på å ta dessert på Pascal. Det er ingen diett her i gården, som vanlig. 😂

16.00 Dagens andre møte. Dette møtet er faktisk med mennesker i Italia…. Hehe.

18.00 Ta bilder til innkjøpsinnlegg fra Nelly. Jeg har nemlig klikket meg hjem masse nytt, som jeg må vise dere. Elsker alt!

Resten av kvelden: Slappe aaav.

 

ONSDAG:

10.00 Dra på en ansiktsbehandling. Jeg har begynt å få litt uren hud i det siste, noe jeg aldri har slitt med tidligere. Jeg får litt smått panikk av det altså, uansett hvor overfladisk det høres ut. Det er ikke ille overhodet da, men det er nok til å få meg til å reagere som kanskje har hatt maks 10 kviser i løpet av mitt liv.

12.00 Fikse meg til dagens innspilling. Får krysse fingrene for at ansiktet mitt er ready for en skikkelig “beat”, for jeg skal tross alt gjøre meg kamera-klar. Hvor smart det var å sette opp en ansiktsbehandling samme dag som en innspilling kan jo kanskje diskuteres…

14.00 Forberede meg til innspillingen. Dette er noe jeg aldri har gjort tidligere, ei heller har jeg gjort noe lignende. Er veldig spent!

15.00 Innspilling! Deler det så klart med dere så fort jeg får klarsignal.

19.30 Booke en jobbreise. Tar med meg to andre også med meg på teamet denne gangen. Wiho!

20.00 Drinker med venner! Mathias fyller nemlig år, og det må naturligvis feires!!! Grattis, Mathias. Love you!!! <3

 

TORSDAG:

Hele dagen: hjemmekontor.

 

FREDAG:

11.00 Legetime.

14.00 Møte hos managementet mitt. Navnet på møtet er “Isabel Raad 2019”. Nu kjör vi!!!!

15.30 Bytte et par sko som viste seg å være alt for små.

16.00 Møte en venn på middag. Det blir veldig hyggelig!

Resten av dagen: uvisst. Tar det som det kommer – det er tross alt helg.

 

LØRDAG:

Hele dagen: har ingen planer enn så lenge! Kjenner jeg meg selv rett blir det muligens en shopperunde i byen og en tur ut med venner på kvelden.

 

SØNDAG:

16.00 Dra på en visning.

18.00 (?) Negletime!

Resten av kvelden: netflix andddd relaxing.


Skal du noe spennende denne uken? Tell me! <3