JEG SVARER PÅ RYKTENE

At du er en veldig sjalu kjæreste.

– Hmm.. Jeg var det før. Det kan jeg innrømme. Ikke sykelig sjalu, men jeg var sjalu. Det var i den perioden hvor jeg ikke hadde det noe bra med meg selv og generelt var veldig usikker på både den/de guttene jeg da hadde noe romantisk med, i tillegg til at jeg var veldig usikker på meg selv. I tillegg var min tidligere relasjon veldig toxic. Da blir det fort sånn. Men ser du på meg NÅ og DA, er det som natt og dag. I dag er jeg ikke sjalu av meg overhodet. Jeg er superchill og vet hva jeg er verdt. Jeg har blitt så selvsikker i eget skinn at jeg ikke føler meg truet av ubetydelige ting. Dessuten dater jeg ikke lengre gutter, men menn. Det er også viktig å påpeke. 

At du er 148 cm lang.

– Nei, jeg er 160 cm (egentlig 159, men lyver alltid på meg den ekstra centimeteren for at det skal høres høyere ut haha).

Stemmer det at du skal i fengsel?

– Dette har jeg allerede avkreftet, men jeg gjør det gjerne igjen. Den saken handler absolutt ikke om meg.

Jeg har hørt at du lyver om at håret ditt er ekte, når du egentlig har extensions.

– Jeg har ikke noe extensions. Jeg hadde det for over et år siden, men sluttet med det for lengs.

At du har fjernet ribbein.

– Dette er et rykte jeg tydeligvis aldri kommer meg bort i fra, uansett hvor mange ganger jeg avkrefter. Jeg mener, hvorfor i alle dager skulle jeg fjernet ribbein? Det hadde aldri falt meg inn. Det høres for det første sinnsykt vondt ut, og for det andre ser jeg ikke poenget? Har aldri hørt om noen som har gjort det heller.

Jeg har hørt at du fester hver helg.

– Nå på sommeren har jeg festet mer enn vanlig, så det stemmer nok.

At du angrer på leiligheten du har kjøpt.

– Oh nooo! Absolutt ikke! Jeg er overlykkelig over at jeg endelig har kjøpt meg bolig. Nå skal renoveringen straks settes i gang. Det vil si så fort jeg overtar, som er suuuper snart!!! 😍

Stemmer det at du har planer om å flytte til London?

– Nei, jeg har ingen planer om å flytte fra Oslo anytime soon. Akkurat nå skjer det alt for mye for meg her hjemme, både med tanke på karriere og leilighetskjøpet. Karrieren min har aldri gått så bra som det den gjør nå, jeg har aldri fått så mange muligheter på en og samme gang ever. Derfor kunne jeg ikke flyttet herfra nå. Jeg griper de mulighetene jeg synes er interessante og vil bare bygge merkevaren min mer og mer for hver måned som går. <3 Men det at jeg har den jobben jeg har, gjør at jeg lett kan pendle frem og tilbake.

JEG HÅPET DET IKKE SKULLE SKJE MEG

Dagens glam look. ☝🏽😜

Jeg har alltid vært den som har ledd av vennene mine når de har blitt fyllesyke dagen derpå. Der har jeg suttet, i god form – uten hodepine, ingen kvalme. Men nå ladies and gentlemen, NÅ har jeg fått karmaen slengt rett tilbake i trynet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å akseptere at jeg har blitt en av de som lider av fyllesyke. Gosh… Jeg lider. Alt jeg har gjort i dag, er å ligge i fosterstilling på sofaen og prøvd å komme meg gjennom dagen. 

Jeg har hørt at så fort man bikker 25, går det downhill. Jeg tror jeg kan skrive under på det. Vi feiret Oskars 23 årsdag i går, og det gikk mildt sagt hardt for seg. Jeg er glad det er et år til neste gang, haha. Hele gjengen var samlet, og den ene er galere enn den andre. Med god stemning og festglade folk, blir det fort et par drinker/shots/vinglass for mange… Usch, jeg blir faktisk oppriktig kvalm bare av tanken på alko.

En superfin kveld var det i hvert fall! Det var så gøy å være alle samlet igjen. Jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med Erik, Oskar, Mathias, Ina og Newa gjennom PH. Vi holder fortsatt sammen, 1,5 år senere. <3

Nå må jeg nok tenke meg litt mer om når jeg skal ut, for denne bakfyllen er IKKE gøy. Jeg trekker tilbake alt jeg har sagt til vennene mine når de har vært bakfulle, og jeg ikke… Karma is real. 😭

Nå har jeg akkurat fått mamma hit, for å lage meg mat. Jeg er totalt udugelig. Laks, poteter, brokkoli og saus står på menyen. Yummmsi. Håper det gjør susen. Jeg ba om sunn middag, bare sånn for å kompensere for gårsdagens. Haha. Alt handler vel om balanse, ikke sant?

SLIK STARTET JEG SOMMERFERIEN FOR KIDSA

Tidlig i forrige uke fikk kidsa offisielt sommerferie! Sidra ferdig med åttende klasse, og Rami ferdig med tiende. Han begynner fanken meg på videregående til høsten! SÅ stolt over de begge! <3 Sommerferien måtte så klart starte med en stor opptur, så da gjorde jeg ønskene deres til realitet. De har begge mast i en evighet om ikke jeg kunne tatt de med til Tusenfryd, så det gjorde jeg! Rami, Sidra, Jasmine og jeg tok turen dit, hvor vi tilbrakte hele dagen med karuseller (sidenote: jeg er pingle), spiste god mat og bare hadde litt etterlengtet søsken-tid sammen. Det var en superfin dag!

Et lite bildedryss fra dagen:

💛 💛 💛

ANTREKK

Reklame | NELLY

SKJØRT HER ⎟ BODY HER ⎟ SNEAKERS HER ⎟ DENIM JAKKE HER ⎟ VESKE LOUIS VUITTON ⎟ SOLBRILLER CÈLINE  

__________

Tips: Nelly har tidenes BESTE sommersalg akkurat nå med opptil 70% rabatt! <3

SHOP HER!

UKENS SPØRSMÅL

Hvor mange behandlinger med laser må til for at alle hårene under armene blir borte?

– Jeg er litt usikker, men rundt 5-8 ganger. Det er SÅ verdt det synes jeg, så slipper jeg å måtte barbere meg. Målet er å bli hårfri over alt. Alltid hatt lyst til det, og nå er jeg i gang for fullt!

Er det fortsatt noe mellom deg og Joss?

– Jeg skjønner helt ærlig ikke hvorfor dette spørsmålet blir stilt hundre ganger – om igjen og om igjen. Jeg har tross alt nylig svart ganske grundig på det spørsmålet i dette innlegget. Nå håper jeg på å slippe å måtte gjenta meg selv i det uendelige. ☺️

Hvor har du lyst til å reise resten av året?

– Ibiza, Maldivene, Dubai, London og Bali. Barcelona synes jeg ser veldig interessant ut også!

Hvordan er det å trene igjen?

– DEILIG, men slitsomt! Haha! Heldigvis kommer det seg mer og mer for hver økt, og det gir meg enda mer motivasjon. Jeg må påpeke at jeg nok ikke hadde kommet meg på alle de planlagte treningsøktene med mindre jeg hadde en personlig trener. Det er ikke hver gang det har vært veldig fristende å dra ræva mi bort på treningssenteret, men det å vite at det er noen der som venter på meg gjør at jeg heldigvis ikke har noe valg. Hehe!

Hvorfor har du vist så lite av moren din den siste tiden, er alt bra mellom dere?

– Personlige grunner, men alt er bra mellom oss. <3 

Litt rart spørsmål, men går du på p-piller?

– Vanligvis, ja. Akkurat nå har jeg dog en pause fra alt av prevensjon, da jeg vil finne ut om jeg føler at det er stor forskjell når meg ikke propper i meg hormoner. Jeg tror jeg vil gå over til minipiller istedenfor. Har noen av dere erfaringer med det?

Når får du overta leiligheten?

– Jeg venter på å få nøklene, egentlig. Alt er betalt og signert fra min side, så nå venter jeg bare til at alt av papirarbeid er i orden. Gleder meg såååå mye at dere aner ikke!

Hvor ser du for deg selv om 10 år?

– Gift med drømmemannen min, ett til to barn, svært hus som mannen min og jeg har bygget fra scratch.. Lykkelig, omringet av venner og familie, samt at jeg jobber med det jeg elsker. <3

Føler du noen ganger at du er presset til å dele annonser?

– Ikke overhodet. Jeg reklamerer kun for ting jeg selv elsker, ellers takker jeg fint nei til tross for at det er snakk om mye penger. For meg er det superviktig at dere blir fornøyde med det jeg anbefaler dere om, hvis ikke hadde jeg ikke klart å levd med meg selv. Deres tillit til meg betyr mer enn dere tror. Jeg mener, jeg hadde ikke hatt det livet jeg har foruten dere. <3

Kan du prate arabisk?

– Yes! Jeg er ikke suuuperflink da, men det funker! 

Hva elsker du mest ved deg selv?

– At jeg er så familieorientert og omsorgsfull ovenfor mennesker og dyr. 

Hvorfor er du ikke så aktiv på YT lenger? Elsker å se på videoene dine!

– Åååå, så hyggelig!! Jeg må faktisk få vlogget igjen asap. Det har egentlig blitt litt sånn at jeg kun poster på videoer når jeg er ute å reiser, men det er kanskje like interessant for dere at jeg vlogger hjemmefra også? Nå skal jeg jo i gang med flytting og renovering av leilighet, så det har jeg i hvert fall tenkt å dokumentere på video! Hva tenker dere om det? 😍

Har du kjøpt en leilighet til over 10 millioner?

– Nei, det har jeg ikke råd til! I wish, haha. I fremtiden håper jeg det vil skje, men dette er min første bolig og jeg bor tross alt alene. Jeg har ikke behov for noe enormt akkurat nå, det viktigste for meg er å komme meg inn på boligmarkedet og faktisk investere i noe. Check!! 

_____

still gjerne spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg der også!

DETTE SKJER DENNE UKEN

MANDAG:

– Hele dagen gikk til mitt hemmelige prosjekt!

– Feire mammas bursdag. <3

 

TIRSDAG:

– Mitt første møte angående en del av renoveringen til min nykjøpte bolig!! SOOO excited!!!

– Forberede to samarbeid.

– Møte en megler for å levere siste del av papirarbeidet.

– Trening med min PT.

 

ONSDAG:

– Betale regninger!

– Poste et samarbeid.

– Jobbe med prosjektet mitt.

– Trening med min PT!

 

TORSDAG:

– To møter.

– Jobbe med bloggen!

– Laserhårfjerningstime. Jeg skal blant annet ta brasiliansk laser. WÆH! Er nervøs, men det er totalt verdt det da jeg blir hårfriiii for alltid. Jaaa takk!

– Planlegge i forkant av noe som skal skje i helgen!

 

FREDAG:

– Møte med samarbeidspartner.

– Brynstime. Min fave!

– Frisøren for å farge ettervekst, kure og stusse.

– Feire Oskars bursdag!! <3

 

LØRDAG – SØNDAG:

– NO PLANS enn så lenge!

MAMMA 30 ÅR

HAPPY B-DAY MUMMY

I dag er ingen vanlig dag, for i dag er det mammas fødselsdag! Hun fylte så klart intet mer enn 30 år. 😉 Det måtte selvsagt feires, til tross for at den egentlig feiringen skjedde i helgen. Søsteren min og jeg tok henne med på en shoppingrunde, etterfulgt av en koselig feiring på Theater Caféen. Der fikk vi pratet masse, spist god dessert og enda bedre drinker. Vi var jo så heldige med været, så vi gikk oss en lang spasertur også i varmen. 

Gratulerer med dagen, mamma! <3

MITT BESTE TIPS NÅR DET GJELDER BRUNFARGE

Reklame | sunny bears

Søndag er uten tvil min favorittdag i uken! Da er det liksom lov til å ligge på sofaen og glo på serier heeele dagen lang, uten at man føler man gjøre noe annet. Deilig! En slik søndag skal jeg definitivt ha i dag, nå som jeg har kommet hjem fra Tusenfryd. Jeg deler bilder fra dagen senere! Neste uke blir ganske travel nemlig, så her gjelder det å få ladet opp batteriene når man kan.

Jeg liker å komme med mine beste anbefalinger til dere i ny og ne, og i dag vil jeg tipse dere om mitt beste triks til å bli fort brun og spesielt hvordan man bevarer den gyldne brunfargen mye lenger! Dette er ikke første gangen jeg forteller dere om Sunny Bears, men jeg velger å gjøre det igjen da det mest stilte spørsmålet jeg får fra lesere og følgere er: “hvordan blir du så brun?”. 

Betakaroten er noe jeg har tatt i flere år. Det er et kosttilskudd som gjør at du oppnår en fin glød i huden, i tillegg til å legge grunnlaget for den dypeste og mest langvarige brunfargen i sommer! Nå kan vi ikke skryte av at vi har hatt den fineste sommeren hittil, men jeg krysser fingrer og tær for at det skal snu. Men akkurat derfor er det ekstra viktig for meg å ta Sunny Bears, for man blir nemlig brunere uten å faktisk måtte sole seg. 

Grunnen til at jeg gikk over til Sunny Bears så fort det kom ut på markedet, er fordi disse er tyggepastiller, istedenfor kapsler man må svelge. Sunny Bears smaker som mango godteri! Det er super duuuper godt! Man skal spise to “mango bjørner” daglig, men den anbefalte dosen sliter jeg med å holde meg til. Jeg mener, det smaker jo så utrolig godt! Jeg glemmer aldri å ta de, nettopp av den grunn. Det har blitt mitt lille høydepunkt på morgenen. 💛

Jeg er så glad for å få kunne dele et helt ekstremt godt tilbud med dere her via bloggen min!

KLIKK HER FOR 50% RABATT PÅ SUNNY BEARS NÅ!

NEW IN FRA NELLY + 20% RABATT

Reklame | nelly

Her er deler av mitt nyeste innkjøp til sommeren fra Nelly. Jeg måtte jo benytte meg av 20% rabatten som er på ALT fra NLY Brands. Det er jo Nelly sine egne merker jeg handler mest fra, da jeg synes de har så sykt mye fint! Jeg tenkte å vise dere hva jeg klikket hjem + påminne dere om at rabatten varer frem til i morgen (søndag) kl 23:59. 

🦄 KLIKK HER FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ NELLY 🦄

TOPP HER

KJOLE HER

SKJØRT HER & TOPP HER

KJOLE HER

TOPP HER

BUKSER HER

SANDLER HER

TOPP HER

TOPP HER

______

Her kommer noen andre favorittplagg fra NLY Brands, som dere også får 20% rabatt på. Elsker disse plaggene, så må bare tipse dere om de også ettersom alt er på rabatt. <3

KJOLE HER

BODY HER

SKJØRT HER

KJOLE HER

 

 

BLAZERKJOLE HER

_______

Vil dere ha innkjøp del 2? <3