JEG REISER IKKE HJEM ALENE

Dagens frokost..

Nå nærmer det seg hjemreise med stormskritt. Helt ærlig, jeg har jeg grugledet meg veldig. Jeg gleder meg til å komme bort fra all fest og fyll, for det har jeg virkelig fått nok av. Kroppen og sinnet mitt orker ikke en dråpe alkohol til. Hvorfor jeg gruer meg, er fordi at jeg kommer til å savne alle de fine menneskene her nede som jeg har tilbrakt tid med fra morgen til kveld i syv uker. Jeg har ikke vært alene i et eneste sekund. Det føles litt som da jeg deltok på PH, da føltes det helt likt når jeg visste at jeg skulle hjem og skille vei med alle de andre. Man får litt panikk. Det å gå fra å ha så mange mennesker rundt seg 24/7 til å plutselig være mutters alene hjemme i leiligheten i Oslo er ikke særlig lokkende akkurat nå. Det blir nok vanvittig ensomt, spesielt i starten. Ensomt og rart. Jeg får helt enkelt tvinge vennene mine på overnatting de første dagene, haha. 

Selv om jeg reiser hjem alene akkurat nå (og det føles kjipt), beroliger jeg meg med at de fleste reiser hjem snart, de også. Så sånn sett reiser jeg ikke hjem alene, føler jeg. Matilda og Rebecka har jo allerede dratt hjem, så de blir jeg jo å besøke asap. M i Stockholm og R i Oslo. Godjentene mine som jeg har skapt så mange fine minner sammen med på denne øya. AH! Livet har søren meg vært fint disse ukene, det er sikkert og visst.

I dag skal jeg få unnagjort to ting: kjøpe en til koffert, og spise taco på Savas. Sistnevnte er så latterlig godt! Dit må dere virkelig dra dersom dere er/skal til Rhodos. Kylling taco er min favoritt!

JA, JEG ER FORELSKET

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjærligheten min for dette produktet er helt ekstremt. Jeg prater selvfølgelig om vidunder kapslene for håret – nemlig Hair Luxuious fra Good For Me! Jeg har blitt så vanvittig glad i dette produktet at dere aner ikke. Det er ikke ofte jeg blir så her fornøyd når jeg tester ut nye saker, men disse tablettene har virkelig gjort underverker for manken min. En fun fact om meg: jeg er veldig stolt over håret mitt. Det er det som er “kjennetegnet mitt” – mitt lange, tykke og glansfulle hår. Men… Ettersom at jeg enten har krøllet etter rettet ut håret mitt så og si hver dag, har det dessverre blitt slitt. Jeg ville få tilbake glansen, og ikke minst styrke håret igjen. Ved å gjøre det har jeg kuttet ned på stylingen, samt begynt å ta to kapsler med Hair Luxious hver dag. Jeg hadde ikke sånn kjempe store forventninger sånn helt ærlig, men tenkte at det ikke skadet å gi det en sjanse i hvert fall ettersom at jeg hørte så mye bra om dette produktet. Og herlighet så glad jeg er for at jeg gjorde det! Dette er hands down blitt min nye obsession. Jeg er forelsket!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

KORT FORTALT OM HAIR LUXIOUS

Hair Luxiuos er et produkt som inneholder en lang liste med ingredienser som er supert for håret ditt. Disse næringsstoffene som kapslene inneholder vil etterhvert tilføre håret ditt den nødvendige næringen det trenger for å oppnå en naturlig hårvekst. Husk at det tar tid da det er en langsom prosess, så det vil ta en liten stund før du vil se den største forskjellen. Dersom du tar to tabletter daglig over tid, vil håret ditt bli rustet mot slitasje, og håret ditt vil vokse seg sunnere og sterkere. Hvem takker vel nei til det? I sure as hell don’t! 🙋🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestill Hair Luxious HER og oppgi rabattkoden «ISABEL20» i kassen for å få 20% i avslag!

UKENS SPØRSMÅL

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini overdel HER // truse HER

Har du truffet på Pierre etter at han kom til Rhodos? 

Ja, denne øya er ikke spesielt stor, så det hadde vært umulig å ikke støtt på hverandre.

Føler du ikke at livet ditt er tomt når alt du gjør er å feste, spise og sove? At det er meningsløst og ikke noe som vil gi deg noe i lengden?

Jo, til en viss grad. Jeg er nok litt forvirret for tiden når det kommer til hva jeg vil gjøre med livet mitt, men akkurat nå er det sommer og jeg har tatt meg friheten til å feste og være på ferie. Jeg skal ta tak i alt igjen så fort jeg er tilbake i Norge, som er allerede neste uke. Det skal bli deilig å komme bort fra all alkohol og festing nå, for shit så lei jeg er. Haha.

Du kan jo ikke leve av bloggen for alltid. Hva tenker du å gjøre etter dette?

Jeg har et par idèer som jeg vil gjøre til virkelighet etterhvert, så jeg stresser ikke enda. Jeg elsker å blogge og trives veldig godt med det per dags dato, men jeg vil selvfølgelig ha noe “tryggere” å falle tilbake på dersom bloggen dør ut om et par år. Jeg håper forøvrig aldri at det blir å skje, da. Jeg elsker dette lille universet mitt!

Kommer du til å flytte ut av Norge når du kommer hjem?

Nei, jeg blir ikke å flytte til utlandet. Jeg skal derimot reise veldig mye! ✈️

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg til hverdags?

Hmmm! Det kommer helt an på hvor god tid jeg har, haha. Vanligvis bruker jeg kanskje 30-40 minutt? Jeg kan være kjappere og jeg kan være tregere. Jeg elsker å bruke god tid foran speilet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor setter du på vipper?

Jeg drar til Kasja på Lashes By Kasja. Nettsiden finner du HER! Hun er så vanvittig flink, altså. Kommer aldri til å bytte henne ut noensinne. Hun gir meg de perfekte vippene! Jeg har seriøst aldri fått så mange fine komplimenter på vippene mine som det jeg har fått etter at jeg begynte å gå til henne. Hun er suveren!

Er du konfirmert?

Ja, jeg konfirmerte meg kristelig. Det er mange som tror at jeg er muslim, men det er jeg altså ikke. Med det sagt er jeg ikke noe religiøs av meg overhodet, men på “papiret” er jeg kristen.

Noen fortalte meg at du egentlig er en gutt. Er det sant?

Det er mye man hører om meg, gitt. Nei, det er nok ikke sant. Jeg er født som jente. Haha.

Hvilke mystories er dine must? De som du gleder deg til å se?

Hmm.. Jeg følger mange på snapchat, men den absolutt mest interessante for min del må faktisk være Kylie Jenner. Jeg elsker hennes mystories! Alt er så luksuriøst og glam. Slik liker jo jeg, vet dere. Hehe!

___

LURER DU PÅ NOE? KOMMENTER SPØRSMÅLET DITT, SÅ SVARER JEG NESTE UKE!

AT DERE IKKE SKJEMMES!

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har tatt folk i å ta enten snikbilder eller videoer av meg her nede. Det skjer selvfølgelig hjemme også, men her er det helt ekstremt. Jeg vet ikke helt hvordan tankegangen til dere som gjør det er, men skjønner dere ikke at det er direkte respektløst? Tror ikke du at jeg synes at det er ubehagelig? Hadde du likt om jeg hadde snikfilmet deg? Det tror jeg neppe. Jeg har en viss forståelse for at det skjer, men likevel skjønner jeg ikke at fornuften ikke slår inn. Jeg har fått x antall kvelder ødelagt i løpet av oppholdet mitt her av nettopp denne grunnen. Jeg synes ikke at det er gøy overhodet, noe jeg ikke en gang burde behøve å si. Det er vel en selvfølge, eller? 

Det verste er at når jeg fint ber disse personene om å slutte, blir jeg bemøtt av hånlig latter eller at vedkommende fortsetter. Jeg mener, hva er galt med folk? Aldri i livet om jeg eller vennene mine hadde gjort slik om vi hadde sett et kjent ansikt. Det hadde jo vært oppriktig flaut! Sukk, nei, nei og atter nei.. Jeg kjenner bare at jeg har fått den der oppførselen skikkelig opp i halsen. Det kryr over av nordmenn på Rhodos akkurat nå, og jeg må si at jeg ikke klarer å være like glad og imøtekommende som det jeg ønsker å være på grunn av dette. Jeg blir dessverre litt skeptisk i og med at jeg blir utsatt for dette flere ganger daglig. Vennene mine legger veldig godt merke til det også, og dere kan tro jeg synes at det er flaut. De blir jo like (om ikke mer) ukomfortable i en slik situasjon som det jeg blir. 

Jeg ber dere om å være så snille å tenke dere om. Jeg tviler på at hvilket som helst annet menneske hadde satt pris på å bli snikfilmet eller tatt bilder av i skjul. Kom heller frem til meg! Jeg elsker å møte dere og ta et bilde sammen med dere, så vær så snill å ikke vær redde for det. Det blir jeg veldig glad for! ❤️  Beklager for at dette er et litt sinna innlegg, men jeg må bare sette foten ned nå, for jeg blir oppriktig oppgitt av dette. Klem.

JEG HAR BESTEMT MEG

I dag booket jeg flybillett hjem! Shit, tenk at disse solfylte dagene har kommet til en ende? Jeg har vært her litt vel lenge nå, og jeg må ærlig si at jeg ikke trodde at dagen hvor jeg ble lei av denne øya kom til å komme. Men her sitter jeg da, og skulle aller helst ønsket at jeg kunne vært i Oslo allerede nå, i skrivende stund. Så lei er jeg altså. Og som jeg har sagt tidligere: jeg må hjem for å komme tilbake til vanlige rutiner med bloggen. Dette går jo ikke lenger, det innser jeg også. På tide å ta tak i livet igjen, og ikke bare ha det gøy. 😊 Det var på tide at flybillett endelig ble booket! Jeg har pratet om det en liten stund nå, men aldri faktisk gjennomført bookingen. Hvorfor er et godt spørsmål. Jeg klarte vel ikke helt gi slipp på disse solfylte dagene på favoritt øya. Været hjemme i Norge er jo ikke særlig fristende sammenlignet med her, haha. MEN, kjenner jeg meg selv rett blir jeg ikke i Oslo så alt for lenge før jeg legger ut på et nytt eventyr. Ikke et feste-eventyr, vel og merke. Det har jeg fått nok av. 

I starten av neste uke er jeg altså hjemme! Gud, som jeg savner alle de fine vennene mine. Og ikke minst mine kjære småsøsken som jeg leeengter i hjel etter å få klemt på igjen. Sukk.. Det blir fint å komme hjem igjen. 💞 

DET KOM SOM ET SJOKK

annonselenker


BIKINITRUSE HER // LIGNENDE OVERDEL HER // SOLBRILLER HER
LIFE IS DEFINETLY BETTER AT THE BEACH

Hei fra et solfylt Rhodos! Herlighet for en fantastisk fin dag jeg har hatt. Det er så vanvittig deilig å tilbringe hele dagen på solsengen ved havet. Finnes det helt ærlig noe mer avslappende? Noen venner og jeg dro til Ronda Beach (som jeg forøvrig akkurat oppdaget at fantes her nede, haha) hvor vi nøt en deilig lunsj før vi la oss på solsengen. Ronda Beach ligger da altså rett ved den stranda jeg bruker å sole meg på, nemlig Ellie Beach. Jeg visste absolutt ingenting om at Ronda fantes en gang, før en kompis ba oss komme dit. Jeg var liksom klar for å kaste meg avgårde i en taxi, for den stranda hadde jeg aldri hørt om. Det kom mildt sagt som et sjokk når jeg fant ut at det lå noen meter unna der jeg vanligvis bruker å dra. Sjekk bare på bildene – det er jo helt nydelig der! Man får følelsen av å være på Nikki Beach eller noe lignende, det er hvert fall ikke harry Rhodos preg der, nei.

Uansett! Jeg aner ikke hvor mange timer vi har stekt i dag, men tipper det er rundt 4 timer kanskje? Skillet mitt blir bare sterkere og sterkere nå, og jeg vet ikke helt hva jeg synes om det – haha. Jeg elsker jo å bli brunere, meeen bikiniskille er ikke særlig lekkert, spesielt ikke når det er så markert som det mitt er nå. Som jeg sa til en venninne i dag: vi må snart dra et sted hvor vi kan sole oss nakne en hel dag. Haha! Skille må boooort. Uansett! Nå er jeg tilbake i leiligheten å skal fikse meg litt smått før jeg møter Matilda. Det er duket for sushi! YUM! Jeg er skrubbsulten nå, føler at jeg kommer til å stryke med innen en halvtime dersom jeg ikke får i meg mat asap. Your girl is hungryyyy!

JEG ER REDD FOR Å DELE DETTE

Det er ingen hemmelighet at jeg deler store deler av livet mitt med dere her på bloggen. Jeg deler mine tanker, mine planer og ja.. Så og si alt. Det jeg merker mer og mer er at jeg blir reddere og reddere for å dele for mye. La oss si at jeg har en mening om at jeg har lyst til å dra til Maldivene, men ender opp med å reise til Spania noen måneder senere istedenfor. Da får jeg kjeft for at jeg sa at jeg egentlig hadde lyst til å dra til Maldivene, men at jeg lyver i og med at det ikke ble noe av. Skjønner dere tegninga? Planene og ikke minst meningene mine endrer seg like mye som hvem som helst annen, og selv om jeg har lyst til noe her og nå, er det ikke sikkert at det er slik en måned senere. Ikke sant? Men i og med at jeg har det nedskrevet svart på hvitt her på bloggen, er det mange som mener at de kan “ta” meg på det. 

Jeg vil bare at dere skal ha det i bakhodet, at jeg også kan endre meg. Livet mitt er en forbanna berg – og dalbane, og det er ikke alltid slik at alle planene og ønskene mine går i boks. Ting skjer. Livet skjer. Ikke alt går etter planen, selv om jeg noen ganger selvfølgelig hadde ønsket det. 

Det er en av baksidene ved det å ha en blogg, for man får nesten ikke lov til å endre mening. Har man sagt noe, så er det slik det er nødt til å være for alltid. Det virker iallefall slik noen ganger, og derfor merker jeg at jeg holder litt ekstra tilbake på ting for tiden. Det skjer mye i livet mitt akkurat nå, men jeg har lært av erfaring at jeg ikke skal dele noe med mindre jeg er fullstendig sikker på det jeg mener og føler. Aller helst vil jeg være slik som jeg var før, da jeg startet å blogge. Da dreit jeg loddrett i, og skrev akkurat det jeg hadde på hjertet. Ingen filter. Det er da bloggen min var på sitt beste i følge meg. Nå har jeg blitt litt reddere, faktisk. Og det irriterer meg.

DET ER NÅ DET GJELDER

annonselenker


 BIKINI TRUSE HER // LIGNENDE BIKINITOPP HER

Mmmm..

🌴 👙 ☀️ 💦

God morgen fra Rhodos. Her er det 29 grader og klart for soling hele dagen! Nå er det jo ikke lenge til jeg setter kursen hjemover, så dere kan jo tro at jeg skal jobbe på spreng med brunfargen. Siste innspurt! Det er nå det gjelder! I går dro jeg faktisk ikke ut, det fristet mye mer å tilbringe kvelden i leiligheten med serier på mac-en og sjokolade i hånden. Late dager, that’s for sure. Det er deilig å føle seg uthvilt for en gangs skyld. Planen i dag er å slikke så mye sol som overhodet mulig, for å så ha en aldri så liten photoshoot, før det er duket for middag med et par venner. Hva resten av kvelden bringer får vi vel se, men kjenner jeg meg selv rett blir det nok ikke enda en avslappende kveld. Haha. Viktig å ikke gå glipp av moroa, vet dere! 

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som nyter late dager ved bassenget i dag. Hvor deilig er det ikke å bare slappe helt av, senke skuldrene og høre på fuglekvitteret mens solen steker på kroppen? Jeg gruer meg sånn til sommeren er over.

HAN FIKK MEG TIL Å MISTE DET HELT

Gjør dere klar for en spesiell historie…

Det hele startet med at jeg ble litt for full, litt for kjapt. Det skal ikke mye til.. Etter en liten stund merket jeg at jeg måtte komme meg litt unna alle mennesker, da det ble litt for mye for meg. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg ble plutselig veldig emosjonell så jeg satte meg ved havet for å få litt luft. Mens jeg sitter der helt alene og faktisk gråter, kommer det en jævla idiot (beklager språket) og trykker telefonen som han filmer med (med blitzen på) opp i ansiktet mitt. Altså, jeg ble så sjokkert. HVEM gjør sånn? Jeg forstår at det kanskje kan være spennende å støte på et kjent ansikt, men det å filme meg rett opp i ansiktet mens du åpenbart ser at jeg er lei meg og gråter? Det er bare vanvittig ufyselig. Ufyselig og respektløst. Jeg skjønner meg ikke på hvordan enkelte tenker. Hva er det som får en person til å tenke at det er greit? Heldigvis kom det en super skjønn gutt å trøstet meg og fikk denne idioten bort. Det finnes gode mennesker også! Takk Gud for det. 

Så dette er faktisk hendelsen som inntraff da jeg knuste telefonen min forrige uke… Kremt. Jeg må lære meg å slutte å la det gå utover mine stakkars iPhoner så fort jeg blir frustrert eller forbanna. Det er som en refleks. Det bare skjer, før jeg får tenkt meg om. Det er flaut å innrømme det, men jeg har kjøpt to nye iPhones på litt over to uker. På tide å slutte å sabotere for meg selv, kanskje?

Foruten om denne episoden synes jeg at det er super koselig når dere kommer frem til meg! Misforstå meg ikke, for jeg elsker virkelig å hilse på dere, men man må nesten se an situasjonen. Ikke sant? Om du ser en person er lei seg, er det ikke da en selvfølge at man ikke går frem å begynner å være direkte kvalm? 

DETTE GÅR IKKE LENGER

annonselenker

Hei fininger! Håper helgen deres har vært helt fantastisk. Selv har jeg ikke hatt et eneste sekund til overs hvor jeg har fått tid til å slappe av. Det skjer altså så vanvittig mye til alle døgnets tider på denne øyen, så det blir lite avslapping. Dere vet jo hvordan jeg er også, jeg må jo få med meg absolutt alt. Lider kanskje litt av FOMO? Jeg tror definitivt det. Jeg får panikk så fort jeg vet at det skjer noe gøy uten at jeg er tilstede. Det fører jo til at jeg blir helt utslitt, selv om jeg selvfølgelig har det veldig gøy samtidig. 

Dessverre så tror jeg at det er på tide at jeg kanskje reiser hjemover snart. Miljøet her nede er ikke særlig bloggvennlig, og nå føler jeg at jeg har fått nok ferie. Jeg har storkost meg fra ende til annen i flere uker, hvor jobb har blitt nedprioritert. Jeg synes jo selv at jeg har fortjent disse ukene med litt mindre fokus på jobb, i og med at jeg jobber 24/7 resten av året. En liten “ferie” synes jeg er innafor, men jeg kan jo innrømme at den gjerne har vart litt lenger enn først planlagt. Å være så lenge på Rhodos var aldri meningen – jeg skulle jo reise litt over alt denne sommeren, men her ble jeg visst stuck. Haha. Isabel i et nøtteskall. BIKINITOPP HER // SNEAKERS HER // SHORTS LEVIS HER

Nå har min dårlige samvittighet ovenfor dere tatt overhånd, så jeg blir å reise hjem ganske snart. Tilbake til vanlige rutiner, blogge som normalt og rett og slett gå tilbake til livet mitt. Det er vanskelig å blogge herfra i og med at det som skjer her nede gjerne ikke er så veldig bloggvennlig da det er mye festing innblandet. Jeg gjør jo ikke så mye annet spennende som dere hadde funnet interessant, så bloggmaterial er vanskelig å produsere her nede. Jeg ser at dere skriver at dere savner slik bloggen var før jeg reiste hit, og det har virkelig gnagd på samvittigheten min. Så, dere – nå går ikke dette lenger. Om ikke lenge er bloggen tilbake som før, og jeg tilbake i Norge. ❤️  Jeg håper det høres bra ut, og at dere ikke er alt for skuffet over med disse dagene. Klem!