UKENS SPØRSMÅL

annonse ⎟  annonselenke nelly

Hvis du hadde funnet den rette mannen og han hadde fridd, hadde du svart ja da?

– Umulig å svare på. Men først og fremst er jeg ikke klar for et så stort commitment på dette tidspunktet i livet mitt. Jeg er ikke klar for giftemål og barn. Langt i fra. Det gir meg typ litt sånn blandede følelser, for jeg føle mer og mer på det presset desto eldre jeg blir. Jeg vil egentlig ikke ha barn. Ikke i dag, ikke om 5 år, ikke om 7 år. Kanskje når jeg er 40. Samtidig vet jeg jo at det kan være vanskelig å bli gravid når man er i den alderen, så jeg vet ikke. Tiden får vel vise. Om jeg skulle sagt ja til et frieri, måtte jeg vært sammen med den personen i noen år i forkant. Jeg vil aldri skille meg. Dersom jeg skal gifte meg, vil jeg så klart være 100% sikker på at det vil vare livet ut og at det er en person jeg vil dø sammen med.

Hvem heier du på i Skal Vi Danse?

– Sophie Elise, Martine og Aleks! 💃🏽

Hvor mye sparer du i måneden?

– Jeg sparer 70% av lønningene mine hver måned, ca. Finnes så klart unntak, men vanligvis er det slik. Jeg er så forbanna stolt over meg selv som har klart å bli så flink med sparingen dette året. Klapp på skulderen til meg selv!

Liker du at folk på gata kommer frem til deg og spør om selfie?

– Absolutt, jeg synes det er kjempe hyggelig å treffe dere!! 💕 Jeg blir alltid like glad! Det å kunne se hvem leserne mine er og det å kunne slå av en prat med dere betyr enormt mye for meg. Jeg er jo så glad i dere, vet du!!

Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?

– Det må være magen.

T-SKJORTE HER

Har du hatt sex med over 30 stykk?

– Nei, det har jeg ikke.

Hvem håper du vinner Love Island?

– Andrea! 

Planer fremover?

– Work, work, work! Jeg skal lansere noe jeg har jobbet med lenge nå, jeg skal reise til LA, jeg skal være mye sammen med familien min og vennene mine.. Hmm, hva mer? Jo, jeg skal til Stockholm også en tur. Hovedsakelig er det bare mye jobb som opptar tiden min fremover en stund nå.

Hvem klinte du med på Stratos i går?

– Haha, godt forsøk! Jeg klinte ikke med en eneste sjel i går, dessverre.

Hvis du hadde blitt gravid, hadde du tatt abort da?

– Ja, jeg er ikke klar for å få barn. Det er super viktig å beskytte seg da, slik at man ikke ender opp i en uønsket situasjon hvor man bli gravid uten at man vil det.

Hvem er den kjekkeste gutten som har deltatt på PH, etter din mening?

– Pierre, hehe.

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER OGSÅ!

JEG STRAFFES HARDT

HANGOVER SUNDAY

I dag ble jeg påminnet om hvorfor jeg knapt fester lenger (les: drikker alkohol). HerreGUD så dårlig jeg var når jeg våknet i dag… Jeg hater å bli eldre av mange grunner, men en av de største grunnene er at jo eldre jeg blir, jo mer ødelagt blir jeg dagen derpå. Det skulle ikke vært lov. Uansett! Viktigst av alt er jo at jeg hadde det ekstremt gøy i går sammen med en skikkelig fin gjeng! Jeg fikk til og med festet med bestevenninnen min Michelle igjen, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge. Gud så godt det var å se henne igjen. 💕Jeg hater virkelig at hun og Elias ikke bor her i Oslo. Det hadde vært drømmen! Jeg skal bli flinkere til å reise på weekends til Stavanger for å besøke de fremover. Vi sees alt for sjeldent, hvilket jeg ikke liker i det hele tatt. Dere vet de vennene man har som man virkelig kan være seg selv 100% rundt? De vennene man føler seg helt komfortabel rundt, som du stoler på med alt du eier og har, de vennene man regner som familie? Det er Michelle og Elias for meg. Vi har vært så nære hverandre helt siden 1 klasse på videregående. Selv om vi ikke sees så alt for ofte, føles det likevel som vi så hverandre dagen før, når vi først henger igjen. Ingenting forandrer seg. De vennskapene betyr alt for meg. 

I dag får jeg derimot ta straffen for gårsdagens festligheter. Planen i dag er: Spise junkfood, surre rundt i koseklær, drikke masse vann (dehydrert af), hjelpe Sidra med å klippe en YouTubevideo og svare på ukens spørsmål. Apropos sistnevnte: har dere noe spesielt dere lurer på, kan dere legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Håper dere har en litt mer oppegående søndag enn meg, haha. Klem!

OPPSKRIFT: SHOSHOS GULROTKAKE

Her kommer oppskriften på storesøsteren min sin gulrotkake, som lovet! Den smaker helt nyyydelig, så lov meg å test ut oppskrifta. Om dere gjør det, må dere legge ut en story og tagge meg! 🍰Jeg tenker at timingen er ganske fin, det er jo tross alt lørdag. Kanskje rekker dere å bake den i kveld, eller i morgen? 

Ingredienser til kaken:

7,5 dl Hvetemel
4,5 dl matolje eller margarin
6 egg
6 dl Sukker
3 ts bakepulver
3 ts natron
3 ts kanel
750 g skrelt gulrot 

Ingredienser til toppingen:
250 g smør
400 g  2 pk Philadelphia
500 g melis
3 ts vaniljesukker

SLIK GJØR DU

Visp sammen sukker og olje eller margarin i en stor bakebolle. Pisk så inn eggene (bruk elektrisk mikser, enklere og raskere), til blandingen blir tykk, fyldig og du ser at den blir lys. Sikt sammen hvetemel, bakepulver, natron og kanel. Bland det til en jevn og fin røre. Riv gulrøttene fint og rør det så inn i kakerøren.

Hell røren så i en stor, bakepapirkledd langpanne ( Ca 30X40 cm).  Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i Ca 40 min. Avkjøl kaken i formen på benken. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. La kaken avkjøles.

GLASUR

Rør sammen smør og litt og litt melis om gangen til du ser at det begynner å bli en smørkrem. (Altså det skal se ut som krem). HUSK å spare litt av melisen du skal bruke det igjen senere i avsnittet. Tilsett Philiedelfia, vaniljesukker og resten av melisen og pisk ostekremen jevn og fin. Bre ostekremen i et tykt og fint lag over kaken. Lag gjerne riflete mønster i ostekremen ved hjelp av en  gaffel. Du kan også bruke tannpirker til å lage mønster i kaken.  Del kaken i fine små firkanter og nyt det med en kopp kaffe eller det du måtte ønske. Håper det smaker. 

______

Håper det smaker! 🍰

NOE JEG ALDRI PLEIER Å GJØRE

annonse ⎟  lenker nelly

FREDDAN! Beste dagen! Jeg kan virkelig si at denne uken har vært dødshektisk, jeg har hatt så utrolig mye å gjøre hver eneste dag. Det er en ting å “bare” blogge, men det å drive med mye annet i tillegg gjør naturligvis hverdagen min veldig mye travlere. For første gang på lenge, føles det skikkelig deilig at helgen e her. Vanligvis er det jo ikke en veldig merkverdig stor forskjell på ukedager og helg for meg med den jobben jeg har, men det kan jeg trygt si har endret seg de siste ukene. Det skal bli deilig å kunne ta litt “fri” (sett bort i fra bloggen, så klart). Digg! Bestevenninnen og bestekompisen min fra Stavanger er i Oslo denne helga, så de skal jeg tilbringe så mye tid som mulig sammen med. Gud som jeg har savnet de! Jeg har prøvd å overtale de til å flytte til Oslo veldig lenge nå, men det ser ikke ut som at jeg lykkes haha. Jeg gir ikke opp, da! 😜Før jeg skal treffe de i kveld, skal jeg på iDeal Of Sweden sitt event på The Thief. Jeg pleier vanligvis aldri å dra på eventer da jeg synes at slike ting ofte kan bli litt vel.. jeg vet ikke, jeg føler meg bare ikke helt komfortabel i slike situasjoner alltid. Men dette eventet kunne jeg ikke takke nei til! De er kjent for å ha de kuleste eventene, så da må jeg nesten dra. Dessuten har jeg bestemt meg for å presse meg selv til å gjøre saker som er utenfor komfortsonen min. Det er tross alt slik man utvikler seg, er det ikke?

JOGGESETT MESHKI ⎟ SKO HER  ⎟ CAPS HER

Nå skal jeg få unnagjort litt regnskap før jeg begynner å ordne meg. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg, som vanlig. Skulle ønske pakkene med nye klær som jeg har bestilt hadde ankommet allerede, men så heldig var jeg altså ikke. Blæh. 😒Jeg lurer på om jeg skal få til å vlogge i dag, faktisk! Hadde det vært gøy? God helg enn så lenge, fininger!

JEG HAR DRØMT OM DETTE LENGE

ÅH, gledens dag! De som kjenner meg, vet hvor sinnsykt mye jeg elsker gulrotkake. Altså, det er det beste du kan gi meg! I fjor fikk jeg smake på søsteren min sin, og siden har jeg drømt om å få henne til å bake den igjen. Stakkars, jeg kan love dere at hun angret på at hun bakte den i første omgang, for herregud så mye mas hun har måttet holde ut med. Sorry not sorry – den smaker jo så forbanna godt!! <3

Nå har hun jo flyttet til Oslo, noe jeg er kjempe glad for. Ikke bare for å få gulrotkaken hennes, men også for å ha storesøsteren min i samme by som meg. Hun har jo bodd og studert i Tromsø de siste tre årene, så det var virkelig på tide å få henne bort fra nord og tilbake til østlandet. Uansett! Jeg fikk henne ENDELIG, etter et langt år, til å bake kaken til meg igjen, for andre gang i hele mitt liv. Jeg skal seriøst tvinge henne til å bake den i det fremtidige (forhåpentligvis) bryllupet mitt!! Gulrotkake i bryllup, sier du? YEP! Dere hadde forstått om dere hadde smakt den. OK, dette begynner å bli litt merkelig å skrive et så langt innlegg om, men jeg har drømt om å få gafle i meg denne kaka helt siden i fjor. Man skulle nesten tro at jeg ikke har noe å blogge om ettersom jeg skriver om en kake, meeeen det er altså ikke tilfelle. Jeg må bare dele denne store dagen med dere, for endelig har jeg fått noe jeg har drømt om lenge! 

Vil dere ha oppskrifta? Skriv “ja” i kommentarfeltet! 🍰💕

DE 8 BESTE MINNENE FRA 2018

Processed with VSCO with av8 preset

Året 2018 har vært veldig innholdsrikt! Jeg har opplevd utrolig mye på disse snart 9 månedene, og mer skal det bli. De resterende månedene av året kommer til å være de sykeste månedene i livet mitt, det er jeg helt sikker på, så jeg har mye å se frem i mot. Men det jeg har opplevd så langt har også vært super fint! Så klart har ikke året så langt kun bydd på fine minner, jeg har jo gått gjennom mye dritt også, men det liker jeg ikke å fokusere på. Jeg tok en liten tur down memory lane, og tenkte å dele de beste minnene fra 2018 så langt sammen med dere! 💘

_________

Jeg var med på legendesesongen av Paradise Hotel, altså sesong 10. Det var sykt gøy å være tilbake i Mexico og ikke minst få lov til å være med nok en sesong. Følte meg passe kul når jeg fikk telefon om ønske om å ha meg med som en legende i den nye sesongen. Det var sykt deilig å slippe unna siste del av vinteren her i Norge, og få fly til varmere strøk. Jeg kommer alltid til å ha en spesiell kjærlighet for PH. They made me. 

Foto: TV3

Jeg flyttet til Marbella med eksen min. Vi fant oss en nydelig leilighet som vi flyttet inn i for en måned, og planen var da å finne en ny innen den måneden var over. Det var lettere sagt enn gjort, og da været var helt katastrofe da vi var der hele den måneden, bestemte vi oss for å reise på ferie til Thailand istedenfor. Den tiden vi bodde i Marbella var fantastisk da, sett bort i fra stormene. Det var så befriende å våge å bare flytte til et nytt land, selv om det ikke akkurat varte så lenge.

Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Jeg ble sammen med Pierre igjen. Dere synes kanskje at det er litt rart at jeg tar det med som et punkt ettersom at det er slutt mellom oss i dag, men for meg er det definitivt noe av det fineste som skjedde i 2018. Pierre betyr enormt mye for meg, det har han gjort i tre år. Selv om det ikke lenger funket mellom oss som et par, er forholdet vårt likevel noe av det beste som har skjedd meg. Vi var litt av en duo sammen og vi opplevde utrolig mye fint sammen da vi var et par.

 Processed with VSCO with av8 preset

THAILAND! Jeg elsker Thailand! Favoritt minnet derfra er definitivt når jeg fikk mate ville aper. Jeg smeeelter av hvor søte de er!! Jeg ble helt forelsket i de. I løpet av ferien hadde vi 6 dager der vi dro ut på samme utflukt med båt for å mate apene. Jeg ble helt besatt!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with a9 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Storesøsteren min hadde det tøft en periode, så da bestemte jeg meg for å overraske henne med å fly til Tromsø helt uten at hun visste det. Jeg tok med meg kusina mi, og avtalte sammen med noen venner av Jasmine som bodde sammen med henne. Hun både hyperventilerte og gråt når vi banket på døren hennes. Den gleden i øynene hennes var helt ubeskrivelig. Det er lett et av de fineste minnene fra dette året. ❤️

Jeg møtte Kim Kardashian!!!! Eller, jeg så henne. Det var helt surrealistisk og helt klart et døds fett minne!! Hun er jo the queeeeen, og jeg kan mildt sagt melde om at jeg ble VELDIG starstrucked. Jeg holdt på å svime av liksom, jeg gråt, jeg fangirla som f*en. Jeg vlogget hele dagen, den kan du se her:

Et annet fint minne er da jeg overrasket småsøsknene mine med ferie til Kypros! Det var helt fantastisk!! Dette var den andre gangen jeg gjorde dette for de, og flere ganger skal det bli. Jeg elsker jo å reise og det å oppleve verden, men det å kunne ta de små trollene mine med på det gjør det tusen ganger bedre. Jeg vil at de også skal få oppleve mange interessante og kule land sammen med meg. ❤️

Findings! Den helgen hadde jeg det dødsgøy sammen med alle de fantastisk fine vennene mine. Vi storkoste oss!! Jeg hadde akkurat kommet meg opp etter bruddet og var i veldig godt humør og skikkelig livsglad for første gang på så lenge. Jeg husker hvor bra jeg hadde det den helgen. Endelig følte jeg meg som meg selv igjen. Det var en fin helg, det! 

DET MEST JUICY OG PRIVATE INNHOLDET PÅ MOBILEN MIN

Er dere klar for tidens mest cray cray innlegg? Jeg er super nervøs før jeg setter i gang, for jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bli veldig flau over mye av det jeg nå blir nødt til å dele med dere. Jeg mener, jeg husker ikke hva min siste samtale på messenger er (eller hvem den er med, for den saks skyld), ei heller husker jeg hva det siste bildet jeg tok var. Dette kan med andre ord bli ganske interessant (for dere). Let’s do this!

MIN SAMTALELOGG

SISTE SAMTALE PÅ MESSENGER

SISTE SCREENSHOT

Haha ganske kleint å dele dette med så mange, meeen det er vel en del av gamet. 🤓

SISTE SELFIE

Prøvde meg på en selfie på benken hos Kasja, før vippetimen i dag. Det gikk så som så. 💁🏽

SISTE NOTAT

SISTE SAMTALE PÅ WHATS APP

EKSPONERINGE PÅ DE NYESTE INSTAGRAM-POSTENE

_____

That’s it for denne gang! Syntes dere dette innlegget var morsomt? Let me know! Det er jo ganske nytt for meg, men det har jo blitt en ny trend blant bloggere og YouTubere, så jeg tenkte at jeg kunne vel teste det ut ettersom dere har etterspurt det i tillegg. Dette var absolutt gøy, men ganske kleint også. OG privat!! Haha.

 

JEG LEVER I LYKKERUS

annonse ⎟  nelly & kasja

JEANS HER ⎟ GENSER NORR ⎟ BOOTS LOUIS VUITTON ⎟ JAKKE IDA SJÖSTEDT ⎟ SOLBRILLER CÈLINE HER

ÅHHH jeg er så forbanna lykkelig om dagen at jeg holder på å sprenge! Jeg føler at jeg lever i et lykkerus, sånn helt seriøst. Det føles fryktelig godt at alt går på skinner om dagen, og ikke minst at jeg har det bedre med meg selv enn noensinne. Den følelsen er ubeskrivelig god! Når det er sagt: er jeg den eneste som alltid er redd for at det skal skje noe forferdelig så fort saker og ting nesten er for godt til å være sant? Slik har jeg det nå. Det er dumt å tenke slik, jeg må jo bare nyte at alt går kjempe bra og ikke drive å bekymre meg for at noe skal gå galt. Det er jo helt idiotisk når jeg tenker meg om. 

Dagen i dag startet hos legen, før jeg dro videre på møte, for å så dra videre på dagens andre møte. Etter det var jeg på vippetime hos flinkeste Kasja, som alltid. She’s the queen! Jeg fjernet nemlig all vippeextension på søndag,  jeg skulle på en shoot der jeg skulle være HELT sminkefri og helt uten vipper. Skummelt? Ja. Uventet? Jepp. Gleder meg til dere får se! Det var skikkelig uvant, men det var faktisk ganske gøy å utfordre meg selv litt på den fronten. Jeg måtte virkelig trå ut av komfortsonen min, for å si det mildt. Det hadde jeg absolutt godt av, men det var eeekstremt deilig å få satt på vipper igjen. 😜

I mellom slagene satte jeg meg ned på Villa Paradiso for å få i meg mat. Jeg glemmer helt av å spise når jeg har så hektiske dager som jeg har hatt i det siste. Det er helt krise. Uten mat og drikke, duger søren meg helten ikke! Jeg følte meg som tidenes loner der jeg satt å spiste pizza helt alene på restaurant, haha. Jeg tror aldri jeg har spist ute helt mutters alene, men det finnes en første gang for alt I guess. Parma pizzaen på Villa Paradiso er forresten to die for. Eeeeelsker den! Takk til Sofie som introduserte meg for den på vår aller første date. 👯‍♂️

Se så fint det er på Frogner! Jeg elsker å spasere rundt i gatene der.

Her poserer jeg i heisen, på vei opp til 5. etasje for dagens første møte. Dette gleder jeg meg også noe helt enormt til å fortelle dere om, så fort jeg får lov.

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg har seriøst knapt hatt tid til å drite (sorry for ordspråket) de siste dagene, jeg har hatt så sjukt mye å gjøre. Det merkes at jeg sliter med å få tid til å oppdatere dere på alt om dagen, men det er i hovedsak på grunn av at alt på død og liv må være så hemmelig i denne bransjen. Jeg forteller mer om det senere! Nå må jeg sosialisere meg litt, kusina mi er nemlig på besøk. Jeg har savnet henne så mye!! <3 Vi blogges om en liten stund, babes. Håper denne onsdagen har behandlet dere helt fantastisk!!

NEW IN + NELLY RABATTKODE

annonse

Hei fininger! Nå kikker jeg innom ganske sent, for fy søren så hektisk jeg har hatt det i dag. Jeg har rett og slett ikke rukket å blogge før nå. Håper det går bra! 💕Jeg la ut på story her om dagen at jeg nettshoppet litt, og da klikket jeg ikke bare hjem klær til LA-turen, men også nå til de kalde høstdagene her hjemme. Jeg merker veldig godt at jeg ikke eier så veldig varme klær akkurat, så gensere og spesielt høstjakker trengs. Jeg tenkte å vise dere hva jeg klikket hjem, da jeg vet at dere pleier å like det. Og dere? Nelly har også en rabattkode på gang akkurat nå som gir 20% rabatt på ALT fra NLY Trend, som jeg så klart også må tipse dere om. Den varer frem til 27/9, kl 15:00.

💰KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «TRENDY» I KASSEN FOR Å FÅ 20% RABATT 💰

1. HER ⎟ 2. HER (disse er super like Balenciagaene!) ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

ENDELIG ER DEN MIN

MY NEW BABY

I dag fikk jeg den nye iPhonen! Jeg hadde knapt fått med meg at Apple hadde lansert en ny versjon, det er jo ikke lenge siden iPhone X kom ut? Eller så er det kanskje bare jeg som føler at tiden har gått ekstremt fort. Ikke vet jeg! iPhone XS Max er i hvert fall kommet ut, og nå er den min! Hver bidige gang det kommer en ny ut på markedet, faller jeg for fristelsen på sekundet. Gudene må vite hvor mye Apple tjener i året ass, for jeg tviler sterkt på at jeg er den eneste som alltid kjøper det nyeste som lanseres. Smarte mennesker, det skal de ha! Jeg er usikker på hva forskjellen er på denne nye i forhold til x-en, annet enn at den er større, innholdet skal være litt annerledes samt at kameraet skal være en aning bedre. Fortell meg gjerne om dere vet mer om det enn hva jeg gjør.

Se så fin den er!! Jeg valgte den i gull, så klart. Det synes jeg er finest!