HÅNET AV KRISTIN OG DENNIS ⎮ REAKSJONSVIDEO PH

Her kommer hele sannheten om alt som skjedde på PH mens turistene var der. Jeg nekter å la dette se ut som noe det IKKE er, og jeg kommer aldri til å slutte med å slå ned på hån og latterliggjøring. Slik ekkel oppførsel er ALDRI ok, og det er ingenting hverken jeg eller du skal overse. Jeg har mye på hjertet, og jeg forteller dere alt i denne videoen. Jeg har kommet til et punkt der jeg har fått nok av å bli latterliggjort, og jeg har blitt så forbanna lei av at det har blitt “OK” å latterliggjør meg i media kun fordi at jeg er operert. Nå holder det! Det finnes også bildebevis på hva som har blitt lagt ut av ekle kommentarer om meg.

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

UKENS SPØRSMÅL

reklame ⎮ annonselenke Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Hva liker du best og hva liker du minst ved Pierre?

– Best: han er så sjukt omtenksom og godhjertet. Minst: at han stresser meg når jeg gjør meg klar. Haha!

Ser søsknene dine på PH?

– I blant. Jeg har latt Sidra se noen episoder sammen med meg, og personlig synes jeg at jeg ikke har gjort noe som er pinlig for meg at familien min ser. Stolt over det, hehe.

Hva tenker du om de negative kommentarene du får?

– For å være helt ærlig, så var jeg mye flinkere til å stenge alt ute tidligere. Nå har jeg av en eller annen grunn latt ting gå mer inn på meg, noe som gjør det ekstremt slitsomt psykisk. Jeg prøver hele tiden å fortelle meg selv at disse menneskene som kommenterer hat ikke kjenner meg, og at de ikke kan ha det noe særlig bra med seg selv ettersom de klarer å spy så mye oppgulp til fremmede mennesker som de dømmer i hytt og pine. Jeg prøver å finne tilbake til den carefree Isabel som klarer å la alt av hat prelle av seg fortere enn fy. We’re getting there! 💘

Har du noe i mot en viss “turist” som sjekket inn på PH?

– Siden så sykt mange av dere lurer på alt om dette etter PH-episoden, har det blitt spilt inn en video angående alt. Den kommer ut i kveld, og lastes opp atm. Jeg har ingenting i mot henne, men hennes og kjærestens oppførsel mot meg på PH og ved tidligere anledninger som ikke er og ikke har vært OK. 

Har du en Nelly-rabattkode nå?

– Nei dessverre, men jeg kan tipse om at Nelly har et enormt svært salg åpent akkurat nå der du får masse fint på 50% rabatt. Har shoppet masse der selv! Salget finner du HER. <3

Du har sagt at du og Newa er gode venner, men det ser ikke sånn ut på hotellet. Endrer det seg etterhvert?

– Ja, det var denne uka vi begynte å bli close. Jeg tror at dere vil få se mer av vårt vennskap fremover. <3 Newa er verdens mest godhjerta jente som alltid er så skjønn!

Kan du skrive alle land du har vært i, og eventuelt hvor mange ganger?

– Åh, tricky! La oss se om jeg klarer å huske alle land nå da, haha. Iran, Hellas (5 ganger), Spania (7 ganger), Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Nederland, Mexico (to ganger), Thailand (3 ganger), Tyrkia (3 ganger), Bulgaria (to ganger), Polen, Dubai (to ganger), Bali (Indonesia) og USA. Troor det var alt!

Pratet du og Kristin på PH?

– Ja, det gjorde vi. Alt om det kommer i videoen. Hold utkikk etter den, poster så fort den er ferdig opplastet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Kunne du noen gang klippet deg kort?

– Man skal aldri si aldri, men spør du meg nå: hell no. Jeg elsker mitt lange hår! Tror det hadde føltes veldig “nakent” med kort hår. Ikke noe for meg, hehe.

Hvor er det neste stedet dere reiser?

– I morgen reiser vi til en ny øy, nemlig Phi Phi! Wiihu. Det er litt trist egentlig, for jeg trives så uendelig godt her. Men samtidig skal det bli gøy å oppleve et nytt sted, og jeg har jo hørt så mye bra om den neste øyen vi skal til. Etter det skal vi til enda en ny øy, og eeetter det vet vi ikke. Har litt lyst til å reise til Bali! Vi får se.

Føler du at du blir fremstilt feil på PH?

– Både ja og nei. Jeg føler at de har klippet bort veldig mye av meg som kanskje kan forklare mange av situasjonene der jeg ser helt idiot ut på TV, som for eksempel at jeg ba Erik om unnskyldning så fort jeg hadde kallet han for en “fittunge” i stundens hete. Det jeg sa var ikke OK overhodet, men jeg forstod det selv med en gang og sa derfor unnskyld og pratet ut med Erik. Det synes jeg at er synd at de har klippet bort, samt mye fra tirsdagens episode. Det forteller jeg også om i videoen som kommer.

Kan du ha workout routine?

– Det hadde vært litt vanskelig, for jeg trener ikke. Skikkelig dårlig for helsa – I know, og jeg har planer om å starte å trene litt i hvert fall. P er jo så flink, og jeg blir faktisk motivert av å se han trene så mye. Jeg trente derimot ekstremt mye før. Jeg spilte fotball i 8-9 år, gikk på idrettslinja på VGS og trente på Elixia hver dag. Etter PH i 2015 gikk jeg fra å trene til å feste, og der mistet jeg egentlig den sporty siden min. Litt synd, faktisk.

Hvem stolte du mest på under PH? Mathias eller Carl Aksel?

– Det er umulig for meg å svare på. Begge to er super nære venner av meg, og jeg stoler like mye på begge to. ❥

Kan du og Pierre gjøre pranks på hverandre?

– Hahaha, han har veeeldig lyst så du skal ikke se bort i fra at det kommer litt pranks på Youtube-kanalen vår etterhvert. Vi pranka jo hverandre mye før. Det er ikke gøy der og da, men etterpå er det faktisk hysterisk morsomt å se tilbake på. Det kommer dog veldig an på hva pranken var, haha.

Hva er planene dine for 2018?

– Du, det er så mye spennende og stort som skjer dette året. Jeg er helt i ekstase over alle de kule mulighetene jeg har fått! Det er så vanvittig gøy at det går så bra på karriere-fronten nå at dere aner ikke. Jeg er uendelig stolt over meg selv! Jeg kan si så mye som at dere kommer til å se mye av meg dette året. Mer kan jeg ikke si enn så lenge, men jeg lover at dere kommer til å bli imponert. Hehe! Jeg begynte å gråte av glede av begge disse store prosjektene som nå er i gang.

__________

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også. Klem!

DENNE DAGEN GLEMMER JEG ALDRI

 Processed with VSCO with av8 preset

WHAT A DAY

Gud, hvor skal jeg begynne… Først og fremst: dagen i går var den heftigste dagen på lenge. Jeg er så ekstremt lykkelig over alt jeg fikk oppleve! Pierre og jeg booket en privat sjåfør og båt for en heldag på havet. Planen var å kjøre rundt øyen Koh Lanta, samt hilse på ville apekatter. Det var det som var hele grunnen til at vi booket denne utflukten egentlig, haha. Både Pierre og jeg er nemlig veldig fascinerte av aper, så de måtte vi så klart hilse på. Jeg må bare påpeke at det var ville, helt i det fri. Jeg hadde aldri dratt på et sted der hvor de holdes i fange. Jeg forstår meg ikke på mennesker som drar på elefantsafari eller krokodille show her i Thailand. Fy faen, for noen hjerteløse mennesker. Det er ren pining for dyrene, og det der støtter enkelte mennesker. Hvor ligger hjertet deres, helt seriøst? Usch! Nå sporer jeg helt av på et tema jeg ønsker å skrive et helt eget innlegg om, men poenget var bare å fortelle dere at disse var helt frie. Første stopp på denne turen vår var nemlig i en liten “jungel” der apene holdt til. De var så sjukt skjønne, dere! Ikke var de sjenerte heller, for de kom frem og var veldig nysgjerrige. Sjåføren vår hadde med en hel boks med ananas, som tydeligvis er favoritten. Jeg trodde at bananer var the shit, men den gang ei. Hehe! Det heftigste var når en ape etter den andre hoppet ut i vannet, for å så SVØMME (???) ut til båten. De hoppet oppi til oss, fikk enda mer ananas, satte seg ved siden av oss og chillet mens de spiste. Altså, jeg har ikke ord for hvor sjuuuukt kult det der var! Jeg var helt i ekstase, haha! Vi har vlogget hele seansen, så hold utkikk etter ny vlogg i dag eller i morgen. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Se! Her bodde de. Det som fikk meg mest rørt var da jeg fikk øye på to aper med hver sin baby hengende rundt magen. SMELT! 😭 💘

 Processed with VSCO with av8 preset

Familieportrett! 😎

 Processed with VSCO with av8 preset

Haha! Se på denne kompisen da, som ville ha mer ananas. 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Mamma + pappa + baby =  👨‍👩‍👧

 Processed with VSCO with av8 preset

Lil monkey 🐒

Processed with VSCO with a9 preset

Etter rundt en halvtime med apene, dro vi videre til en helt nydelig hvit strand. Der var det ikke mange folk, og det var på grunn av at man kun kom seg dit via båt. Det passet meg utmerket, for jeg er ikke så fan av oversvømte strender. Da er det så lite fredfullt ass. Det vi kjapt fant ut var at det bodde aper på denne stranden også! SJUKT KULT!!

 Processed with VSCO with j6 preset

I denne hulen holdt de til. De var dog ikke like glade i mennesker her. Man merket at de ikke var så keen på at vi var der. Jeg ble faktisk angrepet av to aper, og det fikk vi på film. Haha shit, det var døds skummelt, men heldigvis gikk det veldig fint. Det får dere også se i den kommende vloggen!

 Processed with VSCO with av8 preset

💘 💘 💘 💘 

  Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset

Og så bar det hjemover for to ihjel brente hummere. Shit, solen er sterk ut på havet ass. Neste gang må vi huske å smøre oss godt inn med solfaktor. Dette er definitivt noe jeg anbefaler alle andre å gjøre. Det var den absolutt kuleste opplevelsen vi har hatt så langt! Dette skal vi gjøre igjen flere ganger mens vi er her. Det var så sinnsykt heftig! Hadde det vært opp til meg hadde vi gjort dette hver dag de neste tre ukene. Haha! Så gøy var det, altså.

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with a9 preset

What a day!

DETTE BLIR BARE VERRE OG VERRE

 Processed with VSCO with av8 preset

OK, jeg har innsett nederlag. Jeg MÅ begynne å bruke solkrem. Jeg har brent meg noe helt jævlig i dag, nemlig…. ÅRHHH! Det svir over hele kroppen, jeg vet helt seriøst ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Vi hadde en utflukt i dag med båt på sjøen fra morgen til ettermiddagen, og jeg kan love dere at solen steikte på. Ikke trodde jeg at den var SÅ sterk, og det får jeg lide for nå. Mildt sagt… Stakkars P er enda verre, så han blir bare irritert når jeg klager over hvor brent jeg er. Haha! Faen. Jeg må nok innse at huden min ikke er så bad bitch som jeg tror. Jeg blir brent jeg også, gitt. LOL, jeg skriver faktisk et lignende innlegg typ hver gang jeg er på ferie innser jeg nå. Kanskje jeg faktisk SKAL lære denne gangen da, og ikke være godtroende neste gang jeg ferierer. Solfaktor 50 er i hvert fall innkjøpt, og den skal brukes flittig fremover. Jeg tror ikke at vi kan oppholde oss utendørs i morgen. Blæh. Det verste er at det søren meg bare blir verre og verre. Jeg er så sykt stresset for at jeg skal bli enda rødere. Noen tips anyone? Smører meg inn med aloe vera som en gaaal. Jaja, nok om det! Dagen i dag var ekstreeemt fint, og en dag jeg sent vil glemme. Jeg har en haug med bilder som jeg deler med dere i morgen. Enn så lenge kan dere se all spam fra dagen på Insta-story og Snapchat. IsabelSraad heter jeg! Jeg fikk blant annet med på film når jeg blir angrepet av ville aper. No joke. Fy faen, det er det skumleste jeg har opplevd på en god stund. Tragi-komisk, haha.

 Processed with VSCO with av8 preset

Sjekk her da… Dette skjer typ hver dag. Roomservice er en fin ting (for oss, men ikke for lommebøkene he-he).

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Ettersom jeg fikk knappe fem timer med søvn på øyet i går, har jeg vansker med å bruke hjernen min akkurat nå. Jeg er d.ø.d. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, både med video angående PH-episoden med håningen OG et enormt bildedryss fra dagen i dag. PUSS!

ANTREKK ⎮ GLAM MEN SMINKEFRI

reklame ⎮ annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

SHORTS HER ⎮ BODY HER ⎮ HEELS HER ⎮ ØRERINGER HER ⎮ BELTE PRETTYLITTLETHING ⎮ SMYKKE MICHAEL KORS⎮ SOLBRILLER HER

ANGÅENDE HÅNINGEN I GÅRSDAGENS EPISODE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

God kveld fininger 💘 Jeg ser at det er mange som ønsker en reaksjonsvideo på gårsdagens episode av PH, og tro meg – den kommer. Jeg har så mye å si i forhold til den episoden at dere aner ikke. Det var en ekstremt vanskelig dag for min del, men heldigvis hadde jeg mange fine mennesker på hotellet som støttet meg og var der for meg. Jeg var ikke klar over de blikkene som ble utvekslet mens jeg serverte desserten, og i hvert fall ikke det “korset” som ble gjort. Jeg synes i grunn at det er litt spesielt at det har blitt tatt med i episoden da det er vanvittig ekkel oppførsel, men samtidig er jeg glad for at dere seere får se det svart på hvitt, og kanskje forstår bedre hvorfor jeg var såpass ukomfortabel at jeg faktisk ville bytte lag. Der har dere det jo i det minste bevist, og jeg kan si så mye som at jeg ble veldig lettet over at jeg faktisk byttet lag når jeg så episoden i går. Jeg vil ikke en gang tenke på hvordan det hadde vært om jeg faktisk hadde vært på lag med dem. Enough said. Jeg forteller mye om alt som skjedde i reaksjonsvideoen som kommer ut i morgen. Hold utkikk etter den. 

Processed with VSCO with j6 preset

Det var ikke det jeg skulle prate om nå, egentlig. Klokken er over 01 på natta her, så jeg er rimelig trøtt. I morgen skal jeg opp super tidlig, for vi har nemlig fullt skjema! Vi har leid en privat båt og sjåfør som skal ta oss med til de vakreste perlene rundt Koh Lanta. Vi skal få hilse på aper (de er helt ville, så klart!), se nydelige strender og grotter. Jeg gleder meg som et barn! Denne ferien har vært så fantastisk fin, dere. Jeg storkoser meg virkelig. Om dere skal til Thailand noen gang, så må dere nesten ta en uke her i Koh Lanta. Det er så fredfullt og helt nydelig her. Alle menneskene er så utrolig hyggelige og imøtekommende. Jeg blir helt glad i sjelen av karismaen og utstrålingen deres. Det smitter sånn av! Dagene her nede går stort sett til det samme. Vi drar som oftest til strender på dagene, eller så soler vi oss på resorten. Det er jo helt fantastisk her også, så egentlig kunne vi bare chillet på området her hele tiden haha. Det er vanvittig stort og fint! Vi har dessuten leid oss mopeder som vi kjører rundt på. Tidligere i dag var vi for eksempel på en langtur til sentrum, hvor de hadde litt butikker og marked. Sistnevnte er jeg ikke noe særlig fan av, da. 

 Processed with VSCO with j6 preset

DIAMANT BH HER ⎮ LIGNENDE SOLBRILLER HER ⎮ JAKKE HOUSE OF CB 

Jeg føler at jeg knipser bilder i hytt og pine, men at jeg ikke får postet alle. Jeg skal komme med et skikkelig bildedryss fra de siste dagene i morgen. Jeg har forøvrig blitt veldig aktiv og “inspo” (om jeg får si det selv, haha) på Instagram! Følg meg gjerne der også for å se bilder som jeg ikke deler her. IsabelSraad heter jeg, både på Insta og på Snap. 

Jeg må nesten runde av her nå, jeg er så trøtt og sliten. En dusj, ansiktsmaske og en flaske med vann (blir så dehydrert i varmen) skal inntas før jeg stuper i seng. Får bare håpe at kjæresten blir ferdig med å klippe dagens vlogg innen den tid. Jeg haaater å legge meg alene! Man føler seg så ensom, spesielt når kjæresten er i samme rom men ikke i sengen sammen med deg. Haha, er jeg rar? Litt, kanskje… God natt babes, jeg lover å spamme på Snapchat og Insta-story fra den spennende dagen vi har i vente i morgen! Klem 💘

GLO PÅ DIN EGEN DAME, DITT JÆVLA SVIN

Processed with VSCO with j6 preset

Jeg har alltid irritert meg over dette jeg skal skrive om nå, men av en eller annen grunn har jeg vært litt “redd” for å ytre meg om det da jeg vet hvilke kommentarer som kommer til å bli slengt rundt meg. “Du tror du er noe”, “de ser på plastikken, “du er ikke digg om du tror det”, “fy faen så naiv du er som tror at de synes at du er deilig”. Jeg kan allerede spå kommentarene. Likevel har jeg endelig bestemt meg for å skrive dette innlegget, så får de som vil kommentere slik som jeg nevnte bare gjøre det.

OK. La oss prate om enkelte menn som er sammen med kjæresten sin, enten det er på ferie, på gata eller på byen, som ikke klarer å la være å vie sin oppmerksomhet til helt ukjente jenter. Der jeg legger mest merke til det er når jeg er på ferie, og egentlig mest ved poolen eller på stranden. Det skjedde senest for to-tre dager siden her i Koh Lanta, på resorten vi bor på. P var syk, så han lå på rommet og hvilte seg, mens jeg dro en liten tur til bassenget for å sole meg litt. Det så kanskje ut som at jeg var singel der jeg lå helt alene, blant mange kjærestepar. Det gikk ikke lang tid før jeg merket hvordan han mannen med skjegg iført en rød badebukse glor bort på meg konstant (jeg lå på rygg hele tiden, så nei – han så ikke på den “opererte rumpa mi”). Jeg blir veldig ukomfortabel av slik, spesielt om jeg er alene og SPESIELT om jeg har på meg lite klær som i dette tilfelle var en bikini. Denne mannen lå ved siden av kjæresten sin noen få solsenger til venstre for meg. Jeg gir ingen tegn til at jeg legger merke til han, da jeg synes det er kvalm og ufyselig oppførsel. Jeg mener, dama ligger rett ved siden av og han glor ned en annen jente veeeldig åpenlyst opptil flere ganger? Det var veldig vanskelig å IKKE legge merke til alle blikkene som konstant kom min vei.

Det gir seg ikke der. Kjæresten og han hopper uti bassenget, og hun svømmer ut mot kanten som er på andre siden. Han følger etter, men etter en liten stund svømmer han bort mot meg. Ikke slik at han kommer til meg, men han er ikke langt unna. Det var veldig åpenbart hva han prøvde på. Dama kommer svømmende etter etter noen minutter. Etter det ble det bare verre, for nå glodde han uten å prøve å legge skjul på det en gang. Jeg ble så vanvittig ukomfortabel til slutt at jeg pakket med meg sakene mine og dro der i fra. 

Jeg synes bare så utrolig synd på jenter som har så ufattelig respektløse svin som kjærester. Sånn helt seriøst, HVOR mange slike menn finnes det ikke? Jeg kan vedde en tusenlapp på at du som leser dette har opplevd noe lignende der en som er sammen med kjæresten gir utrolig mye oppmerksomhet til en annen dame? Det skjer alt for ofte! Jeg hadde blitt så lei meg om kjæresten min hadde gjort slik. Hvorfor er det så vanskelig å glo på din egen partner??? Er det ikke HUN du skal vie all din oppmerksomhet til? Er det ikke HUN du ikke skal kunne slippe blikket på? Jeg mener, kom igjen! Respekter kjæresten din for faen. Og dere jenter? Om du er i et slik forhold, ta en alvorsprat eller kast han. Really! 

TRE NYE REAKSJONSVIDEOER PÅ PARADISE

Her kommer reaksjonsvideoene på de tre nyeste Paradise Hotel episodene. Jeg har blitt ekstremt frustrert denne uken når jeg har sett på episodene selv, og det er mye på grunn av hvordan produksjonen har unnlatt å ta med enormt viktige hendelser. Jeg synes at klippingen har vært veldig uheldig nå, og det gjør meeg sjukt irritert. De kan få en til å fremstilles som tidenes idiot om de vil, og jeg merker at de ikke akkurat sparer på kruttet når det gjelder meg. Jeg forstår at det er underholdning de lager, men å for eksempel klippe bort akkurat det klippet når jeg ber Erik om unnskyldning etter at jeg kallet han for en fittunge, er for meg helt latterlig. Jeg prater om det, og reagerer på mye annet i disse videoene. Jeg er så glad for at jeg har Norges største blogg, slik at jeg kan nå ut til dere selv og forklare dere hvordan ting egentlig er. Sannheten kommer så langt i fra frem, noe jeg synes er vanvittig synd.

 

Her er reaksjonsvideoen på episode 7, der jeg kaller Erik for en fittunge. Jeg forteller dere masse som ikke blir vist, og jeg blir fly forbannet på produksjonen som velger å klippe bort ekstremt sjuke saker slik at jeg ser helt forbanna idiot ut.

9bE6fTuy9_g

Reaksjonsvideo på episode 8, når Ine og Carl Aksel ryker ut. Forteller dere ganske heavy avsløringer her!

GIAwOvYhepc

Episode 9 – MIN BESTEVENN SJEKKER INN!!! 😍

_______

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

DOBBEL DATE I THAILAND

 Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

EN PERFEKT DAG

Heiii! Alt bra med dere? I really hope so, babes! 💘 Jeg er så trøtt her jeg skriver at jeg virkelig kjemper med nebb og klør for å ikke sovne over tastaturet. I natt fikk jeg meg knappe 5 timers søvn på grunn av at P og jeg var oppe super sent for å spille inn reaksjonsvideoer på Paradise. Det har jo blitt masse snakk om meg og da spesielt min oppførsel etter episode 7, og den episoden har vi reagert på. Videoen kan du se på kanalen våres her. Uansett – det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Jeg ville bare stikke innom for å dele litt bilder fra den fantastisk fine dagen jeg har hatt i dag! Pierre og Hermansson er gode venner fra Paradise Hotel Sverige, og helt random befant både vi og han og hans skjønne kjæreste oss på samme øy samtidig. Hvor gøy?! Så vi har med andre ord hengt sammen i hele dag. Først leide vi oss hver vår scooter (min var rosa og super søt hihi), og så kjørte vi til Long Beach. Det er den fineste stranden vi har vært på her i Koh Lanta. Vi solte oss, pratet om livet, badet og bare nøt dagen. Når kvelden kom dro vi på en kul restaurant og spiste middag sammen. Åh, dette har virkelig vært en toppers dag. Det var kjempe hyggelig å bli kjent med Hermansson og Tinette. For noen herlige mennesker!

Nå er jeg døds trøtt (jada, dere har sikkert skjønt det nå haha), og er snart klar for å sove. Jeg prøver å holde meg fra å ikke se dagens episode av PH, for vi skal spille inn reaksjonsvideoen på den i morgen nemlig. Det er jo desidert best å reagere mens jeg ser episoden for første gang, men akkurat i dag er det litt vanskelig å la være. Jeg får klare å holde meg i skinnet. Klokken er dessuten 01:30 her, så det er nok smartest å bare avslutte denne kvelden her og nå. God natt, babes. Husk at du (ja, du) er AMAZING! Klem 💕

SPØRSMÅL & SVAR ⎮ PARADISE HOTEL

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Processed with VSCO with j6 preset

Var paradise like gøy som sist?
– Nei, absolutt ikke. Det var så klart morsomt å være der, men det kan ikke sammenlignes med første gangen. Jeg var litt redd for at det skulle bli sånn, men jeg fikk uansett et fint eventyr som jeg setter pris på.

Hvem har du kontakt med fra PH?
– Ann Marielle, Newa, Ine, Carl Aksel og Mathias. Beste gjengen, som jeg er så glad i! Resten har jeg ingen kontakt med.

Hvem vinner Paradise?
– Godt forsøk, men det vet du nok at jeg ikke kan svare på. Hehe!

Er det sant at du har sex denne sesongen?
– Jeg orker ikke slike rykter, så denne svarer jeg på. Jeg hadde ikke sex denne sesongen, nei. Så klart ikke. Hadde Pierre sjekket inn slik som planen var i utgangspunktet, så hadde det absolutt skjedd. Haha.

Hvordan kunne du være med når du hadde kjæreste? Man må jo være singel.
– Vi legender måtte ikke være single. Flere av oss legender var/er i forhold. Men du har rett i at det i utgangspunktet er slik at man må være singel, men det var som sagt andre regler for oss legender. Pierre og jeg var derimot langt i fra kjærester da vi ble spurt etter sommerferien. Hadde vi vært sammen allerede da, hadde vi nok ikke takket ja.

Hvordan var det å være der inne uten Pierre? Visste du at han ikke fikk delta?
– Det var helt jævlig, faktisk. Jeg var utrolig frustrert og oppgitt over produksjonen. Pierre var helt fin igjen etter tre dager, og det var ingenting som stod i veien for at se kunne sendt han inn som en joker i løpet av sesongen. Han hadde tross alt promotert for dem i over en måned, signert kontrakt og satt livet på vent de neste to månedene på grunn av innspillingen. At han ble dårlig kunne ikke han noe for, og det føltes som at han ble «straffet» for at han ble syk. Legen sa selv at han var reiseklar etter bare tre dager, men likevel sa produksjonen nei. Helt idiotisk spør du meg, og ekstremt dårlig. For å svare på det andre spørsmålet ditt: ja, jeg fikk vite det av produsenten at Pierre ikke fikk delta. Da mistet jeg veldig mye av motivasjonen til å være der.

Hvorfor følger ikke alle deltakerne hverandre på Instagram?
– Jeg kan vel bare svare for meg selv, og det er på grunn av at jeg naturligvis bare følger de jeg har et forhold til på utsiden.

Hvorfor meldte du deg på igjen? Holdt det ikke med en sesong?
– Jeg meldte meg ikke på, jeg ble spurt slik som alle de andre legendene. TV3 skulle gjøre en legendesesong med tidligere deltakere som de anså som «legender», og spurte derfor oss om vi hadde hatt lyst til å blitt med.

Fikk du blogge under innspillingen?
– Ja, det var kravet mitt da jeg takket ja. Altså, at jeg skulle få tilgang til bloggen min hver eneste dag. Jeg fikk 30 minutter daglig til å blogge, og det skjedde alltid i lunsjen når vi ikke blir filmet. Så dere vil altså ikke se meg blogge i episodene, til de av dere som har lurt på det. Hehe!

Hvor mye fikk du betalt for å delta?
– Det har jeg ikke lov til å svare på dessverre, men jeg kan si så mye som at det er stor forskjell på oss legender når det kommer til hvor mye hver og en av oss fikk betalt. De fleste fikk ekstremt lite, og jeg fatter ikke at de takket ja for den bitte lille summen. Det hadde jeg aldri gjort. Den summen dekker så vidt matbudsjettet på en måned.

Hvem liker du best av årets deltakere?
– Okei, da må jeg vel svare uten å ta med legendene antar jeg? Isåfall er det Newa og Ine. De jentene er fantastiske. <3 Av guttene var det Kristian.

Processed with VSCO with j6 preset

BIKINITOPP HER ⎮ TRUSER HER

Er du venn med alle på utsiden?
– Nei, det er jeg ikke. Hvorfor vil dere forstå etterhvert.

Hva er ditt beste minne?
– Det har ikke blitt vist på TV enda, så det må jeg vente med å fortelle dere. Det er super gøy da, så jeg gleder meg til dere får se. Dere kommer til å knekke dere av latter, hahah!

Hvorfor er du så kjedelig? Du var mye mer gøy i sesong 7.
– Du, den første uken min på hotellet hadde jeg ekstrem influensa, tett i nesen, vond i halsen og hadde høy feber. Veldig bra timing må jeg si, haha. Jeg begynte blant annet å spy og holdt på å besvime første parsermonien. Det var helt jævlig. Jeg ble tatt ut av hotellet og kjørt til legen liksom – så ille var det. Der fikk jeg antibiotika som jeg måtte gå på i en uke. Derfor var jeg kanskje litt «kjedelig» og tilbaketrukken den første uken, men det var som dere kanskje forstår på grunn av at jeg var veldig syk. Det er ekstremt mye fart i meg nå da, så jeg tror ikke dere klager nå lenger! Hehe. Jeg er ikke på badeferie i år, som sagt.

Får dere beholde klærne/antrekkene dere får inne på hotellet? Eller evt noen av de? 🙂

– Nei, det får vi ikke. Alt leveres tilbake.

Får dere sove så lenge dere vil inne på hotellet?

– Absolutt ikke. Vi blir vekket hver morgen. Hva klokken er da, vet vi ikke. Vi har nemlig ikke tilgang til klokker og får aldri vite hva klokka er.

Hei! Du syntes det var veldig usexy at hun nye i PH snuser. Hva synes du om jenter som røyker da? Er det sexy? Du røyker jo selv:) jeg synes det er sexy hvis pene jenter røyker!

– Jeg røyker ikke. En festrøyk kanskje fem ganger i året maks, derav ser dere meg med en røyk i en av episodene. Jeg har aldri kjøpt meg en røykpakke ever. Og ja, jeg synes at snus ser helt forferdelig ut sånn generelt, men spesielt på jenter. Det er bare min mening! 😊

Drriiiit flaut da du ikke ble valgt for “underholdning”, måten du rakk opp hånda på hahaha eg døøør. Keep your attitude low.

– Ja shiiiiit driiiiiit flaut :O :'(

Hva synes du om produksjonen i år i forhold til tidligere?

– Jeg synes at produksjonen var bedre i sesong 7. Kanskje fordi at det var min første gang, men jeg synes at vi deltakere ble mer “respektert” i sesong 7. Det var ved visse tilfeller der jeg klikka på produksjonen i år fordi at jeg følte at vi ble behandlet som sirkus aper. 

Er det sant at alle deltagerne som ryker aldri vil komme tilbake på hotellet?

– Det eneste jeg kan si er at det er veldig lite inn og ut av gamle deltakere denne sesongen. Dere får se selv! Det er flere som elsker å hinte til at de skal sjekke inn igjen, når sannheten er at det faktisk ikke skjer. 

Synes du årets vinnere av pH har fortjent å vinne?

– Den ene – ja. Den andre – ikke faen.

Angrer du på deltakelsen i år?

– Nei, jeg angrer vel ikke. Men jeg hadde ikke villet gjøre det igjen, om jeg kan si det sånn. Jeg vil gjøre mer TV, men ikke mer Paradise. En gang holder virkelig.