UKENS SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor blir aldri kommentarene mine publisert???

Om dine kommentarer ikke blir publisert, er det helt enkelt fordi at du enten er nedlatende i dine kommentarer, eller at du stiller spørsmål jeg ikke har lyst til å svare på. Selv om jeg er ganske åpen og personlig på bloggen, betyr ikke det at jeg er nødt til å svare på absolutt alt alle lurer på til en hver tid. Det jeg ønsker å svare på selv, svarer jeg naturligvis på. Det jeg ikke vil svare på, svarer jeg heller ikke på. Easy as that!

Har du lest boken til Sophie Elise, hvis ikkje, har du tenkt til det og hvis du har, hva synes du?

Nei, det har jeg ikke. Jeg har ikke tid til å lese bøker for tiden, men jeg har hørt at den er bra, så kanskje det! 🙂

Hvor ser du housewifes of beverly hills? Og hvilken sesong ser du?

Jeg ser på watchseries! Jeg er på den nyeste sesongen. Eeeelsker serien!

For tredje gang… Kan jeg få svar på hvor og hvilke linser du kjøper ? 🙂

Jeg har skrevet et helt innlegg om det, i tillegg til å ha svart på det i to “ukens spørsmål” fra før. Et lite tips dersom dere lurer på en konkret ting, er å google det sammen med “sraad.blogg.no”. Da bruker det å poppe opp, så slipper dere å vente på at jeg skal svare.

Kan du lage video av hvordan du fikset håret ditt på julaften? Omg, det var så sinnsykt fint!!

Så søt! Jeg gjorde faktisk ingenting annet enn å rette det ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Hvor mye ca tjener du i måneden og hvor mye av det bruker du?

Jeg tjener rundt 200.000 kroner i måneden. Jeg har ikke vært så veldig flink til å spare dette året da jeg har brukt store summer på både reiser, utseendet (operasjoner) og shopping. Nå har Geir tilgang til min konto, så han bestemmer summen jeg får utbetalt til å “leke” med hver måned. Året 2017 er nemlig året for sparing, huskjøp og bilkjøp!

Hvordan deler du og Pierre husleien? Er litt interessant å høre om da du tjener veldig godt 🙂

Pierre tjener godt han også, på blandt annet YouTube og sine sosiale medier. Vi deler på husleien!

Når dere var på paradise så fikk dere jo masse kostymer, hva skjedde med de? Fikk dere de eller måtte dere levere de tilbake?

Kostymene leverte vi tilbake dagen etter vi hadde brukt dem på hotellet. Vi fikk dem ikke, nei.

Planlegger du noen flere operasjoner?

Nei, absolutt ikke.

Har du gitt opp bil lappen?

Haha, jeg skjønner at du lurer! Den der forbaska billappen altså… Jeg har holdt på i snart to år, hvor jeg har strøket to ganger på oppkjøringen. Nå skal jeg starte for fullt igjen i Januar, så får vi krysse fingrer og tær for at det endelig skal gå min vei! Jeg har jo så lyst på drømmebilen min…

__________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

 

10 HEMMELIGHETER PIERRE IKKE VET OM MEG

Pierre og jeg har vært sammen i et år allerede (shit så fort det har gått!), og selv om vi har tilbrakt mye tid sammen, er det fortsatt mye han ikke vet om meg. Jeg sitter på et par hemmeligheter som aldri har fått sett dagens lys. Det tenkte jeg å endre på i dag! Dette innlegget blir nok like interessant og sjokkerende for dere å lese, som det blir for min kjære! Hehe.

____

1. Når vi dusjer sammen, bruker jeg å holde inne magen slik at den ikke skal pute ut. Haha, skikkelig teit, men magen min har en tendens til å se gravid ut så fort jeg trer inn i dusjen, og derfor holder jeg den alltid inne når vi dusjer sammen. LOL!

2. Når vi legger oss, og jeg er i ført et sexy undertøyssett, sovner jeg alltid med det på, men i løpet av natten pleier jeg alltid å våkne for å ta det av. Så lenge jeg har vært sexy for deg før leggetid, er jeg happy!

3. Da vi ble sammen var jeg ikke noe wifey-material. Jeg har konstant tanker som svirrer i hodet mitt om ulike småting jeg kan gjøre for å nettopp bli en bedre kjæreste og samboer for deg. Som for eksempel å bli dyktigere på kjøkkenet, rydde og pynte i hjemmet vårt for å gjøre det hjemmekoselig og fint til oss. Jeg tenker mer på det enn du tror!

4. Apropos det… Når alarmen ringer og jeg stiger opp av sengen, bruker jeg å forte meg ut i stuen for å se til at det ser strøkent ut før vi starter morgenen.

5. Jeg planlegger allerede bryllupet vår. Kanskje i det tidligste laget, men… Ja. Heh!

6. Hver gang vi krangler, får jeg ekstremt dårlig samvittighet og vil egentlig bare ordne opp med det samme. Dessverre er mitt ego litt stort til tider, som fører til at jeg sitter og surer i x antall timer lenger enn jeg selv ønsker, selv om jeg egentlig bare vil løpe inn i dine armer etter første sekund.

7. Jeg har lyst til å tatovere et “P” på kroppen min.

8. Jeg synes du er som mest sexy når du er ordentlig konsentrert, som for eksempel når du redigerer en video eller jobber. That turns me on!

9. Jeg har alltid vært redd for det å få barn og bli mamma, men med deg forsvinner skrekken litt etter litt. Det høres ikke lenger like skummelt ut når jeg tenker på at du er den jeg ønsker å stifte familie sammen med. Du er den aller første som har fått meg til å tenke i de banene.

10. Min største frykt her i verden er at det skal bli slutt mellom oss. Jeg elsker deg så vanvittig høyt, og jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten deg. Du er min kjæreste, min bestevenn, min samboer, min støttespiller.. Du er mitt alt, og jeg verdsetter deg så enormt høyt. Hver gang du sier at du elsker meg, får jeg et rush av lykkelige følelser gjennom hele kroppen, fra topp til tå.

2016 RECAP – del 1

Nå er straks året over! Herlighet hvilket år jeg har hatt – jeg er så fornøyd med 2016 atte hjelp! Et eget innlegg om det kommer etterhvert – i første omgang tenkte jeg å dele bilder fra året som har gått. Det er jo så utrolig mye som har skjedd og enda mer som har blitt dokumentert, så derfor er jeg nødt til å dele det opp i to-tre deler. Jeg starter med første del, hvor jeg tar for meg januar-mars/april. Tiden før jeg opererte nesen blandt annet. Jeg ser jo SÅ annerledes ut! Haha. Gjør dere klar for et realt bildedryss!

.  .  .  .  .  .

JANUARY – MARCH 2016 IN PICTURES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Memories… ♥

jeg vil være alene

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

YUM YUM YUM

Nå har jeg akkurat kræsjet på sofaen med tente lys og blomster på bordet, mens Real Housewives Of Beverly Hills surrer på TV-skjermen i bakgrunnen. Ah jeg er hjemme igjen, dere! Til tross for at jeg har hatt et kjempe hyggelig opphold i Sverige, er det vanvittig deilig å være tilbake i leiligheten igjen. Det er vel slik for alle, at det er bra borte, men aller best hjemme? 🙂 Som jeg har fortalt dere tidligere, er jeg en introvert. Det vil si at jeg trives veldig godt i eget selskap. Jeg liker å være mutters alene. En slik kveld har altså jeg nå! Kun meg selv og mine egne tanker. Det behøves i blandt. Spesielt når tankene er litt all over the place.. Nå skal jeg være ensom en liten stund, koble av og gjøre det jeg liker alle best: se på serier og munche.

KIM K MADE ME DO IT

affiliateslenker

Herregud, dette er kanskje litt teit å fortelle dere, men helt siden jeg la Kim K til på snap, har jeg vært på utkikk etter det selfielys-dekselet hun bruker. Det heter Lumee case! Snappene hennes, og ikke minst selfiene, ser jo helt amazing ut. For en snapdronning som meg selv, er dette selvfølgelig et must. Dere kan tro jeg hoppet av glede da jeg så at en nordisk nettbutikk endelig selger det? Jeg klikket et hjem med en gang da jeg så det i går kveld. Jeg måtte selvfølgelig tipse dere om det også, hehe!


Til iPhone 6 HER / iPhone 7 HER / iPhone 7 Plus HER

____

Nå sitter jeg i Gøteborg og venter på bussen hjem. Det skal bli deilig å komme hjem igjen til min kjære leilighet. Borte bra, men hjemme best!

jeg hater henne av hele mitt hjerte

Mitt største (og viktigste) nyttårsløfte er å bli kvitt den forbanna stemmen i hodet mitt. Den stemmen som tilhører den usikre og hatfulle Isabel. Den stemmen som støtt og stadig skal fortelle meg hvor udugelig jeg. Er hvor stygg jeg er. Hvilket dårlig menneske jeg er. Dårlig kjæreste. Dårlig venn. Dårlig søster. Kjære stemme, jeg hater deg. Jeg hater deg av hele mitt hjerte. Du gjør mine dager tunge. Vanskelige. Hvor kommer du fra? Jeg som alltid har vært så selvsikker.

I 2017 skal jeg ta kontrollen tilbake. På ekte.

dette går ikke lenger

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / hårbånd her

.   .   .

Juletiden er helt fantastisk, men herlighet som døgnrytmen min har fått lide. Det har vært sene kvelder med brettspill, prat og kvalitetstid over flere dager nå, som har resultert i at jeg har kommet meg i seng alt for sent. Det fører naturligvis til at jeg våkner sent også. Jeg hater det! I går sovnet jeg ikke før 7-7:30. Gjett når jeg stod opp i dag, da? Jeg tørr ikke fortelle dere det faktisk, haha. I morgen er det slutt på dette tullet – døgnrytmen skal snus! Jeg gir blaffen i hvilken tid jeg sovner i natt, for i morgen, når alarmen ringer klokken 09:00, skal jeg hoppe opp av sengen på sekundet. Basta! Grunnen til at jeg misliker å våkne så sent, er at jeg blir så ekstremt slapp og trøtt hele dagen. Det er som om jeg aldri våkner sånn skikkelig i huet. Ordentlig irriterende!

Så langt i dag har jeg sett på en ny serie som heter “Travelers” og betalt regninger. Spennede dag, eller hva? Heh. Sånn blir det! Det er vår siste dag her i Falkenberg, i morgen bærer det hjem til Oslo for bursdag – og nyttårsfeiring. Gleder meg noe enormt!

årsliste 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom over denne listen på Bettinas blogg, og jeg syntes det var interessant lesning. Derfor stjal jeg inspirasjon fra henne. Hihi! ♥

________

Gjorde du noe under 2016 som du aldri har gjort før?

Ja, jeg har utført inngrep som har endret utseendet mitt en del. Den største endringen er soleklart nesen. Ellers ble jeg signert av Nettavisen/Side2 som tok bloggen til et enda mer profesjonnelt nivå. Det er det beste valget jeg noensinne har tatt!

Gjennomgikk du noen store forandringer?

Utseendemessig, ja. Ellers har jeg jo funnet mannen i mitt liv, som jeg har flyttet inn i leilighet sammen med. Det er første gang jeg har fått meg en samboer!

Ble noen av vennene dine foreldre i 2016?

Nei, faktisk ikke. Eller jo, CF ble jo!

Gjorde noe deg ordentlig glad?

Ja, selvsagt! Dere lesere er så forbanna fine mot meg dag inn og dag ut, og det er et høydepunkt som har vært gjennom hele året. Dere setter seriøst verdens største smil på leppene mine hver eneste dag! Fine, flotte dere. <3

Savner du noe fra 2016 som du vil ha i år 2017?

Ikke som jeg kommer på. Jeg har det meste og er fornøyd med så og si alt i livet mitt. Jeg vet hvert fall at år 2017 kommer til å bestå av enda mer hardt arbeid, som forhåpentligvis vil føre til enda større suksess. 

Hvilke land besøkte du?

Spania to ganger, Bulgaria, Sverige, England, Thailand, Tyrkia tre ganger og Hellas to ganger. Det er alt jeg kommer på i farten, men har på feelingen at det er enda fler?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ble du forelsket i 2016?

Det ble jeg i slutten av 2015, og forelskelsen ble enda mer intens i 2016. Lykkelig frøken!

Beste kjøpet?

Alle reisene vi har vært på! Jeg elsker å investere penger på opplevelser. Det finnes ingenting mer meningsfullt.

Døde noen som stod deg nære?

Nei, takk Gud for det! Huff..

Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av?

Jeg skulle ønske at jeg var flinkere til å jobbe til bestemte tider på døgnet, og ta meg mer fri enn det jeg har gjort. Det at jeg konstant satt ved mac-en gikk utover mine vennskap, forholdet mitt til Pierre og til familien. Til slutt innså jeg selv at prioriteringene mine var helt bak mål, og jeg fikk endret på det.

Hva skulle du ønske at du gjorde mindre av?

Stresse. Jeg stresser konstant.

Favorittprogram på TV? 

Hehe, hva annet enn Paradise Hotel? 😉 Med det sagt synes jeg at den norske versjonen suuuuger i forhold til den svenske, så derfor må jeg påpeke svenske PH!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verste avgjørelsen?

Å henge ut andre på min snapchat. Det er så lavmål og flaut, at jeg vil dø. Heldigvis fikk jeg dårlig samvittighet etter kort tid, fjernet snappen og ba personen om unnskyldning. Den episoden har fått meg til å virkelig forstå, en gang for alle, at slik oppførsel skal legges på hylla for godt. Jeg er bedre enn som så.

Var du gladere eller tristere i år, sammenlignet med tidligere år?

Vet du, jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal svare på denne. Jeg har nok aldri slitt så mye med prestasjonsangst, utseendet og psyken som det jeg har dette året. Det kommer nok av at jeg har blitt et såpass anerkjent ansikt, og det fører med mye negativt. Jeg blir kritisert, mobbet, hånet og ledd av hver eneste dag. Det tar på psyken.

Hva brukte du mest penger på?

Operasjoner (haha, jepp…), shopping og reiser. Og husleie! Herregud, fuckings 18.000 kroner hver bidige måned.

Noe du ønsket deg, som du fikk?

En fantastisk fin kjæreste, og at jeg har klart å gjøre en såpass stor business av bloggen min. Jeg har fått mitt eget AS som omsetter millioner i året. DET er sjukt, det!

Hva gjorde du på din fødselsdag i 2016?

Da var jeg i Spania, og hadde en fin bursdag sammen med min kjæreste. Han vekket meg til tidenes overraskelse med dusenvis med roser og en prinsesse frokost på balkongen. Altså, jeg følte meg som den lykkeligste jenta i verden! Dessverre endte den ikke så bra, slik det gjør hvert eneste år etter at jeg flyttet ut fra fosterhjemmet mitt. De sender melding en gang i året, nemlig på min burdag, og gratulerer meg med dagen. Det fører alltid til at jeg tyr til tårene, da jeg kjenner på savnet og sorgen jeg enda sitter inne med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er du mest stolt over?

Jeg er mest stolt over min prestasjon når det kommer til jobben min. Jeg har oppnådd drømmen min. Bloggen har blitt mitt levebrød, jeg har stiftet mitt eget AS som omsetter millioner. Det er definitivt det jeg er stoltest over!

Ditt høyeste ønske akkurat nå?

At 2017 skal bli enda bedre enn dette året. At alle mine nære og kjære skal fortsette å være friske og raske, og ha det bra. <3

 

HVORDAN FJERNE SORTE PRIKKER

annonse

Jeg har hatt noen veldig hektiske og travle uker i det siste, og ikke mye tid til å ta vare på meg selv slik som jeg vanligvis gjør. Som dere vet, liker jeg å sette av søndagene til hjemmespa, men til og med det har falt bort den siste perioden. Det er ikke bra, og jeg kan love dere at det merkes latterlig godt på huden.. Nå som vi har noen avslappende dager hos svigermor, passet jeg på å ta med meg mine favoritt produkter til ansiktet. Jeg behøver å freshe meg opp, som dere kanskje forstår. Så i dag har jeg tatt meg en real runde med favoritt ansiktsmasken, som heter The Incredible Face Mask fra Maybeauty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det denne masken gjør er å fjerne olje og døde hudceller, motvirker akne og fjerner sorte prikker. Sistnevnte sliter jeg veldig med, derfor har jeg alltid vært på jakt etter et produkt som faktisk hjelper. Noe denne masken virkelig gjør! Selv foretrekker jeg å ta masken i t-sonen, rundt nesen og på haken, da det er der jeg sliter mest med urenheter. Resten av ansiktet er ganske klart og fint, så derfor lar jeg de områdene være i fred.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at man påfører den, skal man la den tørke i 30-45 minutter. Jeg pleier alltid å se en episode av en serie mens jeg venter. Da går tiden mye fortere, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når tiden har gått, er det bare til å rive masken av. Når du fjerner den, vil du kunne se de døde hudcellene og de sorte prikkene. Det er litt ekkelt, men samtidig ganske tilfredstillende. Da ser man jo tross alt hva som har blitt fjernet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ser dere resultatet etter at jeg har brukt masken. Huden min er så ekstremt myk og glødende at det nesten ikke er til å tro. Jeg sverger til The Face Mask fra Maybeauty, og det har jeg gjort i flere måneder nå. Det er hands down den beste masken jeg har prøvd, og nettopp derfor har jeg alltid et lager liggende i skapet. Jeg hadde aldri klart meg uten, tro meg. Jeg ELSKER den!

_____

Jeg er så heldig som har fått lov til å gi mine lesere en rabattkode som gir hele 30% avslag. Om du bestiller, får du 8 behandlinger i en pakke. For meg varer en pakke i ca to måneder, da jeg bruker en maske i uken. Koden “sraadfacemask” gir 30% avslag, du aktiverer koden automatisk HER.

det verste med å ha en blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiden er inne for oppfølgnings innlegget til dette innlegget, hvor jeg tok for meg de positive punktene ved det å ha en blogg. Jeg lovet dere et innlegg om de negative faktorene også, så here it is!

LET´S DO THIS.

______

1. PRIVATLIVET. Som blogger har jeg veldig lite privatliv. Med det sagt har jeg jo valgt å ha dette som en jobb helt på egenhånd, og med det hører dette til. Jeg kunne jo hatt en ordentlig overfladisk blogg, hvor jeg ikke deler personlige tanker og hendelser overhodet med dere, men det er ikke meg. Det er så langt i fra meg som det er mulig å bli. Når jeg først skal ha en dagbok på nett, ønsker jeg ikke å kun vise alt som er fint og flott. Keepin’ it real.

2. I OFFENTLIGHETEN. Når jeg er ute i offentligheten, er det svært sjeldent at jeg kan gå rundt uten å bli nedstirret, ropt etter eller bli gjenkjent. Det er veldig hyggelig å møte mine lesere dersom dere kommer bort og er hyggelige, men når jeg blir tatt snikbilder av og beglodd i over flere minutt, blir jeg veldig irritert og det resulterer i å bli en veldig ukomfortabel situasjon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. PENGER. Pengene jeg tjener er selvsagt ikke en negativ faktor, men all regnskap derimot… Ikke la meg starte en gang, haha. Helt krise! Jeg som måtte gråte meg til en 2-er i matte, er naturligvis ikke spesielt begeistret for å sitte å føre inn tall etter tall på excel, liksom. Dere fatter. Heldigvis har jeg en regnskapsfører som gjør alt sånn for meg. Hva fanken jeg skulle gjort uten Geir, vet jeg sannelig ikke!

4. 24/7. Jeg har aldri fri. Dette punktet har sånn cirka alle bloggere allerede klaget på, så jeg behøver kanskje ikke å utdype det noe mer? Haha. Jeg jobber 24/7. Alltid pålogget!

5. ENSOMT. I de fleste andre yrker/bransjer drar man på en arbeidsplass hvor man møter på ulike ansikt hver eneste dag. Som blogger tilbringer jeg dagene hjemme ved mitt hjemmekontor, og da møter jeg naturligvis ikke på kollegaer. Det er faktisk litt ensomt til tider.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overrasket noen av disse punktene deg?