FORSKJELLEN PÅ HUN OG MEG!

Min veske er fylt til randen med sminke, kamera, kameralinser og andre overfladiske ting.

Din veske er blytung av bøker. Bøker om politikk, statistikk, administrasjon og forvaltning (hva nå enn det er…). Og penner og blyanter.

Kontrasten er stor. Veldig stor. En gang i tiden var vi veldig like, vi to. Vi var begge gærne. Vi var spontane, vi fant på masse «kødd», og vi var gaaale etter guttene. Vi begge lurte med oss sminke og stringtruse i skolesekken, for å piffe oss opp så fort vi kom oss inn på toalettet på skolen. Du og jeg var helt like. Jeg hang alltid med deg og dine venner, ofte i mot din vilje. Jeg ville bli som du da jeg ble stor. 

Nå, 8 år senere, er vi vidt forskjellige. Du studerer statsvitenskap. Jeg blogger. Du bryr deg ikke noe særlig om utseendet lenger – du er naturlig, og du er ufattelig vakker. Jeg er stikk motsatt. Ikke finnes jeg naturlig, og utseendefiksert? Det er jeg. Til de grader. Du har blitt en svært smart og reflektert ung dame, som har valgt å gå en vei som krever hardt arbeid og stort fokus. Jeg er utrolig stolt over deg, og hva du står for. 

Vi var ganske like en gang, mens nå er vi vidt forskjellige. Det er en positiv ting, det er bare merkelig å se hvordan vi har forandret oss. Det er godt å ha deg hjemme, Shaed. Jeg elsker deg.

SUUUURPRISE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HERLIGHET! Min søster er her! Åh, jeg er så glad, dere. I går ringte hun plutselig og fortalte at hun var på vei til flyplassen for å fly hjem. Hun studerer altså i Tromsø, derfor sees vi ikke så ofte lenger. Det var så deilig å gjenforenes igjen, dere aner ikke. Det er bare synd at vi kun får dagen i dag sammen før jeg reiser i natt. Det er jo typisk, men jeg visste jo ikke at hun skulle komme da jeg booket ferie. Heldigvis er hun tilbake igjen til mammas bursdag som overhodet ikke er lenge til ♥ Vi får gjøre det beste ut av den lille tiden vi har sammen hvert fall! Det er godt å ha henne tilbake – nå er familien komplett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vi spise ute, drukket vin og kost oss i hverandres selskap. Tatt det helt piano, altså! Hun og Pierre har fått bli ordentlig kjent denne gangen, de har nemlig kun truffet hverandre en gang tidligere. Nå får vi bare forberede oss på den verste snappingen ever. Jeg mener, det finnes ingen verre enn henne. Så om dere synes jeg er ille? Vel… Ha ha! 

Ny på håret!

sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld, fine! Endelig er jeg hjemom en liten tur – det har gått i ett siden tidlig i morges. Dagen startet jeg med frisørbesøk hos beste Ann Beate på Hendrix Hair avdeling Torggata. Dette er min faste frisør, som dere kanskje allerede vet. Jeg har gått til henne de siste halve året ++. Ingen over, ingen ved siden.

Jeg gikk for den samme hårfargen, det vi gjorde var å farge over en gang til for å få tilbake den shinen som jeg elsker. Dessuten følte jeg at fargen var noe utvasket da vi bruker minicolor (slik at jeg enkelt kan gå lyst igjen når jeg måtte ønske det). Nå har jeg skinnende, svart hår igjen! Og jeg elsker det! Ellers klippet vi litt i luggen, slik at håret faller finere rundt ansiktet mitt. Gøy med små forandringer!

FOR Å BOOKE TIME:

WWW.HENDRIX.NO

SMS: 922 59 736

TLF: 22695153

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

 

Ukens spørsmål

annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· YOU ASKED ·

Kan du linke til det bilde av årets PH-vinnere? Har så lyst til å vite hvem som vinner…

– Vet du, jeg har i grunn ikke lyst til å dele det videre men om du viiiirkelig ønsker å se det er jeg sikker på at du klarer å finne det dersom du leter godt. He he!

Hvorfor stod det på facebooken til både deg og Pierre, for to dager siden, at dere var single?

– Hei! Vi er sammen, men det er vanskelig for meg å utdype så mye om det her på bloggen. Jeg kan vel si så mye som at vi har hatt noen turbulente tider, hvor ting har vært vanskelig. Men nå er alt bra igjen, takk og lov <3 Klem!

Hvilket kamera har du?

– Jeg sverger til Olympus Pen, og jeg elsker det! Jeg har forskjellige linser til det, da. Det gjør at bildene blir ekstra fine 🙂

Har du vurdert å klippe håret ditt kortere?

– Vel… Vurdert det har jeg vel kanskje ikke, men tanken har slått meg. Jeg er for glad i det lange håret mitt til å kunne klippe det, dessverre. Det hadde jo kanskje vært gøy med en forandring? Jeg er for pinglete. Det skal sies at jeg har hatt skulderlangt en gang i tiden, og jeg trivdes virkelig ikke. Tror nok det er det som skremmer meg.

Hvem tar bildene dine?

– Det varierer litt, men som oftest er det Pierre. Ellers er det de jeg er med der og da. Ellers har jeg faktisk “ansatt” mine småsøsken som hobbyfotografer. Så når jeg behøver ekstra mye hjelp med å fotografere, får de mulighet til å “jobbe” litt 🙂

Hva heter behandlingen du tar på Brow Rehab, hva inneholder den og hva koster det?

– Jeg tar brynsløft. Da inngår voksing, napping og farging/forming av bryn! Helt fantastisk flinke ansatte, jeg går til Elin. Det koster 650,- kr.

Hvilken jente er din favoritt i årets PH?

– Det må bli Eilen! Snill, omsorgsfull og en ordentlig rettferdig jente 🙂 

Hvor høy er du?

– Jeg er 160 (159……) cm høy. Skulle ønske jeg var høyere, ass. Derfor tyr jeg til hæler så ofte jeg kan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor er kjolen fra?

– Den finner du her.

Gårdagens i bilder
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· INTERVJU MED NETTAVISEN – HJEM Å VEKKE PIERRE – MØTE – MIDDAG HOS MAMMA – BROW REHAB – SHOPPING & CAFÈDATE MED SMÅKIDSA ·

DENNE UTDANKER FIFTY SHADES!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Min nye favorittbok – Calendar Girl forført ·

Mia Saunders trenger penger. Ikke hvilken som helst sum, men hele en million dollar. Hun har ett år på seg til å betale farens gjeld. Alt virker håpløst, for Mia er bare en servitør med store skuespillerdrømmer. Hun vil ofre alt for å redde sin far, som har blitt skambanket og ligger i koma. Tanten hennes tilbyr henne en mulighet, nemlig en jobb hos Exquisite Escorts. Hun tar den! Oppgaven går ut på å tilbringe en måned sammen med en rik, deilig mann som hun kun trenger å ha sex med dersom hun selv ønsker det. Mias plan er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke som planlagt, overraskende nok.

Denne boka ble jeg helt oppslukt av etter noen få sider! Jeg er egentlig ikke en person som liker å lese bøker, men er det noe som fenger meg må det være bøker i samme sjanger som Fifty Shades. De bøkene har jeg lest, og jeg elsket dem. Da jeg fikk vite at denne slageren, som forresten har kapret førsteplassen på New York Times bestselgerliste, var i samme gate, ble jeg overlykkelig! Den var over all forventning, og om jeg skal si det selv – den utdanker Fifty Shades alle dager i uken. 


Romanen er underholdende, varm og sexy. Calendar Girl er som om Pretty Woman møter Sex og singelliv. Den kommer ut for salg på norsk i dag, mandag 30 mai, og er første av fire i den populære serien. Bok nummer 2 kommer ut 15. august. Jeg venter i spenning allerede! Jeg har blitt helt frelst av denne boken, og det kan jeg garantere at du også vil bli. 

· KONKURRANSE ·

For å delta i denne konkurransen ønsker jeg at du deler den mest romantiske historien din med meg her. Det kan være hva som helst, så lenge det er noe du selv har opplevd som har fått sommerfuglene i magen til å blafre. Syv heldige vinnere får gavekort på boken. Ikke nok med det – det trekkes også ut to hovedvinnere som hver får reisegavekort på romantisk get away verdt 5000,-! Hvor gøy er ikke det? 🙂 Jippi!

I og med at dere vil dele deres historier med meg, tenker jeg at det er på sin plass at jeg deler min med dere, også. Jeg husker det som om det skulle vært i går. Jeg og Pierre var i Rhodos, og istedenfor å dra ned å feste videre med resten av gjengen, dro vi opp i leiligheten. Det var en slik natt hvor himmelen var stjerneklar, og jeg husker at det var så ufattelig nydelig. Vi ble enige om å flytte madrassen ut på takterrassen, og det gjorde vi. Jeg lå i armene hans i flere timer mens vi pratet om hva vi tror er der ute, i universet. Jeg aner ikke hvor mange timer vi lå slik, mens vi hadde småpauser hvor vi kysset og klinte hverandre ihjel. Ah, jeg får sommerfugler i magen av å tenke tilbake på det øyeblikket, for det var da vi begge to forstod, for første gang, at begge følte noe for hverandre …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Send inn din historie her, og husk at den beste stikker av med premien! Jeg gleder meg som et lite barn til å lese deres fineste kjærlighets erfaringer. Masse lykke til ♥ 

Du kan kjøpe boken her.

ÅRETS PH-VINNERE AVSLØRT!

ALTSÅ, SHIT! Ha ha, har dere fått med dere den store failen? Årets Paradise Hotel vinnere er avslørt! Bildet hvor begge finalistene står mot hverandre har florert rundt på internett i hele dag. Der var den spenningen over, dere! Jeg skal ikke spoile noe her, men dere som vet, dere vet. Ganske sjukt! Jeg lurer på hvordan det i det hele tatt har blitt lekket? Kjipt… Jeg har sett at det er mange forbanna reality-slaver rundt om i Norge som har raget, og det er forståelig. En så ekstrem spoil er jo ganske kjipt, spesielt nå som det er så spennende på TV-skjermen og vi er såpass nær finalen. Kjedelige greier, gitt.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fin dag i byen med småsøskna mine, og en tur på Brow Rehab hvor mamma fikk ordnet bryna sine. Selvsagt hos flinkeste Elin, som også gjør mine! Se så fine mine ble etter besøket mitt tidligere i uka da. Brows on fleeek! Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Jeg mener, vi alle husker vel hvor stor fiasko mine bryn brukte å være? Kremt. Elin reddet meg, og jeg kommer aldriiii til å bytte henne ut. Ingen over, ingen ved siden! Tenk at bryn kan ha så mye å si? Det har blitt noe av det viktigste for meg, i min overfladiske verden. 

oppturer i en ellers så kjip periode

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Jeg har hatt en travel, men veldig spennende dag. Den startet med et stort intervju med Nettavisen (jeg sier ifra når det er ute!) og etter det dro jeg videre på et veldig begeistrende møte. Dagen har ikke vært annet enn en stor suksess, og det gleder meg sånn! Jeg trang virkelig dette <3 Det føles godt med litt oppturer i en ellers så kjip periode.

Akkurat nå driver jeg å booker en ferie. Jeg reiser i morgen natt! Woho. DET skal bli deilig, det. Jeg hører rykter om at sommeren er tilbake i Oslo igjen i morgen? Ha ha, det er sååå my luck. Når jeg er hjemme i Oslo er det enten overskyet eller så regner det… Kult! 

Sivilstatus?

Jeg har det, som dere allerede vet, ikke så greit akkurat nå. Ting er vanskelig på privaten, og det påvirker en stor del av mitt liv. Det er mange av dere som tror at det har med Pierre å gjøre, og det har det ikke. Eller… Nå er jeg ikke ærlig. Vi har vel kanskje hatt noen nedturer den siste tiden, og det har vært tungt, det også. Alle forhold har sine oppturer og nedturer, oss inkludert. Noen ting er mer heavy enn andre, det skal jeg ikke legge skjul på. Men det er ikke det som er hovedgrunnen til at jeg er nede i kjelleren. Det er mye som er grunnet det, beklageligvis. Jeg smører meg med tålmodighet og håper at det skal bli bedre med tiden, og så bruker jeg all min energi på å fikse det som fikses må. Livet mitt er ikke «barebare», og det er viktig for meg å vise den siden også, her på bloggen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet av erfaring at det meste ordner seg til slutt, og det har jeg troen på i denne situasjonen også. Det suger bare skikkelig hardt nå, når det står på som verst, men det må jeg bare akseptere. Slik er livet! 

Dere trenger hvertfall ikke bekymre dere – sivilstatusen min er fortsatt i et forhold <3

Saker foreldrene dine ikke forteller deg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· DETTE VIL IKKE FORELDRENE DINE SI TIL DEG ·

1. Du kan lykkes uten å studere etter VGS. Du MÅ ikke sitte på skolebenken å slite deg til en master i juss for å oppnå noe i livet. Fullfør videregående, og start noe eget. Bli din egen sjef! Misforstå meg rett, skolegang er helt supert og definitivt viktig, men hvorfor skal man studere flere år for å så jobbe for noen andre, om du ikke vil? Mange vil gå sin egen vei, og det er fult mulig!

2. Du er ikke nødt til å spise grønnsaker for å bli stort og sterk. Det blir du uansett… Jeg har aldri spist grønnsaker.

3. Hvor mange ganger har du klaget til foreldrene dine om at ting er urettferdig? Hva får du til svar da? “Den er ikke det med mindre du gjør som du skal”? Verden er faktisk urettferdig, og det kommer du til å oppleve selv når du er 60 år. Det er slik verden fungerer, deprimerende nok. Man trenger ikke å ha gjort noe for å bli behandlet urettferdig – det bare er slik av og til.

4. “Nora, det er ikke akseptabelt at du drikker når du er 17 år!! Det er ulovlig!”. Det de ikke forteller deg er at de også mest sannsynlig «have been there, done that». Selv fikk jeg vite at mamma hadde begynt å drikke og feste da hun var 16 år av bestevenninna hennes, mens hun til meg fremstilte seg selv som tidenes engel. Nei mamma, du fulgte visst ikke aldersgrensa, du heller.

5. Dine foreldre vil mest sannsynlig ikke fortette deg at din kjæreste er en idiot. Heller ikke dine x-er. De vil la deg finne ut av det selv, selv om de ser det på lang avstand. De ser at han her fyren? Han er ikke den rette for deg. De vet like godt som deg at dersom de forteller deg det vil du ende opp med å hate dem, og ikke innse at de faktisk kun vil ditt eget beste.