HEI FRA …

Reklame | nelly

BUKSER HER & TOPP HER

Hei fine dere!

Denne dagen har seriøst vært et stress uten like fra sekundet jeg stod opp. Jeg har hatt så mye å ordne før jeg måtte begi meg mot flyplassen. Blant annet har jeg filmet inn et samarbeid som skal postes på Nelly sin Instagram! Jeg har takeover på @nellycom klokken 20:00. Da må dere tune inn! Det var litt flaut å filme alt forresten, for jeg måtte snakke på engelsk… Jaja! Vi overlever, men lov meg å ikke le (for mye…). :):):)

I skrivende stund sitter jeg faktisk på flyet og blogger. Ved hver min side sitter mamma og Jasmine. Vi skal til Stavanger og blir værende der frem til onsdag. Det er dessverre av en vanvittig trist grunn at vi reiser.. I morgen skal vi i en begravelse til familievenn fra barndommen vår og tiden vi bodde på Randaberg som barn. Det er mammaen til vår første venninne som barn som hjerteskjærende har gått bort.

Det blir en tøff dag i morgen, så i dag skal vi bare ta det helt med ro. Michelle kommer kanskje en tur til byen også for å henge litt, og det skal bli like godt som alltid å få klemt litt på bestevenninnen min igjen.

Før jeg reiser hjem skal jeg dra og besøke min fineste engel J i et par timer også. Legge roser på graven og få pratet med han. Det gjør jeg hver gang jeg er i Stavanger. Selv om det gjør like vondt og er like vanskelig å forstå hver gang jeg er ved graven, føler jeg en slags trygghet når jeg forlater han. Jeg skulle ønske jeg bodde i Stavanger for å kunne besøke han hele tiden, men jeg passer på å få flydd dit så ofte jeg kan. Jeg sliter enda, et år senere, med å akseptere at han har forlatt oss. Men en ting er sikkert, og det er at himmelen har fått verdens fineste engel og jeg vet at vi snart sees igjen.

Det har vært et spesielt siste år. Nå er det ikke bare et dødsfall knyttet til Stavanger for min og familien min sin del, men to. Det føles ikke noe bra å vite at vi nå skal i enda en begravelse. Det skjærer hjertet mitt.

Livet er virkelig skjørt, dere. Det har jeg fått kjenne ordentlig på det siste året. Man vet aldri når noen man er glad i går bort, så pass på å alltid fortelle de rundt deg hvor mye du elsker og verdsetter dem. ❤️ det er så viktig.

Vi snakkes mer fra Stavanger. Jeg er veldig, veldig glad i dere! Klem!

20% RABATT PÅ HELE NELLY

20% RABATT PÅ BIKINIEN MIN – UTSOLGT I ROSA MEN FINNES I ANDRE FARGER:

TOPP HER & TRUSE HER

______

Søndag betyr nettshopping – i hvert fall for min del! Og som de Nelly-elskerne leserne mine er, kan jeg gledelig fortelle at det nå er 20% rabatt på HELE* Nelly! Jeg har klikket hjem alt under her, og fy søren som jeg gleder meg til å motta denne bestillingen. Så mye fint!!

🦋 KLIKK HER FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ HELE BESTILLINGEN DIN 🦋

– kampanjen varer frem til i morgen (mandag 29/06), klokken 10:00 –

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. GENSER HER & BUKSER HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER (denne bronzeren bruker jeg – det er den aller beste!!) ⎟ 3. HER

Det er også 20% rabatt på all sminke fra Anastasia Beverly Hills!

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | nelly

Hvor mye tjente du forrige måned?

– Inntekt har jeg pratet litt rundt i denne YouTubevideoen. Der finner du svaret!

Har du vurdert å flytte snart? Evt når og hvor?

– Jeg har uttrykt meg om at jeg synes leiligheten min føles litt for liten, spesielt med tanke på garderobeplass. Til tross for at jeg har gjort om det ene soverommet til et walk in closet, har jeg likevel ikke plass til alle tingene mine. Akkurat når jeg eventuelt kjøper meg en større bolig er jeg litt usikker på, men hvor er jeg fast bestemt på. Jeg vil gjerne kjøpe på Barcode/Bjørvika. Fy søren så fint det er der! Det hadde vært nice å investert i et nybygg.

Har du Nelly-rabattkode? <3

– Du får 20% rabatt på HELE Nelly ved å trykke HER!! <3

Hvor glad er du akkurat nå?

– Du, i skrivende stund er jeg faktisk nokså redusert. Det har vært en super sosial og fartsfylt helg, som resulterer i en meget slapp søndag. Jeg er drit sliten, for å være ærlig. Humøret er likevel på topp, men jeg kjenner at jeg trenger å slappe litt av.

Hvor er det du kjøper de fine koppene og tallerknene dine?

– Mye av det er fra H&M Home! De har dødsmye fint, så der anbefaler jeg dere definitivt å ta en titt. <3 Ikke reklame, altså. I wish 😛 😛

Har du og Pierre kontakt?

– Ja, vi er gode venner! I går feiret vi for eksempel Oskar sammen, og det gleder meg veldig at alle kan samles uten noe klein stemning for folk rundt oss og oss selv. Det tok dog to år fra det ble slutt til vi klarte å få en fin vennskapsrelasjon, men bedre sent enn aldri. Vi var tross alt bestevenner før vi i det hele tatt ble sammen, så de å få den relasjonen tilbake betyr mye for oss begge!

Stemmer det at du har familie i Dubai?

– Yes, I do.

Skal du til Ibiza i sommer?

– Nei, og det gjør vondt i hjerteeeet. FADER, det var SÅ gøy der i fjor og jeg har virkelig gledet meg til å kunne reise tilbake i år. Men den gan ei! Får satse på Ibiza 2021 istedenfor.

Kan du lage en “what I eat in a day vlog”?

– Nei, dessverre. Som en person som tidligere har lidd av alvorlig anoreksi vet jeg hvor lett slike videoer kan trigge, og det ønsker ikke jeg å være en bidragende yter til. Det vil kanskje ikke påvirke mange, men om det i det hele tatt kan påvirke eft menneske dårlig kunne jeg aldri levd med meg selv. Så det står jeg over.

Hva er din favoritt matrett akkurat nå?

– En pasta på Olivia som heter Pasta Di Manzo. ÅHHHH den er så jævlig god!!!

Har du kjæreste?

– Nei, jeg har ikke kjæreste. 🙂

MAMMAS BURSDAG

MUMS B-DAY

På onsdag hadde dronningen min bursdag! Det måtte selvsagt feires stort, så da booket vi bord på Mirabel på Sørenga for en nydelig aften med gaver, nydelig mat, kake, dessert og gode drinker. Mamma liker egentlig ikke at vi gjør så mye ut av henne, men hey – vi har kun én mamma, og hun er det viktig å sette pris på og ordne en fin feiring til. <3 

Hele familien og ei familievenninne samlet oss for kvelden, og vi ble sittende på restauranten frem til stengetid. Vi fikk med oss solnedgangen også – det er lite som slår det. Ahh, nei den dagen var virkelig 10 av 10. Mamma storkoste seg fra ende til annen, og det samme gjorde alle vi andre også. Det er lite som slår følelsen av å se mammaen min oppriktig lykkelig. Man ser det så tydelig i øynene hennes, og de glans virkelig på torsdag. Verdens beste mamma som fortjener alt det fineste. 

Gratulerer igjen mamma. Takk for alt du gjør for meg og søsknene mine. Du er verdens beste, og jeg er evig takknemlig for at du er den du er. Jeg kjenner ingen med et så stort hjerte som deg. Jeg elsker deg over alt i verden!!! <3

<3 <3 <3

<3 <3 <3

TJEN PENGER PÅ Å GI DIN MENING

Reklame | meningstorget

Hei my loves!! Håper dere har det bra <3 Fy søren så DIGG det er med ordentlig sommer! Jeg njuuuuter livet til det aller fulleste for tiden. Livet er virkelig herlig om dagen!

Jeg titter innom for å tipse dere om en genial måte å kunne tjene litt ekstra penger på, og det passer seg ekstra godt nå som det er sommer og man kanskje bruker litt mer penger enn normalt. Det gjør i hvert fall jeg, på både restauranter og aktiviteter. Jeg blir automatisk veldig mye mer sosial av meg når solen steker og været er fint, og da drar jeg også kortet oftere. Derfor er det jo genialt å kunne tjene litt ekstra cash nå, på en super enkel og effektiv måte!

Det hele er veldig, veldig enkelt! Alt du behøver å gjøre er å registrere deg på Meningstorget.no, så er det bare til å sette i gang! Det er helt gratis å registrere seg, i tillegg til at det er super enkelt å bruke. Dette er seriøst helt genialt! Ikke bare er det veldig enkelt, men også gøy! Jeg personlig elsker å komme med tilbakemeldinger til ulike brands, så hvorfor ikke gjøre det og samtidig får betalt for å si meningene mine? Win win!

– slik ser nettsiden ut –

Konseptet er lettvint og greit; du tjener deg opp poeng ved å svare på spørreundersøkelser. Disse poengene kan du bruke videre til det du selv ønsker. Du kan bruke dem til å shoppe med på nettet, donere til veldedighet, få pengene overført direkte til din konto eller få gavekort hos for eksempel Zalando, Amazon, Peppes Pizza (nam!!), H&M og Kicks. Hvor nice?! Neste gang du kjeder deg, kan du klikke deg inn her og tjene noen ekstra kroner.

Jeg selv liker å bruke tiden min produktivt, så når jeg for eksempel sitter i taxien på vei fra A til B, står i kø i matbutikken, kjeder meg hjemme på en søndagskveld, klikker jeg meg inn på Meningstorget og svarer på spørreundersøkelser. Da går tiden fortere, samt at jeg tjener penger! Man får det jammen ikke bedre enn det, spør du meg. 😍

Dersom du også vil teste ut Meningstorget, kan du lage en profil helt gratis HER. <3

Obs! Man må være 18 år for å kunne melde seg på!

RABATTKODE: 25% RABATT PÅ NELLY!

Reklame | nelly

BUKSER HER & TOPP HER

_____

YAYYY!! Endelig har jeg en eksklusiv Nelly-rabattkode å dele med dere! Det er lenge siden etterspørselen har vært SÅ stor, så da er det ekstra gøy å kunne dele en deilig rabattkode med dere. <3 Nå som det er sommer er det jo ekstra stas med litt nytt sommertøy i garderoben. For ikke å snakke om nye bikinier! Denne koden gjelder på ALT fra NLY Brands HER.

🦋 OPPGI KODEN «ISABEL25» I KASSEN FOR 25% RABATT PÅ NLY BRANDS HER! 🦋

– Gyldig i 48 timer! –

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. TRUSE HER & TOPP HER⎟ 2. TRUSE HER & TOPP HER (denne bikinien er på 40% rabatt!!) ⎟ 3. HER  

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

FEIRER ET ÅRS BOLIGKJØP!

I går var det nøyaktig et år siden jeg vant budrunden og kjøpte leiligheten min! Det var en skikkelig fin reminder å våkne opp til i går. Dette kjøpet er et av det stolteste øyeblikkene så langt i livet mitt. Å eie en egen bolig har alltid vært en drøm for meg, og for fem år siden (før livet mitt tok en bråvending) kunne jeg aldri forestilt meg at jeg skulle klare det i en alder av 25 år – helt på egen hånd, uten hjelp av foreldre. Jeg er så stolt, takknemlig og glad!!

Meg noen få minutter etter at jeg hadde vunnet budrunden og endelig kjøpt meg leilighet! Herregud, jeg husker hvor LYKKELIG jeg var her!! Får nesten litt goosebumps… <3

Til tross for at jeg kjøpte leiligheten, flyttet jeg jo ikke offisielt inn før rundt november. Jeg overtok nøklene til leiligheten i juli, og deretter startet prosjekt oppussing. Jeg har jo pussa opp det aller meste her. Alt fra maling av hele cribben, byttet gulv i hele leiligheten, total renovert bad, revet vegger, bygget om det ene soverommet til en walk in closet, innstallert takrosetter, renovert kjøkken.. The list goes on. 

Det kunne så klart gått fortere med hele oppussinga slik at jeg fikk flytta inn tidligere, men ettersom at jeg var opptatt med Skal Vi Danse fra august til november, hadde jeg likevel ikke hatt tid til å flytte i den perioden. Jeg bodde på Frogner House Apartments de tre månedene SVD pågikk, så jeg stressa ikke med leiligheten på det tidspunktet.

Nå har jeg bodd her siden november, som vil si i rundt 7 måneder. Jeg stortrives her, og jeg elsker virkelig leiligheten min og hvordan resultatet av oppussinga ble. Det er akkurat slik som jeg hadde forestilt meg, og alle detaljene er på plass. Jeg elsker hjemmet mitt!

Jeg tror alltid jeg kommer til å ha et spesielt “bånd” til denne leiligheten når jeg etterhvert kjøper større, for dette er tross alt min først-kjøpte bolig og dermed en stor milepæl for meg. Det gjenstår å se hvor lenge til jeg bor her, før jeg kjøper noe større. Som sagt elsker jeg denne leiligheten over alt på jord og den føles virkelig som mitt hjem, men det er ingen hemmelighet at jeg lengter etter å få mer plass til spesielt garderoben min. Tiden vil vise, men enn så lenge stortrives jeg her og njuuuter at jeg nå har eid den i et år. <3

NEW IN FRA NELLY

Reklame | NELLY

BIKINITOPP HER & TRUSER HER

ADIDAS GENSER HER & SKJØRT HER

DETTE SKJØNNE SETTET FINNER DERE HER

JUMPSUIT HER

NIKE TOPP HER ⎟ VESKE HER ⎟ SKJØRT HER

SKJORTE HER

BIKINITOPP HER (20% RABATT)

SANDALER (20% RABATT) HER

TOPP HER

SANDALER (20% RABATT) HER ⎟ BUKSER HER ⎟ TOPP HER

KJOLE (30% RABATT!) HER

JUMPSUIT (40% RABATT!!) HER

MINE NYE FAVORITT KJOLER I SOMMER

Reklame | nelly

KJOLE HER

Hvor fin er ikke denne kjolen? Jeg måtte klikke den hjem i begge fargene som den var tilgjengelig i. Elsker slike enkle kjoler, som både kan brukes til fest og kombineres med hæler, eller til hverdags og kombineres med sneakers!

SAMME KJOLE I RØD HER

TUNIKA HER

OKKK, hvor skjønn er ikke denne strandkjolen??? Jeg elsker den! Så fin!

Denne nydeligheten hadde jeg på meg i går, og linket til på Instastory. Dessverre klarte vi å selge den ut i går, så den finnes ikke lenger på lager. Men kanskje den kommer inn igjen? <3 Hold utkikk på Nelly! 

TANKER

Reklame | nelly

TOPP HER & LIGNENDE SHORTS HER – 40% rabatt

💭 Jeg har begynt å trene! Herregud, det er jo ganske insane. Jeg har ikke trent ordentlig siden Skal Vi Danse, og da snakker vi november liksom. Litt flaut å si høyt, meeeen så er jeg jo ikke kjent for å være fitness heller. Hehe!

💭 Jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en Dyson støvsuger. Har noen av dere erfaring med den og evt hvilken som er best? Jeg er dritt lei av å moppe gulvet nå, så en støvsuger må til. Den forrige jeg kjøpte var helt ubrukelig så den fikk noen andre overta.

💭 Jeg tenker mer og mer på å kjøpe meg ny leilighet. Jeg er ganske lei min allerede, da jeg føler den er altfor liten. Den er jo egentlig ikke det sånn teknisk sett, men jeg har så sjukt mye klær og sko og diverse. Jeg får ikke plass til alt mitt shit… jeg dagdrømmer om ny leilighet på Bjørvika. Det er sååå fint der!!! Tidligere har jeg vært fast bestemt på Frogner, men not anymore. De nye leilighetskompleksene på Bjørvika er sååå fine, moderne og luksuriøse! Elsker!

💭 Jeg prøver iherdig å snekre sammen en ferieplan for årets sommer. Jeg blir ikke klokere, dessverre… jeg vil gjerne oppleve flotte steder i Norge, men jeg er langt i fra et tur-menneske. Har dere noen tips? Jeg tenker i hvert fall at Lofoten er fristende, samt et spaopphold på Farris Bad. Ellers er jeg helt blank, og trenger inspo! <3 hvis dere vet om noen perler som er verdt å oppleve – del gjerne i kommentarfeltet.

💭 Jeg holder fortsatt på å gå gjennom jobbsøknadene som ble sendt inn da jeg utlyste en stilling i firmaet mitt. Jeg skal ansette en klipper til mine YouTube-videoer, og jeg må bare si: den enorme interessen er helt mind blowing! Jeg har fått inn nærmere 300 søknader, som er grunnen til hvorfor det tar så lang tid for meg å gå videre i prosessen. Jeg vil jo så gjerne få gått gjennom hver eneste en! Så til dere som har sendt inn men ikke fått noe svar: jeg er fortsatt midt i prosessen. Håper på å få kommet i mål kjapt!

💭 Den cravingen jeg har på laks, poteter og Hollandeis saus er IKKE normal! Jeg har lyst på det heeele tiden! Til frokost, middag og kvelds!

💭 Feriepengene tikket inn på konto, og det gjør meg like glad hvert eneste år! Ekstra penger til å leke seg med. Vanligvis bruker jeg alltid feriepengene på å ta med Rami og Sidra på ferie, men i år er vi jo ganske så stuck her hjemme. Blæh!

💭 Det har skjedd noe trist på privaten som har resultert i at jeg har valgt å ta avstand fra enkelte i min nærhet. Jeg pleier ikke dele så mye av det aller mest private i livet mitt, slik som jeg gjorde før. Jeg har satt en grense hvor jeg skiller mer mellom jobb og privatliv enn tidigere (til tross for at det er vanskelig med tanke på at jobben min er å dele livet mitt), og det føles godt. Men likevel er det enkelte ting som er uungåelig for dere å ikke legge merke til, og dette er en av de tingene. Men noen ganger tar livet og relasjoner bråe vendinger, som man ikke alltid blir like glad for – men som likevel er nødvendige for ens egen del.