BILDER GJENNOM TELEFONEN

Reklame | nelly

Say hello to Guccern. 🐶❤️

Det går mye i ansiktsmasker om dagen… Denne fra Ole Henriksen er min favoritt atm. Den heter “Cold Plunge”. <3

Spotter dere rosene? Fikk de på døra… ❤️

🐶❤️🐶❤️🐶

På Louis Vuitton og shoppet til Gucci. Fine Edvard som er vennen min, som jobber der. <3

Ny favoritt jakke! Du finner den her. <3

Pasta di manzo på Olivia. Beste pastaen i verden! Ps. Be om ekstra saus & parmesan. 😍

Den månedlige graviditetstesten, uavhenging av om jeg har hatt sex eller ikke. Tvangstanker, hola at me…

Det har blitt en del langturer med elsklingen i forskjellige parker.

Spooning with bae… <3

I podcast studio!

Dinner @ Louise.

Innspilling!

Denne toppen er livet! Du finner den her. <3

Litt matinnkjøp.. Jeg har forøvrig blitt veldig flink til å spise hjemme, og ikke bestille takeaway!

❤️❤️❤️

Et super fint bud på døra fra Martine x Bubbleroom.

TOPP HER

Noen andre som spiser vannmelon slik?

Julepynt-shopping!

Inviterte familien hjem på middag. <3

ANTREKK

Reklame | NELLY

STRIKKET KJOLE HER ⎟ BELTE HER ⎟ BOOTS (25% RABATT) HER

22% RABATT PÅ HELE NELLY – KUN I DAG!

Reklame | NELLY

HAPPY SINGLES DAY, BABES!

I dag kjører Nelly på med 22% rabatt på absolutt hele nettsiden, for å feire oss single ladies! DET er gøy!! Under her har jeg vist noe av det jeg har klikket hjem. De har seriøst fått inn så sinnsykt mye fint nå at dere bare må ta en titt. <3

KLIKK HER FOR 22% RABATT PÅ KJØPET DITT!

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

Pleeeease, se så fine jeans!! Alle tre er seriøst – p e r f e c t i o n- !

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

Den sorte skjorta i midten her har jeg, men den har vært utsolgt i evigheter. Endelig er den tilbake, til alle dere som har spurt om hvor den er fra! <3

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

Nyttårsantrekk? <3

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

DAGENS USUNNE MATHANDEL

I <3 FOOD

Jadda, slik så dagens mathandel ut! Jeg har aldri lagt skjul på at jeg spiser akkurat det jeg vil, når jeg vil. Ikke har jeg heller lagt skjul på at kostholdet mitt suuuuger, og at jeg ofte tyr til kjappe løsninger som dette. Derimot har jeg blitt litt flinkere til å faktisk lage mat her hjemme, men i dag orker jeg faktisk ikke. Jeg har vært på lang innspilling i dag, og derfor vil jeg bare synke ned i sofaen, se på serier og njuuuuta snacks og digg.

I meaaan??? Har noen smakt disse? Pepperkaker MED sjokolade?? Solgt!!

Må jo til… <3

Jeg skal begynne med ingefærshots daglig igjen! Godt for immunforsvaret, og det er jo digg i disse tider.

Jepp, jeg har fortsatt hang up på blåbær. 😍

Muuums! 🤗

TANKER FØR LEGGETID

TANKER

💭 Jeg så på et intervju av Kim K i går, og jeg blir altså så fascinert og inspirert hver gang jeg hører på henne. Jeg synes hun er så sjukt sterk og ambisiøs. Hun er helt klart den mektigste businesskvinnen jeg vet om. What a power woman!

💭 Denne halloweenen ble litt vel kjedelig. Det var min siste dag i karantene i på lørdag, så derav var jeg hverken sosial eller gjorde noe som helst. Jeg lå på sofaen, koste med Gucci, spiste, tente lys og generelt bare ventet på at dagen skulle være over. Jeg hadde så klart ikke dratt på noe fest uavhengig av karantene eller ei, men det hadde jo vært hyggelig å hengt med en venninne eller to.

💭 I morgen har jeg et super spennende møte sammen med managementet mitt og en person til. Jeg er skikkelig spent!!!

💭 I går fikk jeg info om noe som ga meg en deilig følelse av at karma is a fucking bitch…. 🙂

💭 Jeg husker hvordan jeg var litt nervøs når jeg skaffet meg Gucci. Jeg tenkte på alle slags mulig tanker, som for eksempel om jeg hadde tatt det riktige valget om å ta på meg ansvaret for en valp med tanke på min hektiske hverdag. I går da jentene kom over på jentekveld, snakket vi om hvor fantastisk alt har vært siden jeg fikk han. Jeg har på ekte ikke angret eller følt noe som helst negativt siden dagen han flyttet inn. Jeg kunne ikke vært mer lykkelig og takknemlig over å ha fått meg en firbent bestevenn for mange år frem i tid. Han er den beste avgjørelsen jeg har tatt på åresvis, og herreguuud så digg det er å sitte igjen med den følelsen! Så klart krever han jo mye tid og mye arbeid (spesielt nå i starten som han er valp), men det er uten tvil verdt hvert eneste sekund. Elsker han så høyt at det seriøst gjør vondt!!!

💭 Det er så utrolig hyggelig med alle tilbakemeldinger på serien, dere! <3 Fy søren, det har vært helt surrealistisk og vanskelig for meg å begripe at dere har tatt den så godt i mot og ikke minst all kjærlighet og forståelse dere har gitt meg. For evig takknemlig, og vit at jeg ikke tar dere for gitt et eneste sekund. Tusen takk for at dere er dere! Sesongen er jo over, men du kan se alle de 15 episodene på Tv2 Sumo.

💭 Jeg har fortsatt ikke pakket ut av kofferten etter Stockholm-turen. Jeg skammer meg… Please si dere også er sånn???

💭 Hva tror dere de nye innstrammingene som skal annonseres før helgen kommer til å være? Tror dere det vil bli ny lockdown? Jeg må ærlig innrømme at jeg trodde vi var på bedringens vei når det gjelder viruset, men jeg har åpenbart skjønt at det langt i fra er tilfelle. Det skremmer meg. 

💭 I denne vloggen nevnte jeg helt kort i telefonen med søsteren min at jeg har hatt korona allerede, og det var det mange av dere som ikke helt skjønte hvor kom fra. Det var nok litt uheldig at det ble klippet med, for jeg er jo i utgangspunktet ikke 100% sikker. Dog var jeg helt forferdelig dårlig i mars en gang, hvor jeg da satt i karantene i to uker. På den tiden fikk man jo ikke muligheten til å teste seg slik som nå, noe jeg fikk beskjed om da jeg ringte både koronatelefonen samt fastlegen. Dersom man var i risikogruppen fikk man, men ikke ellers. Det som derimot gjorde meg veldig “sikker” på at det var korona jeg hadde, var at en person jeg hang mye med hadde fått det påvist i samme periode som vi både hadde sex og delte seng typ hver dag. Helt uvitende om at vedkommende var smittet, så klart. Og da ble jeg ikke smittet? Jeg testet meg så klart etter å ha fått vite at personen hadde fått det påvist, og deretter satte jeg meg selv i karantene til tross for at testen var negativ (slik som man skal). Man blir jo “immun” en god stund dersom man allerede har hatt viruset, har jeg skjønt? Jeg vet ikke dere, men er det helt feil å tro at man har hatt det tidligere da? Del gjerne deres kunnskap med meg i kommentarfeltet. 

💭 Apropos punktet over – jeg skal få booket meg en test for å sjekke antistoffer i blodet mitt, som forhåpentligvis kan vise om jeg har hatt viruset eller ei. Jeg er bare veldig nysgjerrig, egentlig.