KVELDSHYGGE

God kveld fininger! Puuuh, tenk at det allerede er onsdag… Herlighet – tiden går for fort! Dagen i dag har gått i ett. Startet dagen med jobb, og det surrehuet som jeg er hadde selvfølgelig klart å rote bort leilighetsnøkkelen. Det må være det verste som finnes, spesielt når en har dårlig tid. Ellers var det fire kjappe timer på jobb før jeg reiste til Johannes et par timer. Resten av dagen har jeg bare laget med deilig fiskemiddag og til dessert – se på bildet. Nammi!! Det må seriøst være noe av det beste som finnes. I tillegg er det super sunt! Denne gangen hadde jeg vanilje yoghurt 0% fett, bringebær, jordbær, musli og blåbær. Så godt! Haha, nå fikk jeg lyst på mer… Nok snikk snakk!

Håper dere har hatt en fin dag. Nå hopper jeg til sengs! Natta ♥ God klem!

SPORTY IZZA

 


T-skjorte Hollister, tights Nike, sko Lacoste

PASTEL BLUE

A SUNDAY WELL SPENT

God morgen ♥ Jeg har helt glemt av å dele søndagen min med dere! Det var en så fin dag, så jeg skjønner ikke hvordag det kan ha gått i glemmeboken. I hvert fall… Været var helt nydelig, og på det varmeste viste faktisk gradestokken hele 26 grader! Er ikke det sykt? I April liksom? Den boblevesten føyk fort av, for å si det sånn. Haha! Jeg og Birgitte stod opp i rett tid etter en god dose med søvn. Da vi fant ut hvor fint været faktisk var kom vi oss ut i bilen og tok med Chihuahuaen hennes, Mille, og en annen hund vi passet på, med til Bore stranda. Det var helt nydelig. Utrolig morsomt å være rundt hunder igjen, de er jo så livlige. Haha – jeg må faktisk bare fortelle dere om Mille. Det var så utrolig morsomt da en hundeeier gikk med en stor, bamsehund litt unna oss. Tror du ikke den lille fjotten av en chihuahua begynner å bjeffe som om livet hennes stod på spill? Ikke nok med det – neida, hun skulle på liv og død løpe opp mot den og yppe seg til. Haha! Dødssøt liten gangster hund. Jammen godt vi hadde henne i bånd! Uansett. . Etterhvert kom Elias og Michelle også, og de hadde tatt med grill og grillmat. Dere kan tro det slo an!  

Senere på kvelden dro jeg på en “fjelltur” med Johannes, broren hans og et par kompisser av dem. Vi gikk opp på en utrolig fin plass, som ga oss den fineste utsikten jeg har vært vitne til på Jæren. En kan til og med se over til Stavanger, liksom. Det er ikke verst! Vi ble der til solnedgangen slo inn, og herlighet – det var nydelig! Jeg, som egentlig ikke er noe tur – eller naturmenneske, ble skikkelig fascinert. Der skal jeg dra med meg jentene en kveld å vise de denne fine, idylliske plassen. Så, som dere skjønner, var jeg rett og slett en skikkelig frilufts entusiast denne søndagen! Godt å finne på litt andre ting også, uten om det vanlige. Kort oppsummert; en veldig fin søndag. 

my beautiful roomie

God morgen, fine dere! I helgen var det helt nydelig vær, så vi grep muligheten til å nyte en solrik dag ute. Tipper vi ikke var de eneste! Håper så inderlig det medvarer. Alt blir mye gøyere!

Vi fikste oss og tok turen til Sandnes brygge og koste oss masse med is og litt mat i magen. Før det hadde vi en aldri så liten shoot utenfor cribben – som dere ser. Hehe!  Utrolig kjekk dag med veldig kjekke folk. Tiden flyr når man har det gøy, det skal virkelig sies. Det ble litt varmt med kåpe etterhvert, så da måtte jeg bytte til en lettere skinnjakke. Jeg klager absolutt ikke! Bedre at man må kle seg mindre, enn mer!

MANDAG

Fantastisk overskrift, ikke sant? Haha. Som dere ser er jeg ikke i det kreative hjørnet for øyeblikket. Nå slapper jeg av med en deilig frokost før jeg skal på trening. Deretter skal jeg på jobb – endelig! Haha, tenk at jeg har gledet meg til ferien min skulle komme til ende? Herlighet… Godt tegn da! Blir herlig med de gamle, gode hverdagsrutinene igjen. Har et lite forhåndsskrevet innlegg som blir publisert mens jeg befinner meg på jibb, så husk å klikk innom!

Ha en fantastisk mandag, fininger.  

It´s all in the details

Jeg surfet litt på eBay en forleden dag og kom over disse supersøte passholderne. Har du sett noe så søtt? Jeg er så sykt svak for små, søte detaljer – spesielt hvis de er rosa! Jeg måtte selvsagt klikke de hjem, og for et par dager siden falt de ned i postkassen min. Nå kan jeg se litt ekstra frem til neste flytur! Og gjett hva? De koster bare 12,- kr. Jepp, du leste riktig. Løp å kjøp!

Du finner dem her .

BILDEDRYSS: HYTTETUR

Se så nydelig natur. Herlighet – Norge er fint!!

Hihi, vi traff på denne søtingen rett ved veien. Håper den fant veien over til jordet fort etterpå, lille luringen.

good morning