VIDEO⎟VI SVARER PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Her kommer en ny YouTubevideo! Vi hadde en Q&A, der vi spurte dere om å stille oss spørsmål på våres sosiale medier. Det haglet inn med masse interessant, og en del kleine spørsmål… Haha! Slik er det jo alltid da, og man må jo nesten by litt på seg selv når man først har spørsmålsrunder. Derfor har vi svart på spørsmål om Paradise Hotel, sex, utroskap… Jeg svarer for første gang på om jeg har vært utro mot Pierre eller ikke. Dette vil dere ikke gå glipp av. SNURR FILM!

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

DENNE NETTBUTIKKEN ER EN SCAM!

Det er ikke alltid bare bare å være en offentlig person. Man møter støtt og stadig på saker og ting som ikke er greit overhodet, og i går var en slik dag for meg. Det er nemlig en Instagram-profil som kaller seg for “Isabelraad_com” som da tilhører nettbutikken Classyhand.com, som også har kjøpt domenet Isabelraad.com. Det vil si at dersom du klikker deg inn på Isabelraad.com, vil du automatisk komme inn på denne nettbutikken som selger “gratis” klokker (BULLSHIT). Jeg vil bare gjøre dere obs på at dette ikke er noe JEG har noe som helst med å gjøre! Classyhand.com er ingen nettbutikk jeg har noe som helst tilknytning til! Dette er bare en person som er såpass desperat på å få salg at han har brukt mitt navn. Ekstremt uheldig og kjipt for han, for dette er noe jeg ikke finner meg i. I går ble jeg nemlig tagget i mange bilder på Instagram-profilen til vedkommende, der hele profilen kun inneholdt en haug med bilder av meg. Dette er IKKE min nettbutikk, dette er IKKE et samarbeid som jeg har. Dette er dessverre bare en person som har spammet meg over alt for å forsøke å få et samarbeid med meg, men ettersom at hele nettbutikken er ren scam er det så klart ingenting jeg har lyst til å samarbeide med. 

TIL VENSTRE: SLIK SÅ PROFILEN UT I GÅR ⎟ HØYRE: SLIK SER DEN UT I DAG. RAPPORTER!

Kan dere være så grei å hjelpe meg med å rapportere Instagram-profilen @Isabelraad_com? Det hadde betydd enormt mye! Jeg har ikke lyst til at mine følgere skal kjøpe noe der fra og tro at det er noe som kommer fra meg. Jeg blir så forbanna av å se at enkelte mennesker tror at det er okei å forsøke å lure mennesker til å kjøpe deres produkter ved å prøve å la det se ut som at JEG er ansiktet for den forbanna nettbutikken. Altså, seriøst…. Hvor er denne verden på vei.

Jeg advarer dere sterkt i mot å klikke hjem noe som helst fra Classyhand.com.

MIN NYE FAVORITT KAFFE

annonse ⎪ Coffee Zero

EVERYTHING GETS BETTER WITH COFFEE

Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å like kaffe. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler at man er så “voksen” dersom man gjør det. Sjukt teit, men slik er nå jeg! Dere vet hvordan man alltid får spørsmål om man vil ha en kaffekopp når man for eksempel sitter i møter? Jeg har endelig begynt å takke ja! Haha. Det har vært et mål lenge, og nå har det gått seg til – sakte men sikkert. Jeg har faktisk begynt å like kaffe!

Her om dagen ble jeg tipset om kaffen Coffee Zero som ikke bare er en vanlig kaffe, men den er også bra for helsen. Denne kaffen består nemlig av grønne kaffebønner som blant annet inneholder antioksidanter. Det er jo helt supert! Det denne kaffen gjør for deg er å øke forbrenningen samt å dempe søtsuget. Sistnevnte er noe som er gull verdt for meg, for jeg har tidenes verste søtsug hver eneste dag. Jeg er en ordentlig «godtemons» som elsker alt som inneholder sukker. Det er jo åpenbart ikke bra for kroppen, og derfor er det noe jeg alltid har hatt lyst til å redusere. Det har vært vanskelig for meg å klare å motstå det, frem til jeg startet å drikke en kopp med Coffee Zero hver dag. Det har helt ærlig redusert søtsuget mitt med mange hakk! Coffee Zero kan også brukes i forbindelse med vektreduksjon.

Man antar jo med en gang at slike “helsegevinst” produkter ikke skal smake godt, men det stemmer virkelig ikke når det kommer til Coffee Zero. Den smaker overraskende godt! Til og med Pierre som er tidenes kaffe-entusiast elsker denne. Det sier veldig mye, for han er ekstremt kresen. Man skal drikke en kopp hver dag, og personlig liker jeg å starte morgenen med å kose meg med den mens jeg skriver dagens første blogginnlegg. Da får man i gang forbrenningen! Altså, finnes det noe bedre? Denne kaffeen er jo seriøst genial!

☕️ ☕️ ☕️ 

Jeg er så heldig som har fått lov til å gi leserne mine 50% rabatt på Coffee Zero!

KLIKK KAFFEN HJEM HER TIL KUN 149 KRONER!

SLIK SÅ DENNE UKEN UT

annonse ⎟ annonselenke Nelly

JOGGEDRESS HER

Denne uken har vært en av de mest hektiske på en god stund. Det har vært masse saker som har skjedd fra morgen til kveld, dag inn og dag ut. Det er jo egentlig slik jeg liker å ha det, men jeg må ærlig si at det har blitt litt vel mye å gjøre denne uken. Jeg har jobbet enormt mye, vært på x antall møter, reist over alt, flyttet (!!) og samtidig forsøkt å fått tid til venner, kjæreste og familie. Jeg kan trygt si at det har vært deilig å komme hjem til svigermor for å koble av. Her slapper jeg som sagt veldig av i sjelen. Det behøver jeg nå. Puste litt ut og samle ny energi til enda en hektisk uke når vi kommer hjem.

SLIK SÅ UKEN UT

MANDAG: fikse regnskapet for 2017 + visning på leilighet + telefonmøte med regnskapsføreren min

TIRSDAG: Vi overtok leiligheten + gjorde et annonse-innlegg + to møter

ONSDAG: Flytting! + bursdag til Newa (som jeg ikke rakk fordi at jeg reiste) + reiste til Tromsø

TORSDAG: Chill dag i Tromsø sammen med Jasmine & Golnaz. <3

FREDAG: Fly hjem til Oslo + møte + reiste til Sverige

LØRDAG: Weekend off hjemme hos svigermor.

SØNDAG: Weekend off hjemme hos svigermor.

NY VESKE TIL 32.000 KRONER

Jeg har så utrolig lyst på denne nydeligheten fra Louis Vuitton! Altså, er det mulig å skape noe så vakkert? Seeee på den! Jeg høres gjerne litt vel begeistret ut til å bare være snakk om en veske, men jeg har en vanvittig lidenskap og interesse for designervesker. Det finnes så utrolig mye fint der ute, men denne lille skatten har overgått alle de andre jeg har hatt lyst på. Egentlig var planen å kjøpe en veske fra Gucci, men den er ikke like spennende nå lenger haha. Denne derimot MÅ jeg bare ha! Jeg får riktignok vente litt ettersom at Geir er streng med meg når det kommer til lommepenger for tiden, jeg skal jo tross alt kjøpe meg bolig i november. Derfor må jeg fortsette å være flink på sparings-fronten, og ikke gå berserk på veske-handling. Så fort jeg «får lov», skal jeg unne meg denne. What a beauty! Jeg så den nå nylig på Instagram da ei jeg følger bar på den. Jeg falt pladask med en gang!

Hva synes dere? Er den verdt 32.000 kroner?

DERE GJETTET RIKTIG

annonse ⎟ annonselenker Nelly

GENSER HER ⎟ BUKSER HER ⎟TOPP HER ⎟ SNEAKERS HER

Det var kanskje ikke så vanskelig å gjette hvor vi skulle reise i går. Majoriteten av dere gjettet riktig, vi er i Sverige og besøker svigermor. 💘 Det er lenge siden jeg har vært her nå, så jeg har savnet henne masse! Jeg slapper ordentlig godt av når jeg er her. Den roen jeg får i kroppen her i Falkenberg får jeg aldri i Oslo. Der er det så travelt og det skjer ting hele tiden. Her spiser vi masse god mat, ser på film og bare koser oss i hverandres selskap. Så mys!! Jeg savner leiligheten våres litt allerede da, for jeg har jo ikke fått tilbrakt noe særlig med tid der siden vi flyttet inn. Først var det Tromsø, og så ble det Sverige. Men det er like greit, familietid er jo den beste tiden og leiligheten springer tross alt ingen vei. 

Nå skal vi straks begi oss til Halmstad, Pierre skal på røntgen. Han har hatt problemer med skulderen i snart to år, og det blir jo aldri bedre. Vi må få sjekket opp i det, slik at det ikke er noe som er alvorlig galt. 

NÅ BEFINNER JEG MEG I…

annonse ⎟ annonselenker Nelly

TOPP HER ⎟ BUKSER HER

Jeg ser ganske så oppegående ut til å ha stått opp klokken 05 i natt.. Gah! Det var ikke bare bare, skal jeg si dere. Jeg fløy nemlig hjem igjen til Oslo klokken 06:30 i morges. Jeg rakk jo som sagt ikke å være i Tromsø sånn alt for lenge ettersom at jeg skulle i et møte i dag i tillegg til at Pierre og jeg reiser fra Norge i ettermiddag. Full fart, med andre ord! Jeg var helt død når jeg landet på Gardermoen etter knappe tre timers søvn. Jeg er en person som er avhengig av å få mine 9 timer med søvn hver natt, ellers fungerer jeg ikke like bra. Søvn er virkelig alfa og omega for meg. 

Møtet jeg var i gikk veldig bra! Det skjer enda mer dette året nå, og jeg kunne ikke vært mer stolt over meg selv. Tenk at det baree er april, men likevel har jeg så utrolig mye planlagt og booket gjennom hele året. HYL! Jeg vet at det kanskje er irriterende at jeg forteller a men ikke b, men jeg vil jo så gjerne ha dere litt med i loopen likevel. Det er jo dere jeg vil dele gledene mine med, for sannheten er at det er takket være dere at jeg får alle disse kule mulighetene. 💘

I dag reiser Pierre og jeg! Vi forlater Norge. Noen som klarer å gjette hvor vi skal? ✈️😁💕

I MITT KJØLESKAP…

I LOVE ME SOME FOOD

Her er resultatet fra mathandelen! Vi handlet inn litt diverse til vårt nye hjem da vi flyttet inn, men jeg har ikke rukket å poste dette innlegget før nå. Finnes det noe kjedeligere enn å ha et helt tomt kjøleskap? Det er mitt største mareritt, haha. Derfor dro vi meget kjapt på butikken etter at vi overtok nøklene. Vi handlet ikke super duper masse, men det er på grunn av at vi reiser og blir borte i noen dager. Litt handlet vi i hvert fall. Ikke bare mat, men også sånne kjipe ting som vaskemiddel, tøymykner og dopapir. Her er alt vår handlekurv bestod av! 🍑

BILDEDRYSS FRA TROMSØ

_________

Her fikk dere masse bilder fra dagen vår her i Tromsø! Jeg har virkelig storkost meg noe enormt i hele dag. Jeg har fått møte og hilst på mange av søsteren min sine venner. Alle er så utrolig koselige! Ja, du også Lasse. Haha! Vi har spist masse god mat (for mye to be honest, for jeg er fortsatt stappmett flere timer senere) og kikket litt i butikker. Jeg fikk også en liten rundvisning på favoritt plassene til Jasmine. Alt i alt har det vært en enormt fin dag, og jeg er seriøst så sjukt glad for at vi valgte å komme hit helt spontant. Dette har desidert vært en av de bedre dagene i det siste. Jeg merker at jeg får ny positiv energi av å omgås med søsteren min. She’s the best!

Resten av kvelden skal vi bare henge sammen, spise enda mer (om jeg klarer) og se på PH så klart. Jeg synes at det er veldig spennende om dagen, og det er litt kult å se at jeg fortsatt er et så stort tema der inne til tross for at jeg røk for to/tre uker siden. Hihi! 

DEN STØRSTE OVERRASKELSEN JEG HAR GJORT FOR NOEN

Hei! Altså, i går var den mest spontane dagen ever. Helt plutselig fikk jeg for meg at jeg var nødt til å komme meg til storesøsteren min i Tromsø. Hun har det litt tøft for tiden og jeg vet at hun trenger meg nå. Det er så viktig å stille opp for de man er glad i, og da spesielt familien. Det er det kjæreste vi har. Det er ingen hemmelighet at jeg har en veldig travel hverdag, derfor får jeg ikke mulighet til å reise hit så ofte som jeg hadde ønsket. Shehed Jasmine er den personen som har vært med meg gjennom alt det vonde som vi opplevde som barn, vi har derfor et veldig spesielt bånd. Jeg blir helt emosjonell mens jeg skriver dette.. Hun betyr virkelig alt for meg. Det er nok den eneste personen som virkelig forstår meg 100%. Hun vet alt… hun bare vet. Om ikke hun har det bra, skjærer det i hele meg. Vi begge to har et instinkt på å alltid beskytte hverandre. Det instinktet kicket inn hos meg i går, hele meg skrek at jeg måtte komme meg på neste fly til henne. 

Klokken 12 på formiddagen i går, ringte jeg søskenbarnet vårt Golnaz. Jeg spurte henne om hun ville bli med til Tromsø for å overraske Jasmine. Hun nølte ikke et sekund, og vipps så hadde vi booket flybilletter. Flyet gikk ikke før 22:00 i går kveld, så det var veldig stress å vite hvordan vi skulle få til å overraske henne da det var såpass sent. Vi landet altså klokken 23:50. Heldigvis bor hun med noen fantastiske mennesker, så snilleste Annabelle hjalp oss inn i bygget og til Jasmines rom. Hun hadde absolutt ingen anelse, heldigvis! Da jeg banket på døren og hun åpnet, holdt hun på å besvime. Hahaha! Hun skjønte absolutt ingenting. Hun hyperventilerte, gråt, skrek. Jeg fikk alt med på film i og med at jeg vlogger denne turen, så gled dere til å se reaksjonen hennes. Priceless!!

Jeg må hjem igjen i morgen tidlig allerede, men litt tid sammen er bedre enn ingenting. Det er viktig for meg at hun ikke føler seg alene i denne perioden og at jeg finnes der for henne. I går tok vi inn på hotell og koste oss alle tre. Jeg elsker å henge sammen med Golnaz og Jasmine. Vi er tre merkelige vesner fra samme kjøtt og blod, haha. Det er aldri et kjedelig sekund når vi er samlet.

Nå skal vi straks fikse oss, før vi skal dra ned til byen for å spise lunsj. Jeg må bare si at det er sjuuuukt kaldt her oppe i nord. Oh my god! Jeg var ikke forberedt på at det skulle være SÅ kaldt, så jeg fryser med andre ord konstant. Ups! Denne idioten presterte å pakke med seg blazere og hullete jeans liksom. Litt vel optimist. De klærne kommer ikke til å bli brukt da, for å si det sånn!

Jeg skal knipse masse bilder til dere i løpet av dagen i dag, slik at dere får sett både gjengen og Tromsø. Det er faktisk ganske vakkert her oppe!