throwback thursday

En liten throwback til tiden før jeg endret på nesen min, rundt et halvt år siden. Det er så merkelig å se tilbake på bilder fra den tiden, haha. Jeg så jo SÅ annerledes ut, ikke at det ikke er forventet, da. Jeg husker den tiden så godt – jeg var stormforelsket, bloggen begynte å vokse mer og mer, jeg hadde akkurat signert kontrakt som blogger for Side2/Nettavisen og alt gikk i grunn på skinner. Jeg gleder meg til å se hvor mye livet har forandret seg på enda et halvår. Tiden flyr, dere..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg beklager

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld, fine lesere. Jeg beklager så mye for super dårlig oppdatering her på bloggen i dag, men det har virkelig vært en ræva dag. Jeg har ikke tatt frem mac-en før nå. Alt jeg har gjort i dag er å ligge i senga, og sitte i dusjen frem til varmtvannet tok slutt. Som dere kanskje har skjønt er det litt trøbbel i paradis, og det er ingenting som gjør meg så lei meg som det. Jeg vil bare ha det bra. Det er det eneste jeg ønsker, så vi får se hvordan jeg skal få det til på best mulig måte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sko her / jeans her / topp Topshop 

min terapi


Kjole her (annonselenk)

.  .  .

Jepp, det skjedde igjen. Og det skjer hver gang jeg er nedfor. Jeg shopper. Jeg shopper mye. Noen bruker trening som terapi, mens jeg bruker shopping. Gjerne ikke så heldig, egentlig. Jeg er hvertfall glad for at jeg ikke er deppa så alt for ofte, haha. Da kunne det blitt dyrt. Sorry Geir, jeg vet jeg lovet… Nå kan dere forvente dere maaasse antrekksinnlegg i tiden fremover. Jeg har klikket hjem så sykt mye fint! Jeg tror ikke jeg har vært så her fornøyd med en bestilling noensinne. JIPPI! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konklusjon: det var totally worth it.

jeg vil fortelle dere alt

Humøret mitt er like grått og trist som været her i Oslo. BLÆH for en dag! Når været likevel var så kjipt tok jeg endelig det kjedelige skippertaket i leiligheten. Kun en ting gjenstod, og det var å få på plass garderoben min. Det har jeg eeendelig gjort – og godt er det. 🙂 Nå ble plutselig leiligheten så mye større, uten alle de eskene fylt til randen med klær og sko. Deilig!

Jeg føler det er søndag i dag, jeg. Er jeg alene om det? Kanskje det har en sammenheng med dagens aktiviteter. Jeg har tross alt bestilt take away på døren, ryddet og vasket klær. Så spennende har min dag vært, haha. Jo, og så har jeg sendt avgårde de siste bestillingene fra nettbutikken min! Nå begynner det å bli rimelig tomt, gitt. 

Argh nei, dere… Jeg skal avslutte dette innlegget nå, jeg er bare nedstemt og da er det ikke så mye interessant som kommer ut av meg. Selv om jeg aller helst vil skrive ut alt som plager meg, men det kan jeg visstnok ikke. Det er baksiden med å ha en blogg og måtte ta hensyn til andre. Piss. Jeg vil fortelle dere alt.

Hva har dere gjort i dag? Jeg vil gjerne høre! <3

sannheten

.      .     .

når vi ikke lenger er sammen

Det er rart hvordan søskenkjærligheten aldri avtar. Jeg og storesøsteren min har vært veldig, veldig close hele vårt liv. Vi har dog ikke bodd sammen fra jeg var 11 år og frem til nå. Hun ble flyttet til er fosterhjem i Horten, flere timer unna meg som ble plassert på Jæren. Likevel beholdt vi det gode forholdet oss i mellom. Vi ringtes hver dag og besøkte hverandre nå og da.

Nå som vi begge to er blitt såkalt “voksne” har vi fått et annerledes forhold til hverandre. Vi ringes ikke like ofte som før, og vi ses veldig sjeldent da hun bor og studerer i Tromsø, og jeg i Oslo. Hun har fullt opp med skolearbeid, eksamener, sitt sosiale liv der oppe og alt som følger med. Og igjen – jeg har mitt. Tiden er knapp for begge to for tiden, som resulterer i mindre kontakt. Det er veldig kjipt og leit at det blir sånn, og jeg skal bli flinkere på å høre av meg. Det er jeg generelt veldig dårlig på til absolutt alle jeg er glad i… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som likevel er fantastisk fint er å se hvordan ingenting forandrer seg så fort vi er under samme tak igjen. Sånn som nå da hun er på besøk her i Oslo. Vi krangler akkurat som før (enkelte ting forandrer seg virkelig aldri, haha), vi ler og vi har det gøy i hverandres selskap. Akkurat som gamledager! Det er vel det som er det fine med familie – de båndene er like sterke uansett hva. Jeg vet at jeg kan regne med at hun stiller opp for meg uansett hvilken tid på døgnet, og jeg vet hvor jeg har henne. Det er jo tross alt min storesøster! 🙂

Jeg kjenner det stikker litt i hjertet av tanken på at du snart drar igjen. Jeg er redd for at vi skal ha like lite kontakt igjen. Kan ikke vi to love hverandre at når vi ikke lenger er sammen, skal vi likevel ringes og opprettholde en god kontakt? Jeg elsker deg, Jasmine.

det er hva det er

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Jeg har hatt en rimelig stressende dag, for å være ærlig. Det ble en dagstur til Gøteborg, og den turen ble som den ble. Kjipt å tilbringe så mange timer av dagen innendørs når været har vært så nydelig. Blæh! Nå er jeg tilbake i leiligheten min i Oslo, og er straks klar for å dra ut en tur. Litt vin og babbel står på planen. Jeg orker ikke sitte inne å deppe i kveld. Denne dagen har vært så kjedelig at nå er det på tide at jeg får opp humøret litt! 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / klokke her

.     .     . 
Det med ny leilighet er litt uvant. Jeg liker ikke å være her alene, haha. Eller, det er jo deilig det også, men det føles så tomt. Dessuten er den helt ny, og det lukter derfor helt… nytt, om dere henger med? Det har ikke rukket å bli særlig hjemmekoselig her enda heller. Jepp, her kommer den sutrete Isabelen som har fått angst for å være alene frem igjen! Vel vel. Jeg klarer vel å beseire den følelsen også, til slutt. 

jeg gir blanke F

Husker dere da jeg fortalte dere om målet jeg hadde som gikk ut på å bli flinkere til å gi blanke F i hva alle rundt meg mener og tenker? Vel, de to siste månedene har jeg endelig begynt å mestre det! Jeg har klart å innse at hva andre babler om ikke har en damn shit å si. Jeg gjør akkurat det som passer meg, så langt det ikke sårer noen andre selvsagt. Hvorfor skal man være redd for å gjøre eller si noe? Hvorfor holde tilbake i frykt for at andre skal reagere negativt på det du har å komme med? Hva har egentlig deres meninger å si for deg, i ditt liv? Nada. Det har absolutt ingen betydning overhodet. Tenk over det.

Det har vært ubeskrivelig befriende å endelig komme til dette punktet. Jeg har det så mye bedre med meg selv at dere aner ikke! Jeg har prestert enda høyere på jobbfronten og jeg har vokst mye som person – alt takket være at jeg kun har fokusert på hva jeg selv ønsker og tenker. Ikke hva andre skulle ha sagt. Det gjelder bare å drite i dem! Det å bry seg for mye holder deg bare tilbake – tro meg, det har jeg erfart. Jeg skulle bare ønske jeg hadde innsett det tidligere, men bedre sent enn aldri?

Jeg husker spesielt episoder hvor jeg skulle skrive personlige innlegg her på bloggen. Jeg turte ikke alltid å publisere det jeg hadde brukt flere timer på å skrive. Hvorfor, spør du? Fordi jeg var redd. Redd for hva andre ville tenke om meg, dersom jeg la det ut. Ville folk mene at jeg var rar? Hva om de skiftet syn på meg? Disse tankene skremte meg.

Nå som jeg har sluppet disse tankene, og helt enkelt sluttet å bry meg, føler jeg også at innholdet her på bloggen har blitt mer ærlig og ekte. Det har blitt Isabel, usensurert. Og det er jeg veldig, veldig glad for.

DERFOR BURDE JEG BLI MED PÅ TV IGJEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min første debut på tv-skjermen er, som dere allerede vet, deltakelsen på Paradise Hotel. Det var sinnsykt gøy å være med, tv-produksjon er noe jeg trivs utmerket med. I fjor var jeg mer usikker på meg selv enn det jeg er per dags dato, noe man lett kan se når man ser på fjorårets episoder. Jeg var jo ganske så frempå, bydde på meg selv og var vel egentlig ganske lik meg selv som jeg er OFF cam. Men nå som jeg har vært med en gang, vet jeg hvordan man gjør bra TV. Jeg vet hva man skal levere, jeg vet hva seerne liker. Jeg er ikke lenger redd for å gi av hele meg selv til titterne – snarere tvert i mot. 

Jeg er så giret på å delta i flere TV-program, da spesielt reality. Jeg elsker det! Jeg er tidenes reality-slave, og glor på serier hele tiden. Keeping Up With The Kardashians er min desidert største favoritt. Hvorfor? Fordi at det er så ekte. Hele familien gir hundre prosent av seg selv, og de deler så og si alt. Krangler de med sin kjæreste? Eller kanskje familiemedlemmer er i fight? Vel, da får vi det servert på skjermen. Har Kim et pinlig øyeblikk, eller driter hun seg kanskje ekstremt ut? Vi får se det! Kylie gråter – det ser vi, også. Scott er på rehab, Caitlynn skifter skjønn. Skjønner dere hva jeg mener? 

Ah, nei dere. Jeg elsker TV! Vi får se hva fremtiden bringer, men en ting er ganske sikkert – plutselig dukker jeg opp igjen. Kanskje på PH Sverige? Eller kanskje Farmen? Hva med 71 Grader Nord? Hehe. Man vet aldri når Diva-Bella plutselig er tilbake på skjermen 😉 Hold utkikk!

slik ser du meg sjeldent

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke Zara – lignende her / kjole hm – lignende her / solbriller her


Laidback and chill. Slik ser du meg ikke ofte, altså! Hehe. Jeg er oftest mye mer pyntet enn dette, men vet dere hva? Jeg trivdes i dette antrekket! Jeg hadde sneakers til også, som ikke fikk ble med på bildet tydeligvis. Jeg må virkelig vurdere å kle meg så komfortabelt oftere – det er jo så deilig!