KJÆRE BLOGGERE SOM FORTSATT FREMMER PLASTISK KIRURGI

Kjære fine, gode lesere. Det er en stund siden jeg kom med et innlegg om et tema som jeg virkelig brenner for, så here it goes. Jeg har irritert meg en god stund over akkurat dette nå og tenkt at jeg ikke skulle ytre meg, men når jeg har fått reflektert over det, har jeg ikke helt skjønt min egen tankegang. Dette – om noe – er virkelig et tema jeg burde snakke høyt om, ettersom at det er noe jeg har vært en del av tidligere.

En givewaway av et valgfritt inngrep postet av en dansk influencer har så og si gått viralt på sosiale medier de siste 1-2 ukene. Folk har slått hardt ned på det – fremfor alt av andre influencere på sine egne kanaler. Det har gjort meg glad å se, og jeg svarte selv på et spørsmål angående hva jeg tenkte om den givewayen på Instastory. Da skrev jeg at jeg syntes det var ufattelig trist at dette pågår i 2020, og at vi alle burde vite bedre. Plastisk kirurgi er noe vi ALLE vet – per dags dato – at er noe som kan påvirke de unge følgerne våres i veldig stor grad. Påvirke dem negativt. Jeg føler ikke at noen i dag kan gjemme seg bak det faktum at “vi ikke er klar over vår påvirkningskraft”, for det – om noe – er noe vi er ekstremt klar over.

Denne bransjen har tatt av de siste årene og det er en grunn for at vi blir større og større, og enda en større grunn til hvorfor vi kan leve av å promotere ulike produkter for eksempel. Vi har muligheten til det fordi at nettopp det vi poster på våres kanaler, påvirker mottakerne. Skriver jeg om et vippeserum jeg sverger til, resulterer det i at veldig mange kjøper akkurat det produktet. Det for eksempel viser ganske tydelig hvilken påvirkningskraft vi faktisk har.

At den giveawayen er helt forkastelig og ekstrem uheldig er det ingen tvil om. At den fortsatt ligger ute og ikke har blitt fjernet, er for meg et mysterium. Det er så skadelig som man får det. Men et tema ingen våger å snakke om, er derimot om våres norske influencere som FORTSATT per dags dato skriver og deler åpent om egne inngrep. Detaljert om hva som er gjort, utgir navn på kirurg og tar følgerskaren med på hele opplegget. Det er jammen ikke bare denne danske influenceren som er et ekstremt usunt forbilde. Det skjer fortsatt i vårt lille land, og jeg føler oppriktig at enkelte her til lands er fredet og dermed så er alt de personene gjør akseptabelt.

Si for eksempel at jeg hadde delt åpent om en ny operasjon med dere her på bloggen (noe jeg forøvrig absolutt ALDRI noensinne hadde gjort). Jeg hadde blitt slaaaaaktet herfra til månen. Media hadde kjørt meg fra ende til annen. Men dette gjelder tydeligvis ikke alle. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg synes det er trist.

Selv tok jeg et aktivt valg for 2-3 år siden om å bli et bedre forbilde for følgerne mine. Grunnen til at jeg bestemte meg for det i utgangspunktet var – for å være helt ærlig – på grunn av småsøsknene mine Rami og Sidra. De ble eldre, og tilbrakte dermed mer tid på telefonen – ergo sosiale medier. Da begynte jeg å få panikk over hva jeg postet og hvordan jeg opptredde på nett. Jeg så, med egne øyner, hvordan ting de ble eksponert for på sosiale medier påvirket dem. Jeg så hva samtaleemnene ved middagsbordet plutselig handlet om. Jeg SÅ hvilken påvirkningskraft vi influencere har, på mine egne småsøsken. Det gjorde at jeg virkelig fikk en helomvending og en real wake up call. Jeg fikk evig dårlig samvittighet ovenfor både dem, men også alle andre på deres alder som leser det vi poster på nett. Aldri faen at jeg skulle fortsette å være et dårlig forbilde.

Det var det som gjorde at jeg møtte meg selv i døra, og endret alt.

Det har vært så ufattelig mye snakk om dette med påvirkning av plastisk kirurgi at jeg ikke klarer å ha noe forståelse overhodet når det gjelder de influencerne/bloggerne som fortsatt, per dags dato, er sånn “det er min kropp og mitt liv – jeg deler det jeg vil”. Det er så ekstremt egoistisk å tenke slik, når man er en person mange ser opp til. Vi er nødt til å se ting i perspektiv og innse hvilken syk påvirkningskraft vi faktisk har.

Dette kommer fra en av verstingene for noen år tilbake, og tro meg – er det noe jeg skulle ønske jeg kunne hatt ugjort, hadde det vært alt jeg noensinne har postet angående fillers og plastisk kirurgi. Jeg har skammet meg over det i flere år. Det er ikke mye jeg angrer her i livet, men akkurat det der er noe jeg får vondt i magen av å tenke på.

Jeg står fortsatt for at man skal få lov til å gjøre akkurat det man har lyst til ved eget utseendet, men hold til helvete kjeft om det. Dine følgere trenger ikke å vite hva du har gjort. Dine følgere trenger ikke å bli eksponert for en flau og skammelig giveaway hvor du kan vinne et valgfritt inngrep.

Jeg trodde at vi hadde kommet lengre i 2020, og det er leit at vi ikke har det. Hverken i Norge eller i Danmark.

NEW IN & 25% RABATTKODE PÅ NELLY

Reklame | NELLY

elsklinger!!!

I dag mottok jeg min nye bestilling fra Nelly, og der var det myyye fint som gjemte seg! Jeg viser noe av det i innlegget her, men jeg rakk ikke å ta så mange bilder tidligere i dag. Vil dere eventuelt ha resten i en del to? For det var veldig mye mer enn dette, men jeg fikk som sagt ikke tatt bilder i mer av innkjøpet.

Så klart har jeg fikset en rabattkode til dere også! Den gir dere 25% rabatt på ALT fra NLY Brands – altså Nelly sine egne merker. Det er der jeg shopper mest, for å være ærlig. De har dødsmye fint, til en rimelig pris. Koden varer frem til onsdag (15/1) klokken 23:59.

⚡️ KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «ISABEL25» I KASSEN! ⚡️

TOPP HER ⎟ BUKSER HER

Elsker dette settet! Så kult, komfortabelt og digg!

TOPP HER

KJOLE HER

Denne er super sporty og fresh! Denne skal jeg bruke til sneakers så fort temperaturen blir litt snillere…

SKJORTE HER ⎟ CARGO PANTS HER

BUKSER HER

SKJORTE I HVIT HER

TOPP HER

TOPP HER ⎟ SKJØRT HER

VERDENS DIGGESTE GENSER/KJOLE HER

  OMG, denne MÅ dere ha nå i vinter! Verdens deiligste stoff, varm og skikkeeelig cosy.. <3

NIKE AIR FORCE HER

LEVIS JEANS (NÅ 30% OFF) HER

STORE PLANER DEN KOMMENDE TIDEN

Hei dere! 2020 er virkelig året hvor jeg legger inn femten ekstra gir når det kommer til jobb og karriere, og jeg tar det virkelig på fullt alvor. Det er mange planer som er satt for den kommende tiden, altså de neste ukene. Full fres, og jeg er SÅ sjukt gira, motivert og full av energi!

Dette er mine største planer for den kommende tiden:

– Begynne å planlegge min bursdag, til tross for at den er i april. Jeg vil virkelig planlegge en feeet feiring, så da må jeg begynne tidlig.

– Dra til Åre med Celsius! Dette tror jeg blir dødsgøy, da det er en “jobbtur” med mange influensere fra Sverige.

– Booke inn et møte med managementet mitt angående året. Planer, fremtiden og om alt vi vil og skal gjøre i 2020.

– Ha en auditionrunde med noen venner for et upcoming prosjekt, som blir en satsning i år. Wihooo!!!

– Fjerne tatoveringen min. Time to say goodbye og endelig gjøre alvor av det.

– Planlegge ferietur med familien som forhåpentligvis skal skje i vinterferien.

– Rense garderoben og gi bort masse til Fattighuset.

– Reise til Italia på to jobbreiser! SOOO excited!!!

– Reise til Stockholm på en jobbtur!

– Besøke en oppdretter…. 💕

– Dra på Vixen Awards!

_______

so, so, so excited!!!!!!

SØNDAGSRUTINEN MIN & PRODUKTET JEG ELSKER

Reklame | PREMIUM WHITE

Hei babes!

Gårsdagen ble veldig mye mer fartsfylt enn jeg var forberedt på, kan man trygt si. Planen var i utgangspunktet bare middag og vin med venner, men det endte fort opp med at vi dro ut også. Suzy tok skikkelig overhånd i går, og det straffes jeg for i dag for å si det mildt. Woho! Det er søndagen sin, det.

Jeg har ikke gjort så mye spennende i dag, annet enn å rydde leiligheten. Jeg liker å ta et ordentlig tak på søndager, slik at alt er shiny og rent til en ny uke.

Noe annet jeg også elsker å gjøre på søndager er å ha hjemmespa. Det vet dere nok fra før, haha. Ca en gang i måneden inkluderer jeg også tannbleking i min søndagsrutine.

Jeg har brukt Premium White i snart fem år, og det med god grunn. Tannblekingen er super skånsom, effektiv og veldig enkel i bruk! Dessuten er den veldig god for oss som er sensitive. Jeg har ofte opplevd ising i tennene når jeg har testet andre type tannblekinger, men aldri med Premium White. Det er en av hovedgrunnene til hvorfor jeg sverger til nettopp denne tannblekingen.

Misfarging av tenner kan for eksempel komme av at man drikker kaffe, vin ++. Det absolutt fineste jeg vet er det såkalte «Colgate smilet». Bruker man Premium White får man derimot «premium white smilet», som er enda finere! Hehe! Neida, men et hvitt smil er virkelig så fint! Da er det supert å benytte seg av en god tannbleking som faktisk funker og som er skånsom for tennene dine.

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får så hvite tenner, så da tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg om den beste tannblekingen ever. Det er få produkter jeg ikke kunne levd uten, og Premium White er uten tvil en av de. Det sier litt! 😅

Så dersom du har lyst til å få hvitere tenner samtidig som du for eksempel rydder leiligheten i 30 minutt, vet du hva du må gjøre!

Bare meg, som jobber på premium white smilet i mens jeg vasker klær. 😎

KJØP PREMIUM WHITE HER!

NÅ PÅ NYTTÅRSSALG!

DET MEST STILTE SPØRSMÅLET

Reklame | nelly

OK, dere! Nå kommer dere sikkert til å le litt av meg, men dette er full alvor!

Ser dere buksa jeg har på bildet over? Spørsmål om hvor den er kjøpt er, uten å overdrive, mest sannsynlig det mest stilte spørsmålet all over (bortsett fra om jeg er sammen med dansepartneren min haha). Det er litt komisk, for det handler liksom om en bukse.. Men på den andre siden forstår jeg dere godt! De buksene er mine all time favoritter, og til tross for at jeg trynte og knakk albuen, som resulterte i hull i buksa, bruker jeg den fortsatt som om det er den eneste buksa jeg eier. And I’m proud of it!!!

I HVERT FALL ! Jeg kan GLEDELIG meddele at en neeesten identisk bukse finnes på Nelly akkurat nå!! De fikk den inn i går, og når jeg så den ble jeg helt ekstatisk (er det et ord???)! Jeg trenger nemlig en ny selv, ettersom den jeg har fra før er kjøpt i LA og umulig å finne på nett.

VERDENS FETESTE BUKSER HER

Sååå, nå har jeg klikket hjem TO STK (!!), kun for å ha et par ekstra på lager. Jeg har lært av min første feil, som var å bare kjøpe én når jeg var i LA. Når man først finner en perfekt bukse, gjelder det å haaamstre!

Jeg var bare nødt til å meddele denne fantastiske nyheten med dere, ettersom at dere elsker buksa mi like mye som meg. Haha!

Med vennlig hilsen,

Buksa som hele Norge kommer til å sprade rundt i. <3 <3 <3 ELSKER!!

en ærlig oppdatering

Jeg merker at jeg er på vei til å virkelig føle på en slags tomhet/rastløshet/tristhet (whatever you’ll call it) for tiden. Jeg pratet lenge med både mamma og Jasmine i går om hvor mye jeg trenger at noe helt nytt skjer i livet mitt asap. Jeg er super heldig som har det livet jeg har, men jeg har en del mer “fritid” enn vennene mine som har arbeidstider de må forholde seg til og lignende. Jeg styrer dagene mine helt selv, og derfor har jeg en stor frihet som ikke de i min omgangskrets har. Jeg vil så gjerne være super spontan og booke en reise med vennegjengen min, helst i morgen, men det går jo ikke.

Samtidig som jeg har masse jobb og saker som holder meg igjen i Oslo, trenger jeg sårt å komme meg litt bort. Ta en uke ferie. Jeg har ikke vært værende i Oslo i så mange måneder i strekk på flere år. Den forrige reisen jeg var på var Ibiza i August, dere. Det er uvanlig til meg å være – å reise så sjeldent. Jeg er avhengig av å “change scenario” i blant. Det er når jeg er ute å reiser at jeg får inspirasjon, motivasjon og fremfor alt: glede. 

Denne kulden her hjemme gjør at jeg knapt vil utfor døren, og la oss ikke en gang gå innpå mørket… Jeg klarer ikke. Det gjør det så mye vanskeligere å ta bilder til både blogg og sosiale medier, for det blir jo mørkt fortere enn jeg rekker å kaste i meg lunsjen.

Jeg har aldri reist helt alene før, men vet dere? Jeg tror faktisk at jeg skal begi meg ut på et lite “eventyr” på egenhånd. Jeg tror jeg hadde hatt godt av det. 

*drømmer meg til sol og varmere breddgrader….*

Har noen av dere reist alene før? Del gjerne deres erfaringer med meg i kommentarfeltet, om dere føler for det. <3 Tanken på det skremmer meg naturligvis litt, men hey – hva kan gå galt? Det er når man beveger seg utenfor sin komfortsone man vokser som person!

Har dere noen gode forslag til hvor man kan reise for å få sol på kroppen på denne tiden av året, som ikke er på andre siden av jordkloden? 🌴

Noe må i hvert fall skje, før det klikker for meg haha.

Med vennlig hilsen frøken rastløs as heeeell.

ukens spørsmål

Reklame | NELLY

JEANS HER ⎟ TOPP TIGERMIST ⎟ CHAIN NELLY – UTSOLGT

Gratulerer med tre nominasjoner på Vixen! Føler du det er fortjent?

– Åhh, takk!! Alltid like gøy å bli nominert! Bare det i seg selv er en seier for meg. ❤️ Ettersom at jeg er nominert i tre kategorier føler jeg kanskje at jeg fortjener det? Vanskelig å svare på selv, haha. Jeg jobber og står på dag inn og dag ut, så jeg føler vel kanskje at jeg har gjort meg fortjent til nominasjoner. Jeg har dog veldig flinke kollegaer som jeg “konkurrerer” i mot, så om jeg faktisk stikker av med en seier eller ei er jeg usikker på. 

Dersom du vil stemme på meg eller noen andre, kan du stemme HER. Man kan stemme en gang daglig, frem til 15. januar.

Har du et ekstra godt øye til en person akkurat nå?

– Hmmm, kanskje… 👀

Sivilstatus?

– Jeg har ikke kjæreste.

Om kjæresten din hadde vært utro mot deg, hadde du tatt han tilbake?

– Nei, overhodet ikke. Jeg har opplevd utroskap, og jeg har aldri en gang vurdert å ta vedkommende tilbake. Tilliten blir brutt med en gang, og jeg kan bare forestille meg hvor usikker jeg hadde vært om jeg hadde vært sammen med en jeg visste allerede hadde klart å gå bak ryggen min en gang. Once a cheater, always a cheater. Noen kan så klart endre seg, men etter min mening synes jeg at utroskap gjør hele forholdet ekstremt toxic.

Har du noensinne hatt en KK?

– Nei.

Kommer du med ny bok?

– Jeg har lyst til å gi ut bok nummer to, men jeg har ikke påbegynt noe enda. Jeg har altfor mye på skuldrene dette året, så enn så lenge er det lagt på is. Men man skal aldri si aldri! Å gi ut min første bok er det mest givende og noe av det viktigste jeg har gjort, og det har definitivt gitt mersmak. <3

Ser du på Love Island?

– I do! Jeg EEELSKER jo den britiske versjonen, og nå som TV2 tok over Love Island Norge måtte jeg så klart benke meg fremfor tv-en. Enn så lenge synes jeg det er bra, og langt bedre enn i fjor. 

Hvem fikk du roser på døren av?

– Familien… ❤️ Elsker de så høyt!

Hvor er de marmor skålene du har postet på Instagram fra?

– De er fra H&M Home! De har så sinnsykt mye fint der – anbefales virkelig.

Hva drev du med før du ble blogger?

– Etter fullført VGS tok jeg er friår hvor jeg jobbet på parfymeriet Fredrik & Louisa, for så å jobbe og studere vernepleie året etter. Jeg gikk dog bare 6 mnd før jeg hoppet av, meldte meg på PH og satset på bloggen og livet jeg har i dag.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

– Jeg elsker å bare slappe av i leiligheten min. Jeg trives så godt her hjemme nå at det nesten har blitt et issue, haha.. Elsker hjemmet mitt, som resulterer i at jeg vil tilbringe mest mulig tid her. Ellers er jeg glad i å se på reality, henge med venner, feste (no shit), reise og omgås med familien min. <3

Hvor blir neste destinasjon?

– Ikke den kommende helgen men den etter skal jeg til Åre, og så er det bestemt en familietur i vinterferien. Før den tid craver jeg skikkelig å dra på en reise helt alene, på et all inclusive resort hvor alt jeg skal gjøre er å sole meg, drikke drinker, se på solnedganger, spise god mat og jobbe. Håper jeg får det til!

NEW IN FRA NELLY

Reklame | NELLY

NEW IN FROM NELLY

Hei, dere! Nå er det en stund siden jeg har vist dere nye innkjøp fra Nelly! Mange av dere har savnet det, så da tenkte jeg at det var på tide å knipse bilder av mine nyeste tilskudd til garderoben. Dette blir del én, så kommer del to senere i uken. <3 Håper dere liker innkjøpene! Btw! Mye av det jeg har klikket hjem er nedsatt med 40% rabatt – jeg informerer om det under bildene. 

TOPP HER – NÅ PÅ 40% RABATT

Jeg elsker denne enkle, men super kule toppen!

KJOLE HER

KJOLE HER ⎟ KÅPE HER – NÅ 60% RABATT!!

MINE FAVORITT SKINN BUKSER HER

BUKSER HER ⎟TOPP HER

TOPP HER

GENSER HER

LEVIS JEANS HER (NÅ 40% RABATT!!)

OVERSIZED BIKER JACKET HER ⎟ TOPP HER

T-SKJORTE HER – NÅ PÅ 40% RABATT!

KJOLE HER – NÅ PÅ 40% RABATT!

KÅPE HER

ALT OM HELGEN MIN

Reklame | Smil Tannlegesenter

ALL ABOUT MY WEEKEND

Fineste, beste, godeste dere! Håper dere har hatt en fin start på uken? Selv har jeg hatt en nokså produktiv, men chill start. Haha, det ga ingen mening meeen dere skjønner. Jeg har fått unnagjort en del, men samtidig hatt tid til å bare kose meg hjemme. 

Helgen derimot, den var ikke mye chill! Jeg var sosial fra første til siste sekund. Det er så viktig å finne på ting nå på vinteren, når det er så kaldt og mørkt. Det gir meg mye energi! 

På fredag reiste besøket mitt hjem igjen, før jeg satte i gang med innspilling for resten av dagen. Det gikk super fint, og ikke minst var vi veldig effektive så vi var ferdige før jeg hadde antatt. Ah, jeg stortrives virkelig fremfor kameraet. Uansett hvor trøtt eller sliten jeg enn måtte være, slår jeg på så fort kameraet begynner å rulle. Jeg virkelig elsker det!

På lørdag stod en tannlege sjekk på agendaen. Jeg er livredd for tannlegen, og har slitt med det fra jeg var et lite barn. Jeg har alltid vært den pingla som “stikker av” så fort behandlingen skal settes i gang, fordi jeg rett og slett får skikkelig panikk. Jeg klarer ikke å kontrollere meg selv. Heldigvis var det bare en sjekk på lørdagen, men jeg utførte behandlingen i går. 

Jeg gikk til Smil Tannlegesenter som ligger midt på National Theatret, og fy søren så fornøyd jeg er med de! Tannlegen som behandlet meg fikk meg til å bli skikkelig trygg og avslappet. Hun lot meg ha kontrollen og styre prosessen, i mens hun fikk unnagjort det som måtte gjøres. Alt gikk i mitt tempo, og hun hadde så god forståelse for tannlegeskrekken min. Ofte har jeg opplevd at tannleger har feid problemet mitt under matta og ikke helt skjønt hvor big deal det faktisk er for meg. Det var deilig å slippe det her, for en gangs skyld.

Så dersom dere skal til tannlegen i nærmeste fremtid, anbefaler jeg virkelig Smil Tannlegesenter på det sterkeste!

En powershake fra Joe & The Juice som belønning! Jeg burde egentlig ikke drikke den, for jeg er laktoseintolerant og den shaken inneholder en god del vaniljemelk… Angrer hver gang, men klarer likevel ikke dy meg da den er så sjuuuukt god… Dilemma!!

Lørdagskveld gikk til middag og drinker med jentene, før vi dro å feiret en kompis sin bursdag. Nydelig mat som alltid!

mmmm!!!

Slik så jeg ut på lørdagen!