DAGENS ANTREKK

Reklame | NELLY

JEANS HER ⎟ TOPP HER 

HER BOR VI I DUBAI

A DREAM COME TRUE

OMGGGG jeg har endelig tatt meg råd til å booke meg inn på Five Palm i mens jeg ferierer i Dubai. Jeg har alltid hatt lyst til å bo her, men ettersom at prisene her er ekstremt stive, har jeg latt være ved tidligere anledninger. Da har jeg heller villet bo billigere og bruke mer penger på shopping istedenfor. Men denne gangen derimot, er det omvendt. Mer penger på fint opphold, og mindre på shopping. Og dere? Fy søren så verdt det! Dette hotellet er seriøst d r ø m m e n.

HVOR FLOTT?!?!

BILDEDRYSS DAG ÈN

DAY ONE

Hei elsklinger! I går var vår første dag her i Dubai, som dere allerede vet. Jeg liker å knipse massevis av bilder og dele store bildedryss med dere i etterkant, slik at dere får sett alt jeg finner på når jeg er på ferie. Det er litt gøyere enn bare masse tekst – er dere ikke enig? 🦋 Her kommer i hvert fall et svært bildedryss fra dagen i går!

Starten av dagen tilbrakte jeg ved bassenget. Vi sjekket ikke inn på hotellet før rundt 15:00, og var ikke ved bassenget før klokken nesten var 16.00. Derfor var det litt kaldt å sole seg, spesielt på grunn av at det var delvis skyet og det blåste. Litt nedtur, men det er ikke så rart ettersom at det var såpass sent også.

Deretter bar det opp på hotellrommet, hvor jeg nøt solnedgangen i mens jeg sminket meg til kveldens aktiviteter. For alltid en person som blir overlykkelig i sjelen av å se solnedganger. Åh. <3

Antrekket mitt for kvelden! Jeans fra Abrand, blazer og hæler fra Zara, veske fra Valentino.

Ogsååå bar det rett til Dubai Mall! Hvem er sjokkert? Haha! Sephora er et MUSTTTTT!!

Slik så min første dag på ferie ut! 🦋 

EN UBEHAGELIG NØDLANDING I TYRKIA

Hei fra Dubai, dere! 

Jeg kan nesten ikke skjønne det selv – MEN hver gang jeg reiser, skjer det et eller annet. Jeg vet at mange pleier å “le” av det på Jodel, for hver gang har jeg noe “sykt” å fortelle etter reisene mine. Og dere? I can’t help it!! Jeg skjønner det ikke selv, og tro meg når jeg sier at jeg skulle ønske jeg hadde helt straighte reiser uten noe ekstraordinært å fortelle i etterkant.

Denne flyturen tok dog virkelig kaken. Ting jeg tidligere har opplevd har ikke vært på langt hold så alvorlig som dette, så denne opplevelsen var skikkelig ubehagelig.

Når vi var i lufta og hadde flydd i kanskje 2-3 timer, etterlyser flyvertinnen en lege ombord på flyet. Rett etter blir lysene i hele kabinen tent. Et par folk samlet seg rundt et sete langt bak på flyet, og vi skjønte fort at det var noe alvorlig. Spesielt på grunn av at det var behov for en lege.

Etter mye om og men, fikk vi omsider en beskjed på høyttaleren om at vi var nødt til å nødlande i Tyrkia, som da var den nærmeste muligheten vi hadde.

Når vi landet i Tyrkia stod ambulanse og helsepersonell klar på stedet. De kom fort inn på flyet, og etterhvert ble den personen som hadde blitt dårlig tatt med ut av flyet. Det var så sjukt ubehagelig å være vitne til, og fy søren så hjertet mitt følte med vedkommende. Det må være ekstremt skummelt å bli såpass dårlig når man er ombord på et fly. Usch, dere.. Jeg kan ikke forestille meg det ubehaget en gang.

Jeg håper virkelig at det går bra med personen det gjaldt og at h*n får den behandlingen og hjelpen som trengs. Jeg klarte seriøst ikke å tenke på noe annet etterpå. Så forferdelig.

Når vedkommende hadde blitt hentet ut av flyet, skulle vi egentlig bare fly videre. Men slik ble det ikke. Det ble masse styr med flyplassen i Ankara, for vi behøvde nemlig å fylle på drivstoff, men det var tydeligvis ikke bare-bare. Så vi ble stående i kanskje to timer, før vi endelig fikk den hjelpen vi skulle få.

Vi skulle egentlig ha landet i Dubai klokken 09:00 i morges, men istedenfor landet vi flere timer senere. Jeg tror vi ble rundt fire timer forsinket. Men det er det jo så klart full forståelse for! Helsen kommer først, og jeg må si at jeg er utrolig stolt over flyvertinnene som var ombord på flyet. Fy søren som de stod på, ordnet og virkelig brydde seg om personen som hadde det vondt. Det var skikkelig fint å se! Ikke minst en stor kudos til Norwegian som tok det på alvor og nødlandet på sekundet.

20% RABATT PÅ NELLY

Reklame | NELLY

TOPP HER – nå på 40% off.

Hello again, my loves! Her kommer rabatten på Nelly, som lovet i det forrige innlegget. <3 Dere får altså 20% rabatt på ALT fra NLY. Jeg elsker at Nelly har rabatter såpass ofte som det de har! Spesielt nå som de har fått inn så insane mye fint for våren. Wiiieee!!

🦋 KLIKK HER FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ ALT FRA NLY BY NELLY! 🦋

– Gyldlig t.o.m 29/1 kl. 10.00. –

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

JEG SKULLE REIST ALENE & SVAR PÅ KRITIKKEN

Hei, og god søndag fineste dere!! 💕 Woah – plutselig er avreisedagen her! Det kunne virkelig ikke gledet meg mer enn det det gjør. Jeg er SÅ klar! Reisen blir dog litt annerledes enn først tenkt. Planen var faktisk å booke denne turen helt alene. Altså reise på egenhånd – uten noen andres selskap. Men i det jeg satt å skulle booke, ble det endring i planene. Så jeg reiser med andre ord ikke alene likevel, selv om det var det som var planen i utgangspunktet. Nå får jeg selskap av en person til. <3 Noen som klarer å gjette hvem?

Flyet går sent i kveld. Så dagen i dag har jeg satt av til å få unnagjort så mye jobb som mulig, slik at jeg kan slappe enda mer av i Dubai. Jeg har begynt å pakke smått, men jeg er langt i fra i mål. Planen er nemlig å filme en “pakk med meg til Dubai”-video i løpet av dagen! Jeg spurte dere om dere hadde lyst til det på Instastory, og responsen var super positiv! Det gleder meg, spesielt siden jeg har lyst til å bli mer aktiv på YouTube også. Da er det viktig for meg å produsere videoer dere faktisk er interessert i!

Jeg ser også at jeg har fått litt “kritikk” på at jeg velger å reise til Dubai, og mange referer til den store debatten som var i fjor. Jeg vil bare få påpekt at denne turen ikke er sponset overhodet – jeg betaler alt fra egen lomme. Det var mye derfor jeg postet booking bekreftelsen på hotellet på story, for å “bevise” at dette var betalt og ingen form for samarbeid. Mange antok at jeg posten det for å “skryte” over summen jeg betalte for det ukes oppholdet på Five Palm, men det var så klart ikke hensikten min. Jeg ville bare som sagt komme dere i forkjøpet, før dere antok at det var en sponset reise. 

Jeg skjønner kritikken influencere får ved å dra dit på en sponset reise og dermed får betalt for å promotere Dubai. Det har jeg full forståelse for at blir feil. Men når man reiser på eget initiativ og tar det som en vanlig reise fra egen lomme, synes jeg det blir annerledes. Det er jo tilfelle nå, og det vil jeg bare fortelle dere før jeg reiser.

Nå skal jeg gjøre klart neste blogginnlegg som jeg poster om kort tid. Hint: 20% rabatt på Nelly!! Stikk innom igjen snart, da. <3 Klem enn så lenge!

EN NY REISE BOOKET

SOL & VARME PÅ SØNDAG

ENDELIG! Eeendelig har jeg tatt meg fri i en uke for å kunne reise til sol og varme!! Fy søren som jeg har ventet på dette, dere… Jeg har lengtet meg ihjeeeeel… Dere vet hvor mye jeg elsker å reise bort på vinterstid, for denne kulden og mørket gjør meg oppriktig trist og demotivert. Jeg er avhengig av å være inspirert og full av motivasjon for å kunne prestere bra på blogg og sosiale medier, men det er en ærlig sak at det er ekstremt vanskelig på dette vinterhalvåret. 

Tidligere år har det vært enkelt for meg å reise mye og være spontan, men i år har det vært umulig. Det skjer så mye på jobbfronten som gjør at jeg må være her hjemme, og dermed har det vært lite reising det siste halvåret. Sist jeg reiste var til Ibiza i slutten av august. Det er lenge siden, det. Spesielt til meg å være.

Jeg har booket meg en reise til Dubai, og jeg reiser på søndag. Jeg blir borte i en uke. Fy søren så deilig det blir! Jeg har booket meg inn på Five Palm Jumeirah som, i følge meg, er det beste og fineste hotellet i Dubai. Det ligger midt på stranda, har tidenes bassengområdet som alle drar til, en fet rooftopbar som er super busy og populær.. For ikke å snakke om hvor ekstremt flott selve hotellet er. Ahhh. Amazing!

 

Lengter… Planen er å vlogge hver dag der nede, hvis jeg får det til. I hvert fall annen hver. Hovedgrunnen til hvorfor jeg reiser er fordi jeg trenger et avbrekk fra all jobbing og press, men vlogging synes jeg bare er gøy. Det og blogging, så klart. Gleder meg skikkelig til å kjenne inspirasjonen strømme på igjen, og få et nytt og friskt pust i hverdagen. I need it.

ET ENORMT KAOS

Hei, babes! Puh, for en dag.

Jeg har vært i full fart fra sekundet jeg våknet i dag, og frem til nå. Det er først i dette sekundet jeg kan sette meg ned og “slappe av”. Jeg kan vel strengt tatt ikke det nå heller, for jeg må jo blogge litt først. Hehe! Heldigvis er ikke det et ork, men noe jeg har ventet på å få tid til i dag. 

Jeg startet dagen i frisørstolen, før jeg fortet meg hjem. Da var det tid for å tømme mailen og jobbe i et par timer, før Sidra og mamma stod utenfor døren og ringte på. Vi hadde nemlig avtalt å gjøre en ordentlig detox i mitt walk in closet! Det har vært et enormt kaos der de siste dagene, og det gir meg seriøst skikkelig uro i sjelen. Jeg er egentlig veldig ryddig av meg, men den garderoben min har vært umulig å holde styr på. Den har vært overfylt, som har resultert i at det ikke har vært enkelt å holde det ryddig og oversiktlig. Så – derfor tok vi en real detox runde i dag!

Jeg mener… KAOS!

😖😖😖😖😖

Og dette er bare den ene siden av walk in closetet…

Hjertet mitt!! 💕

Sidra working hard or hardly working? 👀

Sushi-break! Jeg går alltid for kylling maki med Philadelphia og helst teriyakisaus. Mums!!

Jeg endte opp med fire fulle søppelsekker som jeg skal gi til en veldedig organisasjon. Jeg spurte dere på Instastory om dere har noen gode tips til hvilken, og mange skrev Frelsesarmeen. Vet noen om man kan gi til Redd Barna, for eksempel? Jeg vil så gjerne gi til en organisasjon hvor jeg vet at klærne faktisk går til noen som trenger det. 💕 Hjelp meg gjerne. Tidligere har jeg gitt til Fattighuset, men etter å ha lest at de som jobber der ofte tar mye av klærne som kommer inn selv, ønsker jeg ikke å støtte dem lenger.