DAGENS LISTE

Reklame | NELLY

TEDDY HOODIE HER & BUKSER HER

DAGENS ANTREKK

Det handler om å være mest mulig comfy i disse dager. Og det gjør meg ingenting! Jeg elsker jo å pynte meg og kle meg fint, men fint kan også bety komfortabelt. Denne Teddy hoodien LEVER jeg i for tiden. Det har dere sikkert lagt merke til – haha. Buksa er også en favoritt! Super digg stoff, i tillegg til en perfekt passform. Jeg har den i både beige og hvit!

DAGENS SAVN

Frihet. At verden så ut som den vanligvis gjør. Jeg savner å kunne treffe familien min. Vennene mine. Dra ut å spise. Være sosial. Finne på ting. 🙁

DAGENS HUMØR

Jeg er super glad i dag! Jeg våknet til en fantastisk mail, som resulterte i tidenes beste start på denne uken. Wiho! Ellers er jeg jo litt sånn at humøret går opp og ned, da jeg er stuck her hjemme og dermed går litt lei av livet med jevne mellomrom haha. Men mandager elsker jeg av hele mitt hjerte, så denne dagen kommer til å bli fin!! 🙂

DAGENS FROKOST

Stekte baguetter (som vanlig) med kalkunskinke, Norvegia og Brelett. I tillegg spiste jeg to bløtkokte egg. Til drikke hadde jeg en ingefærshot og vann. Slik ser min frokost ut så og si hver eneste dag. Pluss en kopp varm sjokolade. Yumsiii!!

DAGENS STØRSTE GLEDE

Jeg har fått matleverig på døren! Woho! Nå er kjøleskapet fylt opp igjen. Vil dere se mathandelen? <3

DAGENS PLANER

1. Tømme mailboksen.

2. Spille inn og poste et samarbeid.

3. Se på 90 Days Fiancé (finnes på Dplay!).

4. Lage meg noe godt til middag!

5. FaceTime med familien.

6. Telefonmøte angående hvordan denne uken skal se ut jobbmessig.

7. Vaske klær.

8. Filme til YouTube og klippe videoen!

9. Forberede et til blogginnlegg til senere i dag.

DAGENS INNKJØP

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

DAGENS FUNDERING

Jeg undrer meg virkelig over hvor lenge jeg tror dette kaoset vil pågå. Nå er det jo satt en “frist” frem til over påske, men helt ærlig tror jeg ikke det kommer til å holde. Tror dere? Jeg håper så klart inderlig det, men jeg ser jo at smittetallene øker for hver dag som går. Dessuten synes jeg det er så merkelig at hele Kina plutselig er back on track og at de har klart å stoppe alt totalt? Ingen nye smittede? Det var jo der alt startet og det var helt kaos, mens nå er alt fryd og gammen, samtidig som resten av verden har blitt sjukt rammet? Eller tar jeg helt feil nå? Hva tenker dere?

OG SÅNN GÅR NO DAGAN…

Reklame | nelly

TJOHO! Dagene her hjemme går som vanlig. Mange av dere spør meg fortsatt om hva jeg bedriver tiden min med her i karantene, og det går fortsatt i det samme gamle ass. Ikke noe hokus pokus. Jeg hadde vel kanskje planer om å teste nye ting og være super kreativ med ting å gjøre, meeeeeeen… Did not fucing happen. 😀 Ja, du… Livet går som det går.

I går var jeg derimot liiiiitt sporty! Jeg vasket nemlig hele leiligheten. Ikke bare vasket, men VASKEEET. Skjønner du? Vårrengjøring, vil jeg kalle det. Rett og slett. Hver eneste krinkel og krok. I tillegg var jeg veldig produktiv på jobbfronten! Jeg fikk virkelig shit done. Så alt i alt er jeg ganske tilfreds med gårsdagen, når jeg tenker meg om. Ja, det er jeg fanken meg!

OK herreguuuud, JEG FÅR PANIKK I SJELEN LOOK AT THIS SOSOSOSOS!!! Hvordan skal jeg få disse av??? Og vente til å kunne sette på nye til OVER påske?? Det vil si at jeg må gå UTEN negler på bursdagen min??? Hjelp. Buhu 🙁 Jeg har så klart full forståelse for hvorfor det er slik altså, men så klart er det litt kjedelig for oss alle at alt forblir stengt. Vi vil alle at dette skal roe seg ned snart.. Kan ikke vente. <3

GENSER HER & BUKSER HER

Mine elsklinger handlet litt for meg og hentet en pakke for meg, som jeg virkelig behøvde på grunn av et samarbeid til neste uke. Jeg prøvde meg på å bestille hjemlevering på Posten, men det gikk ikke.

Og så dere, og så skjedde det!! Jeg holdt på å smelle huet i veggen etter et par timer med jobb, og da var det virkelig nødvendig å få tankene over på noe annet. Få ut litt energi. Jeg er jo SÅ rastløs om dagen at det ikke er klokt. Så da, dere.. Da tok jeg tak i tidenes vårrengjøring av hele cribben!

Som belønning: favoritt milkshaken som dessuten gir meg skikkelig nostalgi. Minner denne dere også om barndommen? Forresten så er jeg laktoseintolerant (til en viss grad), og burde derfor ikke drikke denne. MEN i går kunne jeg ikke brydd meg mindre.

Wooow! Kan dere LUKTE hvor ren leiligheten min er gjennom dette bildet, eller?? Jeg kan!!

Senere på kvelden fikk jeg hjemlevering av Troys Burger! Kunne ikke fått en bedre avslutning på kvelden enn en saftig trøffel burger. Ahhh! 

DETTE SPISER JEG I KARANTENE PT. 2

Reklame | NELLY

VERDENS DIGGESTE TEDDY HOODIE HER

Babes!! Håper dere har det bra. <3 Sist jeg postet denne type innlegg, hvor jeg viser hva jeg spiser i karantene, ble dere happy!! Så jeg tenkte å gjøre suksessen om igjen! Så here we go: Isabels usunne, men jææævlig digge kosthold i disse tider (og ellers, for så vidt hehe).

Meksikansk tomatsupper er jo uten tvil en klassiker her i hjemmet! Enkelt og godt! Jeg bruker Toro sin pose, btw. Koker egg og kutter oppi kalkunpølser til å ha i. Dypper også ovnstekte baguetter i. Yummmm!!! Enkelt å bare varme opp også, til senere på dagen.

Brownies har jeg bakt!!! Også Toro sin ferdigpose, vel og merke. (Hallo Toro, skal vi samarbeide eller??? Jeg er jo deres aller største fan!!). Til spiste jeg den nye Daim-isen! MUMMMMSSSS!!

Frokost! Som alltid: bagutetter, kaffe latte (med ekstreeeme mengder sukker i) og til en forandring; jordbær! Lyxer det til, da vet dere. Er jo tross alt karantene-tider. 🙂 🙂 🙂

Jada, jada… Lever mitt aaaller beste liv. Det legger jeg fanken ikke skjul på!

Lasagne! OGSÅ TORO!!! Herregud jeg er jo besatt???? Jaja, hva skal man gjøre når man faen ikke duger et sekund på kjøkkenet. Hvitløksbaguett til er jo et must!

I går kom beste Troys Burger med en hjemlevering av min all time favoritt burger i byen. Deres Trøffel-burger er out of this worlddddd!!!

Friskis har jeg fått dilla på!

Big One.. Min store kjærlighet. <3

Nudler (Mr. Lee kylling, så klart) med kalkunpølser. Men Gud, SÅ godt!!

MEG FOR NØYAKTIG TRE ÅR SIDEN

Det går mye i kjedsomhet om dagen (antar jeg absolutt ikke er alene om det), og derfor tok jeg et dypdykk i arkivet. Jeg synes alltid at det er spennende å gå tilbake i tid, både på blogg, men spesielt på minner på Snapchat. Da kan jeg se hva jeg gjorde på nøyaktig samme tidspunkt, for både et, to og tre år siden. Det er alltid like interessant å se hvor annerledes livet ser ut i dag, kontra tidligere.

Dette bildet over er fra i dag, for nøyaktig tre år siden. På den tiden husker jeg at jeg akkurat hadde begynt å komme meg over den vondeste kjærlighetssorgen noensinne. Etter å ha tilbrakt hver eneste dag i sengen i nesten en måned, hadde jeg endelig smått kommet meg opp på bena igjen. Begynt å sminke meg og føle meg bra igjen. Gud, jeg husker hvor forferdelig den tiden var.. Det var vondt, det. Men som alt annet – jeg kommer meg igjennom hva enn livet kaster på meg. Alltid. Og det er jeg forferdelig stolt over.

Nå i dag, tre år senere ser livet veldig annerledes ut. Hvem skulle trodd at vi i dag skulle ha denne hverdagen? Sitte hjemme isolert i karantene, imens verden går gjennom en pandemi? Wow. Jeg ber til Gud om at dette snart roer seg ned, og at alle er friske og raske. 💕

ANTREKK

Reklame | nelly

 

JEANS HER ⎟ TOPP HER (nå 40% rabatt!) ⎟ SNEAKERS HER

_____

Once upon a time… Disse bildene fra Sri Lanka hadde gått i glemmeboka. Jeg elsker denne looken! For ikke å snakke om hvor obsessed jeg har blitt i litt baggy, ripped boyfriend jeans som disse på bildene. Jeg ELSKER! Før ville jeg ha jeasene mine til å være så stramme som overhodet mulig, men det har endret seg drastisk. Heldigvis for meg, for de der stramme drittbuksene jeg alltid brukte før tillot meg jo knapt å puste. 😂

TANKER

🍦 Jeg har en evig mental kamp med meg selv hvor jeg iherdig prøver å ikke la meg bli altfor bekymret og redd for alt det verden går igjennom i dag. Jeg synes det er så skummelt. Det stresser meg noe enormt. Men det er viktig at jeg ikke tillater de negative tankene til å ta over. Da blir denne karantenen ekstremt mye tøffere.

🍦 Et mål jeg har for meg selv hver dag her hjemme, er å fokusere ordentlig på hudpleie og det å drikke nok vann. Enkle ting å ha litt ekstra fokus på nå som jeg bare trøkker her hjemme.

🍦 Jeg har sett en del på The Bachelor og The Bachelorette, og sistnevnte har fått meg til å virkelig få sansen på å finne kjærligheten på den måten. Jeg mener, tenk så gøy om vi hadde fått programmet til Norge??? Jeg hadde LETT villet stilt opp som the Bachelorette!! Tenk så spennende?? Wow! Drømmen å ha 30 menn krige for hjertet sitt, haha.

🍦 Note to self: aldri server mat til deg selv på to tallerkner igjen, fordi du er for lat til å gå til kjøkkenet for en runde nummer to 😂 Da blir det visstnok kaos! Det er jammen ikke bare bare å være offentlig til tider, dere. Folk HIGER etter å finne noe å «ta» deg på, uansett hva det måtte være. I dette tilfelle: to tallerkner på sofabordet mitt, for jeg lever mitt beste liv, ser på serier i sofaen samtidig som jeg spiser middag og dessverre (for meg) er jeg for lat til å reise meg for å forsyne meg to ganger. Men det er notert: latskapen skal jeg legge til siden, for om ikke har jeg visstnok “besøk” og er det verste forbildet ever, til tross for at jeg ikke en gang har LUFTET meg siden jeg kom hjem i karantene. Ikke en gang truffet min familie. Latt søsknene mine sitte i trappeoppgangen. Men to tallerkner på bordet mitt, DA var jeg den største heksa. Trodde ikke at min latskap skulle utsette meg for krig fra Internett-politiet, men der tok jeg grundig feil. Man merker at folk har lite å gjøre om dagen i hvert fall. Det er sikkert og visst.

🍦 Jeg var skikkelig bekymret for en person som står meg nært i går. Vedkommende hadde mange av symptomene på viruset, og ble derfor ganske redd. Etterhvert dro hun til legevakten for å sjekke opp i hva som foregikk. Heldigvis var det ikke virus! Takk og lov! Det gjorde oppriktig at jeg såvidt sov noe i natt.. man bli jo så redd, dere.. spesielt nå som det er mange unge som er innlagt på sykehus for behandling. Vær forsiktige, dere. Lov meg det. <3

🍦 Jeg har fire dager igjen av karantenen min. Jeg sliter dog med å vite hvordan jeg skal oppføre meg etter den er over. Jeg er i hvert fall bestemt på at jeg skal oppholde meg hjemme så mye som mulig, men jeg savner jo venner og familie noe enormt. Er det OK å dra til familien etter karantenen? Eller burde jeg la være? Hvordan lever dere som ikke er i pålagt karantene livene deres for tiden? Fortell meg gjerne!

25% RABATT PÅ HELE NELLY + NEW IN

Reklame | NELLY

KJOLE HER ⎟ HÆLER HER

Hei elsklinger!! Jeg titter innom for å dele en ekslusiv rabattkode som gir dere hele 25% rabatt på HEEELE Nelly i 48 timer!! Dette gjelder også merker som Malene Birger, Steve Madden, Nike +++. Nå gjelder det å slå til! <3 Under her viser jeg dere mine seneste innkjøp, hvor dere også får 25% rabatt på alt jeg viser frem.

💕 KLIKK HER OG OPPGI KODEN “ISABEL25” I KASSEN! 💕

JEANS HER ⎟ TOPP HER ⎟ SNEAKERS HER

SNEAKERS HER

HÆLER HER

SMYKKE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

BUKSER HER & TOPP HER

TOPP HER

JOGGESETT HER

BUKSER HER

JAKKE HER & TOPP HER

TOPP HER

BLAZER HER

CROPPED GENSER HER

TOPP HER ⎟ JEANS HER SNEAKERS HER

BLAZER HER

TOPP HER ⎟ HÆLER HER⎟ JEANS HER 

HÆLER HER

TOPP HER ⎟ JEANS HER

BELTE HER

DAGENS MATHANDEL

FOOOOOD

Alt jeg gjør om dagen er å se på serier, jobbe, spise, spise, spise og atter spise. Derfor er det viktig med påfyll av typ alt man kan tenke seg, haha. En ny mathandel har blitt gjort for meg, og denne gangen ble det faktisk en del frukt! Jeg spiser jo så og si ikke grønnsaker overhodet (bortsett fra brokkoli og mais, typ), men frukt elsker jeg. Dessverre spiser jeg det sjeldent, så det tenkte jeg å endre på nå. Frukt er jo fantastisk godt OG bra for helsen!

Grapefrukt og sitron! Jeg har sett mange lage juice på denne komboen. Det høres skikkelig godt og forfriskende ut, så det skal jeg teste ut selv! Noen av dere som liker det?

Ahhh, tørket mango!!! Dette hadde jeg fuuuullstendig dilla på i mine yngre dager (lol), men av en eller annen merkelig grunn helt glemt av de siste årene. Jeg begynte å crave det noe sjukt da vi var i Sri Lanka, men der fant jeg det ingen steder. Heldigvis finnes det i typ alle matvarebutikker her hjemme. Et supert tips til dere som elsker mango. Mums!!

Obsessionen på jordbær dyppet i smeltet melkesjokolade fortsetter… 🤑

Nødvendig i disse dager!

Altsååå!!! HALLELUUUJAH! (Ps! Den er allerede slukt, hihihi).

EN TYPISK DAG FOR MEG I KARANTENE

Hei elsklinger! Tirsdag, og det betyr at jeg nå har sittet i karantene i nøyaktig en uke. At jeg ikke har vært utenfor dørstokken min på syv hele dager. Shit. Jeg må innrømme at jeg begynner å bli ekstremt lei av eget tryne og eget selskap. Dessuten føler jeg meg utrolig ensom, ettersom at jeg bor alene og dermed er i karantene på egenhånd. Men igjen: jeg påminner meg selv stadig på hvorfor dette er så viktig, og da går det brått mye bedre igjen. <3

Jeg har fått en enorm bra døgnrytme for tiden, da! Det er jo positivt! Jeg sovner rundt 22 og våkner rundt 07-08 hver morgen. Sjukt deilig! Jeg er jo et skikkelig b-menneske egentlig, men nå har jeg brått blitt et a-menneske. Vi får se hvor lenge det vedvarer, men jeg skal i hvert fall gjøre alt for å beholde den. Jeg elsker jo å stå opp tidlig helt plutselig??? Denne karantenen gjør underlige saker med meg, dere..

I dag har jeg gjort litt av hvert her hjemme (hvor ellers, heehe), og det har jeg så klart dokumentert!

Sengen har blitt en grei og hyppig landingsplass for meg i løpet av en dag. Der ligger jeg å ser på serier, for det meste.. Sofaen min er nemlig steinhard og veldig ukomfortabel, så da tyr jeg heller til sengen om jeg skal ha et lite serie-maraton.

Når jeg skal jobbe (i dette tilfelle betale regninger også, i samme sleng), forflytter jeg meg til spisebordet. Actionfylt hverdag, altså! Fra location, til location… 💁🏽😂

Vasket to maskiner med klær har jeg også fått unnagjort i dag! Jeg er så teit, for den sjuke mestringsfølelsen jeg får av å vaske klær er nesten litt over kanten. Jeg mener, man har ikke oppnådd SÅ mye av å sette på en maskin, liksom… Blir like flau over meg selv hver gang, haha.

Klokken 16 benket jeg meg fremfor TV-en for å få med meg pressekonferansen. Hva synes dere om nyhetene de delte med oss i dag? Alt er stengt til over påske. Jeg er så klart bekymret for hvordan dette skal ende.. Jeg kan ikke si noe annet på det, selv om jeg prøver – så godt jeg kan – å ikke stresse meg opp over dette, men ta det på alvor og følge det myndighetene sier. Men jeg er redd. Og jeg er bekymret.

Jeg slo på stortrommen å mekket meksikansk tomatsuppe – igjen! Jeg bruker Toro sin ferdigpose, sånn btw. Ikke tro at jeg lager det fra bunn, for deeeet hadde aldri skjedd. Mvh Norges største idiot på kjøkkenet. 🤠

______

Hva har dere gjort i dag? Er dere i karantene?

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

JOGGESETT HER & SNEAKERS HER

_____

Har du vært ute siden du kom hjem fra ferien?

– Nei, ikke overhodet faktisk. Ikke en gang for å gå en liten tur. Jeg forstår at vi som er i karantene har lov til å gå på butikken når det er lite folk ute, samt gå tur men holde avstand til andre mennesker. Men jeg tar helt enkelt ingen sjanser overhodet. Jeg holder meg hjemme og innendørs disse to ukene, for å være på den sikre siden. Jeg er livredd for å være bærer av viruset ettersom at jeg har reist og vært på fly, og dermed kunne smitte andre. Jeg har ingen symptomer og jeg er helt frisk, men man vet virkelig aldri. Jeg vil bare være trygg på at jeg ikke eventuelt skal kunne utsette andre for fare. <3

Hvem FaceTimer du mest med i karantenen?

– Familien! Mamma og Jasmine for det meste, men også Rami og Sidra så klart. <3

Når poster du ny video på YouTube?

– Jeg postet en i går og en på fredag! Du finner de på kanalen min her.

Når reiser du til LA?

– Jeg skulle egentlig reist i midten av april, men det har jeg måttet avlyse så klart, på grunn av viruset. Tar ingen sjanser nå. Jeg har måttet avlyse fire reiser i nærmeste fremtid, faktisk. Tre av dem var jobbrelaterte turer, så det svir jo så klart litt ekstra mye. Jobben er jo det viktigste og beste jeg har, og jeg skal ærlig si at det stresser meg skikkelig at dette viruset går utover planene jeg har for dette året karrieremessig. Men vi får jo alle sammen bare smøre oss med tålmodighet, så ordner alt seg nok til slutt! <3

Hvor er kaffekoppene dine fra? Så fine!!

– Jeg elsker de! Kjøpt på H&M Home. <3 De har så sjukt mye fint, dere!

Hva er dine all time favoritt serier? Ikke reality.

– Ahhh, jeg ELSKER One Tree Hill, The OC, 90210, Frustrerte Fruer og Gossip Girl. Jeg vurderer faktisk å se One Tree Hill om igjen nå i disse karantene-tidene. Jeg husker hvor frelst jeg var i den serien! Lucas var jeg stooormforelsket i ass!! Er jeg alene om å ha dagdrømt om han??

Hvor mye tar du ut i lønn til å leve på i måneden?

– Jeg tar ut en viss sum som jeg forsøker å klare å forholde meg til, meeen jeg pleier så og si alltid å måtte overføre litt ekstra mot slutten av måneden haha.. Jeg tar vel ut rundt 50.000 kroner i lønn i måneden til å leve på, før skatt (tror jeg, regnskapsføreren min Geir styrer økonomien min). Resten av pengene jeg tjener går forøvrig rett på sparing!

Du handler ofte nye klær. Hvor gjør du av alt? Blir det ikke overfylt?

– Klær er en stor del av jobben min, så da er det naturlig at det kommer mye nytt inn dørene her. Løsningen er enkel: jeg detoxer garderoben med jevne mellomrom og donerer klær til krisehjem, til folk som trenger det. ❤️

Hvordan er buksa i størrelsen? Hvem størrelse har du i buksa?

– Den er normal i størrelsen! Jeg har den i xs. Den er forresten fortsatt på 70% rabatt og koster derfor kun 149 kroner akkurat nå. Også inne i alle størrelser. Elsker denne buksa! Klikket hjem en til mamma og en til Jasmine også her om dagen, slik at vi alle kan matche haha. Elsker! Du finner den HER.

Hvor ofte poster du nye videoer?

– Målet er to ganger i uken, tre om jeg får det til! Men i hvert fall to nye videoer ukentlig. Jeg elsker virkelig YouTube!! Har virkelig blitt helt frelst. Det er så gøy å filme, klippe og poste. Dessuten er det så mye enklere å vise personlighet gjennom film, kontra via tekst. Og så klart spiller de enormt positive og motiverende tilbakemeldingene deres på videoene mine en stor rolle på hvorfor jeg har fått en stor kjærlighet for YouTube! Tusen takk!! <3

Hva har du spist mest av under karantenen?

– Jeg postet et eget innlegg her, hvor jeg viste dere hva det har gått i på matfronten. Som dere kan se, går det mye i enkle løsninger. Og mye i pølser. 🤠 Kreativt! Men som dere vet er jeg ikke akkurat Helstrøm på kjøkkenet, så da får det enkle duge. Rett og slett.

Hvilke prevensjonsmiddel går du på?

– Egentlig p-piller, men akkurat nå går jeg ikke på noe som helst. Nå hverken dater jeg noen eller er i et forhold, så da føler jeg ikke behovet for å stappe i meg hormoner. Jeg har stappet i meg samme p-pillene siden jeg var 18, typ. Det er lenge, det!

______

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også. <3 Klem!!