innkjøp

Jeg har nylig unnet meg en hel del ny kosmetikk i form av sminke, redskaper, hudpleie og hårprodukter. I dette innlegget har jeg valgt å ta for meg produktene fra Dior. Hvis dere er interessert så kan jeg gjerne vise dere resten også 🙂


Foundation – og pudderkoster, lip injection lipgloss, to mascaraer, foundation og pudder. Alle produktene er virkelig en 10-er. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Sleepyhead

                                         
Fantastisk kvalitet…

Heihei! Stikker bare innom for å ønske dere en fin kveld. Jeg har hatt en veldig fin søndag, kjenner at det er en deilig avslutning på helga. Nå er det jammen leggetid for denne frøkna. 

Sees i morgen. God natt! 🙂

Antrekk

                                      

                                     

Hei! 

Håper dere har hatt en like fin helg som meg. Jeg har hatt en skikkelig avslappende helg, rett og slett fordi at jeg hadde jobbehelg. Dessuten kjente jeg at det var nødvendig med litt kvalitetstid med mine nære, og bare koble helt av. Det var i hvert fall skikkelig deilig. I dag er jeg og Johannes klar for middagsbesøk hos søsteren min som nylig flyttet tilbake til Stavanger. Det blir koselig tenker jeg! Kjenner at det er skikkelig digg å få henne tilbake til hjembyen. Ellers vil jeg bare beklage for den elendige kvaliteten på bildene. Må ty til iPhonebilder enn så lenge, mtp på at kameraet har streiket. 

Hva skal dere i dag?

Sees enn så lenge! xx