MITT SISTE BLOGGINNLEGG

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

2017 IS SOON HISTORY

ÅRETS SISTE BLOGGINNLEGG! Wow. Jeg er ekstremt følelsesladd i dag. Året er over om noen få timer. 2017 har vært et.. ja, hva skal jeg si? Et ganske turbulent og vanskelig år for meg når det kommer til alt som har skjedd på privaten. Jeg tenkte å skrive et langt og personlig innlegg om alt jeg har gjennomgått dette året. Det er mye jeg ikke har fortalt dere, som jeg nå føler meg klar for å dele. Jeg må bare få satt meg ned å få uttrykt meg riktig. Det er det som er den tricky delen, men det kommer. Jeg lover. Frem til nå har jeg egentlig ikke gjort så mye, annet enn å vært på storhandel. Kalkun middagen er handlet inn, og jeg står for kålrotstappen. Gjett hvem som har fått dilla på det? Haha. Ikke så alt for ille, det er tross alt ganske sunt (sett bort i fra fløten og smøret that is…). Bedre enn å ha hang up på sjokoladefondant eller krokanis i hvert fall!! Jepp. 

BUKSER HER ⎮ TOPP MESHKI

Nå skal jeg straks fjerne sminken, hoppe i dusjen og fikse meg til kvelden. Jeg vil gjøre en ny sminkelook i dag i og med at det tross alt er nyttår, men er det så smart å begynne å eksperimentere i dag? Tenk om det blir jævlig stygt? Haha! Man vil jo tross alt se bra ut i dag. Well well! Vi får se hva jeg ender opp med. Antrekket for kvelden er heller ikke helt bestemt. Det står mellom inget mindre enn fire antrekk. Jeg er søren meg umulig… 

Planene i kveld er ikke så store, jeg reiser om få dager og vil derfor ta det ganske med ro før den tid. Jeg vil ikke være bakfull og sliten når jeg skal lade opp til innspilling, og ikke minst en reise på nesten 30 timer til Mexico. Det blir helt jævlig, men heldigvis er det noe gøy som venter når man først er fremme. Nå prater jeg bare tull igjen, som vanlig. Hva skjer med meg og å prate meg bort for tiden? Jeg gjør det stadig vekk, ikke bare på bloggen. Med det vil jeg avslutte med å ønske dere alle en amazing nyttårsfeiring! Håper dere får et nyttårskyss når klokken tikker 00:00. Det må ikke være av en kjæreste, det kan like så greit være av din bestie! Hihi. GODT NYYYTTÅR! Jeg elsker dere, og tusen takk for at dere har følgt meg dette året også. Verdens fineste og godeste lesere. Klem!! 

PS! Jeg må bare tipse dere om at Nelly kjører på med 31% rabatt på ALLE NLY-brands! Nelly sitt eget merke er forøvrig mine favoritt klær på nettbutikken. De har så mye fint! 

DU FINNER HELE UTVALGET HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ DEL 2

Dersom du ryker tidlig ut av paradise hotel og må reise tilbake til Norge, kommer du til å være ærlig om det? I og med at vi lesere kommer til å forstå det, hvis du begynner å blogge igjen?

Man har taushetsplikt og kan ikke si noe som helst om hva som skjer/har skjedd på PH før det vises på TV, dessverre. Jeg kommer forøvrig til å blogge hele tiden, når jeg er på PH også 🙂

Jeg ser at du jobber ganske mye med Nelly og kjøper ganske mye fra Nelly + at du annonserer for dem. Men hvorfor er du aldri invitert på arrangemeneger som for eksempel andre bloggere blir invitert til? Er det noe du ikke ønsker?

Det stemmer ikke helt, jeg blir jo invitert. Jeg var i Stockholm for 2-3 måneder siden på Nelly-fest, og det var super gøy!

Får dere betalt når dere er med på PH? Tenker på dekking av tapt inntekt mtp jobb?

Jeg får betalt for å delta i år, ja. Normalt sett gjør man ikke det, da.

Vet søskene dine eller familien din om din siste operasjon som du ikke forteller oss?

Ja, familien min vet naturligvis om den.

Hvorfor slo Pierre opp med deg?

Jeg skjønner at det er interessant med spørsmål om han, men om det er noe du lurer på vedrørende han kan du spørre han selv, og ikke meg.

Hvor redigerer du bildene dine? 

Lightroom på mac-en og VSCO på mobilen. 

Når du reiser til Mexico, hvordan blir bloggen oppdatert?

Jepp! Jeg hadde ikke takket ja dersom jeg ikke hadde fått tilgang til bloggen min der. Den er og vil alltid være min første prio!

Hva synes du om bloggnorge?

Jeg synes at vi er en gjeng med flotte bloggere! Det er så klart noen man ikke har like mye til overs for, men jeg vil si at vi er en gjeng med mange forskjellige personligheter og forskjellige hverdager. En god miks, rett og slett. Men jeg må si en ting, og det er at jeg synes at mange bloggere er veldig “pinglete”. Det er så mange som jeg føler at ikke våger å skrive om meninger og tanker, i frykt for hva andre skal mene. De fleste skal hele tiden være så forbanna politisk korrekte. Der synes jeg at de svenske bloggerne er mer interessante enn i Norge. Jeg føler det kanskje sånn fordi at jeg er stikk motsatt. Jeg deler gjerne litt for mye til tider, men igjen er det det som er interessant og lese. “Basic bitches” aint fun. Hehe!

Hvor mye tjener du i måneden? 

Denne månedslønnen var på 310.000 kroner, mens den forrige lå på 250.000. Det varierer, men jeg tjener gjennomsnitlig 200.000 kroner i måneden. Slik har det ikke alltid vært, men jeg har jobbet enda hardere i 2017 og det beviser lønnsøkningen min svært godt. Det er noe jeg naturligvis er veldig stolt over! I 2018 skal jeg jobbe enda hardere, og nå enda større mål. Det er en egenskap jeg elsker ved meg selv – at jeg aldri “settle”. Jeg vil alltid utfordre og pushe meg selv.

Har alltid lurt på hvordan du tørker deg bak, og hvordan du setter inn tampong med de neglene? Har alltid elsket lange negler, men tørr ikke pga disse problemene, heheh…

Hahah! Jeg sa at jeg skulle svare på pinlige spørsmål også, så here we go. Jeg har faktisk sjeldent mensen, så jeg pleier ikke å støte på det problemet med tamponger. Isåfall vil jeg anbefale deg å bruke de tampongene som man fører inn med en sånn.. Åh, hva heter det da? Pinne? Haha. Å tørke seg er ingen forskjell med eller uten negler? Ikke noe jeg har tenkt over i hvert fall. 

Hvilke operasjon av alle som du har tatt er verst?

Rumpen, definitivt. Det var helt for jævlig.

Hvilken dato reiser du ned i Januar? 🙂

Jeg er litt usikker på om jeg har lov til å svare på det.

Du skrev at du kunne spansk, hvordan har det skjedd? Har du noen i familien som er spansk og?

Jeg hadde spansk fra 8. klasse til 2. klasse på VGS. Ingen i familien er spansk, nei.

Er du fornøyd med nesen din nå?

Jeg er SÅ fornøyd med den! Kunne ikke bedt om en finere nese utseendemessig. Synes den er så liten og søt, haha.

Har du vitnemål?

Jepp!

Åå du ser så avmargret ut i det siste på bilder og snap. Har du et vanskelig forhold til mat igjen?

Nei, det har jeg ikke. Det har bare vært en veldig stressende den siste tiden med jul, avreise og masse som har skjedd hele tiden. Jeg vil ikke påstå at jeg ser avmargret ut da, eller at jeg ser tynnere ut heller.

Ble du født i Stavanger eller hjemlandet ditt?

Jeg ble født i Stavanger. Mamma flyttet hit før jeg ble født.

I party-miljøet på Aker Brygge og Solli Plass går det rykter om at du har livnært deg som sugarbabe/golddigger før PH, dvs spesifikt har mottatt gaver eller sponsing til skjønnhet/utseende fra menn som du har hatt en lengre/kortere erotisk relasjon til? Kan du si litt om dette miljøet slik du kjenner det, gjerne også tips til en som vil inn i det.

HAHAHA! Beste jeg har hørt. For det første: før PH bodde jeg i Stavanger og var dessuten i et forhold, så jeg var hverken i “party-miljøet” på Aker Brygge eller Solli eller singel. Jeg har aldri mottatt en eneste øre eller en gave av en gammel gubbe. For å være ærlig synes jeg at golddiggers og sugarbabes er tragiske mennesker. Det må være svært pinlig og ikke minst desperat å ligge med en eldre mann på over 50 år for å få seg en nosejob eller en Chanel-veske. Da synes jeg at man burde tenke seg om en gang eller to ass. Skaff deg penger på egenhånd, få deg en jobb og ikke vær avhengig av en gubbe! Det er jo direkte kvalmt å ligge med en som kunne vært din pappa, eller i verste tilfelle din morfar. Usch, skjønner virkelig ikke hvordan enkelte jenter klarer det. Og det verste er at deet kryr over av “sugarbabes” i Oslo. 

Hvorfor snakker ikke sidra samme dialekt som deg?

Fordi at hun er oppvokst i Oslo og jeg i Stavanger.

Hvor mye kostet neseoperasjonen du tok? Lurer veldig på dette, plis svar.

42.000 kroner betalte jeg.

Hvor mange har du hatt sex med?

Vel, det er noe jeg ikke vil brette ut om til 25.000 mennesker. Haha. Men det er ikke mange, såpass kan jeg si.

_________

Om det fortsatt er noe du lurer på, kan du stille spørsmålet i kommentarfeltet så svarer jeg der. Klem!

I DAG ER INGEN VANLIG DAG

reklame ⎮ annonselenker

God morgen elsklinger! Jeg har endelig fått meg en solid god natts søvn. Det behøvdes! De to-tre siste døgnene har jeg knapt sovet noe som helst. Jeg har hatt det så koselig med Rebecka som jeg endelig har blitt gjenforent med som dere så i min nye vlogg. Herregud som jeg hadde savnet henne!! Nå flytter hun snart tilbake til Oslo, og det gleder jeg meg stort til. Endelig får jeg min bestie tilbake. Vi var faktisk nesten naboer da jeg bodde i min forrige leilighet og hun i hennes. Anyway! I dag er ingen vanlig dag, det er nemlig Ramis 14-årsdag! Det er ikke tvil om at vi skal feire han masse i dag, og sørge for at han får den beste bursdagen ever. Min fine. ❥ Jeg viser bilder fra feiringen senere, om han gir meg tillatelse til å bombe han med kameraet da. Hehe! 

KOSE-SETT HER ⎮ ØREDOBBER HER

Se på det skjønne settet jeg har på meg, da! Jeg la ut bilde på mystory (IsabelSraad heter jeg på Snapchat), og jeg fikk sååå mange spørsmål om hvor den er kjøpt. Elsker det settet – det er både sexy, søtt ooog behagelig på en og samme tid. Slå den du, hehe!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ DEL 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan blir det å være med på Paradise Hotel igjen?

Gøy!! Jeg gleder meg masse til å gjøre det hele en gang til. Jeg trodde neppe at jeg skulle delta enda en gang, men da jeg ble spurt og det dessuten er en “legende sesong”, måtte det jo bare bli et ja. Hehe! Nå er det ikke mange dagene til jeg reiser, dere. Æææ!

Hva syns du om at Pierre kaller deg for «crazy ex girlfriend» og at han flyktet til PH Sverige pga du er «gal» i sin siste video? 🙂

Hahaha! Ja, jeg kan ikke si i mot. Jeg er gal. 😉

Dette har både jeg og andre spurt om flere ganger, men har ikke sett at du har svart på det. Så, siden du skal svare på alt håper jeg du tar deg tid til dette. Hvordan kan du påstå at du jobber 24/7? Enkelt dager har du et innlegg og en sjelden gang har du ingen innlegg… Hva gjør du da, siden du jobber 24/7? Ellers vil jeg si at det er fint at du er så åpen om din erfaring med fosterhjem og barnevernet. Jeg tipper det vil komme en del spørsmål om det her, men det er et vanvittig sårt tema (vil jeg tro). Håper du velger å fortelle om det når DU selv er klar for det, om det i det hele tatt er noe du vil dele. Og at du ikke deler det nå fordi du “må”. <3

Det at jeg sa at jeg jobber 24/7 er noe jeg fortsatt står for. Selv om jeg ikke sitter på pcen og skriver innlegg 24/7 er hodet mitt ALLTID på jobb. Jeg tar bilder under hele dagen, jeg jobber med blogg-idéer, henter produkter, tester produkter, er på møter, jobber med annonser.. Listen er lang. Det er mye mer bak selve bloggen som krever tid og arbeid, som dere ikke ser. Håper dette ga litt mer mening for deg! <3

Snakket du arabisk i Dubai? Og kan du flytende arabisk?

Det var faktisk ikke så veldig mange som pratet arabisk i Dubai. I hvert fall ikke de som jeg kom i kontakt med. Jeg kan prate semi flytende. Mamma pleier å le av meg når jeg for eksempel skal fortelle en historie eller prate mye, for da faller jeg lett ut. Jeg forstår det meste og prater greit, men jeg kan ikke si at jeg er super flink sånn teoretisk sett. Bøying av ord og sånn er jeg elendig på blant annet haha.

Kan du vlogge litt oftere? Jeg er kjempe stor fan av deg <3

Skjønn du er, tusen takk <3 Jeg elsker å vlogge og har absolutt lyst til å gjøre det oftere. Nå reiser jeg jo straks til Mexico og der kan jeg jo naturligvis ikke filme, men jeg lover at jeg skal bli mye mer aktiv på YouTube så fort innspillingen til PH er over. 

Er de du bor med nå (moren din, Sidra og storesøsteren din) din biologiske familie? Er det din biologiske mor? Hvis ikke, når ble hun moren din?

Det er min biologiske familie, ja.

Når du tok silikon, hvor mye tok du? 340?

Jeg mener at jeg har 375 gram.

Rart spørsmål. Men har du tenkt hva du skal gjøre med vipper og negler der nede? De må jo vedlikeholdes. Får du tid eller mulighet til å gjøre det mens du er i Mexico?

Haha, du skulle bare visst hvor stressa jeg er på grunn av nettopp dette! Vippene og neglene mine kommer til å se forferdelige ut etter en måned… Shit. Vi får ikke mulighet til å fikse det inne på hotellet nei. Dessverre for meg, haha. Jeg har med maaange løsvipper da som jeg får bruke etterhvert, og neglene får jeg bare file og lakke over. Det ordner seg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Angrer du på noe du har sagt offentlig på TV? I såfall hva?

Ja, jeg angrer på utsjekken min. Det var noen mindre fine gloser som kom ut av min munn som jeg godt kunne spart meg for. Dårlig taper, vet du. Haha…

Legg ut topplista di på snap?

Hahaha, å nei du. Sorry!

Når du kjøper deg et hus eller en leilighet, skal familien din flytte med deg?

Nei. Jeg er 23 år og vil helst bo alene, hehe. 

Har du hatt one night stand? Er det noe du gjør ofte?

Det har skjedd, men det er absolutt ikke noe jeg gjør eller har gjort ofte nei. Haha.

Hva opererte du som du ikke har fortalt oss enda? Nå har du sagt du skal svare på ALT og det må du holde! Du kan ikke si du skal gjøre noe og ikke gjøre det. Lure leserne dine! Bevis nå!

Jeg forstår ikke hvorfor dette spørsmålet enda blir stilt da jeg flere ganger har sagt i fra klart og tydelig om at det ikke kommer til å være et tema her på bloggen. Med eller uten spørsmålsrunde – den operasjonen er en privatsak for meg, og det synes jeg at burde respekteres. Det handler absolutt ikke om å lure leserne mine, men dette er noe dere vet at jeg ikke svarer på fra før så jeg skjønner ikke hensikten med å prøve å presse det ut av meg gang på gang.

Hvor er du opprinnelig fra?

Halvt araber og halvt perser. Født i Norge, da.

Hva er din favoritt sex stilling?

Haha! Altså, noen spørsmål må dere jo skjønne at er litt for rare å svare på. Hvorfor er det interessant å vite? Hah!

Hvordan er det å ha så mye penger? Føler du deg lykkeligere av den grunn med tanke på mulighetene penger gir? Reiser osv, frihet?

Jeg vet ikke om jeg akkurat kan si at jeg har blitt lykkeligere av pengene, men det har jo så klart ført til færre bekymringer og mer frihet. Jeg vil heller gråte i en Porsche, liksom. Haha. Men faktisk så er ikke penger noe som gjør en lykkelig. Det blir en vanesak, slik som alt annet. Var veldig stas i starten, men nå tenker jeg ikke like mye over det. Det jeg er mest takknemlig for ved å ha så bra økonomi er at jeg kan støtte familien min og skjemme dem bort. ❥

Er det sant at du har hatt et forhold til en tidligere lærer på Bryne VGS?

Haha, say what? Den var ny. Svaret er nei. Hvem i alle dager skulle denne læreren vært? Det fantes ikke en eneste kjekk lærer på Bryne VGS. Haha!

Skal du operere brystene slik at du ikke har vondt lenger? Og hva gjør at du har vondt?

Jeg skjønner ikke hva du mener nå? Jeg har ikke vondt i puppene mine, og det kan jeg ikke minnes at jeg har skrevet på bloggen? 😊

Er det ubehagelig å sitte på rumpa di, siden du har operert den?

Nei, det føles helt likt. Rett etter operasjonen var det helt jævlig, da. Det føltes som om at jeg adde en svær murstein i hver rumpeballe. IKKE nice, haha. Jeg måtte seriøst ligge ned på tre seter på flyturen hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror du at du ville fått gjennom din blogg om det ikke hadde vært for PH?

Nei, jeg tror neppe at jeg hadde blitt så stort om det ikke hadde vært for deltakelsen.

Hvilke blogger leser du?

Jeg har det så sykt travelt for tiden, så jeg rekker faktisk ikke å lese så mange blogger om dagen. De jeg daglig er innom er Sophie Elise, Kissie og Kenza.

Hvorfor måtte du i fosterhjem? Kan du fortelle om din barndom og din historie?

Jeg kommer til å skrive en bok om barndommen min, hvorfor jeg havnet i fosterhjem og hvorfor barnevernet var en del av livet mitt siden dagen jeg ble født. Det gjenstår å se når jeg samler mot nok til å gjøre det, for det viktigste for meg er at jeg føler meg klar til å dele noe så sårt og sterkt.

Hva bruker du på vippene dine?

Jeg elsker vippeextensions og bruker det konstant. Mega volume hos beste Kasja på Lashes By Kasja. 

Du har nevnt flere ganger at du ikke tror på en Gud eller Jesus. Siden du ikke er en religiøs person, men på papir er du kristen. Lurte på om hvorfor du feirer jul om du ikke tror på Jesus?

Det er vel mest fordi at det er en hyggelig feiring. Jeg feirer ikke jul av religiøse grunner, men fordi at det er koselig og en tradisjon. Jeg har jo feiret jul siden jeg var baby, så noe annet hadde vært merkelig. Men jeg skjønner at du lurer, hehe. <3

Hva synes du om Paradise Hotel 2017 – sesongen?

Kjedeligste sesongen EVER. Jeg mener… Hallo? Det skjedde ikke en dritt hele sesongen, sånn helt seriøst.

Syntes noe har blitt veldig forandra i ansiktet ditt, men klarer absolutt ikke å se hva det er. Så om du har operert, så er det ganske vellykka og naturlig! Kan det være at du har forlenget haka di eller gjort ansiktet litt bredere?

Takk for det! Jeg har ikke operert noe annet enn nesen i ansiktet mitt. Fillers har jeg kun i leppene nå. 

Når det kommer til skattepenger, hvor mye gir du? Lite eller mye?

Jeg skatter toppskatt. Veldig mye, med andre ord. Det SUGER, haha. Jo mer man tjener i Norge, jo mer må man skatte. Drømmen er jo å ha firmaet i Dubai, der er det skattefritt. 

Hvor mange språk kan du?

Bittelitt gresk, litt persisk, arabisk, engelsk, spansk, svensk og norsk.

Har du vært i Iran?

Ja, da jeg var rundt 6-7 år tror jeg. Det eneste jeg husker er godteriet, haha.

Hvorfor slo du opp med Pierre?

Det var ikke jeg som slo opp med han.

Jeg tror ingen har spurt deg om dette enda. Er noen av toppbloggerne venner, eller god venner med deg?

De jeg kjenner er Sophie Elise, Sofie og Martine. Flotte jenter alle tre!

Er det en spesiell toppblogger du ikke liker (trenger ikke si navn, bare hinte litt ;)?

Jeg liker ikke en viss blogger som gang på gang har latterliggjort meg på sin blogg og mener at jeg er så barnslig som knuser mine iPhones i sinne, mens vedkommende selv har vært i rettsak på grunn av at hun har banket opp ei jente i et solarium. Med andre ord er jeg ikke så glad i bloggere som tror at de er så vanvittig mye bedre enn alle andre, og som dømmer andre uten å i det hele tatt utvekslet et eneste ord med personen (meg). 

Hva hadde du gjort om Sidra ble gravid om ikke lenge?

Sidra er 12 år, så det trenger jeg absolutt ikke bekymre meg for på leeenge.

Hva er dine favoritt-sminkeprodukter?

All Nighter foundation fra Urban Decay, Huda Beauty highlighter palette, concealer fra NARS er mine must haves.

______

DEL TO KOMMER! Du kan fortsatt stille spørsmålene du lurer på i kommentarfeltet. <3

EN PERSONLIG SPØRSMÅLSRUNDE

OK. Sist jeg hadde en super personlig spørsmålsrunde ble dere veldig glade. Jeg følte selv at dere fikk bli mye bedre kjent med meg, og at jeg turte å åpne meg veldig mye mer enn det jeg har gjort den siste tiden. Du finner svarene på forrige spørsmålsrunde her og her. Anyway! Nå tenkte jeg å kjøre på med en ny spørsmålsrunde, der jeg på forhånd lover å svare på alt. Til og med de spørsmålene som føles for private, eller for kleine å svare på. Jeg skal virkelig lette på sløret og la dere komme tett innpå meg. SHOOT ME med spørsmål, så svarer jeg i løpet av de neste dagene. Kanskje til og med på video? 😚

Jeg er spent på å se hva dere lurer på! 

DETTE FIKK JEG TIL JUL

Jeg synes at det blir vanskeligere og vanskeligere når folk spør meg om hva jeg ønsker meg til jul. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal svare, og i år var det verre enn noensinne. Jeg føler meg så utrolig heldig som har alt jeg trenger, og det jeg eventuelt ønsker meg kjøper jeg til meg selv lenge før jul. Det er liksom ingenting jeg føler at jeg mangler, og det er ganske overveldende egentlig. Jeg har det utrolig bra, og jeg er vanvittig privilegert. Familien min og venninnene mine har irritert seg grønn over at jeg er så vanskelig å kjøpe gaver til, noe jeg har full forståelse for. Haha. Jeg har bedt de om å ikke kjøpe noe som helst, og heller bruke de pengene på noe annet til seg selv. Jeg trenger virkelig ingen gaver og i tillegg har jeg en såpass bra økonomi at jeg får dårlig samvittighet av å tenke på at andre skal bruke sine penger på meg.

Likevel trosset de mine ønsker, så jeg fikk noen gaver uansett. Hehe! Det jeg fikk var neglelakker (noe jeg for så vidt trengte, så det var godt tenkt!), truser, penger, klær, en veske og til slutt… En skritt teller!! Hahaha, da lo jeg godt. Skal jeg ta et hint eller? Det er ingen hemmelighet at jeg ikke nødvendigvis beveger så mye på meg i løpet av en dag, mye på grunn av at jeg jobber hjemmefra og fra mac-en. Det krever liksom ikke så mye gåing, det. 

Alt i alt hadde jeg en nydelig julefeiring med den fine familien min som jeg er så vanvittig glad i! Håper din jul var fin. Klem ❥

OPPTIL 65% RABATT PÅ NELLY

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Hei kjære lesere. Jeg vil bare titte innom å dele en rabattkode med dere. Jeg har nemlig fått en eksklusiv rabattkode fra Nelly som kun gjelder mine fine lesere. Dersom du oppgir koden «ISABEL15» i kassen får du 15% EKSTRA avslag på hele salget som pågår nå. Det tilsier at du kan shoppe masse fint til en vanvittig lav sum. Du får altså opptil 65% rabatt på salget. WUHU! Det passer jo perfekt nå som det har vært jul og vi har fått litt penger i julegaver. Hehe! Det er hele 38 (!!) sider med masse fint til en superduper lav pris. 💸 😻

DU FINNER HELE SALGET HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (disse har jeg! Sååå gode å gå i)⎮ 6. HER (denne har jeg også!)

_______

Husk å oppgi koden «ISABEL15» i kassen for 15% ekstra avslag på kjøpet ditt. Klem!

VLOGG ⎮ VÅR JULAFTEN

Sidra har sluppet en ny vlogg fra julaften i går. Jeg vlogget egentlig også hele dagen i går, men jeg føler at det egentlig holder med Sidra sin. Så derfor deler jeg denne her, istedenfor å redigere min egen. Og en super viktig ting: Sidra har gått over til en NY Youtubekanal, og den finner dere HER. Abonner gjerne på den for å få med dere hennes fremtidige videoer. 

ABONNER PÅ SIDRAS NYE KANAL HER

ABONNER PÅ MIN KANAL HER

VI GJENSKAPTE ET 5 ÅR GAMMELT BILDE

I går fikk jeg en fin idé om å gjenskape et bilde av Sidra og meg som ble tatt på julaften 2012. Se så nusselig hun var! Smelter seriøst 💕 Så vi satte oss i samme posisjon, fikset samme frisyrer og prøvde å se like søte ut som det vi gjorde for fem år siden. Haha! Syntes det ble veldig gøy, jeg! Dette ble egentlig tatt slik at vi kan ha det som et fint familie minne, men jeg ville gjerne dele det med dere også.

❥ ❥ ❥