MITT SISTE BLOGGINNLEGG

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

2017 IS SOON HISTORY

ÅRETS SISTE BLOGGINNLEGG! Wow. Jeg er ekstremt følelsesladd i dag. Året er over om noen få timer. 2017 har vært et.. ja, hva skal jeg si? Et ganske turbulent og vanskelig år for meg når det kommer til alt som har skjedd på privaten. Jeg tenkte å skrive et langt og personlig innlegg om alt jeg har gjennomgått dette året. Det er mye jeg ikke har fortalt dere, som jeg nå føler meg klar for å dele. Jeg må bare få satt meg ned å få uttrykt meg riktig. Det er det som er den tricky delen, men det kommer. Jeg lover. Frem til nå har jeg egentlig ikke gjort så mye, annet enn å vært på storhandel. Kalkun middagen er handlet inn, og jeg står for kålrotstappen. Gjett hvem som har fått dilla på det? Haha. Ikke så alt for ille, det er tross alt ganske sunt (sett bort i fra fløten og smøret that is…). Bedre enn å ha hang up på sjokoladefondant eller krokanis i hvert fall!! Jepp. 

BUKSER HER ⎮ TOPP MESHKI

Nå skal jeg straks fjerne sminken, hoppe i dusjen og fikse meg til kvelden. Jeg vil gjøre en ny sminkelook i dag i og med at det tross alt er nyttår, men er det så smart å begynne å eksperimentere i dag? Tenk om det blir jævlig stygt? Haha! Man vil jo tross alt se bra ut i dag. Well well! Vi får se hva jeg ender opp med. Antrekket for kvelden er heller ikke helt bestemt. Det står mellom inget mindre enn fire antrekk. Jeg er søren meg umulig… 

Planene i kveld er ikke så store, jeg reiser om få dager og vil derfor ta det ganske med ro før den tid. Jeg vil ikke være bakfull og sliten når jeg skal lade opp til innspilling, og ikke minst en reise på nesten 30 timer til Mexico. Det blir helt jævlig, men heldigvis er det noe gøy som venter når man først er fremme. Nå prater jeg bare tull igjen, som vanlig. Hva skjer med meg og å prate meg bort for tiden? Jeg gjør det stadig vekk, ikke bare på bloggen. Med det vil jeg avslutte med å ønske dere alle en amazing nyttårsfeiring! Håper dere får et nyttårskyss når klokken tikker 00:00. Det må ikke være av en kjæreste, det kan like så greit være av din bestie! Hihi. GODT NYYYTTÅR! Jeg elsker dere, og tusen takk for at dere har følgt meg dette året også. Verdens fineste og godeste lesere. Klem!! 

PS! Jeg må bare tipse dere om at Nelly kjører på med 31% rabatt på ALLE NLY-brands! Nelly sitt eget merke er forøvrig mine favoritt klær på nettbutikken. De har så mye fint! 

DU FINNER HELE UTVALGET HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

16 kommentarer

Siste innlegg