I EKTE ARABISK STIL

annonse ⎮ turen er sponset av Dreamworld

EN EKTE ARABISK HELAFTEN

I kveld spiste jeg på en nydelig arabisk restaurant som ligger på Dubai Marina. Restauranten heter Reem Al Bawadi. Helt utsøkt mat! Vi satt der i flere timer før vi til slutt dro derfra. Etter maten røykte vi vannpipe og bare nøt. Det som er litt kjipt med Dubai er at det ikke serveres alkohol på restauranter med mindre det er på et hotell. De har nemlig ikke lov til å servere alkohol bortsett fra på utvalgte hotell. Det suger, for jeg ville virkelig nyte et glass vin i kveld, men det var ikke mulig. Det er forøvrig derfor alle nattklubbene er på hoteller, forresten. Litt inside info her, hehe. Uansett! Kvelden var super hyggelig, og jeg storkoste meg virkelig. Det var en skikkelig fin kveld i ekte arabisk stil med både vannpipe, te og så klart arabisk mat. Nam! Jeg anbefaler dere absolutt å dra hit på middag om dere er i Dubai en gang. Veldig fint sted!

SVAR PÅ EN PROVOSERENDE KOMMENTAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en kommentar i dag som virkelig fikk meg til å bli engasjert. Det er ikke ofte jeg skriver så lange svar tilbake, men nå følte jeg for det. Dette er noe jeg har sterke meninger og tanker om, så jeg kunne helt ærlig ikke la være å lette på hjertet nå. Jeg er spent på å høre deres meninger angående dette også. Her er kommentaren jeg fikk:

«Fy faen, jeg blir så provesert. Du ødelegger livene til mange ambisiøse og flotte ungdommer med ditt perfekte liv. Måten du fremstår på er svært negativ. Jeg har fulgt bloggen din i lang tid, og jeg syntes innleggene blir mer usmakelig for hver gang. Alt handler om kropp og penger. Husk at du er et forbildet for mange. Bloggere som deg burde tenke på hva de legger ut, på grunn av det påvirker unge negativt».

Mitt svar: Om du mener det du skriver, burde du heller fokusere på å endre hvordan du og andre folk med samme meninger tenker. Da mener jeg de menneskene som har det dårlig på grunn av hvordan andre mennesker lever sitt liv. Jeg har aldri sagt at det er alle disse overfladiske tingene som gjør meg lykkelig. Det som gjør meg lykkelig er gode relasjoner og alt annet bortsett fra materialisme. Alt annet ser jeg på som en bonus og eventuelt motivasjon. Man skal ikke behøve å skjule sin egen livsstil for at andre mennesker skal føle seg dårligere på grunn av det. Gjør man nå det, må man endre sin egen tankegang, og vurdere hva som er viktig for en selv. Andres fremgang skal ikke få deg til å føle deg dårlig. Da er det noe feil med hvordan du tenker. Om du nå virkelig vil ha det så mye at det får deg til å føle deg dårlig, må du heller bli motivert for å kunne få det samme. For ingenting kommer nemlig gratis. Det holder ikke å bare ville ha det, du må jobbe for det. Om du mener at jeg ødelegger andre flotte og ambisiøse ungdommer med mitt perfekte liv, så skjønner jeg ikke helt hva du mener. Det finnes ingen liv som er perfekt. Livet handler om å bygge det opp på den måten du selv ønsker å leve det på. Alt er faktisk opp til deg selv, ingen gjør det for deg. Ikke vær sjalu og la deg bli provosert, jeg har aldri sagt at det er slik man SKAL leve. Det er slik JEG ønsker å leve. Jeg synes at jeg er en motivasjon for unge, for jeg har søren meg fått det til i svært ung alder. Det beviser at alle kan, HVIS man  vil! Å være bitter vil ikke gjøre deg noe godt. Det fantes en dag hvor jeg ikke hadde noe som helst av det jeg har i dag. Når jeg på den tiden så andre ha det jeg drømte om, ble jeg motivert. Strive and prosper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om det finnes noen der ute som føler seg dårlig av det du selv ikke har; tro på deg selv og TA det du vil ha. Slik fungerer verden, og du kan hvis du vil det sterkt nok.

JEG HAR ALDRI SETT NOE LIGNENDE FØR

annonse ⎮ turen er sponset av Dreamworld

He-rre-gud! Har dere sett noe så vakkert før? Jeg er TOTALT fascinert av Dubai. Jeg trodde jeg var det etter forrige tur, men nå? Det finnes ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg digger dette stedet. Dubai er såååå sjukt!! Man må virkelig oppleve det selv for å forstå. Jeg føler helt seriøst at jeg er i en film konstant, alt ser så uvirkelig ut. Jeg mener, sjekk bildene! Breathtaking. Måtte bare dele disse bildene med dere, tidenes bildedryss fra Dubai By Night. Amaaaaze!!

Hva gjør dere på? Håper alt er fint med hver og en av dere! Selv er jeg på hotellrommet for øyeblikket. Klokken er straks 00:00 her, så det er ikke lenge tid det er natta for meg. Først skal jeg spise litt (mye) mat, jeg bestilte akkurat døds masse godt fra roomservicen. Vi snakker frukt fat, sjokolade milkshake og club sandwich. Haha! Gjett om jeg skal kose meg da. 

God natt når den tid kommer, fininger. Klem!

BILDEDRYSS DAG 1

reklame: turen er sponset av Dreamworld

DUBAI DAY ONE

Som lovet – her kommer tidenes bildedryss fra gårsdagen. Jeg hadde det så utrolig koselig! Dagen tilbrakte jeg på Dubai Marina hvor det først var duket for lunsj, og så shopping. Shoppingrunden skulle som sagt ikke være så omfattende, men dere så jo i det forrige innlegget hvordan det endte haha. Jeg er håpløs når det gjelder shopping altså, men hey.. What’s new. Etter shoppingen spiste vi middag, dro tilbake til hotellet hvor jeg nøt litt vin, tok et varmt og deilig bad før det omsider var leggetid klokken 04:30. Helt krise da jeg skulle våkne klokken 10 i morges. Jeg fikk nøyaktig 4 timer på øyet, og det merkes på formen for å si det mildt. Jeg er en zombie. Anyways! Her kommer masse bilder fra dagen i går. ❥

Mmm! Appelsin & jordbær shake.. ❥

Se så nydelig!! Dør.

SANDALER HERMES ⎮ SKJØRT MESHKI ⎮ TOPP MESHKI ⎮ VESKE CHANEL ⎮ CARDIGAN HOUSE OF CB

Her trives jeg! Hihi…

❥ ❥ ❥

SANNHETEN OM HVORFOR JEG IKKE HAR BLOGGET

Kremt… Guilty as hell haha. Planen var å “kikke” litt på Dubai Mall, men dere ser jo hvordan det endte. Det ble ikke en liten tur, akkurat. Jeg har ikke turt å sjekke bankkontoen enda, for å si det sånn. Hvem skulle trodd at jeg behøvde mer sminke? For å ikke snakke om enda mer Victorias Secret undertøy? Eller klær, for faen. Hah! Som om jeg lider. Meeeen men, er man i Dubai så er man i Dubai. Jeg lovet å ikke shoppe før jeg reiste, men helt ærlig? Jeg visste at jeg bullshitet. Hallo, at JEG skal klare å la være er jo en bløff. Skjer ikke. Jaaaja! Jeg har kjøpt meg super masse fint da!! Jeg er veldig fornøyd, så jeg konkluderer med at det var totalt verdt det.

Som dere kanskje allerede har forstått, er dette grunnen til at jeg ikke har kommet meg tilbake på hotellet før nå. Dro derfra klokken 00:00 faktisk (Dubaisk-tid), da senteret stengte. Det er hardcore shopping altså! Hehe. Nå er jeg mange tusenlapper fattigere og to gnagsår rikere. Vellykket dag! Jeg skal avslutte kvelden med vin og kjeks på balkongen før jeg skal hoppe i et varmt bad (elsker badekar på hotell) for og så sove. Gleder meg så til en ny dag i morgen! Bildedryss fra første dagen kommer i neste innlegg. Klem!

JEG LYVER TYDELIGVIS

Hei babes!! Long time no see. Beklager for null oppdatering i går, men hele dagen gikk til flyreisen. Jeg er nemlig ikke lenger i Norge, men i… *trommevirvel* DUBAIII! Woooho. Til tross for at det er mange som spekulerer i om jeg er et helt annet sted på TV-innspilling, må jeg dessverre skuffe dere. Jeg er i Dubai, og nei – jeg lyver ikke haha. Uansett! Flyreisen hit gikk veldig bra, men den var litt kjedelig. Men men, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Da vi kom frem i går sjekket vi inn på hotellet hvor vi ble overrasket med å bli oppgradert fra Junior Suite til Grand Suite som er den fineste og største suiten. Jeg klager ikke haha! Vi bor i 25 etasje, så utsikten er mildt sagt syk. Jeg viser dere hotellet og suiten senere, samt forteller om min opplevelse med Dreamworld hittil.

Nå blogger jeg faktisk fra mobilen, vi sitter nemlig på Dubai Marina og spiser middag. Det er så vanvittig koselig her, dere! Jeg har knipset en haug med bilder til dere, som jeg poster i et nytt innlegg så fort jeg får tid. It is good to be back!!

KJÆRLIGHETSLIVET, FILLERS, GJØRE MER TV?

UKENS SPØRSMÅL

Skal du vlogge i Dubai?

Jeg skal i hvert fall få til en vlogg-dag. Denne turen har jeg mest lyst til å nyte uten masse jobb, så jeg forholder meg til bloggen i utgangspunktet. YouTube blir veldig mye ekstra arbeid som jeg ikke orker akkurat nå. Jeg trenger en skikkelig avkoblende ferie, kjenner jeg. Bloggen blir så klart oppdatert som vanlig og med masse bra innhold fra Dubai. En vlogg skal jeg i hvert fall få til, det lover jeg.

Angrer du på noen av operasjonene du har gjort?

Både ja og nei. Utseendemessig nei, men psykisk ja. 

Når mista du jomfrudommen?

Jeg var 18 år når jeg hadde sex for første gang. Svært få tror på meg når jeg sier det, men det er sannheten. Synes at det er litt trist at det er så “sjukt” å miste jomfrudommen så “sent”. Jeg synes at man skal kjenne på sine egne følelser og ha sex når man selv føler at det er rett og at man selv er komfortabel. Det er alt for mye press blant unge, noe jeg synes er super teit.

Hvordan går kjærlighetslivet? Har du noen i kikkerten?

Dette er desidert det mest stilte spørsmålet, haha. Jeg er singel og har vært det lenge nå. Eller, lenge og lenge. Det begynner å nærme seg et år faktisk. Shit så fort det har gått! Føler absolutt ikke at det har gått så lang tid siden jeg ble singel. Shit.

Hvor mye veier du?

Jeg veier meg svært sjeldent, men sist jeg sjekket veide jeg 46 kilo. Jeg er 159 cm lav da, så jeg er jo nesten en liten dverg haha. 

Har du kommet helt over Pierre, og er du klar for å finne kjærligheten på nytt?

Pierre var min første intense kjærlighet, så han kommer så klart alltid til å være spesiell for meg. Om jeg er klar for å finne kjærligheten på ny? Hm… Er ikke keen på kjæreste i det hele tatt haha. Jeg lever livet på egenhånd og fokuserer mer på meg selv og karrieren min. Kjærligheten får komme når tiden er inne. 

Vil bare spørre hvordan du har det? Folk vil alltid vite juicy gossip, men hvordan har du det sånn egentlig?

Skjønn du er, takk som spør! Jeg har det faktisk bedre enn på lenge. Livet smiler om dagen! Jeg har mye å se frem i mot, fine mennesker i livet mitt og alt går egentlig på skinner. Dessuten trekker jeg litt ekstra mye på smilebåndet i og med at jeg reiser til Dubai i morgen! Hihiiii. Fy faen så gøy det skal bli.

Kan du fortelle hvilke fillers du har i ansiktet?

Jeg har ikke fillers i ansiktet atm. Jeg har hatt i kinnbena før, men alt har forsvunnet da det er 1,5 år siden jeg gjorde det. Det eneste jeg bruker å gjøre er å fjerne sinnarynken med botox i panna samt fylle i leppene.

Er det et spesielt spørsmål du er dritt lei å bli stilt? 

OH YES. Spørsmål om eksen min + spørsmål om operasjoner. Det er dessverre det folk er mest nysgjerrige på, men også det jeg misliker mest å prate om. Litt kjipt det der haha.

Skal ikke Sidra legge ut fler videoer på Youtube?

Jo, hun posta en ny i dag! Sjekk den ut her.

Vil du gjøre mer TV? Savner å se deg på skjermen!

Å, så glad jeg blir! Jeg vil absolutt gjøre mer TV, jeg elsker jo det. Hvem vet, plutselig dukker jeg opp på skjermen really soon? Who knows.

Hva er den hemmeligheten du prater om?

Jeg kan ikke si hva det er helt enda, dessverre. Men fortvil ikke – det blir avslørt 1. desember! IIIHHH det er ikke lenge til. Blir helt stressa, haha. Jeg kan love dere at dere kommer til å fly i taket av enten glede eller sinne. Heh. Gleder meg!!!

Hva er favorittsangen din for tiden?

Ruben – walls. Looove!

Hvorfor er du så lite aktiv på Snapchat? Jeg savner når du pleide å vlogge på mystory.

Jeg vet ikke helt, jeg har bare latt være å snappe alt jeg gjør til enhver tid. Noen dager er jeg mer aktiv enn andre, da. Du har rett i at jeg var mye flinkere før, kanskje jeg skal skjerpe meg? Det er litt deilig å ikke dokumentere absolutt alt også, det må jeg innrømme. Jeg lover å snappe mye fra Dubai da! Følg meg om du ikke allerede gjør det – IsabelSraad heter jeg.

Hvilken modell/type er Gucci beltet ditt? Det du har på i Nelly-haulen.

Aner ikke, dro til Gucci butikken og pekte på det bare haha :/ Sorry <3

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

VIDEO: MIN NYE NESE-PIERCING + NELLY HAUL!

reklame ⎮ alle lenker er annonselenker
 

NÅ FÅR DU 20% PÅ ABSOLUTT HEEEEELE NELLY.COM – KLIKK HER FOR TILUDET

___

・ LENKER TIL ALLE PRODUKTENE JEG VISER I VIDEOEN ・

1. Nike sneakers her ⎮ 2. Glitterkjole utsolgt ⎮ 3. Sort faux fur jakke her

4. Rosa genser her ⎮ 5. Two piece set her ⎮ 6. Michael Kors klokke her

7. Sort genser her ⎮ 8. Velvet bukser her ⎮ 9. T-skjorte utsolgt

10. Lumee case her ⎮ 11. Nike t-skjorte her ⎮ 12. Lace heels her

13. Sort stripete kjole her ⎮ 14. Jumpsuit (Dubai) her ⎮ 15. Sparkly kjole med split utsolgt​

16. Blå velvet kjole utsolgt ⎮ 17. Rød kjole her ⎮ 18. Søt svart kjole her

19. Sort velvet kjole utsolgt ⎮ 20. Polo skjorte her ⎮ 21. Rød topp her

22. New Era vinrød caps her ⎮ 23. Rosa caps her ⎮ 24. Mine favoritt hæler her

25. Adidas caps her 26. Sort New Era caps her ⎮ 27. Chain hårbånd her

28. Smykke her ⎮ 29. Choker utsolgt ⎮ 30. Gull armbånd utsolgt

31. Hårbøyle her ⎮ 32. Rosa faux fur jakke her ⎮ 33. Army kåpe her

34. Rød jakke her ⎮ 35. Fila genser utsolgt

JEG REISER TIL DUBAI MED DREAMWORLD

reklame: sponset reise av Dreamworld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET’S GO TO DUBAI

Det var ikke lenge jeg klarte å holde meg hjemme i kalde Norge. Det kom ikke som et sjokk for meg i hvert fall, og det tror jeg ikke at det gjorde for dere heller. Dere kjenner meg nok! 😬 På mandag reiser jeg nemlig igjen, og jeg tar faktisk turen til Dubai igjen! Hvorfor, tenker du? Fordi at Dubai er det sykeste stedet jeg noensinne har feriert på, og sist hadde jeg kun fire dager der så jeg følte ikke at jeg fikk tid til å oppleve halvparten av alt som er verdt å få med seg. Dere som ikke har vært i Dubai må virkelig ta turen dit en eller annen gang. For et fascinerende sted!

Denne reisen er sponset av Dreamworld, som jeg er så heldig som har fått æren av å være ambassadør for. Dreamworld er kort fortalt et reiseselskap som tilbyr skreddersydde og eksotiske reiser til veldig lave priser. Målet deres er helt enkelt å kunne tilby drømmreiser til drømmepriser. Akkurat det synes jeg at de virkelig klarer å leve opp til. Sjekk ut de sinnsykt fantastiske prisene her, samt de amazing reisene de tilbyr. Når jeg reiste til Dubai og Bali i November, hadde jeg også booket reisen gjennom samme selskap. Planen var jo å promotere på den turen også, men det var litt kluss med nettsiden på det tidspunktet så derfor ble det litt vanskelig. Nå er derimot alt på plass og Dreamworld er klare for å levere fantastiske reiser! De er også med i Reisegarantifondet, til dere som lurer på det.

Og nå, over til det gøyeste: Dreamworld har slått på stortromma med en syk konkurranse på Instagram hvor premien er en reise for to til Dubai i Mars!! 

· FOR Å DELTA I KONKURRANSEN: ·

⚡️ Følg «Dreamworldno» og «IsabelSraad» på Instagram

⚡️ Lik og kommenter på Dreamworlds seneste instagram-post, som handler om konkurransen.

______

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg ekstremt mye til å reise på mandag, og jeg kommer så klart til å oppdatere dere på reisen. Jeg kommer også til å fortelle dere om min erfaring med Dreamworld på denne turen. Forrige tur var over all forventning og jeg har absolutt ingenting å klage på. 

Bestill din reise hos Dreamworld her!

KJØP MINE FAVORITT BEAUTY PRODUKTER FOR 1 KRONE!

・ annonse: Good For Me ・

MINE TO FAVORITT SUPLEMENTS

Black Friday er endelig her, og i den forbindelse slår Good For Me på stortromma. Det finnes mange gode tilbud over alt i dag, men jeg kan love dere en sak: ingen andre tilbud er like bra som dette jeg nå skal fortelle dere om. Nå kan dere nemlig klikke hjem BEGGE favoritt tilskuddene mine, Hair Luxiuos og Betakaroten Gold, til kun 1 krone på første levering! Det er et helt sinnsykt tilbud som jeg er så glad for at jeg har fått lov til å dele med dere. Jeg mener, 1 krone!!! Slå den du, haha. 

HAIR LUXIOUS

Hair Luxious er et tilskudd for håret. Jeg har gått på det i langt over et halvt år nå, og jeg kommer aaaldri til å slutte. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette produktet fungerer, for jeg har merket så utrolig stor forskjell på håret mitt. Kort fortalt: Hair Luxiuos er et produkt som inneholder en lang liste med ingredienser som er supert for håret ditt. Disse næringsstoffene som kapslene inneholder vil etterhvert tilføre håret ditt den nødvendige næringen det trenger for å oppnå en naturlig hårvekst. Husk at det tar tid da det er en langsom prosess, så det vil ta en liten stund før du vil se den største forskjellen. Dersom du tar to tabletter daglig over tid, sørger du for å gi håret ditt næringen den trenger for å vokse seg sunnere og sterkere. Jeg er helt hekta på disse! Jeg pakker de med meg uansett hvor jeg er. Drar jeg på ferie? Da er de med i kofferten! Kan virkelig ikke leve uten disse. 💕

BETAKAROTEN GOLD

Og nå over til hemmeligheten som gjør at jeg alltid er litt ekstra brun, nemlig Betakaroten Gold. Betakaroten er et naturlig fargestoff som er med på å gi deg en dyp og varig brunfarge året rundt. Dette produktet er perfekt for oss som ønsker dypest mulig brunfarge. Dere vet jo allerede hvor mye bedre jeg trives med meg selv når jeg har farge på kroppen. Man føler seg jo tusen ganger freshere! 😀 Det beste er at dette er et produkt som man kan bruke året rundt, noe jeg gjør. Det er helt opp til deg når du vil oppnå en dyp brunfarge – hjemme, eller på reisefot. Selv skal jeg ta dette med meg nå som jeg reiser på ferie neste uke, jeg tar de jo som sagt hver dag – både på ferie og hjemme. Fortsett så lenge du ønsker å bevare brunfargen.

⚡️ I LOVE THESE TWO! ⚡️

KLIKK HJEM HAIR LUXIOUS HER OG BETAKAROTEN GOLD HER TIL KUN 1 KRONE! 💸😻 (prisen gjelder første levering!)