mine favoritt outfits

· MY LATEST FAVOURITES ·

Jeg dusjer ikke alene

JIPPIIII!

Min første dusj er endelig unnagjort, og jeg er sååå stolt! Herrefred, så mye krefter det der plutselig skulle kreve. Det er blitt helt naturlig for meg å sprade rundt naken (sett bort fra korsettet, som hverken dekker pupper eller nedentil) foran sykepleierne her. Hun ene hjalp meg til og med med å dusje. Ha ha, hva gir du meg… Jeg dusjer altså ikke alene disse dager, men med en dame. Livet, dere. Så nå har jeg altså rent og mykt hår, og jeg sprayet meg til og med med parfyme for anledningen. Stakkars Pierre som har måttet være med denne ufreshe frøkna, ha ha. Jeg tenkte forresten på om jeg kanskje skal lage et eget innlegg om min hårpleie-rutine? Produktene jeg bruker er helt amazing, de vil jeg gjerne anbefale videre til dere også 🙂 Hva tenker dere?

I morgen håper jeg at formen tillater en liten bytur! Hvis den forblir like bra som den er nå, eller bedre, blir det ingen problem. Happyyy! Da skal jeg spise biff, aner dere hvor mye jeg craver det eller? Nommis! Det er alt jeg har tenkt på i hele dag. 

Nå skal jeg se på vlogger på YouTube. Svenske Terese Lindgren er favoritten! Håper dere har litt mer spennende lørdag enn meg, he he. Stor klem, og god helg 

Ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· senest stilte spørsmål·

Du virker så sprudlende og glad hele tiden! Men jeg lurer på, hvem er du i vennegjengen?

– Takk for det! Vel, jeg vil påstå at jeg er den gale, omtenksomme og den spontane. Jeg er den som prater lenge i telefonen med mine venninner og jeg er motiverende (endelig har Sara startet opp sin blogg igjen, dere finner den her!).

Jeg lurer så ekstremt på hvor du har kjøpt den rød bikinien og om butikken har store størrelser?

– Da tror jeg at du sikter til denne på bilde. Den har jeg kjøpt på en helt random butikk da vi var i Thailand, dessverre 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor går du rundt i støtte-bh i Istanbul?

– Jeg går ikke rundt i noe støtte-bh. De stroppene du sikkert sikter til holder korsettet jeg må gå med, oppe.

Siden dere begge tjener en god del penger, har dere tenkt litt fremover, kjøp av hus eller en stor fin leilighet eller noe i den duren?

– Du, det har vi! Det er noe vi er i gang med per dags dato 🙂

Er du enig selv i at inngrepene du har gjort har fjernet de særpregene du hadde, det som på en måte gjorde Isabel til Isabel? Hva tenker du når du ser gamle bilder, eller bilder fra et år siden kan det vel nesten bare være. Du er pen nå også, ikke misforstå. Men jeg føler bare at hadde jeg fikset på alt jeg ser på som “feil, stygt, for stort, for lite” hos meg selv, hadde jeg tatt bort mye av det som gjør meg til meg, selvom det bare er utseendemessig.

– Det er nok vanskelig for andre som ikke er i samme situasjon å forstå, men det at jeg ikke ser ut som jeg gjorde er jo det jeg ønsket med tanke på at jeg endret på det. Jeg føler meg like mye som den Isabel jeg var for et år siden, bare med litt mer fylde og mindre nese 🙂

Hvorfor snakker ikke søsknene dine stavangerdialekt som deg?

– De snakker ikke samme dialekt som meg da de har vokst opp i Oslo, og jeg i Stavanger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommer du til å gå mer inn i detaljer på bloggen om spiseforstyrrelsen/anoreksien du hadde for en stund tilbake? Hadde vært utrolig spennende å lese om, men skjønner godt at det er en meget personlig sak.

– Hmmm… Man skal aldri si aldri, men jeg er usikker. Kanskje jeg deler mer på en annen plattform, vi får se. Det er litt planer på gang, hvor jeg troligvis vil være veldig personlig, og derav kan muligens dette være et tema jeg kommer til å åpne meg opp på.

Er du religiøs?

– Dette spørsmålet får jeg stilt ganske så ofte. Jeg skjønner ikke helt hva religion er så spennende for folk å vite, men det er det visst. Jeg er ikke religiøs av meg, i det hele tatt.

Når kommer innkjøps-videoen fra London som du sa du skulle filme i Istanbul? Gleder meg veldig til den!

– Den kommer! Formen har ikke vært på topp som dere vet, men jeg skal se til å få filmet snart! 🙂 Ha tålmodighet med meg, fine.

“OM HUN IKKE OPERERER SEG, SLÅR PIERRE OPP”

Herreguuuud! Jeg er så sint. Sint, og i forsvarsmodus.

Jeg kommer (dessverre) over forskjellige diskusjoner, og leser i ulike kommentarfelt, om meg selv og om min kjæreste. Det er så vanvittig masse pisspreik, og helt hårreisende påstander som får meg til å koke over. Jeg leser om meg og P som om jeg leser om to helt ukjente mennesker. For vet dere? Jeg kjenner meg ikke igjen i det disse menneskene påstår. Jeg er ikke sammen med den mannen de beskriver.

“Etter hun ble sammen med Pierre, har hun tatt tre store operasjoner. Stakkars jente, han ødelegger henne!”.

Er det lov å si, hold til helvete kjeft? Jeg skjønner ikke. Jeg skjønner ikke hvordan enkelte kan sitte der hjemme, og påstå at Pierre er grunnen til at jeg har tatt de valgene jeg har? At han ødelegger meg? At han gjør slutt om jeg ikke endrer på meg?! Hva vet du? Helt ærlig – hva faen vet du? Jeg blir så lei. Det at han skal få skylda for å påvirke meg til å endre på meg selv, for jeg tydeligvis ikke er «god nok som jeg er», er trist. Dere skulle bare visst, kjære bessevissere. Er det én som har prøvd å snakke meg bort fra det, alt hva han har kunnet, så må det være han. Han ble sammen med meg før alt dette skjedde, og allerede da hadde jeg planlagt disse inngrepene. Det er mye dere ikke vet, ha det i bakhodet.

Jeg er helt enkelt en vanvittig heldig jente, som virkelig har skutt gullfuglen. Jeg har funnet meg den mest fantastiske mannen i hele verden. En mann som støtter meg i alle valg jeg tar, selv om han kanskje er uenig i enkelte. Dere aner ikke hvor lite begeistret han har vært for hvert eneste inngrep, for gjett hva? Han ble forelsket i Isabel. Den Isabel-en uten silikon, og uten ny nese. Han gjør kun sin jobb som kjæreste når det kommer til å være her for meg, og forsvare meg når all hets blafrer inn. Han gjør det selv om han vet på forhånd at han kommer til å få en haug med kritikk mot seg, for «hva er vel det å forsvare»? Han driter i, han står opp for meg og er den støttende mannen jeg alltid har ønsket meg. Hadde din kjæreste gjort det? 

Jeg vil vel egentlig få frem at jeg selv har en egen vilje, egen hjerne og egen stemme. Uansett om jeg er i et forhold eller ei. Om jeg vil farge håret rødt eller få større rumpe, ja, da er det for faen mitt eget valg og ikke noen andres. Pierre har ikke gjort noe annet enn å være helt fantastisk, så jeg tenker ikke å sitte her å se på at han skal bli dømt og krenket på grunn av mine valg, som jeg har utført på meg selv. Jeg setter foten ned – nå er det nok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG BEKLAGER

Herlighet, jeg har så dårlig samvittighet at dere aner ikke. Samtidig som jeg kjenner på skyldfølelse, vet jeg jo med meg selv at jeg har hatt gyldig grunn til det. Jeg prater selvsagt om hvor elendig jeg har vært på å svare i kommentarfeltet. Jeg har aldri vært så lite aktiv tidligere, så jeg skjønner at dere reagerer. Når man etterlater en fin kommentar, eller gjerne et spørsmål, forventer man seg at man skal få svar. Og det er noe jeg synes er veldig viktig selv også, for hey – jeg elsker å kommunisere med dere! Jeg har bare ikke hatt mulighet, eller krefter til å egentlig i det hele tatt sette meg foran Mac’en. De gangene jeg har gjort det har vært for å oppdatere dere, og da er det vel innleggene som har blitt prioritert. Jeg håper at dere forstår ♥

Men! For å gjøre det godt igjen tenkte jeg å skrive et eget innlegg med deres senest stilte spørsmål. Så om du har stilt meg spørsmål uten å få svar, har du muligheten til å stille det igjen i kommentarfeltet her. Men bare sånn at jeg har sagt det på forhånd, – spørsmål angående operasjonen vil jeg helst ikke svare på. Det jeg ønsker å dele om det, vil komme etterhvert 🙂

Klem fra meg, og tusen takk for tålmodigheten! Dere er best.

INTERVJU

Jeg var i et intervju med Dagbladet her om dagen, og nå er det ute. Hver gang jeg intervjues føler jeg at jeg er i et forhør, og må forklare meg haha. Merkelig følelse, jeg blir ofte veldig offransiv og «on edge». Faren for å bli misforstått er alltid stor, så jeg takker de høye makter for sitatsjekk! He he. Det vil si at man får tilsendt hele intervjuet, før det blir publisert. På den måten kan man selv se hva som har blitt notert og ikke 🙂

Du kan lese det her.

 

Det endelige resultatet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello from this fresh fucker!

Det er mange som lurer på hvordan resultatet er, og hvordan jeg ser ut. De fleste tror at det er en Kim K-ass jeg har fått meg, og det kan jeg avkrefte. Jeg har fått en fin, formfull rumpe med volum som ser naturlig ut i forhold til min kropp. Det var veldig viktig for meg, at det ikke skal være overdrevet. Rumpe er fint, men jeg hadde nok ikke passet i en super stor rumpe, nei. Nå er jeg ekstremt håven, så noe endelig resultat har jeg ikke fått se selv enda. Jeg trør rundt i noe som ser ut som en sykkelshorts hengende fast i et korsett. Med andre ord er jeg like nysgjerrig på resultatet som det dere er 🙂

Ah, ja… Nå er snart dag fem i Istanbul over. Jeg kan ikke fatte og begripe at vi har vært her så lenge alt? Hvor i all verden har de døgna løpt hen? Formen er nå hvert fall på bedringens vei, og godt er det! Jeg vil ut å oppleve, ikke bare ligge her å glo i veggen. Det er akkurat like lite spennende som det høres ut som, for å si det sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen kort oppsummert:

1. Jeg har fått unnagjort nr 2 på do for første gang (ha ha, her holder vi ikke tilbake på noen ting, dere), haha!

2. Face-timet med mamma og svigermor.

3. Spist kylling og rød ris til middag.

4. Oppdatert snapchat (isabelSraad heter jeg) med litt for mange videoer.

Takk for meg! 

Tenk om jeg blir singel?

En bekjent av meg, som også er en offentlig person, i Sverige, ble akkurat singel. Det ble slutt mellom henne og sin kjæreste, og herregud for et stort spetakkel det har blitt i media. Det er jo allerede så belastende å i det hele tatt gå gjennom et brudd. Ikke nok med det, man skal også ha et hav av mennesker sine meninger angående det hele. Det får meg til å tenke på om jeg noensinne skulle blitt singel. Det håper jeg virkelig aldri at jeg blir, for jeg tror av hele mitt hjerte at jeg har funnet mannen i mitt liv. Men risken er jo alltid der, som i alle forhold. Tenk hvor vanskelig det hadde vært? Jeg vil ikke engang tenke tanken. Jeg kan se for meg hvordan media tar av, og følgere som mener hit og dit.

Kjærlighet er det fineste som finnes i denne verden, men gud så jævlig det kan føles også. Man vet jo ikke med hundre prosent sikkerhet at man faktisk har funnet sin soulmate, selv om man tror det. Jeg har troen på at man virkelig kan føle det på innsiden, når det er ekte kjærlighet og «ment to be». Det som er mest skremmende er at man er to stykk i et forhold, hvor man ikke vet garantert at ens partner vil føle det samme for deg livet ut, som du vil gjøre for han.

Nei, dere… La oss håpe at Pierre vil være min for alltid, jeg kunne aldri sett for meg et liv foruten ♥

Isabel tipser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» – wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, av helt egen vilje, altså ingen ting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

let’s talk beauty!

Jeg gikk nylig tom for mitt faste Bare Minerals pudder, som jeg brukte hver eneste dag i jeg vet ikke hvor lenge. Til en forandring ønsket jeg å teste ut noe nytt (endelig), så derfor dro jeg på Tax Free-en på vei hjem fra London på jakt etter et nytt dunder pudder! Jeg har hørt mye positivt om Estee Lauder sin foundation, og dro egentlig til den skranken for å ta en titt på den. Damen anbefalte meg å prøve ut dette pudderet fra samme merke, da hun mente at det ville utfylle mine behov. Nå har jeg testet den ut en stund, og jeg må ærlig innrømme at jeg er frelst. Bare Minerals pudderet er danket ut, en gang for alle.

Min nye favoritt heter «Double wear stay-in place powder makeup», og jeg har den i fargen Cashew.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Derfor topper dette produktet lista mi:

1. God dekkevne. Jeg har egentlig en ganske fin hud, men jeg foretrekker fortsatt at ansiktssminken skal dekke godt. Det gjør denne, uten å se kakete ut.

2. Matter huden. I blandt har jeg en tendens til å bli noe blank i t-sonen. Det fikses kjapt, og mattes ned med et lite strøk med pudderet.

3. Classy forpakning. Jeg elsker når ting ser eksklusivt og fint ut, og det gjør definitivt forpakningen på dette produktet. Litt overfladisk kanskje, men hey – vi prater jo tross alt om sminke.

dette irriterer vettet av meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liste full av irritasjonsmoment i livet mitt

Drinken. Når folk absolutt er nødt til å dra med seg drinken sin ut på dansegulvet. Den drinken blir ikke i glasset vennen min, den sprutes over alle som står rundt deg! Det er da klart at jeg vil ha champagne i håret mitt, og hvert fall en stor, jævla skvett i øyet.

SERIOUSLY?! Når jeg er ute på byen, og ser veldig tydelig at folk stirrer meg i hjel. Ja, jeg har faktisk øyner, jeg også. Det verste er når de prøver å ta snikbilde, men GLEMMER AT BLITZEN ER PÅ! Da blir jeg så pinlig berørt på deres vegner. Kan du ikke bare komme bort, og være hyggelig? Da kan du faktisk få et mye bedre bilde, enn et kleint “seisabel29meterunnahihi”.

Cancelled. Når man har en avtale med en, og personen alltid avlyser. Gjerne i siste sekund også. ARGH. Verste jeg vet.

SÅ 2015! Når jeg endrer på utseendet og folk bare “HÆÆÆÆ HVA FAEN JÆVLA LØGNER I FØRSTE EPISODE AV PARADISE HOTEL SIER DU AT AAAALT VED DEG ER HEEEELT EKTE HVAAA FAEN AZZAAAA”. Slaaaapp for f av! Det sa jeg for ett ÅR siden! Da var alt ekte. Er det ikke lov å endre på ting ved seg selv i ETTERTID om man ønsker det?

Bitches. Når folk på byen er så jævlig falske. Det pleier å være sånn som dette: Jeg kommer ut av doen. Skal vaske hendene. Jentene som allerede er på toalettet overfaller meg med “åååh jeg er såååå fan, digger deg på blablabla, omg fnizzzz”. Hyggelig, tenker jeg da! MEN, neiiiida du. I det de snur seg, pleier det som regel plumpe opp noe som “omg, stygge bitcha der”. Jeg kan mildt sagt meddele at jeg aldri klarer å holde meg, og rett og slett går etter for å konfrontere. Vi er da faen mennesker, vi også!

Nei, takk. På snakk om byen… Dere vet når en fyr vil spandere drink på deg? Jeg takker alltid nei dersom jeg ikke kjenner fyren, for jeg kan rett og slett skaffe min egen drikke. Jeg trenger ikke noen til å betale for at jeg skal bli enda fullere. Det klarer jeg helt fint selv! Det som er downsiden da, er at gutten som regel alltid blir furt. “Du er så jævlig diva”. Nei, jeg er ikke det – din intensjon er å kunne bruke det at du har kjøpt drikke til meg, som en unnskyldning til å få deg ett hook. Det går ikke i land hos meg, gutten min!

The struggle. Vind + lipgloss + hår. Trenger jeg virkelig si mer? Dette er noe som får meg til å klikke sånn ca. hver eneste dag. Argh.

Fly. Dere vet når flyet lander, og lyset med setebeltet går av? Da hopper alle opp fra setene sine og dytter seg frem i midtgangen. Hvorfor??? Vi vet jo alle at absolutt ingen av oss kommer ut den døren før om 10 minutter uansett. Slapp av!

Kleinhet. Er det noe jeg hater er det nødt til å være kleine stillheter, og generelt kleine samtaler. Det er virkelig ikke noe for meg, og derfor sjekker jeg ut rimelig kjapt. Irritasjonen oser hos meg om jeg er nødt til å delta i en samtale hvor man bare pjatter for å pjatte, typ som med en ukjent i en heis. Asså, neeei… Ha ha!