COUNTDOWN: PREMIEREN PÅ SKAL VI DANSE!

Foto: @fredrikarff

Å FY FANKEN! I morgen – lørdag 31. august klokken 19:30, er det tid for premieren av Skal Vi Danse! Dette er altså første sendingen hvor vi skal danse og fremføre det vi har jobbet på i nesten fire uker! Jeg er fryktelig spent, nervøs og giret for morgendagen. Nervene kan fort ta overhånd, men jeg har halvveis lært meg en teknikk i dag som gjør at jeg klarer å holde tankene i sjakk. Det er nervepirrende å skulle danse på livesending for hele Norge å se. Det gikk opp for meg først i dag hva jeg egentlig har begitt meg ut på, haha. Da var det viktig å puste inn og puste rolig ut igjen. 

Selv om jeg er nervøs, gleder jeg meg likevel mest! Det skal bli SÅ gøy å endelig få vist frem alt Benjamin har lært meg i denne perioden som har gått. Dansen vår er helt RÅ! Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å levere bra på sendingen i morgen. Det er tross alt første gang vi skal på parketten, og jeg aner helt ærlig ikke hva som venter meg. Alt jeg vet er at det kommer til å gå fint, for jeg har tross alt jobbet på dette lenge nå. Dessuten har jeg verdens tryggeste partner ved min side, som holder meg fokusert og rolig. 

Dette kommer til å bli så forbanna gøy, dere!! Lover dere å se på, heie og stemme på meg? Hvilket nummer man skal stemme til deler jeg på Instastory så fort vi får vite det 😍 Jeg skal gjøre ALT for å gjøre dere stolte! 

Følg gjerne med på Instastory, der blir jeg å spamme fra backstage og før sendingen. @IsabelSraad, heter jeg! 

Nå begynner klokken å bli litt mye, så jeg tenker egentlig å gå til sengs straks. Jeg skal være uthvilt til den store dagen, samt stå opp i god tid slik at jeg får en bra start på denne lørdagen. Her gjelder det å ta det mest mulig med ro, for å si det mildt. Jeg føler jeg forbereder meg ganske så bra, egentlig. Dagen har gått til å danse litt i studio, før vi dro til dansesenteret hvor vi fortsatte å trene i tre timer. Derfra dro jeg hjem, hvor mamma kom på besøk med favorittretten min. Er ikke hun verdens skjønneste? Jeg behøvde litt mamma-tid, før det braker løs for fult.

Jaja. Nå skal jeg koble av og innstille meg på å forsøke å tenke minst mulig på at jeg skal danse for hele Norge på livesending i morgen. No biggie! Wish me luck!

LET’S DO THIS!

RABATTKODE: -25% PÅ NELLY

Reklame | NELLY

Heiii queens! Endelig er jeg her med en ny rabattkode på Nelly til dere! Mange av dere etterspør det ofte, og nettopp derfor er det en fryd å kunne dele en ny, eksklusiv rabattkode til verdens beste lesere! Det er jo alltid like nice å kunne handle nytt til garderoben med gode rabatter på nyheter.

Rabattkoden varer frem til søndag, 1/9, kl 23:59. <3

🖤 OPPGI RABATTKODE «ISABEL25» FOR 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY BY NELLY – HER 🖤

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. OVERDEL HER & BUKSER HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. OVERDEL HER & SHORTS HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

_____

HAPPY SHOPPING! <3

JEG SVARER PÅ RYKTENE

Reklame | nelly

HOODIE – HER

NELLY RABATTKODE:  OPPGI RABATTKODE «ISABEL25» FOR 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY BY NELLY – HER 🖤

_____

Jeg har hørt at du er helt sjuk til å danse!

– Haha, ååå Victor <3 Skjønningen!! Jeg blir heldigvis bedre og bedre for hver dansetrening, så jeg vil tørre å påstå at jeg ikke er helt udugelig i hvert fall. 

At du og Adrian er på flørten?

– Vi er gode venner. <3

Er det sant at leiligheten du kjøpte koster mindre enn fire millioner?

– Nei, den kostet langt over det.

At du har operert vaginaen.

– Det stemmer ikke.

Har hørt at du og Daniel holder på.

– Hvem er Daniel? 😅

Stemmer det at du var utro mot eksen din?

– Overhodet ikke. Jeg er ikke typen til å være utro. Om jeg hadde følt behovet av å være med andre, hadde jeg aldri blitt værende i forholdet jeg eventuelt hadde vært i. Det er et ganske stort tegn på at man da kanskje heller burde gjøre det slutt.

At du er utrolig nydelig i virkeligheten og det fikk jeg bekreftet var sant da jeg så deg hos Kasja!

– Ååå, dette var skikkelig hyggelig!! Tusen takk <3

At du kunne tatt tilbake en av eksene dine.

– Aldri.

Har hørt at du har kranglet med familien din og derfor flyttet ut nå.

– Stemmer ikke. Elsker familien min og savner å være rundt de hele tiden, men nå som jeg er med på Skal Vi Danse blir det lite tid til overs for det sosiale livet mitt. Heldigvis kommer mamma en tur til meg etter dansetreningen i kveld. <3 

Stemmer det at du og kusinen din er uvenner, siden vi ser så sjeldent til henne?

– Nei, det er ingen drama mellom oss. <3 Hun har fått seg en fulltidsjobb som opptar hele dagene hennes, i tillegg til at jeg konstant er travel med mitt. Vi møttes i forrige uke, og prøver å henge når vi får mulighet og tid. Det gjelder for så vidt alle vennene mine for tiden, da livet mitt består av dansing, dansing og atter dansing.

Har hørt at folk utnytter deg for penger.

– Nei, ikke de menneskene jeg har i livet mitt i dag. Alle er genuine og helt fantastiske, og jeg vet at penger ikke har noe som helst med det å gjøre. Jeg er SÅ heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt!

At du er uvenner med noen fra Skal Vi Danse.

– Oi shit, nei! Ikke som jeg har fått med meg i hvert fall, haha! Er blitt så glad i alle sammen!! <3

BADET MITT TOTAL RENOVERES!

Reklame | RØRLEGGERHUSET AS

OOOOK! Er dere klar for en liten (les: stor) update fra leiligheten min? La oss ta det fra starten!

Jeg kjøpte meg en leilighet for rundt to måneder siden, og som dere allerede vet er jeg veldig kresen av meg når det gjelder.. ALT. Så derfor var jeg så klart ikke fornøyd med ulike deler i min nykjøpte leilighet, og valgte derfor å pusse opp litt diverse, samt total renovere badet. Dette visste jeg kom til å bli en stor jobb som krevde ordentlig profesjonelle folk. Jeg fikk tipset Rørleggerhuset av Karianne fra Boligjakten, og etter et par samtaler med flinkeste Kenneth (avbildet over her), valgte jeg uten tvil å gå for de!

Jeg sendte avgårde et bilde av hvordan drømmebadet mitt ser ut, og lurte så klart på om dette var noe de fra Rørleggerhuset kunne ordne for meg. Det var absolutt ingen problem, og vipps så var vi allerede godt i gang med hele prosjektet! Jeg er lei av basic bad der det er enkle fliser og “mainstream” stil, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg synes at bad super viktig i en bolig, og derfor var jeg villig til å investere i et fresht, lekkert og luksuriøst bad. 

Jeg kan si så mye som at jeg får helt kriblinger i kroppen av tanken på hvordan alt kommer til å se ut når jobben er gjort. Det kommer til å bli sååå nydelig! Tre stikkord er: speil, marmor og gulldetaljer. Yeeees, du leste riktig! Altsåååå, det kommer til å bli så FAB!!

Jeg tok en tur innom leiligheten for å sjekke status i forrige uke, og da møtte jeg dette synet. En vegg + alt annet på badet er allerede revet, og klart for å pusses opp for fullt. Jeg har aldri pusset opp noe før, så hele denne prosessen er fullstendig ny for meg. Derfor er jeg så takknemlig og sjeleglad over at de flinke mannfolka i Rørleggerhuset påtok seg jobben og leverer den absolutt beste servicen! De er så flinke til å tilrettelegge ens behov og ønsker, samt forklare saker og ting for nybegynnere som meg. 😅 Jeg anbefaler virkelig å bruke de dersom dere skal pusse opp bad eller lignende. For noen dyktige folk!

Sjekk det her, da!

Jeg kommer til å dele mer underveis i prosessen, så klart! Jeg elsker å dele ting fra renoveringen med dere, da det er noe jeg elsker å lese om hos andre bloggere. Håper dere også finner det interessant! 

HER BOR JEG

HOME

Ja vel, da har jeg flyttet! Eller, det er vel en bitte liten stund siden nå. Under Skal Vi Danse bor jeg på et av Frogner Apartments! Grunnen til det er fordi leiligheten min renoveres akkurat nå, og derfor kan jeg ikke akkurat bo der for øyeblikket. Produksjonen er jo så fantastiske at de stiller med leiligheter til de som trenger det under innspillingsperioden. Vi er flere som bor i samme blokk akkurat nå, noe som er super koselig! Det føles nesten litt som et kollektiv, bare at vi har hver vår “leilighet”. Hyggelig å ha noen av gjengen dør i dør. <3

Her kommer et lite bildedryss fra hvordan det ser ut i mitt “nye” hjem. <3

Koselig, ikke sant? Det er litt lite, men det gjør ingenting da jeg så vidt tilbringer noe tid hjemme – bortsett fra når jeg sover. Det er jo fullt kjør fra morgen til kveld, så alt jeg behøver når jeg først skal hjem, er en god og stor seng. Og det har jeg! <3

ANTREKK

Reklame | NELLY

JUMPSUIT HER ⎟ SMYKKE HER ⎟ SNEAKERS GUCCI ⎟ VESKE LOUIS VUITTON

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | nelly

TOPP HER ⎟ ØREDOBBER HER ⎟ SHORTS HER ⎟ VESKE CHANEL

Er det noe mellom Adrian og deg?

– Adrian og jeg er veldig nære venner, og jeg er super glad i han. <3 Det er få personer jeg ler så mye rundt, som det jeg gjør med han. Han er en skikkelig fin fyr!

Har du noen gang gått på dansing før dette?

– Njaei. Jeg gikk på turn og dans når jeg var 12-13 år, men jeg vil ikke akkurat påstå at det er noen fordeler der. Haha!

Hvordan ble du egentlig kjent?

– Det hele startet da jeg var med på Paradise Hotel i 2015. Siden den gang har jeg stått på som bare fy og jobbet med merkevaren min. Jeg er veldig takknemlig og heldig for at mange fant (og finner) bloggen min interessant. Det er jeg evig takknemlig for, og helt ærlig – leserne mine er hovedgrunnen til hvorfor motivasjonen min alltid har vært enorm. <3 Uten dere hadde jeg gitt opp for lenge siden, spesielt de gangene det har stormet på som verst.

Hvordan regner du ut hva du skal ta betalt for et annonseinnlegg fra kunder?

– Jeg har et management som styrer det. Det kommer an på hvor mange følgere/lesere man har, egentlig. Jo større du blir, jo høyere kan prisene justeres.

Hvis du måtte blitt sammen med noen av de på Skal Vi Danse, hvem hadde det blitt?

– Benjamin. ☺️

Hvor i verden ville du aller helst bosatt deg?

– LA på våren/sommeren og Bali på høsten/vinteren. 

Hvorfor pynter du deg så mye til dansetreningene?

– Det er ikke alltid jeg gjør det. Men som oftest har jeg foundation, concealer og bryn fordi vi ofte blir filmet på trening til programmet. Da er det litt greit å se litt OK ut, synes jeg selv. Med det sagt har jeg absolutt kommet sminkefri på trening også, altså.

Hvilken linje gikk du på videregående?

– Idrettslinja!

Hvorfor meldte du deg på Skal Vi Danse?

– Man melder seg ikke på, man blir spurt. <3

Hvordan går det med dansingen så langt, synes du?

– Det går bra! Det er litt vanskelig nå i starten da det er så mye teknikk å lære, men jeg har kommet godt inn i det nå. Det er tross alt kun 5 (!!!) dager til premiere, så her er det fullt fokus og bånn gass!

Hva er din første dans?

– Cha Cha Cha! Den er sexy, intim og veeldig kjapp i bevegelsene. Grugleder meg til å vise det frem, men det skal nok gå fint! Det er bare det at dette er første gangen jeg skal danse på livesending, så det er så klart ganske nervepirrende. Jeg gleder meg til første sending er over, slik at jeg vet mer hva jeg går til. Føler jeg blir mer trygg fremover, da.

Angrer du på at du gjorde det slutt med eksen din?

– Nei, overhodet ikke. Det var det riktige valget for meg.

______

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også! <3

EN OVER MIDDELS MORGEN

Reklame | NELLY

JUMSUIT HER

I går startet jeg dagen med litt jobbing fremfor mac-en, før det bar på en over middels hyggelig frokost sammen med Lillian og Benjamin! Jeg har blitt så utrolig glad i de begge to på så kort tid! Skikkelig fine mennesker, ass. <3 Heldige meg som har fått lov til å bli kjent med de begge! 

Vi dro til Oslo Raw, som jeg har hørt en del om før. Jeg hadde aldri vært der før, faktisk. Vel, det hele startet med at jeg dreit meg litt (les: ekstremt) ut da jeg skulle bestille… Denne smartingen presterte å spørre om de hadde sandwich med ost og skinke, uvitende om at caféen var hundre prosent vegansk. Heh… Jeg ble opplyst om det nokså kjapt av servitøren, men det stoppet ikke denne frøkna i å stille et enda dummere spørsmål ca. 36 sekunder senere. “Bruker dere melk i smoothien?”…. Altså…. Shut the fuck up, Suzy.

I hvert fall…. Jeg endte opp med å bestille en vaffel med litt stæsj på, samt en blueberry smoothie. Selve caféen er utrolig fint innredet og det er heeelt perfekt for meg som er blogger og liker å ta bilder i flotte omgivelser, men maten falt ikke helt i smak. Som sagt: det er vegansk, og for meg som ikke er så vegansk av meg ble det litt lite å velge mellom. I tillegg er jeg jo super kresen, så alt grønt og fjongt er jo jeg tross alt allergisk mot (hehe). 😜

Jeg blir definitivt å dra tilbake hit, men mest fordi det var så fint der haha. Noe drikke kan jeg alltids bestille meg, men akkurat når det gjelder maten er jeg nok litt for kresen for den slags. Alt er super sunt og vegan-friendly, så dersom det passer deg, er dette en super fin café å dra på. <3 Jeg må bare gi de kudos for å ha en så fresh og flott café i Oslo. Det synes jeg vi har mangel på her i byen.

Resten av dagen i går gikk egentlig til trening. Vi trente fra klokken 17 – 21-ish, og sånn går no dagan. Fem dager igjen til premiere!!!!! WÆÆÆÆ!!

SLIK TAR JEG VARE PÅ HUD OG HÅR

Reklame | skinflirt

Hei, dere! <3 Nyter dere søndagen? Det gjør jeg, selv om søndagene mine består av dansetrening – slik som alle andre dager i uken. Det er deilig å være aktiv, selv på søndager. Det er uvant til meg å være, for å si det mildt. Jeg merker dog at nå som jeg har mye som skjer og generelt har en mye mer hektisk hverdag, er det ekstra viktig for meg å ta vare på hud og hår. Det er ingen myte at man mister hår under stressende perioder, i tillegg til at huden kan utagere. Jeg er obs på det, og derfor er jeg ekstra påpasselig med å ta Skinflirt daglig.

Dere som har følgt meg en stund vet at jeg sverger til kosttilskuddet Skinflirt, som kort fortalt er et kosttilskudd for både hud og hår i ett. Skinflirt inneholder en rekke virkestoffer som er nøye kombinert for å gi din hud optimale forutsetninger for å holde seg glødene og vakker, samt gi deg sunnere og mer glansfullt hår. Skinflirt inneholder vitamin A, vitamin B3, sink og biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. 

Jeg har skrevet om Skinflirt flere ganger tidligere, og det er rett og slett fordi jeg oppriktig elsker dette produktet. Jeg spiser to “Skinflirt hjerter” hver dag, og det beste av alt: de smaker jordbær godteri! Sjukt gode! Det er, uten å overdrive, høydepunktet på morgenen. Og det er bra, for da glemmer jeg sjeldent å ta de. Yum!

FIRE GRUNNER TIL HVORFOR JEG ELSKER SKINFLIRT

 💖 De er veganske, så de passer for alle!

💖 Gratis frakt og sendes rett i postkassen!

💖 Føles ut som jeg spiser godteri, og ikke kosttilskudd!

💖 Se hvor fin forpakningen er!? Den er så fin at jeg alltid har den stående fremme på badet. Så girly!

_______

AKKURAT NÅ FÅR DERE ET SUPERT TILBUD VIA BLOGGEN MIN! 

💕 TILBUDET FINNER DU HER! 💕

tenk at jeg skriver dette

Vanligvis pleier jeg å ha veldig fartsfylte helger, men ikke nå lenger. Tenk at jeg skriver dette?! Haha!! Dere er nok like sjokkert som meg – om ikke mer. Nå er det seriøst en uke (EN FUCKINGS UKE!!!!) til premieren av Skal Vi Danse!!! Å herreguuuuuud jeg blir helt svett av bare tanken…. Omg. Derav er det naturligvis fullt fokus på dansing nå, og det blir nok ikke noe mindre tid tilbrakt på dansesenteret i ukene som kommer. Jeg har jo så lyst til å bli flink i dette og ikke minst komme langt, så her gjelder det bare å ofre alt av sosialt liv og festing i helgene. Det er jo tross alt sendinger hver lørdag, og da må jeg slappe av og lade opp på fredager, slik at jeg er opplagt og i fyr og flamme for lørdagens episode. 

Jeg har med andre ord ikke så mange spennende planer for helga, annet enn å trene med Benjamin. I kveld skal Lillian, Benji og jeg ha kosekveld med hjemmelaget middag og bare hygge oss. Det har allerede blitt til at vi har blitt en liten familie som jeg har blitt utrolig glad i. Elsker å henge med Skal Vi Danse-gjengen! 

I går trente vi litt sent, og var derfor ferdig rundt klokken 22. Da dro vi å spiste pizza på Villa Paradiso her ved der vi bor, og så kom Newa og joinet også etter jobb. Det er litt slik det har blitt, at jeg bare må ta alt ganske spontant og treffe venner og familie når jeg er ferdig på trening. Men det funker absolutt bra hittil! 

I morgen er det dansetrening igjen, før jeg tar meg en tur til familien. Savner mammas mat allerede… Hun har lovet å lage mine favoritt retter til meg, som jeg kan ha liggende i kjøleskapet – klart til å varmes opp. Hvor god er ikke hun? ❤️

Så sånn ser altså min helg ut! Veldig stille og rolig, men det kjenner jeg er helt greit. Man blir tross alt sliten av å trene flere timer daglig. Jeg merker det spesielt godt når det nærmer seg midnattstid, for da sliter jeg med å holde øynene opp. Og det kommer fra meg, som vanligvis liker å være våken til rundt 02-03. 

Nok om meg! Har dere noen spennende planer, eller gjort noe gøy i helgen? Tell me! <3

_______

PS! Akkurat nå får du 20% rabatt på nesten hele Nelly ved å klikke HER. Shop till’ you drop! 😍