TOUCHDOWN BALI

Reklame | nelly

LEVIS SHORTS HER (20% rabatt & alle str inne) & BIKINITOPP HER (også 20% rabatt)

LET THE VACAY BEGIN

Heiii fra Bali, dere!! Herregud for et h*lete (beklager språkbruket) det var å komme seg hit, men vi kom nå frem til slutt. En reise som i utgangspunktet skulle ta oss 17 timer, endte opp med å ta nærmere 30. Ikke bare ble vårt første fly kansellert og flyttet til 7 timer senere, men tror dere ikke det andre og siste flyet vårt også søren meg ikke ble forsinket? Joda, med tre timer… Derfor hater jeg mellomlandinger og unngår det alltid om det går, men det er ikke mulig å fly direkte fra Oslo til Bali, dessverre. Dere kan tro vi var slitne da vi ankom villaen i går… Huff. Heldigvis er det marerittet over, og ferien kan offisielt starte!

Det er mange som lurer på hvem jeg reiser med, og svaret er Joss. Dette er vår første reise sammen alene, og jeg må si jeg sliter litt med den delen hvor jeg ikke vil dele så mye om oss. Dere vet jo at jeg ikke er så keen på å ha noe så offentlig igjen etter tidligere erfaringer, men jeg synes det er ganske vanskelig nå som vi er på en ferie sammen. Jeg tenker at jeg får ta det litt som det kommer, men at vi to er på en reise sammen er ikke en hemmelighet i hvert fall. <3

 

Vi har leid oss en dødsfin villa som vi skal bo i halve oppholdet, før vi flytter til neste location. Det er så nydelig her at jeg dør! Den ligger dessuten rett ved havet, og midt i “jungelen”.

Og dette dere… Dette er det beste med alt. Det bor massevis av aper rundt villaen vår som kommer på besøk hele tiden. Vi våknet til at to aper satt på balkongen vår rett utenfor soverommet. Kan dere forestille dere hvor lykkelig jeg er? Jeg ble jo helt ape-frelst da jeg var i Thailand i fjor, og jeg har lengtet ihjel siden. Planen var at vi skulle dra på ape-jakt i løpet av de to første dagene her, men det har vi jo skjønt ganske kjapt at vi ikke behøver. Vi bor jo basically med de, haha. 😍 Jeg er så glad, jeg!!

Jeg mener… Jeg smelter!!! ❤️

Jeg tenker at jeg deler bilder av hele villaen i neste innlegg, men dere har i hvert fall fått en liten sneakpeak gjennom bildene her. Den er helt nydelig, som sagt. Gleder meg til å vise!

NÅ: spise frokost og legge meg ved bassenget. Klem!

vi ble kastet av flyet

Åh, fy søren… Akkurat nå befinner jeg meg på Gardermoen, fortsatt i Norge. Det var ikke det som var planen for å si det mildt. Klokken 09 i morges boardet vi på flyet som skulle ta oss på reisen til Bali. Vi var begge sinnsykt slitne og trøtte ettersom at vi har feiret Newas store dag i natt, og det ble ikke akkurat en liten fest. Slik skal det jo være når det er besties bursdag! Uansett.. Etter å ha sittet i over en time på flyet uten at noe skjer, får vi beskjed om at alle pasasjerere må gå av flyet. Det var nemlig en teknisk feil på flyet vårt, så klart. Det er så typisk min flaks ass…

Derfra ble vi flyttet ut til en gate, hvor vi ble sittende i to timer uten å vite hva som skulle skje. Til slutt får vi beskjed om at flyet er kansellert og at vi har blitt flyttet til et senere fly, som går nå i ettermiddag istedenfor. Jeg er så klart veldig glad for at de oppdaget feilen i tillegg til at de som jobber i Qatar Airlines har vært skikkelig behjelpelige. Det skal de virkelig ha!

Hahaha, dette er meg akkurat nå. Fy søren, jeg er så død! Null søvn, bakfull, kansellert fly og en stk meget oppgitt Isabel. 😂

Vel, vel.. Vi skulle vært ganske langt på reisen nå, men istedenfor sitter vi på Fridays på flyplassen og spiser mat haha. Vi får bare holde ut og holde motet oppe, så ordner det seg jo alltid til slutt. Det er bare veldig frustrerende når ting ikke blir som forventet, og jeg tror ingen synes det er gøy med kanselleringer.

Vi får krysse fingrene for at vi ender opp i Bali snart da, så blogges vi derfra! Gleder meeeeg til sol og varme!

I DAG ER EN STOR DAG

“A loyal friend laughs at your jokes when they’re not so good, and sympathizes with your problems when they’re not so bad.”

I dag er ingen vanlig dag, for i dag er det nemlig verdens beste Newas 23-årsdag!!! <3 Herregud så glad jeg er for at nettopp du ble født 26. april 1996. Jeg har blitt så utrolig glad i deg, og jeg tror ikke du aner hvor mye du betyr for meg og hvor høyt jeg verdsetter deg. Du er mest omsorgsfulle, morsomste, snilleste og galeste jenten jeg kjenner. At vi ble kjent for 1 år og tre måneder siden er helt fjernt for meg, for det føles helt oppriktig ut som om at vi har kjent hverandre hele livet. Noen venner forblir venner, mens andre blir til søstre, noe som stemmer i vårt tilfelle. Jeg ser ikke på deg som bare min bestevenninne, men også min lillesøster som jeg elsker utrolig høyt.

Jeg vet hvor mye du har gledet deg til denne dagen og hvor mye arbeid du har lagt i planleggingen av bursdagen din, og jeg lover at jeg skal gjøre alt jeg kan for at dagen din blir heeeelt perfekt! I dag er du prinsessa vår, og jeg gleder meg helt sinnsykt mye til å feire deg til laaangt ut på natt. Du fortjener verdens beste feiring! 🖤

 

Takk for at du er du, og takk for at du fortsatt holder ut med min galskap. Det er få jeg har det så morsomt med, som det jeg har med deg. Du er gull babe, og jeg setter uendelig stor pris på den du er! Gratulerer så forbanna masse med 23-årsdagen. Sees om litt!! ELSKER DEG! 💕

NEW IN + 20% RABATT PÅ HELE NELLY

Reklame | nelly

Åååå herregud, er dere klare?!?! Akkurat nå er det 20% rabatt på HELE Nelly!! (Eks. blacklist som dere finner her). Jeg ELSKER når Nelly gjør dette, som dere kanskje kan forstå haha. Wohoooo! Jeg mottok en stor bestilling derfra i går, og jeg må jo selvsagt vise dere innkjøpet som vanlig. Dere merker kanskje at det er mange kjoler? Jeg hørte nemlig at sommeren hadde meldt sin ankomst til Oslo. ☀️😜 Uansett! Håper dere liker innkjøpet mitt, og husk å benytt dere av den syke rabatten innen 26/4 kl. 23.59. Den varer med andre ord i 48 timer!

✨ KLIKK HER FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ ORDREN DIN!

TOPP HER ⎟ BUKSER HER

Elsker virkelig dette settet!! Så syyykt fint!

KJOLE HER

Jeg forelsker meg alltid i fargen oransje så fort solen titter frem. Man ser så fresh og brun ut da!

KJOLE HER

Se så fiiiin!!!

T-SKJORTE HER

NEON GRØNN TOPP HER

Denne toppen til et par skinnbukser? Yes plz!

LEO TOPP HER

VERDENS SKJØNNESTE SOMMERKJOLE HER

TOPP HER

TOPP HER

Denne er så meg, haha!

TOPP HER

TOPP HER

LEVIS JEANS HER ⎟ TOPP HER

HVIT CROPPED DENIM JAKKE HER

BLAZER HER

JAKKE HER

HOODIE HER

Jeg lever seriøst i denne! Så syyykt deilig.

HOODIE HER

GUL KJOLE HER

Denne med hvite sneakers på en vinlunsj på Aker Brygge? Winner!

  

KJOLE HER

Enkel og fin! Og den sitter virkelig som støpt på kroppen.

SPARKLY KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

KJOLE HER

______

Happy shopping babes!! <3

ANTREKK

Reklame | NELLY

 

JEANS HER ⎟ TOPP HER ⎟ DENIM JAKKE HER ⎟ SNEAKERS HER ⎟ SOLBRILLER HER ⎟ SMYKKE HER ⎟ VESKE VALENTINO ⎟ ARMBÅND HERMES

ÅRETS FØRSTE (!!!)

Reklame | NELLY

TOPP HER ⎟ CROPPED DENIM JAKKE HER ⎟ SMYKKE HER

    

DINNER  @ OLIVIA

I går var det tid for årets første uteservering! Herregud så digg det er med været vi har her i Oslo om dagen, dere?! Jeg blir automatisk i usedvanlig godt humør når det er sånn, det er så diiiiiigggggg!! Jeg kjappet meg med å gjøre ferdig det jeg behøvde av jobb på pcen, før jeg ordnet meg og løp ut døren for å spise middag og ta et par drinker med Golnaz/Konny på Aker Brygge. Jeg gleder meg til mange slike dager fremover, der man setter seg på en uteservering med gode venner, prater om livet og fremtiden i mens man spiser nydelig mat og drikker gode drinker. Jeg kjenner jeg nesten får sommerfugler i magen av å skrive dette, jeg gleder meg jo sånn haha! 

Jeg sendte en melding til både Erik, Mathias og Oskar også i går hvor jeg spurte om de var keen på å bli med på litt vin i sola, men da fikk jeg et blankt “wtf er galt med deg, det var nettopp påske = fylla hver dag” til svar. Det ble med andre ord kun meg og Konny, haha!

Jeg får håpe at vennene mine kommer seg etter påsken, slik at det blir mye hygge fremover. Fingers crossed! 😜

DETTE SER JEG ETTER I BOLIGEN JEG SKAL KJØPE!

Herlighet så gøy at dere finner denne boligjakten min interessant! Det var jo det jeg håpet på, hehe. Jeg skulle nok delt mer og tatt dere med på reisen enda tidligere, men jeg har holdt kortene tett til brystet ettersom jeg ville komme med et boligkjøp som et overraskelse typ. Jeg ser jo nå at det egentlig var en dårlig idé, for dere synes jo tydeligvis at det er spennende å få være med på prosessen underveis!  Jeg fikk et godt forslag om jeg ikke kunne dele kravene jeg har på en eventuell leilighet og fortelle mer konkret hva jeg faktisk ser etter. Det syntes jeg var en super god idé, så her kommer det innlegget! Ps. Jeg elsker når dere hjelper meg med bloggidéer, det er alltid like gøy. <3

DETTE SER JEG ETTER I EN BOLIG

1. Minst to soverom. Jeg er nødt til å ha det, da jeg har så utrolig mye klær at jeg ønsker å ha et walk in closet som jeg da ser for meg at det ene soverommet skal brukes til. Det har alltid vært en drøm, så når jeg først skal kjøpe bolig er det ingen snakk annet. Hehe!

2. Balkong! Dette er ikke et muuuust must, men det hadde vært veldig greit. Jeg har dog vært på visninger der balkong ikke har funnets, så det handler ikke om liv og død sånn egentlig. Men som sagt: det hadde vært et stort pluss, og jeg foretrekker å ha en balkong.

3. Romslig bad. Jeg hater når badet er skikkelig lite, så det ønsker jeg ikke. Aller helst vil jeg ha plass til badekar også, men det får vi se om blir til en realitet. Jeg har jo badekar nå, og det er skiiiikkelig digg!!

4. Store vindu! Helst slik som jeg har nå. Jeg er avhengig av at det kommer mye lys inn i leiligheten, så dette punktet er veldig viktig for meg.

5. Nå er det helt blankt hos meg, men jeg skal prøve å forklare til tross for at jeg ikke husker selve ordet. Dere vet sånn “mønster” rundt veggen oppe i taket, og en sånn rund greie i midten av taket der en lyskrone kan henge? Herregud, dette er jo helt tullete men jeg klarer virkelig ikke å komme på hva det heter nå i farten haha. Help!! Håper det ga mening. Jeg har det i leiligheten jeg bor i nå, i hvert fall.

6. Av en eller annen grunn er jeg veldig opphengt i hvordan fasaden ser ut. Dette synes jo megleren min er litt teit haha, og det skjønner jeg, men jeg synes det er viktig at selve leilighetskomplekset ser bra ut på utsiden. Skjønner dere nå hva jeg mener med at jeg er fryktelig kresen…?

7. Romslig og fint kjøkken! Her vet jeg jo at jeg kan renovere så mye jeg vil, så hvordan selve kjøkkenet ser ut er egentlig ikke så nøye. Det er ikke så dyrt å bytte ut har jeg skjønt.

8. Lav fellesgjeld!

9. Beliggenhet! Dette er super viktig, så klart. Beliggenhet kan man liksom ikke gjøre noe med, så det er utrolig viktig for meg at leiligheten er i et området jeg trives i og som jeg føler meg trygg i.

JEG KJØPER MEG BOLIG!

Reklame | nelly

TOPP HER ⎟ BUKSER HER(20% rabatt på hele antrekket!) ⎟ SNEAKERS LOUIS VUITTON ⎟ VESKE GUCCI 

Hei dere! Jeg har lyst til å dele mer med dere om denne fasen jeg befinner meg i nå, hvor jeg skal kjøpe meg en bolig! Jeg antar at flere av dere kan finne det interresant. Jeg håper i hvert fall det!

Jeg har lenge hatt planer om å investere i bolig, og det er det jeg har spart til over en ganske lang periode nå. For å være mer konkret var det faktisk derfor jeg fikk meg en regnskapfører som ikke bare tar seg av regnskapet mitt, men som også hjelper meg med å være smart når det gjelder økonomien min.

Selve lånet har vært i boks ganske lenge nå, og det var ikke noe problem å få det av banken. Jeg vet at enkelte har ment at jeg ikke kjøper meg leilighet fordi jeg “ikke får lån av banken” eller “ikke har spart penger”, men det stemmer så klart ikke. Jeg både sparer mye penger OG jeg har for lengs fått lån. Problemet mitt frem til nå er derimot at jeg er skikkelig kresen og faktisk litt nervøs når det kommer til kjøp av bolig. For det første så har jeg ingen jeg kan “lene” meg på når det kommer til tips og råd, noe jeg har følt at jeg virkelig har behøvd. Og for det andre: det er mye penger det er snakk om, så derfor vil jeg være hundre prosent sikker på at boligen jeg kjøper er et sted jeg vil bli boende de neste årene. 

Etter å ha stått på egne ben siden desember med å se etter bolig og ikke kommet noen vei, bestemte jeg meg for å få meg en megler. Jeg har lyst til å få hjelp av noen som kan dette, og som vet hva jeg bør se etter og ikke. Heldige meg har fått en super flink megler som har hjulpet meg i rundt 2 måneder nå. Det er skikkelig trygt å ha en kunnskapsrik person med på laget, som kan veilede og hjelpe meg.

Så langt har jeg funnet én leilighet som jeg falt pladask for, og det skjedde så klart når jeg var i LA. Ali sendte meg bilder av leiligheten, i tillegg til at han dro på privat visning og hadde meg på FaceTime samtidig slik at jeg skulle få sett den “irl”. Leiligheten hadde alt jeg så etter, og jeg kan love dere at jeg var skikkelig gira på å få kjøpt nettopp den.

Budrunden var dagen etter og jeg holdt meg våken til langt utpå natt i og med at tidssonen i USA er helt motsatt enn her i Norge. Jeg la inn det første budet, og deretter var jeg i “krig” med en annen person i nærmere to timer, mener jeg? Til slutt endte det opp med at vi begge bydde langt over takst pris, så til slutt ga jeg meg. Det ble rett og slett for høy sum i forhold til hva leiligheten faktisk var verdt, så der måtte jeg tenke litt langsiktig. Ville jeg tjent like mye på den når jeg skulle solgt den i ettertid? 

Det var skikkelig kjipt at jeg tapte den budrunden og at den leiligheten ikke ble min, men nå har jeg i det minste fått vært med på hele den prosessen. Fy søren så nervepirrende det var med budrunde?! Jeg fikk skikkelig konkurranseinstinkt og var skikkelig sånn “ikke faen at jeg skal tape det her”, men så måtte jeg bare innse nederlag etterhvert. Haha! Bittersweet.

Nå krysser jeg fingrene for at en ny drømmeleilighet dukker opp i nærmeste fremtid, for det klør virkelig i fingrene etter å få kjøpt meg en egen bolig nå. Det å betale 29.000 kroner i leie her jeg bor nå merker jeg at jeg irriterer meg mer og mer over. Skikkelig unødvendige penger, men slik ble det ettersom jeg visste at dette kom til å bli en midlertidig løsning uansett og jeg var desperat etter å finne meg et nytt sted å bo. 

Slik ser altså denne boligjakt situasjonen ut for meg for øyeblikket! Det er en skikkelig spennende prosess, og jeg må si at jeg føler meg ordentlig “voksen” som nå skal investere i en egen bolig. Ikke minst er jeg forbanna stolt over meg selv som har spart opp en såpass høy sum og at jeg har fått lån uten hjelp av noen andre. De fleste får jo hjelp av foreldre når det kommer til egenkapital, men den muligheten har ikke jeg. Jeg har alltid måttet klare meg på egenhånd og jobbe hardt for det jeg har lyst på, og det har jeg klart nok en gang! At man er stolt må man få lov til å si.

La oss krysse fingrene for at jeg snart blir eier av drømmeleiligheten da, dere!! 🔑🏡✨

GUTTEDRAMA PÅ EN FREDAGSKVELD

Reklame | nelly

JOGGEBUKSE (kun 249kr) HER ⎟ TOPP HER

Og vipps så var lørdagen her! Jeg har følt at det har vært søndag siden torsdag, ettersom alt er stengt. Det er liksom først nå jeg har kommet meg etter den forbanna jet laggen (min største fiende), og jeg kan love dere at jeg er skikkelig gira på å finne på ting og ha et spennende liv her hjemme meeen det er vanskelig nå på disse røde dagene. Kan det please bli fredag asappp?!

Været er jo helt nydelig i dag, og det føles derfor litt kjipt å sitte inne med masse jobb på pcen jeg må få unnagjort før kvelden. Jeg skal på middag med venninner i kveld, og så tror jeg det blir et par drinker også. Det er jo tross alt lørdag, som sagt. Jeg klarer ikke å råtne i leiligheten et eneste sekund til nå kjenner jeg, haha. Føler det er det eneste jeg har gjort siden jeg kom hjem.

I går kveld hadde jeg jentekveld og overnatting av Golnaz og Newa her hjemme hos meg. Jeg kan ikke forklare med ord hvor glad jeg er i de to jentene, og ikke minst hvor gøy vi alltid har det sammen! De betyr så vanvittig mye for meg!

Vi ble sittende å prate i et sett til langt ut på natt. Hovedtemaet var sååå klart gutter (haha), og det har seg jo litt slik at dersom en av oss sliter med å finne ut hvordan man skal håndtere en situasjon blir det til at vi alle sitter å diskuterer for å komme frem til riktig valg. Vi er litt av en gjeng, ass. Det er litt sånn at dersom man dater en av oss, dater man basically alle tre. Nå skremmer jeg sikkert bort alle gutter ved å skrive dette haha, men slik er det faktisk! 😂 3 for 1! Ps. Jeg kan vel si at det ikke var meg det handlet om i går. Dere vil sikkert anta det siden dere vet jeg har et godt øye til en, men enn så lenge er det veldig dramafritt. 😅

Ellers pratet vi mye om Newas bursdagsfeiring neste helg. Tenk at frøkna snart blir 23? Hun har planlagt alt i detalj, og jeg gleder meg skikkelig mye til å feire henne. Det kommer til å bli så gøy!! <3 Selv hadde jeg planlagt å feire min bursdag som var her hjemme også ettersom jeg var i Vegas da fødselsdagen min faktisk var, men jeg får rett og slett ikke tid før uti mai. Det blir alt for sent, så jeg har vel egentlig bare innsett at det skipet har seilt. Litt kjipt, men sånn er det når jeg ikke klarer å holde den reiseglade rumpa mi hjemme. 

Vel, vel.. Nå får jeg fortsette å jobbe, så prates vi mer senere. Håper dere har en fantastisk lørdag, fininger!! <3 Stor klem!