Fridays date

– Kos med baben min! –

– mmmm… –

Helgens festligheter

Hei!! 

For en helg! Jeg er helt slått ut, haha. Det har vært fult kjør fra torsdag og frem til igår. Jeg og Birgitte kjørte som jeg tidligere nevnte ned med flyttelasset mitt til Oslo på torsdag. Vi kom ikke frem før klokken var 04 på natta. Bilturen på 8 timer gikk faktisk overraskende fort! Vi koste oss med digg snacks, dj-izza i forsetet og praten gikk i ett. Da vi omsider kom frem dro vi rett til mamma hvor hun hadde gjor klar senger til oss. Så deilig! 

FREDAG

jeg, Emilie og Birgitte dro ut. Det ble en rimelig bratt kveld for min del, da alkohol inntaket ikke akkurat var lavt… Kremt. Vi hadde det utrolig gøy da, og det ble en vellykket kveld! Ikke sååå gøy å våkne opp dagen etter, med en hodepine fra en annen verden. LØRDAG

Dagen ble brukt til lunsjing og shopping i byen. På kvelden var det duket til vorspiel og bytur i Drammen hos Martine. Vi var en hel gjeng på vorset, og alle var så hyggelige! Utrolig koselig. Alle starter-jentene var der; meg, Emilie, Martine og Tina. Den eneste som manglet var Sara. Det tar vi igjen i Kristiansand i morgen baby! Kvelden endte med et aldri så lite nachpiel! Alt i alt har denne helga levert som fy – jeg har stortkost meg med jentene mine. 

SØNDAG

Vi våknet noe reduserte i formen. Etterhvert kjørte vi innover til Oslo. Jeg og Martine endte opp på Jacob All og spiste lunsj. Så koselig ♥ Resten av kvelden tilbringte jeg hos mamma. Endelig litt tid for familiekos, det har det nemlig vært lite tid til den siste tiden. 

I dag har jeg en fin dag foran meg! Jeg drar ned til byen og møter Emilie for litt venninetid. Ellers har jeg vippe-time hvor jeg skal fylle på. Jeg har mistet en del vipper, så jeg gleder meg masse til å få et fint resultat igjen! Kvelden skal tilbringes med Emilie hvor vi skal se kveldens episode sammen. 

Håper dere får en fin dag babes, så skrives vi plutselig igjen! xx 

Utvask og blabla

 

God formiddag babes!

I dag startet morgenen min med at 5 kids stod og banket på døren min. Hehe, koselig da! Hyggelig å hilse på dere! Igår flysde jeg hjem til Stvg for å vaske ned leiligheten. I dag kjører vi nemlig til Oslo med flyttelasset mitt. En aldri så “liten” roadtrip med bestie! Det blir koselig, selvom 8 timer i bil er i det lengste laget. Med litt snacks, Red Bull og god musikk tror jeg nok at vi skal få det riktig så fint 🙂 Birgitte blir hos meg i helgen, og det blir så gøy at hun endelig får hilse på pærra-jentene mine! Vi skal ut i Drammen på lørdag og Oslo på fredag! Det kommer til å bli tilstander assa! Det eneste som mangler er Michelle, men hun tar turen ned i nærmeste framtid. Åh, kommer til å savne jentene mine hjemme sååå masse!! Dere har bare med å komme til Oslo minst annen hver helg. 🙂

Nå må jeg nesten runde av her og hive meg i vaskinga igjen. Jeg mangler kun soverommet og stua, wuhu! Vasking må jo bare være det kjedeligste i verden...

Lørdagens festligheter

Hei babes! Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg. 🙂 Da jeg ankom Oslo dro jeg rett til mamma og la fra meg koffertene, før jeg og Pierre dro til Emilie på vors. Vi dro ut, og etterhvert endte vi opp på Mc Donalds for nattmat. #Classy! Haha. Dagen etter våknet vi slappe i formen, så vi lå strak ut på sofaen og så på episodene fra uka. En rimelig slakk, mens deilig søndag!

Hva har dere gjort denne helgen? Xx

OSLO time

Hellu babes!

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på boarding. Jeg nyter en kakao på en kafè her imens, mmm. Kveldens plan: festing! Gleder meg sånn til å se alle sammen igjen ??

Pssst! Ikke glem å stille spørsmål til spørsmålsrunden. Skrives fra Oslo, dere! Xx

THROWBACK

Åh, som jeg savner sommer, sol og varme. Får så god følelse i magen når jeg blar gjennom arkivet og ser på bilder fra varme, solfylte dager. Nå er det jammen ikke lenge til temperaturen stiger og sommerklærne kan graves frem! Kan ikke vente. Det er ikke akkurat lenge siden pærra-gjengen steikte i sola og nøt livet, men det holdt visst ikke. Haha! Vi drar til Rhodos allerede i Mai, så det er ikke lenge til kroppen skal få bli bruuun igjen!

Gleder du deg til sommeren? ♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg vet at det er mange av dere som lurer på masse! Nå har dere muligheten til å stille spørsmål, så svarer jeg og Emilie på videoblogg!

 ♥

YUMMI

God morgen peeps!  Så ikke dette deilig ut? Mmm, deilig start på dagen. Gårsdagen var skikkelig koselig! Jeg dro ut og spiste sammen med to gode venniner og catchet up. Resten av kvelden ble brukt til å rydde og pakke ned resten av leiligheten. Fy søren så kjedelig, men det må til! Nå mangler jeg så og si bare nedvask, så er jeg ready to go. Tenk at neste torsdag er jeg Osloborger! Wooho! Det blir så bra å bo nærme flere av gjengen. Spesielt Martine og Emilie. Det blir bra, det! Blir veldig trist å forlate jentene mine her hjemme, men jeg skal sørge for at vi ses ofte. Jeg skal tvinge de til å komme til meg heeele tiden! :-)))) Jeg er litt stresset akkurat nå, for jeg må faktisk bli ferdig med hele leiligheten i løpet av fredagen. Jeg drar til Oslo på lørdag, og kommer hjem på onsdagen. Dagen etter, på torsdagen, reiser vi nedover med flyttelasset mitt. Gleder meg!

Nå stikker jeg på jobb! Jeg har to dager igjen, i dag og i morgen. Blir deilig å bare kunne nyte livet fremover og ikke være avhengig av forpliktelser. Det blir en del farting de neste månedene, og i Mai reiser jeg bort i et par mnder. Iiih, kjenner at det kribler i magen av tanken på alt det spennende jeg har i vente.

♥ Håper dere får en fin fredag! God helg babes. xx

Isdronningene vs wild and crazy

Denne uken har vært full av drama inne på hotellet. Martine, Sara og jeg har fått veldig mye piss de siste dagene – noe som er både fortjent og ufjortjent. Det jeg synes at dere seere burde ha litt klarer i tankene er at dette er TV. Et helt døgn, 24 timer, skal klippes ned til 40, små minutter. Da er det klart at det er utrolig mye som ikke kommer med på tv-skjermen. Denne uken føler jeg at ting har blitt vist fra en side bare. Det har blitt klippet slik at vi ser ut som de bitchene som hater både Emilie og Elin. Dette stemmer overhodet ikke. Da Elin sjekket inn tok vi henne godt i mot. Vi badet, solte oss og koste oss alle sammen før festen. På dagen var det faktisk Tina som var mest med med Elin. Vi var grusomt stygge i munnen og slang med leppa når kvelden kom, men det hadde sine grunner. Noe som ikke vises. Jeg prøver ikke på noen som helst måte å si at måten vi oppførte oss på er greit, for det er det ikke! Det som er litt kjedelig for vår del er at vi skal bli fremstilt så dårlig når vi åpenbart hadde en bedre grunn enn at Elin var kjempe pen og at guttene likte henne. Det var slenging med leppa fra begges side, også fra Emilie og Elin. Elin ville blant annet kjøre ut Tina fordi at hun ikke var så gira på å ta del i sex-pratet. Det var egentlig det som fikk oss til å ta avstand, fordi at vi rett og slett følte at vi ikke var “kule” nok dersom vi ikke ble med på alt som skjedde nede i loungen. Det som er driten for oss er at alt fra deres side er unnlatt. Da ser alt veldig mye verre ut for oss, haha. Alle jentene er ganske enige i at klippingen denne uken har vært ganske merkelig og ensidig. Det er ikke slik jeg husker den uken, for å si det sånn. Det å se seg selv på tv hvor jeg snakker stygt og nedlatende om andre mennesker er skikkelig skammelig. Jeg skjemmes. Det er absolutt ikke greit å snakke slik som jeg gjorde, og det beklagte både jeg og de andre jentene oss for i episoden. Vi innså at ting kanskje ble blåst veldig opp, – for ja, vi er faktisk forskjellige. Det er helt OK å være vill og crazy, og det er like greit og være “nonne”. Paradise Hotel er et spill. Hvordan en velger å oppføre seg er helt opp til hver enkelt, og det gikk mer og mer opp for oss i løpet av uken. Noen synes nok at jeg og Martine er dødskjedelig og pripne, mens andre mener det stikk motsatte. 

Ellers har vi fått en del pepper for hvordan vi reagerer under Pandoras, når Emilie velger å låse Elin og Harald. Grunnen for at vi reagerer som vi gjør er at hun i første omgang valgte å låse meg og Pierre. Da skjønte vi ikke noen ting, og derfor spurte vi rett ut hvorfor hun valgte å låse meg dersom hun egentlig ville redde sin gode venninne? Med andre ord var det vi som “fikk” Emilie til å låse Elin og Harald i steden for meg og Pierre. Vi er faktisk ganske reflekterte og litt mer koselige enn det som vises på tv, haha. 

Det jeg vil frem til med dette innlegget er at dere må skjønne at dette er et reality-program. Det klippes og limes akkurat slik som produksjonen vil. Det er helt OK, vi visste på forhånd hva vi gikk til. Jeg synes at det er på sin plass at jeg kommer med en liten tilbakemelding på denne uken i og med at det var en del kaos… Vi som var på hotellet vet alt som skjedde i løpet av hver dag der inne, og vi vet hvordan ting faktisk var. Det er egentlig det viktigste, men det er jo selvsagt kjedelig at folk skal synse, mene og komme med usaklige tilbakemeldinger om noe som de egentlig ikke vet så mye om. 

Her er en kommentar Martine skrev: Jeg skjønner at du reagerer på måten dette er fremstilt på. Men nå skal det sies at det lages tv her, og 24 timer er kuttet ned til 40 min! Det er to sider av denne saken, men den andre siden av saken er selvfølgelig ikke tatt med. Hvis du ser helheten i dette, og faktisk hadde visst hva som ble sagt og gjort av de andre to også, så hadde du kanskje forstått! Paradise hotel er en produksjon som er store motstandere av mobbing, nå skal det sies at i dette tilfelle var det ikke mobbing. Hvis du hadde fått meg deg alt som skjedde, før de klipte og limte dette sammen! – de prøver tross alt å lage tv. Jeg vet jeg var drøy, og det er absolutt ikke akseptabel oppførsel fra min side, og jeg beklager og skammer meg over dette. Men….. Hadde du visst alt som skjedde der inne, hadde du skjønt hvorfor! Takk for meg.

Martine er en fantastisk flott og fantastisk jente. Hun har et hjerte av gull, og bryr seg veldig om andre. Det er veldig synd hvordan disse episodene har fremstilt henne. Det stemmer overhodet ikke, – det kan alle som har vært på hotellet skrive under på. Det er jeg helt sikker på. Hun er veldig godt likt blandt gruppen, og det hadde hun ikke vært dersom hun var slik som hun fremstilles. Jeg og Martine kom utrolig godt overens, både på hotellet og nå, på utsiden. Jeg er så glad i den jenta! Jeg anser henne som en av mine beste venner, derfor blir jeg veldig lei meg når jeg ser hvor mye dritt som blir slengt. Jenta mi  Det viktigste er at vi selv vet hvordan vi er som personer, og det er absolutt ikke slik som dere ser oss på skjermen.

Jeg lover at dette ikke er noe mobbe-sesong. Det er ingen som synes at det er greit å hverken fryse ut, ekskludere eller være stygg mot andre. Det blir veldig god stemning på hotellet – det lover jeg! Emilie og Elin er noen fantastiske jenter som jeg har kost meg masse med, så det var absolutt ikke bare kjipe stunder mellom oss. Jeg er super glad i dere alle sammen, girls! Dramaet forble igjen på hotellet, og vi er alle sammen gode venner på utsiden.  

Følg med! ♥ xx en 10kg lettere Isabel