Isdronningene vs wild and crazy

Denne uken har vært full av drama inne på hotellet. Martine, Sara og jeg har fått veldig mye piss de siste dagene – noe som er både fortjent og ufjortjent. Det jeg synes at dere seere burde ha litt klarer i tankene er at dette er TV. Et helt døgn, 24 timer, skal klippes ned til 40, små minutter. Da er det klart at det er utrolig mye som ikke kommer med på tv-skjermen. Denne uken føler jeg at ting har blitt vist fra en side bare. Det har blitt klippet slik at vi ser ut som de bitchene som hater både Emilie og Elin. Dette stemmer overhodet ikke. Da Elin sjekket inn tok vi henne godt i mot. Vi badet, solte oss og koste oss alle sammen før festen. På dagen var det faktisk Tina som var mest med med Elin. Vi var grusomt stygge i munnen og slang med leppa når kvelden kom, men det hadde sine grunner. Noe som ikke vises. Jeg prøver ikke på noen som helst måte å si at måten vi oppførte oss på er greit, for det er det ikke! Det som er litt kjedelig for vår del er at vi skal bli fremstilt så dårlig når vi åpenbart hadde en bedre grunn enn at Elin var kjempe pen og at guttene likte henne. Det var slenging med leppa fra begges side, også fra Emilie og Elin. Elin ville blant annet kjøre ut Tina fordi at hun ikke var så gira på å ta del i sex-pratet. Det var egentlig det som fikk oss til å ta avstand, fordi at vi rett og slett følte at vi ikke var “kule” nok dersom vi ikke ble med på alt som skjedde nede i loungen. Det som er driten for oss er at alt fra deres side er unnlatt. Da ser alt veldig mye verre ut for oss, haha. Alle jentene er ganske enige i at klippingen denne uken har vært ganske merkelig og ensidig. Det er ikke slik jeg husker den uken, for å si det sånn. Det å se seg selv på tv hvor jeg snakker stygt og nedlatende om andre mennesker er skikkelig skammelig. Jeg skjemmes. Det er absolutt ikke greit å snakke slik som jeg gjorde, og det beklagte både jeg og de andre jentene oss for i episoden. Vi innså at ting kanskje ble blåst veldig opp, – for ja, vi er faktisk forskjellige. Det er helt OK å være vill og crazy, og det er like greit og være “nonne”. Paradise Hotel er et spill. Hvordan en velger å oppføre seg er helt opp til hver enkelt, og det gikk mer og mer opp for oss i løpet av uken. Noen synes nok at jeg og Martine er dødskjedelig og pripne, mens andre mener det stikk motsatte. 

Ellers har vi fått en del pepper for hvordan vi reagerer under Pandoras, når Emilie velger å låse Elin og Harald. Grunnen for at vi reagerer som vi gjør er at hun i første omgang valgte å låse meg og Pierre. Da skjønte vi ikke noen ting, og derfor spurte vi rett ut hvorfor hun valgte å låse meg dersom hun egentlig ville redde sin gode venninne? Med andre ord var det vi som “fikk” Emilie til å låse Elin og Harald i steden for meg og Pierre. Vi er faktisk ganske reflekterte og litt mer koselige enn det som vises på tv, haha. 

Det jeg vil frem til med dette innlegget er at dere må skjønne at dette er et reality-program. Det klippes og limes akkurat slik som produksjonen vil. Det er helt OK, vi visste på forhånd hva vi gikk til. Jeg synes at det er på sin plass at jeg kommer med en liten tilbakemelding på denne uken i og med at det var en del kaos… Vi som var på hotellet vet alt som skjedde i løpet av hver dag der inne, og vi vet hvordan ting faktisk var. Det er egentlig det viktigste, men det er jo selvsagt kjedelig at folk skal synse, mene og komme med usaklige tilbakemeldinger om noe som de egentlig ikke vet så mye om. 

Her er en kommentar Martine skrev: Jeg skjønner at du reagerer på måten dette er fremstilt på. Men nå skal det sies at det lages tv her, og 24 timer er kuttet ned til 40 min! Det er to sider av denne saken, men den andre siden av saken er selvfølgelig ikke tatt med. Hvis du ser helheten i dette, og faktisk hadde visst hva som ble sagt og gjort av de andre to også, så hadde du kanskje forstått! Paradise hotel er en produksjon som er store motstandere av mobbing, nå skal det sies at i dette tilfelle var det ikke mobbing. Hvis du hadde fått meg deg alt som skjedde, før de klipte og limte dette sammen! – de prøver tross alt å lage tv. Jeg vet jeg var drøy, og det er absolutt ikke akseptabel oppførsel fra min side, og jeg beklager og skammer meg over dette. Men….. Hadde du visst alt som skjedde der inne, hadde du skjønt hvorfor! Takk for meg.

Martine er en fantastisk flott og fantastisk jente. Hun har et hjerte av gull, og bryr seg veldig om andre. Det er veldig synd hvordan disse episodene har fremstilt henne. Det stemmer overhodet ikke, – det kan alle som har vært på hotellet skrive under på. Det er jeg helt sikker på. Hun er veldig godt likt blandt gruppen, og det hadde hun ikke vært dersom hun var slik som hun fremstilles. Jeg og Martine kom utrolig godt overens, både på hotellet og nå, på utsiden. Jeg er så glad i den jenta! Jeg anser henne som en av mine beste venner, derfor blir jeg veldig lei meg når jeg ser hvor mye dritt som blir slengt. Jenta mi  Det viktigste er at vi selv vet hvordan vi er som personer, og det er absolutt ikke slik som dere ser oss på skjermen.

Jeg lover at dette ikke er noe mobbe-sesong. Det er ingen som synes at det er greit å hverken fryse ut, ekskludere eller være stygg mot andre. Det blir veldig god stemning på hotellet – det lover jeg! Emilie og Elin er noen fantastiske jenter som jeg har kost meg masse med, så det var absolutt ikke bare kjipe stunder mellom oss. Jeg er super glad i dere alle sammen, girls! Dramaet forble igjen på hotellet, og vi er alle sammen gode venner på utsiden.  

Følg med! ♥ xx en 10kg lettere Isabel

19 kommentarer
  1. syns alle burde forstå at ting blir klippet. Dessuten vil TV3 lage god TV, spennende TV, og drama er mer spennende enn når alt er bra. Jeg syns dere har blitt behandlet dårlig pga dette! Stå på <3

  2. Hvorfor ville Emilie låse deg og Pierre? Det gir jo ingen mening, er det noe jeg ikke har fått med meg?

  3. Kunne du laget et innlegg der du sier om dere “isdronninger” og “wild and crazy” har fått ordnet opp og går godt overens med hverandre på utsiden? Vi som ser på få veldig vondt inni oss når vi ser slik Emilie blir behandlet. Vet du sier at ting blir vist fra en side, noe jeg også tror på. Men ettersom vi bare har fått sett en side og at det ser ut som at folk på sosiale medier går sterkt i mot dere, så hadde det vært greit å vite om ting roet seg og dere er venner nå på utsiden og ikke er “bitchy” mot hverandre 🙂

  4. Du sier hun låste deg og Pierre, er dette noe som er blitt utelatt for oss som ser alt fra tv-skjermen?

  5. Det er utroligt dumt at produsenten fremstille dere “isdronningene” som noen frekke og falske jenter, men slik er det bare. Det me tvseere får sjå er jo bare 40 min av 24 timer og selvsagt er det mye klipping da. Uansett så må dere kunne tåle å få en del kommentarer som er på kanten, for me får bare se litt av alt. Det er jo veldig flott at du skriver hvordan ting egentlig er inne på paradise hotel etc, og da får me jo vetta hvordan ting egentlig er fra deres sida.

  6. Sluttet å se på paradise hotel etter forrige sesong så aner ikke hva dette dreier seg om, men slik du skriver det får jeg inntrykk av at ei jente (Elin) forsøkte å få deg og venninnen din til å føle at dere var kjipe dersom dere ikke satt og pratet om seksuelle erfaringer. Stemmer det? Møtt en god del slike jenter selv, og kjenner jeg blir fysisk kvalm på deres vegne.
   “Jammen må det være fælt å basere hele selvtilliten og kulhetsfaktoren sin på at man har gjort underlivet sitt til allemannseie”, pleier jeg å si.

  7. Haha, vil nu si at folk synk jo mer ned som sleng drit til dåkker bare før at dåkker framstilles på en negativ måte. Å folk bør jo skjønne at det e mer som står bak en de små 40 min på 24 tima.
   Men en ting ska være sikkert, det blei en utrulig bra start på årets sesong. Bare gøy å se på drama å bullshit som blir slengt frem å tilbake.! 😄

  8. Jeg må virkelig si at jeg heier på deg denne sesongen. 🙂 Jeg synes og det er dårlig gjort at dere blir fremstilt som pripne isdronninger fordi dere ikke vil ha sex med alle og enhver. 🙂

  9. Hvorfor sier du at du har gått ned 10 kg? På hvilken måte er det relevant? Du var jo ikke overvektig før engang

  10. Synes det er kjempe flott at du tar opp dette, og beskriver det slik at folk kan få en bedre forståelse i hvordan TV faktisk fungerer. Det er lett å bli lurt av klipping og liming fra produksjonens side, og de har stor makt i å fremstille ting på en måte for å skape mest mulig dramatikk og reaksjoner. Noe som igjen øker seertallene, så det er jo forståelig.. Jeg synes du viser en god figur og fremstår ikke som noen mobber i det hele tatt. Gleder meg til å følge med videre denne sesongen 🙂 🙂

  11. … spørsmålet handler ikke om selve innlegget – men… Hadde det vært en mulighet for at du kunne gjort skriten på bloggen din større? Veldig liten skrift og mye tekst gjør at jeg ikke leser innholdet :-/
   🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg