ALT OM HELGEN MIN

Reklame | lashesbykasja & elinbrows

Hei og god søndag elsklinger! Denne helgen har vært nokså fartsfylt om jeg skal være ærlig. Det har skjedd noe til hver en tid. Jeg har jobbet (hemmelig enda, som vanlig…), hatt kvalitetstid med Konny og Ina, festet, vært på surprise party og middag for Tine og festet enda litt mer. Jeg kan si så mye som at jeg har ligget strak ut på sofaen fra sekundet jeg våknet i dag, og jeg kan love dere at jeg ligger her fortsatt i skrivende stund. Jeg har storkost meg som bare fanken denne helgen, men jeg får betale for alle festligheter i dag haha. Men det var totaaalt verdt det, så jeg klager ikke overhodet.

Jeg har knipset masse bilder fra både fredag og lørdag, som jeg tenkte å dele med dere. Bildedryss er alltid gøy, synes jeg!

Fredagens look. Da stod jobb på planen, samt en god og deeeilig pamperday.

Jeg var innom hos beste Elin, (@Elinbrows (på Instagram) for å fikse brynene mine først. Jeg har gått til henne i 3-4 år nå. Tiden flyr virkelig! Hun er jo litt av et geni på bryn. Absolutt ingen kommer noensinne til å få røre brynene mine, bortsett fra henne. Beste dama!

Etter brynstimen dro jeg rett til Lashes By Kasja for å fikse vipper og få ny pedikyr. Kasja har jeg også gått til i 2-3 år for å fikse vippeextensions. Hun er jo desidert best på det i hele Norge. Virkelig! 

Når fredagskvelden kom, dro jeg hjem for å fikse meg. Golnaz og Ina kom til meg etterhvert, så satt vi hos meg å skravlet og drakk vin i et par timer. Byen fristet så klart, så da ble det en tur ut hvor vi møtte andre venner også. Det var en skikkelig vellykket kveld! Jeg elsker kvelder på byen med vennene mine når alle bare er i skikkelig godt humør og alle bare stooorkoser seg. Ahhh!

Looken min før vi dro ut.

Og så kom brått lørdagen! Etter å ha bestilt litt mat fra Foodora og en tur på polet, var vi kjapt i gang med å gjøre oss klar til runde nummer to. I går stod nemlig en overraskelsesfest for Tine på agendaen! Kjæresten hennes, Ulrik, har altså planlagt og stelt i stand til dette i lang tid nå, for å feire at Tine er ferdig utdannet som veterinær. Det er så heftig å ha så smarte og flinke venner! Jeg har så stor respekt for Tine, ass. For en power woman!

Slik så jeg ut i går. Mange delte meninger angående antrekket mitt, men jeg gjør som vanlig – bryr meg om hva jeg selv synes haha. Jeg synes denne kjolen er kul, jeg! Liker klær som skiller seg ut. Kanskje ikke den mest classy kjolen jeg eier i garderoben, men så er nå stilen min slik også. Den er delt, akkurat som baken. Av og til liker jeg å kle meg classy, mens andre ganger (som i går), liker jeg å kle meg tacky. 💁🏽 Vi får jo bare kalle en spade for en spade, haha. Mange av dere likte den også forøvrig – jeg fikk veldig mange DM’s med spørsmål om hvor den er fra.

Suzy & Konny klare for surprise!

💖 💖 💖

Og slik ser situasjonen ut nå. 👆🏼 Min andre kopp med varm sjokolade, i håp om å reparere stemmen til i morgen. Den har nemlig forduftet, og for øyeblikket høres jeg ut som en mann hver gang jeg åpner kjeften. Det er på bedringens vei heldigvis, for når jeg våknet i morges hadde jeg null stemme overhodet. Det tar på å være rockstar i helga, dere. 

ET BOMKJØP PÅ 22.000 KRONER

Reklame | nelly

SKJORTE HER ⎟ BUKSER HER ⎟ BOOTS HER

På tirsdag hadde jeg litt av en dag! Jeg knipset masse bilder underveis, men jeg har ikke rukket å blogge om det enda. Story of my life for tiden, ass. Beklager! Men bedre sent enn aldri, håper jeg. <3

Jeg hadde et mål for tirsdagen, og det var å komme meg på IKEA for å ordne en reklamasjon for den forferdelige sengen jeg kjøpte der. Altså, kjære lesere, kjøp ALDRI seng på Ikea… Det er søppel. Nå høres jeg kanskje litt aggressiv ut (beklager haha), men jeg er skikkelig frustrert etter å ha brukt 22.000 kroner på en seng som skulle være “sååå fantastisk”, men som i realiteten føles ut som et betonggulv. 

Målet ble nådd – jeg kom meg til IKEA, jeg fikk klaget OG jeg fikk lurt til meg pengene tilbake. De kommer å henter senga på mandag, og så får jeg tilbakebetalt summen jeg betalte for den. Nå blir det med andre ord en ny senge-jakt, og trooo meg – jeg kommer til å være så sjuuuukt fanatisk. Den senga skal være laget av gull, dere. Av GULL! Jeg har ikke sovet godt et eneste sekund siden jeg flyttet inn her, og jeg er rimelig sikker på at det er på grunn av den ræva senga.

Dette var tirsdagens antrekk!

Disse bootsene lever jeg i om dagen. De er sjukt behagelige, varme og kule!

BOOTS HER

Før det ble IKEA-tur, lurte denne frøkna meg med til frisøren. Hun har mast seg halvt ihjel til å få lov til å klippe håret sitt kortere, noe som har skjært i hjertet mitt. Litt dramatisk – ok, men håret hennes er så sinnsykt vakkert at jeg ikke kan fatte og begripe at hun ville gå for kortere manke. Men hvem er vel jeg til å bestemme over denne 14-årige ungdommen, sååå….

… kortere ble det! Men altså – se så fin hun ble!! 😩💕 Er så stolt over denne frøkna at jeg holder på å sprekke. For en vakker unge!!

Litt glad for snøen, men skulle likevel ønsket at det var sommer og sol… 😎

Her er vinterjakka mi, forresten! Denne har dere sett meg mye i siden i høst. Den er så varm, behagelig og skikkelig kul! Jeg elsker denne så mye at jeg også har den i hvit, haha.

JAKKE I SORT HER OG I HVIT HER.

IKEA MAAAT. <3

MammaRaad måtte så klart joine til favorittstedet sitt på denne planeten. Fun fact: mamma drar til IKEA minst to ganger i uken. Hun eeelsker Ikea. 😂

Jasmine var også med, for å handle litt til sin nye leilighet! Hun avskyr kameraet mitt som vanlig, så dette er det nærmeste vi kommer et bilde av henne. 💁🏽

SEND HELP

Reklame | C1

Buhu, jeg har blitt syk…. Dette er ikke noe gøy. Jeg merket vel i går kveld at formen begynte å dale, men så tenkte jeg som vanlig at det kom til å bli bra etter en god nattesøvn. Så jeg la meg tidlig, faktisk rundt 23:00. Det er uvanlig til meg å være skal jeg si dere..

Dessverre var formen enda verre når jeg våknet i dag tidlig. Hele natten har jeg ligget å kaldsvettet og hatt ekstrem hodepine og vond hals. Jeg måtte ringe inn syk til de jeg skulle jobbe med i dag, for dette her er virkelig ikke bra.. Jeg avskyr å måtte avlyse planer, spesielt når det kommer til jobb, men når jeg først gjør det, er jeg virkelig dårlig.

Dagen i dag har med andre ord gått til å gjøre nada. Jeg har ligget i sengen, drukket masse varm te, knasket på smertestillende og prøvd å sove så mye jeg har kunnet. I tillegg har jeg hatt elektrikere på besøk fra tidlig på morgenen, så nå har jeg i hvert fall en lampe på plass og rosetter i taket. Se så fin!

Krystallkrona er fra C1 – HER. De har dødsfine lamper!

For omtrent en time siden overrasket mamma meg med pizza på døren. Er ikke hun bare verdens skjønneste? Jeg blir så rørt over alt hun gjør for meg. Jeg er så heldig. Virkelig. I tillegg til pizza, kom hun også med seks shotteglass til meg! Hahaha! Hvilken legende! Det er i hvert fall en motivasjonsfaktor til å bli frisk til helgen, for å si det mildt!

Hahaha! 🥂

Legenden MammaRaad. 😎

I tillegg til det ble sengegavlen min levert i dag. Takk gode Gud for at jeg bestilte med bæring opp til leiligheten. Forestill dere at jeg måtte begynt å stresse og kave med å bære den opp med den ræva formen min? Oh lord. 😅

Nå skal jeg bare slappe av videre resten av kvelden og krysse fingrene for at formen min er bedre i morgen. Jeg har planer fra klokken 11 på morgenen ut frem til midnatt, så her gjelder det å bli frisk! Detter virkelig det verste tidspunktet for meg å bli syk på… 

Håper dere har hatt en super fin torsdag, fininger! Og husk å kle dere godt i denne kulden, slik at dere slipper å bli sengeliggende som meg. Stor klem! <3

SLEEPOVER MED PRINSESSA

Reklame | nelly

Åhhh for en fin kveld jeg hadde i går! Sidra kom over for å henge, men vi bestemte oss fort for å heller kjøre en sleepover. Vi dro til butikken og handlet inn masse digg, men hovedsakelig alle ingrediensene vi behøvde for å mekke lasagne. Yumsi!! Det var skikkelig lenge siden vi hadde spist det, så vi fikk begge vann i munnen av tanken på det haha. 

Kvelden gikk til å lage lasagne, snakke om alt mellom himmel og jord og se på KUWTK, før hun la seg for å få seg nok søvn for skolen i dag. Jeg merker skikkelig godt at småsøsknene mine virkelig vokser for tiden. De er ikke barn lenger, men ungdommer. Tidligere hadde jeg skikkelig panikk over det, for jeg ville at de for alltid skulle være babyene mine. Men nå som jeg har blitt vandt med tanken og akseptert realiteten (haha), synes jeg faktisk det er skikkelig kult! Samtalene vi har sammen nå er på et mer voksent nivå og vi kan relatere til veldig mye mer ved hverandres liv. Så koselig!

Frøken dings er alltid like blid når hun får velge fritt på butikken, haha.

Jakken hennes er fra Rockandblue – HER.

Dette handlet vi!

Jeg måtte så klart kjøpe denne ekstremt gode kaken igjen… Anbefales virkelig!

Lasaaagne!

Dinner is served! Dette er faktisk den første middagen jeg faktisk har laget i leiligheten.

Jeg lover at hun elsker meg, sånn egentlig!!! 😂❤️

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | nelly

Hvilken religion har du?

– Jeg er ikke religiøs overhodet, men på papiret er jeg “kristen”. Det vil si at jeg konfirmerte meg kristelig, men helt ærlig har jeg vansker med å tro på noe religiøst. Jeg håper at det finnes noe etter døden, men jeg er tvilsom. Skulle ønske jeg var troende da, det må være fint å ha noe å kunne tro så sterkt på. Jeg føler bare at jeg har opplevd for mye fælt i livet (spesielt som barn) at tanken på en Gud finnes er veldig langt borte. Jeg mener også at religion er roten til mye av det forferdelige som skjer rundt i verden. Religion er noe man kan diskutere i mange døgn i strekk, da det er et interessant tema. 

Hvilket forhold har du til jul, og hvordan har jul vært for deg i barndommen?

– Som barn feiret vi sjeldent jul. Familien min er ikke kristne og har derfor ikke akkurat prioritert julefeiringen. Det er jo for så vidt forståelig, men jeg husker at jeg syntes det var trist ettersom at vi bodde i Norge og alle vennene mine feiret og kom på skolen for å fortelle om feiringen sin etter julefeiringen. Jeg husker at jeg ofte løy om hvor fin julaften vi selv hadde hatt, og om gavene jeg liksom skulle ha fått. På grunn av min egen barndom har jeg alltid vært veldig opptatt av å skape juletradisjoner og fine julefeiringer for familien nå som jeg selv er voksen. De siste årene har jeg virkelig stelt i stand alt, sammen med litt hjelp av Jasmine. Jeg er julenissen, ordner pakkekalender til alle, fikser julestrømper, kjøper inn juletre, Jasmine lager pinnekjøtt og står for julemiddagen. Vi har fine julefeiringer nå, og det synes jeg er så koselig! 

Har du rabattkode på Nelly?

– I dag er det jo Cyber Monday, og derfor får du 30% rabatt på HELE Nelly (gjelder AAALLE merker!) i dag – siste dagen! Klikk her for å shoppe. <3

Når kommer YouTubevideoen om din sivilstatus?

– I løpet av de neste dagene. Jeg skal levere inn mac-en min på en sjekk i morgen, for jeg tror helt ærlig det er der problemet ligger. Så fort den har fått seg en liten sjekk, skal jeg bruke kvelden på å klippe vloggen på nytt. Fy søren for et herk elektronikk kan være til tider, ass. Det tok meg over tre timer å klippe den vloggen, så det suger jo skikkelig at jeg må gjøre alt på nytt. Men men, sånt skjer i blant, så jeg får bare få det unnagjort. <3 Beklager virkelig at det ble sånn.

Kommer vi til å se deg gjøre noe i 2020 som vi aldri har sett deg gjøre før?

– YES!!!! 😍 2020 er virkelig året mitt, dere!!! Får skikkelig adrenalin og sommerfugler i hele kroppen bare av tanken på at alle mine tre prosjekter som jeg jobber med blir avslørt i løpet av året som kommer. Wiiiiii!!!!

Har du og Benjamin kontakt etter Skal Vi Danse?

– Ja! ☺️

Har du kontakt med familien din i utlandet?

– Ikke så mye. Vi har en ekstremt stor slekt som bor i både Irak, Iran, USA, Dubai, Tyskland ++. Mamma har god kontakt med mange, mens vi barna ikke er like knyttet til dem. Personlig er det litt vanskelig for meg å ha en relasjon til noen jeg aldri har møtt før. Familien som bor her i Norge har jeg derimot god kontakt med, som for eksempel kusina mi Golnaz. <3

Hvilken parfyme bruker du?

– Jeg bruker disse tre aller mest:

Hvor er skoskapet ditt fra som du filmet på story?

– IKEA!

Er det noen i livet ditt du kunne vært foruten nå?

– Nei. Jeg har en veldig liten sirkel av mennesker som jeg slipper inn på meg og som jeg omgås med. For meg handler det mye om kvalitet fremfor kvantitet. Jeg er en person som sliter ekstremt mye med å stole på andre mennesker, og det å slippe nye folk inn på meg. Det skal utrolig mye til for at det skjer. Alle de menneskene jeg har i livet mitt er helt nydelige personer som jeg verdsetter enormt høyt, og som er ekte. Jeg er dødsheldig som har så fantastiske, genuine og gode venner og familie rundt meg. For evig takknemlig!

Ble det drama på byen på lørdag?

– Drama, nei. Jeg storkoste meg hele kvelden! Lenge siden jeg har hatt en så vellykket kveld ute. ⚡️ Vi var en skikkelig fin gjeng som vorset hos Ina først, før vi dro ut på byen. Alle var i dødsgodt humør, og stemningen var på topp! Reprise, taaakk.

Hvordan klarer du å ha så mye energi hele tiden?

– Haha, godt spørsmål! Jeg har alltid vært en energibombe. Hvorfor jeg er slik er vanskelig å svare på haha. Jeg er bare sånn, I guess. Alltid vært.

MIN ELSKLINGS BURSDAG & SØNDAGSMOOD

Først og fremst: HAPPY B-DAY til min storesøster, min stjerne, min støttespiller gjennom livet, min elskling, min bestevenn. Jasmine fyller år i dag!!!

Dette er det eneste bildet vi har sammen (som jeg får lov til å poste i hvert fall), som ikke er fra barndommen haha. Det forklarer LITT om hvor sjukt Jasmine avskyr kamera. 😂

Det skiller tre år (egentlig 2,5) i mellom oss, og det er mye av grunnen til at vi alltid har vært veldig close. Jeg husker så godt når vi var yngre og målet i livet mitt var å se ut som storesøster og oppføre meg likt som storesøster. Hun var mitt største idol haha. Hun har alltid vært tryggheten min. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort uten deg, Jasmine. Jeg er heldig som fikk en så omsorgsfull, kjærlig, smart og oppegående storesøster som deg, som alltid vil mitt beste og som passer på. Du er virkelig best! Gleder meg til å feire deg stort, så fort eksamens-kjøret ditt er over. Stolt over deg, og alt du får til! LOVE YOUUU!!!

Ettersom at hun er opptatt med eksamen i dag, blir det som dere sikkert skjønner feiring ved en senere anledning. Dagen i dag har gått til å være bakfull med Newa. Vi dro ut en hel gjeng i går, og heeerregud som jeg koste meg! Det var så god stemning både på vorset og på byen! Elsket virkelig kvelden i går. Jeg våknet ikke i alt for dårlig form i dag, noe som var ganske overraskende. Men jeg klager ikke!!! 😅

Vi ble sultne etter en liten stund, og så chill som jeg er i humøret i dag, bestemte jeg meg for å dra på en pizzasjappe seende slik ut:

Det er ingen tvil om at Suzy er tilbake i full force. 😂 No fucks given haha!

Tooootalt verdt det var det!!! YUMSI!