2019 – jeg hater deg og jeg elsker deg

2019

Klokken er 02:43, og her ligger jeg i sengen og skriver dette innlegget.. Jeg klarer alltid å åpne hjertet mitt på best mulig måte med dere på natten. Det er da jeg klarer å bli personlig og det er da jeg klarer å vise mine sårbare sider..

For et år. For en berg og dalbane. Når jeg tenker tilbake på dette året, får jeg så utrolig mange følelser på en og samme gang. Det er overveldende. Jeg har lenge vært klar for at dette året skulle ta slutt. Jeg har ventet på det siden 18. mai. Dagen jeg fikk vite at en person som stod meg vanvittig nære brått gikk bort. Det har vært og kommer alltid til å være hjerteskjærende. Det er noe jeg ikke har pratet om med tanke på respekt ovenfor familien og venner. Det er det vondeste minnet fra 2019, og jeg sliter fortsatt med å begripe at det faktisk er realitetet. Å miste noen man har delt så mange minner sammen med er noe som er ubeskrivelig vondt og jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal skrive. For alltid i hjertet mitt og i tankene mine, J. ❤️

Hvor skal jeg starte.. Vi kan jo ta året som har gått fra starten. I januar dro jeg med familien på en familieferie til Dubai. Der møtte jeg eksen min, og vi ble etterhvert et par. Det første halvåret av 2019 var jeg med han, hvor forholdet omsider tok slutt i slutten av juli. Det lærte meg mye. Det lærte meg at jeg må følge magefølelsen min, for den har a l l t i d rett. Alltid. Jeg lærte hva prioriteringer er på alvor, og hva jeg faktisk ser etter i en mann som jeg ønsker å investere tiden min i. Etter litt for mange nedturer i det forholdet forstod jeg at jeg wastet min tid, og valgte å avslutte forholdet rett før Skal Vi Danse-eventyret kjørte i gang.

Fra august – slutten av oktober har livet mitt bestått av dansing. Hver eneste dag. Ikke en eneste dag fri. Alt fra 6-8 timer trening per dag. Skal Vi Danse eventyret var noe helt spesielt. Jeg er evig takknemlig for å ha fått lov til å delta på et så fantastisk opplegg, en så fantastisk reise. Jeg følte virkelig jeg fikk vist hvem jeg er via deltakelsen, og jeg fikk virkelig vokst som person. Det å sette seg selv så langt utenfor sin komfortsone gjør virkelig noe ved ens psyke. Det har gitt meg så vanvittig mye!

Ellers har jeg reist en del dette året. Jeg har vært i Dubai (to ganger), London, Los Angeles, feiret min 25-årsdag i Las Vegas med jentene, vært på jobbreise i Italia hvor jeg påstartet en av mine største drømmer (fy faen så bra det blir!), jentetur til Milano, feiret Valentines i Paris med Newa, dratt på ordentlige jenteturer til Ibiza (to ganger), og jeg har vært på Bali. Whoah! Det var en del reising, gitt. Men fy søren som jeg har kost meg! Det er når jeg reiser jeg virkelig lever.

Det største høydepunktet i år var så klart boligkjøpet! Endelig kom jeg meg inn på boligmarkedet og investerte pengene mine i et eget hjem. Jeg er stolt over det – tro meg, men ingen er like stolt som mamma. Haha!!

Det som har opptatt mest tid gjennom 2019 er to av mine prosjekter som jeg har nevnt for dere i løpet av året. Det er så kjedelig å ikke kunne gi dere noe mer enn dette enda, men tro meg – dere kommer til å både bli sjokkert og forhåpentligvis veldig glade! Begge deler er noe jeg har drømt om i alle år, og noe jeg NEPPE trodde at skulle skje MEG. Lille meg.

Jeg har virkelig jobbet og stått på dette året, mest for å legge bort den “perfekte” fasaden som mange av oss influencere liker å påta oss. Jeg har jobbet hardt med å vise den jeg er – på både godt og vondt. Ingen filter. Men jeg har også virkelig tatt rollen min på alvor dette året. Jeg har på alvor forstått hvilken påvirkningskraft jeg har og jeg bestemte meg for rundt 1,5 år siden for at jeg skulle bli det beste forbildet jeg kan bli for dere som følger meg. Jeg vil ikke lenger bidra med å snakke åpent om plastikk kirurgi og det sirkuset. Det er vel noe av det jeg er mest stolt over fra 2019. At jeg har tatt det ansvaret og tatt det på alvor.

Så, ja.. Jeg vil vel konkludere med at 2019 virkelig har vært helt mindblowing når det kommer til karrieren min. Jeg har oppnådd mine aller største drømmer, fått fantastiske muligheter og virkelig vokst. Mens på den personlige siden har det vært et ganske vondt år. Jeg håper på et bedre år for mitt personlige/privatliv i 2020, men like bra på karriere-fronten. <3

2020 – jeg er så klar for deg.

NEW IN FRA NELLY: 40-70% OFF

Reklame | nelly

Hei babes! Romjulen gjør meg så sjukt forvirret! Så fort julaften er over, går man bare rundt å venter på at det skal bli nyttår for å så gå tilbake til hverdagen. Jeg har hengt mye med jentene siden julaften, men i dag er vel den første dagen jeg har vært for meg selv her hjemme. Dagen har gått til å se på Love Island US og shoppet på nett! Nelly har åpnet sitt største salg noensinne. Alt jeg har klikket hjem er redusert med 40-70% rabatt! Det er helt insane, så jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å gå litt crazy. Under her viser jeg dere alt jeg venter på i posten atm. <3

⚡️ DU FINNER HELE SALGET HER! ⚡️

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | nelly

BUKSER HER ⎟ TOPP HER

Hva ga du søsknene dine i julegaver?

Rami fikk Nike Air Force, en Nike tracksuit og Apple Watch. Sidra fikk iPhone 11. Jasmine fikk en TV, kjøkkenmaskin og litt andre småting til leiligheten sin. 

Hva fikk du i julegaver i år?

Jeg ba venner og familie om å donere summen de ville brukt på gaver til meg, til Redd Barna istedenfor. <3

Kunne du tenkt deg å flyttet tilbake til Stavanger?

Nei, virkelig ikke. Skulle jeg flyttet noen sted, hadde det vært til utlandet. Jeg synes at til og med Oslo begynner å føles veldig lite ut. Jeg er en skikkelig storby jente som elsker fart og spenning – at det skjer mye til enhver tid. Så derfor hadde Stavanger vært ganske mye “verre” enn Oslo.

Hvis du kunne sluppet å oppleve alt det vonde du har gått igjennom i livet, hadde du villet det?

Dette senarioet har jeg faktisk tenkt på ganske mange ganger opp igjennom årene. Så klart skulle jeg ønske at jeg hadde en “perfekt” eller “normal” oppvekst og barndom, men samtidig er det nettopp all den dritten jeg har vært igjennom som har skapt den personen jeg er i dag. Og for å være helt ærlig er jeg veldig stolt over den jeg er. Jeg har en veldig positiv innstilling til livet generelt, og det er veldig mye som skal til før jeg føler på nedturer. Det har fått meg til å takle livet på en veldig spesiell måte, som jeg er evig takknemlig for. Men skulle jeg ønske jeg ikke hadde opplevd alt det vonde likevel? Ja, hvis det hadde betydd at jeg fortsatt hadde vært den samme personen nå.

Når du flytter, tenker du å selge leiligheten din eller leie den ut som en investering?

Jeg vet ikke, faktisk. Det får tiden vise. Planen er å bo her i hvert fall to år, for så å kjøpe større. Vi får se hva økonomien tilsier når den dagen kommer, rett og slett.

Har du vurdert å stenge kommentarfeltet på bloggen, slik enkelte andre bloggere har?

Nei. Jeg har hørt det meste av negative kommentarer om meg selv, så det skal mye til før noe går inn på meg. Jeg er så vandt til det etter snart fem år i denne bransjen. Trist at man skal bli vandt til hat, men sånn er det dessverre når man er offentlig. Helt idiotisk og vanvittig trist at realiteten er slik, bare for å få det sagt. Heldigvis får jeg sjeldent hat kommentarer på bloggen min, det er 98% kjærlighet som blir lagt igjen her av verdens beste lesere. Der er jeg veldig heldig, men slik har det jo, som dere nok allerede vet, ikke alltid vært.

Hvor gammel er du?

Jeg er 25 år. Født i 1994.

Kan du dele mer av datinglivet ditt? Det er så spennende!

Haha, søt!! Dessverre er ikke det noe jeg deler. Det liker jeg å holde privat.

Hvorfor prater du aldri om operasjoner lenger?

Fordi at jeg har forstått hvilken påvirkningskraft jeg har, og fordi jeg har tatt et aktivt valg om å være et bedre forbilde for leserne og følgerne mine. Jeg har blitt voksen og innsett at det å skrive åpent om plastikk kirurgi er noe som kan påvirke andre ekstremt negativt, og det er ingenting jeg ønsker å være en del av. Hva folk velger å gjøre med sitt eget utseendet synes jeg er helt opp til hver enkelt, men det å skrive åpent om det i 2019 synes jeg er direkte trist. Vi har kommet lengre enn som så.

____

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også!

MIN JULAFTEN I BILDER

Hei, fineste, godeste, dere! Jeg må bare starte med å takke så sjukt mye for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen til meg i det forrige innlegget. Tårene har trillet både en, to, tre, fire og fem ganger når jeg har lest gjennom de fine ordene. Det var veldig nervepirrende og skummelt å dele noe så privat med dere, men jeg er veldig glad for at jeg valgte å gjøre det likevel. Jeg føler meg ganske lettet. <3 Og nok en gang beviser dere nok en gang hvilken herlig, støttende og fantastisk gjeng dere er! Så mye kjærlighet og støtte som dere viser meg… Jeg blir helt målløs. Takk. <3 Tusen takk.

Jeg knipset litt bilder fra julaften, men jeg må innrømme at det ble lite fokus på det ettersom at denne julaften var annerledes. Jeg fikk likevel foreviget litt fra kvelden, og de bildene kommer her. <3

OK, så julaften min startet med en overraskelse. Plutselig ringer det på døren, og det var ganske uventet. Jeg var på vei ut døren for å komme meg til mamma, så det var ganske perfekt timing. Jeg fikk blomster levert på døren av et bud!! Av verdens beste bestevenninne, Michelle! FOR et nydelig og omtenksomt menneske! Det hadde jeg virkelig ikke forventet meg, så jeg kan love dere at jeg ble skikkelig overrasket og ydmyk. Jeg er så heldig som har henne!! <3

Sidra & Ramis julesokker!

Innholdet i julestrømpen.

Legenden, myten, MammaRaad. Veldig stolt over sin hårpynt, som hun stolt måtte vise frem. Haha!

❤️ ❤️ ❤️

<3 <3 <3

Frøken Dings ble så glad over gaven fra meg at hun begynte å gråte. Hjertet mitt!! <3 iPhone 11 var så klart utsolgt over alt, så den måtte bestilles. Den er i hendene hennes 10. januar. <3

Min berømte kålrabistappe. YUM!!! Ser litt ut som oppkast her (haha faen), men jeg lover dere at den smakte heeeelt fantastisk!!

EN JULAFTEN MED PAPPA

God 1. juledag, verdens fineste dere! Jeg er skikkelig følsom i dag. Jeg blir helt tårevåt av å tenke på hvor bra julaften var i år. Den var utrolig fin, men også veldig annerledes. Jeg har vært usikker på om jeg ønsket å dele dette med omverdenen, på grunn av hvor ekstremt privat og sårt dette er. Men igjen så føler jeg meg komfortabel med å dele, og jeg føler alltid et behov for å fortelle dere når merkverdige saker skjer i livet mitt. Dere er tross alt mine beste venner som jeg har delt livet mitt med i snart fem år.

Vel…

Det er ingen hemmelighet at Rami og Sidra blir eldre og eldre for hvert år som går. Nå er de 14 og 16 år. De er ungdommer. De får stadig sterkere meninger, de blir mer reflekterte og modne. De forteller mer om følelsene sine og hva de tenker. Og det har vært noe som har ført til at jeg har innsett at jeg, som storesøster og deres klippe, må ignorere mine egne følelser og sette mine småsøsken først.

Jeg merket allerede i fjor at stemningen på julaften var annerledes. Jeg merket på dem at det var noe som tynget dem, og jeg merket også at de kviet seg til å dele det med meg. Men det behøvde de ikke, for jeg forstod. Jeg skjønte hva som var galt, uten at de behøvde å si det selv. Jeg så det på dem. 

Pappa. Det er første gangen jeg skriver det ordet på denne bloggen, tror jeg. 

Småsøsknene mine har daglig kontakt med han. De elsker han. Han er verdens beste far til Rami og Sidra. Det føles rart å skrive det, og det skjønner nok de av dere som har lest boken min. Jeg har ikke hatt kontakt med han på årevis. Jeg vil ikke gå inn på detaljer på barndommen min i dette innlegget, for det er ikke det som er viktig nå. Det som er viktig er søsknene mine.

På julaften i fjor merket jeg som sagt at det var noe som tynget dem. Det som betyr alt for meg i denne verden, er Rami og Sidra. Oppriktig. De er livet mitt. Så når jeg forstod at vi hadde kommet til den alderen/tiden hvor de følte på tristhet over at faren deres tilbringer julaften alene, var det det øyeblikket jeg for første gang la absolutt ALLE mine følelser til side. Hver eneste en. Ingenting av mitt sinne, frustrasjon og hat fra min barndom spilte noen rolle fra det sekundet.

Jeg tok opp telefonen, ba mamma om nummeret hans og trykket på “ring”.

Tårene hans rant. Tårene mine rant. Tårene til mamma rant. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle formulere meg eller hva jeg skulle si. Men på en eller annen måte klarte jeg til slutt å få frem at jeg ønsket å tilgi ham. For Rami og Sidras skyld. At jeg ønsket å ha han med oss på julaften til neste år.

Det øyeblikket der er nok det jeg husker best fra året som gikk. Det var så emosjonelt og sterkt. 

Jeg hentet Rami og Sidra til stuen, hadde pappa på FaceTime i mens jeg fortalte dem at pappa skulle feire jul med oss neste gang. Jeg har nok aldri sett Rami og Sidra så i sjokk før, ei heller så glade. Vi satt alle der med tårer rennende nedover kinnet, i mens vi ga hverandre verdens lengste og hardeste klem. 

Åh gud, jeg får helt gåsehud av å skrive dette.. Jeg trodde ikke at jeg kom til å dele det øyeblikket med omverdenen, men jeg synes det er viktig å få fortalt dere hvordan denne julaften var. Det var en stor milepæl i livet mitt, å kunne sette mine søsken fremfor meg selv på et såpass høyt nivå. Jeg sliter med å formulere meg riktig, jeg vet ikke hvordan jeg skal få forklart hvordan alt det føltes. Det å se hvor mye det betydde for Rami og Sidra får meg oppriktig til å gråte i skrivende stund. De er virkelig hele min verden, og selv om det krevde ekstremt mye av meg for å klare å ta den telefonen og å legge bort alle mine vonde følelser som har vært der i så mange år, er det det øyeblikket jeg er mest stolt over i voksen alder.

Jeg svelget de største kamelene noensinne, gjorde det jeg visste var riktig for mine søsken, og la bort alt jeg måtte føle på. Rami og Sidra kommer alltid først for meg, og det knuste hjertet mitt å føle på det at de savnet sin pappa på julaften.

Så i år har julen vært annerledes. For første gang har hele familien vært samlet, inkludert pappa. Og dere? Det var den fineste julen jeg har hatt på veldig mange år. Kan jeg til og med si “noensinne”? Rami og Sidra smilte fra øre til øre gjennom hele dagen og kvelden. De lyste virkelig opp. Jeg måtte ta meg en tur på badet for å låse meg inn og få ut litt følelser midt på kvelden. Jeg var så stolt over meg selv, jeg var så lykkelig over å se hvor lykkelige barna var og hvor mye det ikke minst betydde for pappa og mamma.

Det var en fin og viktig julaften i år. ❤️ Jeg gleder meg til å gjøre det igjen til neste år. Dette var så viktig for familien min. Rami har bursdag den 30. desember, og for første gang skal vi alle være samlet på hans dag også. Det samme når Sidra fyller år. Da skal pappaen deres også være tilstede. Jeg vet hvor mye det betyr for dem, og jeg vet også at de vet hvor mye det krevde av meg for å tilgi han og sette dem først. De betyr alt for meg, og det å se de så lykkelige som det jeg gjorde i går er.. jeg vet ikke hvilket ord jeg skal bruke en gang. Det er så stort. Det betyr bare ekstremt mye for meg, at jeg blir helt emosjonell bare av tanken.

FORRIGE UKE GJENNOM TELEFONEN

Reklame | nelly

Hei dere! I forrige uke ble det mye jobbing med andre prosjekter, og dermed fikk jeg ikke så mye tid til overs til å oppdatere dere om alt som skjedde. Jeg har likevel tatt mange bilder gjennom uken, som jeg vil dele med dere! Forrige uke var veldig innholdsrik – det skjedde super mye!

Golnaz og jeg dro på en fortjent kveld tilbrakt på spa! Vi dro på spaet på Grand Hotel. Jeg visste faktisk ikke om at de hadde spa der, ei heller hvor fint det er på hotellet. Fy søren! Det var helt nydelig. Vi tok en 45 minutters fullkroppsmasasje hver, snakket om livet og bare nøøøt.

Jeg klikket meg hjem litt nye produkter! Ny hudpleie, en ny parfyme, hårpleie og litt sminke. Alt fra Lyko!

Rami kom for å hjelpe meg med en lampe og henge opp bilder på veggene. Nå føles leiligheten ganske så komplett, dere! Vi begynner å nærme oss en housetour. 👀

Jeg prøvde iherdig å komme i julestemning ved å sette på julefilmer. Hjalp ikke… 😫

Vi hadde oss et lite julebord! Dette var på fredag, faktisk. Terje, Konny og Suzy gjenforent! 

Antrekket mitt for kvelden. Som vanlig fikk jeg “kritikk” på at jeg kler meg som en eskorte, men oh well. Hva er nytt. 😂 Og som vanlig kunne jeg ikke brydd meg mindre!

På fredagsformiddag og frem til ettermiddagstid hadde jeg besøk hjemme, hvor jeg jobbet et par timer med et team.

Mums! Tidenes julemåltid! Det pinnekjøttet var aaaamazing!

Elsker denne bodyen. Du finner den HER!

Måtte så klart posere fremfor tidenes fineste juletre. Også på Grand Hotel!

JAKKE HER ⎟ BODY HER

Her fikk dere er større innblikk i hva som skjedde i livet mitt i forrige uke. <3 Nå er jeg så klar for julaften i morgen!    

I DAG SKJER DET

Reklame | NELLY

TRACKSUIT: JAKKE HER – BUKSER HER

God lillejulaften, verdens beste lesere! Herlighet, tenk at det er julaften i morgen?! PLEASE si at jeg ikke er den eneste som er veeeldig lite forberedt? Haha, det er faktisk helt krise! Jeg har så lite julestemning i år at det nesten er litt pinlig… Men men! Jeg vet jo at det kommer til å bli bra i morgen likevel! Det er jo pyntet til jul hjemme hos mamma, og der finnes det også juletre. Jeg tror det har mye med det å gjøre nemlig, for hjemme hos meg finnes det ikke et snev av jul. I tillegg har jeg jobbet ekstremt mye frem til nå, så jeg har liksom ikke hatt tid til å føle på at julen har nærmet seg mer og mer.

Men dere! I dag er dagen hvor jeg skal ut på julegaveshopping til familien! På lillejulaften! Jeg mener… Jeg er ubrukelig, dere… Haha shit. Jeg vet jo hva jeg skal kjøpe til alle sammen, men jeg har bare ikke hatt tid til å gå ut å faktisk løpe de ærendene. Jeg liker egentlig ikke å utsette ting til siste liten, men nå måtte det bare bli sånn. Jeg krysser fingrer og tær for at alt jeg skal kjøpe finnes på lager, slik at alt går knirkefritt for seg. Jeg har jo ikke akkurat tid til at ting skal gå skeis i dag, dagen før julaften. 😅 Wish me luck!

Akkurat nå chiller jeg hjemme med Newa, vi hadde sleepover i går. Elsker når hun kommer til meg etter jobb, da får vi kvalitetstid sammen til tross for at det blir sent. Jeg er ikke akkurat kjent for å legge meg tidlig heller, så det er ingen hinder for meg. ☺️ Vi skal straks kle på oss, kaste håret i en dott og begi oss ut på julegavehandel. Jeg gleder meg faktisk litt! Det som gjør meg mest glad her i verden er å se familien min lykkelige, og selv om jeg vet at de ikke forventer eller krever noe stort, har jeg så klart slått på stortromma i år også. Det blir litt vanskelig å toppe fjorårets julegave, som var en Dubai-reise for hele fammen. I år derimot blir det litt annerledes, men jeg vet at de alle kommer til å elske det de får.

Nå må jeg nesten få litt fortgang her. Vi skrives mer senere, babes! STOR juleklem fra meg! <3

VIDEO: GET READY WITH US

Hei dere! Sidra og jeg filmet en Chit Chat Get Ready With Us på hennes kanal, og den må jeg så klart dele med dere også! Håper dere liker den. <3

MINE LØRDAGSPLANER

Lørdag. Dagen hvor jeg egentlig elsker å feste det til og rote frem Suzy. Men i dag er ikke en sånn dag. Jeg våknet med super masse energi, men litt etter litt forsvant det mer og mer. Jeg hadde besøk av jentene tidligere, og så fort de dro merket jeg hvor sliten jeg faktisk er. Energinivået mitt er virkelig på bunn. Kanskje ikke så rart med tanke på at hele uken har vært ganske så “bånn gass” med innspillinger og masse jobb. I tillegg har jeg vært super sosial i tillegg. Jeg tror rett og slett at kroppen min bare trenger å slappe litt av. Alene. Bremse litt ned.

Så, planene mine for kvelden:

💆🏽 Ta ansiktsmaske.

💆🏽 FaceTime mamma. Savner henne hver gang jeg ikke har sett henne på en dag.

💆🏽 Fakturere annonsører og tømme mailen.

💆🏽 Ta en lang dusj, kure håret og skrubbe kroppen.

💆🏽 Bestille takeaway. Jeg har allerede hatt Mc Donalds i dag, men jeg craver sushi for kvelden.

💆🏽 Se på en god serie. Kom gjerne med tips til bra serier, om dere har noen. <3

Dagens dinner.

Det skal bli deilig å legge meg tidlig, se på serier og bare koble helt av. Jeg trenger en del egentid faktisk, og i det siste har det blitt lite av det. Jeg tror alle har godt av å være i eget selskap i blant. Jeg samler i hvert fall veldig mye energi når jeg har kvelder som dette.

Håper dere får en fin lørdagskveld videre, hva enn dere skal finne på. Stor klem! <3

GODTERISKUFFEN MIN VOL. 3

GODTERISKUFFEN MIN

Kan vi ta et sekund å nyyyyte synet av den nye godteriskuffen min? Det måtte så klart prioriteres i denne leiligheten også! Det er noe med det som gjør at jeg føler meg skikkelig “satisfied” haha. Det gir kanskje ikke mening for mange, men for meg er det super viktig å ha en slik skuff i mitt eget hjem. Og det ironiske er at jeg ikke gjør det for meg selv i det hele tatt. Jeg har en slik skuff for å kunne tilby venner og familie hva enn de måtte crave når de er på besøk hos meg. I tillegg synes jeg det er så nice å ha den når jeg for eksempel har jentekvelder eller filmkvelder hjemme. Da har jeg alltid maaaasse snacks på lur. <3