Ja, vi er sammen.

I går valgte jeg og Mathias å dele med dere at vi har blitt et par. Jeg er lykkelig! Mathiasen min. <3 Vi tar det dag for dag og ser hvordan det går. Vi er jo tross alt på Rhodos, og her er det en helt annen hverdag enn det vi har hjemme. Miljøet er også helt forskjellig. Vi har det veldig fint nå! 

Les artikkelen HER.

Takk for alle gratulasjoner. Klem!

SHOPPING

HELLU! ♥

Jeg hører rykter om at været ikke er helt på topp i Norge…? Er det så? I så fall skal jeg sende masse sol og varme fra solfylte Rhodos til dere. Jeg har hatt en veldig fin og avslappende dag frem til nå. Gårsdagen var veldig festlig for min del. Ja, så festlig at jeg ikke kom meg hjem i seng før 08 i dag tidlig. Heh! Er man på Rhodos så er man på Rhodos. Her er det alltid liv! Jeg merker at jeg aldri vil dra hjem, for det er rett og slett så utrolig mange fine folk rundt meg som jeg elsker å tilbringe tid sammen med. Jeg sitter allerede igjen med mange fine minner fra tiden her, og OM jeg gleder meg til fler! Jeg trives så godt.

Jeg har fått en del spørsmål fra dere som skal på ferie hit om hvordan shoppingen er. Den er så som så. Det er Zara, Bershka, HM, Pull & Bear osv her. Jeg synes desverre at utvalget er veldig dårlig, så derfor har det ikke blitt veeeldig mye shopping på meg så langt. Nå regner jeg med at du blir glad, mamma. Derfor har jeg klikket meg hjem en stor pakke med fine plagg fra Sheinside. Som vanlig. Regner med at dere ikke ble sjokkert nå, haha. 

Her er hva jeg har bestilt meg. Og dere? Husk at frakten er gratis og dere slipper å betale toll- og moms regninger når dere bestiller fra Sheinside.

       1. HER 140,- kr ♥ 2. HER 120,- kr ♥ 3. HER 136,- kr
     
 1. HER 144,- kr ♥ 2. HER 152,- kr ♥ 3. HER 99,- kr
        
1. HER 116,- kr ♥ 2. HER 120,- kr ♥ 3. HER 124,- kr

1. HER 144,- kr  ♥  2. HER 114,- kr  ♥  3. HER 120,- kr

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei babes! Jeg får ofte spørsmål av dere, så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde. Still meg hva enn du måtte lure på! Jeg svarer på videoblogg i løpet av neste uke.

 KJØR DA! 😉

Ting du ikke visste om Paradise Hotel

1. Vi skrev liste med sanger vi ville høre på festene.

2. Når musikken var på fikk vi ikke lov til å prate sammen. Dette fordi at mikrofonene ikke klarer å fange opp lyden skikkelig.

3. Vi drakk alkohol hver dag. To dager med fest, to dager med drinker.

4. Når vi får brev må vi lese det opp to ganger.

5. Date og utflukter tar utrooolig lang tid!

6. Linn hadde sluttet å røyke, og hadde holdt seg unna i 6 mnd. På Paradise Hotel startet hun igjen. Kanskje ikke så rart, da sånn ca alle røykte som svamper der inne.

7. Den første uken da det var 10 gutter pranket jeg, Martine og Sara guttene. De var allerede super stresset fra før, da de måtte kjempe for tilværelsen. Vi tømte kofferten min, listet oss ned trappen og der la jeg meg oppi kofferten. Sara zippet igjen. De gikk ned til guttene som lå nede ved poolen og fortalte at det var kommet en koffert. De ble dødsstresset og fortet seg opp til kofferten. Jeg døde av latter oppi der, så dermed ristet jo hele kofferten. Enda mer panikk fikk de, de trodde at det var ENDA en gutt oppi der. Heheh! Jeg smalt kofferten opp, og hoppet opp. Stakkars gutter. Hihi!

8. Linn og Sara shavet en legg på Christer og Fredrik.

9. Vi hadde ofte koselige stunder i boblebadet på Venus.

10. Jeg slet skikkelig med søtsug. Jeg spiste sjokolade hver dag før Paradise. Vi fikk godteri i blant bare, og da var det bare mens vi ventet på seremonier.

Midsommar

Heiii! Direkte fra restauranten. Nå sitter vi en hel gjeng fra crewet og skal spise. Sara reiser hjem i kveld, så derfor er dette en liten “avskjedsmiddag”. Selv om det ikke er avskjed, hun kommer tilbake veldig snart. Vi hadde en kjempe fin dag på stranden for noen dager siden, da det var midsommer (svensk greie). Der tok jeg masse bilder!

Låst ut av leiligheten naken

Hei finiser! Åh, disse siste dagene har vært like fantastiske som alle andre. Jeg har kost meg glugg i hjel i godt selskap. Vi har blandt annet feiret “midtsommer”, festet (no shit) og generelt bare nytet været og selve Rhodos. I går var faktisk helt syk. Sara presterte å låse oss ute av leiligheten kl 05 på morgenen. Vi har nemlig smekklås, og når døra da smeller igjen så må man låse opp for å åpne opp. Tror dere ikke at døra selvsagt smalt igjen, og nøklene lå inne??? Hahah, er det mulig. Sara hadde i tillegg ikke klær på seg, men var bare tullet inn i et laken. Hahah, altså dere skulle sett det synet. Jeg dør! Det endte opp med at vi måtte crashe hos en kompis, for å så møte opp på et møte neste morgen. Sara i et laken, meg i en stor gutte-shirt og Linn i festantrekket fra kvelden før. Dere kan jo tenke dere selv hva som skjedde når resten av crewet så oss… Hahah, guuuud.

MAKE-UP ROUTINE: øyne

Bruker selvsagt ikke alle disse produktene på en gang, men det er de jeg pleier å variere mellom.

Urban Decay, naked 2 palette: denne bruker jeg daglig til øyenskyggen. Som dere ser på den tredje skyggen så er den flittig brukt, hehe. 

Urban Decay, naked basics palette: den tredje å fjerde skyggen i dette palettet er perfekt til å bruke i creasen. 

 MAC, painterly paint pot: kjempe fin øyenskygge base. Kan også brukes alene for å få litt farge og shimmer på øyenlokket.

F.h

– MAC 248 kost: plukker skyggen effektivt opp å gjør jobben med å påføre en skygge over hele lokket enkel og kjapp.

– MAC 222: perfekte blending kosten. Det er sååå viktig å huske å blende skyggene, jenter!

– MAC (vet ikke hvilket nr denne har, men den var med i en kolleksjon): denne bruker jeg til å sote den ytre v-en og å “cutte” creasen med. Utrolig handy børste.

– Urban Decay eyeshadow primer potion: god øyenskygge primer som gjør at skyggene sitter hele dagen og at skyggene blir mer pigmenterte når de påføres. Denne kunne jeg ikke levd uten, seriøst.

– Clarins eyebrow pencil, farge light brown: denne bruker jeg til å fylle brynene med når jeg har dårlig tid. Ellers bruker jeg brynspudder, noe som jeg egentlig liker mye bedre. Desverre krever det litt mer konsentrasjon og tid.

– YSL waterproof liner: perfekte lineren som ikke smitter av. Bruker som regel denne i våtkanten oppe for å få vippene til å se fyldigere ut. Genialt triks, og det utgjør faktisk ganske mye!

– Liquid eyeliner: denne husker jeg faktisk ikke hvor er fra, men den er hvertfall utrolig god.

– Diorshow maximizer: et vippeserum/primer som påføres før maskaraen. Denne gjør at vippene blir mye mer fyldige og en del lengre. Elsker denne!

– Diorshow black out mascara: denne er super på volum. Dersom jeg vil ha en intens øyenlook avslutter jeg alltid med denne for det lille ekstra. 

– Dior new look mascara: gir mye lenge, separerer fint og klumper seg ikke. Denne er fin for en naturlig resultat.

– Chanel le volume: denne må være min favoritt ut i fra alle mascaraene jeg har. Den er så sinnsykt god og gjør alt jeg vil at en mascara skal gjøre. Er du på jakt etter en ny – kjøp denne!

ET SUNNERE ALTERNATIV

Hei og god fredag venner!

I går hadde jeg lyst på noe godt. Derfor smekte jeg i stand muffinser! Sykt digg, men kanskje ikke fullt så sunt… Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på en sunn “glasur” istedenfor å proppe på med enda flere kallorier. Jeg smurte rett og slett et tynt lag med Philadelphia sjokolade-pålegget, og det smakte dødsgodt! Bare et lite tips fra meg til neste gang du eventuelt skulle trengt en glasur.

Yummi in my tummy! 

Jeg skal ta silikon.

Jepp.

Regner med at jeg kommer til å få mange reaksjoner og ulike meninger nå, men det går fint. Jeg har lenge tenkt tanken på å gjøre det, og endelig er jeg klar. Jeg er skikkelig klar. Jeg tror at mange av dere ikke kommer til å skjønne hvorfor jeg skal ta, da jeg i utgangspunktet har store pupper fra før av. Greia er at jeg slet med spiseforstyrrelse for noen år tilbake, og da ble puppene mine anderledes. De er ikke like fine og store lenger som de var før. Det er det som får meg til å ville gjøre noe med det, for jeg hadde mye finere pupper før. Jeg vil ha de tilbake! 🙂 Så enkelt er det. For meg er det verdt det. Det er ikke slik at jeg går rundt å hater puppene mine nå, men jeg er av den typen som tenker at når man faktisk kan endre på noe man ikke er fornøyd med – hvorfor ikke gjøre det da? Dessuten synes jeg at silikonpupper er utrolig fint. Formen blir så mye finere enn på naturlige pupper, synes jeg. Jeg skal legge meg under kniven til vinteren. Grugleder meg i grunn. Jeg har hørt at det kan gjøre jævlig vondt og det er litt skummelt. Min smerteterskel er nemlig utrolig lav. Jeg tåler absolutt ingenting! Men men, jeg lider gjerne for skjønnheten. 

Er det noen av dere som har tatt silikon? Jeg vil veldig gjerne høre hvordan deres operasjon var.