SHOPPING

HELLU! ♥

Jeg hører rykter om at været ikke er helt på topp i Norge…? Er det så? I så fall skal jeg sende masse sol og varme fra solfylte Rhodos til dere. Jeg har hatt en veldig fin og avslappende dag frem til nå. Gårsdagen var veldig festlig for min del. Ja, så festlig at jeg ikke kom meg hjem i seng før 08 i dag tidlig. Heh! Er man på Rhodos så er man på Rhodos. Her er det alltid liv! Jeg merker at jeg aldri vil dra hjem, for det er rett og slett så utrolig mange fine folk rundt meg som jeg elsker å tilbringe tid sammen med. Jeg sitter allerede igjen med mange fine minner fra tiden her, og OM jeg gleder meg til fler! Jeg trives så godt.

Jeg har fått en del spørsmål fra dere som skal på ferie hit om hvordan shoppingen er. Den er så som så. Det er Zara, Bershka, HM, Pull & Bear osv her. Jeg synes desverre at utvalget er veldig dårlig, så derfor har det ikke blitt veeeldig mye shopping på meg så langt. Nå regner jeg med at du blir glad, mamma. Derfor har jeg klikket meg hjem en stor pakke med fine plagg fra Sheinside. Som vanlig. Regner med at dere ikke ble sjokkert nå, haha. 

Her er hva jeg har bestilt meg. Og dere? Husk at frakten er gratis og dere slipper å betale toll- og moms regninger når dere bestiller fra Sheinside.

       1. HER 140,- kr ♥ 2. HER 120,- kr ♥ 3. HER 136,- kr
     
 1. HER 144,- kr ♥ 2. HER 152,- kr ♥ 3. HER 99,- kr
        
1. HER 116,- kr ♥ 2. HER 120,- kr ♥ 3. HER 124,- kr

1. HER 144,- kr  ♥  2. HER 114,- kr  ♥  3. HER 120,- kr

5 kommentarer

Siste innlegg