Angående intervjuet mitt i VG

Jeg hadde intervju med VG forrige uke angående kroppshysteri, press og blogg. Jeg synes jeg svarte godt for meg, men som hver eneste gang det er intervju som skal trykkes, blir det man sier vridd og vendt på. Hver eneste gang. De skrev blant annet at det er 3 år siden jeg la i silikon? Det er det jo ikke. Det er 3-4 måneder siden. Så hvor de har fått det fra, vet ikke jeg. Haha. Mange som reagerte på det, og det samme gjorde jeg. Det er altså feil! Ellers synes jeg det var en fin reportasje hvor man får fleres synspunkt og meninger rundt det hele. 


Dere kan lese hele intervjuet her.

HER ER PARADISE HOTEL DELTAKERNE!

WOOOHOOO!! So the bomb is out! Her er årets Paradise Hotel gjeng. Jeg er såååå giret! En av mine nære kompisser Carl Aksel er med, og om jeg er spent? JA! Pierre tipset castingen om han, og det er ikke sjokkerende at han ble valgt ut. Jeg vet at han kommer til å gjøre det ekstremt bra da han er veldig intelligent og en person som folk blir raskt glad i. Han er en av de man bare må ha rundt seg, da han sprer mye kjærlighet og humor. Herreguuud – dette blir bra, dere!


Gled dere til å se dette trynet på skjermen! Haha. Cant wait! Premieren er 14. Mars.

Overrasker lillesøss med shoppedag!

Annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


God morgen, fine! I dag har jeg det super travelt. Jeg reiser på ferie i morgen, og derfor må jeg få unnagjort alle ærend og masse jobb. Mest mulig må checkes av to do listen. Med andre ord blir denne mandagen å gå til forberedelser. “Yey”. Haha… Det er et lyspunkt midt oppi alt dette da; jeg skal ta med meg lillesøsteren min på shopping! Jeg har lovet henne en shoppedag sammen med meg, og det har hun gledet seg til sååå lenge nå. Har dårlig samvittighet over å ikke hatt tid den siste tiden, men i dag skal jeg få det til! 🙂 Blir så koselig å tilbringe tid med lille snuppa mi. Jeg skal stikke til mamma og overraske henne når hun kommer hjem fra skolen. Gleder meg til å se gliset hennes da! Hehe. Hun er akkurat lik storesøster – shopping er det beste som finnes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caps her / jeans her


Nå skal jeg løpe til postkontoret og hente ut noen pakker. Vi skrives senere, fine. Håper dere får en super start på uken! Nuss.

Min hemmelighet til skinnende hår

AnnonseOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får ofte spørsmål om hvilke produktet jeg bruker, både når det kommer til hud og hår. I dag har jeg tenkt å dele mitt favorittprodukt når det kommer til å få shiny og sunt hår. Jeg har jo ganske langt hår, og det har en tendens til å bli krusete og se noe dødt ut. Produktet jeg bruker som redder manken min er serumet fra Maybeauty. Jeg elsker det! Det reparerer, gjør håret skinnende, fjerner krusing og gir håret liv. 

Før brukte jeg alltid Maroccon Oil hver eneste dag og trodde aaaldri at jeg kom til å finne en bedre. Men det har jeg nå! Denne danker ut alle oljene jeg har prøvd tidligere. Den påføres i håndkletørket hår, i endene. Så skal man bare la håret absorbere, så vil du kjenne forskjellen ganske kjapt. Den er fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere finner serumet her. Gjennom denne linken får dere 30 prosent i avslag, eller så kan dere skrive inn rabattkoden “SRAAD30”. Test den ut – du kommer til å bli like avhengig som meg. I promise!

Hei fra Stavanger flyplass!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg og Raija på Sola flyplass og er snart klar for take off! Blir deilig og kommer hjem til Oslo igjen, men samtidig får jeg en klump i magen av å forlate fine hjembyen min. 

Pst! Klikk dere inn her senere i kveld, da deler jeg en av mine skjønnhets hemmeligheter med dere! 🙂

Vi skrives fra Oslo, fine. Nyt søndagen! Mange klemmer fra meg.

Paradise Hotel deltagere avslørt

Jeg er vel ikke den eneste som har sett Panelet på VGTV hvor de intervjuet Sandra Lyng? Hun har jo årets PH-låt og var i Mexico for å spille den inn på hotellet. I episoden på panelet innrømmer de at deltagerne er med i musikkvideoen + hun avslører en av deltagerne. Hør godt etter, haha! 

Nå venter jeg i speeenning på at deltagerne blir vist frem for real! Jeg vet om noen som er med, men resten blir spennende å se. Får håpe de er en like bra gjeng som vi var! 😉

Episoden finner dere her.
Hmmmm!

We’re flying home

En annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body – her


Jeg har hatt noen fantastisk fine dager i fine Stavanger. Men nå er det på tide og pakke kofferten å reise hjem til kjære Oslo igjen. Det er jo lite som slår hovedstaden, men jeg skulle bare ønske jeg kunne ta med meg alle de jeg er glad i. En ting er sikkert, og det er at det ikke blir lenge til jeg kommer på besøk igjen. Jeg slapper skikkelig av her. Det er deilig, det.

Vi skrives fra Oslo, fine. Klem!

Meg i dag!

Inneholder adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke her / Lignende bukse her / Sneakers Nike / Body her / Veske Michael Kors

Mitt nye hår!

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

back to the darkside

Da er jeg back to dark! Jeg var så sinnsykt lei av hårfargen min, derfor var det på tide med en forandring. Flinkeste Ann Beate på Hendrix Hair Torggata fikser alltid mitt hår, og jeg er alltid like fornøyd. Det er ingen andre som får lov til å røre manken min. Hun er virkelig best! Det er jo ikke noe nytt at jeg fikser håret mitt hos Hendrix Hair Torggata, det gjør jeg jo alltid. Her går jeg fast fordi at de er så dyktige! Ingen over, ingen ved siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For booking av time:

TLF: 22696153

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

En stk lykkelig Bella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
– bildedryss fra gårdagen –


Dere vet den følelsen man får når man kjenner seg komplett? Og bare kjenner lykkefølelsen strømme gjennom kroppen? Slik hadde jeg det i går kveld, og den følelsen sitter fortsatt igjen. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å møte et par av de som betyr aller, aller mest for meg. De jeg var omringet av i går får meg til å kjenne meg utrolig heldig. Heldig for å ha så fine mennesker i livet mitt. Venner som virkelig vil mitt beste, som er der i både tunge og fantastiske tider. Venner som er gode tvers gjennom. Jeg elsker dere, og jeg håper dere vet hvor mye dere betyr for meg!

I går dro vi ut og spiste på… Wait for it… EGON! Hahaha, er det faen mulig. Vi er håpløse – jeg veeet! Etterpå kjøpte vi masse digg snacks og innstalerte oss i suiten. Michelle og Elias kom litt senere med viiin. Så i går kveld tok vi igjen for alt det tapte, drakk vin, koste oss og hadde sleepover party. Så sinnsykt koselig!

Jeg elsker slike kvelder.