EN DAG FULL AV MØTER

Reklame | nelly

KÅPE HER ⎮ JEANS HER ⎮ SNEAKERS BALENCIAGA ⎮ T-SKJORTE HER ⎮ VESKE GUCCI

FOR ET FAB VÆR!!! Ja, jeg er den teite personen som atter en gang prater om noe så klisjé som været, haha.. Sorry!! Jeg våknet av at solen skinte meg rett i fleisen rundt 9.30 i morges, og da klarte jeg ikke legge meg for å sovne igjen. Solen gir meg så sjukt mye energi og glede! 

Dagen i dag har gått til tre forskjellige møter. Jeg har flydd rundt hele byen for å rekke alt, og det resulterte i at jeg ikke fikk i meg mat før klokken 17 i ettermiddag. Det er ikke greit overhodet, men jeg suger på å spise frokost. Jeg har alltid slitt med å få i meg mat på morgenen. Ikke bra, for man trenger jo energi for å fungere. Dere kan jo se for dere hvor HANGRY jeg var da alle møtene var overstått. Jeg klarte å holde energinivået oppe frem til siste sekund på det siste møtet, men i det vi dro fra location kjente jeg bare hvor grinete jeg faktisk var. Stakkar assistenten min som måtte være vitne til det… Hun kjenner meg heldigvis godt, og visste at alt jeg behøvde var litt mat. Heh.

På vei hjem dro vi innom på Maccern for å kjøpe med mat. Jeg måtte bare ha noe kjapt, enkelt og godt. Jeg har fått helt dilla på Chicken Salsa i det siste. Det suger at jeg har både Mc Donalds, Burger King, Starbucks osv reeett rundt hjørnet. Vi snakker 50-100 meter, liksom. Jeg kan vedde på at jeg kommer til å rulle rundt innen sommeren har meldt sin ankomst. 

Nå chiller jeg bare med jentene hjemme hos meg. Vi har handlet inn til biff-middag, så skal vi bare kose oss og slappe av resten av kvelden. Jeg lever for jentekveldene våres. Vi har det så koselig sammen, uten at det er påtvunget, om dere skjønner? 

Det skjedde forresten noe helt jævlig nettopp som gjorde at jeg fikk en skikkelig wakeup call. Det fortjener et helt eget innlegg ass, så det kommer i neste post. Hint: penger.

Skrives litt senere. Klem! <3

DE SISTE DAGENE GJENNOM TELEFONEN MIN

Reklame | nelly & luxbeauty

New claws! Veldig viktig, åpenbart. 💅🏽 Jeg fikser mine alltid hos @Luxbeauty her i Oslo! Verdens beste neglsalong, spør du meg. Denne gangen gikk jeg for babyrosa. Elsker det! Rent og skikkelig girly.

Antrekket mitt den ene kvelden:

TOPP HER // SKJØRT HER // HEELS HER (så behagelige, og nå på 20% rabatt!)

Middag med mine og besøket mitt sine venner! Det var så utrolig gøy at alle klikket skikkelig bra sammen. Det er lenge siden jeg lo så mye som det jeg har gjort denne helgen!

Yummi! Jeg har spist ekstremt mye god mat denne helgen, det er i hvert fall sikkert og visst. Jeg måtte jo vise han de gode restaurantene vi har her i byen.


Det var min helg kort oppsummert gjennom telefonen. Jeg har vel i grunn delt mer på Instagram, men ja.. Ting skjer. <3

DET ER OVER

 

Denne dagen har vært veldig fin, men også litt kjip da det var tid for hjemreise igjen. Jeg har hatt et veldig fint besøk i noen dager nå, som dere sikkert allerede har fått med dere på Instagram. Det er så rart hvor tomt det blir når man har hengt med et annet menneske døgnet rundt i flere dager, og plutselig blir alene igjen. Jeg kjenner veldig på det akkurat nå, da jeg nettopp kom hjem fra å ha følgt han til flytoget.

Jeg blir heldigvis ikke alene lenge, for nå er jentene på vei hit. Så klart, haha! Vi skal ha en skikkelig koselig jentekveld sammen med sleepover hos meg. Det gleder jeg meg veldig til! Selv om vi har truffet hverandre disse dagene også, har jeg savnet de likevel da vi ikke har hengt sammen like mye som vi vanligvis gjør. 

Åh, jeg føler meg generelt bare veldig heldig for tiden, dere. Jeg er omringet av så utrolig mange fantastiske mennesker at jeg har ikke ord.. Hva har jeg gjort for å fortjene alle disse fine personene? Jeg er så vanvittig takknemlig for absolutt alle jeg har i livet mitt i dag. Jeg føler virkelig at jeg endelig kun har mennesker som er genuine rundt meg, og som jeg vet har gode intensjoner og som er til å stole på. 

Nå kom Newa akkurat inn døren her, så jeg får runde av. Ville bare oppdatere dere. <3 Jeg har knipset masse bilder de siste dagene som jeg har planer om å dele med dere i neste innlegg senere i kveld. Ha det best enn så lenge, så skrives vi igjen veldig snart! Stor klem.

VLOGG: ITALIA & BUDAPEST ✈️

 

Hei dere! Endelig er jeg tilbake med en ny vlogg. Denne er fra turen til Italia, som endte opp med et døgn i Budapest også. Håper dere liker den! Klem.

 

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEEN MIN HER!

ukens spørsmål

 

Du har så fint og langt hår. Er det virkelig alt 100% ekte?

– Åh, tusen takk!! <3 Det er helt naturlig, ja. Takker mamma for genene der, altså. Hehe!

 

Donerer du bort penger til veldedighet eller organisasjon?

– Ja, det gjør jeg. Jeg støtter Redd Barna.

 

Hvordan ble du og Newa så gode venner?

– Vi ble kjent på Paradise Hotel i fjorårets sesong. Vi ble gode venner i uke tre der inne, og vennskapet har bare blitt sterkere og sterkere på utsiden. Newa er en av mine aller nærmeste venninner den dag i dag, og jeg er så utrolig takknemlig for å ha en så omsorgsfull, fantastisk, godhjertet og GØY venninne som henne! <3

 

Sliter du med depresjon?

– Nei, det gjør jeg ikke. Veldig takknemlig for det, for depresjon er ingenting å kødde med. Det er helt for jævlig. Heier på alle de der ute som har det tøft mentalt. Dere er krigere, og jeg vet hvor tøft er. 

 

Hvilke artister liker du?

– Alt fra Tyga, til Beyoncé til Khalid. Jeg hører på det meste av musikk, så lenge det ikke er hardcore rock typ haha. 

 

Har du fortsatt kontakt med fosterfamilien din?

– Nei. 

 

Føler du deg som en kjendis eller en “vanlig” person?

– Helt ærlig, jeg føler meg fortsatt som den ukjente Isabel som jeg var for 4 år siden. Jeg er akkurat den samme i huet, selv om jeg i dag blir gjenkjent og får jobbe med det jeg elsker. For å forklare det enkelt vil jeg vel si at jeg føler meg som den “gamle” Isabel, bare at hverdagen min ser annerledes ut i dag kontra før.

 

Hvilket språk må du snakke med han kjekkasen du har på besøk?

– Engelsk. Jeg jobber med saken, da jeg ikke aaakkurat er den beste engelsktalende personen i Norge haha. Han har ertet meg en gang eller to, for å si det sånn… 😅

 

Har du det bra om dagen?

– Åh, VELDIG!!! <3

 

Hvordan møttes du og han som du poster på Instagram?

– Vi møttes i Dubai.

 

Går du på diett?

– Laaaangt i fra. Jeg spiser akkurat det jeg vil, når jeg vil. Livet er for kort til å gå på diett, synes jeg. Dessuten er jeg alt for glad i mat og søtsaker til å kunne gått på diett.

 

Har du spilt fotball?

– Ja, i 8 år. Tro det eller ei! Når jeg forteller det til folk blir jeg sjeldent trodd haha.

 

Hvem drar du til LA med og hvor lenge blir dere?

– Jeg drar med jentene mine! Vi blir i 2-3 uker. Skal dit for både ferie, men også feire bursdagen min i Las Vegas. Gleder meg så forbanna myeeee.

EN FORKLARING

Reklame | nelly

 

HOODIE HER (endelig tilbake på lager!) // BUKSER HER

 

Heiii fininger! Herregud så rart det har vært å ikke skrevet til dere de siste to dagene. Jeg vet at flere av dere har lurt på hvor jeg har blitt av, og det skjønner jeg godt. Dessverre har det seg slik at jeg sliter med å logge meg inn på bloggen min til tider. Det er noe som har vært et problem den siste måneden, og det er så sinnsykt slitsomt da det går utover jobben min. Jeg aner ikke hva feilen er, men når jeg forsøker å logge inn får jeg kun opp en feilmelding. Jeg vet at jeg ikke er den eneste bloggeren på denne plattformen som sliter med dette, så jeg håper bare at det blir fikset asap. Det er så frustrerende å ikke kunne oppdatere dere når jeg ønsker. 

Det er altså grunnen til at jeg ikke har postet noen nye innlegg her de to siste dagene. Jeg beklager det så meget, men det har ikke vært så mye jeg har kunnet gjøre enn å melde inn feilen. Nå fungerer det å logge inn via mobilen i det minste, så det er der jeg blogger fra nå. 

Jeg pratet om dette på Instastory også i går, for å forklare dere. Jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke får blogget, for jeg ser jo hvor mange dere er som klikker dere inn her hver eneste dag. Det verste jeg vet er når jeg vet at jeg ikke møter forventningene deres, når jeg ikke klarer å levere. 

Nå får jeg bare blogge videre fra telefonen inntil feilen forhåpentligvis blir ordnet opp i. Jeg håper bare at dere ikke tror at jeg driter i bloggen, for det stemmer virkelig ikke. Dette er min baby, og den blir alltid prioritert uansett hva. Det er bare ikke like enkelt når det er tekniske problemer som gjør det hele umulig.

Jeg ville bare skrive dette innlegget og gi dere en real forklaring. <3 I dag kommer det to nye innlegg til, OG EN VLOGG (!!) for å kompensere litt, så hold utkikk. 

Skrives om litt! Klem. 

HELGENS MATHANDEL

🍓 🌮 🍞 🍪

Denne helgen har jeg besøk, så da måtte naturligvis kjøleskapet fylles opp! Selv er jeg skikkelig kjedelig i matveien, så kjøleskapet mitt inneholder sjeldent noe spennende. Så lenge jeg har jordbær, pålegg, smør, ost og rundstykker klarer jeg meg haha. Jeg vil jo ikke vise hvor kjedelig jeg faktisk er for besøket mitt, så nå er kjøleskapet mitt fylt opp med masse godt. Jeg har i grunn bare tatt utgangspunkt i frokoster, da vi drar ut å spiser de andre måltidene.

Proteinpudding, liksom. Åpenbart ikke til meg! Hehe.

YUM!

TANKER FØR LEGGETID

Reklame | nelly

 

PYSJAMAS HER

 

🖤 Jeg hadde den første diskusjonen for første gang med en venninne her om dagen. Vi ordnet heldigvis opp med en gang, men det fikk oss begge til å reflektere over hvor viktig det er å kommunisere om det man føler. Det er så fort gjort å bare gå rundt å holde ting inne over lengre tid, og så plutselig eksploderer man. Det er ikke like heldig. Vi fikk oss en tankevekker begge to, så på en måte er jeg glad for at det skjedde.

 

🖤 Å ansette en assistent er hands down det beste jeg har gjort for meg selv så langt i år. Hun har hjulpet meg så mye denne uken, og det har virkelig gjort hverdagen min tusen hakk mer effektiv og enklere. Likevel blir jeg litt ukomfortabel når jeg spør henne om hun kan hjelpe meg med ting, mens hun er mer sånn “herregud skjerp deg og si hva jeg skal gjøre NÅÅÅÅ”. Haha! Det er en uvant situasjon for meg, og jeg pleier aaaldri å be folk gjøre ting for meg. Jeg er egentlig en person som alltid må ordne alt selv, mest fordi jeg er skikkelig perfeksjonist, men også fordi jeg får dårlig samvittighet. Nå derimot er jo dette hennes jobb som hun forøvrig får veldig godt betalt for, så jeg får bare bli mer komfortabel. Jeg tror jeg må være den chilleste sjefen, faktisk. Hehe!

 

🖤 Jeg gleder meg så sinnsykt mye til å April. Jeg har allerede nevnt det for dere her på bloggen tidligere, men jeg skal altså reise til LA og Vegas med jentene for å feire bursdagen min! Det blir så sjuuuukt gøy!!! Jeg vil bare spole frem i tid, slik at avreisedatoen er her NÅ. Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe. Jeg føler meg som et annet menneske når jeg er der.

 

🖤 Det er så sinnsykt mye som skjer i livet mitt akkurat nå at jeg kan knapt tro det. Det er så surrealistisk at jeg får alle disse kule mulighetene som jeg alltid har drømt om. Jeg er så ubeskrivelig takknemlig og ikke minst STOLT over meg selv! Det er vel lov å si? Jeg kommer aldri til å ta alt dette for gitt, jeg er utrolig heldig! Jeg gleder meg så vanvittig mye til jeg får lov til å røpe alt til dere!

 

🖤 Jentene og jeg pratet om hvor vi skal reise i sommer. Ibiza står øverst på listen! Har noen av dere vært der? Det ser så sinnsykt gøy ut! Spesielt å dra på Ushuaia. Vi må bare planlegge det bra, slik at vi kanskje får sett Kygo opptre. Tenk så gøy! Det må nok bare bli en uke da, for Ibiza betyr vel egentlig kun fest, fest og atter fest.


Nå: ta et bad, skifte på senga og sove. I morgen får jeg besøk! God natt, babes. <3

GJENFORENT MED BLOGGERNE

 

NELLY EVENT

Åh så hyggelig jeg hadde det i går!! Det var duket for middagsevent med Nelly.com, som alltid er like hyggelig. <3 Jeg pleier svært sjeldent å dra på eventer, rett og slett fordi jeg ofte blir ukomfortabel av å bare gå rundt å mingle med mennesker jeg ikke kjenner. Jeg vet ikke, jeg kan fort synes at det er litt kleint og stivt? Nelly.com sine eventer derimot gleder jeg meg alltid til å dra på! Det er ikke stivt, det er mer å bare kose seg med mine fab blogg-kollegaer. Jeg er så glad for at det er en så fin gjeng med bloggere her i Norge. Jeg storkoser meg virkelig når jeg får lov til å henge med de på Nelly’s eventer. Jeg husker hvor nervøs jeg var da jeg skulle møte alle for første gang på turen til Cannes. Jeg ble tatt SÅ godt i mot av alle sammen, og jeg ble skikkelig positivt overrasket over hvor skjønne og inkluderende jentene var. <3 Det var skikkelig hyggelig å bli gjenforent i går!

I går var det middag på Bea 3, på Bygdøy Allé 3. Det er første gangen jeg dro dit faktisk, til tross for at det tydeligvis skal være veldig populært. Dere vet jo meg, jeg har jo alltid pleid å dra på Fridays, liksom. Haha! Heldigvis har jeg bevegd meg litt ut fra komfortsonen det siste året, og prøvd mange nye restauranter. Bea 3 var i hvert fall super bra! Maten var god (spesielt hovedretten som var biff), drinkene var nydelige ooooog hallo – toalettet var FAB!!! Hahah, så sjukt random men det var dødsfint! Alle bloggerne typ dro ned dit for å ta selfies, så det sier sitt.

 

TOPP HER // BUKSER KJØPT I LA // SKO HER

  

Tusen takk for en hyggelig kveld i går, Nelly!! <3

BESVARER DE TRE MEST STILTE SPØRSMÅLENE

 

Bor du alene, eller bor Newa og Golnaz hos deg?

Jeg skjønner at flere av dere lurer på dette, da begge jentene ofte er hos meg. Likevel bor jeg altså helt alene, men har veldig ofte besøk. <3

Hva gjorde du i Italia? Du fortalte oss aldri det.

Jeg har så innmari lyst til å fortelle dere det, men det er dessverre hemmelig foreløpig. Det jeg kan si er at det var en jobbtur, og at det er et stort prosjekt på gang som jeg klør i fingrene etter å skrike ut til dere. Jeg er ekstremt stolt over dette, det kan jeg i det minste si.

Holder du på med noen?

Som jeg har sagt tidligere har jeg lyst til å holde en eventuell romanse utenfor bloggen og sosiale medier. Jeg har hatt en offentlig relasjon tidligere og det er noe av det mest slitsomme jeg har gått igjennom. Det ønsker jeg virkelig ikke å ha igjen i fremtiden. For å besvare spørsmålet ditt kan jeg vel si at jeg ikke er i et forhold, men jeg kan innrømme at jeg har et ekstra godt øye til en veldig fin mann.