EKSKLUSIV RABATTKODE: -25% PÅ NELLY

Reklame | NELLY

Hei elsklinger! Jeg tror nok at jeg aldri har fått SÅ mange etterspørsler etter en ny Nelly-rabattkode, som det jeg har fått de siste 1-2 ukene. Det har tatt helt av! Jeg synes dog bare at det er veldig gøy at dere henvender dere til meg når dere er keen på å shoppe på Nelly, for jeg føler jo selv at jeg er den bloggeren som forguder Nelly absolutt mest haha. Jeg elsker jo virkelig å shoppe der selv, og det er nok ingen nyhet 😂 MEN! Over til det dere klikket dere inn hit for: jeg har spurt Nelly fint om å få en ny, eksklusiv rabattkode til mine lesere, og snille som de er – sa de ja. <3 

Koden gjelder på alt fra NLY By Nelly – altså Nelly sine egne merker og gir dere hele 25% rabatt på kjøpet! Det er det jeg shopper mest av, så derfor syntes jeg at det passet perfekt.

Håper dere finner masse fint å handle, for det har jammen meg jeg! En stor bestilling leveres til meg denne uken, og da skal jeg så klart ha en haul å vise dere alt. Under her har jeg lagt ved noe av det + noen favoritter jeg allerede har i garderoben.

⚡️ KLIKK HER FOR Å SHOPPE & OPPGI RABATTKODEN «ISABEL25» I KASSEN FOR -25 OFF! ⚡️

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

ETTER TRE MÅNEDER…

Reklame | nelly

GENSER HER ⎟ BUKSER HER

Åhhh, som jeg nyter tilværelsen i disse dager. Lol, det hørtes ut som ordtaket på Farmen – “kampen om tilværelsen”. Haha. Jeg føler jo at jeg har vært borte fra familien min de siste tre månedene på grunn av Skal Vi Danse, og dere har hørt meg klage mye på den dårlige samvittigheten og hvor mye jeg har savnet de. Jeg bodde på hotell de første dagene etter at jeg røk ut, for å lande litt og puste ut. På søndag sjekket jeg ut av hotellet, og sjekket inn hos mamma. Her er hele familien samlet, og jeg tar igjen etterlengtet familietid. Jeg kan ikke beskrive hvor godt det føles å bare være her. Jeg har satt av dagene til å kun henge me de, og ikke gjøre så mye annet. Jeg har dog en del jobb som jeg må prioritere, som jeg har måttet satt på pause de siste ukene, men bortsett fra det er det kun familietid som gjelder. 

Jeg har fått oppdatering på hvordan skolen går for kidsa og hvordan livet generelt går. Jeg har til og med fått telefon av læreren til Sidra om hvor flink hun er blitt i matte! Det gjorde dette “mamma”-hjertet glad! Selv om jeg bare er storesøsteren deres, har det alltid føltes ut som at jeg er både mamma, mormor, bestevenn, storesøster og alt der i mellom for de. Selv om jeg har hatt dårlig samvittighet av å være så lite tilgjengelig for hele familien, svidde det definitivt mest når det gjaldt Rami og Sidra. Nå er jeg heldigvis tilbake for fullt, som jeg vanligvis er. <3

Nå kom mamma akkurat inn dørene her, etter å ha storhandlet. Vi har bestemt oss for å ha matfest hver dag, og det skal vi absolutt leve opp til. Min oppgave i kveld er å stå for middagen. Ikke skjønner jeg hvem som kom på den idéen, for vi alle vet at jeg er en komedie på kjøkkenet (og det triste er at det er null overdrivelse). Men de tenker nok at det går fint, ettersom at de har bestilt lasagne. Og da vet de at det blir Toro sin familiepakke. Å steke kjøttdeig skal jeg klare. Røre sammen melk, vann og pulver skal også gå fint. La oss bare håpe jeg klarer å unngå å svi den. 😎 Stakkars mine fremtidige barn.

Jasmine skal stå for desserten. Ostekake! Nå slår vi på stortromma, dere. Yumsi! Ikke så veldig gjennomtenkt med den kaken sånn egentlig, for den er nok ikke klar til å spises før i morgen. Bra tenkt! 💁🏽 Bedre sent enn aldri, antar jeg. 

En skikkelig fin familiekveld står for tur. Er det for tidlig å sette på en julefilm, forresten? Jeg er i julestemning ALT for tidlig i år… SOS! 

Håper dere får en fin kveld, beste dere! Stor klem. <3

25 ÅRS JUBILEUM & EN EPISODE SOM SATTE MEG UT

Jeg har helt glemt å fortelle dere om torsdagen i forrige uke! Jeg fortalte dere kort at jeg skulle i feiringen av God Morgen Norges 25 års jubileum, og det var en eneste stor suksess! Herlighet som jeg storkoste meg sammen med SVD gjengen og andre kjentfolk. Vi startet på BAR Tjuvholmen, hvor vi filmet til Dansebobla og minglet litt før vi alle gikk til Ling Ling sammen, hvor festen skulle være. Det var så sjukt hyggelig å gjenforenes med hele gjengen! Så og si alle deltakerne fra hele sesongen + dansepartnere møtte opp. Vi fikk catchet opp, festet og kost oss sammen. Det var etterlengtet!

Det jeg husker best fra festen var da en annen i samme bransje som meg kom bort til meg, helt random. Jeg vet at vedkommende har hatt ekstremt krasse meninger om meg og egentlig uttalt seg ganske negativt om meg utad, så derfor ble jeg litt ukomfortabel da hun kom gående i mot meg. Det viste seg at hun ville be om unnskyldning for alt, og at hun bare ville fortelle meg at jeg hadde motbevist fordommene hun hadde hatt. Jeg ble veldig glad og lettet, for å være helt ærlig. Det var fint å se at hun faktisk tok seg tiden til å komme bort til meg for å beklage seg. Det synes jeg er en stor ting å gjøre. 

Jeg synes vel selv at mange av de fordommene hun og kanskje andre har hatt om meg, har jeg lagt opp til selv, men det jeg synes er så fint er at folk ser meg for den jeg er i dag. Man utvikler seg, vokser opp og får rett og slett andre verdier. Jeg blir ekstremt flau over enkelte ting jeg har sagt og gjort i media når jeg var yngre, men det er ikke meg i dag. Langt i fra. Derfor blir jeg ekstra glad når mennesker ser hvilken person jeg er i dag. Det betyr mye. Jeg er ikke perfekt og kommer aldri til å bli det, men jeg utvikler meg hver eneste dag til å bli en bedre versjon av meg selv. Et bedre menneske. Et bedre forbilde.

Jeg måtte bare fortelle dere det.. Det satte meg litt ut med en gang, men det endte opp med å bli et veldig fint øyeblikk. Her kommer et bildedryss fra kvelden:

Fine, gode Sandra! <3

<3

 

Alt i alt var kvelden helt utmerket! Jeg storkoste meg fra start til slutt. <3

SNEAKPEAK PÅ DET NYOPPUSSA BADET MITT

Reklame | rørleggerhuset AS & NELLY

JEANS HER

Åhhh, som jeg får sommerfugler i magen av å bare tenke på at jeg flytter inn i leiligheten min snart! Det var overtakelse av bad på torsdag, og travel som jeg har vært, har jeg ikke fått tid til å dra innom for å se underveis under oppussingen. Så når jeg dro dit tidligere i uken, for å se det endelige resultatet, holdt jeg på å hoppe i taket av lykkerus. Det var HELT perfekt! Virkelig! Å pusse opp har vært noe jeg egentlig har følt har vært et stort ork, men nå som jeg får det akkurat som jeg vil, er det totalt verdt det. Badet mitt er seriøst så sinnsykt fint nå at jeg dæver!

Jeg kommer med en housetour så fort jeg har flyttet inn og kommet meg på plass, men enn så lenge tenkte jeg at det var greit å vise dere en liten sneakpeak enn så lenge. Jeg klarer jo ikke å la være, siden det er såååå fint! 😍 Gleder meg til å dusje, gå på do (hehe) og sminke meg her!

SNEAKPEAK…

ALTSÅ…. Dæver!

😍 😍 😍 😍

Marble!

KJOLE HER

Takk til flinkeste gutta på Rørleggerhuset AS som har gitt meg drømmebadet! Fy søren så fornøyd jeg er med all arbeidet de har lagt i dette. De har totalrenovert alt! De har gitt meg enda mer takhøyde, revet en vegg for å slå sammen to rom til et større bad, lagt flisene helt perfekt, gitt meg de fineste detaljene og generelt bare vært helt fantastisk serviceminded og dyktige! Jeg kommer alltid til å benytte meg av det samme firmaet i fremtiden. Jeg kunne, med hånden på hjertet, ikke vært mer fornøyd enn hva jeg er. Tusen takk! 

Gleder meg til å vise dere alt i sin helhet så fort jeg har kommet meg på plass! 😍

EN SPESIELL LØRDAG

Reklame | NELLY

KJOLE HER

Det er lørdag igjen. De siste åtte ukene har jeg tilbrakt hver lørdag i studio fra morgenen, til etter sending. I dag er første lørdagen jeg ikke har hatt oppmøte tidlig, for å forberede meg til å danse. Det føles litt rart, om jeg skal være helt ærlig. Det har jo tross alt vært min lørdag i to måneder. Plutselig har jeg lørdager helt fri, til å gjøre hva jeg vil. Og gjett hva jeg velger å gjøre? Dra til studio og se på sendingen. Så klart. Hehe! Jeg kan jo ikke la være! Jeg savner alle sammen så masse, og jeg må så klart dra for å heie på de resterende fem vennene mine som fortsatt kriger i konkurransen. Det blir skikkelig spennende i kveld, for absolutt alt kan skje på dette punktet. Alle er så sinnsykt flinke, og jeg vet hvor hardt alle jobber og står på. Jeg unner ingen å ryke ut i kveld. Virkelig ikke. 

Jeg drar for å se på sendingen med flere av de andre deltakerne og dansepartnerne. Det skal bli skikkelig koselig å gjenforenes og klemme på samtlige igjen! Min kjære SVD-familie som jeg har knyttet så tette bånd til. Etter sendingen hoster SVD en halloweenfest for alle oss + produksjonen, og det gleder jeg meg døds mye til! Jeg har dog ikke tenkt å kle meg ut, men etter hva jeg har fått med meg er ikke det en greie i kveld. 

Sånn ser altså mine lørdagsplaner ut! En annerledes, men fin lørdag. <3

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY

KJOLE HER

Hva er ditt beste tips når det gjelder å ta tilbake eksen?

– Don’t. Det er en eks av en grunn. Det høres kanskje litt harsh ut, men jeg snakker av erfaring. Det er sjeldent en god idé å “prøve på nytt”. Du er den samme personen, og det samme er din ekskjæreste. Har det allerede blitt slutt, bør man heller fokusere på å komme seg videre og la fortid være fortid. Nå snakker jeg jo så klart av egne erfaringer, og jeg er fullt klar over at det kan være annerledes for andre. Men for min del har det vært et dårlig valg.

Føler du deg pliktet til å fortelle leserne dine om alt som skjer i privatlivet ditt?

– Absolutt ikke. Før var jeg derimot sånn at jeg følte at dere hadde “rett” på å få vite alt som skjedde på privaten. Men jo eldre jeg har blitt, jo mer liker jeg å holde kortene tett til brystet. Jeg deler det jeg har lyst til og det jeg selv er komfortabel med. Ikke hva lesere og følgere “krever” å få vite.

Tips til motivasjon når man sliter på skolen?

– Jeg har hatt denne samtalen med søsknene mine, og det beste svaret jeg har å komme med er: tenk på fremtiden. Man vil skape en fin, trygg og god fremtid for seg selv. Det kan godt hende at skolen er kjedelig til tider, men det er jo det grunnleggende for fremtiden. Det er så viktig å fokusere på skolen! Jeg angrer på at jeg ikke tok det mer seriøst, om jeg skal være helt ærlig. Jeg skulle ønske at snittet mitt var mye høyere, i tilfelle jeg en gang vil begynne å studere i fremtiden. Man vet jo aldri. Men med mitt snitt vet jeg at dersom jeg vil begynne å studere noe senere, må jeg garantert ta opp fag for å få høyere snitt. Det er kjipt. Hadde jeg derimot tatt skolen mer seriøst, hadde jeg ikke behøvd det.

Har du tilbrakt noe tid med Benjamin etter at dere røk ut?

– Ja. ☺️

Hva var den gøyeste dansen på SVD?

– Den siste dansen vår, til Crazy in love av Beyonce. I tillegg betydde dansen hvor jeg åpnet meg om barndommen min ekstremt mye for meg. Det var jo ikke den gøyeste så klart, ettersom at det var så emosjonelt for meg, men det var den absolutt viktigste, mest betydningsfulle og fineste dansen jeg danset.

Hvem var favorittdommeren din i SVD?

– Egor og Tore synes jeg var de mest rettferdige.

Hvordan har du det nå?

– Åh, takk som spør, fine du! <3 Jeg har det veldig bra! Jeg er dog litt stresset ettersom at det er så mye som skjer nå, så jeg prøver å ta tak i alt som har blitt satt litt på vent under deltakelsen. Det er myeee, så det blir ikke akkurat mye avslapning på meg til tross for at jeg akkurat røk ut. Men jeg klager ikke! Alt som skjer er saker jeg har drømt om i alle år, og jeg er uendelig takknemlig og fortsatt i sjokk over alle muligheter jeg har fått.

Kan du vlogge mer?

– Ja, hundre prosent! Jeg postet en ny vlogg på lørdag, som dere finner her. Men nå blir det mye vlogging fremover – det lover jeg! Elsker å være tilbake på YouTube!! 😍

Kan man melde seg på Skal Vi Danse?

– Nei, man kan ikke melde seg på. Man blir spurt om å delta av produksjonen! ☺️

Kommer du til å danse videre etter at du røk ut?

– Ikke selskapsdans, nei. Det var gøy på SVD, men det er ikke helt meg akkurat. Hehe! Men gøy å ha lært seg de forskjellige dansestilene! Også er det jo gøy å kunne tøffe seg i passende settinger da, så klart. Hahaha!

Har du fått med deg all kjærligheten du får på Jodel?

– Ja, og det er SÅ hyggelig! Fy søren! Jeg har vel alltid vært hatet på Jodel, så det at det er positivt om meg der for en gangs skyld er jo veldig fint! <3

DET FØLES RART, MEN FINT

God tirsdag, flottinger! Gårsdagen var så fin, dere! Det var første dagen jeg sosialiserte meg skikkelig etter lørdag. Søndagen gikk til å slappe helt av, spise Mc Donalds i sengen imens jeg så på serier og bare koblet helt ut av alt annet. Jeg trengte å lande litt. Men det tok ikke lange tiden før jeg ble rastløs og måtte ut å farte. I går var dagen der jeg tok tak i livet mitt igjen! Shoppet, møtte venner, feiret og festet. Jeg knipset masse bilder fra dagen i går, slik at jeg kunne vise dere hvordan min første dag back to reality så ut. <3

GÅRSDAGEN I BILDER

 Lunsj med disse fantastiske menneskene som har blitt venner for livet. Elsker dere!! <3

Jeg har ikke rukket å kjøpe ny sminke, så det fikk jeg endelig tid til i morgen. Jeg har gått tom for foundation, concealer og primer. Det har ikke vært så nøye ettersom jeg har sminket meg veldig sjeldent i det siste fordi dagene mine kun har bestått av trening. Nå derimot, vil jeg finne tilbake til glam-Bella. Det blir deilig, haha! Er så lei av å ha håret i en slapp hale, kle meg i treningsklær og ha på null sminke. Nå vil jeg føle meg fresh igjen!

Etter sminkehandel, dro jeg på en liten snurr for å se på ting til leiligheten min. De har så sjukt mye fint på H&M Home! Alt fra kaffekopper, til vaser, til bestikk. Et lite tips fra meg. <3 Der pleier jeg å handle en del, i tillegg til å bestille fra Zara Home.

Jeg fikk litt panikk da jeg så at de har begynt å selge juleting, allerede! Men så kom jeg fort på at det snart er november. Jeg mener, jeg har virkelig levd under en sten i det siste. Hvor i fanken har tiden blitt av? Insane!

Etter shoppingen, dro Benjamin og jeg å spiste på Olivia. Jeg har vært hekta på denne pastaen så lenge jeg kan huske. Den er så god!! Skulle nesten trodd dette var reklame, men det er det altså ikke. Jeg elsker bare maten!

Etter middagen kom Lillian til meg, hvor vi tre ble sittende å skravle en stund om Skal Vi Danse og fremtidsplaner. <3 Er blitt så glad i den jenta! Tvers igjennom god, herlig og helt fantastisk!

Senere dro vi å møtte Sandra og Bjørn på London, hvor det var en stor feiring. London er en gay bar som har stått i hele 40 år. Det synes jeg er sjukt mektig, og noe jeg synes står stor respekt av! Det måtte vi så klart komme på, for å vise vår støtte og kjærlighet. <3

Kvelden ble avsluttet med Max og PH Sverige!

Perfekt avslutning på en super fin og innholdsrik dag. <3

DA VAR DET OVER

Åh… En ny uke, uten dansetreninger. Det føles litt rart. Litt tomt. Men også litt fint. Skal Vi Danse har vært mitt liv hver eneste dag, uten unntak, i 2,5 måneder. Hver eneste dag har jeg tilbrakt flere timer på dansesenteret med Benjamin, og de andre deltakerne og dansepartnerne. Det har, med hånden på hjertet, vært en av de fineste opplevelsene jeg har hatt i løpet av livet mitt. Jeg føler meg så sinnsykt heldig som har fått lov til å delta på dette fantastiske eventyret! Jeg har fått meg venner for livet, møtt Benjamin, lært meg å danse, pushet meg selv og virkelig vokst som person. Sistnevnte høres kanskje klisje ut, men det er tross alt helt sant. Skal Vi Danse deltakelsen har fått meg til å tro mer på meg selv. Det har fått meg til å innse at jeg kan få til mer enn jeg tror, om jeg bare våger å kaste meg ut i det. Det har fått meg til å pushe mine egne grenser og virkelig fått meg til å leve utenfor komfortsonen min. Det har jeg hatt så ubeskrivelig godt av!

I tillegg føler jeg selv at jeg har fått vist hvem jeg er som person. Helt uten filter. Den Isabel jeg har vokst opp til å bli. Ikke den reality-Isabel, som dere er vandt til å se på TV. Det har vært så herlig for meg å kunne være med på et program, hvor hele konseptet går ut på å ha det gøy og bare være seg selv. Jeg har storkost meg fra start til slutt, og hadde jeg kunne gjøre det hele om igjen, hadde jeg ikke nølt et sekund.

Jeg har vært et nervevrak hver eneste lørdag før sendingene. Jeg har vært livredd for å danse live, livredd for å drite meg ut. Men jeg gjorde det likevel. Sending etter sending. Jeg trosset den frykten og de nedverdigende tankene om meg selv uke etter uke. Det er jeg stolt over. 

Benjamin. ❤️ Jeg kunne ikke fått en bedre dansepartner. Som dommerne sa sending etter sending: “Isabel, du har fått den beste dansepartneren”. Det hadde de helt rett i. Han har vært så tålmodig, støttende, motiverende, flink og helt fantastisk god! Han har ikke gitt opp håpet, til tross for at jeg selv gjorde det fra tid til annen. Han motiverte meg så fort han så at det behøvdes, og han fantes alltid der på sekundet. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for alt du har gjort for meg og oss, B. <3 Takk! Takk for at du er du!

Produksjonen. Fy søren. Jeg har vært med på TV-programmer før, men jeg har aldri følt meg så sett, ivaretatt og satt pris på som det jeg har gjort nå. Alt fra produsent, prosjekt leder, show produsent, deltaker ansvarlige, kamerateam.. Absolutt alle som har vært involvert i produksjonen har vært så sinnsykt gode mot oss deltakere og virkelig gjort alt de har kunnet for at vi skal ha det så bra som mulig. Jeg har blitt så glad i hver og en! <3 Tusen takk for at dere står sånn på og oppriktig bryr dere om oss. Det er sjelden vare i denne bransjen.

Jeg kom søren meg til uke 8 av 12! Det hadde jeg aaaldri trodd. At jeg røyk ut på lørdag var helt riktig. Jeg respekterer og beundrer alle de fem vennene mine som er igjen i konkurransen. De er så vanvittig dyktige, og jeg så selv at jeg lå på et lavere nivå enn de – til tross for at jeg virkelig har stått på og blitt veldig mye bedre. Likevel er dette en dansekonkurranse, og alle de fem gjenværende deltakerne er flinkere dansere enn meg. Jeg hadde ikke hatt samvittighet til å gått videre på lørdag, for jeg hadde visst at det ikke hadde vært rettferdig. Nå er det fem powercouples igjen som skal kjempe videre, og jeg skal heie fra publikum hver lørdag fremover. <3 Alle som står igjen fortjener det så sinnsykt!

Så… Hva skjer nå? Hverdagen min er tilbake. Jeg må ikke dra på dansesenteret hver dag lenger. Jeg har ingen avtaler som må holdes i forhold til SVD. Nå er livet tilbake! Og om jeg skal være helt ærlig, føles det litt deilig. Jeg har trent hver eneste dag de siste 2,5 månedene, og dere kjenner jo meg… Jeg trener sjeldent til vanlig. Kroppen min er, mildt sagt, utslitt. Jeg har kjempet på i flere uker med brudd i ribbein, brist i et annet, samt overbelastning i knær og føtter.. Nå skal kroppen min få hvile. I tillegg har jeg vært veldig stresset den siste måneden, for jeg har veldig mye som skjer ved siden av dansingen, som jeg har måttet sette på pause. Jeg har en leilighet som er nyoppusset og innflytningsklar denne uken og jeg har tre andre store prosjekter som opptar veldig mye av tiden min.. Nå kan jeg fokusere 100% igjen på jobb, mitt sosiale liv og leiligheten. Det blir fint. <3

Tusen takk til alle dere som har heiet og stemt på Benjamin og meg hver lørdag. Dere er gode som gull, og jeg er evig takknemlig for at dere alltid er så støttende mot meg. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg har gjort for å fortjene dere. Tusen, tusen, tusen takk for alt. <3

FØRSTE DAG MED FRIHET

Reklame | nutrilashes

Hei dere!
I dag har jeg så og si ikke bevegd meg ut av sengen. Jeg har bestilt med Mc Donalds til rommet, sett på Farmen, dusjet og bestilt enda mer mat. Indisk ble det nå nettopp. En slapp søndag, noe jeg ikke har hatt på 2,5 måneder. Det var deilig! Et eget innlegg om alt som skjedde i går kommer i morgen. ❤ nå vil jeg titte innom for å komme med en super anbefaling, om et produkt jeg sverger til.

Nå som høsten er her, merker jeg hvor mye mindre sminke jeg bruker. Jeg orker rett og slett ikke å klæsje på med masse greier når været er så trist og surt. Dessuten regner det jo så ofte, at da renner jo sminken bare uansett. 😅

Jeg personlig synes at bryn og vipper er det viktigste ved ansiktet mitt, og derfor er jeg ekstra påpasselig med å pleie disse områdene. Jeg elsker vippe og brynsserumet som heter Nutrilashes. Jeg har brukt det i flere måneder nå, og jeg kan ikke forestille meg at jeg noensinne kommer til å slutte med det om jeg skal være helt ærlig.

Nutrilashes har ført til at brynene mine har vokst seg enormt mye fyldigere, i tillegg til at de små hårene i starten av bryna mine har vokst frem. Det er jo nettopp det dette serumet gjør, at det stimulerer hårvekst. Jeg har irritert meg grønn lenge over at bryna mine  har vært så tynne, og det var i grunn derfor jeg tenkte at jeg ville begynne med et serum.

Ikke bare fungerer dette serumet på bryn, men også på vipper. Nå bruker jo jeg vippeextensions, og jeg påfører likevel serumet langs vippekanten hver kveld. Dette fordi at det er viktig å pleie og ta vare på mine naturlige vipper, spesielt siden jeg setter på vippeextensions.

Jeg vet at dere stoler på mine anbefalinger, og jeg tipser kun om produkter som jeg selv bruker og som jeg selv elsker. Jeg har en forhåndsregel som går ut på at dersom jeg ikke hadde villet at familien min og vennene mine skulle kjøpt de produktene jeg reklamerer for, takker jeg nei til samarbeidet. Enkelt og greit.

Vil du ha fyldigere bryn og lengre og tjukkere vipper? Da anbefaler jeg Nutrilashes på det sterkeste. <3

KLIKK HJEM NUTRILASHES TIL KUN 249 KRONER HER. <3

VLOGG ⎟ SKAL VI DANSE – JEG HAVNET I DUELL

Hei fininger! Her kommer vloggen fra forrige ukens sending av Skal Vi Danse. I dag er det ny sending, og etter at jeg endte opp i duell sist er jeg super nervøs for hvordan det skal gå i kveld. Jeg har prøvd å ikke tenke så mye på det denne uken, men det har vært lettere sagt enn gjort. Jeg vil jo så gjerne bli med videre på dette fantastiske eventyret, da det betyr så mye for meg. Derfor blir jeg ekstra stresset og nervøs når jeg hele tiden har i bakhodet at det endte opp i duell sist sending.

I kveld danser jeg først av alle. I kveld er temaet “Kjendisens valg”, som betyr at jeg har bestemt låt og dans selv. Jeg skal danse til favorittlåten min “Crazy in love” av Beyonce. Dansestilen blir hip hop! Jeg har hatt 8 timers treningsdager denne uken, og gjort alt jeg kan for å få til en enda bedre dans enn jeg har hatt tidligere. Jeg gleder meg veldig til å vise den frem! <3

I tillegg til en vanlig pardans, har vi også gruppedans i kveld! Jentene mot guttene! Jørgine, Emilie og jeg skal danse mot Victor, Alexander og Christian. Vårt nummer er dødskult, så det må dere bare glede dere til! 😍

I kveld trenger vi virkelig all hjelp vi kan få, spesielt siden jeg holdt på å ryke ut forrige sending. For å stemme sender man sms med “11” til “26400”. 💖 I tillegg har dere tre gratis stemmer på TV2.no så fort sendingen starter! Dere kan stemme fra klokken 19:30 og frem til 21:00. Håper dere vil hjelpe oss videre i kveld! <3