ETTER TRE MÅNEDER…

Reklame | nelly

GENSER HER ⎟ BUKSER HER

Åhhh, som jeg nyter tilværelsen i disse dager. Lol, det hørtes ut som ordtaket på Farmen – “kampen om tilværelsen”. Haha. Jeg føler jo at jeg har vært borte fra familien min de siste tre månedene på grunn av Skal Vi Danse, og dere har hørt meg klage mye på den dårlige samvittigheten og hvor mye jeg har savnet de. Jeg bodde på hotell de første dagene etter at jeg røk ut, for å lande litt og puste ut. På søndag sjekket jeg ut av hotellet, og sjekket inn hos mamma. Her er hele familien samlet, og jeg tar igjen etterlengtet familietid. Jeg kan ikke beskrive hvor godt det føles å bare være her. Jeg har satt av dagene til å kun henge me de, og ikke gjøre så mye annet. Jeg har dog en del jobb som jeg må prioritere, som jeg har måttet satt på pause de siste ukene, men bortsett fra det er det kun familietid som gjelder. 

Jeg har fått oppdatering på hvordan skolen går for kidsa og hvordan livet generelt går. Jeg har til og med fått telefon av læreren til Sidra om hvor flink hun er blitt i matte! Det gjorde dette “mamma”-hjertet glad! Selv om jeg bare er storesøsteren deres, har det alltid føltes ut som at jeg er både mamma, mormor, bestevenn, storesøster og alt der i mellom for de. Selv om jeg har hatt dårlig samvittighet av å være så lite tilgjengelig for hele familien, svidde det definitivt mest når det gjaldt Rami og Sidra. Nå er jeg heldigvis tilbake for fullt, som jeg vanligvis er. <3

Nå kom mamma akkurat inn dørene her, etter å ha storhandlet. Vi har bestemt oss for å ha matfest hver dag, og det skal vi absolutt leve opp til. Min oppgave i kveld er å stå for middagen. Ikke skjønner jeg hvem som kom på den idéen, for vi alle vet at jeg er en komedie på kjøkkenet (og det triste er at det er null overdrivelse). Men de tenker nok at det går fint, ettersom at de har bestilt lasagne. Og da vet de at det blir Toro sin familiepakke. Å steke kjøttdeig skal jeg klare. Røre sammen melk, vann og pulver skal også gå fint. La oss bare håpe jeg klarer å unngå å svi den. 😎 Stakkars mine fremtidige barn.

Jasmine skal stå for desserten. Ostekake! Nå slår vi på stortromma, dere. Yumsi! Ikke så veldig gjennomtenkt med den kaken sånn egentlig, for den er nok ikke klar til å spises før i morgen. Bra tenkt! 💁🏽 Bedre sent enn aldri, antar jeg. 

En skikkelig fin familiekveld står for tur. Er det for tidlig å sette på en julefilm, forresten? Jeg er i julestemning ALT for tidlig i år… SOS! 

Håper dere får en fin kveld, beste dere! Stor klem. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg