KJØPTE JEG LOUIS VUITTON TIL EN FØLGER??

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER!

JEG TAR TIL MEG KRITIKKEN

Hei dere! <3 Jeg føler bare jeg må vie litt tid til å adressere kritikken som haglet inn på den nyeste Youtube-videoen min. Jeg har fortalt dere at jeg har vært på jakt etter klippere til kanalen min, og det har jeg nå, til min store glede, funnet!! Jeg er virkelig SÅ happy, for nå kommer jeg til å ta kanalen min til et helt nytt nivå, og ikke minst kan jeg poste OFTE! 

Den første videoen jeg fikk hjelp til å klippe, er den nyeste, som er København-vloggen. Det er snakk om denne:

Det kom inn mange kommentarer om at det var alt for mye lydeffekter, som gjorde at mange av dere ikke orket å se den ferdig. Mange la skylden på klipperen, og det er vel derfor jeg hovedsakelig vil gi en kommentar på det. Begge klipperne jeg har valgt ut er super flinke og leverer effektivt og super bra arbeid til meg. Jeg fikk først tilsendt et utkast av den vloggen, og som feedback tilbake, ba jeg konkret om flere lydeffekter. Ikke spør hvorfor…. Haha. Jeg trodde det var gøy, så jeg ba henne kjøre på. Heh. Så her er altså alt på min kappe! 

Jeg vil likevel takke dere veldig for tilbakemeldingene deres og at dere har gitt meg konstruktiv kritikk. Det liker og setter jeg pris på! Da vet vi det til neste video, så blir det nedtoning av disse lydene som jeg var så glad i – haha!!

Det kommer ut en ny vlogg på kanalen i dag (følg med her), og den synes jeg er super bra klippet! Og vi har så klart tatt til oss kritikken, og ikke lagt inn disse lydene som dere ikke likte. <3 Gi meg gjerne feedback på den også, når den er ute!

MIN HELG I BILDER

Reklame |

Mine elsklinger!! <3 Håper dere har hatt en super fin helg! Jeg har dokumentert min, og bildene vil jeg dele med dere her. Eller, jeg har dokumentert fra tors-søndag, for å være presis. ✨ Denne helgen har alt i alt vært veldig fin! Den var mer fartsfylt i starten, og ble litt roligere fra lørdag av. Jeg var nemlig ikke helt i form, og jeg føler at energinivået mitt generelt er veldig merkelig for tiden. Jeg har bestemt meg for å dra til legen og få sjekket verdiene mine. Jeg er redd jeg har mangel på noe, og det er ikke umulig når jeg tenker meg om. Kostholdet mitt er jo helt ubrukelig… Uansett – her kommer bilder fra helga. <3

Torsdag startet jeg dagen med noen timer jobb, før jeg dro til Louis Vuitton for å unne meg noe jeg har hatt på ønskelista en god stund… Det jeg har kjøpt er umulig å få tak i med tanke på lange ventelister, men flinkeste Ed på LV hjalp meg. Så utrolig snill som ordner og fikser for meg!! <3 Jeg vlogga på torsdag, så hva jeg kjøpte vil dere få se i den neste vloggen. Wiiih!

✨ ✨ ✨

Så happyyyyy!

New nails! 💅🏽

Flinkeste @luxbeautyoslo på Instagram. <3

Videre dro jeg på noen drinker med en fin fyr (hehe), før vi møtte et vennepar av han på middag på Hanami.

En liten matbit før middagen, på Lawo Terasse. Har fått så sjukt hang up på pizza at det er komisk…

How cute? 🦋

<3 <3 <3 <3 Edamame <3 <3 <3 <3 

På fredag var jeg ute å spiste med mamma og hadde generelt en fin kveld sammen med henne. 😍

Og som tidligere delt: jeg fikk orden på walk in closetet mitt. Endelig!

På lørdag skulle jeg egentlig på en middag med managementet mitt, men jeg var ikke i form. Det var skikkelig kjipt, men jeg føler at når man kjenner at det er noe som skurrer helsemessig i disse corona-tider, må man ta ansvar. Så jeg ble hjemme i tilfelle jeg skulle bli verre. 

Lørdagskvelden ble istedenfor brukt hjemme i sofaen, hvor jeg fikk jobbet en del, spist godteri og så på serier. En veldig slapp, men velbehøvelig lørdag.

TOPP HER & JOGGEBUKSER (NÅ: 25% RABATT) HER 

Jeg pleier å være liiiitt mer glam på lørdager enn dette – haha, men slik så min outfit ut!

Jeg bestilte meg også en pizza på døren. Jeg bestiller alltid parma-pizzaen fra Villa Paradiso via Foodora. Ikke reklame, jeg bare elsker pizzaen. 🙂

I går (søndag) kom P på besøk! Vi pratet om livet og oppdaterte hverandre på latest news. Jeg hadde også en gave å gi han… 🙂 Haha!!

Jeg har vært flink til å ta kosttilskuddet mitt!

Ooog jeg har begynt å se på Ex Danmark. Sendes på Dplay. Underholdende, men litt kjipt at jeg konstant må lese teksten, for jeg skjønner naaaada av dansk haha. 

FEM SPØRSMÅL & SVAR OM REISING I CORONA-TIDER

Merket du stor forskjell på å fly nå, kontra før corona?

– Ja, til en viss del. De store forskjellene er at man må bruke munnbind på flyet, at man må holde 1-meters avstand så klart og generelt at flyplassene er veldig tomme. Nå har jeg riktignok bare reist på en tur, og dette er min erfaring fra den reisen. Med det sagt var de mye strengere på reglene ift. corona på flyplassen i København, kontra på Gardermoen. Der måtte man ha på seg munnbind over alt på flyplassen, i mens på Gardermoen må man kun det på flyet. I tillegg var det vakter som gikk rundt å passet på at alle forholdt seg til det, samt at vi holdt 1-meter avstand ved bagasjebåndet. Det har vi ikke her i Norge.

Følte du deg trygg på tur?

– Ja, det gjorde jeg. Men igjen – jeg reiste ikke så langt, men bare til Danmark. Og der var de mye strengere på reglene enn vi er her hjemme, som tidligere nevnt.

Synes du det er trygt å reise nå?

– Jeg personlig føler det, så lenge man reiser til de “grønne” landene. Jeg har også forholdt meg til artikkelen på TV2 Nyhetene HER, hvor den assisterende helsedirektøren uttaler seg om at reising nå. Jeg siterer fra artikkelen på TV2: – Hvis man er frisk når man reiser, tar forholdsregler og følger smittevernregler i landet man reiser til, kan man reise med god samvittighet. Og det er viktig at hvis du kommer tilbake og blir syk, så skal du ta ansvar for å teste deg. Gjør du det, da kan du ha god samvittighet, sier Nakstad.

Han har ikke noen sans for at folk blir utsatt for harselering på sosiale medier fordi de velger å reise.

– Det er ingen grunn til det. For noen uker siden var noen av landene røde, og da kan jeg skjønne hvis folk reagerer, men nå er situasjonen bedre og smittetallene er på vei ned. Risikoen for å bli smittet er mye lavere, sier Nakstad.

– Når landene er «grønne» er det ingen grunn til å skamme seg for å reiser, legger han til.

Må man ha med munnbind selv, eller får man på flyplassen?

– Man må enten ta med selv, eller kjøpe på flyplassen på de ulike kioskene. Det kostet vel rundt 35 kroner for en maske, dersom jeg husker riktig.

Føler du deg ikke egoistisk som reiser nå?

– Nei. Jeg forholder meg til det myndighetene sier, som jeg har gjort hele veien. Jeg har ikke reist før de ga signal på at det er OK å gjøre nå, så jeg føler absolutt ikke jeg gjør noe feil. Dessuten kommer jeg ikke til å reise til et land som ikke er “grønt” og godkjent av myndighetene, da smittetallene i de “grønne” landene er lave og dermed trygge. I tillegg har vi åpnet opp for turisme her hjemme i Norge også, så det kommer jo tross alt turister hit óg. 

I tillegg er jeg veldig forsiktig selv, med tanke på å holde avstand til andre, samt bruke munnbind og smøre hendene med antibac ofte.

EN UVENTA FREDAG + MITT WALK IN CLOSET

Reklame | NELLY

TOPP HER & LIGNENDE SKJØRT HER

🦋 25% RABATT PÅ NELLY HER 🦋

_________

Hei, elsklinger! <3

I går hadde jeg en veldig fin dag. Jeg hadde egentlig planlagt enn full arbeidsdag her hjemme med hjemmekontor, og slik ble det for det meste også. Jeg fikk unnagjort så og si alt som stod på check-listen, så da mamma ringte og sa at hun var utenfor hos meg, kastet jeg på meg noe annet enn en slapp t-skjorte og løp ut i sola med henne. 

Vi satte oss på en indisk restaurant på løkka, for middag og skravling i solen. Mamma er alltid så sjuuuuuukt nysgjerrig på absolutt alle detaljer i livet mitt, så når hun først setter i gang, er det ingen nåde å få. Hahah! Men jeg antar det er slik mødre skal være, og jeg kan ikke se for meg at jeg vil bli noe mildere selv, når jeg en gang blir mor.

Det er mye som skjer i familien vår for tiden også, som så klart er veldig privat. Men det opptar mye av tiden vår, og det er også det typ alle samtaler oss i mellom dreier seg om. Hadde det bare handlet om meg, hadde jeg så klart fortalt dere, men som dere vet liker jeg ikke å dele private saker som omhandler andre enn kun meg selv. Den respekten har jeg tross alt for de rundt meg. <3

Etter middagen var sola fortsatt varm og god, så da tok vi oss en spasertur og skravlet videre. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har et såpass godt forhold til mammaen min. Hun er virkelig min aller beste venn, og jeg kan henge med henne i dagevis uten å gå lei. Hun er alltid der for meg, gir meg råd, latter og er generelt bare verdens beste! Jeg er ufattelig heldig! <3

På vei hjem handlet jeg bittelitt. Planen er å ta en stor mathandel på mandag, da jeg har lyst til å begynne med en fast dag i uken hvor jeg storhandler for resten av uka. Da gir det mest mening at det skal være på en mandag, ikke sant? Men litt handlet jeg i hvert fall, slik at jeg skal klare meg i helga.

Kveldsaktiviteten ble uventa. Kanskje ikke for mammas del, men uten tvil for min del. Da mamma ble med opp i leiligheten, rakk jeg så vidt å servere henne en kaffe, før hun kommanderte meg til å ta tak i walk in closetet mitt “på ekte”. Med “på ekte” mente hun altså at jeg viiirkelig skulle ta tak, og ikke bare rydde ting kjapt unna. Weeell.. Jeg er glad for det nå, for shit så ryddig og fint det er der inne nå! I mens jeg tok tak i det, vaska mamma hele resten av leiligheten min. Hun er alt for snill! Så nå kan man trygt si at sommerrengjøringen er blitt tatt. 😅✨

BEFORE 👆🏼

AFTER ✨

My happy place. <3 

25% RABATT PÅ NELLY

Reklame | NELLY

TOPP HER & BUKSER HER

Hei, elsklinger! Jeg kan gledelig fortelle dere at det nå er 25% rabatt på ALT fra NLY Brands HER. Rabatten varer frem til 28/07, altså i en uke til. Det er digg, det!! <3 Under her har jeg vist dere mine favoritter akkurat nå, og alt er på 25% rabatt. 💕

_____

🦋  KLIKK HER FOR Å FÅ 25% RABATT PÅ NLY BRANDS 🦋

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

Hjemme & en jævlig pinlig innrømmelse

Reklame | nelly

GENSER HER & BUKSER HER

Hei fra leiligheten min i Oslo <3 Nå er jeg brått tilbake hjemme igjen, etter tre fantastiske døgn i København. Herregud som jeg har kost meg! Jeg har fått oppleve så utrolig mye. Jeg har spist helt nydelig mat, shoppet nye skatter, drukket deilige drinker, nytt solen, byen og selskapet jeg reiste med. Fy søren, det var en helt fantastisk weekend som jeg sent vil glemme. Jeg elsker å reise på slike spontane turer og skape nye minner med mennesker jeg digger å være rundt. Ah, nei… Det var skikkelig kos, bare. <3

Nå har jeg omsider kommet meg hjem igjen, og for å si det mildt: jeg behøvde så sjuuuukt de 10 timene med søvn jeg fikk i natt etter turen. Haha! Det tar på å være på farten fra morgen til kveld, med ikke så alt for mange timer søvn på øyet. Men verdt det er det alltid, for når man først er på tur er det så viktig for meg å få opplevd mest mulig!

Jeg må bare også få nevne hvor merkelig det var å sette seg på et fly til et annet land igjen. Nå var det riktignok ikke så altfor langt bort, men det var likevel noe spesielt ved det å kjenne på en slags “frihet” igjen, til tross for at det så klart fortsatt ikke er som normalt igjen. Jeg følte meg, med hånden på hjertet, mer trygg i København enn jeg gjør her hjemme i Oslo. Der var det mye mer restriksjoner og forholdsregler i forhold til Covid-19 enn hva det er her hjemme. Utestedene stenger for eksempel fortsatt klokken 00:00, i mens vi her i Norge har åpnet opp for normale stengetider igjen som er rundt 03. I tillegg var det mye strengere på flyplassen i Køben enn på Gardermoen. På førstnevnte var det flere vakter over alt som passet på at alle hadde på seg masker til enhver tid, samt at vi forholdt oss til 1-meters avstand ved bagasjebåndet. Slik er det ikke på Gardermoen. Der må man kun ha munnbind på flyet, men ikke ellers på flyplassen.

Anyway! Det var digg å være borte en helg, men det er også alltid like digg å komme hjem til leiligheten min igjen. Jeg elsker virkelig hjemmet mitt, og bare det at jeg lengter hjem til den så fort jeg er bortreist, betyr veldig mye for meg. Det er første gangen jeg virkelig føler meg hjemme på ekte, i en leilighet. 

Vi landet sent i går kveld, og hoppet rett i en taxi hjem for å sove. Så i dag har jeg hatt en full dag her hjemme til å “komme meg” på. Jeg har begynt å binge Temptation Island på Tv2 Sumo, og herreguuuud så underholdende det er!! Det er den amerikanske versjonen, btw.

En “fun fact” som jeg egentlig synes er jævlig klein å innrømme er at Pierre og jeg skulle delta på den svenske versjonen for noen år siden. Vi ble spurt om å delta, og vi ble tilbydd mye penger for å delta en nokså kort periode. Vi fløy til og med ned til Thailand til stedet vi skulle spille inn, men på grunn av noe vondt som skjedde meg, ble vi nødt til å avlyse og fly hjem igjen dagen etter vi hadde ankommet. Thank gooood for det, for herregud – jeg får panikk av å tenke på at jeg skulle utsette meg selv for det psykiske kjøret der. Jeg tror ikke det hadde vært noe bra, ass.

Dagens frokost: meksikansk tomatsuppe med kalkunpølser & egg. <3

Dagens middag: kjøttboller, brun saus og fløtegratinerte poteter. <3 

Resten av kvelden skal jeg jobbe litt (bildedryss fra København kommer!), gå gjennom flere hundre søknader til stillingen som klipper av videoene mine til YouTubekanalen min, fortsette å se på TI og vaske klær!

Håper dere har det fint, babes! Jeg har vlogget hele København-turen, så stay tuned for den. Klem!

JEG HAR REIST PÅ FERIE TIL …

Hei fra København!

Herregud så deilig det er å få reist bort fra Norge for en helg. Nå reiste jeg riktignok ikke så alt for langt hjemmefra denne første turen. Jeg fortalte i den nyeste vloggen min (her) at jeg kommer til å reise en del de neste fire ukene. Etter det er jeg stuck hjemme i Oslo på grunn av ulike anledninger, blant annet jobb. Så derfor er overlykkelig over at grensene har åpnet nå, slik at jeg får reist litt før jeg ikke har muligheten lenger.

Jeg vet at noen reagerer på at jeg og flere andre velger å reise nå, men jeg synes ikke selv jeg gjør noe feil. Jeg har ventet til myndighetene har gitt klarsignal på at det er trygt å reise, og det er tilfelle nå. Vi har dessuten åpnet opp for turister å reise inn til Norge også nå. Selvfølgelig kommer jeg ikke til å reise til land som ikke er «grønne» og dermed ikke godkjent av myndighetene å reise til. Jeg reiser kun til land som har lave smittetall og som anses som like trygge som Norge.

Vi er forresten veldig forsiktige, bare så dere vet. Vi har med både masker og antibac med oss over alt. Selv om det nå er åpnet opp for reise igjen, er det viktig å ta forholdsregler og være ekstra forsiktig. Det tar jeg uten tvil veldig seriøst!

SÅ lykkelig var jeg da jeg hadde kommet gjennom “utlands reiser” inngangen. AHH!!! 😩😍

😋 😋 😋

Spøkelses flyplass, ass. Tenk så sjukt at Gardermoen er så tom i juli??

Jeg har lengtet meg ihjel eller å få reist igjen. Dere vet jo hvor mye jeg elsker det og hvor stor del reising er av livet mitt. Det har vært ufattelig merkelig å ikke kunne reise når man har hatt lyst. Selvfølgelig har det vært fullt forståelig og jeg har kost meg mye hjemme også – det er ikke det det står på. Men den friheten av å kunne oppleve nye steder og kulturer er det som gjør meg lykkelig.

First stop: København! Her skal jeg være frem til søndag. Planen er å teste ut digge restauranter, shoppe, leie sykler og utforske byen, dra på tivoli og generelt bare ha en liten weekend get away. Jeg har vært i København flere ganger før, men det er mange år siden. Jeg husker knapt hvordan det ser ut her faktisk, for så lenge siden er det.

Jeg gleder meg til å nye et par døgn her, før jeg begynner å planlegge neste reise. Jeg vet allerede hvor destinasjonen går til, og det blir varmere strøk og lenger bort enn København. Hehe! Men jeg kjente bare at jeg måtte bort asap, nå som vi har fått grønt lys på reising igjen. <3

Touchdown på hotellet..

Planen er å vlogge her nede, så hold utkikk på YouTubekanalen min! <3

Om dere har gode køben-tips til meg, hadde jeg satt enormt stor pris på om dere vil dele de med meg i kommentarfeltet. Klem!

HVEM TROR JEG AT JEG ER

Reklame | NELLY & ØKERN TRAFIKKSKOLE

SETT HER (ELSKER DETTE!!) ⎟ SNEAKERS NIKE AIR FORCE ⎟ LIGNENDE BLAZER HER

_____

Hello darlings! 

OK, først og fremst: min rabattkode som gir dere 30% rabatt på Nelly varer ikke så mye lenger nå, så om dere vil ha 30% rabatt på alt fra NLY Brands HER, må dere slå til nå. <3 Den koden gjelder forresten også på det settet jeg har på meg på bildene her.

🦋 KLIKK HER & OPPGI KODEN “ISABEL30” I KASSEN FOR 30% RABATT🦋

Jeg kjenner ikke meg selv igjen i dag. Jeg har sovet knappe 5-6 timer i natt, og jeg våknet helt av meg selv og var PIGG og UTHVILT??? Jeg har fått for meg at jeg MÅ ha 8-9 timer søvn for å fungere normalt, men i dag har hjernen min kortsluttet tror jeg. Hvem faen vet 😛 Noe rart har i hvert fall skjedd i dag.

Jeg utnyttet at jeg var oppe så tidlig med å …. *trommevirvel* …. starte dagen med å VASKE (!!!) hele leiligheten. Som sagt: jeg vet IKKE hvem faen jeg tror jeg er i dag. 🤠 Det skal sies at det var digg å starte dagen såpass produktivt da! Og det var nydelig å jobbe et par timer fra mac-en i en skinnende ren leilighet. Det skal man tydeligvis ikke undervurdere.

Ellers har jeg vært på kjøretime i dag, og i følge kjørelæreren min er jeg snart klar for oppkjøring. Wæh! Jeg er litt nervøs, men laaangt i fra like nervøs som jeg var i forkant av de andre to oppkjøringene jeg har i bagasjen. Denne gangen tar jeg jo som sagt automat og ikke manuell, og derfor er nervene mine ganske utholdelige. Jeg har kontroll! Nå må jeg bare få fingern ut og ta teorien på nytt også, så er jeg straks i mål. Herregud, jeg kan seriøst ikke vente til jeg har lappen i boks. Da skal jeg legge ut på en skikkelig nice roadtrip med vennene mine. Åhhh, jeg drømmer meg frem i tid, ass. Dette er seriøst SÅ etterlengtet atte hjelp.

Jeg tar førerkortet hos Økern Trafikkskoler, og jeg har skrevet et helt innlegg om de her.

Resten av dagen skal jeg begynne å pakke til reisen jeg reiser på i morgen kveld, men før det skal jeg på middag & drinks med noen venner på Nodee Sky. Det skal bli skikkelig hyggelig! Nodee anbefaler jeg forresten på det sterkeste. Det er så fint i både restauranten og på rooftop baren! Hett tips! 💕

I morgen reiser jeg jo som sagt! Første turen på flere måneder, og helt ærlig føles det veldig surrealistisk. Jeg gleder meg enormt! Noen som klarer å gjette hvor jeg flyr? 😍

NEW IN FRA NELLY & 30% RABATTKODE

Reklame | NELLY

SKJØRT HER & BODY HER

Hei elsklinger! Mandag, og hva er da bedre enn en gladnyhet på starten av en ny uke? Mange av dere har etterspurt ny Nelly-rabattkode i en halv evighet nå, og endelig har jeg klart å ordne en! Og det er ikke hvilken rabatt som helst, men hele 30% (!!!) rabatt på ALT fra NLY Brands HER. Det er Nelly sine egne merker jeg handler mest fra, da de har sjuuuukt mye fint. Elsker!

🦋 KLIKK HER & OPPGI KODEN “ISABEL30” I KASSEN FOR 30% RABATT🦋

SETT HER

ADIDAS TOPP HER & ADIDAS BUKSER HER

SETT HER

BODY HER & SKJØRT HER

BODY/BADEDRAKT HER & SKJØRT HER

SKJØRT HER & TOPP HER

TOPP HER 

GENSER HER

SKJORTE HER

KJOLE HER